gas grill

0
1526
gas grill

Naon téh grill gas? - dapur outdoor keur kebon Anjeun!

sareng gas grill Anjeun tiasa leuwih ti ngan tumis sosis jeung steak. A grill gas nawarkeun maneh kamungkinan nyiapkeun sagala masakan na sababaraha kursus - sagala rupa nu tiasa nyiapkeun di dapur indoor anjeun, bisa dinikmati ti ayeuna kaluar aya dina hawa seger.

Bersih, éféktif, gancang - loba kasempetan pikeun avid master grill

Hatur nuhun gas grill, waktu persiapan disingget pikeun pihak grill anjeun: aya cheering pajeulit dina batubara tur miceun ka ashes sanggeus grilling panjang perlu. éfék samping sejen positif nyaéta yén teu aya Sparks. baju anjeun sarta taplak meja anu aman ti liang seuneu jeung anjeun malah moal boga mitgeräuchert. Gantina, grills gas nu rusuh jeung bersih: gas The nundutan bersih, éta tumuwuh euweuh soot. hawa geus gancang tempat nu diperlukeun. grills gas Closed malah bisa ngahontal suhu leuwih ti 5 200 derajat dina menit. Sajaba ti éta, maranéhna téh regullierbar na konstan dina panas. Ku kituna anjeun bisa kalayan gampang tumis pikeun berkepanjangan steaks BBQ Partéi dina kaayaan pangalusna sorangan. grills gas Closed sok dilengkepan gauge suhu sarta regulator aliran gas. Anu jadi kadaharan grilled nyaeta dear, anu kudu ninggalkeun nganggur kasempetan!

Naon anu kudu dipigawé ku grill gas?

Grilling, roasting, frying, braising jeung baking - anjeun boga cara countless nyiapkeun dahareun anjeun. Ku grill gas, anjeun bakal ngarasakeun kadaharan lezat sarta soré geulis di kebon Anjeun dijamin. Tambahanana, Anjeun bisa milih di hiji grill gas kalawan panutup antara métode Gar langsung atanapi teu langsung.

grilling langsung: Suhu, prosés masak pondok

Dina hal ieu, sumber panas anu lokasina langsung di handapeun dahareun bisa grilled. Metoda barbecue Ieu utamana cocog pikeun daging jeung kali pondok masak kayaning chops atanapi steaks - éta sarupa jeung searing daging dina loyang. Suhu grill dieu téh ngeunaan antara 220 na 300 derajat, panas ngabalukarkeun liang pikeun nutup di meats grilled tapi tetep nice jeung juicy jero. daging kudu ngancik di dieu permanén jadi teu napsu.

grilling langsung: suhu low hipu

Panutup sarta thermometer anu diperlukeun pikeun metoda ieu. Saatos preheating grill dina, panas anu disebarkeun nicely dina oven jeung daging anu disimpen dina grill, yen eta henteu langsung kakeunaan seuneu nu. Dina grill gas multi-lampu ngajadikeun rasa pikeun mareuman burner tengah, hawa kudu nyaimbangkeun di 160 mun 200 gelar. Ku tutup tutup jeung distribusi panas non-seragam jero hawa kiwari mimiti ngiderkeun. Sasuai, metoda ieu nyaeta sarupa jeung program convection tina oven na éta cocog pikeun kali daging masak leuwih ti saparapat tina sajam, nu dina kasus kalawan roasts atawa motong kandel daging. Sedengkeun cooks daging ayeuna comfortably handapeun tiung, Anjeun kudu cukup waktu nyalira nginum botol bir atawa nyiapkeun rujak teh.

tawaran
Landmann 12901 gas grill karanjang Triton 2.0Anzeige
  • Utamana stabil ngaliwatan lawang ganda
  • tabél samping tilepan
  • 2 burners stainless steel
  • Grills enameled beusi matak keur pangalusna hasil grill, Warmhalterost enamelled baja, sistem PTS
  • tapak suku Leutik - ngahemat spasi

Naon néangan nalika meuli grill gas?

Sateuacan anjeun milih hiji grill gas, maneh kudu jelas ngeunaan naon anu penting ka anjeun nalika grilling. Rék hiji usable gas grill mobile atawa varian jeung lokasi dibereskeun? The grills gas mobile dicirikeun ku ukuran manageable. Éta bisa dicokot kana alam madhab, tapi ogé nyocogkeun ka balconies pangleutikna sarta hateupna undak, sabab nu dioperasikeun ku silinder gas leutik atawa cartridge. Nu leuwih gede, versi kirang mobile shines tapi kalayan permukaan masak badag sarta pluralitas burners nu bisa diatur individual. Duanana model hasil grilling alus anu sarua mungkin, datang ka dieu deui kaperluan anjeun sarta dompét anjeun.

