detektor logam

0
1437
Lalaki jeung detektor logam on pantai

Naon téh detektor logam?

Ngaranna nyebutkeun eta dasarna geus dijieun: a detektor logam nunjukkeun logam. detéktor logam geus sadia di versi béda jeung maksud nu béda. Éta téh dipaké logam atawa objék logam pikeun ngadeteksi. Lamun harta hunters aranjeunna detéktor kawentar. aranjeunna ngidinan detecting logamKomo lamun geus nepi ka 50 cm dikubur jero bawah taneuh. Ieu bakal meureun pernah kapanggih tanpa alat pilarian. Loba sahiji alat ieu nandaan malah jinis logam kapanggih, supaya searcher nu weruh geuwat naha hiji penggalian sabenerna patut.

operasi

gampang dimawa detéktor logam boga sirung di tungtung luhur cecekelan sarta Kontrol jeung tampilan Unit diuk. Di handap tungtung dina hiji sudut, piring-ngawangun coil napel. formulir nu diadaptasi, coil nu bisa mindahkeun nutup ka taneuh deui mudik. Hiji alat tampilan sareng jarum hiji nunjukkeun lamun hal geus kapanggih. Dina waktu nu sarua, sinyal akustik bisa dipancarkeun, sahingga pamaké pikeun bakti leuwih lingkungan na teu salawasna iklan kudu tetep dina pikiran. sora bisa rupa-rupa gumantung kana jenis logam kapanggih tur ukuranana. detéktor logam beroperasi dina cara béda. Metodeu béda téh dumasar kana téhnologi pi (téhnologi induksi pulsa) atawa dina prinsip ukur AC.

Téknologi pi

Ku émisi pulsed of impulses magnét kuat aliran nu dipicu dina logam conductive. usik dina dasarna mangrupa duanana transmiter jeung panarima, tapi teu bisa ngalakukeun duanana sakaligus. Kahiji, éta ngirimkeun pulsa magnét, mangka narima arus listrik. Ieu nyokot ngeunaan 600 - kali 2.000 per detik. The pulsa magnét nu dihasilkeun ku ayeuna langsung kuat, nu ngalir ngaliwatan coil napel tungtungna. induksi dina hasilna logam conductive diukur ku usik teh. A usik gedé, anu ningkatkeun jero digawé, sinyal nampi ieu routed ti coil nepi kana méter. gede nya éta obyék dijieun tina logam, anu kuat dina baruntus on méter. Dina bentuk usik, nu produsén tina téhnologi pi boga sababaraha pilihan. kalayan gedé detéktor logam digolongkeun kana waktu anu singget nutupan wewengkon badag.

Ukur AC

di detéktor logamNu dumasar kana ukur AC ayeuna, ayeuna dipaké tibatan ayeuna langsung robah. Di dieu timbul euweuh switching antara pangiriman jeung panarimaan, tapi amplitudo jeung sudut fase nu diukur tanpa gangguan. bahan dicirikeun tur ukuranana nu diukur dina taneuh. Alat upmarket sakaligus bisa Bulan frékuénsi béda panutup, anjog ka nu leuwih akurat tur leuwih sénsitip hasil anjog.

Bedana dina logam

utamana populér detéktor sareng rubakpita badag, Éta némbongkeun paling logam mun sahandapeun lapisan handap. Beginners teu husus sacara umum ka logam husus sahingga ngakses ka ieu alat-alat Allround, Sanajan kitu, éta disadvantage sahiji alat ieu mangrupa mun boga rubakpita tinggi leuwih hiji sensitipitas ngurangan. Jero kerja anu kirang ti sareng alat jeung rubakpita handap. Ieu ogé ngamungkinkeun lokalisasi tepat Item ogé leutik. Sababaraha pamaké mindeng ngagolér ka detéktor béda. Aranjeunna tiasa nganggo alat nu keur milarian kasar ka aréa leuwih badag sarta nangtukeun lamun manggihan posisi pasti ku alat leuwih sénsitip. Aya ogé detéktor logamNu boga usik waterproof. Dina aliran atanapi dina walungan tepi aranjeunna preferably dipaké. sababaraha detéktor logam geus dioptimalkeun pikeun logam nu tangtu. Aya, contona, Detéktor pikeun Emas.

