iPhone X

0
1335
iPhone_X_unboxing

Apple geus diwanohkeun andalannya anyarna, anu iPhone X dina lomba teh. Tapi ngajaga janji na, atawa pengumuman nu teuing full-bodied? Naon sabenerna anyar? Ieu kantos pasti iPhone X jeung harga pangluhurna. Dibere nyaho eta dinten didieu di jéntré.

Kumaha carana sangkan hiji iPhone X

nu anyar iPhone X kelas nu boga pangakuan beungeut, a tampilan badag jeung animasi emoji. Brand iPhone anyar X éta impressive di test teh tapi tetep éta hijina pilihan pikeun fans hardcore mutlak Apple.
Masa depan kieu smartphone modern salaku insinyur di Apple dibere, dimimitian ku gerak sirah deskriptif bunderan, diputer sirah dua kali jarum jam. Sanggeus éta, Smartpone "ID raray dipigawé" laporan dina layar-Na. verifikasi beungeutna geus sahingga ngadeg. Salaku ti ayeuna, smartphone bakal ngan bisa dikaluarkeun mun eta ngajaga pamaké dirina di leungeun-Na sarta bisa dicirikeun ku kaméra infra red sareng katingal jero kana beungeutna.
Antisipasi keur nyatetan: Tangtosna ieu anyar iPhone X (Dibaca "10", teu "x") tina kualitas ausgzeichter. Tangtu, eta oge diangkat mahal. Sanajan kitu, eta mangrupakeun telepon nu kudu di karanjang geus? Éta waragad sabudeureun eur 1149 64 kalawan GB memori jeung 1319 256 eur kalawan GB. Sarta saprak ieu tina ucapan hiji alat, nu sigana tés awal saatos hr janten pisan rapuh, sarta gampang fragmented, anjeun perlu perlindungan tambahan pikeun eta. Program pikeun AppleCare anjeun meunang pikeun eur 229, hiji panutup pelindung nyaeta nyata langkung mirah.

Desain Anyar - Hiji alat ampir borderless!

Pausahaan Apple boga on iPhone X rarancang sabudeureun eta renewed. Geus dijieun smartphone ampir borderless sarta dilengkepan chip pisan komputasi kuat sarta sensor tambahan. tampilan nu boga iPhone X 5,8 inci sahingga kacida gedéna mang. Dina babandingan, dina tampilan ti loba nu leuwih gede unhandlicheren ukuran iPhone X 8 5,5 Ditambah ngan hiji inci. alat nu geus cacah dina muatan tunggal jam ampir 24 tanpa dalapan jam kulem ka.
Apple kiwari geus dipasang kahiji waktos salah sahiji mintonkeun boléd di iPhone X nu piksel hideung sabenerna tetep poék jeung teu bercahya. Ngaliwatan ieu aya jelas gede, mangrupa point of pangaruh positif utamana dina pilem, sarta batré sorangan lasts panjang. Kedah urang turutan professional, teras Apple boga iPhone X diwangun pangalusna tampilan tips nu ayeuna eta aya dina sakabeh dina handphone.

Kaméra dina iPhone X

Kamera ayeuna salah sahiji pangalusna kaluar aya dina pasaran. Nalika potret mode Selfie nu ditémbak ku éfék bokeh kiwari, dimana tukang geus kabur. Kondisi pencahyaan dianalisis dina alat sacara real waktu. Jadi raray bisa bercahya menarik, dina waktos anu sareng, tukang ieu sagemblengna blackened. Ieu impressive - lamun gawéna: Jadi kitu mun anjeun nangtung di panggung sarta geus bercahya ku sorotan a.
Kaméra pungkur (12 megapixels) nyadiakeun tinggi gambar kitu alus kawas anu ti iphone X 8 (tambah) jeung geus ngalahirkeun salah sahiji pangalusna nu aya ayeuna dina pasaran. Dina terangan, a leres-warna na-resolusi luhur Gambar sukses. Lénsa telephoto ku zum dual boga ngan hiji f / 2.4- tinimbang hiji f / 2.8 aperture. Ieu ngandung harti dina kondisi pencahayaan taram aya hasilna poto jadi hadé. Duanana lenses gaduh kiwari ogé hiji gambar penstabil optik, nu bakal ngurangan kaméra ngocok. The fotografi blog "Fstoppers" geus di Youtube geus diunggah video ku rekaman video ti iPhone X jadi dibandingkeun jeung pamadegan patut dollar 5 profésional Panasonic GH2000. Kacindekan: The iPhone X tiasa bangga.

