multifungsi Alat

0
1552
amazon_multifunktionstool

das multifungsi Alat pamutahiran imah.

Tugas di séktor DIY, kayaning sawing, grinding na polishing salawasna merlukeun sababaraha skill na parabot béda. Ku kituna anjeun teu kudu loba teuing parabot pikeun kagiatan leutik, sababaraha ngical paralatan kiwari rancang alat multifungsi tukang nu bisa ngalakonan kagiatan karajinan ieu ngagunakeun rupa karangan.

Naon alat multifunctional

Dina multi-alat, nu katelah oge minangka hiji multi-alat mangrupakeun alat-alat gawé serbaguna, anu mindeng dipaké utamana pikeun tradesmen amatir sarta profésional. parabot ieu osilasi, misalna parabot multi osilasi na sarupa ka Dremel. Aranjeunna ngahijikeun kamampuhan béda ti wewengkon karajinan di alat, saperti contona panggilingan, shredding, motong, polishing, sawing na grinding. Kusabab loba ieu migunakeun kituna alat multi-fungsi nyaéta leres sadayana-rounder sarta helpers leutik tur gunana pikeun pamakéan sapopoé jam gawé atawa di imah. The multi-parabot anu dipaké nalika éta pikeun digawe raket jeung parabot kakuatan biasa, saperti sander atanapi Kooperatif Tipe Jigsaw mangrupa boga tempat. Dina kagiatan saperti separation gancang tina huluna kuku, anu scraping tina résidu napel, anu grinding tina juru pakait, bubuka mendi kotak sarta ngaleupaskeun Kotak, parabot ieu idéal pikeun pamakéan. The sawing bahan baku kayaning logam, plastik atawa kai gampang mungkin ku ngagunakeun cadar husus tina multi-parabot. Teu kawas Alat biasa, nu parabot multi-fungsi nu dirancang béda kusabab multitool a henteu muterkeun tapi oscillates. Dina ieu, laju dianggurkeun pasti nepi ka 20.000 vibrations unggal menit jeung di hiji sudut osilasi tina nepi ka tilu derajat. kantétan luyu digunakeun pikeun rupa-rupa fungsi tina parabot multi-fungsi nu ku Bosch na suppliers lianna salaku hiji aksesori dina pangiriman dinya.

Rupa multitool

multitool nu utamana diwangun antara DC sarta parabot AC-Powered. Bedana jeung kaunggulan jeung kalemahan duanana jenis alat multifunctional anu dipedar.

Kabel Multi Pakakas

Pakakas multi-fungsi kabel anu dioperasikeun ku kabel listrik. Ku kituna, hiji kakuatan loba nu leuwih luhur nyaéta aya. Kusabab kagiatan nu leuwih gede, kayaning motong kai jeung bahan séjén bisa gampang dipigawé. multitool Ieu ngayakinkeun operasi permanén sabab didieu daya teu pamustunganana ngajalankeun kaluar. Ngan hiji boga ari kakuatan anu sok disambungkeun atawa aya kamungkinan mindahkeun ka alat ieu. Éta ogé penting nu salawasna geus diteundeun stumbling bébas jeung ngamankeun sambungan kabel dina bodo multi-alat nu saluyu di karya.

parabot Multi-fungsi batré-Powered

The tanpa kabel Multi Pakakas nampi kakuatan ku batré terpadu, ngaranna nunjukkeun. Biasana, ieu ngagunakeun 18 volt batré litium-ion, kalawan kapasitas minimum opat ampere jam. parabot multi-fungsi ieu jadi beuki populér lantaran, dibandingkeun multi-parabot sambungan kabel-dioperasikeun eta nawarkeun kaunggulan merenah di dieu. Aranjeunna siap make, bisa disambungkeun tanpa ari kakuatan. Ogé simplifies karya lantaran kudu dimangfaatkeun dina kabel sagala. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngangkut a multitool tanpa kabel tanpa masalah, contona, ti salah sahiji kamar ka sejen, naha nu mangrupa kieu multi-parabot anu malah leuwih fleksibel. Kusabab tina daya batre kawates parabot ieu salah téh masih saeutik dugi di pilihan. Pikeun tugas leutik, kayaning scraping, polishing na ngagiling nu multi-parabot batré-Powered anu utamana ogé cocog. Nangtung dina karya utama nu kakuatan leuwih anu diperlukeun, kayaning disconnecting atawa motong logam, aya masalah, saprak rentang kasebut ngahontal gancang ti batré dina prosedur ieu. Keur kitu, a multitool kabel leuwih hade dipake. a usaha Rotary Hammer teu ngaganti multi-alat.