model mirah

Salaku anu mindeng harga ngabogaan dampak badag dina kualitas sarta pungsionalitasna. Dina bagean harga low téh biasana detéktor logamMana anu spartan. Kadé kamampuhan tampilan mindeng dirancang salaku pointer. Hal ieu ngamungkinkeun keur nangtukeun jenis logam jeung ukuranana obyék. Sajaba ti éta, posisi pasti ti objék kalawan pointer nu bisa dideteksi. Méméh dipaké, tampilan kudu calibrated enol pikeun ngabenerkeun nilai. ogé kudu empfindlichkeitsregler (discriminator) hadir. Hal ieu ngamungkinkeun hiji adaptasi kana kaayaan taneuh béda. Alat mirah mindeng ogé ngameunangkeun kadali volume pemancar sinyal akustik. Dina raraga nganggo detektor logam teu fisik nuntut, kudu dibayar ka panjangna alat. forcing alat Short leuwih jalma dina sikep stooped, nalika usik nyaeta kaluar ngan luhureun taneuh. Ideally, aya ogé alat dina sektor low-harga, anu geus dugi ngaropea panjangna ninggalkeun. Kauntungan sejen nyaeta nalika coil pilarian tiasa ogé jadi robah. Jadi loka bisa kasarna searched, contona, ku coil leuwih gede. Sagala papanggihan bisa ditandaan ku kituna mun engké bisa akurat nangtukeun posisi jeung coils lianna. Sababaraha pabrik kudu malah coils ditukeurkeun dina program maranéhanana atawa ngameunangkeun operasi coils ti pabrik lianna. Hiji conto tina hiji detektor logam murah, contona, dina Seben Allround detektor logam pikeun kirang ti € 40.

Seben Allround detektor logam tampilan detektor logam
  • Asli tina Seben: Kabuktian jeung detektor logam suksés
  • tampilan karungu jeung visual kapanggih obyék
  • jero Locating: max. jero pilarian teoritis 60cm (objék badag), koin nepi ka max. 15cm
  • Sambungan kabel: jero (teu Verhakeln na slack)
  • Waterproof "Seben pamungkas Pokus" coil pilarian, cai deet pilari up jero cai 25 cm

Kisaran harga tinggi

Alat ieu biasana boga - dibandingkeun analog tampilan - ditingkatkeun tampilan LCD. ku fungsi cahaya Alat ieu ogé cocog pikeun Gelap atawa kaayaan rueuk hadé. tampilan nyadiakeun data akurat ngeunaan objek jeung lokasina. Sajaba ti éta, nu leuwih luhur detéktor logam kualitas mindeng boga Pinpointer, nu mulih hasilna leuwih akurat. The karentanan kana gangguan, kayaning deukeut munara sél, geus nyata ningkat kalawan sababaraha alat-alat. A ngabandingkeun data teknis anu informasi salajengna ngeunaan prestasi. Sacara umum, alat hadé ogé boga jero kerja luhur. Dina rentang harga luhur téh, contona, ka Bounty Hunter Papanggihan 3300 detektor logam.

Bounty Hunter Papanggihan 3300 detektor logam detektor Metal kalawan 11-ruas tampilan idéntifikasi target
  • Digital 11-ruas target idéntifikasi
  • Tilu-angka tampilan numeris nilai target na karungu eupan balik 4-nada
  • Filter fungsi ku mencét tombol a hides target dihoyongkeun
  • Pinpointing pikeun milarian deepest sarta lokalisasi akurat
  • Münztiefenanzeige

Mangpaat diwanoh jelas

a detektor logam nembongkeun logam nu disumputkeun diantara bahan lianna. Sarerea weruh nangtukeun helpers saeutik nu nunjukkeun garis tur pipa logam di témbok. Aranjeunna nunjukkeun tangtu pasti jeung kukituna nyegah karuksakan inadvertent ka Saluran sarta pipa, contona, lamun liang kudu dibor dina témbok a. conto sejen tina detéktor anu detéktor metal tina otoritas panjagaan, contona, di bandara. Aranjeunna ngarasa pakarang tina logam. The kagunaan militér detéktor logam um Pertambangan, amunisi, bom atanapi granat lagu dina taneuh. Sami mana keur tim pembuangan bom. tangtu, hunters harta boga karsa lengkep béda. Aranjeunna teu pilari khasanah merta leungit, tapi naon bae anu geus berharga atanapi lami. Hiji sapotong antik tina perhiasan atawa parabot bisa boga nilai bahan tinggi, tapi bisa jadi patut pakaya a kantos. Kadang-kadang, kumaha oge, aranjeunna oge manggihan artikel anu digolongkeun kana kategori Räumdiensts weaponry. Utamana ti Perang Dunya Kadua aya rutin manggih dina loka konstruksi sarta di leuweung. Bisi kitu kedah geuwat otoritas kompeten dibéjakeun jadi.

