Senén, Agustus 19, 2019

ingon-ingon

Ucing, anjing, kelenci, babi guinea na hamsters: maranéhna sagala nu dipimilik ku babaturan sato nu pang populerna di lalaki. Sabudeureun 30 juta pets tinggal di rumahtangga Jerman - ngan Rusia boga leuwih pets nawarkeun dina Éropa. Mindeng beungkeut ka sato anu jadi kuat yen eta dianggap salaku anggota kulawarga atawa malah jadi barudak disetel. industri geus direspon mun ieu sareng nawarkeun tercinta babaturan opat laga urang ayeuna produk nu sasarua-saruana standar beuki loba manusa kualitas.

hundehütte_3_copyright_
hasenstall_copyright

Hasenstall

A hutch kelenci bisa dibeuli keur dipake pikeun beternak, tapi ogé pikeun pencinta sato. Tungtutan dina Hasenstall aya kituna béda. Tapi prioritas ...
anjing ranjang

ranjang anjing

The ranjang dog - nyaman, individual tur attractively Anjing spends loba waktu na sare. Kituna tempat favorit na for deui teu nu sofa atawa ranjang tina ...
ucing haircare

Katzenfell

Lembaga anu ngurus bulu ucing urang ngajaga kaséhatan ucing, lembaga anu ngurus jaket mangrupakeun bagian dasar tina perawatan ucing. Jadi kulit jeung rambut tetep sehat, kedah tiap ...
hamsterkaefig

kandang Hamster

Milih nu dwelling katuhu boga dampak utama dina kualitas hirup jeung kahirupan harepan tina Hamster a. Ukuran leutik Hamster a ieu sok nu ...
Barfmen di Saeful leutik keur Anjing jeung Ucing

Cat dahareun

Dina kapamilikan ucing lamun henteu hal pangpentingna mangrupa aspék penting, sacara umum, gizi ditangtoskeun. Di toko aya loba jenis béda kadaharan ucing ....
Hundegeschirr

Hundegeschirr

A abah anjing keur leash hipu Dina loba tempat aya hiji leash pikeun anjing. Tapi mun babaturan opat laga na aman ngaliwatan jalan beuki ngabingungkeun ...
leash anjing

leash anjing

Nyungsi leash anjing katuhu - éta naon perkara Plan pikeun mawa anak anjing ka dirina jeung pikir ngeunaan naha ngan eta leash on ...
litter

litter

manggihan litter katuhu pikeun ucing anu boga ucing, saha weruh sabaraha nilai ucing dina kasehatan alus. Neangan ...
Cat panutup kalawan ucing

Cat panutup

Statistik ngaduga yén ngeunaan 13,4 juta ucing nu hirup di rumahtangga Jerman. Henteu ngan boga ucing kedah nu yearning keur kabebasan jeung kamerdikaan ...
scratching Post

ucing tangkal

Hususna keur boga ucing indoor ngeruk tangkal mangkok dahareun hareup na kotak litter téh baku. Duanana pikeun maké biasa tina cakar ogé karapihan -...