bubuk protéin

0
1386
Protéin ngocok - koko jeung vanili

dina bubuk protéin éta teh Cara panggampangna pikeun awak anu meunang protéin kualitasna dina formulir kentel. tangtu, sok Kadé kualitas bubuk protéin nu dideteksi, sarta yén kaunggulan anu dipikawanoh bubuk nu. Hususna keur olahragawan powder anu mangrupa bagian integral dina kadaharanana. Ieu teu heran, sabab aya nilai gizi unggulan jeung bubuk ogé pohara merenah. A ngocok protéin sok diganti alus lamun aya saeutik waktu keur hidangan saimbang dina lebet nu. Hiji kedah dironjatkeun pikeun protéin gaduh utamana bodybuilders jeung atlit kakuatan anu hayang ngawangun massa otot jeung kakuatan. Dina hiji waktu tadi pilihan ieu aya kénéh kawilang kawates, tapi kiwari aya deui ngan casein atanapi whey tapi protéin dijieun tina kacang, béas atawa kécap. Henteu ngan shakes tiasa lajeng jadi disiapkeun, tapi loba make bubuk pikeun masak atawa baking.

Mangpaat tina bubuk protéin

Who wants awak geulis tur kuat anu merlukeun eta teu ngan ketahanan jeung kakuatan latihan, tapi oge asupan nyukupan protéin. Protéin henteu haratis ka bahan wangunan utama pikeun otot. Protéin, kumaha oge, geus ogé masih mangaruhan bulu jeung kulit. Tipung sacara umum mangpaat pikeun ngawangun otot jeung dilawan nu cravings. Sanajan kitu, bubuk ogé pohara populér alatan bisa digabungkeun jeung bahan séjén, sarta bisa malah bisa dipaké pikeun baking. Ngaliwatan protéin shakes, protéin bisa rapih terpadu kana kahirupan sapopoe sarta mantuan nu gancang tur gampang, asupan protéinna ngaronjat katutupan. Henteu mung lalaki lajeng Fedi mangpaat, tapi awéwé bogoh protéinna shakes.

Kualitas bubuk protéin

Dina rupa-rupa produk protéinna aya umum mangrupa pasar badag. Tangtu éta pikeun pamaké tungtung lajeng sering teu gampang lamun kualitas alus bisa dipikawanoh. Ku sabab kitu eta mangrupakeun bubuk kualitas luhur, kudu dina 100 gram bubuk protéin ogé masihan sahenteuna 75 gram protéin. diperlukeun ieu-kualitas luhur bahan baku na loba produk dijieun di Jerman. A bubuk alus henteu pengawet jieunan atawa colorings anu kaasup. Powder poorer biasana nawiskeun bahan baku mirah ti China atanapi Éropa Wétan, aya kirang ti 75 100 gram protein dina gram bubuk protéin sarta kelir jieunan sarta Koservierungsstoffe dipaké.

das bubuk protéin ngawangun otot

das bubuk protéin nyaeta dina cara -na pikeun ngawangun otot mangrupakeun komponén penting pisan. bubuk Ieu jeung diet disaluyukeun jeung ogé pikeun kaperluan latihan kakuatan. Sarat protéin bisa ningkatkeun gumantung kana konstitusi fisik sarta sanggeus inténsitas latihan. kuantitas ieu ogé ditujukan pikeun umur, beurat jeung ukuran rahayat. Mun struktur otot ieu dipikahoyong, teras asupan nyukupan protéin anu diperlukeun pikeun tumuwuh dina dimungkinkeun ku sél otot anyar. Kadé ka surplus caloric of 300 mun 500 Kcal per dinten, jadi awak anu nempatkeun kana lingkungan anabolik.

Fittnessprogramm

lingkungan anabolik ieu méwah anu lajeng diwenangkeun ku otot nu anyar. Anu boga tujuan ngawangun otot, jumlah 1,5 mun 1,8 gram protein bisa dianjurkeun per dinten per kilogram beurat awak. Lamun hiji jalma ngabogaan beurat 80 kg, ieu bakal pakait jeung ngeunaan 144 gram protéin. Sacara umum, tangtu, dianjurkeun lamun sarat protéin anu ogé katutupan ku sumber protein alam. Hanjakal, ieu teu salawasna praktis tur gampang pikeun diimplementasikeun. éta bubuk protéin tiasa contona sakumaha ngocok lajeng dicandak lajeng langsung saatos latihan atawa salaku snack-protéin luhur antara lugas tur basajan.