Sababaraha urang éta merlukeun ka detektor logam, Item leungit, kayaning perhiasan, arloji na kenop mobil can tangtu ogé ku detektor logam Pikeun alus. Dina pantai di pasir atawa di néangan jukut jangkung bakal lumangsung salamina tanpa rojongan teknis na loba asupkeun sanggeus jam néangan on. Deui, eta nyaéta panggero utamana dina pantai wisata, sababaraha timer memproklamirkan "hunters harta" dina rencana, di harepan ngabogaan detektor a berharga leungit pikeun manggihan. Naha ieu téh bisi sukses jadi "Panimu jujur", nyaéta sual sejen. Tapi, eta nunjukeun prestasi dina detéktor logam, Dina situs konstruksi atawa di kebon sorangan, alat saperti oge bisa jadi hiji asset. Lamun bentuk pipa logam atawa kabel dina taneuh henteu persis dipikawanoh, hiji detektor di penggalian ngajaga ngalawan ruksakna kahaja. Grup sejen tina pamaké potensi a detektor logam nyadiakeun hunters meteorite . Loba meteorites nu pencét bumi, boga inti logam. Ieu mindeng sababaraha sénti handap lapisan taneuh sarta ngantosan mun kapanggih. Sababaraha urang anu jadi suksés anu bisa cicing kapanggih ti diobral di meteorite malah.

tip:

Salaku hunters harta, anu panerapan ayeuna kudu dianggap lamun manggih dina sagala hal. Ieu bisa greatly rupa-rupa dumasar wewengkon tarik keur pelanggaran hukuman nu sensitip.

Harta moro di cai jeung di handapeun cai

Kanggo sabagéan ageung detéktor logam, usik nu aya waterproof. Kitu ogé lends sorangan pikeun pamakéan edges walungan. Walungan jeung citarum maranéhna originate umum di pagunungan. Ku kituna walungan a ngagambarkeun sistem angkutan pikeun loba logam. Ku sabab eta, sababaraha urang ngagali pikeun emas ti walungan. a detektor logam tiasa utamana dina pilarian keur gede rags emas jadi pohara mantuan. tapi sanajan koin baheula atawa objék séjén geus mindeng geus kapanggih dina walungan. kalobaannana asalna ti kapal sunken, Ieu lumaku, tangtu, hususna keur sagara di dunya. Harta hunters jeung arkeolog oge nganggo kaayaan detéktor logam cai, Ieu sering di cannons sunken nu nunjuk kahiji dina wreck kapal. Éta nyandak ratusan taun tur alatan ukuran sarta jumlah logam maranéhanana pikeun deflection kuat méter. Tangtu, ieu husus detéktor logam pikeun pamakéan jero cai dirancang.

The detektor logam saperti hobby metot jeung variatif

ku detektor logam gancang bisa ngajalankeun karesep hiji. Ieu ngamungkinkeun pikeun manggihan hal disumputkeun. Paling hal ieu pisan heubeul, jadi maranéhanana dikubur leuwih waktos tina taneuh. Ieu prihatin mun balik deui ka lampu jeung ka muhasabah asal maranéhanana, boga acan loba jelema hobi metot tinangtu. Bisa jadi senang rekreasi nice pikeun grup atawa kulawarga. Sababaraha urang tiasa nyeken wewengkon loba nu leuwih gede dina kursus sarua jeung sababaraha detéktor logam, anu tangtosna ngaronjatkeun Chances sukses tina harta hiji. variasi séjén diwangun dina beuli gabungan tina hiji kualitas luhur ku bisa detektor logam. Ku kituna, waragad akuisisi teu saluhur pikeun tiap individu jeung anjeun kudu nyieun sagala compromises dina pagelaran jeung kualitas. Aya ogé sababaraha panglawungan nu mibanda jejer nu detéktor logam nungkulan atawa moro harta. Di dieu, informasi penting bisa disilihtukeurkeun na aya kavling tips. Hiji masalah umum nyaéta nangtukeun nilai manggihan hiji. Loba naon mucunghul presents berharga sorangan salaku rélatif hargana. Di sisi séjén, kumaha oge, sahingga bisa hirup kalawan hargana tiasa rada berharga pikeun arkeolog. situs kudu didaptarkeun sakumaha akurat sakumaha mungkin, sugan ku sabab kitu loba kejutan séjén anu masih disumputkeun, sanajan upami ieu teu dijieun tina logam.