Dina naon ciri eta hadir kalawan beuli?

fitur tangtu characterize kualitas hiji grill gas. Kanyataanna, kualitas luhur salawasna boga harga na. Kriteria handap nu peryogi mertimbangkeun lamun meuli.

  1. Konsumsi Gas: Konsumsi Gas diukur dina kilowatts. Inpo ieu nunjukkeun kakawasaan burner jeung ngabejaan Anjeun sabaraha gas grill dina dipaké dina sajam. Maklum, hal anu penting pikeun mastikeun didieu yén hiji alus gas grill meakeun sakumaha saeutik gas dina hawa goreng sampurna.
  2. Stepless adjustment speedKontrol burner kudu disaluyukeun mayeng tur nyalira. Pikeun hiji suhu grill adjustable ngidinan Anjeun barbecue pangbadagna tur rasa pelesir.
  3. Jumlah burners jeung ukuran beungeut grill: Ngagunakeun ragam metode Gar-Gargrills optimal, kudu sahenteuna dua burners. Mana nu dipikabutuh pikeun ngahasilkeun rupa-rupa zona hawa pikeun grilling langsung. Sarua krusial nyaeta ukuran tina beungeut grill. Salaku guideline a 200 jadi cm2 aréa grill per jalma diitung keur dicampur dahareun grilled.
  4. stabilitas: grills Gas anu innately beuki luhur-beurat, ie luhur grill dina, beuki tips konstruksi. Coba saméméh meuli kuatna grill jeung pariksa komponen-komponen anu leupas. A barbecue anu teu aman, mangrupakeun bahaya ka master grill sarta sakabéh lingkungan-Na.
  5. bahan-kualitas luhur: stainless steel, beling-enameled aluminium atawa beusi tuang - bahan ieu nyadiakeun konduksi termal alus tur pangalusna barbecue senang. oven sakuduna haratis ngeunaan cét sarta coatings, sakumaha timbul nalika grilling hawa kacida luhurna, ngabalukarkeun bahan bisa ngaleyurkeun sarta pamustunganana perenahna dina dahareun barbecue jeung kamungkinan didahar. bahan-kualitas luhur anu salawasna gampang pikeun ngabersihan, kadaharan-nétral jeung hygienic.

Kumaha carana sangkan hiji grill gas?

A grill gas biasana dijalankeun kalawan butane atanapi propana elpiji. Tanghi gas nu sadia pikeun lima atawa sabelas kilogram dina ritel suluh, distributor gas sarta toko hardware dina botol. Propana leuwih umum dipaké alatan nilai calorific na hadé, nyéta, seuneu nu nundutan hotter. Botol gas disambungkeun via sistem tube kalawan burner nu, grill biasana ignited ku seuneu atawa narik dihasilkeun ku tombol a.

kadali hawa

Aya rupa-rupa struktur pikeun ngatur panas dina chamber masak: Sababaraha model mibanda lava atawa keramik batu anu nyerep panas jeung sékrési malah kasebut saenggeus ganti off seuneu atanapi panas. model sejen boga sistem pipe handapeun ngilu teh, ti loba seuneu leutik datangna. Dina duanana kasus, suplai gas sahingga suhu dina chamber masak ieu dikawasa via klep a. Kalayan tiung ditutup, eta heats up gancang. Suhu di jero chamber masak bisa maca ngagunakeun thermometer a. Ngeunaan regulator aliran gas eta tiasa correspondingly up atanapi diluyukeun untern.

Gajih pan jeung seuneu gajih

Unggal grill gas boga baki netes handapeun burner, nu geus ngeusi cai. Ieu nu disebut gajih pan. Salila prosés grilling gajih dihasilkeun nalika grilling dripping kana bak tur bisa lajeng gampang disposed sahiji. Sanajan kitu, eta berlaku bak kieu salawasna alus pikeun ngabersihan jeung pariksa tingkat maranéhanana. Kusabab lamun loyang teuing lengkep sareng gajih ngahontal suhu maximumna, éta dimimitian pikeun simmer, mun nyuntik sarta bisa kaduruk pamustunganana malah. A beresih jeung kosong sabisa pan gajih ngajaga low resiko.

tampilan Weber Roh E-310 klasik Hideung
  • Weber Roh - gas The grilling generasi anyar!
  • tutup Enamelled kalawan thermometer tutup.
  • Piezo ignition pikeun firing aman.
  • 3 burners stainless steel: infinitely variabel.
  • aréa grill: 60 45 x cm.