Malah video slow-motion jeung nembak 240 per detik bisa dirékam dina kualitas full-HD. video 4K tiasa ayeuna dicokot kalayan 60 30 tinimbang pigura per detik. Ku kituna, klip némbongan smoother. Anjeun kudu nyaho yén 4K60FPS 400 meakeun volume megabytes per menit. Hiji pilem HD lengkep konvensional meakeun ukur 90 MB per menit.

iPhone X - KOMUNITAS alat anu teu merlukeun kecap akses

Paling istiméwa mangrupa pangakuan raray tina iPhone X, Unggal iPhone X ningal langsung hayang nyokot kadali raray ID téknologi ningali dina peta. Raray ID urang geus pangalusna cocog ngartos wawasan Apple. Karya teknologi, nyieun dua sensor infra red diwangun duanana 2-D Gambar bari model 3-D tina raray ku boga. Modél 2-D ieu dijieun tina 30 000 titik infra red nu projected onto kulit pamaké urang. gambar ieu lajeng disimpen lokal kana nilai numeris na teh sarua jeung smartphone, di wewengkon utamana aman.
nu intricacies teknis na rinci anu bener miara loba pamaké. Nu penting maranéhna manggihan balik parasaan: kumaha aran eta? Dina jawaban eta rada sakumaha gampangna lamun eta pernah gabT kecap akses. téhnologi nu disappears kana latar tukang, eta bisa jadi teu nyaman di momen. Tungtungna kumaha aman alat anu iPhone X dimana sagalana ieu nempatkeun dina pikiran teu ngaganggu nu pamaké jeung ketikan tina kecap akses. Naon carana kiyeu layar amoberen. éta "teu" alus-pilari. Tapi iPhone ieu X-mono brow perenahna fitur killer saeutik: URANG SUNDA "TrueDepth kaméra", kalawan nu alat kasebut Henteu dikonci.
Apple geus disebut fungsi ieu, nu ID raray. Di dieu, ieu teu ngan hiji pangakuan raray basajan, nu bisa tricked kalayan poto tunggal, sakumaha kasebut nyaéta dimungkinkeun dina loba alat jeung Android. Gantina, modul infra red kompléks mungsi bareng kaméra. Teu kodeu ditangtukeun ku pertandingan raray geus-disimpen, smartphone ieu dikonci. Hatur nuhun kana téhnologi infra red, éta sanajan gawéna di nu poek. Sagalana mana dina pamisah kadua di hareupeun manehna. Ngadegna teh ID raray sabagian intuitif jeung luhur kabeh di handapeun menit a éta siap. Di dieu, pamaké geus revolve sabudeureun sirah na 2mal dina gambar siap pake, sabab lamun manehna bakal nachzeichnenn kalawan irung na bunderan. Éta eta.

Hombutton ade iPhone X!

alat nu ampir borderless. Kusabab Apple jauh didieu tombol imah, liwat anu sacara gembleng runtuyan lampah jero smartphone anu dikawasa. Di dieu konci ieu contona ku cara maké di scanner sidik. The swipes Freshly kenalkeun, sabagean ayun pikeun navigasi tiasa gampang jeung gancang diajar. Dina video nu handap nu katingali fitur individu.

Carana ID raray sakumaha jangji?

Sababaraha, patarosan timbul: Dupi nu ID raray sakumaha alus sakumaha diémbarkeun? Sumuhun, sanggeus ratusan operasi sampel - kalawan Outfts béda kawas kacamata, hat, buuk palsu, di nu poek - eta bisa nyatakeun: Ieu geus digarap reliably sarta sahanteuna utamana. A gede candor katingal di iPhone X unlocks alat dina hiji detik. Handap hal anu penting pikeun ngantebkeun sareng jari na ti handap nepi, pikeun muka layar utama kalayan sagala aktip. Hiji titik perlu, dicirikeun Apple hayang nyegah eta seratan teu lasut.
Aya kalana kitu, téhnologi nu oge wates na. Ti sudut pisan serong, software ID raray bagian boga masalah sagampil kajadian nalika telepon pinter teuing atawa jauhna leuwih ti éta mangrupa panangan urang panjang jauh ti raray. Ieu cukup parobahan visual nu leuwih gede, jadi algoritma asalna tina solder nu. Upami Anjeun gaduh sal di sungut jeung irung atawa lalaki geus dicukur kaluar janggot-Na, kodeu aksés nu kedah ogé jadi diasupkeun. Nyaeta janten bener, Advanced raray ID, anu data dirékam pikeun modél 3D nu geus disimpen. Kusabab diwangun-di deteksi beungeut geus networked ka adaptif jaringan neural ID dasFace sok akurat, nyebutkeun Apple.
Sakabéh data pikeun ID raray teu disimpen dina awan, tapi tetep disimpen dina telepon. ID raray ogé jalan sahingga tanpa hiji sambungan Internet aktif. Malah jeung fitur kaamanan loba nyaeta raray ID teu sampurna. Ku "Wall Street Journal" pried téhnologi nu ku pasangan pangeboran eineiiges. Ieu tangtu durchgegagen salaku fitur husus, tapi aya Hacking sistem pikeun nyoba outsmart dunya, atawa pikeun megatkeun arrangements kaamanan aya. Dina waktos salajengna basa bisaeun sabaraha luhur kasalametan raray ID sabenerna.

