acupressure mat

0
1401
amazon_akupressurmatte

acupressure mat

Pikiran jeung awak kudu indit dina garis tur jadi éta ogé penting nu ngalakukeun hal eta sakali mun bersantai na kabur ka ngagiling poean ogé.
Aya rupa-rupa cara ka tenang sarta ogé komersil sarta dina Internét bisa manggihan tren panganyarna kayaning a disebut acupressure matAnu nyaho loba urang ti olahraga kayaning yoga atawa Pilates jeung bisa ogé geus dipaké geus noticed.
Inpo relevan jeung fakta metot ngeunaan acupressure mat diajar, diantara lain perkara dina kaca ieu.

Efek acupressure mat

anu disebut di luhur acupressure mat biasana mangrupa mat dijieunna tina bahan lightweight kayaning karét busa, dina nu knobs tambahan kalayan piramida nunjuk leutik hiji plastik lemes téh.
Ayeuna, mun anjeun ngagolér dina mat, teras titik acupressure maranéhanana anu dirangsang, nu unggal awak sarta ogé bisa nembongkeun rupa-rupa épék dina awak jeung psyche.
Akupungtur geus maén lila peran penting dina ubar na loba jalma ngandelkeun, meureun rightly, dina pangaruh maranéhanana.

kana acupressure mat tapi anjeun teu kudu ngan diatur lamun rék ngalakukeun olahraga, tapi utamana dina malem sanggeus gawe, atanapi dina mangsa kali nu ditangtayungan pikeun rélaxasi sarta regenerasi, anjeun lajeng bisa ngan bersantai sarta ngeusian bengsin pasukan.

The Acupressure Mat

Rék a acupressure mat meuli, mangka kade ulah nganggap nu nawaran di toko jeung dina internét di ngabandingkeun sarta tumut kana akun sagala informasi relevan. Pikeun mastikeun yén ditawarkeun acupressure mat sarta ieu ogé olahan kualitasna henteu ulah expenses perlu keur nu disebutkeun bakal kudu mayar mindeng.

Pikeun perbandingan model béda ditawarkeun ku Acupressure Mat Test, Di dieu Mats béda téh comparatively juxtaposed nawarkeun cara ieu ci informasi tukang jeung hasil Test, sarta pintonan customer pendapat.

Mats acupressure

Hiji gawe beurang biasa disambungkeun ka mayoritas hustle populasi urang jeung usaha. awak sangkan bisa bersantai sanggeus sésana nyukupan moderator, mangga stress geus diwangun keur nguraikeun deui. Lamun kasebut nyaéta dimungkinkeun awak teu beristirahat, teu ngarareunah disababkeun jeung tegangan.

Kalawan tegangan otot anu hardened, ieu jadi marga pikeun nyieun nyeri jeung nyeri beuheung. The heubeul anjeun meunang, beuki susceptible éta pikeun ieu, saprak mendi urang ngagem kaluar. Ieu kajadian sanajan otot teu pindah cukup. awak urang ngirimkeun sinyal gera ka deui beuheung nyeri, lamun butuh waktu ieu sareng diperlakukeun, jadi Anjeun bisa nyingkahan masalah serius. Sanajan kitu, aya treatment timely bisa ngabalukarkeun Cakram herniated atanapi scoliosis.

Kiwari aya sababaraha cara pikeun ngubaran wewengkon kalawan terapi a. The perlakuan henteu mung keluhan bisa perang, tapi ogé nyegah tujuan. Ku cara maké hiji terapi gerakan bisa ngabalukarkeun nyeri anu dirawat di cara alami, pengobatan sareng analgesics nya éta métode nu pang populerna pengobatan tapi aya perlakuan alternatif pikeun ngubaran deui nyeri beuheung jeung nulungan nyeri.

Diantara ukuran pangalusna dipikawanoh di ubar alternatif nyaeta perlakuan ngagunakeun acupressure. Metoda perlakuan Ieu loba jalma beuki teu nyaman tibatan formulir ubar alternatif sejen tina akupungtur. Dina akupungtur nu jarum ipis anu diprosés, anu titik individu tina nyeri. Nalika acupressure kamungkinan urut dipaké.

Pangeran batré atawa bisa dipaké ku duanana leungeun ngalaman tapi ogé ku timer nguji di imah. acupressure nyaeta pikeun ngaleungitkeun metoda basajan pengobatan keur loba nyeri tanpa nginum obat. Rupa-rupa wangun urut acupressure bisa dipaké duanana kalayan bantuan batur ogé Mats acupressure.

Simkuring hoyong ngajelaskeun rupa Mats acupressure di leuwih jéntré di handap sarta ngabayangkeun, jadi Anjeun gaduh tinjauan tawaran aya. Ku cara maké hiji Mats acupressure anjeun bisa ngalakukeun latihan béda jeung ngubaran ubar nyeri maranéhanana. Ku pamakéan biasa tina acupressure mat anjeun bisa kalayan gampang dibewarakeun perang dina jalma nalangsara nyeri beuheung jeung nyeri deui ngaleutikan nyeri maranéhanana.

