Quadrocopter

0
1441
Quadcopter drone kalawan 4K video na kaméra poto

Quadrocopter nu kiwari salah sahiji pesawat model nu pang populerna jauh-dikawasa. Asalna, atawa nu helikopter jauh-dikawasa ditugaskeun, aranjeunna geus ngagaduhan division sorangan salaku Multicopter disababkeun. Multicopter nangtung pikeun modél hiberNu boga leuwih ti dua dipasang dina pesawat rotors handap. Husus, ogé milik istilah ieu:

  • Tricopter kalawan tilu rotors
  • Quadrocopter kalawan opat rotors
  • Hexacopter kalawan rotors 6
  • Octocopter kalawan rotors 8

pesawat model kalawan jumlah malah luhur rotors anu saméméhna ditangtayungan Eigenbauten atawa kahareup kamajuan, nu lajeng manjangkeun daptar ieu sasuai.

Quadrocopter aya desain pisan béda jeung Bulan harga, jadi beginners tur professional bisa manggihan model cocok kana pasar pikeun sorangan. bari paling Quadrocopter nu dirancang ngapung ker, aya ogé leutik model indoorMana bisa flown ker hijina mibanda euweuh angin.

Naon téh Quadrocopter?

Nya kitu, anu helikopter, a diperlukeun Quadrocopter euweuh jangjang mangtaun ku dorongan airflow. hiber A dimungkinkeun ku kolecer downwardly diarahkeun, kukituna ogé takeoff nangtung na badarat nangtung anu dimungkinkeun. dibandingkeun helikopter merlukeun Quadrocopter Sanajan kitu, boro sagala komponen mékanis, kayaning wilah adjustable atanapi elat swash. Ogé akun pikeun rotor buntut, nu dina helikopter anu diperlukeun pikeun ngimbangan pangiriman torsi mun chassis nu. a Quadrocopter geus counter-puteran rotors, pikeun ngimbangan torsi nu. Hiber, lokasi sarta gerakan ngan bisa ngahontal ku parobahan speed tina motor individu, nu Quadrocopter hususna keur beginners dianjurkeun ngajadikeun, sanajan maranéhna mibanda sagala fungsi kadali helikopter a.

Kumaha carana sangkan nu jauh-dikawasa Quadrocopter?

Aya opat booming, nu opat motor listrik anu dipasang kalawan rotors maranéhanana di jarak required tina karana on chassis a. Parsial can (gumantung modél), a transmisi antara mesin sarta rotors jadi interposed. Dua pasang rotors ngajalankeun dina arah sabalikna, kukituna equalizing nu torsi sarta hiber rélatif stabil dihasilkeun. gerakan hiber bisa dihontal ku cara ngarobah éta speeds engine. Sababaraha model make salaku helikopter GyrosPikeun nyaimbangkeun sikep bebas. di quadrocopters beurat hiber ieu disebarkeun ngaliwatan opat rotors. Ieu dibandingkeun ka helikopter mesin leutik sarta rotors bisa dipaké. Hal ieu ngamungkinkeun keur konstruksi mantap, Mana nyadiakeun kana model dina ngadat keur karuksakan kirang. ogé ngameunangkeun Quadrocopter beban tinggi, jadi anu sipatna, upamana mindeng dilengkepan kaméra. Karakteristik hiber gampang controllable tina Quadrocopter geus dilakukeun ku maranehna metot pikeun tujuan lian ti pesawat model hobi. Éta téh dipaké contona keur penerbangan monitoring sarta angkutan. Sajaba Unit drive kedah Quadrocopter Tangtu komponén dawam model jauh-dikawasa:

  • Kakuatan suplai (batré)
  • unit panarima
  • Radio pamancar kadali jauh
  • gear badarat
  • gubernur speed
  • sistim GPS

tip:

Pikirkeun saméméh meuli dimana rék ngapung eta na oge diwenangkeun hiji Quadrocopter. Ieu ngandung harti ngarancang peraturan keur Quadrocopter (drones) kudu dititénan.

Sistem GPS

ku Global Positioning System (GPS) tiasa janten Quadrocopter, Salaku Revell Control RC GPS Quadrocopternedunan fungsi tambahan. Contona, eta tetep aya dina tempat nalika sahiji joystick nu dileupaskeun. Sajaba ti éta, GPS bisa ogé dipaké pikeun nyieun balik hiji kaluar sahiji modél rentang transmisi deui. Sababaraha model ngawenangkeun konsékuansi otomatis tina pamancar atanapi titik navigasi prasetél. data Telemetry kayaning speed, luhurna, posisi, status tina catu daya nu remen dibikeun.

tawaran
Revell Control RC GPS Quadrocopter kalayan kaméra FPV Full HD, dikawasa jarak jauh GHz kadali jauh tur mibanda tampilan pikeun hirup stream telemetry, nepi ka 20 waktu menit hiber, nuturkeun kuring, datang ka imah, Navigator 23899Anzeige
  • kalawan sistem GPS (PositionHold na Datang Imah) jeung Tuturkeun Kami fitur
  • HD kaméra pinuh (1.080p) - rekaman on kartu Micro SD HC up 64 GB (kartu teu kaasup) - gambar hirup dina tampilan ti kadali jauh
  • motor Brushless na speeds 2 (Level Speed) kalawan Flipfunktion
  • Sistim kadali jauh 4 2,4 Channel GHz (switchable fashion 1 / 2 Mode)
  • hiber stabil ngaliwatan sistem gyro 6-sumbu, modeu headless, sensor jangkungna - kaasup LED cahaya jeung ngagantian rotors.

