Gigabit Pindah

0
953
gigabit_switch

Kalayan bantuan ti Gigabit Pindah bisa disadiakeun pikeun jejaring optimum sahiji alat kabel. Nepi ka hiji gigabit per speeds kadua anu dirojong sakumaha per port na nagara éta bakal ngijinkeun teh mindahkeun gancang speeds diwenangkeun. Gumantung aya nu saklar kalawan 4 mun 48 palabuhan komo deui ku Jumlah janten alat networked. Mindeng model nu dirancang salaku alat desktop ci lajeng maranéhna bisa dipaké di mana waé. Aya ogé sababaraha alat salaku Gigabit PindahNu dipasang dina rak server. Parabot profésional ogé bisa ngonpigurasi flexibly, sarta oge aplikasi tina jaringan maya béda nu diwenangkeun. Aya geus pamilih badag tina saklar jeung dulur bisa milih modél merenah.

A cocog Gigabit Pindah meuli

Lamun cocog a Gigabit Pindah ditéang, teras ogé sababaraha hal mertimbangkeun. tangtu, sok Kadé kualitas alus ieu dibeuli. Pisan loba pihak kabetot aya paling dipikaresep merek well-dipikawanoh. Sanajan pabrik well-dipikawanoh téh mindeng leuwih mahal, pangalaman jeung kualitas lajeng luyu nu ditawarkeun biasana. Tadi kénéh hubs anu dipaké sangkan yén sambungan jaringan geus dijieun jeung tugas kiwari utamana ti saklar Gigabit diadopsi. éta Gigabit Pindah tangtu, boga kaunggulan yén éta téh calakan. Model kituna bisa mikawanoh, di mana terminal kaluaran ngawujud jeung ka titik luyu, data lajeng dilaksanakeun husus. Mangrupakeun hub dipake, teras data saukur dikirim ka sadaya outputs sahingga lalulintas kasebut episien. ngeunaan Gigabit Pindah Network alat eta, printer, server na PCS bisa disambungkeun. Alat beroperasi dina jaringan sareng kitu dina jaringan asal na oge jeung pamadegan nu dipaké di kantor. Imah sering switch leutik geus cukup jeung nu aya geus kawilang murah mésér sarta biasa disadiakeun pikeun jaringan, nu gawéna ogé.

Naon jeung meuli ti Gigabit Pindah mertimbangkeun?

Dasarna, anu Gigabit Pindah dibeuli di loba ukuran béda. Switch éta bisa mibanda palabuhan antara 2 na 50 na ieu téh gumantung naon anu diperlukeun pikeun aplikasina. Kadé di meuli nu unggal rohangan pikeun perluasan daun. Sakuduna di Gigabit Pindah salawasna sababaraha palabuhan tetep bébas sabab mindeng diperlukeun dina waktu engké. Diantara usaha ageung, anu saklar gaduh speed uplink keur dipaké, nu nepi ka 100 Gigabit. Pikeun pamakéan di imah model mindeng leutik mun kapanggih jeung aya kalawan 100 Mbit lajeng Fast Ethernet. ti Gigabit Pindah speed ieu lajeng otomatis dipikawanoh. Ieu bisa ditempo ogé malah lamun eta mangrupakeun produk mana kakuatan suplai via Poe, kaméra panjagaan, hiji telepon IP atawa alat sejen anu dikawasa. Ogé penting pikeun beuli téh salawasna kapasitas backplane. Anjeun kedah sahenteuna saluhur dina sakabéh palabuhan of throughput umum. Paling teh Gigabit Pindah tiasa kana ditransfer per detik nepi ka 1,6 juta bungkusan. Kadé paket leutik tiasa tangtu loba gampang pikeun ngolah salaku leuwih gedé. Ti produsén tiasa kituna ngan bisa dideteksi kawilang hésé Cope model tangtu kalawan bungkusan badag.

ngakses server kalawan speed Gigabit

a Gigabit Pindah salawasna muterkeun hiji peran anu kacida penting nalika speed téh bisa dicokot tina PC ka server kalawan Gigabit. Model calakan anu pangalusna cocog pikeun aplikasi ieu. Salian speed tinggi, anu Gigabit Pindah tangtu loba mangpaat séjén. Mindeng ieu ngawengku alamat IP dinamis, anu terpadu Webkonfigurationsoberfläche, kamungkinan manajemén jauh via SNMP jeung pakét bisa routed ngaliwatan alamat panarima ka port luyu. tombol reset ogé bisa jadi ciri gunana. Kalayan bantuan tombol a, balikan deui ieu dipicu jeung lianna tiasa di Gigabit Pindah balikkeun setelan pabrik. Sababaraha model anu ogé dilengkepan palabuhan anu bisa dipaké pikeun sambungan serat saperti palabuhan SFP. Paling model leutik datangna tanpa kipas sorangan sahingga operasi nyaéta noiseless. Aya di gedé Gigabit Pindah kipas a, sahingga noise ngajalankeun mindeng tiasa distracting. Jeung Cut Ngaliwatan téhnologi, anu throughput data tinggi ieu biasana kahontal sarta malah alat anu rentang harga tengah, ieu geus sadia kiwari. Dianjurkeun nyaéta mindeng yén Gigabit Pindah recourse salaku alat kualitas jeung téhnologi nu. Alat kedah kasalahan bébas, ku kituna pakét erroneous teu dikirimkeun.