Meuli kriteria pikeun parabot multi

Bagian handap ngurus jeung titik anu sakuduna anjeun néangan lamun meuli alat multifungsi.

kakuatan

Dina pagelaran multi-alat ieu kacida penting. Aya alat ti pabrik brand éta nawarkeun kaluaran maksimum 300 mun 350 watt. Langkung suppliers sarta desain ogé boga wattage handap antara 190 na 250 watt nu hadé cocog pikeun tujuan domestik leutik. Naon meureun di wattage ku euweuh hartosna poho teh panas tina parabot ieu. Ieu leuwih gancang sarta uncomfortable di operasi dina wattage handap. indikator séjén kinerja ngawakilan speed dianggurkeun, anu rotations per menit nunjukkeun mesin. Hartina, leuwih luhur nyaéta laju idling of a multi-alat, nu leuwih luhur prestasi. Di dieu hal anu penting pikeun ngamimitian ti patokan ti 10.000 mun 19.500 rpm. Sakumaha geus disebutkeun, sumber kakuatan keur kinerja alat saperti penting. Aya inohong ieu dibéré, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nganggo multitool masing-masing sakumaha pikeun ngaleungitkeun mendi dina Kotak.

pakakas

Dasarna, dina multi-alat cocog asesoris di dieu, nu ogé nyertakeun sauntuyan kagunaan. Éta sanggeus kabeh penting nu salah bayaran perhatian ka alat-alat supados aplikasi nu dipikahoyong bisa dijieun. Lamun perlu, asesoris keur multi-parabot tiasa salawasna jadi meuli, tapi kudu datang dina rentang harga sual. parabot multi fungsi nawiskeun fitur béda, kayaning a alat nyeuseup atawa sistem rusuh-release. Ku sistem clamping gancang bursa sahiji artikel tanpa konci Allen atanapi rengkuh anu dipigawé. Hal ieu ngabalukarkeun penanganan gampang, ngaheéat waktu jeung kamungkinan saraf. Pikeun kagiatan kawas Entfugen nu Kotak hususna alat nyeuseup anu merenah sabab didieu pisan kokotor sarta debu accumulates. Ngagunakeun alat ieu bisa nyambung ka multitool a vacuum cleaner. Ieu kitu nu leyuran keur akumulasi kokotor jeung lebu. Ka alat nyeuseup ieu ogé disarankan alesan kaséhatan, jadi ragrag lebu jeung lianna teu kaseuseup. Dina kasus disadiakeun multitool ieu diteundeun. Loba ngical paralatan ngilikan parabot multifungsi maranéhanana dina kasus luyu, nu ogé aksésori kasebut stowed. Pikeun sapertos alat serbaguna koper hiji perlu.

penanganan

Waktu digawe make a multi-alat, kudu pikaresepeun tur rengse permanén tanpa usaha. Pikeun nyaman kerja kalayan perlengkapan karya ieu, hal anu penting anu care dicokot ka penanganan basajan tur alus. Dimimitian ku cecekelan anu ergonomically dirancang sarta ogé loyog ku kakuatan dirina. The tombol fungsi multitool kudu gancang jeung gampang ngagunakeun. Ogé kana cara nu robah alat kudu dilaksanakeun. Parobahan ka artikel tanpa parabot ku cara maké sistem clamping, Anjeun tiasa nyimpen loba waktu. Sajaba ti éta, nyadiakeun penanganan fundamentally ningkat. Sanajan kitu, lamun perlu parabot, kayaning hiji rengkuh Allen atanapi kanggo robah éséy, waktu nu diperlukeun considerably panjang. Sedengkeun pikeun beurat penanganan anu, perlu yen perhatian anu dibayar ka beurat ramah-pamaké lantaran operasi permanén di teuing beurat tiasa nyapekeun.