The Radio kadali jauh

The Radio kadali jauh utamina pursues ogé dina hiji Quadrocopter sarat anu sarua sakumaha di sakabéh modél radio-dikawasa. Ieu ensures yén sakabéh fungsi bisa dikawasa via radio. Ieu saluran kontrol béda. Gumantung kana pungsionalitas model janten saluran 4 6 atawa leuwih anu diperlukeun. The Bulan frékuénsi sahiji jauh kadali radio téh 27 MHz, 35 MHz (ngan disatujuan pikeun airplanes) 40 2,4 MHz jeung GHz. Utamana nu anyar 2,4 GHz jauh kadali dicirikeun ku reliabiliti tinggi. Lamun model ieu dilengkepan kaméra nu transmits gambar via radio sacara real waktu pikeun panarima, eta kudu ensured nu ngaganggu sinyal radio ti pamancar sarta kaméra teu saling ekslusif. Aya, contona, kaméra nirkabel nu make cara nransper rentang 5,8 GHz. Aya susunan lengkep, mana nu kaméra nirkabel kalayan panarima anu geus kaasup. Mindeng, maranéhna malah boga tampilan leutik di kadali jauh radio, atawa sahenteuna ngidinan sambungan tina tampilan a.

Unit panarima

Fits mun pamancar, hiji panarima anu diperlukeun. Éta prosés sinyal kontrol nu narima, jeung outputs aranjeunna kana komponén, contona, laju controller tina motor. panarima nu kudu boga keur unggal fungsi, jumlah luyu saluran na nganggo leuwih rentang frékuénsi anu sarua jeung ngirimkeun channel tina radio kadali jauh. Dina radio heubeul ngatur parobahan channel ku cara ngarobah colokan-quartz (pamancar quartz jeung narima) ieu effected.

Laju controller

controller speed anu ngadalikeun laju motor listrik diperlukeun salaku kalayan model listrik séjénna di Quadrocopter nurutkeun kana motor 4 opat. Ku actuation tina sahiji joystick dina kadali jauh, panarima dihubungkeun kana speed kontrol controller lajeng laju tina rotors individu atawa motor listrik dimaksudkeun. Ogé gyroscopes, laju controller pikeun nyaimbangkeun kadar Quadrocopter ngajalankeun.

The motor listrik

Kusabab prestasi bakal di quadrocopters remen motor Brushless dipaké. Anjeun tiasa ngahontal speeds pisan tinggi na maké rélatif low lamun dibandingkeun motor brushed. durukan mesin biasana neangan ukur di modelers profésional pikeun model gedé aréa miboga operasi. Dibandingkeun motor listrik anu ribut, ngahasilkeun gas knalpot jeung merlukeun campuran béngsin nu kaduruk jeung racun.

nu accu

Arus diperlukeun pikeun Quadrocopter nganyadiakeun Accumulators (batré), Ieu janten nyimpen energi rechargeable, Kauntungan badag di ngabandingkeun kana accu, aranjeunna teu kudu diganti sakali aranjeunna kosong. Accu anu preferably dipaké dina sistem kadali jauh radio pikeun ngurangan biaya dinya. Sanajan kitu, carjer a, batré anu diperlukeun nu geus mindeng geus kaasup dina susunan.

tipena béda Quadrocopter

Gumantung kana ukuran, alat-alat na pamakéan dimaksudkeun, mangrupakeun jenis na model béda komersil Quadrocopter sadia. Pilih modél idéal pikeun sorangan. Ieu gé mantuan anjeun!

Quadrocopter (mini Quadrocopter) pikeun wewengkon jero ruangan

Sarupa jeung nu leutik helikopter mini aya oge mini Quadrocopter, Éta téh lolobana dipake keur penerbangan di kamar lega, gedung jeung nenangkeun malah keur dipake outdoor. Éta pisan leutik sarta lampu. Beurat low teu sapertos tangtangan gedé kana motor, jadi pohara leutik sarta mesin nyimpen-énergi anu bisa kapanggih. Tapi ieu ngajadikeun eta pisan susceptible ka angin lajeng teu tiasa - atanapi ukur pisan kirang - dikawasa. sangkan harga low maranéhanana sarta penanganan gampang mini Quadrocopter idéal pikeun barudak, beginners na novices. Tumiba beurat model ngaruksak lemah sareng parabotan ngadat considerably handap. Dibanderol aranjeunna ayana di wewengkon antara 20 na 70 euro, saperti Arshiner Skytech M62 Mini Quadcopter.

