bor kerah

0
1360
Bohrkranz_amazon_bild
Bor kerah ti Amazon Store

der bor kerah - éta alat idéal pikeun yourselfer

Alat idéal pikeun yourselfer teh bor kerah, Dina loba kaayan liang sirkular ngabur kedah anjeunna mantuan Anjeun reliably nuluykeun jadi gagantel pikeun bor, a usaha Rotary Hammer, Atawa tanpa kabel obeng, Naha dina mandi, dina jati atawa tembok dimana liang sampurna pikeun hiji stop kontak atanapi pipe a kudu dijieun. A bedana kudu dilakukeun antara pamutahiran home bor kerah, anu ragaji liang na bor bit.

salaku hiji ngalaman yourselfer anjeun jeung kaayaan kawas ieu pasti dalit: Anjeun hoyong nambutkeun leungeun dina pangwangunan imah jeung aksés sorangan mun professional dina leungeun. Kusabab loba pipa kudu jadi diteundeun, contona, sarta anu dipandu dina interior jeung exterior ngaliwatan tembok. Atawa loba toko anu bisa dipasang dina unggal kamar.
Atawa anjeun bisa jadi kudu di imah anjeun hiji lawang sirkular dina dinding kamar ngaburMingpin di kantor lembur tina kabel komputer kana kamar adjoining. Di dapur, nu peryogi liang pikeun nempatkeun di kabinet ti tilelep, pipa solokan ngaliwatan Unit témbok. Dina sagala ieu sarta loba kasus sejenna, nu bor kerah keur yourselfer hijina alat nu ngidinan Anjeun pikeun ngajalankeun hiji solusi optimum kawas pro. Kauntungannana nyaéta pikeun handyman atra: Anjeun ngabur na potong bor kerah dina hiji operasi, sareng tugas maranéhna geus ngajalankeun gancang.
bahan béda merlukeun parabot béda

kudu gumantung kana kaayaan yourselfer hiji cutterIntersecting ukuran dipikahoyong masing-masing tina liang sampurna tina témbok. Ku sabab kitu, aya rupa-rupa ukuran Bohrkränzen béda. Mun anjeun mindeng Nyanghareupan masalah ngabogaan nyieun liang sampurna dina témbok, Anjeun kedah milih pikeun set hiji. Ku kituna anjeun disiapkeun ogé keur loba kaayaan.

Salian ukuran dipikahoyong tina liang di tempat munggaran teh bahan wangunan, ngaliwatan nu kudu motong, penting. Aya tembok dijieunna tina bahan teuas kayaning bata, beton jeung Kotak ogé dijieun tina bahan lemes sapertos kai, contona chipboard atanapi triplek, OSB atanapi gips sakumaha dina bentuk papan gips atawa moyok.

Sacara umum bisa disebutkeun yén yourselfer éta bor kerah Pilih nurutkeun kaayaan aya pikeun bahan lemes keur masonry konvensional dijieunna tina bahan teuas kayaning bata, nu bit bor jeung bahan utamana teuas, nyaéta beton, batu na kotak, anu bit inten. Pikeun kai dipaké dina yourselfer saws liang.
Dina aplikasi, sakabéh parabot ieu sami, sabab kudu nempatkeun éta ngan jadi gagantel pikeun bor anjeun lajeng tahan onto témbok.

kasalametan Kahiji

Sacara prinsip, Anjeun nyieun - sakumaha salawasna - kalawan bor nu liang dina tembok. waktos Ieu éta ngan ukur hiji utamana badag.

Salaku kalayan sagala aplikasi ngagunakeun bor sakumaha nu peryogi yourselfer ngagunakeun alat nu aman. Kahiji, pariksa ningali lamun sagala ngajalankeun kabel listrik di témbok. Lajeng pastikeun yén anjeun salaku yourselfer geus diamankeun di Schneidegerätgut.

Lengkah saterusna nyaeta mertimbangkeun naha éta téh normal, lemes atawa bahan pisan teuas. Dina kasus dimungkinkeun, Anjeun kedah niténan pangeboran nu baseuh. Kusabab kalayan bahan kayaning batu, beton atanapi kotak, aya gesekan utamana kuat.