Naon acupressure na naon pilihan perlakuan nu sadia?

Who wants to make hiji mat acupressure pikeun terapi, kudu nyaho dumasar kana nu metoda penyembuhan aplikasi nu munggaran. Perlakuan acupressure mangrupakeun salah sahiji metodeu penyembuhan alternatif. formulir penyembuhan alternatif ieu dumasar kana ubar tradisional Cina, eta oge bagian tina Tunia- urut.

Di antara Cina e nu aya dina "Qi" nu nerangkeun Cina salaku énergi kahirupan. Énergi kahirupan ngalir kawas walungan unimpeded ngaliwatan awak. Jadi dina kaayaan nu tangtu aliran unimpeded kaganggu, titik nu tangtu perlu dirangsang dina awak pikeun ngahasilkeun anyar "Qi" na meunang nyérélék. The gangguan tiasa duanana asalna fisik sarta asal spiritual, mental jeung emosional. Ku stimulating titik nu tangtu di jero awak anu harmoni diperlukeun antara pikiran jeung awakna dirangsang.

The prerequisite pangpentingna pikeun well-mahluk téh kasaimbangan pasukan ieu, ngan lalaki bisa ngarasa. ubar Cina percaya yén alatan hiji gangguan baki nyeri datangna na ngaliwat ngadegna kasatimbangan.

Kabéh keluhan dina organisme jeung nyeri fisik anu mindeng dicirikeun ku stress méntal atawa émosi kayaning amarah, kacapean, sluggishness jeung sedih. Ieu naon Cina penyembuhan ubar yén kasaimbangan awak urang kacida gumantung konstitusi méntal. Nya kitu, kasaimbangan awak gumantung kana hirup salah urang sorangan. Lamun, contona, ka stress psikologi, ku kituna bisa dianggap yén aliran énérgi kaganggu sahingga transmits sinyal saluyu dina bentuk panyakit atawa nyeri kana awak.

Unggal titik awak milik bagian awak, eta bisa sasaran urut titik awakna luyu jeung nanganan supados bagian awakna kakeunaan ieu reactivated sahingga heals. Perlakuan ku acupressure mangrupakeun salah sahiji treatment gentlest. Dina perlakuan sejenna nya wayahna moal salawasna henteu aya rasa nyeri. Dina metoda rolling perlakuan blok énergi nu leyur gently, supaya kasaimbangan antara awak jeung pikiran ngabentuk hiji unit.

Dina pengobatan ku cara maké acupressure bedana dijieun antara dua bentuk utama urut. Bentuk mimiti urut téh akupungtur nu. Dina Akupunktmassage urut nu geus diwangun ku cara maké streaking. Bentuk séjén urut teh urut, ogé katelah "Shiatsu". Dina Shiatsu urut boga tujuan anu dihontal ku cara maké hiji tekanan truncated exerted dina titik nu tangtu awak.

Naon mangrupa mat acupressure?

Numutkeun prinsip acupressure acupressure mat geus disaluyukeun. Asal muasal acupressure mat dina ranjang tina kuku. Hiji ranjang tina kuku dipaké yogis na fakirs ka nyeri meditative pareum. Ku ngaleungitkeun blockages nyeri meditative emosi, jenis fisik jeung méntal bisa diolah.

Tangtu, nyeri téh kudu dipicu ku hiji mat acupressure eliminates kota. Perlakuan kalawan mat acupressure pisan lemah lembut. Tangtu, nu acupressure mat teu resep a ranjang tina kuku kuku, hijina nubs rounded. studs ieu ayeuna keur dianggap keur urut éta. tapi acupressure mat keur pengobatan acupressure, tapi ogé pikeun tapa.

The knobs of acupressure mat anu biasana dijieun tina plastik teuas atawa karét. Ukuran anu mat acupressure geus diadaptasi kana jangkung rata-rata hiji jalma atawa panjang tukang. Biasana, bahan kasebut biasana dijieun tina katun atawa bahan sarupa, dina mat karét busa diolah. The mat karét busa ieu lolobana nyandak kaluar.

Lamun aplikasi nu geus maké acupressure mat leres dipigawé ambéh nyeri téh haratis. Kusabab teu sadaya jelema boga rasa anu sarua ti nyeri, éta bisa ngakibatkeun titik nyeri pondok dina pamakéan munggaran. deui geus meunang dipaké pikeun tekanan éta.

Sangkan perlakuan jeung mat acupressure malah leuwih pikaresepeun anjeun kudu ngagunakeun anduk atawa pésta ipis ambéh balik ka ieu warmed salila perlakuan. Sarerea kudu mutuskeun kumaha lila anjeunna ngagunakeun mat acupressure per perlakuan médis sorangan.

Kumaha kuring make hiji acupressure mat katuhu?

