kiridit AAA

0
1010

Kantos saprak krisis finansial Yunani kami nyaho ka dinya, éta téh sabaraha nagara nu dievaluasi ku instansi pikeun creditworthiness. Ieu ogé disebut ku rating anu. Tapi teu ukur Amérika anu kapangaruhan, tapi ogé pausahaan, utamina pausahaan badag. The rating pangluhurna di evaluasi kiridit didieu teh Triple A, yen aya AAA. Pikeun bank, umumna pikeun pasar finansial jeung investor mangrupa parameter penting. Tapi naon teu AAA?

Ieu ngandung harti hiji kiridit AAA

Hartina Propinsi atawa parusahaan dipeunteun AAA, jadi kituna eta boga rating kiridit pangluhurna. Kagagalan hiji kiridit dirumuskeun ku instansi anu tanggel waler pikeun meunteun ku probabiliti ampir 0 persen. Hiji speaks ku rating of AAA sarta fasilitas aman sepuh-edged, persis sabab ampir henteu aya resiko tina hiji standar injeuman. Tangtu, patarosan timbul, naha teu assessments sapertos dilakukeun? jawaban pisan gampang, utamana di nagara atawa parusahaan badag kalayan loba subsidiaries jeung struktur, salah malah teu bisa nangtukeun ngan gancang creditworthiness. Ogé masihan pernyataan taunan sarta finansial ulah merta nembongkeun kaayaan finansial sabenerna di entirety na deui. Mindeng éta wungkul cutouts samentara. Nalika dievaluasi sakumaha AAA ogé hiji ramalan jangka panjang anu salajengna ka review teleb, anu disadiakeun. Di dieu sagala titik, kayaning formasi pausahaan, tarekat, kauntungan, gearing, Resiko Mata Artos sarta leuwih dianggap. Resensi bakal moal ukur dipaké ku pausahaan jeung nagara, tapi bisa ogé kalayan organisasi, individu atawa produk finansial tangtu kayaning jaminan. Whereby salah kudu ngantebkeun dina titik ieu alat évaluasi, aya sababaraha instansi. Teu ilahar ogé ka klasifikasi béda, najan simpangan tina nilai ieu mindeng ngan saeutik.

AAA kiridit Anjeun ogé bisa leungit

Sakumaha geus disebutkeun, nyaéta kiridit AAA pangluhurna nu bisa kahontal. Saha ieu digolongkeun kana AAA, enjoys kaunggulan hébat kukituna. Ieu nyieun ngan noticeable upami anjeun hoyong kecap injeuman ti bank. Pikeun klasifikasi anu pohara alus, salah henteu ngan ngabogaan rupa-rupa tepi, tapi anjeun ogé meunang hiji kiridit AAA ku laju dipikaresep pisan low. Pembiayaan anu sasuai low dieu salaku hiji kiridit AAA, nu lajeng jadi deui positif di tingkat indebtedness hiji pausahaan atawa pamaréntah noticeable. Tangtu, tapi bisa ku expenses palsu sarta kasalahan di manajemén atanapi kaputusan salah dina kaayaan nu oge binasa evaluating a kiridit AAA. Ku kituna geus maneh mun hal pikeun pelestarian jangka panjang anu rating AAA. gradasi nu bisa dikaitkeun kalayan konsékuansi finansial signifikan. pakait sareng tiap gradasi lajeng ongkos dipikaresep moal ukur luhur, tapi ogé jadi leuwih hese nginjeum duit dina pasar finansial pisan. Ogé ku gelar naek hutang alami. The rating awon nu bisa kahontal ngaliwatan hiji lembaga anu D. Jeung rating tina tilu kali DDD dokumén nu insolvency na bangkrut. Sanajan hiji mindeng di pasar finansial teu meunang leuwih kiridit geus jeung evaluasi BB sahingga jalan mun D tur tilu kali DD geus dipetakeun kaluar.

Tumbu patali:

rating: 5.0/ 5. Ti 1 sora.
Mangga antosan ...