bor profésional

0
936

sampurna ngabur pikeun beginners tur canggih

a ngabur boga esai, supaya liang bisa dibor dina bahan béda. bor nu keur actuated ku hiji motor listrik. Dina gerakan rotational gancang, bor teh lajeng bisa ngahurungkeun kana materi. Bisa jadi bahan tina beton, batu, logam, plastik atawa kai.

bor nu kantétan pikeun nu bahan?

Pikeun unggal bahan karangan pangalusna anu ditawarkeun. The bit bor nu persis tailored mun karasa bahan. Lamun coba mun bor kalawan gagantel pantes pikeun bahan masing-masing, anjeun moal sukses. Rada, maneh paling dipikaresep ngaruksak bor na materi. Ki sunda hiji bor keur bahan ogé bisa ngabolaykeun. Ku kituna, dina waktos anu sareng résiko tatu nambahan. Mata bor datangna dina loba diaméter kaunggulan béda. Ieu ngidinan Anjeun pikeun liang ukuran béda jeung ngabur pangeboran di sakabeh bahan.

kumaha a ngabur

Desain modern drills nyaeta ergonomic na kawas pestol hiji. Warna, mesin anu dirancang béda. Dina Pakem tina ngabur Aya switch tekanan. Fungsi switching pikeun hiji katuhu sarta kénca rotasi pilihan anu lokasina dina jangkauan gampang. karangan anu nojos sakaligus ngahaja tahan, kitu deui teu bisa dikaluarkeun tina bahan nu tanpa ado salajengna, teras ngaganti arah perjalanan miboga fungsi pohara alus. Pisan gampang bor teh tiasa teras dileupaskeun tina materi. Jeung kantétan luyu jeung sakumaha screws bisa robah jadi bahan hiji. Sarta screws bisa gampang dileupaskeun deui ku ngagunakeun link ngaji. Lamun mutuskeun pikeun ngaronjatkeun pikeun mesin nu mibanda fitur ieu kusabab dina mesin keur gawean pisan béda bisa migunakeun pilihan anu dipaké sakaligus.

Alat perumahan mesin modern tahan dampak. Malah lamun mesin kedah kantos ngahaja ragrag off, eta moal ruksak. sangkan anjeun ngabur tiasa ngadamel sampurna, ieu lokasina balik Amrik cecekelan a. Ieu ngidinan Anjeun pikeun gampang ngadalikeun sarta tekanan dipaké salila pangeboran. Na dua leungeun, mesin nu bisa ogé sacara signifikan hadé ngatur jeung pituduh.

Pikeun bahan pisan nekad sarta tahan, pamakéan nu nyadiakeun ngabur kalayan dina cuaca mang rebu-rebu. fitur ieu bisa dipaké via switch misah pikeun bagian paling. Na ku cara maké hiji Amrik rusuh praktis, bor teh tiasa pisan gampang tur robah lugas. Kalawan ngan hiji cecekelan nu bisa ngajawab bor jeung nangtukeun. Supados konci Amrik anu diperlukeun pikeun pamakéan Amrik bor kalawan gear ring ragrag jauh tanpa santunan. Basajan jeung gampang parobahan bor geus pernah geus.

wangunan ngabur

paeh ngabur boga hiji motor nu geus Powered by listrik. Sajaba ti éta, mesin ngabogaan gearbox sarta Amrik bor. komponén lianna tina ngabur aya hiji kipas jeung karbon brushes. Desain sakabéh mesin stabil ngandung sarta pisan mantap, ngarah pisan cocog pikeun pamakéan sering na intensif dina situs konstruksi. Pohara merenah tur populér téh drills tanpa kabel. Sareng alat ieu, Anjeun teu kedah nu keur aksi perlu mangrupa outlet listrik caket dieu. Ogé, anu bor tanpa kabel nyaéta gampang pikeun nanganan mun anjeun tarik perbandingan langsung ka mesin kabel. Tanpa kabel kakuatan bangor, pagawean bisa dilumangsungkeun lengkep basajan tur unencumbered. drills tanpa kabel modéren anu kuat sarta bisa dipaké pikeun sakabéh bahan. Pikeun digawé leuwih luas, éta sasaena mun boga batré cadang siap dipaké. pabrik kualitas sumur-dipikawanoh nawarkeun rupa-rupa asesoris keur sabudeureun mesin maranéhanana. Pikeun mastikeun yén sadaya bagian nu ulang purchaseable, kudu kieu jadi perlu.