sumbu Arshiner Skytech M62 Mini Quadcopter 4CH 6 gyro Drone 2.4GHz tampilan kadali jauh
  • Ci na lightweight desain. Kalawan lampu LED, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngapung peuting.
  • Sistem 6 sumbu-ngamungkinkeun quad ka jadi dimimitian sacara manual.
  • Stabil: 6 sumbu-gyro quad-rotorcraft hiber, stabilitas kuat, bisa kalayan gampang nerapkeun rupa gerakan hiber lalawanan angin kuat, gampang pikeun ngadalikeun.
  • téhnologi 2.4 diadopsi keur anti Interference.Selbst Sababaraha Quadcopter bisa ngapung dina waktos anu sareng tanpa interfering saling.
  • Rechargeable batré-kapasitas tinggi, Anjeun bisa ngarasakeun loba ngalayang senang.

Quadrocopter pikeun pamakéan outdoor

beurat Greater tur mesin leuwih kuat nu di quadrocopters sadia pikeun hiber di muka. Aranjeunna boga nyata dangong stabil teu bisa kalayan gampang meunang ku angin ti sésana, kalawan gusts kuat tangtu jelas ditanggap ku model ieu. Aya keur tipe ieu Quadrocopter ogé masih model Éntri-tingkat affordable, harga kalayan ukuran sarta alat-alat anu (contona, sistem kaméra) bisa gancang naek ka sababaraha sarébu euro pikeun pilots amatir ambisius ogé. Nya kitu, model radio-dikawasa sejen, eta oge gumantung kana lingkup pangiriman. paling Quadrocopter jadi di lengkep Susunan (RTF "siap ngapung") disadiakeun ku sakabeh komponen perlu. Sistem kaméra terpadu, aya mindeng pilihan kualitas gambar atanapi resolusi. Sababaraha model nawiskeun resolusi HD, Pangiriman liannakualitas n 4K. Sistem kaméra, aya bédana naha gambar anu dikirimkeun sacara real waktu, contona, hiji tampilan atawa gelas FPV, atawa dina kartu mémori keur meunteun engké tina gambar anu disimpen. ku transmisi real-time gambar ieu hiji kadali model dumasar kana informasi gambar narima kamungkinan, mangka praktis dikawasa ku kituna pilot linggih di Quadrocopter, designation nyaeta pikeun FPV jenis "Kahiji jalma view" nangtung. Ditéang jeung FPV sistem GPS oge sering dipaké. fungsi ieu téh salajengna mungkin. ku sistim GPS, Mana ogé dipaké dina sistim navigasi, bisa tina Quadrocopter berorientasi sarta bisa dikirimkeun data navigasi. Ngaliwatan telemetry ieu, contona, posisi atawa luhurna ayeuna bisa maca. Sababaraha model bisa malah otomatis balik deui ka ieu, nu pisan naek kaamanan mun anjeun ninggalkeun rentang pamancar, utamana lamun jarak panjang jeung Quadrocopter jadi katutup. fungsi sejen nawiskeun sababaraha model, hatur nuhun kana sistem GPS. Di dieu sinyal transmisi anu dituturkeun otomatis. Contona, upami nu "pilot" nyaéta leumpang ti na Quadrocopter bisa moto.

kaunggulan

Anjeun bakal pasti ku Drone kalayan kaméra saperti teu mirip geus loba rekreasi senang. Anjeun tiasa make sipat bird's-panon henteu ngan deukeut ka alam loba kabagjaan. Loba naon anu disebutkeun disumputkeun, bisa ditempo ti on tinggi. Jeung kawentar FPV Quadrocopter (kahiji-jalma view) mangrupa masalah. Kauntungannana nyaéta operasi gampang, ieu dirumuskeun dasarna di suri tauladan jang pamakéan outdoor sarta indoor.

Quadrocopter ogé bisa inserting pikeun tujuan komérsial. Contona bisa nangkep aranjeunna milik anjeun, manggihan ruksakna wangunan jeung ngaropéa darat industri dina pikiran. Ngawas tur kadalikeun runtuyan kelas tinggi ngabuktikeun jadi alat idéal. Poho teu kaayaan hukum, sabab panyalindungan data jeung kaamanan penerbangan mangrupakeun dina ngagunakeun hiji drone salawasna di luhur.

tip:

Model mibanda kaméra ngarojong Alat kaluaran béda tina karya seni teh. Contona, hiji tampilan dina kadali jauh, hiji tampilan gelas atawa malah sambungan anu bisa disadiakeun pikeun tampilan a.

