kalaluasaan

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

1. Privasi dina glance a

pendataan on ramatloka kami

Saha jawab pendataan dina situs ieu?

ngolah data dina ramatloka ieu dipigawé ku operator loka. Anu rinci kontak kapanggih dina kaca kontak tina ramatloka ieu.

Kumaha urang kumpulkeun informasi anjeun?

data anjeun bakal dikumpulkeun pikeun kanyataan nu nyadiakeun kami. meureun ieu contona bisa data nu asupkeun dina formulir kontak.

data sejenna anu otomatis dikumpulkeun nalika anjeun didatangan situs ku sistem IT urang. Ieu data utamina teknis (misalna browser internét, sistem operasi atanapi wanci kaca view). Kumpulan data ieu dipigawé sacara otomatis sawaktos Anjeun nuliskeun ramatloka urang.

Naon ieu kami nganggo data anjeun?

Bagian tina data dikumpulkeun dina urutan pikeun mastikeun rezeki kasalahan-bebas tina website. data lianna bisa dipaké pikeun nganalisis kabiasaan pamaké anjeun.

Naon hak anjeun ngeunaan data anjeun?

Anjeun salawasna boga hak pikeun ménta inpo bébas ngeunaan asal, panarima jeung tujuan data pribadi Anjeun disimpen. Éta ogé boga hak pamenta nu koreksi, blocking atawa ngahapus data ieu. Dina ieu sareng di patarosan sejenna ngeunaan privacy, anjeun tiasa ngahubungan iraha wae ngagunakeun informasi ngandung di wincik kontak ka urang. Saterusna, anjeun dijudulan ka katuhu banding ka otoritas Musyawarah kompeten.

parabot analitik sarta parabot ti pihak katilu

Lamun anjeun didatangan ramatloka kami kabiasaan surfing Anjeun bisa dianalisis statistik. Ieu kajadian utamana kalawan cookies sarta disebut program analysis. Analisis kabiasaan surfing anjeun biasana anonim; paripolah surfing teu bisa disusud ka anjeun. Anjeun bisa nenda kana analisis atawa dicegah ku non-pamakéan pakakas nu tangtu. Pikeun inpo nu leuwih wincik, ningali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan handap.

Anjeun bisa nenda kana analisis ieu. urang ngabéjaan di Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu liwat pilihan oposisi.

2. Inpo umum sarta informasi wajib

kalaluasaan

The operator tina situs ieu nyandak panangtayungan data pribadi Anjeun pisan serius. Urang ngubaran data pribadi Anjeun confidentially tur luyu jeung aturan panyalindungan data légal sarta kawijakan privasina ieu.

Lamun make situs ieu, rupa data pribadi anu dikumpulkeun. inpo pribadi mangrupa informasi kalawan nu bisa dicirikeun jadi pribadi. pernyataan privasi Ieu ngécéskeun informasi naon urang kumpulkeun na naon ieu kami nganggo aranjeunna. Manehna oge ngécéskeun kumaha jeung naon tujuan ieu kajadian.

Urang nunjuk kaluar nu pangiriman data ngaliwatan internét (misalna komunikasi ku e-mail) tiasa gaduh sela kaamanan. A panyalindungan lengkep data ngalawan aksés pihak katilu teu mungkin.

Dina hal ka éntitas jawab

Pihak jawab ngolah data dina ramatloka ieu:

iSearch GmbH

Pikeun Haunert 22

59519 Möhnesee

digambarkeun ku CEO nu
Jan Schumacher

Telepon: 02924 879560

E-Mail: [EMAIL PROTECTED]

pihak jawab: jalma alam atanapi légal nu nyalira atanapi babarengan kalawan batur nangtukeun tujuan sarta sarana tahap ngolah data pribadi (misalna ngaran, e-mail alamat o Ä..).

Panyabutan of rinci pribadi Anjeun

Loba data ngolah operasi anu mungkin ngan ku idin express Anjeun. Anjeun tiasa iraha wae mundur a idin dibikeun samemehna. Ka iber informal ku e-mail ngahontal kami. The legality nepi ka pembatalan dijieunna data processing henteu kapangaruhan ku panyabutan dina.

Katuhu banding ka otoritas Musyawarah kompeten

Dina acara panyalindungan data breaches baé merhatikeun anu dijudulan ka katuhu banding ka otoritas Musyawarah kompeten. otoritas Musyawarah di isu panyalindungan data téh perwira panyalindungan data nagara urang tina kaayaan nu parusahaan urang dumasar. Hiji daptar perwira panyalindungan data tur rinci kontak maranéhanana bisa kapanggih dina link di handap: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Katuhu pikeun portability data

Anjeun boga informasi katuhu kami otomatis ngolah dumasar idin Anjeun atawa dina kinerja kontrak nyieun itemizing sorangan atawa ka pihak katilu dina baku, format mesin-bisa dibaca. Lamun merlukeun mindahkeun langsung data kana muatan séjén, ieu geus rengse ukur lamun éta téhnisna meujeuhna.

SSL atanapi enkripsi TLS

Situs migunakeun alesan kaamanan sarta ngajaga pangiriman eusi sénsitip, kayaning pesenan beuli atawa requests nu ngirim ka urang salaku boga situs, hiji SSL atanapi. enkripsi TLS. Hiji konéksi énkripsi, anjeun ngakuan kanyataan yén alamat bar browser tina "http: //" pikeun alternates jeung ikon padlock dina panyungsi anjeun garis "HTTPS: //".

Lamun SSL atanapi enkripsi TLS diaktipkeun, data nu nyadiakeun keur urang teu bisa dibaca ku pihak katilu.

transaksi pembayaran énkripsi on ramatloka ieu

Lamun, di kacindekan tina kontrak fee-dumasar hiji kawajiban nyadiakeun kami kalayan informasi pamayaran Anjeun (kayaning jumlah akun pikeun debit langsung), data ieu anu diperlukeun pikeun ngolah mayar.

The pangmayaran dina hartosna umum pembayaran (Visa / MasterCard, debit langsung) éksklusif via hiji SSL énkripsi atawa sambungan TLS. Hiji konéksi énkripsi, anjeun ngakuan kanyataan yén alamat bar browser tina "http: //" pikeun alternates jeung ikon padlock dina panyungsi anjeun garis "HTTPS: //".

Kalawan komunikasi énkripsi informasi pamayaran Anjeun nu nyadiakeun keur urang teu bisa dibaca ku pihak katilu.

Émbaran, meungpeuk, erasure

Aranjeunna mibanda kaayaan dibekelan lumaku hukum, nu katuhu jang ngosongkeun informasi ngeunaan data anjeun disimpen pribadi, asal sarta tujuan jeung Tujuan tahap ngolah data jeung kamungkinan katuhu pikeun rectification, blocking atawa ngahapus data ieu. Dina ieu sareng di isu sejen anu patali jeung data pribadi, anjeun salawasna tiasa ngahubungan di alamat dirumuskeun dina kaluaran urang.

Oposisi surelek promosi

Pamakéan diterbitkeun dina kawajiban kaluaran pikeun ngirim advertisements unsolicited jeung bahan informasi keur hereby ditolak. The operator tina situs dinyatakeun léngkah légal bisi inpormasi promosi unsolicited, kayaning spam e-surat.

3. Data Protection Officer

perwira panyalindungan data statutory

Kami geus diangkat hiji perwira panyalindungan data keur parusahaan urang.

iSearch GmbH

Data Protection Officer

Pikeun Haunert 22

59519 Möhnesee

January Schumacher

Telepon: 02924 879560

E-Mail: [EMAIL PROTECTED]

4. pendataan on ramatloka kami

cookies

Situs web ngagunakeun disebut cookies. Cookies dina komputer Anjeun henteu ngarugikeun jeung moal ngandung virus. Cookies nu dipaké pikeun nyieun jasa kami deui, éféktif jeung aman ramah-pamaké. Cookies téh nyaéta payil téks leutik nu disimpen dina komputer anjeun sarta disimpen ku panyungsi anjeun.

Kalolobaan cookies kami nganggo nu kitu disebut "cookies sési". Éta téh otomatis dihapus sanggeus datangna anjeun. cookies séjén tetep disimpen dugi ka ngahapus aranjeunna dina alat Anjeun. cookies ieu ngidinan kami pikeun mikawanoh panyungsi anjeun di waktu nu sanes Anjeun didatangan.

Anjeun tiasa nyetel panyungsi anjeun ku kituna anjeun informed ngeunaan pamakéan cookies sarta ngidinan cookies ukur dina hal-aktipkeun ditampa cookies pikeun fungsi nu tangtu atawa ngaluarkeun ngahapus umum tur otomatis cookies mun anjeun tutup browser nu. Nalika nganonaktipkeun cookies, pungsionalitas situs ieu bisa jadi diwatesan.

Cookies nu ngalaksanakeun prosés komunikasi éléktronik atawa nyadiakeun fitur desirable tangtu anjeun (misalna balanja fungsi karanjang) diwajibkeun jadi dumasar Art. 6 para. 1 hartina f DSGVO disimpen. Nu boga ramatloka boga minat sah dina neundeun cookies pikeun pangiriman téhnisna faultless sarta ngaoptimalkeun sahiji layanan na. Sajauh cookies lianna (misalna cookies pikeun nganalisis kabiasaan surfing anjeun) disimpen, aranjeunna diolah nyalira di ieu Pernyataan Privasi.

file server log

Panyadia tina kaca otomatis ngumpulkeun sarta toko informasi di disebut file log server otomatis dikirim ku panyungsi anjeun. Ieu:

  • tipe browser na versi
  • sistem operasi
  • URL referrer
  • nami ngakses komputer imah
  • Waktu pamundut server
  • alamat IP

A kompilasi data ieu kalawan sumber data sejenna henteu digawe.

Dadasar pikeun ngolah data mangrupa Art. 6 para. 1 hartina b DSGVO nu ngamungkinkeun ngolah data pikeun kinerja kontrak atanapi pre-ukuran.

hubungan

Lamun ngirim kami liwat formulir kontak requests informasi anjeun ti formulir panalungtikan kaasup anjeun tangtukeun mana wincik kontak disimpen pikeun ngolah pamundut jeung dina kasus turutan-up patarosan sareng urang. data ieu moal diungkabkeun tanpa idin Anjeun on.

Ngolah data diasupkeun dina kontak nu geus sahingga solely dumasar idin Anjeun (Art. 6 para. 1 surat DSGVO). Anjeun salawasna bisa nyabut idin ieu. Ka iber informal ku e-mail ngahontal kami. The legality nepi ka pembatalan dijieun operasi pengolahan data tetep unaffected ku panyabutan dina.

Data anjeun asupkeun di kontak bakal tetep mibanda kami dugi ka menta urang pupus, mundur idin Anjeun ka panyimpenan atawa Tujuan pikeun neundeun data anu disingkahkeun (misalna sanggeus parantosan ngolah pamundut anjeun). dibekelan légal wajib - dina perioda ingetan tinangtu - tetep unaffected.

