pesawat jauh-dikawasa

0
1286
SM hayu aviator laleur i

airplanes jauh-dikawasa ngarasakeun popularitas hébat dina rumaja déwasa. Éta téh diwangun sawaréh pisan rumit sarta leuwih ti ngan kaulinan a. model leutik nu dirancang husus pikeun ngapung indoor, bari paling airplanes nu dirancang pikeun operasi outdoor.

Naon téh pesawat jauh-dikawasa

di pesawat jarak jauh piloted éta téh airplanes modél, nu mibanda ciri hiber nyata. Ku kadali jauh, anu setir tina model jeung motor (iwal pesawat terbang layang) dikawasa dina hiber, anu lajeng dipareuman jeung nanjak, péngkolan hiber, turunan jeung badarat jadi ngagagas. Aya pisan lifelike Réplika of panutan nyata, Tapi ieu teu sadayana model kasus nu bener. Anjeun oge bakal manggihan pesawat olahraga basajan, nu gaduh (sahingga loba mesin sasuai) salah sahiji atawa leuwih propellers. Kawentar anu réplika tina jet bajoangieu mibanda Kolecer atawa impeller anu dipasangan. Impeller anu coated sareng perumahan kolécér, nu ogé ngawenangkeun keur instalasi internal dina modél jeung hususna keur model jet dipaké. Réplika tina aviation militer jeung sipil anu éksténsif hadir dina paling pabrik. nyieun hiji jenis husus gliders dikawasa jauh ngagambarkeun yén sajaba (kalawan motor bantumotor sailer, motor pesawat terbang layang) Bisa dipasangan.

Operasi of a pesawat jauh-dikawasa

a pesawat jauh-dikawasa mangrupakeun pesawat nyata, Merlukeun motor biasana pikeun ngahontal laju diperlukeun. Lamun laju aliran dina jangjang cukup luhur, éta dimimitian ngapung.

Kawas pesawat nyata eta diperlukeun pikeun ngadalikeun Helm nu. Gumantung kana model, aya setir controllable, aileron na lift:

  • A deflection setir ngabalukarkeun kurva ka kénca atawa hiber

katuhu.

  • Operasi lift ngabalukarkeun rising atanapi sinking tina pesawat (pitch atawa nurunkeun tina sumbu longitudinal).
  • The ailerons ngawenangkeun rotasi ngeunaan sumbu longitudinal atanapi cara ngadengdekkeun.

tiasa nganggo kadali jauh pakait Paréntah via radio anu dikirim ka model, ngarah ogé bakal airplanes RC disebut. RC nangtung pikeun Control radio jeung ngaran kadali atanapi kontrol via Paréntah radio. A panarima narima sinyal lajeng ngatur motor servo anu ngalaksanakeun paréntah sasuai tur saluyukeun setir teh. di model motor ieu dikawasa ku kadali jauh jeung speed engine. sadia jadi motor Listrik na durukan mesin sadia. Ngembangkeun kontinyu dina motor listrik jeung téhnologi batré pakait, motor listrik geus sakitu legana diganti durukan mesin internal dina modél profésional olahraga mana kinerja luhur anu diperlukeun.

Komponén individu

Salian model hiber sorangan sababaraha komponén anu bagian tina model airworthy lengkep.

The Radio kadali jauh

Dina radio kadali jauh, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun pamaké pikeun ngirim "Paréntah" pikeun modél. Ieu dua batang sadia, anu horisontal tur vertikal bisa dipindahkeun. kadali nu paréntah pikeun setir jeung motor kontrol hal ieu ngamungkinkeun pikeun dosis nu sensitip. Gumantung kana model tur fungsi malah leuwih elemen kontrol bisa hadir, kayaning switch pikeun gear badarat retractable. Pikeun unggal fungsi, hiji saluran sok diperlukeun. Ku alatan éta, pamancar gaduh pluralitas saluran sahanteuna hiji channel sistem kontrol 3 ieu geus dianjurkeun pikeun model motor. Tangtu Controllers kalayan saluran langkung sahingga rupa-rupa fungsi atawa rudders ngadalikeun. Hal ieu ngamungkinkeun hiji terus pesawat jauh-dikawasa dikawasa leuwih akurat, tapi éta lajeng hésé ngadalikeun pesawat pikeun beginners. A jongko boga biasana kawas airplanes nyata kacilakaan tina hasil modél, utamana lamun ieu kajadian dina nurunna ngaronjatna.