beurat

The multi-parabot, beurat oge relevan sabab terus ngajaga parabot di leungeun sahingga beban kudu minimal. Kana karya pikaresepeun, hal anu penting anu sipatna teu teuing hésé. parabot multi fungsi beuratna rata-rata antara 1,2 na 1,5 kg.

harga

Kamarana ngarugikeun alat multifunctional, tapi hanjakalna teu bisa diwaler prinsipna. Rada, hal anu penting anu salah téh sadar kagiatan pikeun nu biasa digunakeun. Mun salah ngarencanakeun keur nganggo multitool anyar wungkul dina sababaraha kasus, jadi Anjeun teu kedah mésér pilihan paling mahal, tapi éta cukup alus dina rentang harga tengah. Ieu cocog pikeun hobi handyman mun anglers. Kedah eta kitu, mindeng dipaké nepi sababaraha kali sapoé sarta bisa ngalakonan ampir kabéh rupa kagiatan, hal anu penting nu mutuskeun pikeun investasi alat multifungsi kalayan asesoris anu kualitas luhur. The pengrajin atanapi yourselfers nu multitool dina rentang harga luhur disarankeun. Ieu delivers kualitas alus teuing, kualitasna alus sarta ngandung rupa-rupa ciri jeung asesoris. Ieu oge mungkin migunakeun alat ieu rutin pikeun sababaraha taun.

pabrik

  • Aya sababaraha ngical paralatan, nu multi-alat nu sadia:
  • Parkside
  • Stanley
  • Worx
  • Flex
  • AEG
  • Mannesmann
  • Hideung & Decker
  • DeWalt
  • Einhell

The merek ngarah

tilu pabrik ngarah anu disebutkeun dina jéntré di handap, mana nawiskeun multi-parabot.

Makita

diantara sababaraha parabot kakuatan, dumasar dina Ratingen Makita GmbH nawarkeun multi-parabot. Dina rentang produk ieu parusahaan jelas tur rada leutik. nu dijieun utamana kuat mesin jaringan sarta parabot tanpa kabel ku rentang komprehensif ngeunaan asesoris. The profésional parabot multi-fungsi tina Makita cocog pikeun DIY gairah jeung pengrajin. Utamana ku parabot multi tanpa kabel sapertos kualitas Makita DTM51Y1JX8 unit Makita nu sadia, nu teu ukur ka accu-kinerja tinggi terpadu anu ditukeurkeun. Dasarna, pakakas tina Makita dirancang nyadiakeun betah luar biasa tina pamakéan sarta kualitas. Sajaba ti éta, parusahaan ieu ogé nawarkeun sistem koper ramah-pamaké disebut MAKPAC, bringing nu multitool kaasup asesoris bisa gampang sarta aman disimpen na diangkut. Dina pangiriman baku tina rupa-rupa asesoris sok kaasup nu katutupan kabeh kabutuhan, jadi Anjeun bisa dimimitian sakaligus kalawan pagawean. Ayeuna anjeun meunang hiji 41-sapotong aksésori diatur jeung meuli hiji multitool Makita.

tawaran
Makita tanpa kabel multi-alat (tanpa batré / carjer, 390 W, 18 V) DTM51ZAnzeige
  • Jumlah osilasi sacara éléktronik dikawasa
  • Alat-gratis ngarobah tina parabot aplikasi
  • alat Multifunctional pikeun sawing, motong na grinding
  • rupa-rupa asesoris pikeun rupa-rupa aplikasi sadia sakumaha hiji pilihan
  • Kalayan mimiti lemes sareng panyalindungan balikan deui