Pendaptaran dina situs ieu

Anjeun tiasa ngadaptar on ramatloka urang pikeun ngamangpaatkeun fitur tambahan dina kaca. Asupan data thereto kami nganggo ukur keur kaperluan pamakéan tawaran masing-masing atanapi layanan pikeun nu geus didaptarkeun. dipénta mangsa pendaptaran informasi nu wajib kudu dirumuskeun dina pinuh. Upami teu kitu, urang baris ngabolaykeun pendaptaran anu.

Pikeun parobahan penting sapertos tawaran wengkuan atawa parobahan téhnisna perlu kami nganggo dieusian nalika alamat e-mail pendaptaran pikeun nginpokeun Anjeun dina cara ieu.

Ngolah data diasupkeun salila pendaptaran geus rengse dina dasar idin Anjeun (Art. 6 para. 1 surat DSGVO). Anjeun salawasna bisa nyabut idin Anjeun ku anjeun. Ka iber informal ku e-mail ngahontal kami. The legality tina ngolah data saméméhna ngumumkeun henteu kapangaruhan ku panyabutan dina.

Data dikumpulkeun mangsa pendaptaran anu disimpen ku urang salami anjeun didaptarkeun dina ramatloka urang jeung keur lajeng dihapus. perioda ingetan statutory tetep unaffected.

Ngalanggan sareng Facebook Connect

Gantina a pendaptaran langsung dina ramatloka kami, anjeun tiasa ngadaptar kalawan Facebook Connect. Panyadia jasa ieu teh Facebook Irlandia Limited, 4 Grand Terusan Square, Dublin 2, Irlandia.

Lamun milih ngadaptar kalawan Facebook Connect jeung "Login ku Facebook" - klik / "Sambungkeun jeung Facebook" tombol, Anjeun bakal otomatis dialihkeun kana platform tina Facebook. Aya anjeun tiasa asup kalawan data pamaké anjeun. Ieu bakal nyieun profil Facebook Anjeun sareng ramatloka kami atawa jasa kami numbu. Ngaliwatan link ieu, kami meunang aksés ka anjeun disimpen kalayan data Facebook. Ieu utamana:

  • Ngaran Facebook
  • profil Facebook jeung gambar panutup
  • Facebook Cover
  • disimpen kalayan Facebook surélék alamat
  • Facebook ID
  • Facebook babaturan béréndélan
  • Facebook diaku ( "kawas tombol" indikasi)
  • Geburtstage
  • awewe atawa lalaki
  • nagara
  • basa

data ieu dipaké pikeun nyieun, nyadiakeun jeung pribados akun Anjeun.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina Sarat Facebook Pamakéan sarta Facebook Sarat jeung Kaayaan Pamakéan. Ieu bisa kapanggih dina: https://de-de.facebook.com/about/privacy/ jeung https://www.facebook.com/legal/terms/.

Komentar aya di ramatloka ieu

Keur komentar dina kaca ieu kalawan comment anjeun sarta informasi dina waktu komen, alamat e-mail anjeun sarta lamun teu posting bari anonim, ngaran pamaké dipilih anjeun bakal disimpen.

Nyimpen alamat IP

fungsi comment urang nyimpen éta alamat IP pamaké anu nulis komentar. Kusabab urang henteu sedeng komentar dina situs ieu sateuacan aktivasina, urang peryogi inpo ieu dina raraga, dina kasus pelanggaran, kayaning hinaan atanapi Peta propaganda ngalawan nyeratna.

Ngalanggan komentar

Salaku pamaké loka atawa keur pendaptaran a Ngalanggan kana komentar. Anjeun bakal nampa hiji email konfirmasi ka pariksa yen anjeun nu boga alamat surélék. Anjeun tiasa unsubscribe iraha wae via tumbu dina surelek iber. Data anjeun ngasupkeun komentar dina konteks subscribing bisa dihapus dina hal ieu; lamun geus narima data ieu keur kaperluan sejen tur nguap (misalna urutan newsletter) ka kami, kumaha oge, tetep di kami.

Pesen validitas komentar

The koméntar sarta data pakait (misalna Alamat IP) anu disimpen sarta tetep dina ramatloka urang dugi eusi annotated geus ditumpes erased atanapi komentar kudu dihapus alesan légal (contona qur'an karasa).

dasar hukum

Neundeun komentar dijieun dina dasar idin Anjeun (Art. 6 para. 1 surat DSGVO). Anjeun salawasna bisa nyabut idin Anjeun ku anjeun. Ka iber informal ku e-mail ngahontal kami. The legality tina data saméméhna ngumumkeun ngolah operasi tetep unaffected ku panyabutan dina.

data processing (customer jeung kontrak data)

Urang kumpulkeun, prosés jeung ngagunakeun data pribadi wungkul duanana mangrupakeun dipikabutuh pikeun ngadegna, eusi atawa ngarobah hubungan contractual (data inventory). Hal ieu dilakukeun dina dasar Art. 6 para. 1 hartina b DSGVO nu ngamungkinkeun ngolah data pikeun kinerja kontrak atanapi pre-ukuran. ngumpulkeun data pribadi kana dipakéna ramatloka kami (data pamakéan), proses na ngan make ka extent perlu ngaktipkeun atawa settle pamaké ngagunakeun jasa nu.

Data nasabah jadi dihapus sanggeus parantosan tina kontrak atanapi terminasi tina hubungan bisnis. perioda ingetan statutory tetep unaffected.

Transmisi data kana kacindekan keur toko online, distributor jeung barang

Urang ngirimkeun data pribadi ka pihak katilu ngan lamun ieu téh diperlukeun salaku bagian tina kontrak, salaku otoritas jawab pangiriman ti parusahaan barang atawa staf jawab pangmayaran ngolah. A mindahkeun salajengna data moal lumangsung atawa ngan lamun geus dinyatakeun consented mun nransper. A mindahkeun data Anjeun ka pihak katilu tanpa idin eksplisit, kayaning keur kaperluan iklan, teu butuh tempat.

Dadasar pikeun ngolah data mangrupa Art. 6 para. 1 hartina b DSGVO nu ngamungkinkeun ngolah data pikeun kinerja kontrak atanapi pre-ukuran.

Transmisi data kana kacindekan tina jasa jeung eusi digital

Urang ngirimkeun data pribadi ka pihak katilu ngan lamun ieu téh diperlukeun dina konteks manajemen kontrak, kayaning dina staf jawab pangmayaran ngolah.

A mindahkeun salajengna data moal lumangsung atawa ngan lamun geus dinyatakeun consented mun nransper. A mindahkeun data Anjeun ka pihak katilu tanpa idin eksplisit, kayaning keur kaperluan iklan, teu butuh tempat.

Dadasar pikeun ngolah data mangrupa Art. 6 para. 1 hartina b DSGVO nu ngamungkinkeun ngolah data pikeun kinerja kontrak atanapi pre-ukuran.

5. média sosial

Facebook plugins (Like & Bagikeun tombol)

Dina kaca urang, plugins tina Facebook dina jaringan sosial, panyadia Facebook Inc., 1 hacker Jalan, Menlo Park, California 94025, AS, terpadu. The Facebook plugin, Anjeun satuju logo Facebook atawa "Resep Button" ( "Resep") di sisi urang. Tinjauan tina plugins Facebook dieu: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Lamun didatangan ku situs urang, sambungan langsung antara panyungsi anjeun jeung server Facebook dijieun liwat plugin nu. Facebook narima informasi nu geus dilongok ku alamat IP anjeun, urang. Lamun klik dina Facebook "Resep" tombol bari anjeun asup kana akun Facebook Anjeun, Anjeun bisa numbu eusi kaca kami on profil Facebook Anjeun. Hal ieu ngamungkinkeun Facebook pikeun napelkeun datangna anjeun ka situs urang kana rekening pamaké anjeun. Urang nunjuk kaluar nu urang salaku panyadia tina situs euweuh pangaweruh eusi data dikirimkeun jeung dipake ku maranehna ngaliwatan Facebook. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ningali kawijakan privasi di Facebook dina: https://de-de.facebook.com/policy.php.

Mun anjeun teu hayang éta Facebook bisa napelkeun nganjang Kaca kami kana rekening Facebook, anjeun kaluar ti akun Facebook Anjeun.

Twitter plugin

Fungsi tina jasa Twitter anu terpadu di situs urang. fungsi ieu ditawarkeun ku Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Fransisco, CA 94103, Amérika Sarikat. Ngaliwatan pamakéan Twitter jeung fungsi "Re-tweet", situs web nu dianjangan numbu ka akun Twitter Anjeun tur dijieun dipikawanoh pikeun pamaké séjén. data ieu ogé dikirimkeun ka Twitter. Urang nunjuk kaluar nu urang salaku panyadia tina situs euweuh pangaweruh eusi data dikirimkeun jeung dipake ku maranehna ngaliwatan Twitter. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingal pernyataan privasi of Twitter di: https://twitter.com/privacy.

Setélan privasi anjeun dina Twitter, anjeun tiasa di setélan akun sahandapeun https://twitter.com/account/settings ngarobah.

Google+ plugin

situs kami nganggo fitur Google+. Panyadia téh Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Amérika Sarikat.

Kempelan jeung sosialisasi ngeunaan informasi: Kalawan tombol Google + anjeun tiasa nyebarkeun informasi di sakuliah dunya. Dina tombol Google, anjeun jeung pamaké séjén nampi eusi Pribadi ti Google jeung mitra urang. Google baris nyimpen duanana informasi nu geus dibikeun pikeun eusi + 1, kitu ogé informasi ngeunaan halaman Anjeun ditempo dina + 1 mun anjeun klik. + 1 Anjeun bisa ditémbongkeun salaku bukti sapanjang kalawan ngaran sarta profil anjeun poto di layanan Google, kayaning di hasil teangan atanapi di profil Google Anjeun, atawa nguap on jaba jeung Iklan on Internet.

Google rékaman informasi ngeunaan + 1 kagiatan Anjeun pikeun ningkatkeun jasa Google pikeun anjeun jeung sajabana. Ngagunakeun tombol Google +, anjeun perlu global ditingali, profil Google publik, anu kedah ngandung sahanteuna ngaran profil dina dipilih. Ngaran ieu dipaké dina sakabéh jasa Google. Dina sababaraha kasus, ngaran ieu ogé bisa ngaganti ngaran séjén nu geus dipaké nalika ngabagikeun eusi ka akun Google Anjeun. Identitas profil Google Anjeun bisa ditémbongkeun keur pamaké nu nyaho alamat surélék anjeun atawa informasi identifying séjén ti anjeun.