The titik acupressure individu anu diurut ku nubs. Hal ieu dilakukeun ku bohong murni dina mat acupressure, sakumaha ieu geus mangrupa tekanan obtuse diterapkeun. tekanan kusam ieu diperlukeun pikeun acupressure hasil-berorientasi, ngaliwatan sababaraha latihan, tekanan nu bisa ngaronjat. Ngaliwatan rupa-rupa pilihan perlakuan sangkan henteu ngan nyeri akut nu dirawat, tapi ogé masalah kayaning depresi sarta gangguan saré.

The nubs téh dirangsang ku tekanan saluran masing-masing jeung garis énergi. titik béda tempatna dina meridians masing-masing organ individu disambungkeun. Ku tanaga acupressure ditunda kana jero awak, bisa ngalir ngaliwatan ieu sareng pas kaluar deui. Nalika atraksi nu titik, urut ka balikkeun kasaimbangan awak geus dipaké. Ku urut atraksi titik kakuatan timer penyembuhan awak nu diaktipkeun.

Henteu ngan acupressure ngagunakeun sorangan pangabisa timer penyembuhan awak, tapi ogé sababaraha métode penyembuhan alternatif. Awak manusa téh salawasna bisa ngubaran sorangan. Ieu-perlakuan diri bisa dilakukeun ku ngadalikeun sagala rupa kagiatan organ tapi ogé ku stimulating gawé sél.

Dina kamampuh timer penyembuhan, perlakuan lumangsung dina tingkat nu beda, ngarah awak bisa bersantai. Pikeun hiji, nyeri téh lega, di wewengkon tukang, sipat regenerative disimpen ku aplikasi dialam aya cukup cair diaktipkeun di tulang tonggong dina urutan pikeun mastikeun cairan vortex diperlukeun euweuh distorsi atawa goreng, disababkeun inflammation.

Ngaliwatan sékrési endorphins ngurangan nyeri, kamungkinan sarua nalika suplai getih ieu dirangsang. Ku acupressure saraf mat jeung otot nu santai sarta jadi garis éksitasi dianggo leuwih hadé.

Ku aliran getih cukup kana saraf jeung otot dina tonggong, a weakening tina otot bisa dipigawé. Kadé ngadalikeun kasakit degenerative jeung mertahankeun sirkulasi getih orientasi tegak jeung kitu pikeun ngurangan nyeri tulang tonggong.

eddy nu nampa zat gizi jeung oksigén ngaliwatan getih, ieu téh dipikabutuh pikeun fungsi jeung sél vertebrae. Sakali kakurangan a prevails di vortex kana, datang ka pupusna sél. Cai ogé diangkut via aliran getih, vertebrae bakal butuh jumlah kacukupan. Dina poé, caina geus dikaluarkeun tina awak jeung peuting awak cai kudu disadiakeun. Ku ngagunakeun hiji mat acupressure, fungsi ieu ditingkatkeun utamana aliran getih. Ku cara ningkatkeun aliran getih tina tonggong geus warmed jeung fungsi nu ulang dirangsang dina sakabéh vertebrae jeung sél.

Naon rupa acupressure mat aya?

Paling Mats acupressure boga konsep sarupa jeung dianggo sami. Anjeun béda ngan dina warna ukuran sarta bahan. Lamun milih warna nu hartos meditative nu di foreground nu. Pabrik tina rupa Mats acupressure nawiskeun kelir nu tangtu kalawan harti simbolis. Pikeun baki téh, upamana dina héjo warna. éta jeruk warna nangtung pikeun penyembuhan jeung harmoni. Pikeun spiritualitas, tapa jeung kajelasan, anu warna bungur anu ditawarkeun.

The Mats acupressure bisa dipaké naha dina ranjang, di lantai atawa korsi luhur sagala. Ku kituna, pamaké nu boga kamungkinan yén beungeut mat acupressure tiasa duanana lemes sareng tahan. Ku kituna, pamaké bisa ngadalikeun inténsitas urut nu masih sasaran. Dina sababaraha hal, mat acupressure leutik bisa nempatkeun ka pamakéan unggulan di korsi. Dina ragam basa nu leuwih gede, anu urut awakna pinuh téh Cangkuang na kedah kituna dipaké bohong turun.

Hiji kaunggulan tangtu acupressure mat, éta ieu teu merlukeun sambungan éléktrik. Tangtu, aya ogé Mats urut listrik pikeun urut titik tekanan.

Ku cara maké hiji mat acupressure bisa inténsif bebas tina tekanan atawa minimal.

Paké mangrupa mat acupressure dipaké pikeun timer aplikasi tur mantuan tegangan release, balik nyeri, nyeri beuheung na teu ngarareunah taktak. Ku ngagunakeun hiji mat acupressure bade ka therapist urut atawa therapist fisik bisa disimpen salaku sajauh beuli hiji salawasna worthwhile.

Bisa hiji mat acupressure jadi dilarapkeun ka disc herniated?