Pamakéan ditangtoskeun tina detéktor

Salaku kalawan sakabeh parabot teknis, hal anu penting pikeun familiarize diri kalawan eta saméméh pamakéan munggaran. Teu keur nanaon, tingali parentah produsén operasi sateuacan di iket. dina detektor logam Disarankeun nyieun hiji wewengkon latihan, upami mungkin di grounds sorangan. Search di darat diséwakeun, anjeun tiasa masihan hiji idin ditulis ti boga. Hadé pisan mun éta mimitian ku astana rupa barang. Ngagali keur liang jero béda ti. Pikeun burying pamakéan logam hargana, tapi ogé perhiasan asli na koin. Cirian kotak tempat dimana anjeun "harta karun" bawah taneuh téh. Ayeuna ngawitan pilari up na pangalaman penting ieu. Ku cara kieu, bisa di éféktivitas jeung kinerja nangtukeun model anjeun ogé. Éta ogé ngabejaan lamun detektor Anjeun sampurna jalan. Ieu ngawengku fungsi penting pilih kasih, Ideally, ieu ensures beungeut logam hargana dina taneuh. Candak waktos anjeun sarta ulah nempatkeun diri dina tekenan. A prakték saeutik ngajadikeun pamakéan best of a detektor logam. Naon bisa kaget diri ku nyungsi hal dikubur téh papanggihan munggaran dina taneuh sorangan. Anu weruh, meureun Anjeun bade neangan harta nyata. Ngawartosan heula leuwih tapi nu peraturan jeung larangan dina moro harta. Kalawan sorangan detektor logam mun balik dina moro harta di alam liar, individu anu diwenangkeun sacara umum. manggih berharga anu pajeg bébas, tapi aya larangan nu kudu dituturkeun. Sangkan manggih penting bisa ngaléngkah ka Nagara masing-masing. Ti kaayaan keur kaayaan di dieu hukum béda sateuacan.

tip:

Barudak kudu neangan unsupervised ku detektor logam. pikeun manggihan bahaya di sisi leuweung atawa lapangan jukut relic dina Perang Dunya Kadua teuing badag.

mésér on Internet atawa dina situs di dealer nu?

Dimana anjeun hoyong Anjeun detektor logam Beuli? Anjeun masih wondering ngeunaan naha salah di situs dealer atawa di retailers online mun dibeli on Internet? Urang gladly baris mantuan anjeun ku putusan penting ieu. Paké informasi urang sangkan anjeun teu kudu fret ngeunaan kaputusan salah. Duanana pilihan meuli kudu némbongkeun kaunggulan jeung kalemahan.

meuli di warung

Saatos putusan, a detektor logam mésér, loba pembeli keur pilari hiji dealer deukeut maranehna. Anjeun pasti bakal butuh pikeun nangtukeun pikeun hunter amatir harta, hese manggihan hiji toko merenah. Alesan keur kieu toko husus keur hobi ieu, aya dasarna henteu. Manggihan hal anjeun paling dipikaresep di warung outdoor sarta toko pakarang. Salaku paménta pikeun detéktor dina ieu transaksi husus téh langka, pallets campuran teu kacida gedéna téh bisa dipiharep. Kauntungannana a detektor logam nyandak jauh kiwari, ieu pisan troubled ku Pilihan leutik. ningali CEO sauntuyan badag salaku faktor résiko, sabab paménta tetep dina pigura. Ku kituna nepi ka kapanggih nu leuwih model keur hunters harta inexperienced. Staf jualan kadangkala overwhelmed ku nasihat sabenerna profésional. aya dina sababaraha kasus otomatis nyoba lebet camp modél aya ngajual. Harga anu biasana leuwih luhur batan dina Internet. Pas télépon dibeuli di warung, Anjeun perlu investasi pisan waktu mésér, dina kaayaan nu tangtu. The arah, nyungsi hiji spasi parkir na ngantosan rundingan a, nyandak waktos Anjeun tur duit ngalengkepan. Di dieu, malah kaunggulan meuli on Internet anu munculna.