Pabrik geus ngantep eta datang nepi ka leyuran palinter. Aya pikeun bor kerah nempatkeun bolu a. Ieu saméméhna diteundeun dina cai nepika geus soaked lajeng bisa ngaleupaskeun cai deui salila pangeboran. Hiji gagasan basajan tapi éféktif pikeun ngahontal pangaruh cooling nu dipikahoyong dina mangsa pangeboran baseuh.

Pikeun sakabéh bahan sanésna, nu rohangan hawa normal pikeun niiskeun cukup tetep bor ti ngajalankeun panas.
Salila nagara pangeboran baseuh dua kali pikeun nengetan kaamanan. Pikeun hiji, Anjeun kudu sadar salaku pamutahiran imah nu emerges mangsa cai pangeboran. Kituna asupkeun saméméh dalapan nu euweuh kabel tempatna sabudeureun kabuka atanapi splashing cai bisa asup ka sumber daya. Éta mana tanpa nyebutkeun yen euweuh ayeuna nu diwenangkeun pikeun ngalir ngaliwatan taneuh.

Bréh, pangeboran wae ngajadikeun kokotor. tibatan yourselfer Kituna, anjeun ngajalankeun resiko keur struck ku splinters ngapung leutik atawa buah tina témbok atawa Kotak. Kituna, pastikeun mun teu ngagem gelas kaamanan, masker lebu jeung sarung gawé merenah. Mun anjeun anu yourselfer dianggo dina situs wangunan sorangan, kaasup sapatu gawé sarta helm tangtu mibanda eta.

Renting tinimbang dibeuli

Naha rék nyieun investasi sakumaha handyman atawa henteu gumantung kana hiji leungeun sabaraha kali maneh kudu motong liang dina sampurna jeung témbok atawa kabinet. Sajaba ti éta, tangtu, anggaran pribadi Anjeun muterkeun hiji peran sarta gudang poténsial.

Kahirupan anjeun gaduh dina susun leutik tanpa basement ngan kapasitas kawates pikeun neundeun mahluk. Tanya kenalan sakali ningali lamun batur sakumaha handyman a anjeun bor kerah bakal nginjeumkeun. moal ngalakukeun ngadidik diri dina toko hardware dina bunderan hirup anjeun lamun anjeun bisa nyéwa ka alat pikeun fee rental leutik aya.

Pikeun sakabéh pamutahiran imah sejenna, kumaha: A bor nyaéta fitur baku, dina tambahan bor kerah nyokot up spasi boro sagala na mangrupa alat irreplaceable ka motong liang sampurna.

Mega bor kerah dina pamakéan

A-rupa model anu sadia di pasar

Ulah rék meuli pamutahiran imah kerah bor rada anjeun bakal manja keur pilihan antara model béda. Kisaran artikel pikeun professional ranging nepi ka modél handap-dibanderol pikeun pamakéan occasional.
Sakumaha nu ditétélakeun saméméhna, anjeun perlu kantétan béda pikeun bor Anjeun gumantung kana situasi. Pikeun kasus utamana teuas kayaning beton, Kotak, stoneware atanapi batu alam nu di toko hardware atawa pangecér online ogé Schlagbohrkronen atanapi bor inten bit aya. Upami teu kitu, a normalerBohrkranz atawa cukup Bohrkone.

Yourselfer papanggih jeung susunan bor kerah jeung aditif hiji pilihan alus

Mun anjeun damel keur pertama kali sareng alat sapertos ieu, nu meuli set hiji pancen dianjurkeun. Dina eta, sajaba aksésori nu bor bit luyu ogé dipikabutuh salaku bor Center sarta adaptor kaasup. The bor puseur anu indispensable keur gawé precision, upami Anjeun hoyong gantelkeun sababaraha toko di suksesi, contona, sarta eta gumantung kana jarak pasti. Kalawan adaptor, Anjeun tiasa pastikeun yén cocog anjeun karek dibeuli cutter on bor anjeun betah tur tetep aman salila pangeboran.

