anjing Crate

0
1013

Lolobana, anu babaturan opat laga pikeun marengan boga maranéhanana bari iinditan. Kadang-kadang datangna vet penting. Perkara teu perlu diangkut keur sababaraha alesan anjing, pamakéan mangrupa anjing Crate kacida dianjurkeun. The mobil pribadi nyaeta kasalametan anjing sarta motorists dipaké. Pikeun angkutan pikeun angkutan umum, perda pikeun crates anjing kudu dititénan.

Inpo umum dina kotak anjing

Aya istilah sejen ngabawah crates anjing anu dipikawanoh. Éta nu disebut oge kandang anjing atawa Hundetransportbox.

Dasarna, nu crates anjing dirancang pikeun transportasi ti anjing. Ku ngagunakeun kandang sapertos kaamanan eta ensured bari nyetir.

Sababaraha crates anjing ogé ngawula ka salaku mundur pikeun babaturan opat laga.

Gumantung kana Tujuan tina crates anjing kudu dipilih. Ieu dimimitian mertimbangkeun naha sakuduna meta pikeun crates anjing foldable atanapi collapsible atawa naha desain kaku anu merenah. Éta bisa dijieun tina aluminium, nilon atawa plastik. Kalawan jadi loba model aya rupa pilihan ningkatna dina kendaraan.

Rupa crates anjing

dibere sahandapeun crates anjing foldable jeung kaku.

kaku Hundeboxen

Pikeun kaku crates anjing teh angkutan tradisional pikeun anjing. Gumantung kana ukuran tina anjing, putusan ngeunaan materi anu bisa dicokot. Pikeun breeds leutik anjing buleud plastik anu merenah. Éta téh dijieun ku cecekelan mawa. Aya anjing, tapi leuwih badag, nu bahan aluminium kudu dipilih salaku alternatif. Biasana anjing ieu buleud boga formulir, nu utamana dimaksudkeun pikeun pamakéan dina korsi deui atanapi di kalapa.

Ku alatan éta, cecekelan mawa boga prioritas moal jadi luhur. Leuwih penting bakal jadi model ku strip Velcro. Tingkat aman keur sahingga éféktif didukung. Pikeun panjang ngangkut hiji kandang anjing aluminium kudu ditutupan ku simbut anu. Meuli téh mun nengetan téhnologi jepret optimum pikeun kaku crates anjing.

crates anjing Foldable

Hususna keur ruteu angkot pondok jeung sato leutik, model foldable téh. Pikeun breeds gedé aranjeunna henteu sakumaha aman salaku bahan kayaning nilon atawa palastik henteu sakumaha mantap. Sanajan nutup anjing crates seleting hiji kirang cocok keur maranehna.

loba pamilik anjing aya geus dipilih ngagunakeun crates anjing foldable salaku ranjang anjing.

Kaunggulan jeung kalemahan tina kurung anjing

Salaku bisa ditempo dina jenis crates anjing, duanana kaunggulan jeung kalemahan.

Kahiji, mangpaat tina crates anjing kaku jeung collapsible:

Mangpaat pikeun nu boga anjing

Pikeun nu boga anjing téh crate anjing collapsible praktis tur gunana. Model kaku nawiskeun tingkat luhur kaamanan.

Kauntungan pikeun babaturan opat laga

Angkot dirancang pikeun anjing di anjing tilepan crates merenah. Aranjeunna biasana jadi nyaman yén maranéhna bisa dipaké di imah. Kotak anjing kaku leutik bisa malah bisa diposisikan dina footwell nu.

Kalemahan di handap bisa ngahurungkeun kaluar dina kandang kaku atawa dog tilepan:

Kalemahan keur boga anjing

kaamanan téh ngan ka gelar tangtu dina angkutan dijamin. Sajaba ti éta, utamana model foldable henteu stabil cukup.

Kalemahan pikeun babaturan opat laga

Utamana sieun anjing ngarasa pisan uncomfortable dina Hundetransportbox. Kituna versi foldable pikeun aranjeunna langkung nguntungkeun. Kirang maranéhna resep kotak anjing sahiji plastik.

Kriteria meuli kandang anjing

Tilu aspék pangpentingna anu kudu dilaksanakeun kana tinimbangan pikeun milih hiji kotak anjing.

Größe
material
beurat

Putusan munggaran anu boga dilakukeun masalah ukuran kotak anjing. eta teu kudu panjara pikeun aranjeunna, sanajan dina jarak pondok. Lamun milih pas kudu dumasar kana éta anjing bisa jadi ngadeg nyaman jeung aya. Ieu ngan hiji pernyataan umum.

Loba pabrik tina crates anjing nyadiakeun boh pre-atawa leuwih husus, ngeunaan informasi model relevan pikeun nu breed anjing téh merenah. Dina hal ieu, anjing bakal kudu jadi moal ngan diukur. Lamun bener merlukeun tilu ukuran kudu dicokot.

a: panjang
b: lebar
c: jumlah

irung liwat ka buntut tambah satengah tebih tina suku hareup dianggap janten panjang anjing.

lebar geus dua kali lebar taktak.