A disc herniated lumangsung nalika nyeri dijieun salaku dasar inflammation. Dina disc herniated, cairan gél-kawas asup tina hiji bubuka disc ti ieu cairan gél-kawas ti inti ngabalukarkeun inflammation. Ku peradangan ieu mun tangtu saraf a tekanan exerted (Fe. Saraf Sciatic). Ngaliwatan pamakéan poéan hiji mat acupressure, anu Cakram intervertebral dimaksud bisa baranahan laun. Ku ngagunakeun métode penyembuhan alternatif ieu, tegangan bakal subside di balik jeung ngaleutikan oge teu saimbangna jeung tekanan pakait dina disc intervertebral.

Alatan éta sepuh sél Cakram herniated leuwih remen lumangsung. Mun sél anyar moal cukup keur diganti ku awak jaringan periferal leungiteun kabisa pikeun meunangkeun disc salaku gambar orientasi tegak. Inti tanda cakra lajeng boga liang, ti liang ieu, cairanana lajeng emerges sarta ngabalukarkeun inflammation.

Cell sepuh téh prosés alam sarta hanjakalna gancangan ku cukup suplay oksigen, gizi jeung cai. Ngaliwatan pamakéan acupressure mat nyaeta ku bohong dina sirkulasi mat ngaronjat. Ku cara ningkatkeun aliran getih panas soothing geus disebarkeun dina awak urang. Sanajan Cakram henteu wadah sarta anu kituna henteu disadiakeun kalawan getih, tapi fungsi tina Cakram intervertebral tina aliran getih gumantung. Ku kapilér, bursa diperlukeun dina awak bisa manggihan tempat. Ti Cakram henteu wadah a, situs ieu pisan nu sensitip. Lamun Cakram meunang cai cukup, jadi sagalana aya dina urutan, saprak inti tina Cakram intervertebral sahingga bisa mastikeun fungsi. Jumlah cai dina awak anu pernah sami jeung stabil. Sapopoe, manggihan perobahan leutik komo gede tinimbang disc can garing kaluar nepika disadiakeun cai. Pikeun siklus ieu sirkulasi getih penting pisan. Ngan lamun tanda cakra disadiakeun kalawan cai, struktur tetep stabil.

Henteu mung dehidrasi ku sepuh sél mangrupakeun masalah, tapi ogé faktor mékanis. A disc stabil ngandung otot dispersed bisa tahan loba tekanan. Lumangsung dina balik kasebut, tegangan atawa hardening tina otot jadi sababaraha fitur bisa jadi teu jadi sahingga exercised. Ku latihan cukup tina fungsi sakabéh gerakan sarta sikep tina tonggong dirobah sahingga diwatesan, nu bisa jadi hasilna boga disc herniated.

Mun hiji disc herniated akut nya hadir, pamakéan acupressure mat kalawan dokter kudu sapuk ngaluarkeun sakumaha masalah poténsi sateuacanna.

Bisa dihapus maké acupressure mat?

Ku kurangna latihan sarta diet goréng dihasilkeun obesitas. Ku ingestion awak énergi nu dipikabutuh disadiakeun, kumaha oge, kaleuwihan disadiakeun pikeun énérgi, anu teu bisa diolah, aranjeunna disimpen di sél lemak. Ku nyimpen dina sél lemak, nu beurat awak ngaronjat. ubar Cina nilik hiji napsu ngaronjat a saimbangna fisik-méntal nu kudu diolah ku acupressure. Diantara nyababkeun hiji saimbangna senang-fisik ngawengku, antara séjén nervousness, depresi, stress sarta kacapean. Tapi, bisa datang nepi ka hanjelu tur boredom lapar. Hiji awak leungiteun ngaliwatan wijaksana diet jeung latihan beurat. Gerakan métabolisme nu ieu dirangsang. Ku ngagunakeun hiji tekanan acupressure mat titik anu dirangsang, nu ngurangan napsu. Lamun make formulir ieu acupressure ogé dihasilkeun euweuh pangaruh yo-yo.

Ngaliwatan pamakéan titik acupressure tangtu nu Meere Dianne anu bungah ku titik tekanan. Salah sahiji titik tekanan ieu luhureun tombol beuteung, titik tekanan Ieu keur merangsang nyerna dahareun. titik tekanan lianna anu di jero tina panangan luhur pigeulang, di titik tekanan ieu burih anu reassured. Lamun nganggo titik tekanan antara irung jeung lip luhur sangkan cravings dahareun dipikawanoh téh greatly ngurangan.

Sareng prakna saeutik sarta diet sadar jeung latihan nyukupan bisa dihapus ku mat acupressure sustained.

Endorphins kalawan mat acupressure

Ngaliwatan pamakéan poéan hiji acupressure endorphins mat dileupaskeun. Ku triggering endorphins prosés timer penyembuhan organisme diaktipkeun gancang.

Ku endorphins, nu disebut endorphins, sinyal listrik anu dikirim ka jalur neural. Salian rarasaan kabagjaan tur fungsi antispasmodic jeung nyeri-ngarengsekeun dileupaskeun.

