Senén, Agustus 19, 2019
iPhone_X_unboxing
gigabit_switch
hak cipta kibor

kibor

kibor komputer nawiskeun leuwih ti ngan pulsa basajan keur dikirimkeun salaku pamaké PC na pamaké nu wareg ngan ku keyboard katuhu pikeun PC Anjeun ....
laser

laser

printer laser sakumaha printer ekonomis pikeun pamakéan home copiers nu kiwari di unggal kantor, unggal otoritas jeung di loba perpustakaan. Alat multifungsi ieu geus loba ...
SSD

SSD

SSD mangrupa akronim nu nangtung pikeun drive kaayaan padet atawa drive solid state. SSD mangrupakeun drive nu ngidinan Anjeun pikeun nyimpen jeung aksés data, kawas RAM komputer ....
router

router

Router hardware atawa software tiasa sarta dipaké pikeun dibeulah hiji pakét jaringan jaringan antara jaringan béda. Pangalusna dipikawanoh meureun router dina ...
barebone

Barebone

Who wants to nunda babarengan komputer na sorangan, nu merlukeun barebones keur ayeuna. Kadé mertimbangkeun sateuacanna naon komputer ...
jauh Control

jauh kadali Universal

Beuki loba alat nu dikawasa ku kadali jauh, nu lajeng bisa ngakibatkeun hiji rusuh murni. Mantuan sakumaha bisa Universalfernbedienungensein, sabab janji ieu nu ...
amazon_keyboard

kibor

Aranjeunna salah sahiji instrumen pang populerna nu dicoo sarta uninga sabudeureun dunya: keyboard The. Naha keur kali festive atawa keur diri, urang ...
Beureum kartu grafis jeung Lfter

Kartu grafis

kartu grafik tinggi tungtung - kalawan gaya pinuh payun anjeun resep maén setélan grafis tinggi? Mangka anjeun kudu difokuskeun kartu grafik tinggi-tungtung. Sareng ...
nonton Smart

SmartWatch

Mun dina pasamoan relevan datangna sauran, anjeun kudu mutuskeun kumaha pentingna ieu. Hiji dosen tiasa nangtung kaluar négatip lamun didieu nu ...
4K Monitor Ultra HD

monitor 4K

4k monitor nawiskeun pamakéna ngagambarkeun leuwih lengkep ti ku layar normal. Aya mintonkeun biasana leuwih badag anu gede pikeun ...