Model Éntri-tingkat

Anjeun masih inexperienced jeung ngapung of a QuadrocopterDisarankeun pikeun jam hiber heula model langkung mirah, utamana lamun barudak hayang make eta. Model lincah jeung sunda kecil pikeun interiors geus janji kavling senang keur ngora jeung heubeul. kalemahan model Éntri-tingkat sababaraha fitur leungit husus, kali hiber dugi sarta kurangna parabot kaméra, tapi maranéhna ogé nyadiakeun spasi outdoor pikeun senang rekreasi badag. Éta pisan gampang ngapung sarta hargana murah. Geus salila kira 90, - Euro anjeun bakal manggihan lawang a kacida alusna-fungsi Quadrocopter sateuacan.

tip:

Mutuskeun saméméh meuli lamun model indoor murni anu dipikahoyong. Ker tenang maot keur hiber a anu diperlukeun.

Meuli on Internet atawa di dealer lokal anjeun?

Éta idéal méméh nu meuli hiji Quadrocopter Internét pikeun nginpokeun. Anjeun bakal manggihan rupa-rupa produk incl. Émbaran. Putusan on dimana anjeun mésér modél paporit Anjeun kudu salawasna mikir ngeunaan alus, sabab ngan harga némbongkeun variasi badag antara retailers online tur dealer lokal. Simkuring miharep sangkan bisa ngabantu kalayan informasi urang.

Dina situs: model ti dagang husus

Modél-toko teu merta mun kapanggih di wewengkon Anjeun, supaya jarak perjalanan panjang bakal perlu. Ieu écés incurs ongkos tambahan jeung waktu. Utamana bangor nalika parkir henteu malah hadir dina sakuriling. Sababaraha pembeli ieu tapi teu paduli sabab bersih nasehat ahli - nu rundingan pribadi. Hanjakal, consultations ieu ulah sok positif pikeun nasabah, sakumaha sababaraha sellers coba nu drones di stock mun ngajual, nu henteu salawasna meunangna leres pasti. Loba panangtu warung geus ditémbongkeun salaku modél luhur. Di toko bargains anu teuas pikeun manggihan. Model ditawarkeun ku discounters, biasana cukup keur ngan waktu anu singget for senang teh.

Bari balanja retailers online: Internét

Beuli Anjeun Quadrocopter on Internet, anjeun bisa balanja tanpa palarangan. Kira-kira jam nu kabuka ka anjeun panto ka dunya ieu balanja, sanajan sapopoé. Pasti manggihan harga hadé sarta Pilihan badag model béda. Journeys, setrés, jeung béa tambahan tetep ngaheéat lamun meuli on Internet. Tangtu, teu mungkin migunakeun drone geura kitu, kali pangiriman low sarta salah sahiji patut ngantosan. A rundingan pribadi teu butuh tempat, tapi ieu teu salawasna obyektif jeung customer friendly. ka ditarikna moal sono ka anjeun lamun meuli online.

Kaunggulan tina Quadrocopter mun planes jauh-dikawasa jeung helikopter

a Quadrocopter dimekarkeun buoyancy na ku propellers (rotors). Dibandingkeun pesawat nu ngahasilkeun angkat ukur tina laju aliran husus dina jangjang, a Quadrocopter naek na darat vertikal, sarta anu dina hawa. Ku kituna euweuh speed minimum pikeun dijaga tur euweuh incursions landasan diperlukeun. Kituna pamakéan di kamar téh malah mungkin sababaraha model. Malah nembak kaméra kauntungan tina kaahlian tina Quadrocopter.

A helikopter jauh-dikawasa asalna ciri hiber tina hiji Quadrocopter pisan nutup. Sanajan kitu, hiji helikopter on grounds lianna, nu hésé pikeun ngadalikeun kerja. Anjeunna boga ngan hiji kamungkinan dua rotors, nu leuwih gede ti quadrocopters aya. Pikeun ngalakukeun gerakan béda tina hawa merlukeun helikopter anggota mékanis, contona, plat swash atanapi wilah adjustable. Henteu ngan struktur téh pajeulit tapi ogé operasi. Sajaba ti éta, rotors of helikopter anu nyata leuwih badag batan pamadegan nu Quadrocopter, Ieu kudu ogé dicokot pikeun mastikeun yén wilah rotor abut mana. Malah hiji sudut ekstrim di mimiti helikopter teh bisa ngakibatkeun pegatna wilah rotor kana taneuh, nu ngagambarkeun umumna karuksakan modél. a Quadrocopter boga opat rotors leutik nu malah bisa mungkus jeung "cages pelindung" dina tambahan. Ku kituna, bilah rotor bisa nyerang mana sisi. gerakan hiber timbul ka dirina quadrocopters ngan ku speeds béda tina motor individu. Struktur na Ieu basajan tur operasi téh gampang. Teu jarang malah nyekel budding "pilots" helikopter jauh-dikawasa munggaran kalayan quadrocopters dina.