Ku ngagunakeun hiji mat acupressure stimulating nu émisi endorphin nyaeta greatly ngarangsang amarah, nu boga konsekuensi yen peradangan anu dipeungpeuk jeung nyeri anu lega. Dina pamakéan sapopoé, urang bisa ningali hiji pagelaran ngaronjat na humor alus ogé ngaronjat. Ku kituna, kabagjaan hirup jeung stress gejala nambahan keur ngurangan.

ngubaran insomnia Acupresssure

Ku ngagunakeun hiji acupressure mat éfék penyembuhan fisik lumangsung utamana. Awak jeung pikiran tapi salawasna interaksi. Utamana ku insomnia sarta kacapean, anu interplay antara awak jeung pikiran nyaéta faktor pangpentingna pikeun masalah. Amarah, stress, kacapean jeung sedih nu paling otomatis, sanajan kabeh oge boga loba jalma keur Schlafstörungen- insomnia jeung masalah fisik sangsara. Diantara masalah fisik ngawengku, antara séjén karusuhan tina sistim saraf. Dina karusuhan tina sistim saraf, uteuk geus euweuh ngadalikeun kaayaan di wewengkon éta.

Biasana ngagantung setrés, jeung tegangan saraf jeung masalah sare babarengan. Masalahna nyaeta uteuk teu bisa pindah kaluar, tapi ieu téh dipikabutuh pikeun sare.

saré diwangun ku hambalan béda, hambalan ieu terus-terusan di bojong béda peuting. Dina rupa-rupa hambalan saré unggal fase boga pangaruh sorangan dina awak jalma merhatikeun. Malah hiji sare melang slight kudu dianggap stressor hiji hal ieu ngamungkinkeun awak euweuh rélaxasi.

Ngaliwatan pamakéan rélaxasi acupressure mat ieu diwanohkeun bari jeung bohong dina mat, sedengkeun masalah dina awak nu saimbang. Ogé di proses ieu endorphins maénkeun pangaruh penting. The endorphins Kanaékan ku generasi sirkulasi panas, aya asalna aliran anyar kana garis rangsangan sél saraf. Di wewengkon deui, utamana dina tulang tonggong, aya pisan loba saraf. Mun otot dina balik atawa dina tulang tonggong rileks, jadi sakabeh awakna bisa bersantai. Urutan rélaxasi pinuh mangrupakeun sare sehat sarta jero.

Ngaran nu aya?

Hiji mat acupressure mangrupakeun urut mat non-listrik, komersil anjeun bakal manggihan nu mat acupressure under:

Vital mat Yantra mat, gelembung lambar, Pranamatte, jarum rangsangan mat Shakti mat, mat kuku, mat rélaxasi

