tillers

0
1485
Gartenfraese

tillers test 2017

Pikeun ranjang loosened, pamakéan ngajadikeun tillers, ogé dipikawanoh dina ngaran cultivators jeung tillers, Anjeun sahingga loba kagiatan sweaty luput dina ranjang kembang sarta dina widang leutik, utamana pikeun wewengkon nu leuwih gede hiji kuli idéal nyimpen keur anjeun. Kalawan ieu alat gunana kaasup bisul dina leungeun geus kaliwat.

ngécéskeun tillers gampang

jeung tillers éféktif tiasa loosen taneuh. Aya model Tujuan jeung listrik atawa béngsin engine keur datang. Model, nu dilengkepan hiji motor listrik, cocog pikeun surfaces kerja leutik. Aranjeunna gunana sarta boga beurat leuwih handap béngsin-Powered nu. Beuki kuat, model presenting kalawan mesin bensin. Ku sabab kitu aranjeunna digunakeun pikeun wewengkon nu leuwih gede. Candak deui dina kalawan taneuh teuas. Di expense hébat sarta kakuatan otot pikeun ngagali sorangan luput ambéh Spade nu bisa ngarasakeun putus deui dina héd taman.

mindeng jadi cultivator atawa tillers ngaranna, tiap modél mana hasil inflict organik taneuh. Utamana sanggeus harvests tetep remainders sayur di huma. éta anakan motong éta sarta gawéna deui kana taneuh. Pikeun motong, nu seukeut péso Tillers jawab. Dasarna, alat taman ieu relief rongkah di kebon jeung sawah karya.

The anakan na fungsionalitas

paeh anakan ieu hiji motor-disetir Harrow, Éta nyandak hiji dilogorkeunnana basajan tur gancang tina ranjang atawa wewengkon penanaman. perenahna di hiji roller disetir ku motor pluralitas knives. Ieu tembus jero kana substrat, sarta ku rotasi bumi ogé weeds atanapi résidu pamotongan anu ditumbuk. Dina waktu nu sarua dina rotasi tutuwuhan sabeulah ogé nyadiakeun keur kamajuan tina anakan, Dua handles elongated ngawula kana pituduh alat. Di dieu meungkeut kadali perlu, kayaning gas atanapi uas clutch. tiasa pikeun betah gerak tillers ogé geus kabayang nu disetir ku motor, disebut panggilingan Triebrad, Nalika mesin téh pilihan antara listrik na durukan motor, nu boga kaunggulan maranéhna gumantung kana kaayaan operasi, lokasi, beungeut gawé jeung struktur taneuh.

info

tillers kalayan motor listrik anu gampang pikeun nanganan alatan beurat handap. Dimana karya akurat tur tepat anu diperlukeun (contona dina tillage antara budaya nu aya atanapi di ranjang sempit) sipatna gampang mawa sarta kasaimbangan salaku model mibanda durukan mesin. Beurat handap ogé bisa jadi penting mun alat téh kudu diangkut ka sawah mindeng, contona nalika hiji allotment téh aya.

The digging praktis jeung tillers

The flowerbeds dina dig taman mangrupakeun job nuntut fisik. Utamana komposisi handap gaya kasebut gumantung nu penetrasi of Spade anu diperlukeun dina taneuh. Loamy, taneuh beurat bisa heuras kana waktu, jadi sanajan keur leumpang vigorous teu cukup nepi ka tilelep Spade nu. Ranjang, nu dilengkepan campuran katuhu keusik, loam, liat sarta humus, tiasa loba gampang pikeun ngédit. The slighter bisa ngédit taneuh, beuki ciri anu anakan on. Sami mana pikeun substrat nu ngaleuwihan jumlah patches leutik nyata. Digging miboga harti na. Kasus paling atra mangrupa kana dilogorkeunnana taneuh. Salaku banal sakumaha keur disada, ci lanté unprocessed bisa nyieun hirup susah pikeun akar. Ngan akar neneng ngatur tembus sapertos hiji lantai teuas sarta ngahontal jero nu diperlukeun. Sajaba ti éta, peryogi akar na organisme taneuh sarta gas oksigén nu nembus kana dilogorkeunnana taneuh. Ogé, kasaimbangan cai lajeng jalan leuwih hadé. digging mangrupa kasempetan merenah pikeun ngasupkeun aditif taneuh tambahan sakaligus.

