usaha Rotary Hammer

1
1825
usaha Rotary Hammer

Naon palu?

a usaha Rotary Hammer mangrupa alat pikeun pangeboran liang dina jenis harder batu na beton padet. Datang sakumaha dipake dimana bor dampak téh dibawa ka wates maranéhanana. Ieu ngandung harti yén alat kakuatan nyaeta kudu di mana situs konstruksi. Tapi ogé pikeun pamakéan pribadi sabudeureun imah nalika kali téh ditanggung sababaraha karya konstruksi, drills palu nu alat syukur deui.

powerhouses bener leutik!

The bungkus kakuatan leutik gaduh asal maranéhanana di tunneling sarta pertambangan of 19. Abad ka na nu jadi kawasa. Ku kituna, aranjeunna oge boga lawan nyata komo bahan paling padet softened kakuatan dirina - upami Anjeun hoyong ayeuna ngédit tembok, tembok atawa bahan séjén.

Naon anu Anjeun pigawé kalayan palu?

Jeung palu kana dosis padumukan bisa, liang bor dowel na anchors professionally dina tembok steely. Ngan lamun dina bor palu asalna didieu kusabab bahan teuas teuing ka wates na, anu palu yakin kalawan sakabeh kakuatan-Na. Ieu sering di heubeul prefabricated kasus dimana aya kamajuan tanpa palu. Pikeun bor palu, aya cocog a bor kerah.

Usaha Rotary Hammer hartosna workload

Pikeun unggal yourselfer who wants to caang ku workshop well-dilengkepan, nu palu usaha Rotary mangrupa bagian integral pakakas-Na. Kalawan palu nu bisa sasaran nganiaya jeung pangeboran usaha Rotary - euweuh urusan sabaraha batu témbok beton padet. mesin dicirikeun dina anu sipatna pisan kuat jeung éfisién dina noise comparatively low. Ieu utamana alatan tekanan kontak lemah sareng speeds handap. kituna teh sorot zat mangrupa, kudu nu palu nalika dipaké moal sakumaha niatna dipencet ngalawan tembok atawa ka handap tur kituna anjeun kudu nerapkeun salaku pamaké teuing kirang gaya. Kituna, aranjeunna oge idéal pikeun gawé overhead.

ieu Anjeun kudu mertimbangkeun nalika meuli bor palu?

A palu nyaéta tambahan berharga keur taman alat Anjeun upami Anjeun hoyong mindahkeun baja beurat jeung tembok beton pikeun awak. Sajaba ti kaistiméwaan Anjeun kudu ati lamun meuli yén cecekelan tina bor nu aya ergonomically ngawangun, dijieunna tina karét lemes sareng anu Geter-insulated ambéh alat kasebut salaku nyaman sabisa di leungeun-Na. Sarua krusial nyaeta beurat. Ulah jadi hirup anjeun henteu resep didieu! Nalika mungkin gawe overhead anjeun kuciwa lain kaputusan dibeuli Anjeun. Alat ngan potongan nu nyarios ka boga beurat leuwih luhur ti brand ngaran.

Janten kritis: Kumaha sering anjeun bakal ngagunakeun mesin?

Anu bakal nganggo bor palu mindeng, jadi Anjeun kudu investasi di sakumaha lampu salaku parabot mungkin. Anjeun oge kedah maju acan terang naon nu Anjeun hoyong edit utamina ku bor palu na sabaraha sering mesin diperkirakeun geus dipaké. Salaku pamaké kasual, éta bisa jadi leuwih sasaena pikeun anjeun pikeun investasi dina alat, dimana anjeun mareuman palu jeung eta tiasa kituna dipaké salaku bor biasa. Jadi maneh bakal geus ditelasan dua manuk kalawan hiji batu? Nya kitu, anu bor palu jeung operasi batré lends sorangan ka pamakéan occasional.

Anjeunna teh einsatzbar leuwih fleksibel ogé alatan anjeunna teu kabeungkeut ka catu daya éksternal. Hal alus nyaeta anu accu anu pohara kuat Kiwari anjeun bisa nyieun loba liang gampang. Utamana lamun kudu saloba parabot batré-Powered tanpa kabel obeng, A bor palu tanpa kabel fits sampurna di inventory Anjeun. Sajaba ti éta, loba accu cocog heran dina rupa-rupa alat. Jadi Anjeun kudu salawasna boga batré pre-muatan dina leungeun. Lamun aya versi kalawan catu daya éksternal, nengetan hiji panjang kabel kacukupan - dianjurkeun di dieu sahanteuna tilu suku - sangkan teu saurang ogé anu di karya malah di jalan.

fitur teknis

Desain mékanisme dampak penting, kudu dijieun tina bahan padet meh bisa ngalakukeun aplikasi na tanpa karuksakan. Sanajan kitu, desain teu kudu teuing masif, sabab lamun heunteu péngkolan mana anu ka beurat tur bakal ngali kuli salajengna kalawan palu nu. A fitur pohara penting nu kudu boga bor palu anjeun, teh pangsaena pangaruh dampak sahenteuna 5000 ketukan per menit, nu malah diatur dina pangalusna.