tawaranBestseller Nr. 1
INTEY Acupressure Acupressure Mat Siapkeun pikeun rélaxasi soothing, acupressure bantal pikeun mempermudah kapala jeung beuheung nyeri ku kantong mawa pikeun lalaki sarta awéwé, Héjo tampilan / Ungu
  • 【】 MULTIFUNTIONALE PHYSIOTHERAPIE anjeun tiasa nganggo acupressure ieu diatur dina cara béda. Diuk nulungan otot tina imbit anjeun. Ngagolér teu meuseul deui na beuheung. nangtung dina ranjang tina kuku pikeun merangsang titik akupungtur tina suku. Kalawan ngagunakeun biasa hiji pamutahiran gejala kayaning sirah, taktak, deui nyeri gabungan, tegangan jeung gangguan sirkulasi bisa lumangsung
  • 【Distribusi ilmiah】 acupressure mat ieu geus dimodelkeun sanggeus Pasundan (TCM). 250 plat plastik kalayan unggal puncak tekanan 27 merangsang titik tekanan tina kulit anu geus panalungtikan pikeun sakabéh titik akupungtur bisa boga pisan vitalising
  • 【】 Aman bahan jarum mat set diwangun ku lawon disebut tadi, hiji busa mat ramah-kulitna salaku keusikan na jarum hampang dina hiji sisi. 100% alam kalawan euweuh efek samping. Ukuran anu mat ti 63 39 cm x cm x 2cm merlukeun pikeun jangkungna nepi ka 1.85 m
  • 【Kagiatan indoor & outdoor】 The acupressure mat set asalna ogé dipak dina hal mawa kalawan tali adjustable ambéh anjeun, kantong éta bisa dibawa leuwih taktak nu. Naha dina mobil, karya komputer atawa leutik dina jalan, gangguan pitulung tegangan ngagentos
  • 【Bisa diumbah teu discoloring】 anu closures Velcro kadua ngaliwatan nu salah bisa nyabut Pad busa sangkan aranjeunna gampang keur nyeuseuh di salah sahiji edges samping pondok. Tapi kedah salawasna dikumbah papisah dina mesin cuci lantaran éta paku palastik ngaruksak tékstil séjén
Bestseller Nr. 2
Vital acupressure mat set (aubergine): acupressure mat (74 x 44cm) bantal acupressure di set nguntungkeun, revitalizing mat keur deui cushion kanggo beuheung, soothing rélaxasi mat & tampilan bantal
  • Gampang make di imah: Méré diri putus poean kalawan Rélaxasi revitalizing ieu diatur! Ngagantung up, ngambekan deeply na kalem, hayu acupressure titik (ABS plastik) polah.
  • Éféktif: stimulating, soothing, tingling, stimulating, ngalahirkeun
  • TCM: dumasar kana terapi acupressure, dimodelkeun sanggeus ubar tradisional Cina
  • Holistik: dianjurkeun pikeun stress, nyeri beuheung na headaches, deui nyeri gabungan, tegangan, tinnitus, sciatica, kacapean kronis, sirkulasi goréng jeung leuwih.
  • Vital Romadhon XL: kalawan 130 mat panjang x 50cm sadia (acupressure diatur vital XL), dianjurkeun pikeun jalma ku panjang awakna leuwih 170 cm
tawaranBestseller Nr. 3
Ergotopia acupressure mat pikeun rélaxasi / urut mat soothing pikeun moments sepi tur sirkulasi Leuwih alus / Kaasup bantal acupressure (bulao, 68 x 42cm) Témbongkeun
  • Rélaxasi: boro maneh ngabohong jeung deui anjeun dina mat acupressure, a sensasi tingling pikaresepeun ngalir ngaliwatan awak anjeun. Loba jarum denda mat nu bisa meta antispasmodic, sayah sarta ngaronjatkeun sirkulasi.
  • Prinsip dibuktikeun: akupungtur na acupressure pisan populerna jeung wawakil mindeng salutary kadokteran Cina tradisional (TCM). Saatos persis prinsip ieu dina urut mat of Ergotopia jalan. pikaresepeun malah ka reflexology suku!
  • Pangalusna kualitas: ahli Kaséhatan geus dipilih akupungtur mat sanggeus pilarian meticulous na ayeuna dijadikeun sadia pikeun anjeun.
  • Moments OF tiiseun: Meureun anjeun ogé jadi nu kadang ngan rék ngan pindah pareum. Tempatna dina Ergotopia jarum mat, nutup panon kuring sarta ngarasakeun momen rélaxasi meditative!
  • Companion satia: The pisan ci dirancang acupressure kit anjeun tiasa pisan harese diangkut dina enclosed mawa bébas pouch.
tawaranBestseller Nr. 4
. HighPULSE acupressure set kaasup kantong + Poster - Acupressure Mat & cushion acupressure kalawan jarum pikeun urut, stimulating sirkulasi getih sarta ngaleupaskeun tegangan dina sirah jeung sakuliah awak (héjo) tampilan na
  • Urut mat keur timer pengobatan tegangan, adhesions of fascia nu, stress, gangguan saré, balik atawa nyeri sirah
  • The cushion urut kaasup di set dina, nyandak perlakuan sasaran tina beuheung na sirah, misalna sirah atawa kacapean
  • Kaasup poster jeung tips informatif on pamakéan sarta merenah mawa kantong - idéal pikeun titik tekanan urut di imah, di kantor atawa bari iinditan
  • Sarat katun akupungtur mat 100% - nyaman ngalawan kulit jeung mesin bisa diumbah
  • Dimensi: rélaxasi mat 67 42 x x 2,5 cm - Entspannungskissen 39 15 x x 10 cm