Bedana penting antara tillers

tillers atawa tillers gaduh motor. Ieu ensures nu rotasi wilah, anu megatkeun up taneuh. Sakaligus, gerakan maju alat dirumuskeun ku bilah puteran, ambéh maranéhanana teu perlu kapanggih kadorong, tapi ngan kaluar. Sababaraha model anu dilengkepan kabayang drive (panggilingan Triebrad atawa Nyetir hoes kabayang)Anu ogé disetir ku motor. Anakan ti lapanganpaling motorized ngagiling atawa motong mibanda hiji atawa dua roda, supaya alat bisa gampang dipindahkeun tur luar surfaces berpungsi. Sababaraha model boga transmisi manual speed, nu nyandak anjeun ngarobah babandingan gear. Ku kituna, hiji adjustment langkung akurat ti speed na kakuatan ka kondisi dibikeun nyaéta dimungkinkeun. Gedé, model heavier ogé bisa boga gear sabalikna, nu ngaronjatkeun betah penanganan sarta agility alat ieu. tillers jeung tillers nu sadia dua mesin fundamentally béda - mesin durukan internal jeung motor listrik. Di dieu, mesin durukan internal béda dina dua-stroke atawa opat-stroke. Utamana model badag oge sadia sareng engine solar anu aya. Motor listrik aya dina watesan catu daya taun dua model - kabel atawa batré.

Anakan kalawan motor listrik

skor motor listrik kalawan betah maranéhanana pamakéan. Sakali disambungkeun ka catu daya aman tur stabil, sabab tiasa dianggo ku mencét tombol a. tillers kalawan hiji motor listrik geus dibandingkeun model ku mesin durukan hiji beurat handap. Utamana angkutan pikeun balik atawa benefited ti eta. Ogé ngaréaksikeun mun patches séjén atawa wewengkon téh gampang. Oge diterangkeun dina tillage merlukeun gaya kirang. Tangtu, aranjeunna teu perlu bahan bakar nu tangtu kudu jadi Sajaba procured. Aranjeunna oge sepi salaku modél suluh-Powered. Aranjeunna ngakibatkeun euweuh émisi atanapi odors. Tapi aranjeunna kirang kuat, nu naha aranjeunna kirang cocog pikeun floors teuas. Pikeun floors teuas, daya luhur durukan mesin internal nguntungkeun salaku beurat luhur model ieu nyaeta. Hiji model listrik ngajadikeun gumantung hiji catu daya aya na salah sahiji beungeut digawé pakait jeung kabel panjang. Pikeun digawé jauh ti grid kakuatan, model ku batré kedah teras dipilih atawa anu mangrupa generator ayeuna. Paling pamaké, kumaha oge, resep model suluh-Powered pikeun pamundut ieu. model batré-Powered gaduh dua kaunggulan: dina operasi tina anakan Taya catu daya anu diperlukeun jeung maranéhna narik euweuh sambungan kabel tukangeun eta. Sanajan kitu, model ieu geus nurutkeun kinerja listrik maranéhanana jeung kapasitas nu batré wungkul a hirup layanan kawates, satutasna batréna perlu boga muatan via sumber kakuatan. Kituna, aranjeunna preferably cocog pikeun misi jangka pondok.