Bosch

The Gerlinger Bosch manufactures a suksés group produk multi parabot. Dasarna, pakakas multi-fungsi tina Bosch anu workmanship alus teuing jeung kualitas luhur. parusahaan oge nawiskeun rangkeian produk komprehensif sarta layanan palanggan pohara alus. Ku rupa-rupa multi-parabot béda keur ngabedakeun antara garis produk biru jeung héjo. Alat bulao anu sadia pikeun artisans, bari héjo nu keur dandan imah. Malah Bosch tanpa kabel sarta parabot multi-fungsi batré-Powered on tawaran. Bobogohan deui ka garis biru GOP 300 SCE multitool ayeuna alat tétéla pangalusna parusahaan. Sistem hal, saperti L-BOXX, nu utamana pikaresepeun tur customer berorientasi. Alatan sistem tinju, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyortir multitool babarengan jeung asesoris beredar sarta angkutan. Pikeun rupa-rupa aplikasi Bosch nahan pikeun parabot ieu mangrupa kualitasna alus sarta rupa-rupa asesoris aya., Kalawan nu salah bisa ngudag karya sagala.

tawaran
Bosch DIY multifungsi Alat PMF 250 CES set, 4 nempo wilah, Sanding Pad, Schleifpapierset, scrapers teuas, multimeter, 4-tahap jero eureun, adaptor vacuum cleaner, bisi (250 W) Témbongkeun
  • Multifungsi Alat PMF 250 CES set - nu nulungan universal kuat pikeun sagala rupa aplikasi
  • Cocog jeung sababaraha karya berkat asesoris éksténsif: panggilingan, scraping, sawing, misahkeun, motong, grinding, polishing
  • Di speed preselection pikeun bahan-spésifik gawé bareng Bosch éléktronika Constant, sahingga kinerja tetep konsistén tinggi malah dina beban beurat
  • Tepat na hipu dipping ku rounded "melengkung-Tec" -Schnittkanten terjun saw wilah
  • Sasuai jeung jero motong pasti ku 4-tahap jero eureun jeung lebu bébas grinding berkat vakum adaptor cleaner

finely

Pakakas multi-fungsi, pausahaan rupa Schwabisch Gmund-Bargau mangrupakeun hiji pamimpin. Ieu nawiskeun alatan enormens terang-kumaha ayeuna nu pangalusna multi parabot. ngayakinkeun parabot ieu utamana ku bahan kualitas pisan luhur maranéhanana, workmanship alus jeung kinerja kuat sabab ngandung kualitas luhur diwangun-di motor. Kusabab ieu, pengrajin mutuskeun ieu. The multifunctional alat rupa pangalusna teh Multimaster FMM Q 350 luhur nu aya di pasar kacida alusna dipikawanoh. Nalika MultiMaster mangrupakeun alat profésional pikeun operasi kontinyu. Éta kituna cocog pikeun pengrajin jeung peminat DIY mana kinerja tinggi anu diperlukeun pikeun pamakéan biasa. Saterusna rupa shines dina multi-parabot jeung rupa-rupa utamana rupa asesoris nu aya dina susunan béda dina pangiriman ka. Alatan susunan béda sagala aplikasi anu mungkin. Salian parabot multifungsi profésional Fein boga ogé desain langkung ongkos-mujarab pikeun beginners on tawaran, kayaning nu FMT 250 W Mimitian.

Rupa multi-alat (350 Watt rupa mesin-kinerja tinggi, QuickIN Sistim clamping gancang) FMM 350 QSLAnzeige
  • Kuat 350 Watt rupa motor-kinerja tinggi
  • Tempo laju stroke adjustable mayeng, E-Cut Precision BIM nempo sabeulah
  • StarlockPlus wadah alat QuickIN Sistim clamping rusuh
  • 3 taun jaminan
  • Pangiriman: Sanding plat, gumantung cadar 3 Sanding (K 60 / 80 / 120 / 180) perforated, plat Sanding, perforated Gumantung 3 Sanding cadar (K 60 / 80 / 120 / 180) grinding plat Ø 115 mm, ditinju, perforated, gumantung 2 cadar Sanding (K 60 / 80 / 180), nyeuseup, Fester spatula, e-Cut Long-Kahirupan nempo 35 mm, Universal e-Cut saw agul 44 mm, 1 e-Cut Long-Kahirupan diving agul 65 mm, ruas HSS nempo sabeulah, ruas carbide nempo sabeulah, carbide rasp (bentuk triangular), perforated, alat palastik