Bestseller Nr. 5
Acupressure diatur vital XL (aubergine): mat acupressure (130 x 50cm) bantal acupressure di set nguntungkeun, revitalizing mat keur deui cushion kanggo beuheung, soothing rélaxasi mat & tampilan bantal
  • Gampang make di imah: Méré diri putus poean kalawan Rélaxasi revitalizing ieu diatur! Ngagantung up, ngambekan deeply na kalem, hayu acupressure titik (ABS plastik) polah.
  • Éféktif: stimulating, soothing, tingling, stimulating, ngalahirkeun
  • TCM: dumasar kana terapi acupressure, dimodelkeun sanggeus ubar tradisional Cina
  • Holistik: dianjurkeun pikeun stress, nyeri beuheung na headaches, deui nyeri gabungan, tegangan, tinnitus, sciatica, kacapean kronis, sirkulasi goréng jeung leuwih.
  • Vital Romadhon DELUXE: ogé sadia kalawan mat tambahan pikeun reflexology!
Bestseller Nr. 6
Acupressure set FITEM - Acupressure Mat Acupressure + cushions + + Pijat Ball - pikeun relieving nyeri dina deui beuheung - sciatica - urut deui + Rélaxasi Otot + akupungtur + recovery sanggeus tampilan latihan
  • Bahan 100% eco-friendly ( "sobat alam"), TANPA lem na HYPOALLERGENIC. Diuji sarta diverifikasi ku SGS (pamimpin dunya dina kadali kualitas). Eco busa batin, cangkang 100% katun luar. Total knobs 7992 (: 6210, bantal: mat 1782) ngahias palastik ABS (bahan awét anu digunakeun pikeun Lego) set anu. The knobs meungkeut tanpa napel "thermoplastic", metoda hiji bisa jadi ngagabung babarengan ku panas, bahan dina.
  • Prinsip: Dina ieu "ranjang tina kuku" bohong, beurat awak anjeun sebaran seragam dina nubs 7992 kukituna jadi dirangsang countless "titik acupressure". studi ilmiah di AS geus ditémbongkeun yén acupressure ieu soothing ka sistim saraf, triggering sistem ngalirkeun getih / limfa diaktipkeun (ngaronjatna suplai oksigén ka jaringan sarta transporting jauh tina métabolit), sarta sékrési endorphins ( "hormon wellness").
  • Épék OHLTUENDE: sékrési tegangan / stiffening otot, alleviation tina nyeri deui (herniated disc, sciatica, balik nyeri ...), nyeri beuheung, fibromyalgia, nyeri otot; Ngurangan stress, alleviating kahariwang, ngamajukeun sare jeung rélaxasi, relieves sirah, keram menstruasi; promotes regenerasi ti atlet, énergi ... REFLEXOLOGY nambahan: ngarangsang Arch nu titik tina reflexology na relieves efektif "suku beurat".
  • Dioptimalkeun desain: The knobs kanggo wewengkon atawa "Kancing" ti unggal 27 naps babarengan ( "Kancing" 230 66 on mat jeung kana bantal); Jumlah ieu 27 titik jeung Jumlah "tombol" geus dioptimalkeun pikeun ngahontal sebaran best of beurat awak dina knobs tanpa excruciating nyeri tur tanpa impairing efektivitas acupressure
  • Kapuasan atanapi MONEY deui pikeun periode 1 bulan! Kusabab urang sadar efektivitas jeung kualitas produk urang aman! Bonus: mawa Case + pamaké + kaasup acupressure urut bal! Dimensi: Mat: 68 42 x x 2,5 cm, bantal: 37 16 x x 11
tawaranBestseller Nr. 7
XL akupresi nyetél FITEM - acupressure mat + bantal akupresur - pikeun ngagentos nyeri dina tonggong sareng beuheung - sciatica - urut deui + relaksasi otot + pulih saatos latihan (kulawu-pirus) Pintonan
  • Bahan 100% eco-friendly ( "sobat alam"), TANPA lem na HYPOALLERGENIC. Diuji sarta diverifikasi ku SGS (pamimpin dunya dina kadali kualitas). Eco busa batin, cangkang 100% katun luar. Total knobs 12728 (: 11378, bantal: mat 1350) ngahias palastik ABS (bahan awét anu digunakeun pikeun Lego) set anu. The knobs meungkeut tanpa napel "thermoplastic", metoda hiji bisa jadi ngagabung babarengan ku panas, bahan dina.
  • Prinsip: Dina ieu "ranjang tina kuku" bohong, beurat awak anjeun sebaran seragam dina nubs 12728 kukituna jadi dirangsang countless "titik acupressure". studi ilmiah di AS geus ditémbongkeun yén acupressure ieu soothing ka sistim saraf, triggering sistem ngalirkeun getih / limfa diaktipkeun (ngaronjatna suplai oksigén ka jaringan sarta transporting jauh tina métabolit), sarta sékrési endorphins ( "hormon wellness").
  • Épék OHLTUENDE: sékrési tegangan / stiffening otot, alleviation tina nyeri deui (herniated disc, sciatica, balik nyeri ...), nyeri beuheung, fibromyalgia, nyeri otot; Ngurangan stress, alleviating kahariwang, ngamajukeun sare jeung rélaxasi, relieves sirah, keram menstruasi; promotes regenerasi ti atlet, énergi ... REFLEXOLOGY nambahan: ngarangsang Arch nu titik tina reflexology na relieves efektif "suku beurat".
