block péso

0
1211
block péso

Jadi loba diantisipasi

blok péso padet téh dijieunna tina kai jeung nu stabil dina unggal beungeut karya. Malah blok péso normal nu dilengkepan ogé. Anjeun biasana meunang sababaraha knives jeung gunting. A whetstone, jeung seukeutna gambar tina péso nu meunang kaasup dina aturan. knives alus dina block péso kudu boga finish beresih. Sajaba ti éta, bahan kudu tina kualitasna alus sarta tahan banting. The péso katuhu fits comfortably dina leungeun anjeun tur tetep tajem.

Naha blok péso?

Unggal dapur kudu boga peso sahingga jelas. Ku kituna bisa masak sarta nyiapkeun dahareun anjeun sorangan. tapi lolobana éta ambéh knives disimpen leres. Lamun neundeun dina laci notwithstanding ieu kasebut nyaéta dimungkinkeun péso nu gancang leungit seukeutna gambar maranéhna. Anjeun kedah ulah aya ku nyimpen knives tercinta anjeun dina blok péso. Ieu nu kapanggih dina loba versi dina harga béda. Gancang tiasa janten overwhelmed kalawan beuli, lantaran rupa nu geus gede pisan.

Tapi dina blok péso, teu ukur penting pikeun ngabersihan péso nu janten bener, tapi blok sorangan. Ayeuna kami geus disiapkeun sababaraha émbaran pikeun anjeun. Pikeun manggihan blok péso katuhu pikeun pawon Anjeun.

umum

Péso geus sabudeureun saprak urang apal. Sanajan knives kahiji éta teu ampir comparable kana model dinten ieu, tapi maranéhanana éta rada umum. Knives aya di unggal dapur mun ngabayangkeun kiwari. jalma lay anu eusi ku knives basajan. Imah cooks, kumaha oge, komo cooks profésional ngan nempatkeun sareng blok péso alus pisan hébat pentingna ka kualitas luhur. The knives datangna lolobana ti panyadia renowned na teu dipilih di acak.

Kaunggulan tina blok péso mahal

  • anu awét
  • Kualitas di eksekusi dina
  • péso distribution beurat sampurna

Kalemahan blok péso mahal

  • awis
  • teu cocok keur dishwasher nu
  • Anjeun kudu ngubaran eta gently

Di sagigireun blok péso kalayan wilah baja kiwari aya ogé alternatif alus ku sabeulah dijieunna tina keramik. Ieu anu dipecat pisan teuas dina loba tekanan sarta panas sengit. wilah keramik nu panjang seukeut tur pisan cahaya. Keramik geus kabuktian allergen salaku anti karat jeung teu rawan Sanajan kitu, aya ogé anu disadvantage badag. Mun péso nu handap, sabeulah nu bisa pegat.

Populér kiwari malah bilah peso tina Damask téh. knives ieu téh biasana lumangsung dina wangun péso Jepang tur biasana ngajalin ku leungeun. Has knives ieu teh sisikian anu nyarupaan tunggul tangkal.

Cecekelan tina péso

Normal, aya hiji cecekelan pikeun peso tina blok péso dijieunna tina palastik atawa kai. Tapi aya knives dijieunna tina sagala baja. Ieu ngandung harti yén sakabéh péso kaasup cecekelan geus ngajalin dina hiji sapotong. Palastik gampang tetep beresih. Kai handles anu rada rawan dina asuhan. Tapi, aranjeunna favored ku loba pembeli. Aranjeunna nyaman nyekel jeung nyimpen lolobana rada panjang. Sadaya-baja kitu, rada tiis. Di dieu, kumaha oge, impresses beurat total, jadi péso nu bisa dipandu ogé.

Naon kaasup?

Geus dipilih péso genep sapotong salaku Profesional S block péso kembar? Lajeng nyangka di ieu set total knives 5 jeung gunting. Anjeun meunang hiji set sayur, a kang Oki urang péso, péso leutik ku sabeulah panjang, péso fillet sarta péso serrated ka motong roti.

Kumaha carana manggihan blok péso katuhu?

téh alus lamun nyaho karesep anjeun sorangan. Anjeun kudu nyaho yén péso kudu salawasna diuk ogé dina leungeun. nyaeta salajengna Kadé wilah parna dijieun tina bahan kualitas luhur. Ieu bisa salawasna balik kaluar. The péso cecekelan kedah non-dieunakeun sarta ogé ngalakukeun ogé dina leungeun.

Sabaraha maneh hoyong?