kaamanan

Utamana lamun ngajalankeun jobs terampil kacilakaan salawasna bisa lumangsung. Ku observasi ukuran kaamanan basajan, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngurangan résiko dina ngagunakeun multi-alat minimal. Salajengna, ukuran ieu dipedar.

sarung pelindung

Dina karya manual jeung multi-parabot, hal anu penting nu ngagem sarung pelindung. Jeung sarung ngajaga oge ngalawan kaduruk jeung motong ku ngalayang Sparks, chip atawa splinters. Hal ieu disarankan merta hartosna yén sarung boga fit katuhu jeung ukuranana. Anu pangalusna anu sarung kedap-pas nu ngandung permukaan rubberized.

perlindungan panon

Dina peta jeung alat multi-fungsi ogé ngolah bahan baku béda kayaning kai atawa logam, kasebut nyaéta dimungkinkeun nu chip, splinters na Sparks ngalayang sabudeureun. Panon bisa gampang ngadek. Ieu panyalindungan kituna hadé kalawan kacasoca kaamanan. screening Ieu kudu diatur individual meh sits moal teuing leupas atawa teuing ketang. kacasoca biasa dijieun tina polycarbonate.

perlindungan engapan

perlindungan engapan anjeun peryogi lamun gawé bareng bagean bahan sahingga ngakibatkeun lebu jeung haseup racun. Lamun gawe bareng jeung multi-alat, panyalindungan nu kudu dipaké pikeun sistem engapan. Ieu kudu dicatet yén anjeunna sits ngayakeun teuing ketang atawa teuing leupas sarta diluyukeun sampurna.

perlindungan dédéngéan

Gumantung kana kakuatan, nya eta mungkin yén masing-masing alat multi-fungsi pisan ribut. Lamun eta dijalankeun sacara permanen, peta lumangsung ti tingkat tekanan sora luhur kanggo eardrum nyaeta ngabahayakeun. Ieu bisa ngakibatkeun irreparable tur permanén ngaruksak pangadangu datang. Ieu sakuduna nyebatkeun ku perhatian hiji kualitas panyalindungan dédéngéan kacida luhurna. Di dieu kami nyarankeun dédéngéan panyalindungan, nu bisa individual disaluyukeun dina bracket ningkatna. Kadé perlindungan dédéngéan moal teuing leupas teu teuing ketang.

kaamanan helm

Supados sirah salila kagiatan mimilukeun Mulitfunktionswerkzeug moal ku Sparks, splinters kai atawa logam chip ieu luka, perlu pikeun digitus ieu kalawan helm a. The helm kaamanan kedah cocog persis, teu mencet teu jadi teuing leupas. Kadé diantara aranjeunna neangan tali tina tempat goggle.

Inpo kaamanan tambahan

Ka pagawean, éta sasaena mun teu ngagem baju gawé atawa baju heubeul. Alat multifunctional kudu dipariksa pikeun fungsionalitas saméméh kagiatan karajinan. Lamun alat netzgebundenem, inget yén éta téh ku euweuh hartosna kabel geus ruksak. Sakuduna teu diposisikan salaku block stumbling di jalan. Salaku hiji perkara tangtosna yen bakal bisa dipaké ngan dina kaayaan sober jeung cageur lumaku.