Frékuénsi sarta Bulan frékuénsi

pikeun RC modél olahraga Bulan frékuénsi béda téh aya. Kanggo sababaraha waktos kiwari saluran tangtu dina pita frékuénsi 27 MHz, 35 40 MHz jeung MHz di Jerman anu diwenangkeun. Kadé catetan rentang 35 MHz ieu ngan disatujuan pikeun pesawat model. Hal ieu ngaronjatkeun kaamanan, sabab pamaké séjén model RC, Contona mobil remote-dikawasa atawa parahu, The frékuénsi sahiji pesawat model moal bisa ngaganggu. moal jadi panjang sarta rentang 2,4 GHz pikeun model RC geus disatujuan. Dina waktu nu sarua, pangiriman jeung panarimaan téhnologi tos ningkat di ieu wewengkon. Gumantung kana saluran, saluran unoccupied bébas ayeuna otomatis searched. Pamancar jeung panarima anu ogé persis loyog ka silih ku kituna kadali jauh sejen teu bisa ngontrol modél.

panarima nu

A panarima kudu tangtu cocog pamancar dipaké dina watesan rentang frékuénsi sarta ngirimkeun channel. Anjeunna perlu hiji catu daya, anu biasana disadiakeun ku batré modél. Ieu narima sinyal tina pamancar jeung correspondingly ngatur servos atanapi controller jeung controller motor. Anjeunna oge suplai nu servos disambungkeun atawa regulator kalawan kakuatan.

mesin

keur pesawat jarak jauh piloted aya listrik na durukan mesin. Sanajan kitu, masihan paling "pilots amatir" nu sering dipake tinimbang motor listrik. éta henteu campuran béngsin merlukeun polusi noise nyaeta nyata leuwih handap sarta aya henteu émisi. durukan mesin internal anu dipaké ampir éksklusif ku professional nu digitus sakumaha loba nu leuwih gede sarta model kituna heavier. Kakawasaan motor listrik modern (kayaning motor brushless) kacukupan keur paling pamaké ti sampurna. durukan mesin oge boga disadvantage yén maranéhna merlukeun hiji pre-annealing sarta kudu dimimitian up. kumaha oge, hiji motor listrik ngoperasikeun on kancing inasmuch sakumaha kakuatan nu diperlukeun (batré muatan) nyaeta aya.

The servo motor (servos)

Dina ampir sadayana model RC Gerakan kudu dilaksanakeun. Jadi eta pikeun nyaluyukeun steering, kalayan RC Car, The adjustment tina setir dina hiji RC Parahu atawa actuation tina setir di hiji pesawat jarak jauh piloted, Tugas ieu dipigawé ku servomotors listrik leutik, servos nu. Éta datang dina ukuran béda jeung kalawan gaya operasi béda. Ogé, hiji mesin durukan internal merlukeun servo a supaya kakuatan kasebut dikawasa via throttle a.

The pesiar kontrol atanapi speed controller

motor listrik teu dikawasa sakumaha mesin durukan internal liwat servo a. Anjeun perlu controller nu ngatur tegangan tina motor listrik. régulator ieu, ogé ngaranna jadi pesiar kontrol atanapi speed controller, anu disadiakeun pikeun tegangan béda. di mobil RC jeung sababaraha parahu RC ngidinan ogé sabalikna, kumaha a pesawat jauh-dikawasa nyaeta tangtu superfluous.

téhnologi batré (accumulator)

