Bensin vakum daun

0
1281
Magnetothermal

daun bensin test vakum 2017

Jumlah considerable gawé moal nyalametkeun anjeun hiji blower daun gunana. Dilengkepan ieu mangrupa Béngsin atawa motor listrik, Leuwih husus, nawarkeun teh Bensin vakum daun kauntungan gede. Inpo kami baris mantuan anjeun neuteup kana dunya tina vakum daun mun meunang. Simkuring ménta sample anyar Panyiaran, trivia, operasi jeung nyimpen tips sateuacan. Ku cara kieu, anjeun oge bakal nyimpen mundut goréng. Waktu ditanya mana a Bensin vakum daun bisa meuli, urang ogé nyaho salah sahiji atawa nasehat séjén pikeun anjeun.

Panggihan leuwih seueur bensin vakum daun

daun blower munggaran diayakeun DAS di establishments komérsial. wewengkon badag sahingga bisa jadi nyata ngédit rasional tur disimpen ogé staf waktos salajengna. Dinten aya hiji pasar badag pikeun pamaké home, tangtu, ku alat ieu, Kebon leutik atawa wewengkon tiasa gancang lebu, daun atawa rereged séjén kalawan beurat low, saum sareng beberesih éféktif. Pasti, ieu oge hiji sapu atawa ngagaro, Sanajan kitu, ukuran wewengkon atawa frékuénsi diperlukeun kagiatan tiasa a bengsin-daun blower gancang nyieun nguntungkeun. Lansia atawa pamadegan kalayan keterbatasan fisik malah bisa jadi pamakéan biasa teuing beurat atawa mungkin tina hiji sapu atawa rake. Ieu aya cahaya tanpa bayangan sarta jadi salian waragad akuisisi luhur atawa pamakéan boga drawbacks. Kahiji, tingkat noise nyaeta keuna. Dina jilid, nu kadang tiasa luhur 100 decibel, panyalindungan dédéngéan disarankeun. Tangtu, sora ogé ngarasa tatanggana, anu gancang ngarasa kaganggu. Sajaba ti éta, sangkan lebay Sauger tangtu, sagalana nu pakait jeung kakuatan nyeuseup na. gravel leutik ti aréa gravel anjog ngan dina kantong kempelan salaku sato leutik, kayaning kodok, serangga jeung snail.

Dugi ku noise dina padumukan

Tingkat noise tinggi, bari sahenteuna, pamaké masih bisa ngajaga sareng panyalindungan dédéngéan tiasa nelepon teu ukur annoyed tatanggana on pamandangan, tapi oge matuh ka alat-alat na mesin angger noise. Kituna timbul larangan dina nalika alat-alat bisa dipaké kalawan émisi noise ngabahayakeun lingkungan. blowers daun motor-disetir jeung Laubsammler (Laubsauggeräte) bisa jadi dioperasikeun dina Sundays jeung libur umum iraha wae. Dina weekdays antara hiji 13 pamakéan sarta jam 15 saméméh 9 17 isuk jeung sanggeus jam magrib teu diwenangkeun. Iwal pikeun aplikasi komérsial anu mungkin. Aya ogé panyiri wajib produsén dina tingkat kakuatan sora di vacuums daun panganyarnaNu mungkin teu ngaleuwihan. di AS motorized vakum daun sabab tina émisi noise tinggi ayeuna dilarang.

praktis a daun blowerMun kipas nu ogé bisa pindah ka niup. Kituna jadi on jalur sarta wewengkon badag tina lebu, ngan niup jauh kokotor na daun. Kisaran aliran hawa nyaéta sababaraha dibandingkeun jeung kakuatan nyeuseup. Ieu peryogi teu diolah unggal méteran individual, tapi bisa gancang ngabersihan up ratusan méter pasagi. malah nu babarengan gelembung mun klaster gedé, nu lajeng bisa gampil diserep na, ngaheéat loba waktu sarta tanaga gawé. The "vacuum cleaner" kanggo kebon geus ngalaman ti taun 90er booming, sarta dituluykeun ka garap. Aya ayeuna dikawasa sacara manual sarta dina lata deui-butut. séri ngawengku model mibanda switchable fungsi niupan aya oge versi tanpa alat keur nyeuseup, Alat ieu utamana cocog lamun foliage ngabogaan bisa sawaréh ngan ditiup jauh. Tapi bareng ditiup tihang bisa kalayan gampang ngumpulkeun ku leungeun. Sajaba Bensin vakum daun , Alat jeung motor listrik sadia. Ieu nu Powered by boh kabel kakuatan atawa accu. Tingkat noise masih pohara luhur sanajan model listrik.

