tutumpakan pangwangunan Lena Worxx

0
551
Lena-worxx-traktor-sandbox

Anjeun bos dina loka!

Ku Lena Worxx loaders bisa duanana on pantai, kitu ogé di imah, di kamar atanapi sandbox maranéhanana, buka nepi situs anjeun sorangan. The wahana konstruksi nawarkeun maneh loba pilihan jeung loba fun, naha nyalira atanapi bareng jeung babaturan Anjeun. The bastian kabayang téh leuwih satia Liebherr Litronic L538 na tentang 48cm panjang.

eta diwangun tina palastik kualitas luhur for ulin aman anjeun senang jeung ogé boga dua 6mm galvanized axles baja. Ngan dina cara kieu paling stabilitas anu ensured, anu ngamungkinkeun ngangkat sarta transporting keusik. Jeung panangan 15cm-lila, di tungtung scoop badag geus napel, anjeun tiasa mawa ka bahan wangunan lianna dina situs proyek Anjeun tina salah sahiji lokasi. Sajaba ti éta, LIPI bastian oge cocog pikeun pangerukan liang nu diperlukeun di lokasi.

Ku ukuranana ngeunaan 16 8 x x 7 cm, LIPI anu cukup badag papanggih sagala kagiatan dina situs anjeun kalawan betah. The Lena Worxx kabayang bastian dirancang husus pikeun maén di pasir atawa di surfaces lianna. Tapi manehna boga hiji Radlerarm adjustable, nu ogé bisa dikonci dina posisi nu dipikahoyong. Ogé bisa jadi di rojongan ti steering nu cab Lena Worxx pikeun nyokot. Jadi sasaran steering tepat nyaéta dimungkinkeun sarta anjeun bisa ngajalankeun kahayang di tempat dimana eta diperlukeun kargo Anjeun.

der Lena Worxx loaders cocog pikeun barudak leuwih 3 taun sarta bisa duanana luar, sabab aya ogé dipaké di jero rohangan. Hasil kaulinan husus tina pamakéan dina wahana situs konstruksi di sandbox nu. Di dieu anjeun gaduh bahan wangunan, nu anjeun bisa kalayan gampang transporting, stacking na nepi, tur unloading kalawan kabayang loaders. Jadi maneh bakal jadi bos dina situs anjeun sorangan jeung miboga kamampuh transformasi ngagunakeun sekop nu pit keusik di wewengkon konstruksi. Lena Worxx ogé tempat tekenan hébat dina nyieun game anjeun sakumaha aman-gancang. Ku alatan éta, LIPI bastian dihasilkeun di EU jeung Certified ku TUV.

Kaulinan anjeun kiwari nanaon nangtung di jalan anjeun, grab Lena Worxx loaders anjeun sarta nyandak leuwih sandpit, pantai atawa barudak anjeun sorangan. Ngarasa kawas pagawe konstruksi nyata jeung masihan nada dina situs anjeun. Manggihan loba cara pikeun nganggo Lena Worxx loaders jeung kauntungan ti fitur na. Kalawan roda badag na anjeun bisa nyandak deui playfully ngajajah sakuliling anjeun eta mana. Duanana di bumi jeung jukut di kebon atawa di pasir dina tempat kaulinan tina ember bastian gampang sadia. ayeuna ngawitan dina alam of sekop ka nyaho maneh na ngawangun nu situs konstruksi sorangan! The Lena Worxx kabayang bastian nanggung eta rojongan lengkep. Gaduh fun!

Traktor numpak dina tegalan sorangan!

der Lena Worxx traktor némbongkeun jalan kana hirup dina tani. Ieu mangrupakeun satia traktor Deutz-Fahr Agrotron TTV 7250 kalawan bastian hareup, sangkan anjeun bisa Cope jeung malah karya heaviest on tegalan Anjeun. Alatan ban badag sarta konstruksi stabil, traktor teh pisan cocog pikeun pamakéan indoor ogé outdoor. The Lena Worxx traktor anu diwangun tina plastik sturdy na dua axles baja 6mm ogé geus galvanized, durability jeung senang sanajan kalawan beban badag ngajamin. Ku kituna bisa leuwih gampang mungkin pikeun ngeusian ember traktor di pantai atawa di sandbox kalawan keusik sarta bahan lianna. Anjeun sahingga bisa ngalakonan kagiatanana ngagunakeun traktor ka dipake dina tani Anjeun.

Ku ukuranana ngeunaan 45 19 x x 21,7 cm, traktor ngabogaan ukuran ideal, aktif pikeun mantuan Anjeun sareng karya Anjeun dina tani. Ku ngeunaan 16 8 x x 7 cm scoop badag: anjeun bisa kalayan gampang ngangkut kuantitas gedé, pasir atawa bumi. The Swivel Frontladerarm convinces kalawan panjang 19cm dina kaayaan nambahan. Boh scoop hareup, sarta panangan bastian, anjeun tiasa nyaluyukeun sarta tangtu konci dina tingkat nu beda. Ieu ngamungkinkeun pikeun anjeun nganggo traktor Lena Worxx serbaguna na persis minuhan pancén yén rék. Anjeun tiasa duanana anjeunna ngarep di kamar anak anjeun, make luar dina sandbox atawa malah pantai. éta ban badag ngawenangkeun diri nyetir on surfaces pisan henteu rata.

Cocok nu traktor Lena Worxx kanggo barudak leuwih 3 taun sarta dihasilkeun for senang aman di EU jeung Certified ku TUV. Konstruksi stabil, ukuran traktor jeung rarancang aslina, anu traktor héjo boga potensi, pahlawan di tegalan atawa malah janten situs anjeun. Hayu juices kreatif anjeun sarta manggihan loba fitur sarta kamampuhan tina traktor Lena Worxx. Ngayakinkeun nyaho maneh ti loba fitur game jeung presentasi tahan tina kandaraan jeung diajar lingkungan Anjeun liwat muter. Kalawan traktor, Anjeun bisa ngamimitian isuk drive ka sapi atanapi siang populate sawah tegalan anjeun sorangan. The LIPI hareup mantap sanggup malah karya heaviest, kayaning beban badag keusik, assembly panggampangna tur angkat, kitu ogé angkot.

tegalan anjeun bareng jeung traktor Lena Worxx ka kabagjaan badag, naha nyalira atanapi bareng jeung babaturan. Candak di waktu nu sanes nu traktor tahan kalayan di sandbox nu, diajar jeung ngajajah kemungkinan anyar nu traktor anu geus nawarkeun maneh kalawan fitur na sagalana. Keukeuh we maneh kavling fun!

rating: 5.0/ 5. Ti 1 sora.
Mangga antosan ...