Pfandkredit

0
1086

Naon kecap injeuman KPR?

tibatan Pfandkredit kecap injeuman leutik disebut, nu anjeun meunang ti pawnshops ngalawan kaamanan a. Pikeun ménta kecap injeuman KPR, Anjeun kedah deposit hiji item berharga di pawnbroker nu. Jumlah jumlah injeuman diitung dumasar Pfandleiher sahiji nilai injeuman tina masalah deposit. jadi loaned lolobana jam tangan, batu permata, inten, logam mulia, jewelery, telepon pinter, tablet PCS jeung alat tinggi-tungtung tina éléktronika kategori konsumen. Saanggeus repaid nu pemicu jumlah sapuk, méré Anjeun pawnbroker deui anjeun berharga. Jumlah tripping nu sapuk diwangun ku waragad nu pawnshop, dipikaresep tur jumlah injeuman.

Mangpaat pinjaman KPR

Dibekelan keur pawnbrokers dijieun ngariung ku hukum. Kituna anjeun konsumen dina samping aman, lamun nyandak kecap injeuman KPR. Lain pedah di pinjaman KPR:

  • kaamanan luhur pledges (asuransi salila periode ingetan)
  • gancang, pembayaran uncomplicated tina jumlah duit
  • assessment nilai saum sareng akurat ku assessors ngalaman
  • teu cek kiridit
  • euweuh entry Schufa
  • transparansi pinuh

Kumaha carana meunang pinjaman KPR?

A injeuman jaminan dicirikeun ku ngolah basajan. Aranjeunna kedah ngayakeun nampilkeun bukti kamampuhan anjeun mayar hiji deteksi eusi dina pawnbrokers. Dicindekkeun kontrak kalayan pawnshop, geus cukup lamun nampilkeun kartu ID Anjeun. Ilaharna, mangrupa perjangjian injeuman KPR periode tilu bulan geus réngsé. Lamun jadi gering salila istilah, anu ditawarkeun ka anjeun ti pawn nu balanja periode antosan tina opat minggu.

Pikeun ménta kecap injeuman KPR, hiji dokumen identitas (paspor atanapi ID) jeung objek nilai nu rék nginjeum, anu pawnbroker sateuacan. Ieu assesses item pledged sarta susunan hiji harga tetep keur item nu dimaksud. Biasana 50 persen tina nilai resale tina item anjeun pledged bakal dibayar salaku jumlah injeuman. Lamun satuju kana istilah ieu, kontrak injeuman KPR dicokot nepi na asup. Sanggeus tamat ti istilah sapuk, anjeun meunang balik asset berharga anjeun ngalawan pembayaran ti fee lalampahan.

Biaya a kiridit KPR

Salaku disebutkeun tadi anjeun meunang ti pawnbrokers 50 persen tina nilai resale dibayar sakumaha jumlah injeuman. The panjang kematangan tur luhur jumlah injeuman, beuki mahal mangrupakeun injeuman jaminan. Rata-rata, biaya kiridit per bulan na antara hiji sarta dua persen tina jumlah anu geus dibayar ka anjeun. Saterusna, anjeun ditawarkeun biaya asuransi jeung neundeun obyék anjeun tina nilai jeung fee estimasi statutory.

Conto di handap ieu: nepi ka jumlah injeuman tina eur 300 anjeun kudu mayar bunga 1 persen bulanan + fee datar dina jumlah eur 6,50. Per bulan bakal ngarugikeun anjeun euro 9,50 injeuman KPR Anjeun. Anjeun ngan mayar keur waktos kanggo nu objek mortgaged sabenerna lokasina di Leihaus. waktos Ieu bisa disingget sakumaha dipikahoyongna. Ku extension istilah incurring béa tambahan per poé. Nalika exceeding jumlah injeuman tina ongkos dipikaresep eur 300 anu henteu panjang diatur ku legislatif mengikat tapi kudu disawalakeun ku anjeun. A injeuman ti warung pawn kituna bisa jadi mahal dina kaayaan nu tangtu.

Pikeun saha akang pawnbroker nu disarankeun?

Bade kana pawnbroker patut eta ka anjeun, utamana lamun anjeun tiasa redeem berharga Anjeun mortgaged gancang. Lamun keur redeeming kumaha oge, kakurangan duit, anjeun kudu manjangkeun istilah. Ieu incurs béa tambahan.

Transisi ka pawnshop bisa contona jadi hiji pilihan pikeun anjeun lamun perlu tunai tambahan timer padamelan sangkan anjeun bisa gancang nyieun hiji investasi.

Tumbu patali:

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...