janggot trimmer

0
1111
janggot trimmer

a janggot trimmer ieu hiji kudu-kudu - naha tunggul atawa janggot.

janggot mangrupa trend anu terus ngaliwatan sataun tur geus ditarima ku lalaki sakabeh umur. Salaku salah sahiji nu loggers tiasa sababaraha lalaki tuwuh beards maranéhanana - nu geus basajan sarta merlukeun euweuh aksi salajengna. Najan kitu, pikeun ngadalikeun pertumbuhan nu teu jadi basajan.

Ideally, lalaki bearded hoyong geus dijaga beards maranéhna dipangkas tur rapih. Hiji-hijina jalan anu janggot well-diteundeun teh janggot trimming katuhu, éta komitmen, perawatan ditangtoskeun tur: a trimmer janggot. The bulu awakna dikaitkeun raket jeung gambar ti hiji lalaki kuat, reflecting mun extent sababaraha kapribadian Anjeun. A janggot téh ti kitu loba vibrations positif. Kapercayaan, hikmah, kawani, kakuatan. Awéwé manggihan beards pikaresepeun.
Tapi ngajaga bentuk jeung katingal tina janggot anjeun leuwih ti ngan bragging. Sateuacan rék ngagunakeun trimmer janggot, kudu dianggap, kawas janggot kudu kasampak kawas dina mangsa nu bakal datang. Rék kalangkang (pertumbuhan janggot, hiji waktu nutup sangkan ngalawan 5: I admire nyanghareupan 17 lalajo lamun geus dicukur isuk-isuk) pukul 00 Palasik atanapi hoyong kasampak kawas Zach Galifianakis, film hade tinimbang Alan Gartner ti Hangover geus dipikawanoh? perawatan kulit? perawatan bulu janggot?
Unggal lalaki kudu nyaho kumaha penting nya eta pikeun motong janggot anu rutin, sabab bari lolobana kauntungan anu dina penampilan, sababaraha hal bisa mastikeun yén janggot Anjeun Sigana goréng sarta neglected. conto:
bulu raray nya rawan kulit flaky. Utamana ku jenis bulu poek, flakes kulit anu ditingali tur pageuh lengket janggot anjeun kana waktu.
Langkung bulu = iritasi kulit leuwih

Microbiologists geus kapanggih kaluar yén di beards loba baktéri nu kapanggih, nu aya sarupa baktéri nu biasana urang manggihan di WC! Dina minyak janggot ti kulit Anjeun bisa ngabalukarkeun jerawat ditéang jeung panyakit kulit sejenna.
Nyokot model katuhu, nu pangalusna dipasangan pikeun profil ramo Anjeun. Candak ka waktu pikeun manggihan jeung beroperasi panalungtikan saeutik. A janggot trimmer alus nyaéta sora fungsi, profil aplikasi tur hargana anjeun daék mayar. Na kawas sagala produk perawatan kulit, aya sababaraha faktor konci - pro jeung kontra - nu maénkeun peran badag dina milih trimmer Anjeun.
Kualitas: Tujuanana nya éta pikeun meuli Bartrimmer dimana salah boga hal ngeunaan lila. Nengetan model anu wilah anu stainless steel, sareng kontrol Pakem teguh.
Kabel atawa nirkabel: Sababaraha tradisi resep daya tambahan sarta jus wates ti outlet di. Bari batur ngarasakeun portability tur genah tina model nirkabel tina sorangan. Di dieu, dulur boga mutuskeun nu ngetik eta milik.

vs. garing trimming baseuh

Boh garing atawa baseuh. Unggal trimming boga angka nu sami ngeunaan kaunggulan. Tapi, ngalakonan eta cukup merenah pikeun pindah antara baseuh jeung garing.
Setélan panjangna: pondok, sedeng atawa panjang? Lemes atawa tunggul? A trimmer kalawan pilihan panjangna béda bisa ngabantu anjeun ngahontal katingal rék.
Versatility: ceuli trimmer atanapi trimmer kalawan sistem vakum. Jieun pangalaman Anjeun kalayan fitur tambahan.

Naon néangan nalika meuli trimmer janggot?