tawaranBestseller Nr. 1
GOXAWEE alat multifunctional, péngkolan alat kit kalawan MultiPro Amrik keyless na aci fléksibel 140tlg asesoris variabel bor pikeun proyék-proyék karajinan jeung kreasi DIY nembongkeun
  • 【Aksésori Praktis pikeun pluralitas parabot】 alat usaha Rotary Ieu ogé ngawengku hiji set 140-sapotong diwangun ku asesoris campur jeung hususna 1x aci fléksibel 1x pituduh adjustable 1x tameng 1x keyless Amrik, 1x bor pulas, 1x kawat linggis, grinding kabayang ku aci, dirasakeun kabayang, Sanding sabuk & disc sandpaper Inten 545 disc motong, bilah, jsb hiji alat sadayana kaasup bisa nutupan unggal kedah
  • Tool Alat multipungsi
  • 【Mini multi Tujuan bor】 produk Ieu idéal pikeun proyék karajinan sarta aplikasi karajinan merenah jeung bisa di imah, di garasi, keur hobi, pikeun pembuatan parabot sarta alat-alat, pikeun polishing perhiasan, pikeun modeling, pikeun kai jeung logam ngolah jeung lianna kemungkinan rarancang taya
  • 【Variable Speed ​​Grinder product Produkna dilengkepan 5 tahapan kagancangan variabel (ti 8.000 ka 30.000 rpm) pikeun méré akses sareng akurasi maksimum. Kanyataanna, laju kagancanganana idéal pikeun meresihan sareng digosok aplikasi, padahal gancang teuing cocog kanggo motong sareng grinding
  • data Téknis: timer tumerapna tungtung spindle of 0,5 mm - 3,2 mm - 130 W Dihaturkeun input kakuatan - 220 - 240 tegangan V - speed Geura tina 8.000 mun 30.000 U / mnt 【kado Alus pikeun sakabéh peminat DIY.】. produk kasebut dilengkepan bisi mawa merenah, nu bener gampang mawa berkat beurat lampu na! Ku alatan éta, GOXAWEE usaha Rotary Toolkit nyaéta set gede pikeun dagang jeung sakabéh kagiatan DIY na gesc sadaya fans sakumaha kado mangrupa
tawaranBestseller Nr. 2
Dremel multitool 3000-1 / 25 EZ (25tgl aksésori kit, kantétan, kotak alat, 130 Watt) Témbongkeun
  • The multifunctional alat 3000-1 / 25 EZ - kinerja pangalusna ku 130 watt motor
  • kerja nyaman ngaliwatan robah alat nu panggampangna tur penanganan nyaman
  • Kadali speed variabel ngamungkinkeun aplikasi tepat
  • alat nu mangrupa nuhun ci na ergonomic mun desain trendi
  • Lingkup suplai :. 3000-1 / 25 EZ, aci fleksibel, 25 asesoris kaasup SpeedClic, mawa hal (8710364074686)
tawaranBestseller Nr. 3
alat multifungsi Mini Tacklife 3.7V Li-Ion batré, multi-Tujuan sander kalawan speed variabel setélan 3 31 jeung asesoris, alat usaha Rotary keur loba proyek kreatif atanapi Ulah Ieu nembongkeun
  • Multi fungsi sarta multi-pilihan - Hatur nuhun speed 3-tahap netepkeun Anjeun tiasa nyetel laju idéal pikeun aplikasi Anjeun, sahingga sampurna mun proyek Anjeun, kayaning Asah, ukiran, beberesih, polishing, panggilingan, jsb
  • asesoris éksténsif - hardware lengkep bisa dikirimkeun dina kotak plastik transparan leutik mun gampang tetep urutan. Sajaba ti éta, sagala karangan kudu dibereskeun gampang jeung robah
  • Nirkabel sarta betah Paké - alat bisa lokasina ku masalah desain ergonomic na ogé di leungeun. Hatur nuhun kana operasi batré euweuh kabel kakuatan bangor deui nganggo alat multifungsi beragam