sadia keur meuli on Internét

Pikeun balanja santai Internet nyaeta aya. Dina karapihan bisa dibeuli ti dipan di imah na dipikahoyong dibayar. Utamana urang gawe nyaho yén méwah ka ngahargaan. The kali muka tina toko sangkan nu meuli di situs di loba gawé prospektif ampir teu mungkin. Benefit teh Internet, pamilih pisan hade detéktor logam, saperti dealers. Anjeun boga ukur keur milih modél nu dipikahoyong dina rupa ieu sareng gaduh hopefulness nu bisa naek. Sababaraha toko bakal ngilikan urutan Anjeun langsung, sanajan sakumaha Express pengiriman barang. Mun modél teu di stock, ieu ogé bakal muncul sami. Harga oge pisan pikaresepeun. a Metal detektor Bargains bisa kapanggih kalawan gampang. Kauntungannana compelling sejen nyaeta seleksi asesoris. keur accuistimewa tote Tas jeung spool toko online pikeun detektor logam sateuacan.

tip:

Pastikeun lamun meuli dina catu daya. Paling Alat anu Powered by accu. Mun carjer a teu dilebetkeun kana pangiriman, éta kudu dibeuli nyalira. Ti kapasitas batré jeung konsumsi ayeuna tina detektor logam, waktu operasi téh gumantung. Ieu kudu dianggap lamun nyieun beuli a. Pikeun panjang make hiji tambahan batré muatan tiasa mangpaat.

Dimana néangan harta?

der detektor logam ngajadikeun dina ngajalankeun lila, tangtosna, ukur senang nalika hiji atawa sejen harta sabenerna kapanggih. Dimana kahayang bisa anjeun can tangtu ngabejaan saha, tapi wewengkon sareng lokasi tangtu anu leuwih ngajangjikeun ti batur. Simkuring hoyong mere ilham jeung sababaraha pamanggih mana teang jeung harta detektor bisa nangtung for keur ayaan:

  • Sukses, pilarian bakal hadir dina widang. penggalian teu sakumaha stres didieu lolobana.
  • Handapeun tangkal heubeul tur badag nu geus kaliwat, loba karuhun urang kapanggih hiji tempat istirahat
  • Di urut battlefields sahiji kasempetan pikeun pamanggihan nu pohara alus. manggih Romawi sarta objék tina 1. sarta 2. Perang Dunya diantawis manggih paling umum di tempat ieu.
  • Handap sasak heubeul bisa kapanggih koin Romawi. Rum dijieun putus dieu sarta disadiakeun kuda maranéhanana jeung cai tawar.
  • Walungan pools, situ na pantai anu sadia pikeun perhiasan sarta koin manggih.
  • Sudut pandang, cyber heubeul, nipah, formasi batu na jalan sunken anu merenah ogé alus teuing pikeun hunts harta suksés.

Kudu ati kalawan istana na ruruntuhan! Di dieu biasana mangrupa otorisasina anu diperlukeun.