tawaran
ESN desainer Whey Protéin, Coklat, 1 kgAnzeige
  • The ESN desainer Whey protéin boga nu saimbang luhur BCAA (23%) jeung asam amino ésénsial lianna (48%)
  • Kavling rasa nikmat
  • Pikeun g mun 82 100 g protéin per ESN desainer Whey Protéin
  • kaleyuran pohara alus; Made in Germany

das bubuk protéin for kalah beurat

organisme ieu kakeunaan dina ngurangan lemak awakna hiji stress badag jeung otot miboga alami handap. Dina kasaimbangan énergi négatip sakabéh, aya deficit kalori ti 500 mun 800 Kcal per poé. Otot nu lajeng salawasna dina kaayaan katabolik na ieu ngandung harti yén aya kaayaan otot-wasting. Ku stress fisik tinggi na salaku bagian tina deficit caloric éta pohara penting yén citakan protéin anu diteundeun konstan tinggi. Nalika diet Kadé aya massa otot maksimum sarta ieu dina kombinasi jeung réduksi maksimum gajih awak. Pikeun ieu dihontal, yen aya bubuk protéin leres cocog pikeun kaleungitan beurat. A hidangan dina sapoe bisa lajeng jadi supplemented contona ku ngocok kualitas luhur. Dina diet ngurangan sarta latihan athletic biasa nu protéin dijieun per kilogram beurat awak per poé syarat protéin dina 1,8 mun 2 gram disarankeun. supados saimbang nitrogén positif ieu ensured pikeun pangropéa otot sarta asupan tinggi protéin ogé naek sanajan satiety latihan inohong.

Powder pikeun Stoffwechselkur

Kadé dina Stoffwechselkur yén jumlah cukup ditambahkeun ka protéin sarta mungkin kalori low. The shakes jeung suplement alus pangalusna bisa minuhan sarat dina aturan. Kadé for bubuk ka ngandung sakumaha sababaraha karbohidrat. The sweetener aspartame sarta gula nu ngaréndéng di pangalusna. Sanajan euweuh karbohidrat nu disadiakeun kalawan Spartam, tapi sababaraha élmuwan laun ieu perhatian hiji. Pikeun cures métabolik nu aya di pangalusna, bubuk protéin dipaké ti ngasingkeun atawa sahenteuna ngasingkeun eusi kedah sakumaha badag jéntré. Dina isolates geus beurat disaring protéin jadi nu malah jalma kalawan Intoleransi laktosa bisa meakeun tanpa masalah ieu.

katuhu bubuk protéin manggih

Sarerea kudu sorangan ngajawab sual nu bubuk mangrupa hiji katuhu. Loba jalma hayang alami mangrupa konsultasi lengkep tur mindeng bubuk a mungkin malah mimiti jadi diusahakeun. Kalawan kualitas produk anu, rasa ngabogaan teu pira mun di umum, tapi tangtu, kedah a tambahan sarta ogé secukupnya Blueberries ngocokmoal ngabalukarkeun refleks banyol. Ku alatan éta, powder alus raos nétral atanapi umumna pikaresepeun. produk alus téh gampang leyur biasana mibanda cai atawa susu na per gram bubuk jadi loba protéin kudu dikirimkeun. Sajaba ti éta, bubuk alus nyadiakeun saeutik karbohidrat sarta nyadiakeun profil asam amino nu lengkep.

Powder katuhu sanggeus latihan

Protéin whey dipikanyaho, sabab tiasa gancang ngahontal otot lajeng dicandak dinya. Ku Whey ngocok poé tiasa mimiti pohara alus atawa sanggeus latihan jumlah cukup keur sahingga disadiakeun dina protéin. Lamun kitu, dilatih magrib sarta datang dina mangsa nu bakal datang foreseeable kana ranjang, mangka protéin casein tiasa pohara alus. Casein disalurkeun lalaunan kana otot jeung kieu tapi ogé leuwih periode panjang. awak ieu sahingga ogé disadiakeun kalawan casein mangsa peuting.