Tetep hal ieu dina pikiran nalika anjeun milih trimmer janggot anjeun:

  • Kakuatan - More kakuatan hartina leuwih torsi, nu hartina leuwih mustaches anu dipangkas dina hiji lolos.
  • Batré hirup - kanyamanan hadir kalawan umur batre panjang tur waktos nuju dieusi.
  • Praktis - praktis mangrupakeun trimmer janggot, nu bisa diumbah na ngaheéat waktos Anjeun. Atawa bisa switched pikeun dua kali tegangan mun anjeun ngarambat sacara internasional.
  • Gampang pikeun ngabersihan - trimmers Best gaduh huluna motong pisah nu bisa dihapus sarta cleaned, anu mantuan pikeun nyimpen hiji agul sterilized.

Kabéh kriteria luhur nyadiakeun umum, gagasan kasar kumaha anjeun kedah ngadamel kaputusan dibeuli calakan. Nanya ka diri kumaha jeung dimana anjeun bakal make trimmer Anjeun. Dina pancuran? Pikeun motong bagian séjén awak?

Philips Series 7000 vakum janggot trimmer BT7220
Pangalusna pikeun: motong beresih jeung beberes
Kamarana anjeun terang: Wilah anu "siap pangropéa-" na henteu lubrication diperlukeun - sahenteuna keur sababaraha bulan.

Philips Series 7000 vakum janggot trimmer kalawan 3 tunggul fungsi BT7090 / 32, tampilan hideung
  • Sistim vakum terpadu dipaké pikeun ngumpulkeun hileud cut-off
  • Kontur-handap sisir ensures hiji tepat na malah hasil
  • 18 tebih adjustable of 1 mm nepi 18 mm luhureun Philips ZOOMWHEEL
  • batré litium-ion kalawan 75 Min. motong waktos di jam 1. Ngecas waktos
  • Lingkup suplai: janggot trimmer, 1 janggot sisir, jéntré sisir 1, meresihan sikat 1, kantong gudang 1

kacindekan: Super stylish, super kawasa, nu Philips vakum janggot trimmer BT7220 mangrupakeun nurturing "andalannya". Hiji sistem vakum dirancang husus ngarebut éta bulu dipangkas dina cecekelan alat. Hal ieu ngamungkinkeun gancang jeung gampang pembuangan nyaéta dimungkinkeun. Kumaha tetep lanté anjeun sarta tilelep dina beresih. The adjustable agul berpungsi leres dina trimming tina gaya janggot béda. Anjeun tanpa narik ngageser mulus leuwih ramo Anjeun pikeun buuk. The glide hipu tina peradangan trimmer sarta iritasi ngurangan. The awét sabeulah teu merlukeun lubrication tambahan. Malah hiji beberesih dina cai ngajalankeun damel sabeulah nu kaluar tina nanaon. Model heubeul BT7090 ogé ngabogaan tombol turbo. Ku kituna, laju nyeuseup of agul jeung ngaronjat ku kandel cut bulu dina precision gancang. Nepi ka 20 konci-di setélan panjang anu sadia, dimimitian dina 0,5 10 mm mm sarta nepi ka modern "Vikings". The kamampuan batre badag nyaéta fitur séjén tina trimmer ieu. Dina muatan tunggal hiji jam nu janggot trimmer bisa dipaké 80 menit pikeun pamakéan nirkabel.

tawaran
Philips Series 7000 vakum janggot trimmer BT7220 / 15, tampilan hideung / pérak
  • Sistim vakum terpadu dipaké pikeun ngumpulkeun hileud cut-off na ensures a mandi beresih
  • Téhnologi jeung kumis jeung wilah stainless steel ka motong DualCut leuwih éféktif dipaténkeun
  • 20 tebih adjustable of 0,5 mm nepi 10 mm luhureun Philips ZOOMWHEEL
  • Gampang beberesih berkat wilah lengkep bisa diumbah, 80 menit tina hirup batré
  • Lingkup suplai: janggot trimmer, precision trimmer, 2 Datailkammaufsätze, kantong gudang, meresihan sikat