Hasilna jangkungna diukur tina suku nepi kana tips ti Ceuli tambah 5 cm.

Ukuran spésifikasi sarua sakumaha keur jalma nu bisa kapanggih keur buleud angkutan anjing. Éta nyaéta kieu:

50 35 cm x cm x cm 35 sarua jeung ukuran S
60 cm x cm x 40 40 cm pakait jeung ukuran M
70 cm x cm x 50 50 cm pakait jeung ukuran L
80 60 cm x cm x cm 60 pakait jeung ukuran XL
90 70 cm x cm x cm 70 pakait jeung ukuran XXL
105 70 cm x cm x cm 70 pakait jeung ukuran XXXL
120 80 cm x cm x cm 80 pakait jeung ukuran XXXXL

Dumasar ieu loba ukuran nu crates anjing idéal kedah sadia pikeun unggal babaturan opat laga.

Kadua aya dina kriteria beuli, anu bahan tina Hundetransportbox. aranjeunna biasana dijieun tina:

plastik
nilon
aluminium

Kandang anjing dijieunna tina alumunium dikumpulkeun tambah titik tina beurat na low. Ieu gampang pikeun ngabersihan. Dina mobil geus jadi mangpaat. Sajaba ti éta, bisa dianggap ku rasio harga-pagelaran alus.

Pisan fléksibel anu ngagunakeun hiji Hundetransportbox tina nilon. Mun kotak anjing teu dipake na nyaeta pikeun tetep sami dina kendaraan tapi tiasa pikeun nyimpen spasi. The crates dog dijieun tina nilon pisan hygienic sabab bisa dikumbah. Ngaleungit bulu anjing bangor tur odors pikaresepeun. Hususna keur jarak pondok aya anjing leutik pohara merenah. Éta bisa dipaké salaku gaganti karinjang anjing ogé hébat.

Sanajan crates anjing téh leuwih mahal dibandingkeun jeung bahan séjén dijieun tina aluminium, nya salah sahiji kaunggulan maranéhanana dina beurat low. Titik mun crates anjing aluminium inpunkto kaamanan. Aranjeunna teguh kana kacamatan jeung ngeruk tahan. Éta ogé ngameunangkeun visi bébas dog na mastikeun ventilasi alus.

Beurat ti kennels anjing ieu ngan disebut di luhur. aspék ieu kudu dibawa kana akun di ngabandingkeun dina. Lamun mangrupakeun sobat opat laga anu léngkah dugi ka mobil dina liang, aspék ieu teu jadi relevan. Anjing kedah janten dina kotak nu keur dibawa ngaliwatan jarak panjang, contona mun vet, nu beurat maot téh deui keur fore nu. Dina unggal model, beurat kasebut dilaporkeun nyalira.

produsén dipikawanoh tina crates anjing

Panjang nyaéta daptar pabrik tina asesoris anjing. Opat tina juara bakal dibere lila.

rating anu "alus" motong kotak angkutan aluminium on Trixie.

Perusahaan Trixie geus diurus produksi dina widang suplai piaraan keur leuwih 40 taun. Kalawan teuing cinta jeung pamahaman anu produk dijieun. Hiji conto alus nyaeta kotak angkutan aluminium. kotak angkutan ieu dicirikeun ku loba qualities na alus. Tina dimimitian ku kombinasi ragam baku. Gampang nya aluminium anu. Pikaresepeun pikeun anjing, lantai dijieunna tina kai. Modél ieu dirancang kalayan liang ventilasi badag sarta liner termal. Panto ieu ayana di hareup beveled sarta ngabogaan release gancang.

test teh "alus" narima kotak angkutan dijieunna tina palastik ku produsén Kerbl.

Kusabab 55 taun, pausahaan Kerbl dipikanyaho lamun datang ka isu keur suplai piaraan. Pikeun pets jeung kuda téh rentang badag produk aya. Dina kotak angkutan dijieun tina plastik, atribut handap ngayakinkeun nasabah.

The Gulliver Hundebox nampi sahiji kamungkinan ratings béntang 5 4,5. IATA baku (Asosiasi Air Transport Internasional) nu patepung, tah eta anu cocog maké éta pikeun perjalanan hawa. Noteworthy anu extras kalawan nu kotak angkutan ieu dilengkepan. angkutan nyokot deui, anu cangkir jeung rak nu mangrupakeun hiji kanyamanan pikeun piaraan teh. Ogé bisa maréntahkeun kalawan roda.

ulasan customer beredar éta pikeun foldable Hundetransportbox nilon ku Hunter.