katuhu bubuk protéin pikeun harti jeung keur gugah

Pikeun harti nu Kadé bubuk a boga sakumaha sababaraha karbohidrat. Ogé penting bisa jadi éta protéin anu disadiakeun ku diet alam kacukupan. Hususna keur harti nu pohara penting nu ukur kalayan bantuan bubuk protéin euweuh gajih anu dibeuleum sarta henteu tumuwuh otot. Gajih anu leungit ku kasaimbangan énérgi négatif sarta kasebut, sahingga otot aya teu matak dibongkar atawa sahenteuna lajeng dicandak. kalori Muscled nu dibeuleum jeung otot nu direcah di diet kalaparan, teras laju métabolik basal ngaronjat. Pangaruh yo-yo ngaronjat lamun dahareun teu aya kieu rencana diet. Sakur anu narima permanén langkung énérgi tina dahareun, sabab awak lajeng bisa metabolize anu butuh waktu kana eta. Henteu masalah naha énergi ti lemak, karbohidrat atawa protéin asalna tina. Sasaran kalayan bantuan bubuk protéin janten ngaronjat, teras diucapkeun ku gainer beurat. Sajaba ti protéin, aya kituna teh loba karbohidrat teu jarang creatine pikeun otot bulkier ieu kaasup.

Palasik nya éta Protéin Whey

Paling bodybuilders anu gampang boga protéin whey di imah. Dina recovery téh kudu dicatet yén whey tetep dina produksi kéju salaku produk runtah. Dina Whey mangrupa kecap Inggris pikeun whey na ieu nyandak jutaan atlit unggal dintenna pikeun anjeunna. Aya ngan hiji per cent salaku persentase protéin dina whey cair jeung keur bubuk protéin geus kituna dicabut cai. A bubuk ngabogaan ngeunaan 80 eusi persen protein bisa timbul di ahir prosés. Dina hydrolyzate atanapi konsentrasi, aya proporsi pisan luhur nepi ka 95 protéin persen. awak bisa nyerep protéin whey pisan saum sareng ngocok teh geus dihakan, protéin dina menit 30 hareup dina getih jeung otot nu gancang dicokot care tina.

Scitec Gizi Whey Protéin Profesional, Strawberry Bodas Coklat, 1er Pack (1 920 x g) Témbongkeun
  • produk ieu teu a diganti keur diet saimbang jeung variatif sarta gaya hirup cageur.

Protéin waktu sare casein

Whey geus dipikawanoh ti susu jeung casein protein susu mangrupa komponén séjén. Hal ieu diala ku filtration sarta sanggeus éta diwangun ku partikel coarser sakumaha dibandingkeun kalawan whey, mangka disimpen dina filter nu. Saatos casein clumps protéin burih, eta lalaunan diserep ku awak. Penting dina bubuk protéin nyaeta keur suplai protéin konstan. Gladly, bubuk dicokot saméméh saré, sabab salila saré otot jeung protéin anu disadiakeun. Saatos protéinna geus dicerna lalaunan, eta bisa tetep keur lila cukup.

The Endog Protéin salaku hiji idéal bubuk protéin

Ngaranna nunjukkeun, protéin ieu sasari tina endog. cairanana ieu sasari ti endog lajeng aya protéin endog béda. Kalawan endog low bodas di gajih jeung karbohidrat nu dikirimkeun ti konéng endog, aya nilai énergi tinggi. Hiji kaunggulan jeung protéin tina endog yén nilai biologis sadaya protéin nyaéta pangluhurna. sahingga nyerep ku awak jalan kacida alusna sarta eta bakal éndah ngajanggélék jadi protéin awak sorangan. Diantara bodybuilders, ieu rusiah.

The multi-komponén protéin kalawan campuran alus

Sakumaha ngaranna geus ngumumkeun, aya hiji bubuk protéin ti sumber protein béda. Campuran protéin nyaéta optimal ti protéin endog, protein whey jeung protéin casein. Ieu kudu dicatet yén aya sababaraha produk inferior dina protéin multi-komponén. janten sadar kanyataan ieu, kusabab éta dibagikeun protéin nabati murni téh badag. Rupa-rupa isolates na concentrates dipaké lajeng aya ku protéin berharga ogé ngabogaan suplai lila-langgeng. The basa sayur murni tapi teu lepas bisa. Protéin multi-komponén alus ogé boga ogé babandingan sedeng karbohidrat sarta profil asam amino gajih na saimbang. Mangrupakeun sapertos bubuk protéin dicokot, teras waktos kudu dianggap nanaon. Iraha wae, bubuk ka bisa dicokot tur eta mindeng fungsi minangka gaganti samentara pikeun tepung a. A diet saimbang henteu diganti ku ngocok teh.