Kumaha carana sangkan palu?

A niup palu ngirimkeun impulses nu ngagem turun bahan padet tur ngagunakeun gerak usaha Rotary, bahan nu rusak. Jadi mesin ngoperasikeun dina prinsip béda ti nu bor dampak palu. Aya ngeunaan 5000 ketukan per menit dihasilkeun - kirang ti dina kasus hiji bor palu - tapi inténsitas shock nu leuwih luhur di dieu sarta ieu anu dilumangsungkeun beuki kuat.

Dampak prinsip tina bor palu

Ngaranna nunjukkeun: The bor palu hammers ngalawan tembok. Jero alat nu aya mékanisme palu pneumatic, nu ngahasilkeun nu disebut Bohrfutterschlag. Ieu hasil nu dampak teuing kuat ieu dikirimkeun ka bit bor, anu palu usaha Rotary kalawan betah anu disetir kana témbok jeung pamustunganana bahan ngabogaan sisikian pohara rupa ngaruksak. Sajaba hammers usaha Rotary pneumatic, aya ogé hammers hidrolik. Beda antara dua nyaéta yén mesin pneumatically disetir weighs kirang na téh sahingga leuwih cocog pikeun pamakéan imah. The hammers hidrolik deui manggihan ngadeukeutan ka pausahaan konstruksi di aplikasi konstruksi lantaran nyieun sora badag.

versi nu sadia tur naon distinguishes aranjeunna ti?

Who wants to meuli Porsche diantawis Bohrhammern kedah pastikeun yén palaksanaan na via dua hambalan gear sarta disebut rotasi eureun hartosna boga. Naon dua hambalan gear? Dina gear munggaran, anjeun tiasa bor liang badag lalaunan, dina gear kadua liang leutik nu dibor dina laju nu leuwih luhur. Pikeun speed nu datang ka dieu, sabab bisa ngahontal pangeboran langkung akurat. The rotasi eureun hartosna nyandak anjeun nyieun lampu chiselling kayaning angkat liang.

Sateuacan dibeuli, éta worthwhile pikeun ngabandingkeun retailers béda jeung nu lian. Kadangkala hammers ogé bisa dibeuli ku hal aksésori mangpaat. Hal ieu ngaronjatkeun nilai mesin Anjeun immensely.

Pro jeung kontra

Hiji kaunggulan badag tina bor palu anu sabenerna manéhna geus euweuh lawan nyata - euweuh urusan sabaraha batu teuas, témbok, powerhouse kasebut hade jeung aman einsatzbar. Jeung bagian Hadé pisan yén gawéna kawilang sepi alatan tekanan kontak lemah sareng speeds na low. Kitu ogé nguntungkeun nyaéta kanyataan yén salinan kalawan mékanisme palu efisien bisa dijalankeun kalawan usaha saeutik pisan. Lamun milih pikeun mesin nu Anjeun mareuman palu jeung maranéhna bisa migunakeun eta salaku bor biasa kituna, anjeun tiasa nganggo dunya leungeun Werkens kabuka, sahingga anjeun ngalakukan tugas béda jeung mesin - lajeng beuli bayaran pareum. Sajaba ti éta, hammers usaha Rotary mangrupakeun parabot nu sakali dibeuli, ngabuktikeun awét diimplementasikeun.

pangaruh Disadvantageous dina meuli hiji bor palu, yén éta téh mangrupa alat nu kawilang mahal nu bisa anjeun sono dina mesin na ogé karya mindeng mibanda parabot lianna - bisa dilumangsungkeun - sanajan kirang nyaman. Sanajan kitu, jadi loba perbaikan imah humandeuar yén penanganan tepat jeung kontrol ti bit bor alatan blows palu kuat tur Geter kukituna dihasilkeun bisa dilumangsungkeun hijina mibanda kasusah.