Ngagunakeun informasi dikumpulkeun: adisi jeung kagunaan di luhur, inpo Anjeun nyadiakeun luyu jeung kawijakan privasi Google lumaku keur dipake. Google bisa ngaleupaskeun statistik kasimpulan dina kagiatan + 1 pamaké atawa transmits aranjeunna pikeun pamaké sarta mitra, kayaning penerbit, advertisers atawa situs numbu.

Instagram plugin

Fungsi tina Instagram layanan nu terpadu di situs urang. fungsi ieu ditawarkeun ku Instagram Inc., 1601 Willow Jalan, Menlo Park, CA 94025, AS terpadu.

Lamun nuju diasupan akun Instagram, anjeun bisa numbu eusi kaca kami kalayan profil Instagram anjeun ku ngaklik tombol Instagram. Hal ieu ngamungkinkeun Instagram napelkeun nganjang Kaca kami kana rekening pamaké anjeun. Urang nunjuk kaluar nu urang salaku panyadia tina situs euweuh pangaweruh eusi data dikirimkeun jeung dipake ku maranehna ngaliwatan Instagram.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingal kawijakan privasi di Instagram: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

Bagikeun plugin

Di sisi kami, kami nganggo plugins sosial ti jaringan sosial Pinterest, anu geus dijalankeun ku Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Fransisco, CA 94103-490, AS ( "Bagikeun").

Lamun anjeun didatangan kaca nu ngandung hiji plugin sosial, panyungsi anjeun damel sambungan langsung ka server of Pinterest. plugin nu dikirimkeun bari logging data kana server ti pilihan di Amérika Serikat. data log ieu bisa ngawengku: Alamat IP anjeun, alamat tina situs web dilongok nu ogé ngandung pilihan fungsi, tipe na panyungsi, tanggal jeung waktu pamundut ti, manner anjeun tina pamakéan setelan Pinterest na cookies.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina tujuan, wengkuan jeung ngolah salajengna jeung pamakéan data ku pilihan ogé hak anjeun sarta cara ngajaga privasi anjeun dina kawijakan privasi di pilihan: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.

6. parabot analisis jeung Panyiaran Radio sarta Télévisi

Google Analytics

ramatloka ieu migunakeun fungsi tina ladenan web analytics Google Analytics. Panyadia téh Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Amérika Sarikat.

Google Analytics migunakeun "cookies". Di handap ieu mangrupakeun file téks nu disimpen dina komputer anjeun sarta analisis pamakéan Anjeun tina website ngaktipkeun. Informasi dihasilkeun ku cookie ngeunaan pamakéan Anjeun tina ramatloka ieu biasana dikirimkeun ka server Google di AS jeung disimpen di dinya.

Neundeun cookies Google Analytics dijieun dina dasar Art. 6 para. 1 hartina f DSGVO. Nu boga ramatloka boga minat sah dina analisis kabiasaan pamaké dina urutan ngaoptimalkeun duanana ramatloka sarta iklan na.

IP anonymization

Kami geus diaktipkeun dina anonymization IP kana ramatloka ieu. Ieu ngandung harti yén alamat IP anjeun bakal truncated dina Amérika Anggota Uni Éropa atawa pihak lianna ka pasatujuan dina Area Ékonomi Éropa saméméh transmisi ka Amérika Serikat. Ngan dina kasus luar biasa baris alamat IP pinuh ieu dikirimkeun ka server Google di AS jeung disingget dinya. Atas nama tina operator ngeunaan ramatloka ieu Google baris ngagunakeun informasi ieu evaluate pamakéan Anjeun tina website, compiling laporan kana aktivitas ramatloka sarta nyadiakeun lianna kalayan ramatloka sarta jasa internet patali ka operator ramatloka. The dikirimkeun ku panyungsi anjeun salaku bagian tina Alamat IP Google Analytics moal dihijikeun sareng data Google lianna.

plugin browser

Anjeun bisa ingkar pamakéan cookies kucara nyaluyukeun software panyungsi anjeun; kumaha oge, urang nunjuk kaluar nu teu sadayana fitur loka ieu bakal pinuh, lamun hade, bisi pamakéan ieu. Anjeun oge bisa nyegah data dihasilkeun ku cookie tur patali pamakéan Anjeun tina ramatloka (incl. Alamat IP anjeun) ka Google jeung ngolah data ieu ku Google, ku ngundeur browser colokan-di sadia di link di handap tur masang: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Oposisi kana pendataan

Anjeun tiasa mencegah kumpulan data anjeun ku Google Analytics ku ngaklik dina link di handap ieu. Eta bakal nangtukeun hiji cookie milih-kaluar, nu nyegah rekaman data Anjeun dina kunjungan saterusna ka situs ieu: Nonaktipkeun Google Analytics.

Inpo nu langkung lengkep ihwal cara ngagunakeun data pamaké Google Analytics, mangga ningali kawijakan privasi di Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

processing urutan

Kami geus menyimpulkan kalawan Google kontrak pikeun ngolah data commissioned tur nyetel sarat ketat ti otoritas panyalindungan data Jerman dina pamakéan Google Analytics ka ngalengkepan.

Google Adsense

ramatloka ieu migunakeun Google Adsense, layanan pikeun kaasup advertisements ti Google Inc. ( "Google"). Panyadia téh Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Amérika Sarikat.

Google Adsense migunakeun "cookies", file téks nu disimpen dina komputer anjeun sarta analisis pamakéan Anjeun tina website ngaktipkeun. Google Adsense ogé migunakeun disebut Web beacons (Gambar siluman). Ngaliwatan web ieu beacons, informasi bisa dievaluasi salaku lalulintas nganjang dina kaca ieu.

Informasi dihasilkeun ku cookies na beacons web dina ramatloka ieu (kaasup alamat IP anjeun) jeung kiriman format iklan anu dikirimkeun di AS jeung disimpen dina server Google. Inpo ieu bisa diliwatan ti Google kana kontraktor di Google. Google moal ngahubungkeun Alamat IP anjeun kalawan data lianna disimpen ku anjeun.

Neundeun cookies Adsense dijieun dina dasar Art. 6 para. 1 hartina f DSGVO. Nu boga ramatloka boga minat sah dina analisis kabiasaan pamaké dina urutan ngaoptimalkeun duanana ramatloka sarta iklan na.

Anjeun bisa ingkar pamakéan cookies ku milih setélan luyu kana panyungsi anjeun; kumaha oge, urang nunjuk kaluar nu teu bisa ngagunakeun sakabeh fitur ngeunaan ramatloka ieu dina hal ieu. Ku migunakeun ramatloka ieu anjeun idin ka ngolah data ngeunaan anjeun ku Google dina ragam dijelaskeun tur keur kaperluan disebut tadi.

Remarketing Google Analytics

situs kami nganggo fitur of remarketing Google Analytics ditéang jeung pungsionalitas cross-alat ku Google AdWords sarta Google DoubleClick. Panyadia téh Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Amérika Sarikat.

fitur ieu ngamungkinkeun dimimitian kalawan Google Analytics remarketing Grup target iklan jeung fungsionalitas cross-alat ku Google AdWords na link Google DoubleClick. Ku cara kieu, dipikaresep basis, pribadi seratan iklan nu geus gumantung kana pamakéan sarta browsing aktivitas Anjeun saméméhna dina alat (misalna handphone) diadaptasi ka anjeun oge bisa dipintonkeun dina karana alat Anjeun (misalna tablet atawa PC).

Lamun geus teges idin misalna, Google numbu keur kaperluan ieu sajarah browsing web tur aplikasi anjeun ka akun Google Anjeun. Ku cara kieu, dimana anjeun asup kalawan akun Google anjeun, seratan iklan Pribadi sami nu switched pikeun alat nanaon.

Pikeun ngarojong fitur ieu Google Analytics nyukcruk google dioténtikasi Gajah Mungkur pamaké nu samentara pakait sareng data Google Analytics kami keur ngartikeun Grup target keur iklan tampilan cross-alat na situs Wéb.

Anjeun bisa nenda ka remarketing cross-alat permanen / targeting ku opting kaluar tina iklan pribadi dina akun Google Anjeun; tuturkeun link ieu ieu: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

Ulasan tina data direbut dina akun Google anjeun éksklusif dumasar idin, anjeun bisa ngalebetkeun atanapi dicabut on Google (Art. 6 para. 1 surat DSGVO). Nalika operasi pendataan nu teu dihijikeun kana akun Google Anjeun (contona, sabab boga akun Google atanapi tos sabalikna ngahiji kana) dumasar kana beungeut tipe data. 6 para. 1 hartina f DSGVO. Kapentingan sah timbul tina kanyataan yén operator ramatloka pikeun tujuan iklan minat dina nganalisis anonim tina nganjang situs.

Inpo salajengna jeung amalan privacy, ningali kawijakan privasi di Google di: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Nyukcruk Konversi Google AdWords sarta Google

ramatloka ieu migunakeun Google AdWords. AdWords mangrupa program iklan online ku Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Indonesia ( "Google").

Salaku bagian tina Google AdWords kami nganggo disebut tracking konvérsi. Lamun anjeun klik hiji iklan dikirimkeun ku Google bakal nangtukeun hiji cookie pikeun tracking konvérsi. Cookies téh nyaéta payil téks leutik nu diundeur jeung panyungsi internét dina komputer pamaké. cookies ieu kadaluarsa sanggeus 30 poé valid teu dipaké pikeun idéntifikasi pribadi pamaké. Lamun kunjungan pamaké Kaca tangtu ramatloka ieu sareng cookie geus henteu acan kadaluwarsa, Google tiasa sarta kami ngakuan yén pamaké geus diklik dina iklan jeung proceeded ka kaca éta.

Unggal pangiklan Google AdWords meunang cookie béda. The cookies teu bisa dilacak dina situs Wéb tina advertisers. Informasi diala ngagunakeun informasi cookie konvérsi ieu dipaké pikeun nyieun statistik konvérsi pikeun advertisers anu geus opted pikeun tracking konvérsi. Konsumén ngalaman total jumlah pamaké anu geus diklik dina ad maranéhanana sarta proceeded ka digantelkeun sareng kaca tag tracking konvérsi. Sanajan kitu, aranjeunna nampi moal informasi kalayan nu pamaké bisa nangtukeun nu pribadi. Mun anjeun teu hayang pikeun ilubiung dina tracking, Anjeun tiasa nenda kana pamakéan ieu ku nganonaktipkeun cookie Google tracking konversi via browser Internet maranéhanana sarta setélan pamaké gampang. Anjeun lajeng teu kaasup dina tracking statistik konvérsi.

Neundeun "cookie konversi" dijieun dina dasar Art. 6 para. 1 hartina f DSGVO. Nu boga ramatloka boga minat sah dina analisis kabiasaan pamaké dina urutan ngaoptimalkeun duanana ramatloka sarta iklan na.