Nalika accu anu janten nyimpen energi, Éta téh sababaraha kali boga muatan jeung nyadiakeun énergi nu dipikabutuh pikeun model RC sadia. Mindeng aranjeunna dina jauh kadali radio, Ku interconnecting sababaraha sél, tegangan dipikahoyong kahontal, contona 6 masihan x 1,2 sél volt, pek batré jeung 7,2 V. tegangan ieu disadiakeun lamun batré dina volt, capacitance nu

dina mah. keur model RC hidrida nikel-logam Accumulators (NiMH) anu mindeng dipaké nu boga timer ngurangan low, contona, Kraftmax-Racing Pack, Salian konektor benötigtem must di pesawat jarak jauh piloted dicokot pisan beurat sarta tangtu kana ukuran batré.

Kraftmax pak batré balap jeung Tamiya Panyambung (7,2V, NiMH, 5000mAh) Témbongkeun
  • Lingkup suplai: 1x Kraftmax pak batré balap jeung Tamiya Panyambung - 7,2V / 5000mAh

tip:

Accu kudu recharged sanggeus pamakéan. Keur kitu, carjer a anu diperlukeun. Professional nganggo chargers husus nu ngidinan jaga, ukur kapasitas na dina sababaraha kasus malah hiji regenerasi accu heubeul.

versi béda

Jauh-dikawasa airplanes nu sadia individual atanapi di sét, dipirig keur loba atawa sakabéh komponen nu diperlukeun dina (gumantung versi nu):

  • model RTF anu praktis siap balik. RTF hartina "siap pikeun laleur" sahingga panarima kadali jauh jeung sagalana sejenna anu kaasup di set ieu. Nanaon geus jadi dirakit atawa malah rusuh.
  • PNP nangtung pikeun "nyolok na maén". Di dieu Éta leungeun kudu disimpen dina sawatara bagian anu teu acan dipasang. Mindeng, panarima kadali jauh atawa accu kudu nuju di perwujudan ieu.
  • ARF hartina "ampir siap ngapung". Nu nuju ampir rengse, iwal karya assembly lampu atawa carjer keur accu.
  • BNF (Meungkeut na ngapung) masih perlu dihijikeun kana kadali jauh luyu saméméh hiber teh.
  • RTB hartina "siap ngabeungkeut" na disebut pesawat jarak jauh pilotedNu masih perlu panarima tur pamancar.

jenis modél

Praktis, aya sakabeh tipe pesawat salaku modél, nu oge sadia di asli. Sajaba ti éta, aya loba model, nu dumasar kana euweuh panutan. Iwal ti model nu leuwih gede, nu diwangun ku professional terampil sarta dikawasa model leutik anu leuwih narik pikeun beginners. di dieu ganda-Decker, Motorplanes jeung jet nu paporit. loba ieu pesawat jauh-dikawasa (Dijieun busa) anu dijieun tina polystyrene sturdy, nu mangrupa kaunggulan utamana pikeun barudak. Aranjeunna nyata ngurangan résiko tatu na nyetél ampir euweuh karuksakan malah di ngadat dina:

  • Slowflyer geus ngalayang di speeds slow. Aranjeunna gampang ngawasaan na oge cocog pikeun barudak leuwih 6 taun. a sapertos pesawat jauh-dikawasa malah bisa flown di kamar badag atawa gedung. Pamakéan outdoor anu mungkin, tapi kedah janten ampir euweuh angin.
  • pesawat militer pisan populér. Di dieu, dina dasar kipas dibagi kana ayeuna jet bajoang jeung nu ngabom atawa pesawat heubeul ti 2. Perang Dunya. Contona, F-117 Nighthawk. Keur jet, di impellers nu salajengna ka kolécér, nu kitu, lolobana pungkur dipasang didieu salaku kolecer pusher aya. Ieu engine kolecer katutupan. Ngaliwatan perumahan eta visually pisan sarupa hiji mesin jet tina jet nyata. asli mesin jet aya dina pro sabenerna keur model maranéhanana di pamakéan. Sanajan kitu, pamakéan maranéhanana nyaéta ngan mungkin di handapeun loba kaayaan.
  • model skala mangrupakeun salinan nu detil rupa panutan nyata. Di dieu nya éta kasatiaan di pusat. planes jauh-dikawasa Ieu gaduh ciri hiber lolobana pisan alus
  • Shock-Flyer dicirikeun ku beurat lampu maranéhanana. Aranjeunna cocog pikeun aerobatics (3-D modél hiber) jeung bisa kacida alusna jadi disadap deui di lapak.