Kakawasaan bensin vakum daun

kakuatan langkung ti model listrik ngalakukeun Bensin vakum daun, Dina sedeng mun kebon badag jeung loba daun asalna babarengan, gumantung kana tatangkalan. Di dieu bisa Bensin vakum daun demonstrate kakuatan pinuh maranéhanana. Lamun daun handapeun bushes na shrubs ogé moal ngahalangan kabel kakuatan karajaan, sakumaha kalayan daun listrik cleaners vakum ngaganggu tanpa batré. Mesin ti 1 PS luhur, biasana engine 2-stroke, ngidinan vacuums daun bahan sedot gampang pikeun naksir jeung ngamajukeun kantong kempelan. Loba model ngidinan beurat (curb beurat 5-8 kg) intercept ku tali taktak. Eusi kantong kempelan jeung béngsin nu acan nambahan nepi ka beurat. Dina nyeuseup tur kakuatan niupan, paling alat tiasa di ngatur kadar, kalungguhan tambahan simplify karya on surfaces datar. ku terpadu Häckselwerk volume bahan disedot dina hubungan 16 tiasa: 1 jadi ngurangan. kerja Ieu panjang nyaéta dimungkinkeun méméh kantong kempelan kudu emptied. Sajaba ti éta, eusi kempelan kantong nyokot di pembuangan atawa composting, nu leuwih lengkep gancang progresses ngaliwatan crushing, spasi considerably kirang. anu dibanderol Bensin vakum daun ngeunaan modél listrik (ngeunaan euro 90-600) jeung eta tetep ngahasilkeun béa pikeun pangropéa. Tapi aranjeunna bebas tina sambungan kakuatan sarta nganteurkeun kakuatan leuwih. Ngaliwatan mesin aranjeunna rada heavier na louder ti Listrik Daun blower.

The vakum daun listrik dibandingkeun

Sababaraha kalemahan a Bensin vakum daun cleaner oge kaunggulan tina vakum daun listrik. Aranjeunna langkung mirah, gaduh kirang beurat tur teu rada sakumaha nyaring. Aranjeunna kaduruk euweuh suluh jeung kukituna ngahasilkeun euweuh haseup, Anjeun teu kudu ngeusian bengsin na mesin kedah teu dimimitian, sabab tiasa dianggo ku mencét tombol a. Konsumsi kakuatan beda- beda tergantung kana modél 1kw (1000 Watt) jeung 3kw (3000 watt). Béda tingkat kakuatan adjustable téh biasana disadiakeun gumantung alat anu. nu nyandak adaptasi optimum ka kondisi aplikasi. Pikeun suri tauladan jang sambungan kakuatan, salah sahiji ukuran tina situs pakait ari extension kedah aya. Listrik Daun blower kalawan accu boga kaunggulan sarua salaku model keur grid kakuatan, tapi ku batré beurat rada luhur. Anjeun teu kedah listrik pikeun operasi na, tapi nu batré via mains kudu boga muatan pas eta kosong. Kituna maranéhna boga hirup layanan kawates. Sababaraha alat ngagunakeun 18 V batré litium-ion, contona. Dina urutan pikeun hirup layanan ngeunaan 10 menit dirumuskeun. blowers daun tanpa kabel anu leuwih cocog pikeun wewengkon leutik, nu cleaned dina menit. Dibanderol blower daun tanpa kabel antara 35 na 300 euro.

tip:

Daun blowers pikeun operasi batré wungkul boga waktu operasi pondok (approx 10 menit) sateuacan eta kudu recharged. Pikeun wewengkon gedé, éta bisa jadi mangpaat pikeun mibanda hiji atawa dua accu cadang muatan aya. Sangkan bisa gampang robah na karya kedah teu interrupted panjang.