kacindekan

The bor palu nyaéta alat rada mangpaat lamun mindeng kudu ngalakukeun kalawan dinding steely. Dina pamakéan sporadis, éta ngan saarah pikeun ngalaksanakeun aplikasi kalawan alat geus aya - malah mun operasi merlukeun kakuatan malah leuwih. Sateuacan meuli, jadi Anjeun kudu balik di na jujur ​​kalawan diri: Kumaha mindeng ngagunakeun palu usaha Rotary bakal sabenerna jadi dibutuhkeun? Lamun mutuskeun pikeun ngagunakeun eta, teras anjeun dijamin hiji alat pisan dipercaya jeung éféktif, nu pasti bakal enrich alat Anjeun Park sarta kalayan saha anjeun boga loba senang bari digawé téh.

tawaranBestseller Nr. 1
tampilan Makita HR 2470 SDS Ditambah usaha Rotary Hammer
  • Pikeun pangeboran, pangeboran palu jeung chiselling
  • Kuat 780 watt motor kalayan cagar kapasitas tinggi
  • Énergi max dampak. 2.4 J, Max. Diaméterna pangeboran mm (kai / baja / beton) 32 / 13 / 24
  • Sicherheitsausrastkupplung ngajaga pamaké sarta mesin
  • speed adjustable sacara éléktronik jeung niup
tawaranBestseller Nr. 2
Einhell Rotary Hammer TH-RH 900 / 1 (900 W, 3 J, pagelaran pangeboran di beton 26 mm, SDS-Plus, logam jero gauge, kasus)
  • Fitur-kuat 3: pangeboran, pangeboran palu, montak penerbangan dina powerhouse ci anu gaduh kakuatan 900 watt
  • Overload slipping clutch pikeun operasi aman tur panangtayungan motor
  • mékanisme palu Pneumatic pikeun dorong optimal dina sakabéh proyék konstruksi
  • Alat gerakna alununun anu tahan pikeun saé pangsaéna alatan cahaya beurat / perlindungan torsion ku cara cecekelan tambahan sareng stabil jero léngkah
  • Pangiriman dina hal angkutan tur neundeun praktis
tawaranBestseller Nr. 3
Bosch Profesional usaha Rotary Hammer GBH 2-28 F (880 Watt, robah Amrik SDS-tambah diaméterna pangeboran max beton: 28 mm, dina L-Boxx) Témbongkeun
  • The palu bor GBH 2-28 F Bosch Profesional - saum sareng kuat
  • The bor palu miboga fungsi snap-di, nyieun parobahan alat gancang nyaéta dimungkinkeun
  • Pikeun mindahkeun kakuatan maksimum nu GOP 55-36 geus hiji dioptimalkeun tilu diménsi Krafschlussverbindung kalayan motor 55-watt sarta panganteur Starlock
  • The Kickback Control nyadiakeun kadali lengkep sanajan hiji setback terduga (Jurus Balik Control)
  • Pangiriman: GBH-2 28 F, robah Amrik SDS-tambah, gancang robah 13 mm, jero eureun 210 mm, pakean mesin, serangan tambahan, L-Boxx ngalebetkeun, L-Boxx (3165140843669)
tawaranBestseller Nr. 4
Bor palu palu bun Profesional GBH 2-26 F (830 Watt, robah-over SDS-plus, énergi dampak: 2,7 J, dina koper) tampilan
  • The palu bor GBH 2-26 F Bosch Profesional - a gancang sadaya-rounder pikeun pamakéan sapopoé dina situs konstruksi
  • Tinggi Meißelabtragsleistung ku kuat motor 830-watt jeung énergi dampak 2,7 J
  • wadah alat SDS-tambah, max. pangeboran mm palu 26 di beton jeung ka 68 diaméterna bor mm beton kalayan cutters core
  • aplikasi serbaguna nuhun rotasi eureun pikeun chiselling jeung kontrol speed éléktronik pikeun digawé bersih
  • Lingkup suplai: GBH 2-26 F, cecekelan bantu, jero eureun, pakean mesin, robah gancang, robah Amrik SDS-tambah, mawa hal (3165140859202)
tawaranBestseller Nr. 5
Bosch bor palu PBH 2100 RE (jero eureun, cecekelan tambahan, bisi, 550 Watt) Témbongkeun
  • The palu bor PBH 2100 RE - hammering Effortless di beton jeung masonry, chiselling, pangeboran sarta screwdriving kalawan 550 wattage
  • Repot knocking kaluar Kotak jeung tarikan basajan tina liang sambungan kabel
  • Saum sareng alat-gratis ngarobah tina alat panempatan berkat SDS-tambah