Anjeun tiasa manggihan informasi langkung lengkep ihwal Google AdWords na tracking konversi Google dina kawijakan privasi di Google: https://www.google.de/policies/privacy/.

Anjeun tiasa nyetel panyungsi anjeun ku kituna anjeun informed ngeunaan pamakéan cookies sarta ngidinan cookies ukur dina hal-aktipkeun ditampa cookies pikeun fungsi nu tangtu atawa ngaluarkeun ngahapus umum tur otomatis cookies mun anjeun tutup browser nu. Nalika nganonaktipkeun cookies, pungsionalitas situs ieu bisa jadi diwatesan.

Google reCAPTCHA

Urang make "Google reCAPTCHA" (hereinafter "reCAPTCHA") dina situs web urang. Panyadia téh Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, AS ( "Google").

Kalawan reCAPTCHA bisa dipariksa naha data diasupkeun kana situs web urang (misalna dina bentuk kontak) ku jalma atawa ku hiji program otomatis. Ka tungtung ieu, reCAPTCHA nganalisa paripolah datang loka dumasar kana rupa-rupa ciri. Analisis ieu dimimitian otomatis nalika nganjang situs asup loka. Pikeun nganalisis reCAPTCHA ngaevaluasi rupa informasi (misalna Alamat IP, waktu tinggal tina nganjang situs on ramatloka atawa ditanggung ku gerakan pamaké mouse). Data dikumpulkeun salila analisis anu diteruskeun ka Google.

nganalisa teh reCAPTCHA ngajalankeun ditumpes di tukang. datang loka moal dicatet yén hiji analisis lumangsung.

ngolah data anu dipigawé dina dasar Art. 6 para. 1 hartina f DSGVO. Nu boga ramatloka boga minat sah dina mayungan kurban web na ti spionase otomatis kasar jeung spam.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Google di handap Tumbu reCAPTCHA jeung kawijakan privasi di Google: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ jeung https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html.

Facebook piksel

situs urang migunakeun pikeun ngarobah piksel Aksi nganjang ukur Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, AS ( "Facebook").

Jadi kabiasaan nu datang loka bisa dilacak sanggeus aranjeunna geus diteruskeun ku ngaklik dina iklan Facebook dina ramatloka ngeunaan panyadia kana. Éféktivitas Iklan Facebook pikeun tujuan panalungtikan statistik tur pasar anu dievaluasi sarta kampanye iklan kahareup bisa dioptimalkeun.

Data dikumpulkeun anu anonim keur urang salaku operator loka ieu, urang teu tiasa ngagambar conclusions wae ngeunaan identitas Sunda. Sanajan kitu, data nu disimpen ku Facebook jeung diolah ku kituna sambungan kana profil pamaké masing-masing nyaéta dimungkinkeun sarta Facebook data pikeun kaperluan iklan, luyu jeung Facebook Data Paké Sarat jeung Kaayaan tiasa nganggo. Ieu bisa ngaktifkeun switching of advertisements dina kaca ngeunaan Facebook jeung luar tina Facebook Facebook. pamakéan ieu data teh teu bisa dipangaruhan ku urang salaku operator loka.

Dina kawijakan privasi di Facebook pikeun leuwih tips on mayungan privasi anjeun: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Anjeun oge tiasa make fitur remarketing "Adat audiences" dina Setélan pikeun advertisements sahandapeun https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen pareum. Anjeun kudu asup log pikeun Facebook.

Mun anjeun teu boga akun Facebook, Anjeun bisa make iklan dumasar tina Facebook dina ramatloka tina nganonaktifkeun Éropa Interactive Digital Advertising Alliance: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.

7. newsletter

data newsletter

Lamun hayang nampa newsletter ditawarkeun dina website, urang peryogi alamat surélék anjeun sarta informasi nu ngidinan kami pikeun pariksa yen anjeun nu boga alamat e-mail na satuju kana nampa newsletter anu , data satuluyna teu dikumpulkeun atawa ngan dina dasar sukarela. Urang make inpo ieu ngan pikeun ngirim inpo dipénta na teu lulus eta dina ka pihak katilu.

Ngolah data diasupkeun dina formulir pendaptaran newsletter ieu éksklusif dumasar idin Anjeun (Art. 6 para. 1 surat DSGVO). The idin pikeun neundeun data, alamat surélék tur pamakéan maranéhanana pikeun ngirim newsletter bisa dicabut iraha wae, kayaning dina "unsubscribe" link di newsletter kana. The legality tina data saméméhna ngumumkeun ngolah operasi tetep unaffected ku panyabutan dina.

The disimpen ku maneh pikeun kaperluan éta rujukan newsletter dina data urang disimpen ku urang nepi ka ngaleupaskeun anjeun tina newsletter tur ngahapus sanggeus pembatalan of newsletter nu. Data nu disimpen pikeun tujuan séjén kalawan kami (alamat misalna e-mail keur anggota) tetep unaffected.

MailChimp

ramatloka ieu ngagunakeun jasa tina MailChimp pikeun ngirim buletin. Panyadia nyaeta Rocket anu Élmu Grup LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Daerah Tingkat, Suite 5000, Atlanta, ga 30308, Amérika Sarikat.

MailChimp nyaéta layanan nu bisa diayakeun ku antara séjén di dispatch of buletin sarta dianalisis. Sawaktu anjeun ngasupkeun data pikeun kaperluan éta newsletter ngawengku (misalna alamat e-mail), ieu disimpen dina server of MailChimp di AS.

MailChimp geus Certified ku "EU-AS-Privasi Shield". The "privacy tameng" mangrupa perjangjian antara Uni Éropa (EU) jeung Amérika Serikat, anu geus pikeun mastikeun patuh standar panyalindungan data Éropa dina AS.

Ngagunakeun MailChimp bisa nganalisis kampanye newsletter urang. Lamun anjeun muka hiji dikirimkeun kalayan email MailChimp, ngagabungkeun hiji payel nu ngandung dina email (web-lantera disebutna.) Ka server of MailChimp di AS. Sangkan bisa ditangtukeun naha pesen newsletter dibuka tur nu Tumbu anu diklik, upami perlu. Sajaba ti éta, informasi teknis ieu dikumpulkeun (misalna waktu aksés, Alamat IP, tipe browser jeung sistem operasi). Inpo ieu teu bisa nangtukeun jeung panarima newsletter masing-masing. Éta téh dipaké solely keur analisa statistik tina kampanye newsletter. Hasil nganalisa ieu bisa dipaké pikeun hadé adaptasi buletin hareup kana kapentingan beneficiaries.

Mun anjeun teu hoyong analisis wae ku MailChimp, Anjeun kudu unsubscribe. Pikeun ieu kami menta di unggal surat Newsletter tumbu alkana. Saterusna, anjeun tiasa unsubscribe langsung dina website.

ngolah data anu dipigawé dina dasar idin Anjeun (Art. 6 para. 1 surat DSGVO). Anjeun bisa mundur idin ieu iraha wae ku ngaklik unsubscribe. The legality tina data saméméhna ngumumkeun ngolah operasi tetep unaffected ku panyabutan dina.

The disimpen ku maneh pikeun kaperluan éta rujukan newsletter dina data urang disimpen ku urang nepi ka ngaleupaskeun anjeun tina newsletter tur ngahapus sanggeus pembatalan of newsletter, boh ti server kami jeung ti server of MailChimp. Data nu disimpen pikeun tujuan séjén kalawan kami (alamat misalna e-mail keur anggota) tetep unaffected.

Pikeun rinci, tingal kawijakan privasi di MailChimp di: https://mailchimp.com/legal/terms/.

Parantosan anu pasatujuan data-processing

Kami geus réngsé hiji disebut ". Pasatujuan Data Processing" kalawan MailChimp, nu urang migawe MailChimp ngajaga konsumén urang na moal ngaluluskeun ka pihak katilu. perjangjian ieu bisa ditempo dina link di handap: https://mailchimp.com/legal/forms/data-processing-agreement/sample-agreement/.

8. Plugins jeung parabot

YouTube

ramatloka urang migunakeun plugins dioperasikeun ku loka Google YouTube. Operator sahiji situs anu YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., Tasikmalaya Bruno, CA 94066, Amérika Sarikat.

Lamun didatangan ku salah sahiji urang dilengkepan YouTube Kaca plugin nyambung ka pangladén tina YouTube dihasilkeun. Di dieu, dina server YouTube ieu informed nu tina situs urang geus dilongok.

Mun anjeun asup kana akun YouTube, anjeun ngawenangkeun YouTube kana peta kabiasaan surfing Anjeun langsung profil pribadi Anjeun. Anjeun tiasa nyegah ieu ku log luar tina akun YouTube Anjeun.

Pamakéan YouTube geus rengse di minat pikaresepeun presentasi nawaran online urang. Ieu ngagambarkeun suku sah dina harti of Art. 6 para. 1 hartina f ngagambarkeun DSGVO.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kaayaan data pamaké dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan YouTube di: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

ramatloka urang migunakeun plugins tina portal video Vimeo. Panyadia teh Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, Amérika Sarikat.

Lamun didatangan ku salah sahiji urang dilengkepan Vimeo Kaca plugin nyambung ka pangladén of Vimeo dijieun. Di dieu, dina server Vimeo terang nu ti loka kami geus dilongok. Sajaba ti éta, Vimeo diala Alamat IP anjeun. Ieu lumaku malah lamun teu asup kana Vimeo atawa boga akun di Vimeo. Informasi dikumpulkeun ti Vimeo jadi dikirimkeun ka server Vimeo di AS.

Lamun nuju diasupan akun Vimeo anjeun, ngawenangkeun Vimeo napelkeun kabiasaan surfing Anjeun langsung profil pribadi Anjeun. Anjeun tiasa nyegah ieu ku kaluar ti akun Vimeo Anjeun.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kaayaan data pamaké dina deklarasi panyalindungan data tina Vimeo di: https://vimeo.com/privacy.

Fon Web Google

Situs ngagunakeun penampilan seragam of fon disebut fon Web, nu disadiakeun ku Google. Lamun kaca anjeun browser diperlukeun fon Web beban di sindangan panyungsi maranéhanana pikeun nembongkeun téks na fon neuleu.

sambungan browser nu ngagunakeun pikeun server Google kedah nampi keur kaperluan ieu. Ku cara kieu, Google massana pangaweruh anu ngaliwatan Alamat IP anjeun, situs urang ieu disebut. Pamakéan Google Web fon dipigawé dina kapentingan seragam jeung pikaresepeun presentasi nawaran online urang. Ieu ngagambarkeun suku sah dina harti of Art. 6 para. 1 hartina f ngagambarkeun DSGVO.

Mun panyungsi anjeun teu ngarojong fon web, a font standar digunakeun ku komputer.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Google Web fon, tingali https://developers.google.com/fonts/faq sarta dina kawijakan privasi di Google: https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Maps

Situs migunakeun hiji API kana peta layanan Google Maps. Panyadia téh Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Amérika Sarikat.