undang-undang

Quadrocopter bisa dijieun dina béaya rendah sarta ulah merta kudu loba rohangan pikeun hiber a. Ieu dimaksudkan yén maranéhna datang nepi di popularitas model jauh-dikawasa di luhur. Akibatna, aya ogé tumuwuh loba drones dina hawa. panerapan butuh resiko, naha nu mangrupa aturan drones anu diadopsi dina ngaronjatkeun Jumlah misil unmanned. Ieu gumantung kana timbangan miang jeung nu gradasi sasuai. A excerpt leutik ti eta:

Ti beurat takeoff leuwih ti 250 gram dasarna mangrupakeun sarat panyiri, sanajan dina loka ngalayang! Permanén tur kabaca sarta fireproof, nyirian ngaran jeung alamat di pamaké tina drone nu kedah atawa Quadrocopter dicokot keur dijadikeun. Ti beurat takeoff leuwih ti 2 kg sertipikat hiber tina nu kudu terus-terusan unggal 5 taun sajaba panyiri wajib diperlukeun. Dasarna drones teu kedah ngapung luhur batan 100 méter. Pikeun jangkung leuwih hiji dispensasi ka otoritas penerbangan kudu diala. Tina zona henteu-laleur, contona di sakuriling bandara, cagar alam, panongton atawa jalan utama, hal anu penting pikeun cicing jauh. Overflights taneuh teu poko keur idin ti nu boga. Pikeun model mibanda kaméra, faktor tambahan mungkin maénkeun peran hiji. Sagampil teu sawenang jalma madhab asing bisa jadi filmed tanpa idin maranéhanana, hak privacy, tangtosna, ogé lumaku pikeun pamakean drones kaméra.

kituna éta apal kana panerapan tepat na régional atawa mertimbangkeun saméméh a Quadrocopter ieu flown. Sajaba ti éta, aturan anu terus ngembangna naon éta pikeun nginpokeun diri salaku pamilik tur pamaké.