jenis bor

Komersil loba tipena béda mesin nu prinsipna ditawarkeun, jadi anjeun hiji tawaran berehan ka. Pikeun unggal tujuan husus dina mesin katuhu anu ditawarkeun. Mun rék bor liang dina bahan pisan lemes utamina, teras anjeun tiasa ngagunakeun bor leungeun manual. Jeung saeutik usaha jeung pisan akurat bisa pribadi jeung héndsét gampang bor liang. Utamana lamun bahan pikeun jadi dibor kana liang, pisan rupa, tipe mesin ieu merenah. Ku bor leungeun diatur speed di diri ambéh bahan kasebut kalawan cara anu pangalusna nu mungkin. Utamana di wewengkon karajinan, drills ieu commended.

Gampang tur leuwih efisien pangeboran ku Elektomaschine. Mesin kuat sarta torsi unggulan nganteurkeun hasilna sampurna. dilengkepan speeds béda, anjeun bisa kalayan gampang Cope jeung mesin ieu, karya béda. Pang populerna anu mesin nu nawarkeun kontrol speed stepless. Jeung hatur nuhun kana cecekelan kadua, anjeun tiasa nganggo hiji listrik ngabur kacida alusna nempatkeun tekanan kalawan duanana leungeun. Ku cara kieu, kabeh liang anu aman sarta dipercaya nedunan. Ku pangeboran Hammer jeung pangeboran di beton pisan kuat atanapi masonry pisan basajan. bor nu penetrates sahingga bisa hirup kalawan gampang ngaliwatan materi. Jumlah badag tina blows ka bit bor, liang pangeboran geus greatly facilitated. Dimana jumlah tinggi gaya ieu diperlukeun saacanna ku mesin konvensional anu hade hasilna ayeuna ampir foolproof. Utamana fungsi shock switchable dipaké nalika pangeboran di batu atawa beton. Pikeun pangeboran di kai atawa di logam hiji fungsi dampak henteu diperlukeun. Bisa lajeng dibawa ku flip of uas hiji gampang ditumpurkeun.

Mun rék bor solely dina karya masonry tur hoyong ngadamel masonry, nu meuli hiji bor palu disarankeun. Kalawan mesin ieu anjeun bisa bor na tatah listrik. Kalawan ngembangkeun pisan tina kakuatan bisa ngagunakeun usaha Rotary Hammer kabeh pagawean perlu pisan epektip nedunan. Dibandingkeun sareng bor palu, anu palu usaha Rotary kitu, hésé tina alat dina beurat. Keur kitu, di bor palu nawarkeun maneh pangabisa ngalaksanakeun pagawean chiselling beurat kalawan mesin. Malah bisa hirup kalawan bahan hardest olahan mangrupa bor palu gancang sarta gampang. Kalawan saeutik usaha dibandingkeun metoda tradisional gawé pikeun meunangkeun hasil nu maksimum.

Satuluyna anjeun perlu néangan nalika purchasing bor

Gumantung kana Gawé jeung ngabur Nedunan, mesin anyar kedah mawa kakuatan perlu. Ku sabab kitu, maneh kudu nengetan kana wattage of Perkakas nu pas télépon dibeuli mesin. Pikeun batu jeung karya masonry, seleksi hiji bor palu atawa bor palu disarankeun. Bisa dilumangsungkeun ku mesin anyar rada woodwork, anjeun tiasa digambarkeun dina fungsi hiji ngabur abandon tur pilih hiji alat umum. Dasarna, nu drills dampak boga maké tinggi na dibandingkeun ka biasa ngabur a lifespan pondok. Ieu alatan dina burdens pisan nu kedah papanggih mesin jeung cuaca mang rebu-rebu. Tanpa fungsi dampak salah can ngabur nyadiakeun layanan unggulan leuwih pisan loba taun.