Ngagunakeun fitur tina Google Maps, perlu pikeun ngahemat Alamat IP anjeun. Inpo ieu biasana dikirimkeun ka server Google di AS jeung disimpen di dinya. Panyadia tina sisi ieu teu mangaruhan dina pangiriman data.

Pamakéan Google Maps geus rengse di minat presentasi pikaresepeun tina kurban online kami sarta discoverability slight of kami dicutat dina tempat ramatloka. Ieu ngagambarkeun suku sah dina harti of Art. 6 para. 1 hartina f ngagambarkeun DSGVO.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kaayaan data pamaké dina kawijakan privasi di Google: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

9. program marketing na affiliate online

Program Affiliate Amazon

The operator loka ilubiung Affiliate dina Amazon EU. Dina kaca urang nu dilebetkeun ku Amazon iklan jeung linking ka sisi Amazon.de, dimana urang bisa nyieun duit kana waragad rujukan. Amazon terus make cookies lagu asal tina tarekat. Ieu bisa ngadeteksi Amazon nu diklik link affiliate on ramatloka urang.

Neundeun "Amazon cookies" dijieun dina dasar Art. 6 hartina f DSGVO. thereto, anu operator ramatloka boga minat sabab jangkungna santunan affiliate na bisa ditangtukeun ngan ku cookies.

Inpo nu langkung lengkep ihwal pamakéan data ku Amazon, ningali kawijakan privasi di Amazon: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.

10. panyadia pamayaran

PayPal

Dina ramatloka kami kami nawiskeun kaasup mayar via PayPal. Panyadia sahiji layanan bayaran téh PayPal (Éropa) S.à.rl et Cie, SCA, 22-24 Pegangsaan Royal, L-2449 Luksemburg (nu "PayPal").

Lamun anjeun milih mayar via PayPal, informasi pamayaran Anjeun diasupkeun kana PayPal nu dikirimkeun.

Transper data kana PayPal dijieun dina dasar Art. 6 para. 1 hartina a DSGVO (idin) jeung Seni. 6 para. 1 hartina b DSGVO (kinerja ngolah kontrak). Anjeun boga pilihan pikeun nyabut idin anjeun pikeun ngolah data iraha wae. A panyabutan teu mangaruhan kana efektivitas jeung bohong nu geus kaliwat, data ngolah operasi.

Sofortuberweisung

Dina ramatloka kami kami nawiskeun, diantara lain perkara, mayar ku "saharita mindahkeun" tina. Panyadia sahiji layanan bayaran teh GmbH saharita, Theresienhöhe 12, 80339 Munich (hereinafter "Langsung GmbH").

Ngagunakeun prosés "Transfer saharita" urang meunang konfirmasi real-time pembayaran ti GmbH darurat tur bisa langsung dimimitian minuhan kawajiban urang.

Lamun geus dipilih metoda pembayaran "Transfer saharita", anjeun ngalebetkeun PIN sarta TAN valid ka GmbH instan, kalawan nu bisa log in ka akun perbankan online Anjeun. Saatos logging otomatis langsung GmbH bakal pariksa kasaimbangan akun anjeun sarta ngalakukeun mindahkeun ka urang ngagunakeun informasi disadiakeun ku anjeun ku TAN. Tuluy maranehna ngutus Kami langsung a konfirmasi urus. Saatos logging di jualan anjeun, garis kiridit ti kiridit disposable sarta ayana rekening sejen tur balances maranéhanana anu ogé dipariksa otomatis.

Salian PIN na TAN oge informasi pamayaran Anjeun diasupkeun, sarta informasi ngeunaan anjeun ka GmbH darurat geus dikirimkeun. Informasi ngeunaan anjeun geus mimiti jeung panungtung ngaran, alamat, nomer telepon (s), alamat surélék, Alamat IP, sarta data kamungkinan sejen diperlukeun pikeun ngolah mayar. Supply data sapertos perlu pikeun nangtukeun idéntitas anjeun saluareun ragu sagala na ulah scams.

Transper data kana GmbH darurat dijieun dina dasar Art. 6 para. 1 hartina a DSGVO (idin) jeung Seni. 6 para. 1 hartina b DSGVO (kinerja ngolah kontrak). Anjeun boga pilihan pikeun nyabut idin anjeun pikeun ngolah data iraha wae. A panyabutan teu mangaruhan kana efektivitas jeung bohong nu geus kaliwat, data ngolah operasi.

Pikeun rinci dina pembayaran kalawan tumbu Sofortuberweisung handap: https://www.sofort.de/datenschutz.html jeung https://www.klarna.com/sofort/.

PayDirect

Dina ramatloka kami kami nawiskeun kaasup mayar tina hartosna Paydirekt. Panyadia sahiji layanan bayaran teh Paydirekt GmbH, Hamburg Avenue 26-28, 60486 Frankfurt am Main, Jérman (hereinafter "Paydirekt").

Lamun anjeun ngajalankeun mayar ku Paydirekt, naék Paydirekt rupa data urus tur payun ka bank terus di mana anjeun didaptarkeun ku Paydirekt. Salian data mayar nu required Paydirekt naék dina pakampungan urus jigana data sejenna, kayaning alamat pangiriman atawa individu item dina karanjang balanja anjeun.

PayDirect lajeng authenticates urus ku pitulung ieu disimpen kalayan prosés auténtikasi Bank. Lajeng jumlah pembayaran ti akun anjeun bakal dibikeun ka akun urang. Ngayakeun urang atawa pihak katilu mana wae gaduh aksés ka Inpo akun Anjeun.

Pikeun rinci pembayaran ku Kaayaan Paydirekt na Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Paydirekt di: https://www.paydirekt.de/agb/index.html.

Status: 27.04.2018

kabijakan privasi

1. Tinjauan panyalindungan data

pendataan on ramatloka kami

Saha jawab kumpulan data dina ramatloka ieu?

Data dikumpulkeun dina ramatloka ieu olahan ku operator ramatloka. wincik kontak operator urang bisa kapanggih dina bewara légal dina ramatloka urang diperlukeun.

Kumaha urang ngumpulkeun data anjeun?

Sababaraha data dikumpulkeun Lamun Anjeun Nyadiakeun ka kami. Ieu bisa, contona, bisa data anjeun ngasupkeun dina formulir kontak.

data lianna dikumpulkeun otomatis ku sistem IT kami Lamun anjeun didatangan website. data ieu data utamina teknis: kayaning sistem browser sarta operasi anjeun ngagunakeun atawa Lamun Anjeun diaksés kaca. data ieu dikumpulkeun otomatis pas anjeun ngasupkeun ramatloka urang.

Naon ieu kami nganggo data anjeun?

Bagian tina data dikumpulkeun pikeun mastikeun fungsi ditangtoskeun tina website. data lianna bisa dipaké pikeun nganalisis sabaraha datang make loka.

Hak Naon anu anjeun gaduh Ngeunaan data anjeun?

Anjeun salawasna boga hak menta informasi ngeunaan data anjeun disimpen, asal anak, panarima, sarta kaperluan koleksi na di euweuh muatan. kituna anjeun boga hak pamundut teu eta jadi dilereskeun, diblokir, atawa dihapus. Anjeun tiasa ngahubungan kami iraha wae nganggo alamat dirumuskeun dina bewara légal lamun gaduh patarosan ngeunaan salajengna isu privasi tur panangtayungan data. Anjeun oge bisa, tangtosna, berkas keluhan jeung otoritas Regulasi kompeten.

Analytics sarta parabot ti pihak katilu

Nalika ngadatangan Website urang, nganalisa statistik bisa dijieun tina kabiasaan surfing Anjeun. Ieu kajadian utamina ngagunakeun cookies na analytics. Analisis kabiasaan surfing anjeun Biasana anonim, nyaéta urang moal bisa nangtukeun anjeun ti data ieu. Anjeun tiasa nenda kana analisis atawa nyegah eta ku teu ngagunakeun parabot Tangtu. inpo wincik bisa kapanggih dina kawijakan privasi di handap.

Anjeun tiasa nenda kana analisis ieu. Urang bakal ngawartosan anjeun di handap ngeunaan kumaha carana laksana pilihan anjeun dina hal ieu.

2. Inpo umum sarta informasi wajib

perlindungan data

The operator ngeunaan ramatloka ieu nyandak panangtayungan data pribadi Anjeun pisan serius. Urang ngubaran data pribadi Anjeun sakumaha rahasia na di tari accor jeung peraturan panyalindungan data statutory sarta kawijakan privasina ieu.

Lamun make ramatloka ieu, rupa potongan data pribadi bakal dikumpulkeun. inpo pribadi nyaeta sagala data kalayan Mana Anjeun bisa dicirikeun pribadi. kawijakan privasi Ieu Ngajelaskeun naon informasi urang kumpulkeun na naon ieu kami nganggo eta pikeun. kituna eta Ngajelaskeun kumaha jeung naon tujuan ieu kajadian.

Perhatikeun tuh datatrans mitted via internet (misalna via email komunikasi) nunut ka breaches kaamanan. perlindungan lengkep data anjeun ti aksés pihak-katilu teu mungkin.

Bewara ngeunaan pesta jawab ramatloka ieu

pihak nu nanggung jawab kana data processing dina ramatloka ieu:

iSearch GmbH

Pikeun Haunert 22

59519 Möhnesee

digambarkeun ku dewan Jan Schumacher

Telepon: 02924 879560

surélék: [EMAIL PROTECTED]

Pihak jawab téh baé alam atanapi légal anu nyalira atanapi babarengan kalawan batur megatkeun kana tujuan jeung Maksadna tina ngolah data pribadi (ngaran, alamat surelek, jeung sajabana).

Panyabutan tina idin anjeun pikeun ngolah data anjeun

Loba data ngolah operasi téh ukur mungkin jeung idin express Anjeun. Anjeun bisa nyabut idin Anjeun iraha wae ku pangaruh hareup. Hiji email informal nyieun pamundut ieu kacukupan. Data olahan méméh kami nampi pamundut anjeun bisa quietly diolah jum'atan.

Katuhu pikeun berkas keluhan kalawan otoritas Regulasi

Mun aya geus breach sahiji panerapan panyalindungan data, baé kapangaruhan bisa berkas keluhan jeung otoritas Regulasi kompeten. Otoritas pangaturan kompeten keur urusan nu patali jeung panerapan panyalindungan data mangrupakeun patugas panyalindungan data tina kaayaan Jerman di Mana parusahaan urang geus kantor pusatna. Hiji daptar perwira panyalindungan data tur rinci kontak Maranéhna bisa kapanggih di link di handap ieu: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Katuhu pikeun portability data

Anjeun boga hak gaduh data Mana Urang prosés dumasar idin Anjeun atawa dina minuhan kontrak otomatis dikirimkeun ka diri atanapi ka pihak katilu dina baku, format mesin-bisa dibaca. Lamun merlukeun mindahkeun langsung data ka pihak jawab sejen, ieu bakal ngan bisa dipigawé pikeun extent téhnisna meujeuhna.