tawaranBestseller Nr. 1
SanRock mini drone keur budak na beginners GD65A RC Drone Quadrocopter kalawan jangkungna-buruk, modeu headless, ON-konci mulang, Toys pikeun Drone barudak, warna rotAnzeige
  • DRONE Pikeun Kids - Kids GD65A Drone hadir kalawan fitur sapertos betah kontrol, hiber stabil, henteu tingkat hiber wates jeung bahan awét, cocog pikeun barudak, beginners sarta pamakéan latihan.
  • Luhurna - The drone on ukuran mini hadir kalawan mode luhurna ditahan, hover ngajadikeun kontrol beuki stabil.
  • HEADLESS modeu - Anjeun teu kedah nangtukeun di sisi nu drone nu aya dina hiber, tanpa anjeun ngabogaan ngalakukeun nanaon.
  • ON Balik konci - ngan hiji klik dina tombol fungsi, drone nu otomatis flies deui ka anjeun.
  • Tambahan batré - Dua accu nu ditawarkeun ka anjeun manjangkeun waktos hiber Anjeun.
Bestseller Nr. 2
Suci Batu Mini drone HS170 RC Quadrocopter 2.4GHz 6 sumbu-gyro helikopter kadali jauh jeung kadali jauh A Toys Best Drone keur barudak leuwih 12 taun sarta beginners, Warna Biru Témbongkeun
  • 6-Axis Gyro 2.4G Sistim stabilisasi Hz, anu pilihan pangalusna keur latihan drone.
  • Tilu mode speed papanggih pangabutuh béda ti pemula jeung ahli.
  • Rentang: 30-50 méter. Ngajalankeun waktos :. 6-8 menit waktos nuju dieusi. 60-80 Min (input ayeuna <0.5A-1A)
  • Sistim Headless mode: disederhanakeun ku kadali jauh, kontrol gampang, leuwih senang.
  • Service Palanggan pangalusna: Upami anjeun gaduh masalah atawa patarosan bari ngalayang, nyandak di kontak sareng urang. Urang baris nawarkeun Anjeun layanan palanggan pangalusna.
Bestseller Nr. 3
maén drone pikeun beginners, transportable mini RC Quadrocopter kalawan leungeun foldable pikeun indoor / outdoor, 2.4 GHz 4 6 CH-sumbu gyro / salah-konci Balik deui / mode Headless / jangkungna-buruk / 3D flips, gampang pikeun ngadalikeun tampilan
  • Pisan waktu hiber panjang: Batré ngamungkinkeun pikeun hiji waktu hiber pisan panjang 10-13 menit sanggeus hiji waktos ngecas of 60 Minuten.Kaufen accu deui, kasampak ASIN: B07D285599 on amazon.de.
  • Sistim hiber stabil: Kalawan sistem gyro 6 sumbu-control hiber panganyarna tina Mini Quadcopter flies pisan stabil sarta kituna téh pikeun beginners jeung pamaké hobi gampang ngagunakeun.
  • modeu Headless: drone ieu dioptimalkeun pikeun fungsionalitas pinuh, komo lamun geus kaluar tina tetempoan. drone kasebut Blok relatif ka pilot. Hartina, lamun drone nu aya dina modeu headless, arah hiber ka hareup nyaéta bebas tina hareup drone nu.
  • fungsi jangkungna-buruk: The ancaman Mini baris tahan fungsi ieu level nu tangtu, sanajan upami Anjeun ngaleupaskeun sahiji joystick throttle.
  • Hiji-konci mimiti / -Landung: drone eta sacara otomatis ditunda sanggeus peluncuran sarta saméméh badarat dina jangkungna dipilih. Hal ieu ngajadikeun eta utamana cocog pikeun beginners anu boga pangalaman saméméhna, gampang pikeun ngadalikeun drone jeung sapi jalu.
tawaranBestseller Nr. 4
Potensic FPV RC drone Quadrocopter dual GPS kalayan kaméra HD jeung Tuturkeun Kami fitur, pangiriman hirup kalawan 120 ° sudut Alas, luhurna ditahan, modeu headless, idéal pikeun beginners jeung barudak tampilan
  • 🎥 【GPS fungsi positioning】: Kalawan sistem GPS, Anjeun bisa ménta informasi posisi tepat drone Anjeun. Terpadu kana fungsi imah balik deui (RTH) ngapung aman. drone bakal otomatis balik persis ngarep nalika batréna téh low atawa sinyal salila hiber ka lemah.
  • 🎥 【adjustable kaméra sudut lega】: The Quadcopter kaméra video live 1080p HD (sudutna bisa disaluyukeun nepi ka 75 ː handap) sareng 120 ° -optimized lénsa sudut lega pikeun nyokot gambar sareng video ti langit. Ngarasakeun observasi real-time dina kadali jauh anjeun ti hawa.
  • 🎥 【Tuturkeun-Me mode】: drone The dilacak jeung dirékam otomatis iraha wae nu mindahkeun. Tetep anjeun gambar tur bisa nampung Poto kompléks basajan, nawiskeun hiber leungeun-haratis sarta Selfie kualitas luhur.
  • 🎥 【kontrol jarak beuki hiber stabil】: The kontrol jarak anu nepi ka 300 m. Kapasitas nu 1000mAh batré-kinerja tinggi nyadiakeun pangalaman hiber lega sarta waktu hiber deui. Anjeun tiasa ngarobah jalur hiber ku ngaklik dina beungeut kartu. duren nu terpadu kalayan tingkat ngajaga fungsi ensures hiber stabil.
  • 🎥 【Headless na takeoff / badarat / Hiji-Touch Smart Notstoppmodus】: calakan operasi pikeun beginners. Jeung mode headless, Anjeun ogé bisa ngadalikeun drone Anjeun paduli posisi sirah. Upami Anjeun gaduh kasusah dimimitian dina drone atawa lahan, anjeun tiasa nganggo takeoff atawa tombol badarat pas keur beginners.
Bestseller Nr. 5