Model béda

Mindeng, geus dipikawanoh dina ngaran modél nu sipat eta di Gigabit Pindah aya. Aya dina ngaran, ngaran 48G, teras ieu hartina, contona, anu aya 48 palabuhan host dina Gigabit Pindah aya. Aya dina tungtung nami P, lajeng Poe ieu dirojong jeung leuwih sambungan kabel Ethernet kaméra panjagaan kalawan kakuatan contona, bisa lajeng jadi disadiakeun. Ku SFB geus dipikawanoh yén Gigabit Pindah ieu ogé dirancang pikeun sambungan serat. Dina unggal rak ogé mungkin pikeun nyambungkeun saklar babarengan liwat palabuhan SFB lamun aranjeunna stackable. Nu model gede pikeun pamakéan bisnis, lajeng konsumsi ayeuna muterkeun hiji peran penting dina meuli. Gaduh produk jejaring IEEE Standar 802.3az, teras jadi conserves kakuatan sarta aranjeunna énergi friendly. Nu sejen dileler fungsi kakuatan-nyimpen, teras aya di Gigabit Pindah mindeng labél héjo atawa Ethernet Héjo sakumaha labél a. éta Gigabit Pindah lajeng dina sagala hal mangrupa cara efisien sarta anyar jaringan dina setting profésional atawa di imah bisa diwangun. Alat bisa dilengkepan fitur béda atawa ukuran béda. Loba alat nganteurkeun kecerdasan, jadi jaringan nu bisa dijieun efisien. a Gigabit Pindah ngarupakeun solusi pangalusna keur pakét data sakumaha stasiun sebaran. Sajumlah palabuhan bisa dipilih supados ieu diperlukeun pikeun hiji aplikasi. nyaeta pangalusna di Gigabit Pindah Najan kitu, sagala waktos ieu nuju keur mangsa nu bakal datang. Cara pangalusna pikeun tetep bébas malah salah sahiji atawa dua palabuhan nepi ngidinan jaringan di hareup, alat sejen teu bisa diselapkeun. salah No hayang eta lajeng pamustunganana a anyar Gigabit Pindah pameseran. geus kacida dianjurkeun lamun parabot kualitas luhur mésér, sabab dicirikeun ku throughput tinggi na kalayan kecepatan luhur.

Inpo penting dina Gigabit Pindah

Dina jaringan, nu saklar unsur puseur. Aya alat gigabit pikeun jejaring imah, firms hukum, lila-médis atawa pikeun bisnis. tanpa sakelar Teu mungkin alat jaringan jejaring kabel, printer, server na PCS. Nu penting pikeun alus a Gigabit Pindah nyaéta yén konsumsi ayeuna geus jadi low-gancang sarta yén Tapi nu throughput data tinggi téh dibawa. éta sakelar nyaeta dina stroke tina hiji relatif calakan. Alesan biaya, maranéhanana dipaké sababaraha taun ka pengker, tapi di dunya dinten ieu téh, prinsipna mah, mung saklar dihasilkeun. Dina kasus calakan lajeng hartosna yén Gigabit Pindah weruh kahayang Alat disambungkeun port jeung palabuhan pakét dikirim husus. Ti hub teh pakét anu saukur ulangan wungkul ka sadaya palabuhan sahingga lalulintas jaringan ieu unnecessarily disababkeun. Dina backplane, nu throughput maksimum pabrik salaku produk tina Jumlah palabuhan anu dieusian ku GB. Ku kituna, switch dalapan port nyadiakeun gigabit 16 sakumaha backplane throughput. Kalawan port Gigabit Ethernet, anu sakelar ngeunaan 1,6 juta pakét dikirimkeun dina sadetik. Leuwih leutik nu pakét kitu, handap biaya. Nilai produsén teu merta nyebutkeun hal ngeunaan kumaha a sakelar lajeng Cope jeung paket nu leuwih gede. Téknologi cut-throuth geus kabuktian sorangan kalawan latency low pikeun throughput data tinggi na eta anjog lila di bagean harga tengah. Sanajan kitu, salah sahiji aral éta pakét goréng ogé bisa diteruskeun sabab ngan sanggeus resi sakabéh pakét data nu redundancy dipariksa siklik atawa cek CRC nyaéta dimungkinkeun. Model kualitas luhur ogé nawarkeun mékanisme atanapi switching adaptif disebut Kasalahan-gratis cut-liwat.

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...