SSL atanapi enkripsi TLS

Situs migunakeun SSL atanapi enkripsi TLS alesan kaamanan jeung panangtayungan pangiriman eusi rahasia ,: kayaning inquiries nu dikirim ka kami salaku operator loka. Anjeun tiasa mikawanoh dina sambungan énkripsi di garis alamat browser anjeun Nalika éta robah ti "http: //" pikeun "HTTPS: //" jeung ikon konci dipintonkeun dina bar alamat browser anjeun.

Mun SSL atanapi enkripsi TLS diaktipkeun, data Anjeun nransfer ka urang teu bisa dibaca ku pihak katilu.

pangmayaran énkripsi on ramatloka ieu

Lamun asupkeun kana kontrak Mana butuh pikeun ngirim kami informasi pamayaran Anjeun (misalna jumlah akun pikeun debits langsung), urang bakal merlukeun data ieu ngolah pamayaran Anjeun.

transaksi mayar maké Maksadna umum pembayaran (Visa / MasterCard, debit langsung) aya ukur dijieun liwat SSL énkripsi atawa sambungan TLS. Anjeun tiasa mikawanoh dina sambungan énkripsi di garis alamat browser anjeun Nalika éta robah ti "http: //" pikeun "HTTPS: //" jeung ikon konci dina jalur panyungsi anjeun geus katingali.

Dina kasus komunikasi énkripsi, sagala rinci pamayaran Anjeun ngalebetkeun ka urang teu bisa dibaca ku pihak katilu.

Émbaran, meungpeuk, ngahapus

Salaku diijinkeun ku hukum, anjeun ngabogaan hak pikeun jadi disadiakeun iraha wae kalayan informasi haratis ngeunaan widang naon waé data pribadi Anjeun disimpen tuh ogé asal na, panarima jeung tujuan Mana eta geus diolah. kituna anjeun boga hak gaduh data ieu dilereskeun, diblokir atawa dihapus. Anjeun tiasa ngahubungan kami iraha wae nganggo alamat dibikeun di perhatikeun légal urang lamun boga patarosan salajengna dina topik data pribadi.

Oposisi kana surelek promosi

Urang hereby dinyatakeun nyaram pamakéan data kontak diterbitkeun dina konteks ramatloka syarat bewara légal jeung hal pikeun ngirim bahan promosi jeung informational teu dinyatakeun dipénta. Operator ramatloka cadangan hak nyandak Peta légal husus lamun bahan iklan unsolicited, warna: kayaning spam email, ieu narima.

3. perwira panyalindungan Data

perwira panyalindungan data statutory

Kami geus diangkat hiji perwira panyalindungan data keur parusahaan urang.

iSearch GmbH

Data Protection Officer

Pikeun Haunert 22

59519 Möhnesee

January Schumacher

Telepon: 02924 879560

surélék: [EMAIL PROTECTED]

4. pendataan on ramatloka kami

cookies

Sababaraha kaca wéb kami nganggo cookies. Cookies ulah ngaruksak komputer anjeun sarta ulah ngandung virus nanaon. Cookies mantuan nyieun Website kami deui, efisien, sarta aman ramah-pamaké. Cookies téh nyaéta payil téks leutik disimpen dina komputer anu nyiksa tur disimpen ku panyungsi anjeun.

Kalolobaan cookies kami nganggo anu disebut "sessi cookies". Éta téh otomatis dihapus sanggeus datangna anjeun. cookies séjén tetep dina mémori alat anjeun dugi ka ngahapus aranjeunna. cookies ieu nyieun mungkin ngakuan panyungsi anjeun Lamun anjeun hareup didatangan loka.

Anjeun tiasa ngonpigurasi panyungsi anjeun pikeun nginpokeun Anjeun tentang pamakean cookies sangkan anjeun-bisa mutuskeun dina dasar hal-demi-hal Naha mun nampa atawa nolak cookie a. Alternatipna, panyungsi anjeun bisa ngonpigurasi ka otomatis nampa cookies handapeun Tangtu waé atawa salawasna nampik aranjeunna, atawa otomatis ngahapus cookies Nalika nutup panyungsi anjeun. Nganonaktipkeun cookies bisa ngawatesan fungsi dina sahiji ramatloka ieu.

Nu cookies nu Dipikabutuh keur ngidinan komunikasi éléktronik atawa Nyadiakeun fungsi Tangtu hayang ngagunakeun (: saperti karanjang balanja) disimpen nurutkeun ka Art 6 1 ayat, hurup f tina DSGVO.. Operator ramatloka boga minat sah dina neundeun cookies pikeun mastikeun di layanan dioptimalkeun disadiakeun gratis kasalahan teknis. Mun cookies séjén (: kayaning Jalma dipaké pikeun nganalisis kabiasaan surfing anjeun) Ku kituna disimpen, theywill dirawat misah di kawijakan privasi ieu.

file server log

Panyadia ramatloka otomatis ngumpulkeun sarta toko informasi tuh panyungsi anjeun otomatis Transmits mun urang di "file server kumplit." Ieu:

  • tipe browser na versi browser
  • sistem operasi dipaké
  • URL referrer
  • Hostname tina ngakses komputer
  • Waktos ti pamundut server
  • alamat IP

data ieu moal digabungkeun jeung data ti sumber séjén.

Jadi dadasar pikeun ngolah data mangrupa Art. 6 (1) (b) DSGVO, nu ngamungkinkeun ngolah data pikeun minuhan kontrak atanapi keur ukuran awal pikeun kontrak.

bentuk kontak

Kudu ngirimkeun kami patarosan via formulir kontak kami bakal ngumpulkeun data diasupkeun kana bentuk, Kaasup wincik kontak Anjeun Nyadiakeun, mun ngajawab sual anjeun sarta patalékan nurutan-up. Urang ulah babagi inpo ieu tanpa idin Anjeun.

Urang bakal, kituna, prosés sagala data anjeun ngasupkeun onto bentuk kontak hijina mibanda idin Anjeun ku Art. 6 (1) (a) DSGVO. Anjeun bisa nyabut idin Anjeun iraha wae. Hiji email informal nyieun pamundut ieu kacukupan. Data olahan méméh kami nampi pamundut anjeun bisa quietly diolah jum'atan.

Urang bakal nahan data Anjeun Nyadiakeun dina formulir kontak dugi ka menta ngahapus anak, nyabut idin Anjeun pikeun neundeun anak, atawa Tujuan pikeun neundeun na patali euweuh (misalna sanggeus minuhan pamundut anjeun). Sagala dibekelan wajib statutory, cinta utamana Jalma Ngeunaan perioda ingetan data wajib, tetep unaffected ku rezeki ieu.

Pendaptaran on ramatloka ieu

Anjeun tiasa ngadaptar on ramatloka kami guna ngaksés pungsi tambahan ditawarkeun di dieu. Data input bakal ukur dipaké pikeun tujuan ngagunakeun loka atawa layanan respectivement Pikeun Mana geus didaptarkeun. Informasi wajib dipénta mangsa pendaptaran kudu disadiakeun dina pinuh. Upami teu kitu, urang baris nampik pendaptaran Anjeun.

Pikeun nginpokeun ka Anjeun tentang parobahan penting: kayaning Jalma dina lingkup situs urang atawa parobahan teknis, urang bakal make alamat email dieusian nalika pendaptaran.

Urang bakal ngolah data disadiakeun dina mangsa pendaptaran ukur dumasar kana idin Anjeun ku Art. 6 (1) (a) DSGVO. Anjeun bisa nyabut idin Anjeun iraha wae ku pangaruh hareup. Hiji email informal nyieun pamundut ieu kacukupan. Data olahan méméh kami nampi pamundut anjeun bisa quietly diolah jum'atan.

Urang baris nuluykeun pikeun nyimpen data dikumpulkeun mangsa pendaptaran pikeun salami anjeun tetep didaptarkeun dina ramatloka urang. perioda ingetan statutory tetep unaffected.

Pendaptaran kalawan Facebook Connect

Gantina Ngadaptar Langsung dina ramatloka urang, anjeun bisa kituna ngadaptar ngagunakeun Facebook Connect. jasa ieu disadiakeun ku Facebook Irlandia Limited, 4 Grand Terusan Square, Dublin 2, Irlandia.

Lamun mutuskeun pikeun ngadaptar kalawan Facebook Connect teras klik dina "Login ku Facebook" atawa "Sambungkeun jeung Facebook" tombol, Anjeun bakal otomatis dialihkeun kana platform Facebook. Aya anjeun tiasa asup kalawan Facebook ngaran na sandi pamaké anjeun. Ieu bakal numbu profil Facebook anjeun ka ramatloka atawa jasa urang. link ieu méré urang akses ka data anjeun disimpen di Facebook. Kaasup cinta utamana anjeun:

  • ngaran Facebook
  • gambar profil Facebook
  • gambar panutup Facebook
  • alamat surélék disadiakeun pikeun Facebook
  • Facebook ID
  • babaturan Facebook
  • likes Facebook
  • tepang warsi
  • génder
  • nagara
  • basa

data ieu bakal dipaké pikeun nyetél, Nyadiakeun, sarta pribados akun Anjeun.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingal Sarat Facebook ngeunaan Paké na Sarat jeung Kaayaan Pamakéan. Ieu bisa kapanggih dina https://de-de.facebook.com/about/privacy/ jeung https://www.facebook.com/legal/terms/.

Ninggalkeun komentar on ramatloka ieu

Lamun nganggo fungsi comment dina situs ieu, waktu éta di mana anjeun dijieun comment jeung alamat surélék anjeun bakal disimpen alongwith comment anjeun, sakumaha ogé landihan anjeun, iwal mun aya posting anonim.

Neundeun alamat IP

fungsi comment urang nyimpen éta alamat IP pamaké Jalma anu posting komentar. Kusabab urang henteu pariksa komentar dina situs urang saméméh maranéhna balik hirup, urang kudu informasi ieu tiasa ngudag Peta keur eusi ilegal atanapi slanderous.

Subscribing ka feed comment

Salaku pamaké loka ieu, anjeun bisa asup nepi ka nampa feed comment saatos Ngadaptar. alamat surélék anjeun bakal dipariksa ku email konfirmasi. Anjeun tiasa unsubscribe tina fungsi ieu iraha wae ku cara ngaklik tumbu dina surelek. Data disadiakeun Lamun Anjeun ngalanggan ka feed komentar bakal lajeng jadi dihapus, tapi lamun geus dikintunkeun data ieu urang keur kaperluan sejenna atawa nguap (: kayaning subscribing mun newsletter a), eta bakal dipikagaduh.