allcaca RC Drone RC Quadrocopter 23 menit hirup batré Long kalawan lampu LED, 3D flip mode Headless Hiji Key Mimitian badarat tilu mode speed pangalusna pikeun beginners, tampilan hideung
  • 23 waktu menit hiber panjang: Kalawan batré kawasa, waktu hiber téh nepi ka 23 menit, sahingga anjeun pangalaman hiber leuwih luas. Taya kaméra. (Lamun perlu batré tambahan pikeun drone ieu, mangga milarian ASIN: B07H2DCFM3 on amazon.de)
  • Multifunctional: Fungsi balik hiji-konci brings nu drone ku keystroke basajan deui boga. Hiji-tombol ngamimitian jeung fungsi -Landungs ​​ngajadikeun kadali kana drone pikeun beginners pisan einfach.Wenn drone nu aya dina modeu headless, arah hiber ka hareup nyaéta bebas tina hareup drone nu. The RC drone baris tahan fungsi ieu level nu tangtu, sanajan upami Anjeun ngaleupaskeun sahiji joystick throttle
  • 4 LED Lampu: drone ieu dilengkepan keur hiber wengi kalawan lampu navigasi LED jeung ku lampu indikator kadali jauh. Jeung lampu LED berwarna, anjeun bisa kalayan gampang tingali hareup atawa pungkur dina hawa
  • 360 gelar somersault: maju, mundur, ditinggalkeun, katuhu. stabilisasi hiber alus. wilah cadang kaasup. Tilu mode speed papanggih pangabutuh béda ti pemula jeung ahli
  • Ukuran ci & Rek & Palanggan Service: The GPS drone téh leutik sahingga idéal pikeun dina lebet nu. Upami Anjeun gaduh masalah atawa patarosan bari ngalayang, nyandak di kontak sareng urang. Unggal allcaca artikel dijual bisa ngarasakeun ngagantian bébas atawa ngabalikeun duit dina total dina 12 bulan
Bestseller Nr. 6
EACHINE E61HW Mini Drone sareng Kamera Jandaran Daya pikeun Baris Gula Wifi Wi-Fi FPV, Mode Headless, 3D Flip, Stooping, RC Quadcopter, Display RTF (Black) Beginner
  • F Upami anjeun ngagaduhan masalah produk, anjeun tiasa ngahubungan layanan palanggan seller atanapi alamat surélék resmi ([EMAIL PROTECTED]kontak).
  • Kaméra N0.3 MP sareng siaran real-time FPV: E61HW dilengkepan kaméra pikeun nyandak poto sareng pidio hawa sareng nganggo Wi-Fi sareng alat anu dipasang na, anjeun tiasa ningali video live dina alat sélulér anjeun.
  • Hold Pencét Tahan sareng hiji tombol Pareum / Lahan: Dina mode luhurna, anjeun akurat tiasa ngalereskeun jangkungna sareng posisi, ngajaga hover stabil, sareng ngarekam video atanapi poto ti sagala sudut. Anjeun tiasa sacara gampang ngadalikeun drone ieu. Dronena dipareuman jeung turun langsung ku tombol tombol, anu pohara merenah.
  • FunctionMulti-fungsi: E61HW ngandung épék husus 3D-Roll sareng tiasa janten kejutan. Sareng fungsi tombol-tombol wangsit sacara otomatis tiasa mulih tanpa kaleungitan dronena. Mode headless ngamungkinkeun hareup drone ka cocog jauh, sahingga ngagampangkeun kana tujuanna. Sareng fungsi trimming, anjeun tiasa nyaluyukeun arah anu leres sareng nampilkeun drone salami hiber.
  • 🚀3D VR Mode & lintasan hiber: Ngundeur aplikasi ngadalikeun drone kana. Klik ikon VR pikeun ngaktipkeun mode layar kanggo telepon sélulér. Ngagem gelas VR ngalaman visualisasi 3D sacara real waktu. Klik lintasan lintasan pikeun ngagambar lintasan dina telepon. Drone dina lajeng nuturkeun lintasan anu.
tawaranBestseller Nr. 7
SNAPTAIN drone H823H Mini Drone RC Drone pikeun barudak sarta beginners Sistim helikopter kontrol luhurna otomatis Quadrocopter mini, 3D 360 ° Hurungkeun-konci Balik deui / off / badarat, indikator mode sirah Losem
  • Luhurna ditahan: Fungsi gantung otomatis ngamungkinkeun drone ka hover di tingkat ayeuna. Anjeun tiasa hayu balik ti throttle iteuk jeung gampang ngadalikeun drone nu.
  • 3D 360 ° pulas: Flip di 4 arah flip (kénca, ka katuhu, ka hareup, mundur). 2,4 téhnologi GHz sarta sistem stabilisasi 6-sumbu pikeun anti gangguan na hiber rata.
  • modeu speed: modeu Hal ieu ngamungkinkeun beginners ngadalikeun Det The Mitrohne .. kontrol speed: mode-speed low pikeun beginners geeigntelgeschwindigkeitsmodus cocog pikeun pilots ngalaman maén dina angin ngahiliwir lembut. Mode-speed tinggi nyaéta pikeun ahli kana stunts ker erleben.Sie bisa ngaluyukeun laju papanggih kaahlian operasional Anjeun.
  • Pikeun beginners jeung barudak: drone ieu panangtayungan propellers, bisa ngajaga ngalawan ruksakna hiji anyar. Kalawan tombol mulang, drone nu otomatis asalna deui ka anjeun.
  • Super mini drone: Quadcopter mini Ieu salah boga t 3.7Vx240mAH Batteirie kalawan waktu ca.40mins ngecas pondok, waktu hiber: modeu headless 6 mins.Im, anjeun tiasa numpak drone a tanpa ngabogaan salempang ngeunaan cara nu keur nembongkeun, utamana lamun drone kasebut jauh.
tawaranBestseller Nr. 8
Potensic Drone Drone with 1080P Camera, WiFi FPV RC Quadcopter, Dual GPS, Live Transmission, Brushless Motor, 130 ° Wide Angle, Follow Me, Altitude-Hold, Headless Mode for Action Camera and Expert D85 indicator