pesawat RC F-117 Nighthawk pesawat siluman Brushless 2,4 GHz 100km / h flier RTFAnzeige
  • Sadaya patempatan anu paling satia dicét sarta pesawat bener hebat
  • F-117 tiasa lumayan loba ngajalankeun sagala obahanana tentara acrobatic nu tiasa ngabayangkeun.
  • Alatan stabilitas anak, éta pikeun maranéhanana anu rék ngarasa thrill, pilihan luyu.
  • pesawat dijieunna tina hiji busa EPO husus nu pisan lampu tapi ogé pisan stabil ....
  • Toys

FPV pasip tur aktif

FPV nangtung pikeun "Kahiji jalma view" tur kalawan bantuan ti hiji kamera dilaksanakeun. Dina sistem pasip, anu film kaméra hiber teh. Bahan video sahingga diala bisa lajeng ditempo engké, némbongkeun hiber teh praktis ti "Kuring pandang"Ku kituna salaku pamaké nu bakal diuk sorangan dina model. Dina FPV aktif, anu Gambar video sacara real waktos dikirimkeun ka panarima a. pamaké éta bisa ngadalikeun model dina dasar gambar vidéo. kanggo meunteun gambar monitor leutik atawa gelas video dipaké. Kadé dicatet yén dina FPV aktif dua pamancar beroperasi, anu radio kadali jauh jeung transmisi gambar vidéo. Ulah aya gangguan silih kudu dipilih pikeun Bulan frékuénsi béda, contona 2,4 na 5,8 GHz.

Nyiapkeun hiber munggaran

a pesawat jauh-dikawasa kudu dipariksa pisan tuntas saméméh pamakéan kahijina. Gagal atawa malfunctions bisa hasil dina kacilakaan hawa tina model. Hiji tempat cocog pikeun hiber kudu hadir. Di darat teu merlukeun idin express of boga! Perda régional ngeunaan airplanes RC kudu dititénan. Deukeut Jalur cepat atawa bandara ngapung zona mungkin aya. Accu dina modél, anu kadali jauh jeung kamungkinan pikeun panarima kudu boga muatan jadi pinuh. The kolecer (kolecer) kudu dipariksa pikeun tightness. frékuénsi radio dipaké kedah kasulitan-gratis. batréna kedah dipasang jadi permanén teu bisa mindahkeun dina manuver hiber uncontrolled. Jalma jeung sasatoan hal anu penting pikeun cicing jauh kalayan modél ngapung. Utamana manuk bisa meuntas héran lintasan. Tapi anjing bisa ngamimitian tina atanapi badarat planes modél datangna pibahyaeun nutup. ningkatkeun penerbangan leuwih wewengkon caina résiko leungitna bisi kacilakaan. Fungsi tina pesawat (setir deflections jeung kontrol motor) kedah diuji di malah modél ngadeg.

Kaunggulan tina pesawat jauh-dikawasa

Dina foreground mangrupa fun pisan pikeun sakabéh modél. Ayeuna damel founding a pelesir hébat nalika salah jeung turunan maranéhanana flyer tiasa take off, ngapung jeung tanah. Ku kituna, hiji pesawat jauh-dikawasa keur ngora jeung heubeul hobi kawentar. Di dieu, generasi ngora anu geus ngajarkeun tina pamahaman budak leutik tina téhnologi, nu pakait sareng faktor learning badag. Éta ogé kondusif keur kaahlian motor rupa, hiji pesawat jauh-dikawasa ngagunakeun pikeun neuleuman. Dina hobi ieu, éta gampang nyieun babaturan kalawan jalma kawas-dipikiran, keur ngahubungkeun minat ieu rupa pilots.

info

Pikeun barudak ngora, leuwih leutik model busa dijieun anu merenah sabab overwhelmed kalawan kadali pajeulit. Model mibanda durukan mesin internal teu merenah. Ngawaskeun anak anjeun dina latihan hiber!