Informasi pangpentingna ngeunaan bubuk protéin

Anu katuhu bubuk protéin maluruh nu boga kemungkinan taya. Naha vegan atanapi vegetarian, aya loba produk béda. protéin Whey nyaeta, upami éta bisa dicokot gancang. Salaku gaganti hidangan aya casein atawa protéin béas. ogé mangrupa pakait, pikeun tiap situasi bubuk protéin kapanggih. Protéin multi-komponén kualitas luhur nawiskeun ti campuran bubuk protéin nyaéta kamungkinan yén ieu bisa loyog kana proyék olahraga lajeng individual. gol pribadi tiasa ku protéin cocok ogé dirojong. Sanajan kitu, dina bubuk protéin Catetan yen eta moal bisa ngaganti diet latihan teuas saimbang. tibatan suplemén gizi masih milik produk wijaksana protéin jeung diet, éta teh suplement sampurna pikeun pangropéa otot sarta wangunan otot. Awéwé bisa ku jalan nganggo produk anu sarua sakumaha lalaki. Loba produk anu memang ngeunaan banding ka bungkusan jeung desain, tapi aya euweuh béda lianna. Sanajan kitu, awéwé Resort ogé beuki kana bubuk lantaran wellness jeung kabugaran mangrupakeun trend kiwari. éta bubuk protéin lajeng jadi euweuh masalah sareng juices, cai atawa campur jeung susu. Eta salawasna pakait jeung kumaha rasa sorangan gagal. Susu sareng gajih 0,3 persen henteu bener secukupnya kawas susu na sakabeh susu jeung 3,5 persen eusi gajih umumna teu dianjurkeun. ieu pangalusna cocog mindeng susu jeung 1,5 persen. Digabungkeun jeung olahraga cukup tur jeung diet saimbang, aya lajeng kamungkinan basajan nu awakna narima protéin kalawan bubuk nu. Protéin anu mangka bahan wangunan pikeun awak supados otot bisa diwangun.