Operasi anu vakum daun

a daun blower merlukeun éfék nyeuseup bisa diserep ku daun jeung lebu lianna. Pangaruh nyeuseup dihasilkeun liwat kipas anu disetir ku motor. engine Ieu tiasa janten béngsin atawa motor listrik. kipas nu lebay dina lawang hareup tube nyeuseup ngadorong hawa teu hawa-kedap ngaliwatan Shred kantong. Sababaraha model boga mékanisme chaff motong bisa interposed, nu ieu ogé disetir ku motor. hawa ngalir kaluar deui kana kantong kempelan, nu lajeng partikel nu leuwih gede nahan. Loba blowers daun kudu ngabalikeun aliran hawa mungkin. hawa dicirikeun asup nepi ka 400 Km / jam ti tube nyeuseup, whereby alat nu lajeng salaku blowers daun jalan. Daun blower sumping di 80-ies dina pasaran kukituna dilengkepan mesin béngsin. Kiwari, sababaraha model mibanda motor listrik anu aya. Salian parabot keur listrik, aya ogé alat accu, Model mibanda mesin bensin anu leuwih kuat. Aranjeunna hadé cocog pikeun alat-alat nu mibanda Häckselwerken kuat sarta hususna keur lingkungan mumusuhan dianjurkeun, contona, lamun daun geus bisa dihapus dina bushes na shrubs.

info:

Pikir lamun milih daun bensin vacuum cleaner jeung canisters béngsin diperlukeun tur neundeun béngsin. Perda seuneu kudu dititénan.

Mésér naon daun blower?

a daun blower kudu meuli pikeun nyocogkeun ka profil aplikasi. Pikeun ngabersihan jalur atawa surfaces datar, malah unit leutik anu merenah. Ieu langkung mirah tur gampang. Pikeun wewengkon badag jeung kaayaan operasi utamana susah beuki alat nu leuwih hade. Bensin vakum daun sarta model listrik gaduh motor anu kakuatan diukur dina horsepower atanapi kW. 1kW pakait 1,36 hp. Nu leuwih luhur daya, beuki kakuatan mesin boga. Sajaba ti éta, data ti speed hawa sarta volume hawa nu mindeng teu disadiakeun. The sadia pikeun pamaké swasta Bensin vakum daun umumna dilengkepan mesin dua-stroke, nu dipaké pikeun pamakéan profésional, anu gedé mesin opat-stroke.

Dolmar 701252350 vakum daun bensin PB-V 252.4 0.81 kWAnzeige
  • Béngsin engine 4-stroke
  • OHV tipe engine
  • Kapindahan: 24,5 cc
  • Kakuatan 0,81 kW (1,10 PS)

Ergonomic Daun blower

Alat kuat bisa minuhan praktis na unggal sarat. Tapi, nu lian kudu diadaptasi ka kondisi aplikasi. Pikeun wewengkon leutik anu beurat Bensin vakum daun mésér, bakal overshot udagan. unit nu leuwih leutik anu aya gunana na luhureun sakabeh gampang. Frékuénsi pamakéan kudu dianggap. Who wants jarang dipiceun daun ti kebon, oge copes ogé ku alat leutik lamun eta nyokot saeutik deui. Utamana blower daun badag kudu dipaké alatan beurat on deui.

Performance di nyeuseup tur niupan operasi

Daya nyeuseup diukur dina méter kubik tina hawa per menit, éta antara 7 na 16 méter kubik. Ku kituna, sanajan jumlahna leuwih gedé foliage in waktu anu singget nungkulan. Lamun aliran hawa anu malikkeun tur alat ngoperasikeun salaku blower daun, laju aliran hawa anu dituduhkeun. moderen Bensin vakum daun bisa ngahasilkeun aliran hawa nepi ka 400 km / h.

ngawadahan

Ukuran tina kantong kempelan atawa wadah anu biasana diadaptasi kana kinerja alat. Nu leuwih gede éta, anu panjang nu nelen salajengna bisa ditunda. model alus boga kapasitas sahenteuna 35 liter.

The pro jeung kontra

unit nu leuwih leutik, anu sajaba mangrupa taktak ngadistribusikaeun beurat atawa intercept ngurangan beban keur tukang. ngumpulkeun pikeun jam raking, daun sweeping na teu perlu. mun jalur bebas sarta léngkah daun jeung runtah salajengna, kaamanan téh. sareng Bensin vakum daun atawa vakum daun listrik Ogé lawns daun bisa jadi exempted. A kosongna tina padang rumput hejo teh geus kacida dianjurkeun saméméh unggal usum tiis. hiji Motorisierter tapi ogé boga kalemahan nu kudu dibawa kana rekening. Sajaba jual beuli di rohangan hampa daun bensin oge perlu diropéa, nu ogé waragad duit. Pamakéan parabot generating noise, ngarah bisa dipaké di wewengkon padumukan di kali tangtu. Sundays jeung libur publik maranéhna bisa jadi teu dipaké. Ogé teu saméméh 9 17 am sarta sanggeus jam teu antara 13 - 15 PM. sato leutik jeung serangga bisa digambar. Bensin vakum daun Henteu ngan aya noisier ti model listrik, tapi ogé ngahasilkeun gas haseup.

