Panungtun Betonschleifer

0
958
coét beton pembimbing

Aya loba parabot rumah tangga, ti nu teu bener nyaho kumaha carana make eta dugi alesan pikeun digawe sareng maranehna. Betonschleifer pasti digolongkeun kana kategori ieu. Aranjeunna hiji alat pisan mangpaat anu bisa ngalakukeun pagawean leuwih hese geulis gampang. Tapi maranéhna moal datangna teuing mindeng dipaké, naha nu mangrupa aranjeunna mindeng teu kaasup dina daptar alat imah paling berguna jeung parabot. Ieu rada dipikaresep nu boga mesin grinding beton di garasi atanapi di alat Anjeun héd nangtung.

Sajaba ti éta, aya mindeng misconception yén ieu téh badag, ieu sperrigesWerkzeug naon anu dimaksud bisa dipake keur kaperluan industri sakumaha keur dipake imah. Mun anjeun geus akrab jeung grinders beton, eta ngahubungkeun poto eta sareng pagawe konstruksi sugan leuwih ti kalayan pastime na keur sabtu minggu hareup. Dina kanyataanana, éta gampang ngagunakeun mesin ieu sorangan. versi leutik gaduh rélatif saeutik beurat tur handles adjustable mempermudah penanganan anu tur ngagunakeun rata pamutahiran home mungkin.

Kemungkinan mana jeung kumaha mesin ieu bisa sabenerna dipaké téh leuwih variatif ti hiji bisa mikir. Ngaranna nunjukkeun, maranéhna bakal paling mindeng dipaké dina grinding tina lanté beton, boh dina préparasi perlakuan salajengna atawa halus aranjeunna. Sanajan kitu, hiji coet beton ogé bisa dipaké dina surfaces marmer, atawa halus edges atanapi surfaces batu.

Kadang-kadang nu eta meureun dipaké dina fabricating floors garasi. Garages peryogi langkung karya pangropéa ti loba apal lamun meuli harta. Firstly ngumpulkeun dieu gampang kokotor jeung lebu. Éta ogé penting Pikeun nyegah meta Uap di garasiSalaku ieu bisa ngakibatkeun rupa-rupa masalah. Tapi kabeh sorts masalah séjén jeung garasi tiasa gaduh hiji dampak dina taneuh, dina bentuk kokotor, retakan sarta kawas.

Lamun masalah sapertos timbul, atawa malah saméméh maranéhna ngalakukeun, éta waktu sangkan perbaikan dina taneuh. perlakuan anu ku grinding beton lajeng biasana hartina meresihan (lamun mungkin a washer tekanan ku sapu badag atawa) a lukisan floor, Hiji ngan kudu ati lamun grinding of a lanté sapertos nu ngalakonan ieu kalayan gerakan gigir. gerakan sirkular kawas alam tur muncul leuwih efisien, tapi ngabalukarkeun pola vortex permanén dina taneuh, komo sanggeus jaman jaket ahir cet.

Pikeun tugas husus sapertos alat ieu heran mangpaat jeung alus pikeun mibanda on leungeun.

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...