coklat BT5090
Pangalusna pikeun: janggot styling
Kamarana anjeun terang: Sistem batré dual taméng ngamungkinkeun 50 menit kakuatan trimming pinuh. kacindekan: Salah sahiji model anyar dina panggung, Brauns pendatang boga katingal premium geulis tur langsing nu bisa pahili gampang jeung shaver listrik-unggul pangajén pausahaan. The Brown BT5090 janggot trimmer hadir kalawan hiji agul ultra seukeut nu nawiskeun setélan 25 tepat kituna. Kabayang precision nyadiakeun setélan 0,5mm mun 25mm. Trimming dina setting pangluhurna nyadiakeun janggot bushy. Pangropéa téh basajan: Flushing agul di handapeun cai ngajalankeun ngaluarkeun lebu jeung bulu effortlessly. hirup batré tetep atribut pangbadagna, lantaran alat anu ciri sistem dual-batré husus anu ngawangun kakuatan cukup pikeun motong tina muatan ngan 5-menit gancang. Hiji jam sarua cut 50 menit tanpa kabel. Geser sarta gaya fungsi oge mangpaat pikeun styling edges.

tawaran
Brown janggot trimmer na trimmer BT5090, incl. Precision trimmer, carjer sareng hal, tampilan pérak
  • motong sampurna jeung styling. Janggot trimmer jeung janggot trimmer pikeun katingal hébat: panjang tepat na edges seukeut
  • Kalawan 25 setélan panjang trimmer janggot nawarkeun hasil dipercaya jeung repeatable kalawan precision konsisten
  • cut Hirupna wilah seukeut keur bulu tepat
  • Sistim batré dual kuat pikeun 50 menit trimming
  • Bulu Trimmer geus pinuh bisa diumbah pikeun beberesih gampang dina cai ngajalankeun

Panasonic er-GB40-S
Pangalusna pikeun: jenis kulit sénsitip
Kamarana anjeun terang: Desain maskulin complements engine kuat na
kacindekan: Showering na cukur tiasa racun pikeun trimmers janggot anjeun, lamun anjeun teu nempel kana er GB40-S. A beberesih jandéla husus ngajadikeun raray meresihan gampang tur ngamungkinkeun trimmer tuntas neuleumkeun dina cai. Sistem sabeulah téh precision taneuh, ku kituna, dina sudut 45-gelar akut. Dicirikeun nu trimming sarta perawatan bulu anu disederhanakeun. Kadali Pakem ieu underestimated, hanjakalna pikeun sakabéh janggot trimmer. Loba trimmers Fi mangrupakeun cecekelan palastik nu, najan gampang pikeun ngabersihan tapi teu nyadiakeun pangrojong perlu. The Panasonic er-GB40-S asalna marengan hiji cecekelan karét ergonomic. Anjeunna kituna ogé dina leungeun. Ngaliwatan beurat saimbang jeung kontrol maksimum trimmer ieu glides leuwih bulu raray anjeun. kakuatan mesin memang leuwih handap kompetisi, tapi dibangkitkeun cukup kakuatan sangkan janggot jeung keur motong merata. The er GB40 S boga 19 setélan panjangna béda nu diprogram ku kituna anjeun bisa motong fluff pondok tur beards panjang. The nikel-logam batré hibrid Palasik nyadiakeun kakuatan pikeun ngeunaan 50 menit dina muatan 15-jam.
B008YWAGO6

trimmer kuring kapanggih. Ayeuna urang bisa ngamimitian

Ku trimming enya - kumaha upami miara? Salaku ditulis di luhur nyaeta janggot Anjeun nyaéta acara alam keur sakabeh tipe kokotor jeung baktéri. A janggot geulis sarta perawatan nu milik saeutik saluyu tina minyak. Saterusna, a sisir janggot dina laporan unggal lalaki endog bearded teu kudu dipalire. Kawas janggot trimmer alus, Combs bulu teu matak leungit di pacilingan teh. Aranjeunna ngarojong care jeung nyieun buuk kasampak smoother na healthier.

rating: 1.0/ 5. Ti 1 sora.
Mangga antosan ...