Dimana meuli vakum daun bensin?

sakali éta daun blower dasarna meuli di toko hardware atawa di hiji dealer lokal. gaduh toko DIY kalawan puseur taman Bensin vakum daun dina rentang maranéhanana. Tapi aya cara sejen pikeun acquire alat saperti. Ngan waktu gugur, discounters gaduh model. Sanajan kitu, ieu téh dibanderol handap lajeng paling sering aya di dieu pikeun produk no-ngaran. Kalawan ranté listrik toko oge mindeng vakum daun listrik on tawaran. Kualitas boga harga na, sarta anu mindeng boga pagawean reliably kalawan vacuums daun atawa hayang kedah parios taliti saméméh meuli. Pabrik renowned ngandelkeun kualitas. Harga teu kudu jadi leuwih mahal otomatis lamun nyaho dimana eta sia mésér.

Meuli on Internét

beuli beuki populér di Internet nyaeta. Di dieu, harga bisa dibandingkeun gancang sarta gampang. A nawar téh gampang pikeun manggihan, jadi hiji produk brand éta pikeun meunangkeun nyata langkung mirah. Kauntungannana purchases online oge jumlah leutik waktu. waktos perjalanan jeung repot of ngantosan di Bauhandel disingkahkeun. Inpo penting ngeunaan unggal model oge mun meunang cukup on bersih. Kauntungannana di internet téh mindeng ongkos pisan lumrah tur bagian seller urang, bisa diakses ampir kontinyu. Kalawan tuah, anjeun malah neangan dikirim ka model pikaresep anjeun sagemblengna gratis.

tip:

Lamun milih hiji blowers daun tina dagang husus, alat kudu ngagantung dimana wae mungkin ku tali ngaliwatan taktak-Na. Ngan dina cara kieu bakal katempo yen alat nu teuing beurat atawa tali dina bothers taktak. adjustment hade sabuk nu kudu ensured.

Mésér atawa nyewa - naon ngajadikeun rasa?

Bensin vakum daun bisa dipaké dina variatif sapanjang taun. Contona, dina enas sanggeus padang rumput hejo mowing atawa lamun edges geus diprosés kalayan hiji cutter ujung. Anu kitu salah praktis alat-alat ngolah boga, bisa Jalur sarta wewengkon lajeng ngabersihan gancang. Tapi disiplin utama asalna di gugur daun ragrag di! Loba daun digolongkeun kana lawns, ranjang kembang, wewengkon na ruteu. Ieu kudu dihapus langsung bisa jadi bangor, sabab poé saterusna karya dimimitian anew. Idéal bakal ninggalkeun aranjeunna dugi estu sagala daun anu handap. Ieu teu mungkin sacara umum. Kebon jeung jalur ningali hiji résiko kacilakaan sakumaha unkempt sarta ditéang jeung Uap, maranéhna malah tiasa ku slipping. Accumulations daun dina batu ujung pasang aksi résiko tambahan tina tripping. Jadi périodik aktivitas nu ngulan dugi estu sagala daun geus fallen kana taneuh.

Mindeng teu ukur tangkal sorangan yén ngadistribusikaeun foliage on pisan. Angin bisa niup pendekatan ogé daun ti tanah sejen, sakumaha ogé foliage sorangan bisa mungkas nepi di tatanggana. Kalolobaan jalma ngaleupaskeun langsung, jeung pengulangan konstan bisa ngamekarkeun hanjelu sarta waktu ngarampog di total.

Daun blowers, ogé Bensin vakum daun, Dupi jadi langkung mirah tur leuwih kuat. Waktos sareng usaha diréduksi ku alat ieu nyirorot sarta pamakéan biasa geus euweuh masalah. Loba jalma ngamangpaatkeun kauntungan ieu mun Paké. Sanajan kitu, sual tetep naha meuli hiji worthwhile atawa vacuum daun anu disewa ngan lamun perlu. Ieu persis nu kuat Bensin vakum daun nempatkeun geus beungbeurat finansial, komo sanggeus jaman beuli ku sateuacanna pangropéa. Autumn téh ukur sakali sataun. Lajeng, utamana lamun daun kedah moal dihapus langsung na waktos ieu dikumpulkeun lila, gampang pikeun nyewa blower daun tiasa janten alternatif alus. Pilihan antara nyewa atawa meuli, sacara umum ditangtukeun ku sarat sarta frékuénsi pamakéan. Dina itungan ieu, hal anu penting pikeun apal teu dulur daun affordable blower delivers naon eta janji. Aranjeunna geus di harga nu malah leuwih handap hiji rental poéan pikeun alus Bensin vakum daun (Ngeunaan euro 15-45). Alternatipna, a beuli gabungan tiasa make akal pikiran. Sababaraha tatanggana bagikeun ongkos jeung saha bisa ngabersihan taman na jadi di gugur. Bisi ieu ogé henteu diharepkeun keluhan kusabab pagawéan bahana.

