Saptu, Séptémber 21, 2019
hak cipta kibor
SSD
Beureum kartu grafis jeung Lfter

Kartu grafis

kartu grafik tinggi tungtung - kalawan gaya pinuh payun anjeun resep maén setélan grafis tinggi? Mangka anjeun kudu difokuskeun kartu grafik tinggi-tungtung. Sareng ...
router

router

Router hardware atawa software tiasa sarta dipaké pikeun dibeulah hiji pakét jaringan jaringan antara jaringan béda. Pangalusna dipikawanoh meureun router dina ...
server Nas jeung 6 teuas drive

server Nas

Dinten ieu kami hirup dina dunya digital numana Internet muterkeun hiji peran krusial. Poto, dokumén, invoices jeung sertipikat nu lolobana digital kiwari ...
barebone

Barebone

Who wants to nunda babarengan komputer na sorangan, nu merlukeun barebones keur ayeuna. Kadé mertimbangkeun sateuacanna naon komputer ...
gigabit_switch

Gigabit Pindah

Kalayan bantuan ti switch gigabit bisa disadiakeun pikeun integrasi optimum antara alat kabel. Nepi ka hiji gigabit per detik ...