tawaranBestseller Nr. 1
Detektor Metal 【Vérsi Anyar】 - Amzdeal Profesional Metal Detektor 9,8 "LCD Screen Night Vision, Pinpoint / Disc / Notch Function Dua mode detection, with waterproof Coil and Folding Blade indikator
  • Ningkat sistem pangakuan: Ngaronjatkeun akurasi sareng sénsitip, posisi langkung akurat, fungsi anu kuat: Fungsi deteksi DISC / NOTCH, ngamungkinkeun anjeun pikeun milih udagan pangakuan sacara bébas; PINPOINT fungsi posisi, gerak usikna lalaunan mendakan posisi anu pasti
  • LCD nu jelas dipintonkeun: Pintonan LCD ngidinan anjeun ningali inpormasi anjeun peryogi langkung intuitif. Nempokeun jarak nepi ka tujuan eta, jenis logam nu kauninga sareng kamampuan pikeun ngalacak tingkat batré. Anjeun tiasa ningkatkeun kacaangan layar sareng dianggo dina lingkungan nu leuwih poek.
  • Cai Probe: Probe, coil sareng bagian handap batang teu tahan salamet. Anjeun tiasa neuleuman cai dina deet atanapi deet. Punten dicatet yén controller sanés waterproof. Entong detektor dina cai.
  • Bahan kualitas luhur: Dékéktor Amzdeal dijieun tina bahan kualitas-luhur, ku sasalaman logam anu langkung nyaman sareng urat palastik nu leuwih stabil, ngahindarkeun gangguan kana detektor teh.
  • Jaminan Bulan 18: Kanggo nyugemakeun anjeun di 100%, kami nawiskeun ngabalikeun duit dinten-30 sareng layanan jaminan bulan-18. Dina kasus, mangga ngahubungan ka layanan palanggan. Kami salawasna aya keur anjeun.
tawaranBestseller Nr. 2
Metal Detektor, Meterk Profesional Metal Detektor sareng Pinpoint Fungsi sareng Katahan Kontak Waterproof Sadaya-logam sareng Fungsi Diskriminasi Kénging Emas, Pérak sareng Logam Séjénna
  • Sens Sensitipitas Salas sareng Fungsi Pinpoint】 Sawaktos detektor ngadeteksi logam, sora alarem sareng lampu hurung lampu pikeun ngingetkeun Anjeun. Bisa dipaké pikeun manggihan perhiasan emas sareng pérak, koin sareng logam séjénna di lantai. Pencét tombol beureum dina cecekelan, fungsi Pinpointe, pikeun ngasingkeun sasaran sareng nangtukeun posisi anu pasti.
  • 【Dua mode deteksi】 Detektor logam ieu aya dua modeu pilarian: ALL mode METAL sareng DISC MODE. Sakabéh Metal: Mode ieu ngidinan Anjeun pikeun ngadeteksi sagala rupa logam. Disc: Anjeun tiasa nganggo mode ieu pikeun ngadeteksi logam tangtu sareng dipiceun logam nu teu dihoyongkeun.
  • Jack Jack headphone na Coil Search Cai Water Water det det det det det det det detektor logam anu bisa dibabawa ngabogaan jack headphone. Ieu ngidinan Anjeun pikeun ngupingkeun nois di daerah anu cibutana teu nganggo teu diganggu ku batur. Waterproof IP: X7 Ku detektor logam ieu anjeun tiasa milarian barang logam di cai deet kana atanapi di pantai laut.
  • Screen layar LCD:】 LCD langkung intuitif batan pointer, kasalahan anu jelas. Nyaéta 3 sinyal sora anu beda kanggo objék logam tipe 3. Leuwih gampang dibédakeun logam anu kadetéksi.
  • Adjust Jangkungna tiasa dirobah】 Detektor tiasa disetél kana jangkungna paling nyaman sareng turun pikeun jangkung. Anjeun tiasa ngajajah logam ker sareng nganggo petualangan sareng kulawarga sareng babaturan. Paket: 1 * unit detektor logam utama kalawan armrest; 1 * coil milarian kalayan pipah alumunium extension; 1 * manual pamaké (Inggris + Jérman + Spanyol + Prancis + Jepang + Italia)
Bestseller Nr. 3
Detektor Metal Tacklife MMD02 Detektor Metal Barudak sareng Pelatakan Cai Maung Cai Adjustable Height LCD Backlight Bag Bag, Different Emoji and Display Signal Sound Display Display
  • Hirup Emotikon: Geus aya 3 acara dinamis emoticon dinamis pikeun logam 3 jenis: 1. Logam beusi, sapertos kuku, screws 2. Logam non beusi kalayan konduktivitas low ring, contona 3. Teu ferrous logam sareng konduktivitas anu luhur sapertos tambaga, pérak jeung sajabana. Leuwih senang kanggo anjeun sareng murangkalih anjeun
  • Volum sareng Audi Jack: Aya 3 sinyal sora béda pikeun objék logam tipe 3. 1. Ferrous metal, nada bass 2. Teu konduktivitas logam beusi padusi, 3 midrange. Teu ferrous logam sareng konduktivitas tinggi, nada anu luhur. Pisan jelas sareng lucu petunjuk sinyal. Aya ogé saélét rét 3.5mm. Anjeun tiasa ngadangu sora ku headphone nya sareng milarian harta karun sareng barang logam kalayan tenang tanpa ngaganggu batur