Tampilan: mésér bensin daun blower

tawaranBestseller Nr. 1
Brast 4in1 daun daun bensin blower blower daun blower Chopper Chopper kalayan tampilan kempelan kantong
  • The kuat 4in1 daun bensin brast blower, blower daun sarta daun shredders kalawan kakuatan tambahan
  • Kuat engine béngsin 2 stroke jeung kapindahan na 30ccm 1000 wattage
  • 265km / h speed hawa maksimum kuat pikeun hasil karya sanajan gancang
  • Gampang nuhun awal nepi cuk na pompa primér
  • Fitur husus: Ergonomic Anti Geter cecekelan, blowguns 2 jeung sagala rupa bukaan sarta ngagambarkeun kurva, tambahan tali taktak
tawaranBestseller Nr. 2
McCulloch B-daun blowers / suckers GBV 345 00096-71.670.01Anzeige
  • Efisien sarta gunana daun blower / blowers, nu bisa dijalankeun dgn hiji leungeun sarta méré Anjeun fitur sarua 3 - blowers daun, blowers daun sarta mowers ^ Idéal mun leupas kebon cuttings jukut, daun jeung runtah
tawaranBestseller Nr. 3
FUXTEC bensin daun blower FX LBS126 daun blower Chopper fungsi 4in1 incl. Dua blowguns na kantong kempelan, dites 1,4Anzeige superclass
  • The sorot tina blower uing geus dua kali niupan fungsi! Geus incl. Dua blowguns pikeun assignments karya béda
  • Melengkung tur lempeng blowpipe pikeun meresihan on / surfaces unpaved diaspal tur on surfaces lemes, kayaning padang rumput hejo a
  • 71m / s speed hawa maksimum ayeuna malah kuat alatan kipas anyar jeung leuwih badag, Gasarretierung pikeun länges nyaman kerja, carburetor kalawan pompa primér
  • kantong kempelan badag pikeun nyeuseup, masif Häckselkralle logam shreds daun on 12: 0
  • Tip FUXTEC: Kanggo operasi optimal & lila-hirup pakakas urang, urang nyarankeun minyak FUXTEC aslina urang - Dijieun di Jerman.
tawaranBestseller Nr. 4
tawaranBestseller Nr. 5
FUXTEC profésional daun bensin blower FX LBS126P daun blower Chopper fungsi 3in1 kaasup blowpipe 2tlg nyeuseup + kempelan kantong, fungsi anti Geter -. Ku decoupled ti tampilan engine cecekelan
  • Ciri tina anyar semi-profésional daun vakum-blower teh fungsi anti Geter. Ku decoupled ti cecekelan engine Geter dina alat nu deui salajengna ngurangan! Ku kituna, foliage kasebut nyedot atawa niup, contona, leuwih gampang jadi.
  • Ku kaasup dina blowpipe pangiriman nu cleaned on base padet / bitumen ngan snap a, kayaning pamakéan blower lebu dina taneuh lemes, contona hiji Rasenfläche.Das niup pipe conveys tekanan hawa kana bahan, sahingga, contona, lambaranana téh babarengan ditiup nyata leuwih éféktif
  • Mesin acan ekonomis kuat ieu dilengkepan hiji tanki malah leuwih gede (500ml) salaku alat séjén urang. Ku kituna, dina sambungan jeung kantong 60 l ngumpulkeun malah leuwih gede sarta vibrations malah handap ka nanganan operasi panjang tur efisien keur ensured. Ergonomic handles jeung sistem anti Geter janji hiji kerja nyaman.
  • asupan hawa dioptimalkeun pikeun Laubsaugfunktion kaasup rok samping desain, anyar engine low-émisi EU2 - 25,4ccm³ kapindahan, kualitas Pilihan bahan langkung mantap sarta luhur jeung ngolah, BBM campuran 1: 40, carburetor kalawan pompa primér, kantong shred Big pikeun nyeuseup, masif Häckselkralle logam shreds daun on 12: 0
  • Tip FUXTEC: Kanggo operasi optimal & lila-hirup pakakas urang, urang nyarankeun minyak FUXTEC aslina urang - Dijieun di Jerman.