  • penanganan aman - Kalawan jumlah rotasi 5000 / 10000 / 15000 U / mnt, mesin anu kuat tur kuat sarta usable malah sanggeus pamakéan nambahan tanpa gangguan overheat atawa meunang. Idéal pikeun sakabéh karya precision di wewengkon jero ruangan na outdoor
  • Pangiriman: alat Multi-fungsi, kotak alat (31 asesoris), manual, 24 bulan jaminan
tawaranBestseller Nr. 4
Makita tanpa kabel multi-alat (tanpa batré / carjer, 390 W, 18 V) DTM51ZAnzeige
  • Jumlah osilasi sacara éléktronik dikawasa
  • Alat-gratis ngarobah tina parabot aplikasi
  • alat Multifunctional pikeun sawing, motong na grinding
  • rupa-rupa asesoris pikeun rupa-rupa aplikasi sadia sakumaha hiji pilihan
  • Kalayan mimiti lemes sareng panyalindungan balikan deui
tawaranBestseller Nr. 5
alat Tacklife RTD35ACL Advanced multifungsi kalayan asesoris 80 3 sarta kantétan ka populér sadaya-rounder pikeun pengrajin na DIYers, Incl. tampilan panutup
  • Naha sawing, motong, grinding, scraping, panggilingan motong, pondok atawa rasps ... kabeh skenario aplikasi mungkin ieu bisa dipigawé ku alat multifunctional tunggal
  • speed adjustable na ON switch / OFF téh cocog pikeun tepat, operasi dikawasa. Stepless frékuénsi preselection kalawan 10,000 rpm / mnt - osilasi 32,000 rpm per menit pikeun kerja bahan-spésifik
  • Kuat 135 watt motor-kinerja tinggi pikeun speeds motong maksimum, jadi Anjeun tiasa narima damelan gancang
  • Panutup pelindung tambahan ngajaga ngalawan Sparks na ensures kaamanan maksimum. Gancang jeung gampang robah tina rupa-rupa asesoris nuhun 80 3 asesoris sarta kantétan
  • Pangiriman: alat Multi-fungsi, kotak alat, asesoris (cecekelan bantu, pamingpin motong, tiung pelindung, supir fléksibel), manual, bulan jaminan 24
tawaranBestseller Nr. 6
Aksésori Kit, Tacklife ARTO2C 282-sapotong multi Tujuan aksésori set pikeun multi-alat asesoris Universal Super gampang pikeun motong, grinding, polishing, pangeboran sarta ukiran kalawan mawa Case Témbongkeun
  • Multiguna Zubehörset- dieu anjeun meunang asesoris serbaguna. Naha pikeun motong, grinding, polishing, pangeboran, ukiran, Asah atawa meresihan kit aksésori meets syarat béda Anjeun
  • 4 bagian Spannzange- A collet pikeun instalasi nu asesoris pohara penting. Di dieu téh kaasup ngan opat tambahan margin tang (1.6mm, 2.3mm, 3.2mm). Hal ieu ngamungkinkeun hiji robah aksésori gancang jeung gampang
  • Mantap KunststoffKoffer- The kasus PC mangrupa terjal, shock-tahan jeung reusable. Sadaya asesoris bisa ditempatkeun dina Odnung, sanajan mawa kit aksésori wae atanapi ngagantung
  • Éksténsif Anwendungsgebiete- Pikeun renovasi, pamrosésan na embellishment on jade, keramik, Kotak, kaca, kai, plastik, logam, stainless steel sarta alloy anu asesoris ieu nyandak
  • Lingkup suplai: Tacklife 282-sapotong multi Tujuan aksésori kit (asesoris serbaguna alat multifunctional cocog pikeun Tacklife RTD35ACL atawa sarua Werzeug ti brand sejen)
tawaranBestseller Nr. 7
Bosch multifungsi Alat PMF 220 CE (jero eureun, 2x agul, Sanding Pad, 6tlg sandpaper set, koper, keur asesoris Starlock, 220 Watt) Témbongkeun
  • Alat multifungsi PMF 220 CE -, nulungan fléksibel Anjeun
  • Pikeun nuhun serbaguna gawé ka asesoris éksténsif: panggilingan, scraping, sawing, misahkeun, motong, grinding, polishing