Sajaba ti éta, unggal, anjeun perlu wreath leutik atawa badag lamun kudu bor pasti langkung liang rupa ukuran. Pikeun hareup, anjeun salawasna ogé dilengkepan salaku handyman kanggo sagala jinis karya jeung teu boga waktu pikeun investasi di pilarian kanggo alat motong anyar cocok deui. Mangrupakeun akusisi ti hiji set pikeun perbaikan imah jadi rewarding.

Kami ngarékoméndasikeun, contona, susunan ieu:

produsén nawarkeun Lux Lux-parabot bor bit diatur 6-sapotong bit inti pikeun kotak, batu na masonry. nu ngandung therein dua bit sahiji 68 mm sarta diaméter mm 82, a SDS-adaptor kalawan M 16 thread, dua HM centering dalapan mm diaméterna sarta adaptor héksagonal kalawan M 16 thread. Anjeun tiasa mésér éta béaya rendah alternatif pikeun euro pamutahiran home - pikeun sabudeureun 30. Salaku Lux tambahan praktis delivers kana set sarua jeung hal luyu dijieunna tina aluminium.

Pikeun beton, tembok batu jeung Kotak datangna ti produsén sarua, bit bor Lux diatur Classic. Ilaharna, ieu dicokot keur dipake dina plumbing atawa jasa listrik, kayaning pikeun ngarecah pipe atawa pikeun pamasangan toko témbok pikeun sockets. Kaasup anu saeutik bor kalawan diaméter 62 mm sarta unggal ngahontal jerona 82 mm kalawan diaméter 50 mm. Cocog éta pikeun bor tanpa Peta palu. set asalna sapanjang dina kotak gudang praktis sarta waragad sabudeureun 25, - Euro.

Ngarah bisa dianggo gancang, aya rekaman Lux SDS Plus. Ku kituna bisa Nyetel laju bit bor tanpa parabot, sabab ieu dijieun kalayan alur ngawangun husus.

Craftomat brings saws liang Craftomat na koper hiji set tujuh lembar dina pasaran. The saws ngandung therein anu cocog pikeun bata, kotak, beton aerated na batu lemes. Pikeun ngeunaan 37, - Euro anjeun meunang hiji hal praktis pikeun nampung lima saws liang dijieun tina logam teuas jeung diaméter masing-masing tina 33 mm, mm 53, 67 mm, mm 73 na 83 mm. Ogé, hiji flange ningkatna sarta centering kalawan eta. Saterusna, dua centering of 8 mm sarta diaméter 110 mm sarta 13 mm stop kontak héksagonal nu ngandung therein.

Toom ngabogaan pangeboran kotak liang 6-sapotong diatur harga hiji tina sabudeureun euro 40 on tawaran. Ieu cocog pikeun liang pangeboran pikeun spot recessed, buleud témbok rohangan sarta buleud sebaran. Kaasup nu opat bit kalawan diaméter 33, 53, 67, 73 mm, piring narima kalawan bor puseur 10 mm sarta hex rengkuh. Salaku layanan husus Toom mangrupakeun garansi sapuluh taun di set ieu.

Anjeun kudu bor di kai? Craftomat nawarkeun maneh liang saw diatur kalawan rupa karangan sawing ku 26 mun 63 diaméterna mm salila kira dalapan euro. The shank héksagonal fits sagala baku bor Amrik. Ku jero motong tina 50 mm aya hasilna bukaan sirkular pikeun asupna kabel, pipa atawa sockets rongga dina chipboard, fiberboard, triplek jeung softwood.

bit individu anu cukup pikeun sababaraha aplikasi ti

Lamun perlu saeutik bor keur dipake occasional, anjeun meunang model mirah geus pikeun harga sabudeureun sapuluh euro. Jadi rasa tina Lux saeutik bor kalayan diaméter ngeunaan dalapan mm 43 euro sarta kalayan diaméter 33 mm sabudeureun tujuh euro. Anjeun oge kedah estimasi waragad jumlahna euro ngadeukeutan 30 keur bor puseur sarta ngarékam bor bit. Aya ti Lux pikeun 12 euro baki loading kalawan bor puseur terpadu pikeun bit bor of 33 103 mm nepi diaméterna mm.