tawaranBestseller Nr. 6
Güde 94371 GBLS 7000 daun vakum dina daun (0,95 PS, 25,4 cm³, mimitian deui, 10: laju chopping 1, 180 km / h speed blowing) display
  • Kapindahanna: 25,4 cm³
  • Daya motor: 0,65 kW
  • max. Speed ​​/ speed dianggurkeun: 7500 min-1 / 2800 min-1
  • max. Laju hawa: Kurang sareng 28 m / s
  • Aliran volume hawa: 468 m3 / h
Bestseller Nr. 7
. Lux-parabot B-LS-30 / 40 bensin vakum daun kalayan niupan & shredder kaasup 40 L kempelan kantong & tali | blowers daun nirkabel 3in1 na suckers kalawan 30 2 engine cc-stroke jeung tampilan roller bantu
  • The mobile béngsin-Powered Lux-parabot vakum daun yakin berkat mesin 2-stroke kuat kalawan kapasitas asupan 720 m³ / h ka speed hawa maksimum 250 km / h
  • Salian nyeuseup tur fungsi niupan, alat ngabogaan diwangun-di Chopper, anu sedot (baseuh) daun dina jalur dina kantong kempelan 40 L & ditumbuk jadi nyegah blockages
  • Tali mawa disadiakeun jeung roda dua dina manifold asupan mempermudah nanganan, utamana lamun meresihan surfaces badag taman
  • Dina parabot runtuyan Taman Power of Lux-parabot gagasan inovatif sarta taun pangalaman ngagabung kana ngembangkeun jeung produksi parabot taman pikeun intelligently dirancang mesin
  • Lingkup suplai: 1x daun bensin blower B-LS-30 / 40 of Lux-parabot jeung kapasitas 1 PS, 1x 40 L tali nyekel-kantong 1x | Perhatosan: Mangga ulah make hiji campuran minyak-béngsin of 1: 50!
tawaranBestseller Nr. 8
tampilan Brast daun bensin blower 1,0kW (1,36PS) taktak tali anti Geter 2in1 MOT Diuji
  • TUV dites brast BRB-LS 3000 eco daun bensin blower asalna nepi ka sababaraha highlights husus on: Kalawan 30ccm kapindahan na watt 1000 (= 1,36PS) kakuatan manehna boga kakuatan leuwih ti kalolobaan pesaing na
  • Urang ogé geus terpadu di lingkungan kalapa umumna ilahar blowguns 2 jeung sagala rupa bukaan na bends, jadi Anjeun bisa ngahontal hasil pangalusna duanana on surfaces teuas jeung lemes. Ogé cocog pikeun salju dina mangsa
  • Leuwih ti éta, alat ieu ogé dilengkepan hiji tali taktak tambahan, jadi anjeun teu kudu tetep beurat tina alat jeung berpungsi tanpa tiring kitu leuwih lila
  • Gampang nuhun awal nepi cuk na pompa primér
  • The anti Geter cecekelan, laju hawa tinggi pikeun gancang hasil kerja babak kalawan 265km / h propil tina sagala-rounder ti brast
Bestseller Nr. 9
McCulloch daun blower GB355BP, potongan 1, hideung / oranyeu, 00096-70.887.01Anzeige
  • Kakuatan (kW): 1,5
  • Kapindahan (cc): 48
  • speed hawa (km / h): 355M; aliran hawa di perumahan (m³ / h): 847
  • Beurat (kg): 9
  • Sarimbag nilai Geter (AVS / EQ) cecekelan (m / s2): 3
Bestseller Nr. 10
Bosch Laubsauger ALS 30 (mit Fangsack, Gebläsegeschwindigkeit bis zu 300 km/h, im Karton)Anzeige
  • 3-in-1 Werkzeug: Gebläse / Sauger / Häcksler für alle Laubarbeiten im Garten.
  • Gebläsegeschwindigkeit bis zu 300 km/h zum einfachen Ablösen feuchter Blätter.
  • Häckselverhältnis 1/10,verhindert häufige Unterbrechungen, 800 m/h Gebläsefördermenge.
  • Sammelbehälter: Kapazität von 45 l, innovatives, wasserdichtes Textilmaterial, mit robustem Reißverschluss, leicht zu benutzen.
  • Benutzerfreundlichkeit: verstellbarer Handgriff, Schultergurt.

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...