Senén, Agustus 19, 2019
gigabit_switch
hak cipta kibor
SSD

SSD

SSD mangrupa akronim nu nangtung pikeun drive kaayaan padet atawa drive solid state. SSD mangrupakeun drive nu ngidinan Anjeun pikeun nyimpen jeung aksés data, kawas RAM komputer ....
router

router

Router hardware atawa software tiasa sarta dipaké pikeun dibeulah hiji pakét jaringan jaringan antara jaringan béda. Pangalusna dipikawanoh meureun router dina ...
barebone

Barebone

Who wants to nunda babarengan komputer na sorangan, nu merlukeun barebones keur ayeuna. Kadé mertimbangkeun sateuacanna naon komputer ...
Beureum kartu grafis jeung Lfter

Kartu grafis

kartu grafik tinggi tungtung - kalawan gaya pinuh payun anjeun resep maén setélan grafis tinggi? Mangka anjeun kudu difokuskeun kartu grafik tinggi-tungtung. Sareng ...
server Nas jeung 6 teuas drive

server Nas

Dinten ieu kami hirup dina dunya digital numana Internet muterkeun hiji peran krusial. Poto, dokumén, invoices jeung sertipikat nu lolobana digital kiwari ...