Tillers kalawan engine durukan

Hiji model mibanda engine durukan merlukeun euweuh sumber kakuatan atawa ngolah éta permukaan hiji sambungan kabel extension kakuatan diadaptasi. beurat deui saeutik Anjeun tiasa gaduh pangaruh nguntungkeun dina ngolah surfaces lanté harder. A push mimiti tombol hiji mungkin ukur dina model mibanda starter listrik. Lolobana kitu, aranjeunna gaduh tarikan starter. tillers kalawan durukan internal mesin ngamekarkeun gaya luhur sarta bisa dipaké praktis pikeun sakabéh struktur taneuh aya. Mesin (dua-stroke jeung opat-stroke), aya dina bahan bakar dipaké jeung pamakéan rupa-rupa béda. Sarupa jeung nu Viertaktermotor dina kandaraan motor, BBM jeung minyak mesin keur lubrication anu kaeusi nyalira. A embung nahan jumlah diperlukeun of lubricating minyak siap. Dina Zweitaktermodell minyak lubricating pikeun mesin ieu ditambahkeun ngaliwatan BBM. Numutkeun parentah produsén urang (biasana 1: 50) bisa ditambahkeun, contona, dina 50 bagian béngsin bagian minyak. Pakait 2% minyak, sarta ngahasilkeun dua-stroke campuran 1 mun 50. Pikeun beban luhur, campuran lianna kalayan spésifikasi produsén urang nu mungkin, contona 1: 40 atanapi 1: 33. minyak anu dibeuleum kalayan BBM. Ku kituna, bau ti Zweitaktermodellen rada luhur ti éta tina Viertaktermodelle. mesin Dua-stroke kudu nyadiakeun malah kalawan ekstrim Dengdekkeun engine atawa kalawan lubrication minyak kauntungan. campuran bisa dibeuli geus réngsé dina proporsi bener atawa gampang dihasilkeun sorangan.


Kasimpulan: jeun mangpaat tillers

Ieu dihasilkeun pikeun pamakéan pikeun dilogorkeunnana taneuh di kebon jeung di sawah. disambungkeun ka roller cutter bisa kapanggih di bagian handap. iraha tillers ngamimitian nyieun hiji dilogorkeunnana taneuh ku piercing terminal péso. Dina operasi anu sarua crushing a lumangsung. Kabéh anu aya di dieu di jalan anu potong buah leutik. péso anakanNalungtik, akar jeung sésa-sésa sayur téh jadi suksés dijieun snuffed. Éta sadayana manggihan diri dilebetkeun kana bumi deui, ku composting geus dimimitian. Hal ieu ngamungkinkeun hiji suplai alam gizi, nu nyadiakeun taneuh subur. Faktor penting dina taneuh subur anu salawasna ventilasi. Muhun ventilated anjeunna teh oksigén perlu ditambahkeun deui.

Geus ngali jeung Spade a, khususna rak tetep masih delivers clods badag anu teuing kasar keur sowing, penanaman ranjang kembang atawa. Perlu nyaring struktur Crumb sareng alat sejenna dina. Ku ngagunakeun tillers ngaleungitkeun pos-ngolah taneuh ku alat séjén. panggilingan ngulang taneuh refines struktur Crumb na on, dugi hasil dipikahoyong kahontal. Ogé, jero skid bisa diatur handap, sahingga bisa ngatur speed perjalanan na jero gawe dina kombinasi jeung handles. Karya ieu tillers panjang dina hiji tempat, nu ngawujud salajengna jadi nyaring struktur taneuh. Sanajan kitu, éta Kauntungan utama nyaeta pikeun simplify kana dilogorkeunnana tedious taneuh ku gaya mékanis. Karya fisik anu dugi ka guiding nu tillers, Teu ukur gawé teuas ieu disederhanakeun, tangtosna, laju processing ngaronjat ku sababaraha kali - mun processing kalayan Spade a - on. Ieu tiasa pohara penting nalika perioda hujan kayaning pindah persiapan taneuh pikeun penanaman atanapi sowing. Mangka biasana kudu balik pisan gancang, ku kituna jandéla waktos bener masih bisa ditempo.