Pilih pesawat

Kisaran model nyaeta badag sarta ngajadikeun pilihan mindeng hiji cobaan pikeun meuli. Ku sabab eta pohara penting pikeun nuturkeun kriteria nu tangtu sateuacan meuli:

  1. Dianjurkeun éta, lamun milih pikeun kualitas alus. Pabrik kayaning Seal, LRP, sarta Jamara Graupner geus dimekarkeun alatan kualitas luhur tungtutan ngaran alus di industri.
  2. Mertimbangkeun taliti kumaha badag model radio dikawasa tiasa. Kudu ati di dieu dina bentang jangjang nu. Eta kudu diangkut bisi sagala gampang kana kandaraan maranéhanana.
  3. Kedah eta jadi flown jero rohangan, atawa anjeun terang hal gede pikeun langit muka?
  4. Netelakeun mana anjeun bisa ninggalkeun mobil dipilih naek pisan. kaanggotaan parsial dina klub model kapal terbang éta perlu.
  5. Pariksa beban sarta hiber waktos ti accu. Rencana pikeun panjang ngalayang accu ngagantian fun sarua jeung hiji kalawan.

info

Salaku hiji pilot inexperienced of a aksés pesawat jauh-dikawasa pikeun hadé model pemula. laleur ieu teu rada sakumaha saum sareng anu oge dijieun leutik di ukuranana.

mésér on Internet atawa di dealer nu?

Kanggo inpo nu mana wae anjeun wondering ayeuna pasti dimana anjeun hiji pesawat jauh-dikawasa in kualitas luhur sarta harga adil bisa meuli. Urang nyadiakeun dua cara mutuskeun pikeun diri! Ngabedakeun antara nu meuli di Internet atawa toko model.

Meuli on Internét

Hatur nuhun ka loba retailers online nyaeta sadia on Internet mangrupa Pilihan gede pisan. The rupa-rupa dina Internét ngajadikeun meuli dipikahoyong modél basajan Anjeun. Anjeun tiasa balanja di eusi manah urang kira-kira jam kotektak ieu poé 7 saminggu, Kauntungannana oge, akuntansi for kos transportasi jeung kali lalampahan ka dealer nu. Anjeun oge susunan metot sadia, nu tiasa janten harga pisan pikaresepeun. Kantos bisa ngajalajah atawa dua nawar di pangecér online. Di dieu Anjeun pasti bakal manggihan nu Anjeun hoyongkeun pesawat jauh-dikawasa sateuacan. Dina kali pangiriman gancang jeung katuhu ditarikna, anjeun moal kedah ngalakukeun tanpa. Hanjakal, anjeun tiasa nyandak model favorit anjeun geura kawas di dealer lokal Anjeun.

Nu meuli di warung

Jelas kaunggulan nalika meuli pesawat jauh-dikawasa Nyaeta mun bisa nyandak model geura imah modél-warung. Ideally, anjeun ogé bakal manggihan karyawan kompeten pikeun rundingan pribadi. Hanjakal, warung ieu geus jadi langka, teuing mindeng daun Pilihan mun aya butuhna. mindeng, Anjeun kudu tuah lamun hayang manggihan dina lingkup modél paporit maranéhanana aya. pakait jeung meuli di warung kadang pasuliwer panjang. The nungguan pikeun rundingan a geus frustasi sababaraha pembeli. Saperti pangecér online harga nawar leres anu leuwih jarang ditempo. Mulih bisa ngabalukarkeun masalah.

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...