  • Camera Édisi 1080P HD Kamera】: Kaméra 1080P nganggo lensa sudut 130 ° ngamungkinkeun anjeun néwak nembak anca sareng momen anu henteu dilupakan. Pangiriman 5G dugi ka 500m-800m ngamungkinkeun transmisi pidéo real-time kelas pertama. Kaméra olahraga kompatibel di dieu.
  • 【Fungsi GPS Dual】: Hatur nuhun ka GPS Ganda, drona tiasa leres-leres dina-kana posisi dina hawa, tetep luhurna. Nalika leungitna sinyal sareng lemah Akuu éta Quadrocopter sacara otomatis tiasa uih deui ka posisi awal. Jarak jarak jauh nyaéta kira 1000-1500 m sareng jarak pangiriman jarak jauh ampir 500 ka 800 m.
  • 【20 menit penerbangan lila】: Kalayan batré kualitas luhur 2800 mAh, drone tiasa ngapung 20 menit. Éta dilengkepan pangecas skala.
  • 【Motor Brushless】: Mesin anu langkung tenang sareng langkung kuat ogé langkung awet sareng nyayogikeun penerbangan anu langkung stabil sareng akselerasi anu langkung saé.
  • Command Parentah Telepon sareng Transmitter】: Modeu headless dianggo kalayan gampang ngontrol arah kuadrat. Rancang jalur dina kartu antarmuka aplikasi pikeun ngapung rute anu spesifik. Anjeun tiasa muka konci tombol, lepas / darat sareng uih deui.
tawaranBestseller Nr. 9
channel Syma X5C Explorer 2.4 GHz 4 3D Quadrocopter drone kalawan batré tambahan, 360 ː fungsi flip kaméra 3.6 MP HD jeung sora, fungsi motor-STOP 6AXIS stabilisasi System, kartu memori 4GB Micro SD na AGETECH SafeFly kacamata, Bodas - Edition Special Témbongkeun
  • kaméra 720P HD pikeun gambar geulis: Anjeun diganggu ku poto nu kabur 720p kami kaméra drone bakal candak unggal moment husus dina gambar incredibly alus, naha iinditan, exercising atanapi di pihak
  • Operasi basajan kalayan fungsi ngageser pikeun beginners: Sababaraha drones drifting kaluar gampang atawa anjeun bisa leungit kontrol gancang Teu jadi jeung urang; drone urang ngabogaan duren canggih, nu ensures hiber aman jeung fungsi gantung ngamungkinkeun. Beginners boga leuwih aya masalah jeung bisa kalayan gampang latihan
  • Dirancang pikeun beginners jeung barudak: nu takeoff jeung badarat tombol ogé ngameunangkeun pamakéan ku barudak atawa beginners; fitur merenah séjén pikeun beginners anu mode headless, bewara eureun darurat sarta alarm basa nu accu
  • batré bébas ganda dina waktu hiber: drone ngabogaan dua accu badag, jadi drone dina muatan tunggal bisa ngapung nepi ka 10 menit. Ieu pakait jeung nyata leuwih ti rata tina 6,5 menit tina drones séjén
  • Syma kami X5C Explorer ningkatkeun Edition Husus nyaéta drones tanpa lisénsi teu panyiri diperlukeun; Kabéh syarat panyiri Jerman anu patepung, CE na RoHS Certified
tawaranBestseller Nr. 10
EACHINE E511S GPS Drone sareng Kaméra 1080P HD WiFi FPV Live Transmission, RC Quadcopter, Follow Me Mode, 3D Flip, Trightectory Flight, Folding Drone for Beginner, Release New (Black) Display
  • Mode Posisi GPS: Sareng sistem posisi GPS, anjeun moal panjang salempang kaleungitan dronena, naha nyaéta éta leungitna sinyal drone atanapi nolak kakuatan anu lemah. Automaticallyta bakal otomatis ngapung deui sareng drone bakal pernah leungit. Anjeun ogé tiasa mencet tombol tonggong kanggo konci. Drone kana uih deui ka titik awal
  • 📷1080P 120 F FOV 45 Cam Kamera HD anu tiasa diputer: 1080P 120 ° FOV 45 ° kaméra HD anu tiasa dianggo tiasa dicandak ku vidéo kualitas sareng fotografi hawa. Mindahkeun gambar anu gancang sareng teu boga waktu reureuh, tiap gambar 1920 * 1080 piksel, 120 ° sudut lega ngalegaan sudut nempoan anu bisa diluyukeun 45 ° sudut adjustable ngabantuan anjeun ningali dunya ku sababaraha sudut pikeun néwak tiap momen anu saé anu nawiskeun pangalaman unggulan.
  • Oll Turutan-Me-Mode & Orbit-Mode & Waypoint-Mode: Dina lajuning-Me-Mode drone sacara otomatis kieu unggal gerakan. drone idéal pikeun selfies sareng nyandak poto sareng pidéo di will. Dina modeu orbit, drone ngirangan sabudeureun alat mobil, anjeun tiasa nganggo pangatur otomatis ku sababaraha sudut. Dina mode waypoint, anjeun tiasa ngagambar jalur anu bakal ditingal kana waktos jalur anu dipayunkeun na.
  • Battery Batré Terapi sareng hiber stabil: Dileueut ka waktos hiber maksimum 16 menit. Rasakeun kanikmatan leuwih senang sareng batré kuat leuwih awét. Pungsi Altitude Hold mastikeun ngiringan seragam dina jangkungna nu tangtu. Fitur ieu ngajadikeun panyambungan sapertos video sareng video mungkin.
  • F Upami anjeun ngagaduhan masalah produk, anjeun tiasa ngahubungan layanan palanggan seller atanapi alamat surélék resmi ([EMAIL PROTECTED]kontak).

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...