Lamun hoyong damel bebas tina mains, teras hiji mesin batré anu bisa dianjurkeun. ieu drills nu boga muatan dina waktu anu pohara pondok tur nedunan ogé. The accu Li-Ion nu recharged iraha wae. Tanpa kabel kakuatan bangor, anjeun tiasa dianggo pisan fléksibel jeung mesin ieu. Tur upami panjang sarta leuwih luas karya bisa dilumangsungkeun, ieu mungkin tanpa masalah jeung accu ngagantian merenah. Loba pabrik renowned nyandak tahan hiji alat aksésori husus, jadi yén accu ngagantian harese meuli engké.

Hiji kriteria beuli téh beurat mesin. kualitas drills ku konversi kakuatan pohara alus boga beurat maot antara dua sarta tilu kilogram. Upami Sadérék nu teuing beurat, teras anjeun bakal mesin oge torek, kumaha oge, moal datangna deukeut jeung wates kinerja mesin kualitas luhur. Lamun geus dipilih mesin, Anjeun kedah buang hiji fokus kana asesoris. Tambahan bor Amrik atanapi asesoris kedah sadia pikeun sakabéh karya perlu. Tur upami Anjeun salah geus dipilih hiji alat batré, mangka anjeun kedah pastikeun yén accu ngagantian cocok ogé ulang purchaseable ku produsén. Dasarna, éta Disarankeun meuli asesoris aslina mun mesin.

sumber pameseran

Pilihan béda téh disadiakeun keur anyar Anjeun ngabur ka acquire. Di hiji sisi anjeun komersil konsultan kompeten sadia anu bakal nulungan urang manggihan kaunggulan jeung kalemahan nu model mesin béda. A Pilihan hade mesin bisa kapanggih di toko hardware. Meuli dina bisnis Anjeun kudu salawasna nyieun perbandingan harga. Ieu bisa ngakibatkeun beda harga badag anu bisa dipaké pikeun eta.

Dupi anjeun geus mutuskeun dina modél mesin tinangtu, teras nawiskeun Internét kasempetan pohara alus pikeun nganggo harga pangalusna keur dirina, nyimpen duit. Kisaran mesin pisan badag dina Internet. Kusabab eta pisan gampang ngagunakeun harga pangalusna. Loba panyadia Internet nawiskeun kiwari tanpa waragad pengiriman barang tambahan. Hal ieu ngajadikeun nguruskeun pisan pikaresepeun. Kusabab ieu, anjeun bisa make kaunggulan harga sami keur diri. Lamun anjeun mesen mesin ngimpi anjeun online, mangka bakal dikirimkeun dina sababaraha poé nepi ka panto hareup. Beuki duit jeung waktu teu bisa ngahemat anjeun.

pabrik alat-alat dianjurkeun

drills ditawarkeun ku pabrik béda. Pabrik maturan mesin kualitas luhur, contona: Makita, Bosch, atawa métabolit. Makita geus dipikawanoh pikeun bor batu. Mesin anu pohara kuat, sahingga sagala pagawean bisa dilumangsungkeun pisan gancang jeung éfisién.

paeh drills ti Bosch anu sadia dina sababaraha versi. Bosch nahan nyadiakeun rupa-rupa mesin. Ku kituna sadaya tiasa dianggo gampang hiji mesin cocok Bosch kapanggih. Mesin dijieun tina kualitasna alus sarta boga hirup panjang.

Metabo ieu ogé dipikawanoh pikeun drills dampak na alus teuing. Sareng alat ieu, anjeun bisa ngalakukeun sagala pakasaban sabudeureun dinding gampang jeung gancang. Samentara éta, loba model mesin oge sadia sakumaha Vérsi batré. Hal ieu ngamungkinkeun anjeun kasempetan pikeun digawe leuwih flexibly ku mesin Metabo.

produsén diulas tina pangeboran Sajaba nawarkeun rupa-rupa asesoris. Ieu suplemén atawa suku cadang bisa salawasna dibeuli gampang pikeun mesin.

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...