Hiji blok péso alus teu kudu ngarugikeun pisan. Anjeun bisa ngaharepkeun yén anjeun meunang hiji blok péso solid diantara 50 na 100 euro, anu bakal ti pitulung hébat di dapur Anjeun. Hiji hal anu dijamin. Modél anyar anjeun bakal pasti dipake lamun geus dipilih.

Jadi Anjeun kudu ngubaran blok péso Anjeun

eta teh seukeut nu agul, beuki rentan. Pernah neundeun péso dina laci éta. Éta ogé mangpaat tetep péso nu nutup dina leungeun. Hal alus ngeunaan gudang kabuka yen anjeun resep jadi bisa splurge, inasmuch sakumaha anjeun bangga block péso anyar Anjeun.

tips praktis

Kabaya horizontal nu aman jeung tetep wilah ti abrasion. Kabaya nangtung nu merenah sabab wilah bisa ngancik sabudeureun jadi agul teh teu bohong dina taneuh. Ogé merenah nyaéta nalika slot anu kabuka di handap. Lajeng wae crumbs bisa digolongkeun kaluar. Éta pikaresepeun lamun nyorong péso dina alur salah. Anjeun bisa ngeruk countertop anjeun sabab péso nu lajeng Sigana turun jeung kaluar.

Leuwih ti Heboh mangrupakeun blok péso nu gaduh bristle inserts. Dina eta bisa nyimpen sakabeh knives na jadi gampang dilegakeun péso Anjeun ngeset wenang. Aya hanjakalna teh disadvantage yén bristles ieu teu jadi harese cleaned deui. Pikeun beberesih, Anjeun kudu jadi kreatif sarta kudu jumlah nu tangtu kasabaran. Kituna, Anjeun beuratna taliti naha anjeun a kai normal resep blok ieu.

Tapi meureun éta sakabéh nanaon pikeun anjeun jeung anjeun mutuskeun dina strip magnét? Mangka anjeun kudu nyaho yén anjeun ogé tiasa make ka ngahemat spasi dina countertop nu. knives keramik tapi ulah lengket strips ieu.

Lamun nyandak peso anjeun sarta hayang mibanda eta kabeh, mangka hal péso téh cocog pikeun anjeun. Di dinya, anjeun tiasa tetep sababaraha péso bersih nyalira. Terus di pikiran najan yén éta téh kagok keur muka kantong nu mana. Kalolobaan rohangan téh cukup, sabab kantong nu perlu loba spasi. For sabaraha jelema éta saukur ngerakeun sahingga tapi lajeng resorted deui péso normal tina laci éta. Tapi, kantong éta téh alternatif alus ka blok péso biasa.

Péso dina koper teh?

Leuwih ti praktis mangrupakeun koper péso tina Wüsthof, kasus Koch kalawan taneuh magnét. Ieu oge bisa marengan anjeun dina perjalanan. Anjeun perencanaan pakansi di pondok? Lajeng nyandak kalawan peso sorangan dina kalapa dina sagala hal. Dina hal ieu knives anjeun anu diteundeun non-dieunakeun jeung anjeun bisa make eta langsung saatos kadatangan maranéhanana. Kasus stabil ngandung sarta tahan sarta anjeun dijamin boga waktu hirup panjang.

dokumén

tugas ayeuna nyaéta pikeun manggihan permukaan merenah. Anjeun teu kedah nganggo Nyieun kaca, logam atanapi batu. basa kudu non-dieunakeun na kedah beristirahat pageuh dina beungeut cai. téh alus lamun suku karét atawa palapis dieunakeun-tahan téh disadiakeun. Kai geus kabuktian jadi pilihan pangalusna. Ayeuna damel péso nu cicing seukeut deui. Sajaba ti éta, éta antibakteri. Lajeng aya nu dokumén ngeunaan plastik.

Pondok pikeun beberesih jeung perawatan

Kang Oki urang péso tina blok péso kudu cleaned salawasna langsung saatos pamakéan. Ngajadikeun rasa jang ngaleupaskeun ku wiping kalawan kaen beueus. Anjeun buka tina luhur dina tonggong agul pikeun motong. Lajeng nyandak anduk sarta ngusap nu péso garing. Knives nu gancang leungit seukeutna gambar maranéhna bisa geus mishandled. Ngeunaan pangan asam atawa beberesih abrasive na corrosive hartina mangaruhan seukeutna gambar tina agul teh. Ulah make cuci nepi cair kana cai panas sarta uyah mangsa meresihan.

Ogé kai handles Anjeun ngan kudu ngusap dipareuman ku lawon beueus. Anjeun teu kedah hilap di tilelep dina peso sapertos a. Ieu fatal ka jati.