Kusabab ngadegna di 1980 nu specialties sahiji parusahaan renowned Hunter anu asesoris keur anjing jeung ucing. Fashionable jeung fungsional, artikel kualitas luhur.
Kandang anjing dijieunna tina nilon téh gampang keur ngumpul. Ieu bisa narilep nepi ka nyimpen spasi na téh gampang pikeun ngabersihan. Suku palastik pikeun stand aman tur handles keur betah transportasi.

conto sejen tina angkutan aman mangrupakeun jalur sapedah trailer parusahaan Karli - méméh kotak anjing. Aya giliran leuwih 40 taun pangalaman dina widang ieu saméméh. crates anjing, collars sarta kawas jadi dijieun dina kualitas pangalusna sarta pamakéan praktis pangluhurna.

Hiji varian lengkep beda pikeun transporting méakkeun sababaraha waktu babarengan babaturan opat laga, teh gandeng sapédah anjing sahiji Karli. model ieu umumna dirancang pikeun anjing timbangan nepi ka ngeunaan 40 k. Anjeun tiasa, utamana lamun cuaca kabukti panolak dina nilon cai kanopi, panyumputan.

Loba ditanyakeun ngeunaan crates anjing

Patarosan 1: Naha crates anjing keur angkutan, utamana dina mobil, jadi penting?

Wadah buleud angkutan anu penting pikeun duanana anjing jeung nu numpakan kandaraan teh. anjing, upami eta geus dipaké pikeun kotak, nilik hiji mundur akrab dina eta. Ngajadikeun diperlukeun hiji ngerem kuat dina kaayaan bahaya, anjing bisa jadi di jero tutumpakan pikeun lantai. ADAC ieu kapanggih yén résiko tatu ka supir, ka panumpang jeung anjing naék considerably. Teuing quieter tur aman naek mobil jeung crate anjing idéal wayahna.

2 sual: Dupi mungkin pikeun ngirimkeun sababaraha anjing dina kotak?

Sacara prinsip, hiji kotak kanggo anjing geus disadiakeun. Tapi crates anjing komersil aya ditawarkeun, nu dipisahkeun di tengah sarta boga ukuran nu saluyu. Dina crates anjing ieu dua anjing bisa dicokot. Tapi varian kieu kedah ngan dipaké lamun euweuh pilihan séjén. Malah lamun anjing diaku ngajalankeun mobil, geus stres pikeun manéhna. Masih conspecific ka "dewan" stress ieu bisa nransper tur ngakibatkeun kabiasaan tarung nu teu dihoyongkeun.

Patarosan 3: Naon peran manten ukuran katuhu Hundetransportbox?

Di dieu hal anu penting pikeun manggihan hiji medium senang. Mun kotak teuing leutik, anu nyetir pikeun anjing téh nyapekeun na uncomfortable. Hundetransportbox badag teuing mawa résiko anu anjing dina kotak nu geus dialungkeun deui mudik, upami datang ka kacilakaan.

Patarosan 4: kumaha ieu jeung panutup asuransi?

Salah nya anggapan yén hiji kotak anjing otomatis ngahasilkeun sinyalna asuransi lamun kacilakaan lumangsung. Lamun, contona, dina suku, nu parusahaan asuransi teu ngatur karuksakan. Dina Code Jalan Raya di § 23 geus jelas dirumuskeun yén supir anu wajib pikeun ngamankeun beban leres. Sanajan anjing téh mahluk hirup, eta dianggap bisi ieu salaku muatan a. Sakumaha aturan, teu ngaku asuransi katampi, nu anjing ieu kapanggih salaku cukang lantaranana. Leuwih penting nyaeta kasalametan anjing di crates anjing luyu bari nyetir.

Patarosan 5: What is the bahan peran, beberesih, asesoris sarta waragad lamun meuli crates anjing?

Bahan nu geus kungsi dijelaskeun dina jéntré mangrupakeun milih yén nagara éta bakal papanggih di garis mimiti kaamanan. Sakuduna nyocogkeun ka breed nu dibandingkeun jeung pamakéan dimaksudkeun. Bahanna oge kapangaruhan kana extent sababaraha, dina beberesih kotak pengiriman barang. Ieu kedah seamless, sabab anu dilumangsungkeun rutin, ideally sanggeus unggal pamakéan. aksésori is on ngaropéa utensils mikir ceilings jeung hal sapertos. teu matak ditinggalkeun kumisan harga. Di dieu hasil loba tés pikeun crates anjing pohara mantuan. Saterusna, perbandingan nu rasio harga-pagelaran bisa effected beforehand online.

kacindekan

crates anjing pisan gunana pikeun bisa nyandak anjing. Jadi eta jaunts, pakansi atawa nganjang ka vet nu. Lamun meuli éta lomba anjing keur milih kotak anjing kudu dipake. Ti ukuran anjing téh deduce bahan naon merenah jeung mana model, dina ukuran kudu dianggap.

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...