  • Éléktrométer ERGONOMIC: Aya lémpéng non-lélet dina cecekelan, anu ngabantosan anjeun kanggo ngagosok.
  • BATIN jeung SIUP DETECTION DISC: Anjeun bisa kalayan gampang ngaluyukeun arah deteksi disc ku anjeun keukeuh. Pangropéa tina logam bisa milarian cai anu déét pikeun barang perhiasan atawa obyek logam nu leungit. Sint batang: Detection disc is waterproof, tapi hawalan henteu kalentaban
  • Pakét daftar jeung catetan: 1x TACKLIFE MMD02 detektor logam 1x ransel (badag, pisan praktis tur maké teuas) accu 2x TACKLIFE 9V 1x manual, 24-bulan kartu jaminan Catetan: The detektor logam téh cocog pikeun beginners. Henteu ngan for geus dewasa tapi ogé mangrupa kaulinan alus keur kids Anjeun
tawaranBestseller Nr. 4
Metal Detektor INTEY Profesional Metal Detektor ALL METAL sareng Discrimination Fungsi Sensitively Emas Gold Pérak Metal detéktor kanggo profésional sareng pemula sareng tembangan tilepan sareng tote tote
  • ALL logam & disk: detektor logam ieu boga dua mode pikeun milih. Kalayan mode sadaya-logamna tiasa milarian sadaya jinis logamna sareng mobil kasaimbangan taneuh. Kalayan fungsi pangaluaran (disiringan) salah sahiji tiasa ngabédakeun beusi, séng, koét sareng sanés Ku detektor logam anjeun tiasa moro pikeun koin, titilar, perhiasan, emas sareng pérak.
  • Sénsitip Luhur: Logam tiasa ditetepkeun pas coil ngadeukeutan. Sareng aya bip pikeun ngingetkeun anjeun. Nu leuwih gede gerak pointer, ngadeukeutan jarak tina logam. Batu mineral bakal ngaganggu detéksi éta. Pipa cai sareng panerapan logam di rohangan bakal mangaruhan hasil tes.
  • PINPOINTER: Cepeng tombol Pinpoint sareng gerak detéktor lalaunan. Lileupaskeun tombol nalika ngadangu sora. Sanggeus kira-kira detik 1 ~ 2, tahan deui tombol beureum bari tetep diteken teh. Teras lalaunan ngalihkeun detektor sareng anjeun bakal ngadangu sora deui. Malikan léngkah di luhur dugi ka mendakan tujuan anu dimaksud.
  • Panutup: aci adjustable sareng coil search nya tahan cai. Janten Anjeun tiasa milarian barang logam kaleungitan dina cai deet atawa di pantai laut. Tapi tampilan kudu taliti jauh tina cai pikeun ngahindarkeun karuksakan.
  • Jilid sareng Batre: Aya hiji jack audio sareng masihan anjeun kasempetan pikeun milarian kalayan di jalan ribut atanapi pantai, haratis sareng kaganggu sareng polumeu tiasa disaluyukeun. Nalika batréna kirang, indikator LOW BAT hurung. Merlukeun batré 2 9V (henteu kaasup kana kotak). Upami anjeun mibanda patalékan nalika instalasi sareng nganggo, mangga kontak layanan palanggan urang.
Bestseller Nr. 5
PiAEK Pin Pointer Metal Detektor pikeun Déwasa / Barudak, Pinuh Cai Katampak Pro Metal sareng Sénsitip Luhur sareng Holster Treasure Hunting Blue Indikator
  • Sensit sensitipitas Tinggi, 360 scanning gelar-sisi sensit sensitipitas maksimum pikeun ningkat deteksi nuggets sareng target logam lianna. Kalayan fungsi scan sareng pointer pin
  • 【Operasi keuna hiji, gampang pikeun nganggo】 Naha anjeun milari emas, pérak, perhiasan atanapi koin, tilu tingkat sensitipitas anu béda katingal ngaliwatan detektor logam. Lampu LED hurung, béja sareng sinyal audio.
  • 【Gampang mawa, waterproof design IP66】 Hatur nuhun kanggo ukuranana anu leutik, harese waé, henteu tiasa waé waé anu langkung seueur. Ngan 150g jeung pas ku holster. Desain IP66 tahan ka cai dina cai kurang salami 9 cm atanapi dina dinten hujan.
  • Gift kado pangalusna keur pemula】 Pilihan detektor logam detektor kanggo pamaos sareng hobi harta. Harga anu jieunna diri, Bawa ka babaturan sareng kulawarga langkung gratis.
  • Warudoyong% 100 Dijamin】 Garansi bulan 12 sareng sababaraha poé 45 duit gratis salempang dijamin deui.
Bestseller Nr. 6
Hengda GC-1037 Metal Detector Night Vision Metal Detector Metal Detector Metal Locator pinpoint sareng tampilan LCD
  • Alat teang gaduh sensitipitas anu tinggi sareng diskriminasi anu kuat.
