Jumuah, Séptémber 20, 2019

ingon-ingon

Ucing, anjing, kelenci, babi guinea na hamsters: maranéhna sagala nu dipimilik ku babaturan sato nu pang populerna di lalaki. Sabudeureun 30 juta pets tinggal di rumahtangga Jerman - ngan Rusia boga leuwih pets nawarkeun dina Éropa. Mindeng beungkeut ka sato anu jadi kuat yen eta dianggap salaku anggota kulawarga atawa malah jadi barudak disetel. industri geus direspon mun ieu sareng nawarkeun tercinta babaturan opat laga urang ayeuna produk nu sasarua-saruana standar beuki loba manusa kualitas.

hundehütte_3_copyright_
latihan kerah

latihan kerah

Latihan kerah, alat mangpaat atawa ngabahayakeun? A kerah latihan nyaéta alat ku nu hiji boga anjing ogé ngadalikeun jarak anjing ku sinyal béda ...
Anjing saeutik lapar

anjing dahareun

The Hundefutter- idéal Nangtung jadi dadasar pikeun hirup anjing seneng urang ogé remen méméh rak toko atawa ngotéktak dagang online pikeun kadaharan anjing katuhu? ...