Kamanusaan sarta Studi jeung beberesih

Rada basajan: maneh ngan butuh ember cai soapy haneut, bolu jeung sarung suhu-tahan. Nalika grill masih haneut, anjeun ngan bisa wring luhur ngilu teh, tutup tutup jeung hayu grill dina kaduruk salila sababaraha menit leuwih panas sedeng bolu cai-soaked. Lamun anjeun muka tiung, Anjeun bakal amazed: Kalolobaan kokotor mangrupa leupas. The gratings na Flammenabweiser bisa cleaned di dishwasher nu. Garing gajih jeung kokotor kudu dipiceun merta, didieu baktéri bisa flourish ngan teuing senang mun settle handap dina grilling hareup dina salembar Anjeun daging. Sajaba ti éta, uing ogé bisa mangaruhan adversely rasa.

versi nu sadia tur naon distinguishes aranjeunna ti?

Grilling téh leuwih ti ngan persiapan pangan, pikeun sababaraha éta gairah, batur utamana mikaresep gatherings sosial. Tapi hiji hal manglaku ka sadayana: secukupnya dinya! Di handap ieu nu grilling badag jenis dibere.

Gas grill - dapur mobile pikeun taman

Gas grill nyaeta merenah tur gancang. Waktu pemanasan geus jadi pondok yén sausages munggaran nu sizzling dina sababaraha menit. Kalawan suhu adjustable jeung sababaraha fitur ditambahkeun nyieun masakan hébat jeung mobile mini dapur bisa conjure nepi di kebon. variasi Ieu pasti pisan nyaman jeung mewah, tapi di waktu nu sami, hanjakalna, pisan mahal.

Areng - nu klasik

jeung areng zu manggang teh alternatif paling canggih tapi di waktu nu sami eta oge asal na hakekat grilling pelesir. Ieu cara hirup, butuh nu waktu anu perelu cara paling otentik jeung paling aslina janten daging nyiapkeun. Ku kituna, nya ditarima wae yen nu diperlukeun hiji satengah jam alus, dugi daging boga kontak panas heula jeung kudu nyadiakeun malah panjang batubara barbecues. Fraksi areng nyokot deui usaha, waktos na haseup asih daék nampa - nu pamustunganana nyaéta bagian krusial tina pangalaman barbecue nu sampurna.

tabung gas

Listrik grill - hiji saeutik pikeun jero

grills listrik téh pikeun maranéhanana anu grill master, dimana areng teuing laborious jeung gas teu aman. Ieu nu sampurna, solusi gunana pikeun maranéhanana di imah anu geus tengtrem, spasi-hemat jeung bau low dina balkon barbecue hoyong. Hal ieu kasebut, ngawadul yen aranjeunna gaduh teuing saeutik kakuatan pikeun nangtukeun daging alur lada atanapi durchzubraten mun badag dahareun grill. Sanajan sausages asak liwat, kumaha oge, aranjeunna teu digoréng Crispy coklat. Sanajan grills listrik ngawula Tujuan maranéhanana - sanajan luar badai rages - tapi avid master grill ngawadul yen tanpa nikmat BBQ bau kumaha bae teu datang nepi wanda katuhu.

Pro jeung kontra

Kaunggulan tina grills gas nu jelas kanyamanan, hemat waktos tur kabersihan. Dina menit éta sausages munggaran anu geus di grill dina. teu Grillanzünder, No ngantosan perlu. hawa nu bisa dikontrol gampang jeung ngatur. Kituna kadaharan grilled tina pilihan bisa nyiapkeun persis ka titik. Sajaba ti éta, sagala rupa métode Gar ngawenangkeun loba variasi persiapan dahareun jeung sababaraha slats layered nyieun mungkin keur rupa-rupa hal bisa masak dina waktos anu sareng. Ogé hébat: Perkara kumaha lila di pihak grill nyokot unggal steak bisa masak dina titik, tanpa consuming refills batubara.

Sanajan kitu, éta firing tina grills gas boga dua masalah: Tabung Gas distillery nyaeta téhnisna pajeulit, naha nu mangrupa malah beginners kudu dipedar operasi ku profésional saméméh meuli - sahingga grills gas oge jauh leuwih murah batan grills lianna. Pikeun alus gas grill Anjeun kudu investasi sahenteuna 200 euro, gumantung fitur lianna anjeun tiasa nyimpen lajeng pasti leuwih dina méja. Kalawan Garoptionen sarta sababaraha panels tiasa nepi ka euro 1000 sateuacan. Ku kituna, gas grill téh beuki keur master grill gairah diantara urang. Sarua kawincik nepi ka bubuk leutikna ngayakeun tina suluh dirancang salaku botol gas anu sadia ngan di pilih toko mun toko husus muka kali teu jadi areng sabudeureun jam di stasiun gas. Ku kituna, dina gagasan pihak barbecue spontan tina pagawean ati bisa dijieun gancang.

kacindekan

Pikeun gairah grilling na masak professional a grill gas téh akuisisi hébat. Hiji tiasa ngudag hobi sarta nyiapkeun dahareun hébat. Najan kitu, anjeun ogé kudu yakin yén Anjeun hoyong candak wherewithal ka ngalakukeunana dina leungeun. Loba master grill lacks pasti seuneu jeung haseup menikmati "real" barbecue pelesir. Pikeun grills gas, éta kumaha oge rada ka kanyamanan jeung "grill altar" prepares kadaharan pikeun jalan mewah: salinan Tinggi malah boga disebut rail rasa, bisa dieusi kana anggur, bir atawa bumbu. Ieu lajeng dina mangsa proses grilling, ambu maranéhna pikeun kadaharan barbecue tina. Dapur outdoor pinuh pikeun connoisseurs!