  • Shutdown tina flapping gerak mungkin mun bor di kai atawa baja
  • Lingkup suplai: PBH 2100 RE, jero eureun, cecekelan tambahan, bisi (3165140633857)
tawaranBestseller Nr. 6
Bosch Profesional usaha Rotary Hammer GBH 3-28 DFR (800 watt Dampak énergi max: 3,1 J, robah Amrik SDS-tambah) tampilan
  • The palu bor GBH 3-28 DFR Profesional ti Bosch - kinerja tinggi na tingkat Geter panghandapna
  • The GBH 3-28 DFR ngabogaan kamajuan gancang di pangeboran sarta tatah kakuatan tinggi
  • Alatan éta Geter lemah sareng cara distribusi beurat saimbang digawekeun pisan pikaresepeun jeung palu nu
  • Hatur nuhun ka robah Amrik switching gancang antara pangeboran (pikeun beton) jeung tanpa dampak (kalayan kai jeung logam) nyaéta dimungkinkeun
  • Lingkup suplai: GBH 3-28 DFR, keyless 13 mm, jero eureun 210 mm, robah Amrik SDS-tambah, cecekelan tambahan, bisi (3165140471176)
Bestseller Nr. 7
Einhell usaha Rotary Hammer Siapkeun TC-RH 900 (900 W, 3 J, kapasitas pangeboran di beton Ø 26 mm, wadah SDS-Tambih Deui, incl. 12 PCS. Pangeboran sarta Meißelset, bisi) tampilan
  • Tilu fungsi anu kuat: pangeboran, pangeboran palu, chiselling kalawan ngaropéa di powerhouse ci kalawan 900 wattage
  • Overload slipping clutch pikeun operasi aman tur panangtayungan motor
  • mékanisme palu Pneumatic pikeun dorong optimal dina sakabéh proyék konstruksi
  • Mantap aluminium sirah gear pikeun nanganan alatan beurat lampu / Anti rotational ribbing dina cecekelan bantu sarta stabil jero eureun
  • Kaasup 12-sapotong bor na Meißelset, disadiakeun dina angkutan jeung neundeun hal praktis
Bestseller Nr. 8
Multi palu / palu UHEV 2860-2 rusuh Romadhon | kalayan asesoris éksténsif, fungsi 4: pangeboran palu, pangeboran di dua kursus na chisels,-kinerja tinggi mékanisme palu | 3,4 J / 1100 WAnzeige
  • Multi Hammer kalayan fungsi 4: pangeboran palu, pangeboran di dua kursus na chisels
  • metabotropic Gancang: robah gancang antara SDS Ditambah palu Amrik jeung Amrik keur pangeboran di kai jeung logam
  • Vario Tacho Constamatic (VTC) full-gelombang éléktronika pikeun gawé bareng speeds bahan-spésifik nu tetep konstan dina beban
  • transmisi Dua-speed, dua speeds pangeboran pikeun pangeboran éféktif dina kai jeung logam
  • kaamanan Metabotropic S-otomatis clutch: decoupling mékanis of drive nalika blok bor keur kerja aman
Bestseller Nr. 9
Bosch usaha Rotary Hammer GBH 2-28 F + L Case + 2x Metabo tatah + bor Bosch diatur 5 teiligAnzeige
  • Bosch usaha Rotary Hammer GBH 2-28 F
  • + L-Case
  • + 2x Metabo tatah
  • + Bosch bor set potongan 5
tawaranBestseller Nr. 10
TROTEC Rotary Hammer PRDS 10-230V (1500W, 5 J, masonry / bata pengeboran kapasitas 32 mm, SDS-Plus, gagang tambahan, bisi) Pintonan
  • hammering kuat di beton atanapi masonry, chiselling jeung pangeboran kalawan kaluaran 1.500 W pisan kuat
  • Mekanisme palu pneumatik sareng kakuatan 5 Joule Striking - gaya dampak maksimum dina bahan susah paduli tekanan kontak / Rarancang L-Ergonomic kalayan pusat gravitasi anu sampurna
  • Dampak henteuna sareng kontrol laju pikeun bahan anu cocog sareng alat pamilih anu cocog sareng konci aman
  • Geter pelapis Ngendang Utama sareng gagang tambahan anu tiasa dilereskeun pikeun nanganan paling optimal / fungsi eureun rotary pikeun ngeureunkeun sareng dampak eureun pikeun pangeboran dina logam sareng kai
  • Pangaruh terbatas sareng kontrol kecepatan kanggo karya anu cocog sareng bahan kalebet borongan bor-roda toothed-roda sareng SDS shank kanggo dianggo kalayan latihan shank babak.
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...