The unicorn diomongkeun dina iPhone X

Téknologi balik unicorn henteu dipaké nyalira nalika muka konci smartphone. Aplikasi anu ngawengku data sénsitip sarta saméméhna diperlukeun hiji auténtikasi tambahan maké Toel ID kiwari ogé meunang aksés ka kaméra TrueDepth. Ieu anu di perbankan The aktip, rupa aplikasi home pinter: kumaha Sicherheitscams Arlo atawa sandi manajer IPassword. Cingcin jam alarm otomatis quieter nalika iPhone X perceives nu kasampak. Yén ponsel ogé jumps gancang kana sayaga lamun teu kasampak katuhu - pikeun ngahemat daya. pesen asup, anu mintonkeun angklung dina tampilan pikeun privasi ngajaga, lamun pamaké tina smartphone Sigana di tampilan anu. Ieu kabeh fungsi calakan anu nyambung genah tur miteiander usefulness.
Aya Animojis: Sareng aranjeunna, pamaké tiasa ngalebetkeun ekspresi raray sorangan sacara real waktos langsung kana nomer badag tina Emoji, anu unicorn arah droppings. Handap Anjeun bisa ngirim gambar saeutik: Kirim ka babaturan, contona, naha iMessage atawa salaku file video kalayan Whatsapp na Co. Naha gimmick ieu ditembus, teu acan kabuktian tapi geus lucu. For loba fungsi nu geus anu pangalusna naon hiji anyar iPhone X geus nawarkeun.

Fitur: daya komputasi éksténsif gandeng jeung ngecas tampa kabel

Sesa parabot tina iPhone X sakitu legana idéntik jeung model 8er. The diwangun-di processor A11-Bionic teh panggancangna di waktos nu manggihan. Dina tolok ukur - program husus pikeun manggihan prestasi - anjeunna Sigana alus dina sagala hal: Dina Geekbench anjeunna bisa di sawatara wewengkon leuwih ti dua kali loba titik sakumaha pesaing na ngahontal. IPhone jingjing anyar nu ayeuna di smartphone panggancangna sadia dina pasaran.
das iPhone X bisa boga muatan nirkabel sarta bisa ngandung jeung sakabeh stasiun ngecas Qi komersil - nu oge dieusian ku pamadegan IKEA jati na lampu IKEA. Prosés ngecas nyokot leuwih panjang batan eta diperlukeun pikeun kabel. Najan kitu, keur eta kudu teu tampered kalawan kabel. Umur batre Apple nyebutkeun aya dua jam atawa leuwih ti teh bisi ku iPhone X 7. Ieu realistis: Dina ahir poé ku pamakéan "normal" ngeunaan batré 40 persen tetep. Kitu sapopoe mun meunang gampang, tapi dua poé tanpa kakuatan teu mungkin.

Kaulinan tester boga iPhoneX

Malah nu pangleutikna boga iPhoneX. The 4 taun kaulinan tester geus unpacked iPhone jeung dipaké deui pikeun kagiatan Youtube-Na.

Kacindekan: The iPhone X ieu reinvented

jeung iPhone X mulih di Apple teh magic sahiji alat tadi. Éta kasaimbangan sampurna pikeun sakabeh jalma anu hayang boga layar badag, tapi mana model Ditambah 8 némbongan teuing kandel. Kaméra nu dipasang dina pangalusna keur di pasar, kalawan na nepi ka 256 néang tina gudang, alat ieu boga masalah spasi deui. Najan tombol Imah nonexistent operasi pamaké dawah. Layar boléd anyar Sigana alus teuing, nu Gesichtsentsperrung raray ID nyaéta téhnologi pisan seru. Gawéna heran ogé dina pamakéan sapopoé. Anjeun robah cara urang berinteraksi sareng mobile urang fundamentally. iPhone hareup X-generasi kauntungan aman tina seni. Atawa oge masih sababaraha masalah teething waras. Meureun perlu raray ID tapi sabenerna leuwih waktos digawekeun hadé - yén bakal mawa tés jangka panjang dina poé.
Hiji rekomendasi Toko eksplisit masih tacan mungkin pikeun alat. Kalawan euro 1149 (64 GB) jeung euro 1319 (256 GB) nyaéta iPhone X alat jeung pisan mahal bisa kapanggih di smartphone allerteuersten ayeuna. Naha salah Gesichtsentsperrung sarta layar badag kana euro 300 perlu atanapi muatan Teu Percaya kana serangan geus teu mirah iPhone 8 (Plus), unggal individu kudu sorangan nangtukeun pikeun sorangan. Kusabab éta kaméra, processor, téknologi mobile jeung ngolah nyaéta bisa katempo kalayan béda. kompetisi teknis komparatif kalawan sistem operasi Android bisa dibeli dimimitian di eur 500, contona, Galaxy S8, Tapi ieu teu dianggo ku ékosistem Apple. Sarta carjer kudu dibeuli nyalira.

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...