tawaranBestseller Nr. 1
ESN desainer Whey Protéin, Coklat, 1 kgAnzeige
  • The ESN desainer Whey protéin boga nu saimbang luhur BCAA (23%) jeung asam amino ésénsial lianna (48%)
  • Kavling rasa nikmat
  • Pikeun g mun 82 100 g protéin per ESN desainer Whey Protéin
  • kaleyuran pohara alus; Made in Germany
tawaranBestseller Nr. 2
Protéin bubuk nétral 1kg (Best bubuk protéin produk 2018) Nutri-Plus Wangun & ngocok tanpa sweetener jieunan - ogé idéal pikeun baking - kalawan whey ngasingkeun & CaseinAnzeige
  • & # X1f44c protéin bubuk 1kg nétral ku eusi protein pohara luhur (leuwih 85%) - promosi pertumbuhan otot - komponén 6 bubuk protein kalayan sagala asam amino ésénsial - protéin ngabogaan nilai biologis tinggi
  • & # Kualitas 128214: protéin Pengetahuan Alam tanpa pangamis, ngawarnaan, minyak palm, gelatin, pangawét jeung rékayasa genetik - halal-cocog - kalawan whey isolates na casein - idéal pikeun diet vegetarian
  • & # X1f4aa MUSKELAUFBAU AND diet: Low-gajih sarta gula low - tanpa ditambahkeun uyah sarta gula - cai - idéal pikeun karbohidrat low (low-carb) jeung / atawa-gajih low diet (low-gajih)
  • & # 127891 produk kaamanan: dikembangkeun ku gizi - dihasilkeun nurutkeun standar kualitas nu strictest di Jerman - ISO 9001, HACCP na GMP
  • Leuwih ti sakadar A ngocok: idéal pikeun masak sarta baking - urang nyarankeun 1-2 protéin shakes sapoé - ideally inuman protéin ngocok langsung saatos latihan
tawaranBestseller Nr. 3
Optimum Gizi Whey Emas Standar Protéin Double Beunghar Coklat, 2,27kgAnzeige
  • Ngarojong recovery otot sarta pertumbuhan
  • 24 g Premium Whey protéin (5,5 g BCAAs), low di gajih jeung gula
  • Ngarasakeun éta hal kahiji isuk-isuk jeung / atawa sanggeus workout nu
  • proporsi tinggi protéin ngasingkeun ti whey
  • 4 g Glutamine per porsi
tawaranBestseller Nr. 4
Scitec Gizi Whey Protéin Profesional, Strawberry Bodas Coklat, 1er Pack (1 2350 x g) Témbongkeun
  • produk ieu teu a diganti keur diet saimbang jeung variatif sarta gaya hirup cageur.
tawaranBestseller Nr. 5
Weider, 80 Ditambah Protéin, Vanilla, 1er Pack (1x 500g) Témbongkeun
  • Protéin nyumbang kana pelestarian massa otot sarta hiji nambahanana massa otot
  • Vitamin B6 nyumbang ka ngurangan tiredness na kacapean
  • Kalsium nyumbang ka koagulasi normal
  • Bubuk bisa dicampurkeun inuman anu
tawaranBestseller Nr. 6
ESN ngeunah Whey Protéin, Vanilla, 1kgAnzeige
  • Premium Whey konsentrasi: The ESN ngeunah protéin Whey boga nu saimbang luhur BCAA jeung asam amino ésénsial lianna
  • Loba rasa kawas Cookies na Cream, Double Coklat, anu vanili Palasik, jsb
  • pohara alus pikeun fase wangunan otot
  • Nepi ka 77g protéin per 100g ESN ngeunah Whey Protéin
  • kaleyuran pohara alus; Made in Germany
tawaranBestseller Nr. 7
ESN IsoWhey hardcore protéin, Vanilla, 1kgAnzeige
  • The ESN IsoWhey protéin hardcore boga nu saimbang luhur BCAA (23%) jeung asam amino ésénsial lianna
  • rasa nikmat: Lemon Kue, buah beri biru Cheesecake, atawa Vanilla Palasik
  • Pikeun g mun 88,5 100 g protéin per ESN IsoWhey hardcore Protéin
  • Murni Whey Protéin ngasingkeun
  • kaleyuran pohara alus; Made in Germany
Bestseller Nr. 8
Inkospor Active Pro 80 Protéin ngocok, Vanilla, tampilan 500g kantong
  • 4-komponén protéin
  • 4,6 g BCAA per porsi
  • kualitas premium saprak 1982
  • Made in Germany
tawaranBestseller Nr. 9
Rumus Mammoth 90 protéin, tampilan vanili
  • Opat protéin komponén tina kedele, susu, whey jeung protéin bodas endog pikeun ngahasilkeun protéin shakes
  • Nyumbang ka tumuwuhna pangropéa otot ogé tulang normal
  • dioptimalkeun ku vitamin B6
  • Campur dianjurkeun pikeun hiji porsi 25g Rumus susu 90 protéin 300ml gajih (1,5%)
  • Ngandung allergens: gluten, endog, filem jeung susu (laktosa)
Bestseller Nr. 10
Veganes Eiweißpulver Neutral ohne Süßstoff | 85,8% Eiweiß | 1kg | Nutri-Plus Shape & Shake Vegan | Proteinpulver | auch zum Kochen und BackenAnzeige
  • 👌 EIWEIßPULVER Natural Flavour 1000g mit sehr hohem Proteinanteil (über 85%) - fördert das Muskelwachstum - veganes 3-Komponenten Protein mit allen essentiellen Aminosäuren - hohe biologische Wertigkeit
  • 100% PFLANZLICH: Natürliches Proteinpulver ohne Laktose, Milcheiweiß, Süßungsmittel, Farbstoff, Palmöl, Zusatzstoffe, Gelatine und Gentechnik - ideal für die vegane und vegetarische Ernährung
  • 💪 MUSKELAUFBAU: Fettarm und zuckerarm - ohne Salz- und Zuckerzusatz - wasserlöslich - optimal für eine kohlenhydratarme (LowCarb) und/oder fettarme Ernährung
  • & # 127891 produk kaamanan: dikembangkeun ku gizi - dihasilkeun nurutkeun standar kualitas nu strictest di Jerman - ISO 9001, HACCP na GMP
  • MEHR ALS NUR EIN SHAKE: ideal auch zum Kochen und Backen geeignet - wir empfehlen 1-2 Eiweißshakes täglich - idealerweise direkt nach dem Training eine Portion trinken
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...