Sabaraha lami komentar disimpen

The koméntar sarta data pakait (misalna Alamat IP) disimpen na tetep dina ramatloka urang dugi eusi geus commented kana sakabéhna Telepon dihapus atawa komentar diwajibkeun dihapus alesan légal (fitnah, jsb).

dasar hukum

Komentar disimpen dumasar idin Anjeun ku Art. 6 (1) (a) DSGVO. Anjeun bisa nyabut idin Anjeun iraha wae ku pangaruh hareup. Hiji email informal nyieun pamundut ieu kacukupan. Data olahan méméh kami nampi pamundut anjeun bisa quietly diolah jum'atan.

Ngolah data (customer jeung kontrak data)

Urang kumpulkeun, prosés, sarta make data pribadi wungkul duanana sakumaha anu kasebut Dipikabutuh keur ngadegkeun, ngaropéa atawa hubungan légal jeung kami (data master). Hal ieu dilakukeun dumasar kana Seni. 6 (1) (b) DSGVO, nu ngamungkinkeun ngolah data pikeun minuhan kontrak atawa keur ukuran awal pikeun kontrak. Urang kumpulkeun, prosés jeung ngagunakeun data pribadi Anjeun Nalika Ngaksés ramatloka (data pamakéan) urang ukur keur extent nu diperlukeun pikeun ngaktipkeun anjeun ngakses jasa kami atawa tagihannana nuhun sami.

data nasabah dikumpulkeun bakal dipupus sanggeus parantosan tina urutan atawa terminasi tina hubungan bisnis. perioda ingetan légal tetep unaffected.

Data trans mitted Nalika asup kana kontrak kalayan toko online, retailers, sarta urutan mail

Urang ngirimkeun data diwanoh pribadi ka pihak katilu ukur keur extent diperlukeun pikeun minuhan istilah kontrak anjeun, contona, mun pausahaan dipercayakeun pikeun nganteurkeun barang ka lokasi Anjeun atawa bank dipercayakeun pikeun ngolah pangmayaran Anjeun. data anjeun moal janten mitted trans pikeun sagala kaperluan lianna iwal mun geus dibéré idin express anjeun pikeun ngalakukeun éta. data anjeun moal disc losed ka pihak katilu keur kaperluan iklan tanpa idin express Anjeun.

Jadi dadasar pikeun ngolah data mangrupa Art. 6 (1) (b) DSGVO, nu ngamungkinkeun ngolah data pikeun minuhan kontrak atanapi keur ukuran awal pikeun kontrak.

Data nu ditransfer Nalika Signing up for jasa jeung eusi digital

Urang ngirimkeun data diwanoh pribadi ka pihak katilu ukur keur extent diperlukeun pikeun minuhan istilah kontrak Anjeun kalayan kami, contona, ka bank dipercayakeun pikeun ngolah pangmayaran Anjeun.

data anjeun moal janten mitted trans pikeun sagala kaperluan lianna iwal mun geus dibéré idin express anjeun pikeun ngalakukeun éta. data anjeun moal disc losed ka pihak katilu keur kaperluan iklan tanpa idin express Anjeun.

Jadi dadasar pikeun ngolah data mangrupa Art. 6 (1) (b) DSGVO, nu ngamungkinkeun ngolah data pikeun minuhan kontrak atanapi keur ukuran awal pikeun kontrak.

5. média sosial

Facebook plugins (Like & Bagikeun tombol)

ramatloka kami ngawengku plugins pikeun jaringan sosial Facebook, Facebook Inc., 1 hacker Jalan, Menlo Park, California 94025, Amérika Sarikat. The Facebook plugins bisa Diakuan ku logo Facebook atawa tombol Kawas dina situs urang. Pikeun on langlangan plugins Facebook, situ https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Lamun anjeun didatangan situs urang, sambungan langsung antara panyungsi anjeun jeung server Facebook dijieun liwat plugin nu. Ieu nyandak Facebook pikeun nampa informasi nu geus dilongok situs urang ti alamat IP Anjeun. Lamun klik dina Facebook "tombol Resep" bari anjeun asup kana akun Facebook Anjeun, Anjeun bisa numbu eusi situs urang pikeun profil Facebook Anjeun. Hal ieu ngamungkinkeun Facebook pikeun ngahubungkeun kunjungan ka situs urang kalawan Rekening pamaké anjeun. Perhatikeun yén, salaku operator loka ieu, urang teu boga pangaweruh ngeunaan eusi data trans mitted nyanghareupan Kitab atanapi kumaha Facebook migunakeun data sintésis. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga tingali kawijakan privasi Facebook urang di https://de-de.facebook.com/policy.php.

Mun anjeun teu hoyong Facebook pikeun ngahubungkeun datangna anjeun ka situs urang ku akun Facebook, mangga kaluar ti akun Facebook Anjeun.

Twitter plugin

Fungsi tina jasa Twitter geus terpadu kana ramatloka kami sarta aplikasi. Fitur ieu ditawarkeun ku Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Fransisco, CA 94103, Amérika Sarikat. Lamun anjeun ngagunakeun Twitter jeung fungsi "retweet", situs web nu dianjangan téh disambungkeun ka akun Twitter Anjeun tur dijieun dipikawanoh pikeun pamaké séjén. Sangkan jadi ditransfer ka hayang Twitter di lakukeun sangkan, data. Simkuring hoyong nunjuk kaluar eta, salaku panyadia kaca tesis, urang kudu henteu pangaweruh eusi data mitted trans atanapi kumaha eta bakal dipaké ku Twitter. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kawijakan privasi Twitter urang, mangga buka https://twitter.com/privacy.

preferensi privasi anjeun kalawan Twitter bisa dirobah dina setelan akun anjeun dina https://twitter.com/account/settings.

Google+ plugin

Kaca kami nganggo pungsi Google+. Hal ieu dioperasikeun ku Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Amérika Sarikat.

Kempelan jeung panyingkepan inpormasi: Ngagunakeun tombol Google + 1 ngidinan Anjeun pikeun nyebarkeun informasi di sakuliah dunya. Ku Maksadna ngeunaan tombol Google+, anjeun jeung pamaké séjén bisa nampa customContent ti Google jeung mitra urang. toko Google Boh factthat anjeun boga + 1'd sapotong eusi jeung émbaran ngeunaan halaman anjeun nempoan Lamun Anjeun diklik + 1. + 1 Anjeun bisa ditampilkeun bareng jeung ngaran profil anjeun sarta poto di layanan Google, contona dina hasil teangan atanapi di profil Google Anjeun, atawa di tempat séjén kana jaba jeung advertisements on Internet.

Google rékaman informasi ngeunaan + 1 kagiatan Anjeun pikeun ningkatkeun jasa Google pikeun anjeun jeung sajabana. Ngagunakeun tombol Google +, anjeun perlu global ditingali, profil Google publik teu mustContain sahenteuna nami dipilih pikeun propil. Ngaran ieu digunakeun ku sakabeh jasa Google. Dina sababaraha kasus, ngaran ieu tiasa kituna ngaganti ngaran béda anjeun geus dipaké pikeun babagi eusi liwat akun Google Anjeun. Identitas profil Google Anjeun bisa ditémbongkeun keur pamaké nu nyaho alamat surélék anjeun atawa informasi séjénna bisa nangtukeun nu tuh.

Pamakéan nandakeun data dikumpulkeun: Salian kagunaan Disebutkeun di luhur, inpo Anjeun Nyadiakeun dipaké dina tari accor jeung kawijakan panyalindungan data Google lumaku. Google bisa nyebarkeun statistik kasimpulan ngeunaan + 1 aktivitas pamaké 'atawa babagi eta kalawan pamaké sarta mitra ,: kayaning penerbit, advertisers, atanapi situs web affiliate.

Instagram plugin

ramatloka urang ngandung fungsi tina jasa Instagram. fungsi ieu ditawarkeun ku Instagram Inc., 1601 Willow Jalan, Menlo Park, CA 94025, Amérika Sarikat.

Mun anjeun asup kana akun Instagram, anjeun tiasa klik tombol ka Instagram numbu eusi kaca kami kalayan profil Instagram Anjeun. bedeutet ieu, dass Instagram tiasa ngahubungkeun kunjungan ka kaca kami kalawan Rekening pamaké anjeun. Salaku panyadia ngeunaan ramatloka ieu, urang nunjuk kaluar dinyatakeun tuh kami nampi moal informasi dina eusi data mitted trans atawa pamakéan na ku Instagram.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingal ka Instagram Sarat jeung Kaayaan Pamakéan: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

Bagikeun plugin

ramatloka urang ngandung fungsi tina jaringan sosial Pinterest, dioperasikeun ku Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, Amérika Sarikat.

Lamun anjeun didatangan kaca ngandung Pinterest plugin sosial, panyungsi anjeun ngawangun sambungan langsung ka pilihan server. plugin nu Transmits log ieu data pikeun server Pinterest di Amérika Serikat. data log ieu bisa ngawengku Alamat IP anjeun, alamat tina situs web dilongok, jadi mana ngawengku pilihan fitur, tipe browser sarta setelan, tanggal jeung waktu pamundut ti, kumaha anjeun nganggo Pinterest, sarta cookies.

Inpo ngeunaan tujuan, wengkuan jeung ngolah Salajengna sarta pamakéan data ku pilihan, kitu ogé hak anjeun sarta pilihan ngajaga privasi anjeun, bisa kapanggih dina notices privasi tina pilihan: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.

6. Analytics na iklan

Google Analytics

ramatloka ieu migunakeun Google Analytics, layanan web analytics. Hal ieu dioperasikeun ku Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Amérika Sarikat.