Blok péso sorangan kudu cleaned unggal ayeuna lajeng ku detergent alus jeung cai. Ulah make bahan kimia kasar. Ogé, spons abrasive henteu keur meresihan block péso Anjeun. block kudu garing sanggeus beberesih ka hawa. Ngosongkeun nu teluk ti jaman ka jaman tina crumbs.

Zwilling Profesional S block péso, hideung, 7-teiligAnzeige
  • Friodur és-hardened sabeulah keur hirup jasa utamana panjang ti ujung motong sarta lalawanan korosi
  • Steel baja husus, kembar Rumus baja husus
  • ngajalin ti salah sapotong - sigma Forge péso
  • transisi Seamless ti bolster pikeun nanganan
  • Lingkup suplai: Profesional blok S péso, potongan 7

Asah

Di dieu éta kahayang prosés ieu paling urang salah. Ieu sok dianjurkeun geus ngasah péso nu ku profésional. Sangkan bisa ngarasakeun eta teuing panjang. Tangtu, ieu manglaku di knives sababaraha hal, nu dijieun tina keramik.

Dina knives alus éta rada cukup mun kudu ngasah aranjeunna unggal dua taun.

Naon urang hayang ngomong!

Perlu diinget yén knives sok seukeut dina blok péso. Ku alatan éta, tetep blok péso salawasna jauh ti barudak sarta ogé pastikeun salawasna make eta bener. Sangkan bisa nyingkahan tatu.

Kacindekan péso blok

blok péso nu praktis tur kaasup dina sagala dapur alus. Anjeun bakal tiasa make eta edit jeung ngolah pisan. Nyokot pasti aya blok péso nu meets kaperluan Anjeun. Pisan blok péso alus nu kembar. Anjeun tiasa milih pikeun Knifeblocks pertengahan dibanderol tur moal kuciwa. Nu penting nyaeta nu meunang sagalana di block péso anyar anjeun, naon nu peryogi tur tiasa make neuleu set teh. Blok péso sacara praktis tur bisa cleaned gancang sarta gampang. Kami geus ditémbongkeun Anjeun ogé bakal manggihan alternatif nu meureun hoyong mertimbangkeun.