Bestseller Nr. 2
Bestseller Nr. 3
tawaranBestseller Nr. 5
gelar Meateor 800 Bottom Panas grill Helios Gas grill grill Performance High steel baja Incl. Grill ngilu Jeung tampilan Gastroschale
  • Hatur nuhun kana cross-konstruksi, urang ngahontal aréa barbecue of 35,5 29,5 x cm. Ku kituna, urang kudu leuwih ti 30% langkung aréa masak ti konvensional luhur panas grill.
  • Kontak jeung usum nya ayeuna rada kaluar leungeun? Kanyamanan laci unik ngamungkinkeun operasi hiji-dibikeun aman sareng nyaman.
  • Persiapan nu steak sampurna, kami geus dianggap langsung dina rarancang. Hatur nuhun meuntas konstruksi jangkungna adjustability, kami bisa minuhan MEATEOR HELIOS maju kalawan bezel a.
  • bangga tur kabagjaan urang bener baki netes terpadu. Hal ieu lokasina langsung sahandapeun ngilu grill. Hatur nuhun kana revolusioner operasi hiji-dibikeun, narik kombinasi unik tina karat na baki gajih terpadu dgn hiji leungeun salawasna asup jeung kaluar.
  • motto urang: Mudah tur merenah grilling! Sanggeus geus kapanggih solusi sampurna pikeun ngarobah jeung condiments jeung laci kanyamanan kami nganggo salah-dibikeun adjustment jangkungna hiji deui.
tawaranBestseller Nr. 7
Ngaduruk Hard Hotspot gas 2-burner grill Wayne | GrillsToastersElectric kaasup panutup. | Nepi ka 300 ° C | Tuang beusi grill | 2 burners stainless steel kalawan piezo ignition | incl. tampilan resep bébas
  • Kuat - The 2-burner gas grill Wayne anu powerhouse a. Sanajan ukuranana ci miboga 65 46 x x 39 cm kalayan tutup ngokolakeun dua burners babarengan hiji 3,5 kW impressive.
  • Ekonomis - The 47 36 x cm ngilu dijieun tina beusi matak meunang leupas jalma 4 cukup. Dina beusi matak Sajaba sadia ngalebetkeun anjeun sono steaks anjeun hiji branding resmi sarta bahan grillst sénsitip pisan gently.
  • Ci - Wayne mangrupa kémping grill unggulan atawa ci gas grill pikeun balkon. 2 handles badag, panutup jeung beurat sakabéh low of 12,6 kg nyieun Wayne anjeun barbecue sobat portabel balik.
  • Sakabeh kontak di Témbongkeun - The tutup thermometer ensures nu gaduh hawa sok dina kontrol. hawa nu dipintonkeun dina Celsius sarta Fahrenheit.
  • Janji kami - Urang hayang nu aya bahagia mun 100%. Kusabab kitu urang nawarkeun layanan pribadi customer, 100 dinten kawijakan balik kalawan pengiriman barang balik haratis ogé rébuan resep dina majalah online Spring Lane urang.
Bestseller Nr. 8
ACTIVA Gastrobräter Edelstahl Gasgrill 3 Flammig, 12kW, GrillrostAnzeige
  • ACTIVA Gasbräter 3 flammig mit Grillrost, 3 Brenner je 4 kW
  • Grillrost hat eine extragroße Grillfläche von 61 x 49 cm
  • Die Brenner sind einzeln regelbar und mit integrierter Piezozündung ausgestattet.
  • Druckminderer und Gasschlauch sind im Lieferumfang enthalten
  • 3-flammige ACTIVA Gastrobräter mit verchromtem Grillrost
Bestseller Nr. 9
Bestseller Nr. 10
Berger 3-Flames Koper gas grill silver silver 50 mbar incl. Grill nyiduh sareng 2 daging clamps Vérsi mibanda piringan Indikator stainless steel
  • hotplate stainless
  • instalasi panggampangna tur gancang
  • gampang pikeun ngabersihan
  • Selang Gas henteu dilebetkeun
  • Nyiduh grill kalayan klip daging 2
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...