Marios anakan teh

kriteria penting keur meuli tillers

Saacanna purchasing tillers aya mertimbangkeun sababaraha titik penting pikeun anjeun. Diantara loba model tumiba biasana hese neangan cita keur diri. Ku kituna anjeun teu kudu nepi ka luh bulu anjeun dina putusan purchasing, urang kudu anjeun ngangkat kaluar fakta relevan sarta data. Kalayan informasi kami dilengkepan ogé méré Anjeun pilihan téh sarua teu jadi beurat. Pabrik jeung téknologi individu disebut patut ngabandingkeun. Langkung mirah éta biasana mun anjeun tillers mésér online.

prestasi:

Sateuacan meuli éta krusial salaku dimaksudkeun aranjeunna kedah gaduh. Kalayan permukaan gedé kalawan taneuh teuas, tekenan kudu ditempatkeun dina kinerja. ieu tandana Watt, nu nyebutkeun loba ngeunaan kinerja mesin. Pikeun surfaces badag bisa machined dieu nyarankeun kapasitas 4000 watt. kakuatan nu dipeunteun téh di hal nu ilahar salaku nilai dina éléktronik tillers dieusian. Di dieu, kumaha oge, Anjeun ukur meunang nilai konsumsi ayeuna, teu indikasi kaluaran ayeuna sabenerna. Saluyukeun W jeung Unit agul ka kabutuhan pribadi Anjeun.

jero éta:

Salian ti rubak tur jero penting, sarta aya henteu béda hébat dina model di dieu. Kalawan 20 na 25 jero cm bisa disebut panjang Spade. Kontras jeung Spade konvensional, boga tillers runtuyan agul tebih di hareupeun. Iwal nu aya kaitannana ka jero tina tebih formulir lambar tina 30 cm. ukuran ieu téh dipaké komersil ku professional. Pikeun wewengkon anu kacida gedéna, ieu ngajadikeun rasa.

lebar:

Decisively maju ukuran di wewengkon éta bisa diolah ku maneh di dieu geus nangtukeun, disebutkeun eta bisa jadi di karya gancang tedious. Utamana wewengkon badag merlukeun alat lega. Lampu sarta nimble, model leutik bisa migawé naon anu disarankeun pikeun wewengkon leutik. Teu dugi ngeunaan 1000 lebaran sqm of 60 cm anu bener sasaena kanggo anjeun. Sababaraha pabrik ngidinan rubak karya péso keur robah. knives ieu ditambahkeun atawa dihapus. Dina taneuh lemes, lebar kerja panggedéna bisa dipilih pikeun ngédit wewengkon pakait pikeun ngamajukeun aman. Pikeun floors teuas, nya meureun leuwih hadé migunakeun rubak narrower. Ieu gampang ngadalikeun alat.

The chopping péso:

Faktor decisive anu jumlah na spasi tina kujang teh, sabab nganggap kakuatan tur mangrupakeun jawab struktur beungeut machined. Beuki anjeun boga, anu gancang Anjeun geus rengse kalayan karya anjeun. Sajumlah luhur knives pikeun maksimalkeun pungsi hasil ngaliwatan mangrupa dilogorkeunnana taneuh sampurna jeung shredding. Dina 4-6 choppers bisa dipaké ku hasil alus mesin panggilingan anu diucapkeun.

Roda na beurat:

tillers boga aturan keur angkutan ka tempat maranéhanana pamakéan kalawan roda tiasa dicabut atawa tilepan. Ku kituna, alat kudu teu dipaké komo knives nu dilindungi. Ieu bisa jadi salah sahiji atawa dua roda, gumantung kana beurat. Kadé betah. roda ganda bisa boga lagu lega, jadi anu sipatna aman ngalawan cara ngadengdekkeun. model heavier ogé ngagunakeun roda pikeun operasi, nu lajeng disetir ku motor. Kalayan model ieu, drive maju ningkat. Éta ogé kudu kaunggulan leuwih rupa bumi henteu rata, contona dina bukit atanapi lamping. Aranjeunna simplify ngajaga lagu nu dipikahoyong.