  • Fungsi PP sareng cahaya: nangtoskeun lokasi sareng pinpoint akurasi. Anggo dina poék poék jéntré.
  • Usaha tahan cai: anjeun tiasa ngajalajah cai deet atanapi deet.
  • Armguards sareng armrests anu ergonomic sareng tiasa moro kabagjaan langkung santai sareng nyaman.
  • Tampilan LCD: nampilkeun kamungkinan jinis logam, lebar target, daérah gelas sareng cut-out (DISC sareng NOTCH), sensitipitas sensor (SENS) sareng kaayaan batré, tampilan target angka.
Bestseller Nr. 7
Ballylelly-Profesional MD-4030 Portable Lightweight Detektor Logam Lemah Sadia Detektor Gold Leyuran Treasure Hunter Tracker Viewfinder Tampilan
  • Éta universal jeung pohara gampang dipaké.
  • Aya dua modeu, Sadayana Log tenar, modeu deteksi.
  • Saluyukeun spéker sareng polumeu headphone pikeun nyaluyukeun polumeu.
  • Rod laras, anjeun tiasa nyaluyukeun panjangna.
  • Waterproof probe nu mangget logam tiasa dianggo dina cai anu deet.
Bestseller Nr. 8
Detektor Metal, 0,1 M-8M Pangwanoh Diisisan harta LCD display sinyal, emas emas sareng perhiasan moro dina cai deet, nyocogkeun kanggo indikator survéy outdoor sawawa
  • Dibagi logam pribadi - kalayan modeu DISC sareng NOTCH, detéktor logam ngidinan Anjeun pikeun ngabédakeun sasaran anu teu dihoyongkeun ku netepkeun rentang nilai diskon. Detektor henteu ngadeteksi tujuan anu ngaleuwihan wates setélan. Malire logam anu gunana sareng kalendakan barang-barang anu berharga kucara nyaluyukeun daérah jurang.
  • 9,8 "waterproof SEARCH - gedé coil milarian, anu langkung luhur ku sensitipitas. Kami bakal ningkatkeun ukuran péangan ka inci 9,8 pikeun manggihkeun deteksi logam anu langkung efisien. Bantahan waterproof ngidinan Anjeun pikeun ngajajah tip dina cai deet: the Sesa detektor henteu tahan kana cai, punten tetep aya tina cai.
  • LCD ngagunakeun layar anu caang badag, anu ngamungkinkeun rupa-rupa jenis logam, jero udagan, rupa piringan DISC and CURB, tingkat SENS, indikator digital sareng status batré séning. Moreta langkung tepat sareng merenah pikeun pamariksaan logam anjeun.
  • Panggihan AUDIO Detéktor logam kami gaduh 3 nada audio anu beda-beda pikeun tipeu logam béda. Ku alatan éta, saatos angger pamakean, anjeun tiasa sacara gampil ningali logam naon anu anjeun tétéla ku sora. Pungsi P / P mantuan Anjeun pikeun ngahontal tujuan anjeun leres.
  • Tinggi sensitipitas-sakali pacetan ketang, logamna bakal ditandaan sareng hiji suara biper baris béjaan anjeun. Aya hiji jack audio anu ngamungkinkeun anjeun tiasa ngotéktak kolong di jalan ribut atanapi pantai tanpa ngaganggu, sareng polumeu tiasa disaluyukeun. Dimmable ngidinan anjeun nganggo éta di daérah poék.
Bestseller Nr. 9
TOPQSC PI-IKing Induksi Pulse 750 Pinwater Subwater PinPointer 30M sapinuhna tahan payun tina logam LED sareng indikator geter LED
  • PI-iking750 nyaéta kaayaan anu paling-heula ditetikkeun papétét logam detéktor anu parantos sareng komunikasi pulsa geter sareng cahaya, nyambungkeun téknologi Pulse Induksi (PI) sareng waterproof ka jero suku 100.
  • Target Range - Pulsa osilasi ningkat dina pasek usik ngadeukeutan lokasi akurasi udagan.
  • Komunikasi sareng geter sareng lampu - Nalika aya udagan, PI-iking750 sinyal ku lampu pikeun pulsa Geter sareng lampu kilat bodas.
  • Waterproof - Desain anu disegel unik tiasa dianggo dina lingkungan anu mana waé, di antarana cai seger atanapi uyah nepi ka jero suku 100. Hal ieu nyababkeun alat na seueurna pikeun divers atanapi pantai
  • Aplikasi: Pamariksaan Kaamanan Umum, Pangwanoh Pulisi, Teangan Gebuan, Arkeologi Profesional, Jalur Dekorasi Pinoincing "
Bestseller Nr. 10
Kantong Nangtung Bag pikeun Detéktor Logam / Mikrofon / Indikasi Box
  • Dijieun tina kuat, anti cai 600 denier poliéster
  • 120 cm x 33 cm x 32 cm, kapasitas liter 126
  • Tilu arah seleting pikeun bukaan lega sareng langkung gampang bungkusan
  • Logo hideung, sulaman bodas
  • Ngagalakukeun gagang tina bahan anu rapuh nganggo tali taktak

rating: 3.0/ 5. Ti jajal 3.
Mangga antosan ...