tawaranBestseller Nr. 1
Deik profésional péso block péso set, 16-sapotong, steel baja dapur péso diatur kalawan blok kai, tampilan hideung
  • Seukeut sabeulah ti Jerman baja husus steel sarta blok péso tina ek. Ku kituna, knives ieu boga hirup panjang sarta lalawanan korosi hadé
  • 16-sapotong péso: block kai, 8 "kang Oki péso, 8" péso daging, 8 "steel Asah baja, 8" gunting, 5 "péso utiliti, 5" Santoku péso, 5 "péso tomat, 4,5" steak péso * 6 potongan 3,5 "péso paring , 3 "péso paring
  • Teu kawas peso konvensional dina hiji sapotong sakuliah ngajalin. Lightweight pikeun digawé kacapean-gratis. The knives anu sampurna saimbang nurutkeun prinsip mékanis.
  • Téhnologi antibakteri: kokotor teu tiasa ngagantélkeun diri, baktéri boga kasempetan. Desain bersih nu bukti ilmiah nu pangahirna.
  • Kualitas garansi: 100% bahan parawan kalawan 30 poé garansi duit-deui saratna jeung 2 taun jaminan
tawaranBestseller Nr. 2
homgeek block péso set, péso profésional diatur kalawan cecekelan ergonomic kai Pakka, Extrascharf Jerman baja husus 1.4116 kang Oki urang péso diatur kalawan blok kai, 8-bagian tampilan
  • Méteran KIT tetep: The péso ngawengku knives kang Oki urang, daging péso, péso roti, péso paring, shears pawon, péso ngarautan, péso boning sarta blok kai
  • Pernah karat: Saprak péso tina baja Jerman 1.4116 aya, anu 15% kromium (Chromium mangrupakeun unsur renik, nangtukeun karasa agul teh), eta boga korosi unggulan sarta lalawanan oksidasi
  • Punjul seukeut: Naha péso éta téh seukeut, dina jihat bahan sarta forging agul péso kami dijieun kalawan edges leungeun-digosok dina derajat 14-16 per samping, kokotor-tahan jeung tepat dimimitian. Ku alatan éta, péso kami geus seukeut batan
  • Teu gampang tunggul: naha péso anu blunted, gumantung kana karasa bahan. sabeulah kami dijieunna tina 1.4116 baja husus Jerman anu teu karasa leuwih HRC57 ieu, supaya péso urang teu janten gampil kusam
  • Merenah tetep: The cecekelan ergonomic kai PAKKA nyaeta nyaman, sturdy jeung awét. Anjeun ogé bakal teu ngarasa capé mun anjeun nahan péso panjang
Bestseller Nr. 3
AmazonBasics block péso, 14-disebutkeun SetAnzeige
  • 14-sapotong péso set: 1 block péso kai pinus, 1 shears pawon, 1 péso ngarautan jeung diaméterna 11 (1 kang Oki urang péso 20 cm 1 ukiran à 20 cm 1 roti péso 20 cm 1 utiliti péso 14 cm 1 paring péso 8,9 cm jeung steak knives 6 à 11,5 cm)
  • -Kualitas luhur sabeulah baja karbon pikeun motong precision
  • 3-melu péso riveted handles dijieunna tina polioksimétilén pikeun nyaman aman pas,
tawaranBestseller Nr. 4
Deik block péso diatur | péso | Profésional kang Oki péso kalayan wilah precision | 14 bagian | Extrascharf | stainless steel | handles ergonomic | kaasup shears dapur jeung Asah rod baja. | Acrylic tampilan ngadeg
  • 14 potongan péso pikeun sakabéh dapur perlu: 1 x kang Oki urang péso, 1 x roti péso, 1 x ukiran, 1 x-Tujuan péso, 1 X paring péso, 6 X serrated steak péso, 1 x sapasang gunting, 1 x Asah rod baja nyadiakeun alat kerja optimal pikeun chopping, filleting , dicing, chopping sarta ogé potongan daging jauh ti tulang
  • Kualitas péso: block péso dijieunna tina stainless steel X50Cr15, nyaéta 16-18% Chrome jeung 0,6-0,75 Carbon.Was ngajadikeun eta dua kali teuas saperti peso sejen tur super seukeut pikeun motong tepat, tahan ka noda, keyeng jeung baktéri
  • Mantap acrylic nangtung na ERGONOMIC cecekelan - nangtung acrylic dijieunna tina bahan husus, leupaskeun-tahan teu gampang pikeun megatkeun. Cecekelan pikeun kasaimbangan beurat optimum Hohler ensures Pakem alus teuing, ngaminimalkeun kacapean dina ramo sarta ngaronjatkeun kasaimbangan
  • Gampang pikeun ngabersihan 16 samping ngandung karbon 18% kromium dina komposisi agul logam. Hal ieu méré permukaan herang nu moal diudar atawa tarnish, sanajan saatos ngagunakeun eta pikeun lila
  • Kualitas garansi: 100% bahan parawan kalawan 30 poé garansi duit-deui saratna jeung 2 taun jaminan
Bestseller Nr. 6
Kuhn Rikon 22284 kids barudak dapur dapur péso 2-teiligAnzeige
  • aman Dishwasher
  • utamana cocog pikeun barudak
  • Desain Dog lucu
  • Barudak dapur péso 2-TLG
  • barudak potongan 2 dapur péso
tawaranBestseller Nr. 7
Emojoy tampilan block péso
  • Emojoy
  • barang rumah tangga
tawaranBestseller Nr. 8
Deik block péso diatur | péso | knives dapur profésional | Extrascharf kang Oki urang péso | blok kai | PCS 6 | baja kang Oki steel urang set péso | cecekelan Ergonomic | tampilan hideung
  • Precision tinggi karbon diwilah - wilah péso dijieun tina X50Cr15. luhur-karbon stainless steel punjul pikeun precision jeung akurasi. HRC58-60 Rockwell karasa ngajadikeun eta salah sahiji set péso hardest di kelas na. Seukeut, leuwih awét sarta panangtayungan karat hadé
  • Gampang CARE - Ieu blok kai pinus masif kalayan permukaan Matt canggih bisa nyegah discoloration atawa pertumbuhan kapang éféktif sarta kaséhatan sarta kaamanan tetep knives Anjeun Salaku block péso WMF Ort
  • FULL Tang dirancang - halang péso kalayan knives -Full Angel, anu ngalir sapotong tip daun mun cecekelan daun, kakuatan punjul, triple-Nietharzhandgriff kalayan design konvergénsi seamless, teu baktéri ngawangun
  • Sampurna saimbang - Slim, panas, cair, saimbang jeung bener teu nyaman ergonomic cecekelan kurva, incredibly nyaman, anjeun dina motong éta, dicing, slicing, chopping atanapi peeling
  • Jaminan: Mekarkeun di Jerman jeung hirupna jaminan
Bestseller Nr. 9
Zwilling 31673-200-0 Kembar Gourmet Knife Blok 8 pcs
  • FRIODUR és anu aguler pikeun ageung lami ageung sareng résistansi korosi.
  • Agul anu dilakukeun tina stainless steel khusus
  • Desain tilu rivet klasik
  • Transisi gabungan antara cecekelan sareng sabeulah
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...