injeuman négatip

0
1035

injeuman négatip

a injeuman négatip saukur ngumumkeun kecap injeuman nu peminjam nu perlu nepi ka ahir istilah pikeun repay kurang duit ti anjeunna geus injeuman eta. Nu hurung sakali pohara alus pikeun peminjam ka, tapi kawas sagala hal dina kahirupan ogé ngabogaan injeuman négatip kaunggulan jeung kalemahan tangtu. Saacanna tamat Anjeun kudu ningali taliti tur beuratna nu pro jeung kontra.

Dua jenis injeuman négatip

Dina sambungan ku gajian masarakat wangunan, konsep injeuman négatip geus dipikawanoh pikeun sawatara waktu.
Nu anyar kitu, aya oge variasi kadua injeuman négatip tina nu bakal nguntungkeun hususna earners-panghasilan saeutik. Dina raraga acquire konsumén anyar jeung ngaropéa pikeun waktos salami misalna, bank bade ngeunaan ieu dina gajian leutik ka euro 1000 teu ukur keur forego minat, tapi pikeun nerapkeun éta sanajan dina rentang dikurangan. A injeuman négatip timbul.

Prinsip injeuman négatip tina kecap injeuman wangunan masarakat

Hiji ngalamar pikeun injeuman wangunan ku bank atawa lianna lender boga mayar salian jumlah injeuman ogé dipikaresep tur béa tambahan, contona keur pendaptaran notaris sarta lahan. Di gajian luhur ku total leuwih 15 sarébu euro bisa tepi lending sarta institusi pikeun pager hirup injeuman diasupkeun dina buku taneuh pikeun tetep datang sakumaha dina standar tina peminjam duit maranéhanana. mangrupa harta sahingga jadi eta anu disimpen salaku jaminan.
tapi peminjam nu perlu ayeuna mah ngan kecap injeuman wangunan kalayan jumlah leutik, nu handap 15 sarébu euro, creditor meunang waive asupna dina register darat. Ti pendaptaran ti mortgages jeung notaris diperlukeun pikeun biaya ongkos-luyu, rekening ieu. Ku nyimpen ayeuna datang ka kecap injeuman négatip.

Kawajiban tina peminjam dina hiji gajian négatip pikeun ngawangun tabungan

Mun peminjam a meets kaayaan sarta négatip tangtukeun gajian dina sambungan ku gajian wangunan masarakat kitu, nya kudu minuhan kriteria nu tangtu. Ieu tangtu ngawengku kiridit ditangtoskeun sarta panghasilan padet tur permanén. Saterusna, anjeunna tiasa dugi pakampungan pinuh ku injeuman teu hiji beungbeurat tambahan dina estate na tanpa pangaweruh ngeunaan lender atawa malah ngajual. Sajaba ti éta, harta kudu teu utamina ditawarkeun salaku kaamanan pikeun creditors lianna. Pamustunganana, di ajakan heula bener dasar kudu diasupkeun dina ni'mat lender, upami eta jadi hawa nafsu.

Prinsip injeuman négatip pikeun earners-panghasilan low

Dina variasi ieu, peminjam kudu repay kurang duit dina tungtungna, nalika anjeunna injeuman. Ayeuna gajian online nu ditawarkeun nu beroperasi ku laju dipikaresep négatip tina 0,4 persen. Ieu ngandung harti yén dina hiji jumlah injeuman pamustunganana ngan ngeunaan 1000 euro kudu repaid ku euro 994. Sanajan kitu, peminjam kudu ngalakukeun pisan keur hemat tina euro 6.

Kawajiban tina peminjam dina hiji gajian négatip pikeun earners-panghasilan low

Awalna, varian ieu lending pikeun bisnis négatip pikeun Bank wajib ngadenge, sabab pamustunganana nya meunang deui kirang ti nu dileler eta. Kunaon tepi kénéh nyieun untung lamun nempatkeun hiji gajian négatip, hasilna tina amalan rahayat. Nasabah anu sakaligus miboga pangalaman positif sareng lender ka datangna deui normal. Sajaba ti éta, bangbarung of a kiridit anyar nurun sakumaha kacindekan mimiti injeuman tétéla janten gampang. Konsumén anu jadi dihijikeun kana lembaga keuangan sarta anjog di hiji waktu engké. Lajeng anjeun meunang hiji "normal" kiridit, anu ogé ongkos dipikaresep deui jadi alatan. Lembaga keuangan sahingga bisa meunang urang leuwih anu bakal nginjeum ilaharna aya duit.
Sajaba ti éta, lembaga keuangan jadi approaching yén data pribadi sénsitip konsumén poténsial. Kusabab hiji négatip mun meunang gajian, Anjeun kudu nyimpen sakabeh fakta finansial dina tabel bari maturan. Ku alatan éta, ngabela konsumen ngingetkeun ngalawan tipe ieu lending.

kacindekan

Dimana kecap injeuman négatip peminjam nu bisa nyimpen duit. Aya henteu waragad ngolah disumputkeun. Najan kitu, manéhna geus nyingkab sumberdaya finansial na. Jalma anu hayang nyaho ngeunaan prinsip injeuman négatip ogé bisa ngawartosan diri tina video.

Tumbu patali:

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...