Anakan di pamakéan - malah keur awéwé

Ulah hilap kaamanan:

Dina kaayaan mesin kudu salawasna dibikeun ka kaamanan. Sababaraha fitur kaamanan alat bisa dicokot kana rekening ku pabrik. A fitur kaamanan, contona, hiji switch atawa tombol di cecekelan, anu kondisi actuation keur dimimitian nepi ka tillers nyaéta. Mun unit luncat sakali uncontrollably contona, ku ngahubungan nu knives puteran kalayan akar beurat atawa framing beton, anu rotasi wilah anu langsung dieureunkeun ku ngaleupaskeun nu switch kaamanan. The pinding tina karya péso kudu berehan dirancang nyadiakeun panangtayungan ti bahan ngalayang kayaning batu. Pikeun neundeun tillers sababaraha pabrik nawiskeun kasus pelindung pikeun peso seukeut. Nalika ngolah taneuh teuas disebabkan ku Unit agul Geter nu kudu sakitu legana diteundeun jauh ku insulasi luyu ti pamaké. Sajaba ti éta, sarung karya husus jang meberkeun ngurangan vibrations tiasa. Pikeun model mibanda engine haseup bisa meunang panas pisan jeung kudu ditangtayungan ku hansip nu sateuacan ngahaja keuna. Alat ogé bisa dipariksa pikeun operasi aman tur ngagunakeun segel luyu, kayaning a tanda CE. Alat ieu kudu dibales pikeun meuli prioritas mutlak. pamaké éta tiasa ngalakukeun bit pikeun penanganan aman tina tillers ngalakukeun tur niténan. Mesin nanaon nu bisa jadi teu jadi dioperasikeun nalika pamaké responsiveness atawa fisik diwatesan bisa jadi (contona, alatan gering, nginum obat atawa konsumsi alkohol). Barudak na pets kudu dijaga eta mangsa pamakéan. Hiji pakean pelindung luyu, utamana sapatu sturdy kalawan caps baja tiasa counteract résiko kacilakaan. Pikeun model mibanda durukan mesin internal oge (tiasa a tank bocor kaeusi, contona, dina posisi condong) ka panyimpenan ditangtoskeun pakakas néangan. eta oge perlu mastikeun neundeun bener tina BBM. Salawasna tumut kana akun bahaya seuneu! Lockable kamar ogé ventilated anu idéal.

Asesoris keur tillers

Ngagunakeun kakawasaan motor pikeun kana dilogorkeunnana taneuh ngaheéat waktu jeung tanaga. Ieu gunana pikeun bisa ngagunakeun kakuatan ieu séjén ngebon disebutkeun laborious téh. Kitu sabagian pabrik nawiskeun model béda pikeun ogé asesoris ditukeurkeun. Keur kitu, ti knives kedah janten removable, nu ieu ogé diperlukeun pikeun pembaharuan di lebar kerja tina péso atawa extension. Cocog jeung ningkatna dina drive aci, aya remover lukut. mun rake nu chore, lukut jeung weeds tina padang rumput hejo, teras simplifies sababaraha kali. jukut bakal tumuwuh hadé tur mangrupakeun disusun ogé pikeun ngalakonan reseeding a. A cleaner gabungan facilitates nu lukut disebutkeun beurat gawe, weeds atanapi kokotor antara mendi of Kotak batu atawa paving batu ngaleupaskeun éféktif. Hiji edger kondusif keur shrubs na bushes ngahasilkeun parabot keur sare na padang rumput hejo bersih edges. A listers geus kacida alusna cocog pikeun netepkeun tubers na bulbs. ngaliwatan panggilingan husus anjeunna draws furrows.

tawaran
Einhell listrik pacul GC-RT 1440 M (1400 W, lebar kerja 40 cm, gawé jero 20 cm ergonomic tilepan pituduh bar) Témbongkeun
  • motor runtuyan kuat sarta kujang tahan pikeun pamakéan idéal
  • Overload clutch - aktip ngajaga mesin sarta transmisi ti karuksakan
  • ergonomic, bar hidayah foldable
  • roda angkutan jangkungna-adjustable
  • Sambungan kabel relief galur na 2-titik switch kaamanan pikeun kaamanan optimum

Pikeun furrow utamana lega bajak a nawaran mountable, nu mindeng disebut salaku Kartoffelhäufler. Jeung meuli hiji anakan Ku sabab eta mangrupakeun sasaena kana ogé ngangkat expandability jeung asesoris sadia ti produsén hiji panon. Sacara umum, bursa of knives on fungsi sejen nyaeta gancang jeung uncomplicated vonstatten.

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...