Ti Craftomat aya ukur 20 mm liang saw, kalayan nu bisa motong bukaan leutik persis dina kai, lambar logam, acrylic sarta plastik sejen tur drywall. Ku cara maké di bor HSS-puseur jeung aci hex digawekeun aman salila kira dalapan euro.
Anjeun tiasa milih antara set dina toom unggal kerah bor dina bentang 33 mm nepi ka 83 mm sarta ngabogaan antara 13 na 20 euro dina loket. alat-alat tambahan ieu masih diperkirakeun nambahkeun.
Pertengahan dibanderol Bosch nawarkeun bit bor di kualitas alus. Jeung bit bor SDS-tambah Pro-9 Core cutter ti Bosch, anjeun tiasa motong kalayan diaméter bukaan 68 mm keur buleud switch di beton, masonry na sandstone calcareous. Umur panjang janji nu carbide cemented ti mana éta bit bor kabentuk. Mésér aya nu saeutik bor keur sabudeureun 100, - Euro. Datang dina kombinasi jeung SDS-tambah atawa shank héksagonal mun bor Anjeun.

Hiji liang nempo Bosch Daya Multi Konstruksi kalayan diaméter 30 mm, bisa dibeuli pikeun ngeunaan 30 euro. Cocog jeung loba centering kerah bor jeung Bosch Power Robah rekaman mangrupa. Jadi maneh potong bahan lemes sapertos PVC, kai jeung bahan dumasar-kai jeung bata. sangkan bisa ngahontal jero motong badag tina 60 mm.

Nalika bor kerah kana kualitas bayaran kaluar dina jangka panjang

Keur pangeboran sering of sirkular cut-beluk - ngeunaan wangunan imah sorangan - nu pasti kudu nengetan kualitas alus. Orient diri naon nu professional mawa ka loka. Tanya artisans handyman nu bor kerah nu brand maranéhna resep. Ngamangpaatkeun tina pangalaman éksténsif professional sarta parios kalawan eta gaduh sareng nu bor kerah dijieunna ieu pangalaman paling! Tangtu, anjeun bisa meunangkeun nasihat di pasar konstruksi nu bor kerah disarankeun.
moal nyalametkeun anjeun rada di tempat salah. Ngabayangkeun, anjeun hiji kagagalan salaku handyman jam gawé jeung karangan sabab anjeunna saukur dipaké teuing mindeng. Atawa anjeunna salaku alat motong teu cukup seukeut tur liang téh frayed. Salaku tiap peso oge mangrupa kerah bor ageman handap dina pamakéan permanén. Tega dina pikiran saméméh meuli, éta mangrupa kerah bor, sanggeus kabeh, oge ngalakukeun kakuatan maksimum: motong sakumaha handyman a jadi liang mah ukur aya di kai tapi ogé dina batu, Kotak komo beton!
Kusabab anjeun teu bisa ngédit kerah bor salaku péso ku baja Asah jeung ngasah deui, ieu janten kusam sanggeus loba operasi kana waktu. Hiji alat motong kualitas luhur boga ketebalan nu tangtu kalawan nu berpungsi salila sababaraha taun ogé.
Ku bor kerah kualitas luhur tapi pagawean nu bakal gampang jeung gancang ku leungeun.