  • Dioptimalkeun desain: The knobs kanggo wewengkon atawa "Kancing" ti unggal 27 naps babarengan ( "Kancing" 414 50 on mat jeung kana bantal); Jumlah ieu 27 titik jeung Jumlah "tombol" geus dioptimalkeun pikeun ngahontal sebaran best of beurat awak dina knobs tanpa excruciating nyeri tur tanpa impairing efektivitas acupressure
  • SATISFAAK atanapi BUNGA KANGGO pikeun periode 1 bulan! Kusabab urang yakin yén efektifitas sareng kualitas produk urang! BONUS: manual pangguna kaasup + piaraan akupresur! Dimensi: Mat: 130 x 50 x 2,5 cm, Kusyen: 30 x 23 x 10 cm
Bestseller Nr. 8
SolidElite mat acupressure diatur sareng bantal tonggong pikeun pangrojong pungkur na handap sareng bohong bohong kalebet bantal beuheung. Solusi tina tegangan otot sareng lega nyeri deui sareng indéks nyeri beuheung
  • Acupressure and urut mat SOLIDELITE idéal - pikeun reureuhan sareng istirahat saatos dinten stres. - pikeun ngilu lega - Ngalemkeun tegangan otot, nyeri deui, nyeri beuheung sareng nyeri sirah.
  • PAUK SUMBANG - KUMAHA? Ngan ku bohong dina mat sadinten pikeun 10 pikeun 30 menit. Akupresur mat mat ngaleupaskeun endorphins anu ngahalangan reséptor nyeri sareng ngabantosan anjeun bersantai otot dina tonggong, beuheung, sareng suku anjeun. Pangaruh dirawat saatos ukur sababaraha aplikasi.
  • DOKOKONGAN KANGGURAN ALL-ROUND - Tempat akupungtur anu empuk mangrupikeun ukuran anu sampurna pikeun saha waé anu cukup ageung pikeun nutupan tukang anjeun. Bantul Dukungan sareng bantal Lumbar Diciptakeun Khusus ngabantosan anjeun pikeun bersantai sacara lengkep, kusabab Bantal Bantal naék mat ogé handap deui, mastikeun FULL Pulang anjeun nampi acupressure jarum. Ieu hususna efektif pikeun nyeri deui sareng nyeri deui handap.
  • Ogé kalebet dina susunan ieu nyaéta bantal pikeun merangsang otot beuheung. Bantal beuheung lemes, sareng sirah anjeun tilelep kana bantal. Ieu bakal ngabantosan anjeun bersantai lengkep, sedengkeun beuheung anjeun bakal ngaraosan efek jarum akupresur.
Bestseller Nr. 9
Setup Acupressure TOMSHOO, Acupressure Mat & Acupressure Cushion Ideal Set Pikeun Ngahasilkeun Sakit Kepala / Leher Sareng Hiji Bawa Kantong Pikeun Lalaki Lan Awéwé (Oranyeu) Pintonan
  • 【KAWASAN APLIKASI KAHLIMAT】 Anjeun tiasa nganggo Setup Akupisur TOMSHOO ku sababaraha cara, nyeri deui, insomnia, setrés kronis, kacapean, tegangan, masalah sirkulasi, sareng seueur deui.
  • 【PRINSIP SAINS】 Dumasar kana papanggihan ubar tradisional Cina, set acupressure TOMSHOO dikembangkeun ku terapi urut. Pamakéan nyeri deui sareng awak atanapi turun bobo tiasa nyata dikirangan.
  • 【RELAXATION PUR application Aplikasi anu sederhana sareng lempeng tanpa aya pangaweruh sateuacanna. Langkung ti tip plastik 7.800 berpungsi sapertos akupungtur sareng ngagentos urut. Seueur jarum anu rupa-rupa jarum tiasa anti-spasmodic, santai sareng promosi-promosi.
  • MAT MATERI SAFE】 Hard-toksik, pinuh daur ulang palastik ABS mastikeun yén tips henteu ngagem. Selamat nganggo mat acupressure Anjeun, katun anu dicelup ku pepelakan organik (100%). Ukuran mat tina 68 cm x 42cm x 2cm leres-leres cekap pikeun jangkungna dugi ka 1.85 m.
  • 【Praktis sareng Payus】 TOMSHOO Acupressure Mat Set asalna dibungkus saé dina kasus mawa mawa tali anu tiasa diatur supados anjeun tiasa ngagantung kantong dina taktak anjeun. Candak mat acupressure diatur ka kantor, dina liburan atanapi dina perjalanan bisnis.
Bestseller Nr. 10
Acupressure set »TUINA« incl. Mat akupresur (75x44x2,5cm), bantal (44x17x8,5cm) & tas, sertifikasi TÜV SÜD, nutupan 100% katun nganggo 9.372 ABS cucuk, warna 10, urut mat indikasi
  • MOVIT matup acupressure »TUINA« incl. Bantal & kantong: ningkatkeun aliran énergi sahingga nguatkeun awak, dumasar kana ubar tradisional Cina (TCM)
  • Éféktif: blok acupressure 284 ku total paku piramida 9372 merangsang titik acupressure countless tina sakuliah awak, kaasup pikeun manajemén nyeri, ngurangan setrés, getih promotion sirkulasi
  • kualitas brand: na bébas tina polutan toksik na plasticizers picilakaeun ramah-kulit (dites ku TUV Sud)
  • PRAKTIKAL: gampang dibawa berkat kantong anu mawa, idéal pikeun bersantai sareng semedi kalayan seueur kamungkinan anu aya, sapertos mobil, korsi, korsi kantor, ranjang, sofa, ...
  • CIRI-CIRI: Pangukuran: 75x44x2,5 cm (mat) / 44x17x8,5 cm (bantal), Covers: 100% katun nganggo hampang akupresi tina bahan ABS, ngeusian: busa, beurat: 0,8 kg, panutup tiasa dikumbah sacara kapisah, warna: biru poék
rating: 5.0/ 5. Ti 1 sora.
Mangga antosan ...