  • Sasuai jeung jero motong pasti ku 4-tahap jero eureun
  • Kalawan panganteur Starlock pikeun transmisi kakuatan optimum sarta robah alat gampang jeung screw universal
  • Lingkup suplai: PMF 220 CE, ruas nempo sabeulah ACZ 85 EB, diving agul AIZ 32 EPC, délta Sanding plat AVZ 93 G, 6 PCS. Schleifpapierset, 4-tahap jero eureun, konci Allen, bisi (3165140828482)
tawaranBestseller Nr. 8
Pintonan Dremel multi-4000-1 / 45 (aci fléksibel, asesoris 45, softbag, watt 175) tampilan
  • Alat multifungsi 4000-1 / 45 - alat usaha Rotary anu paling kuat sarta serbaguna
  • Kakuatan ku 175 Watt motor kanggo ningkat kamampuan
  • Nyaman berkat softgrip dina sadaya daérah anu gripping pikeun nanganan anu saé
  • Cocog jeung angka nu gede tina kagunaan kagagalan gancang variabel (5.000-35.000 RPM)
  • Lingkup pangiriman: Dremel 4000, aci fléksibel, asesoris 45, softbag (8710364048168)
Bestseller Nr. 9
Meterk set aksésori multiguna pikeun universal asesoris multi-alat ngan pikeun motong, grinding, polishing, pangeboran sarta ukiran kalawan mawa Case (potongan 349) tampilan
  • PCS 349 usaha Rotary Alat aksésori Kit - Ngandung polishing lilin, drills, motong résin kabayang, wol dirasakeun, dirasakeun polishing tip, motong résin kabayang kumaha nyambungkeun rod, grinding jarum, jsb
  • aplikasi lega - Cocog jeung ukiran, grinding, polishing, panggilingan, brushing, beberesih beungeut logam, ngaleupaskeun karat, deburring, jsb
  • Cocog jeung sakabeh - Cocog jeung paling multifunctional alat usaha Rotary susunan jeung parabot usaha Rotary lianna. Meterk dilengkepan collets husus Chrome (1,6 mm, 2,4 mm sarta 3,2 mm) sarta Stoffrad nu ngagaduhan pikeun polishing perhiasan, kaca, jade.
  • Umum Kaperluan - Idéal pikeun sagala jinis rinci, duanana keur teuas jeung bahan nu sensitip. Sampurna pikeun microelectronics jeung industri sejenna (karya rupa jéntré on jade, keramik, kaca, kai, hardened baja, beusi tuang, stainless steel).
  • kotak gudang Reusable - Kalawan kotak gudang keur nyimpen panggampangna tur mawa.
tawaranBestseller Nr. 10
Bosch multifungsi Alat PMF 350 CES (3x nempo wilah, Sanding Pad, 6x tulak abrasive, suitcases, pikeun Starlock na Starlock Ditambah asesoris, 350 Watt) Témbongkeun
  • The kuat pamutahiran ngarep sagala-rounder - Naha panggilingan, scraping, sawing, misahkeun, motong, grinding atanapi polishing, hatur nuhun kana rentang badag tina asesoris, loba aplikasi anu mungkin
  • Sasuai jeung jero motong pasti ku 4-tahap jero eureun jeung anti Geter cecekelan pikeun hidayah optimum
  • katerangan optimum wewengkon gawé nuhun 180 ° -Lichtband na Sanding debu-gratis ku cleaner adaptor vakum
  • Kalawan panganteur Starlock pikeun transmisi kakuatan optimum sarta robah alat gampang Sistim AutoClic
  • Lingkup suplai: PMF 350 CES, ruas nempo sabeulah ACZ 85 EB, diving agul AIZ 32 EPC, diving agul PAII 65 APB, délta Sanding plat AVZ 93 G, 6 PCS. Schleifpapierset, anti Geter cecekelan, 4-tahap jero eureun, ékstraksi lebu, bisi (3165140828567)

rujukan:

test Panungtun parabot multi-fungsi

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...