tawaranBestseller Nr. 1
S & Sunda usik saeutik bor diatur Ø 68mm kalawan SDS tambah 110mm adaptor na centering 8x110mm. Palu sanggup, tampilan bor canned
  • S & R palu bocor bengkel kanggo kualitas profésional pikeun pamakean profésional kontinyu
  • Aplikasi: pikeun batu, batu alam, sandstones, batu jieunan, beton, marmer; Teu cocog pikeun bahan nu mibanda sipat abrasive sapertos batu
  • Kauntungan: tahan palu, ngetok gancang, ngaronjat efisiensi pangeboran. Handy, desain lightweight, panggampangna tur gancang ngumpul pangwangunan
  • Atur: kerang bit bit anu diameterna 68 mm, panjangna dianggo 50 mm, total panjang 72 mm, SDS plus adaptor 110mm (thread M22), centering bor 8x110mm
  • Mesin: hammers usaha Rotary ti 2 mun 4 kg kalayan SDS tambah shank
tawaranBestseller Nr. 2
liang Wolfcraft nempo 7-teiligAnzeige
  • pikeun netepkeun sockets, buleud simpang na sockets rongga
  • Cut: 33 mm
  • Puseur bor: o 8 mm
  • 7 rusuh-robah adapters o 25, 32, 38, 45, 50, 56, 62 mm.
  • panjangna Gawe: 23 mm
tawaranBestseller Nr. 3
Wolfcraft 3896000 1 bor kerah HM Ø 68 mm shank inklusif sarta ad bor
  • Kaasup: 1 centering HM Nun 8 mm, kalawan shank héksagonal
  • asesoris misah: centering No. 3862000 keur bukaan témbok mun 240 mm Art ..
tawaranBestseller Nr. 4
Wolfcraft 8913000 1 bor kerah HM, Colokkeun na Play Nun 68 mmAnzeige
  • Kaasup: 1 centering HM Nun 8 mm, kalawan shank héksagonal
  • jero motong 55 mm
tawaranBestseller Nr. 5
Wolfcraft bor koper kerah 7 PCS. Eusi: HM-sprinkled 5 inserts bor kerah, jero mm 55 of cut Ø 33, 53, 68, 73, 83 mm; kalayan pelat rekaman na centering; dina hal plastik, 3464000Anzeige
  • Hideung héjo
  • Bahan: metal tungsten carbide coated
  • Durchmesser: 33/53/68/73/83 mm
  • jero motong: 55 mm
  • Pikeun sakabéh karya instalasi (sockets, buleud distribution, tabung)
tawaranBestseller Nr. 6
Wolfcraft 3478000 bor kerah diatur HM-bestreutAnzeige
  • dimensi produk: 5.5x6x22.5cm
  • Warna: pérak
  • Bahan: steel Steel
  • Brand: Wolfcraft
  • Eusi: 1 sapotong
Bestseller Nr. 7
Malayas 16 PCS liang saw diatur Lochsägesatz 19-127mm bor bit dosis bor liang saw dina kalapa circuit Schneider bor babak liang tepat alat Beresih lemes pikeun tampilan dewan gips palastik kai
  • Kualitas Metarial - The Liang saw diatur diwangun ku baja karbon kualitas luhur, lila langgeng tur permanén.
  • aplikasi lega - Sadaya potongan set anu panas diperlakukeun kitu nu panas diperlakukeun huntu pikeun kai lemes, drywall, plastik, template, plastik sarta logam non-ferrous sind.Bitte cocok ulah coba nu mibanda bor nu bahan teuas.
  • Basajan Koléksi - The saws liang anu dikelompokeun ogé dina hal palastik gunana, jeung koper, Anjeun tiasa saukur ngatur mitnehmen.Außerdem boga kotak plastik, liang saw pikeun transporting ogé ditangtayungan.
  • Ukuran liang - 19, 22, 25, 32, 38, 44, 51, 64, 76, 89, 102, bor puseur 127mm.1
  • Box - pakét ngandung 12 barang saws liang béda, 2 arbor, 1 bertulang pelat métal, konci 1 1 Allen na Kunststoffkoffer.Praktisches diatur, workmanship alus.
tawaranBestseller Nr. 8
Bestseller Nr. 9
Mannesmann bimetal liang saw diatur 8 PCS, M44100Anzeige
  • Liang saw diatur potongan 8
  • Kualitas luhur bi-logam kalawan drills centering 2 6 mm
  • Diaméterna: 22 - 28 - 35 - 44 - 68 na 73 mm
  • Bisi palastik praktis
  • 10 taun jaminan
tawaranBestseller Nr. 10
Bosch DIY 5tlg. Liang sawing SetAnzeige
  • Cocog jeung kai teuas jeung lemes, kai veneered sarta partikel coated
  • Lochsägen-Ø 68/74/80/90/100 mm
  • Kabéh drills kalawan shank héksagonal Gunung
  • Pikeun penetrations pipe, Lüftungsrohr- jeung pamasangan ventilasi dina mandi na kitchens ogé liang kerung keur switch na simpang buleud
  • Kalawan huntu hardened sarta stabil aluminium paeh awak base matak
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...