Google Analytics migunakeun disebut "cookies". Di handap ieu mangrupakeun file téks tuh disimpen dina komputer anjeun sarta teu ngidinan pikeun analisis pamakéan ramatloka ku anjeun. Informasi dihasilkeun ku cookie ngeunaan pamakéan Anjeun tina ramatloka ieu Biasana trans mitted ka server Google di AS jeung disimpen di dinya.

cookies Google Analytics disimpen dumasar Art. 6 (1) (f) DSGVO. Operator ramatloka boga minat sah dina analisa paripolah pamaké ngaoptimalkeun Boh ramatloka sarta iklan na.

anonymization IP

Kami geus diaktipkeun fitur anonymization IP kana ramatloka ieu. Alamat IP anjeun bakal disingget ku Google dina Uni Éropa atawa pihak lianna ka pasatujuan dina Area Ékonomi Éropa saméméh transmisi ka Amérika Serikat. Ngan dina kasus luar biasa nyaeta alamat IP pinuh dikirim ka server Google di AS jeung disingget dinya. Google baris ngagunakeun informasi ieu dina nama tina operator sahiji ramatloka ieu evaluate pamakéan Anjeun tina ramatloka, nepi ka compile laporan kana aktivitas ramatloka, sarta pikeun Nyadiakeun layanan séjén Ngeunaan kagiatan ramatloka sarta pamakéan internét pikeun operator ramatloka. Alamat IP trans mitted ku panyungsi anjeun salaku bagian tina Google Analytics moal dihijikeun sareng sagala data lianna dicekel ku Google.

plugin browser

Anjeun bisa nyegah cookies keur disimpen tesis ku Milih setélan Luyu dina browser anjeun. Najan kitu, keukeuh we nunjuk kaluar teu lakukeun sangkan bisa hartosna anjeun moal bisa ngarasakeun pungsi lengkep dina sahiji ramatloka ieu. sahingga bisa nyegah data dihasilkeun ku cookies ngeunaan pamakéan Anjeun tina ramatloka ti keur diliwatan mun Google, jeung ngolah data sintésis ku Google, ku ngundeur tur masang plugin browser sadia di link di handap ieu (kaasup alamat IP anjeun.) https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Objecting kana kumpulan data

Anjeun tiasa mencegah kumpulan data anjeun ku Google Analytics ku ngaklik dina link di handap ieu. Hiji cookie milih-kaluar bakal nangtukeun pikeun nyegah data anjeun ti keur dikumpulkeun dina kunjungan ka hareup ka situs ieu: Nonaktipkeun Google Analytics.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ngeunaan kumaha carana Google Analytics handles data pamaké, tingali kawijakan privasi Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

ngolah data Outsourced

Kami geus diasupkeun kana hiji perjangjian jeung Google pikeun outsourcing ngolah data urang jeung pinuh ngalaksanakeun sarat ketat ti otoritas panyalindungan data Jerman Nalika Maké Google Analytics.

Google Adsense

ramatloka ieu migunakeun Google Adsense, layanan pikeun Kaasup advertisements ti Google Inc. ( "Google"). Hal ieu dioperasikeun ku Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Amérika Sarikat.

Google Adsense migunakeun disebut "cookies", Mana téh nyaéta payil téks diteundeun dina komputer teu ngaktipkeun kana analisis jalan Anjeun make website. Google Adsense migunakeun disebut kitu beacons web (grafis siluman). Ngaliwatan tesis beacons web, informasi: saperti lalulintas nganjang Dina kaca ieu bisa dievaluasi.

Informasi dihasilkeun ku cookies na beacons web anu patali jeung pamakéan Anjeun tina ramatloka ieu (kaasup alamat IP anjeun) jeung kiriman format iklan, nya mitted trans ka server Google di AS jeung disimpen di dinya. Inpo ieu bisa diliwatan dina ti Google ka pihak kaserang tina Google. Sanajan kitu, Google moal ngagabung Alamat IP anjeun kalawan data lianna geus disimpen.

cookies Adsense disimpen dumasar kana tipe. 6 (1) (f) DSGVO. Operator ramatloka boga minat sah dina analisa paripolah pamaké ngaoptimalkeun Boh ramatloka sarta iklan na.

Anjeun tiasa mencegah instalasi cookies ku netepkeun software panyungsi anjeun sasuai. Mangga sadar 'anu' dina hal ieu, Anjeun bisa jadi teu bisa nyieun pamakéan pinuh sadaya fitur sahiji ramatloka ieu. Ku migunakeun ramatloka ieu, anjeun satuju kana ngolah data anu patali jeung maneh na dikumpulkeun ku Google sakumaha ditétélakeun jeung tujuan diatur kaluar luhur.

Remarketing Google Analytics

jaba kami nganggo fitur of remarketing Google Analytics digabungkeun jeung kamampuhan cross-alat tina Google AdWords na DoubleClick. jasa ieu disadiakeun ku Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Amérika Sarikat.

fitur ieu ngamungkinkeun kaitkeun audiences target pikeun pamasaran promosi dijieun kalawan Google Analytics Remarketing kana kamampuhan cross-alat tina Google AdWords sarta Google DoubleClick. Hal ieu ngamungkinkeun iklan pikeun dipintonkeun dumasar kana kapentingan pribadi anjeun, dicirikeun dumasar kana pamakéan Anjeun saméméhna sarta surfing kabiasaan di hiji alat (misalna handphone anjeun), dina alat sejenna (: kayaning tablet atawa komputer).

Sakali geus dibikeun idin Anjeun, Google baris dikaitkeun browsing web anjeun sarta sajarah aplikasi kalawan Akun Google Anjeun keur kaperluan ieu. Cara éta, alat naon baé tuh tanda ka akun Google Anjeun tiasa make olahtalatah promosi Pribadi sami.

Pikeun ngarojong fitur ieu, Google Analytics ngumpulkeun Google dioténtikasi Gajah Mungkur pamaké teu aya samentara numbu ka data Google Analytics kami keur ngartikeun na nyieun audiences keur kampanye iklan cross-alat.

Anjeun sacara permanen tiasa milih kaluar tina cross-alat remarketing / targeting kucara kaluar iklan Pribadi di akun Google Anjeun; tuturkeun link ieu: https://www.google.com/settings/ads/onweb/.

The aggregation tina data dikumpulkeun dina data akun Google anjeun dumasar solely on idin anjeun, Mana anjeun bisa masihan atanapi mundur ti Google ku Art. 6 (1) (a) DSGVO. Pikeun data operasi kempelan teu dihijikeun kana akun Google Anjeun (contona, Kusabab Anjeun teu boga Akun Google atanapi geus objected ngagabungkeun nu), kumpulan data dumasar kana Seni. 6 (1) (f) DSGVO. Operator ramatloka boga minat sah dina analisa paripolah pamaké anonim keur kaperluan promosi.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep sarta Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Google, buka: https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Nyukcruk Konversi Google AdWords sarta Google

ramatloka ieu migunakeun Google AdWords. AdWords mangrupa program iklan online ti Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Indonesia ( "Google").

Salaku bagian tina Google AdWords kami nganggo disebut tracking konvérsi. Lamun anjeun klik mun iklan dilayanan ku Google, a cookie tracking konversi tos disetel. Cookies téh nyaéta payil téks leutik tuh toko browser internét anjeun dina komputer Anjeun. cookies ieu kadaluarsa sanggeus 30 poé na teu dipake pikeun idéntifikasi pribadi pamaké. Kedah ti pamaké sadérék Kaca Tangtu sahiji ramatloka na cookie geus henteu acan kadaluwarsa, Google na ramatloka nu bisa nitah nyiksa pamaké diklik dina iklan jeung proceeded mun tuh kaca.

Unggal pangiklan Google AdWords ngabogaan cookie béda. Ku kituna, cookies teu bisa dilacak ngagunakeun ramatloka ngeunaan hiji pangiklan AdWords. Informasi diala ngagunakeun cookie konvérsi ieu dipaké pikeun nyieun statistik konvérsi pikeun advertisers AdWords anu boga milih pikeun tracking konvérsi. Konsumén anu ngawartoskeun total jumlah pamaké anu diklik dina ad Maranéhna kukituna dialihkeun ka kaca tag tracking konvérsi. Sanajan kitu, advertisers teu ménta informasi wae teu bisa dipaké pikeun pribadi ngaidentipikasi pamaké. Mun anjeun teu hoyong ilubiung dina tracking, anjeun tiasa milih-kaluar ieu kucara nganonaktipkeun Gampang konversi cookie tracking Google ku cara ngarobah setélan panyungsi anjeun. Dina ngalakukeun kitu, anjeun moal kaasup dina statistik tracking konvérsi.

cookies konversi disimpen dumasar kana tipe. 6 (1) (f) DSGVO. Operator ramatloka boga minat sah dina analisa paripolah pamaké ngaoptimalkeun Boh ramatloka sarta iklan na.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Google AdWords na tracking konversi Google, ningali Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Google: https://www.google.de/policies/privacy/.

Anjeun tiasa ngonpigurasi panyungsi anjeun pikeun nginpokeun Anjeun tentang pamakean cookies sangkan anjeun-bisa mutuskeun dina dasar hal-demi-hal Naha mun nampa atawa nolak cookie a. Alternatipna, panyungsi anjeun bisa ngonpigurasi ka otomatis nampa cookies handapeun Tangtu waé atawa salawasna nampik aranjeunna, atawa otomatis ngahapus cookies Nalika nutup panyungsi anjeun. Nganonaktipkeun cookies bisa ngawatesan fungsi dina sahiji ramatloka ieu.

Google reCAPTCHA

Urang make "Google reCAPTCHA" (awal saatos "reCAPTCHA") dina situs web urang. jasa ieu disadiakeun ku Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, AS ( "Google").

reCAPTCHA ieu dipaké pikeun pariksa Naha data diasupkeun kana ramatloka kami (neangan sakumaha dina formulir kontak) geus diasupkeun ku manusa atawa ku di program otomatis. Jang ngalampahkeun ieu, reCAPTCHA nganalisa paripolah nu nganjang ramatloka dumasar kana rupa-rupa ciri. Analisis ieu dimimitian otomatis pas nu nganjang ramatloka Asup website. Pikeun nganalisa, reCAPTCHA ngaevaluasi rupa informasi (misalna Alamat IP, sabaraha lila nganjang teh geus dina ramatloka, atawa gerakan mouse nu dijieun ku pamaké anu). Data dikumpulkeun salila analisis bakal diteruskeun nepi ka Google.

The reCAPTCHA nganalisa lumangsung lengkep Telepon di tukang. datang ramatloka teu disarankan henteu pilarian analisis ieu nyokot tempat.

ngolah data anu dumasar kana Seni. 6 (1) (f) DSGVO. Operator ramatloka boga minat sah dina mayungan situs na ti Crawling otomatis kasar jeung spam.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang kawijakan privasi Google reCAPTCHA sarta Google, mangga buka di Tumbu di handap: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ jeung https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html.

Facebook piksel

conversions ramatloka kami nganggo piksel Peta ukuran nganjang ti Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, AS ( "Facebook").

Ieu ngidinan kabiasaan nu datang loka bisa dilacak sanggeus Aranjeunna klik dina ad Facebook pikeun ngahontal website panyadia urang. Hal ieu ngamungkinkeun keur analisa efektivitas advertisements Facebook pikeun tujuan statistik tur pasar panalungtikan sarta optimasi hareup Maranéhna.

Data dikumpulkeun téh anonim ka kami sakumaha operator sahiji ramatloka ieu sareng urang teu tiasa nganggo deui ngagambar conclusions wae ngeunaan identities pamaké kami '. Sanajan kitu, data disimpen na diolah ku Facebook, Mana bisa nyieun sambungan ka profil Facebook anjeun sarta Mana bisa ngagunakeun data pikeun kaperluan iklan sorangan, sakumaha diatur dina kawijakan privasi Facebook, Ieu bakal ngidinan Facebook pikeun nembongkeun Iklan on Boh Facebook jeung dina loka pihak-katilu. Urang teu boga kontrol leuwih kumaha data ieu dipaké.

Pariksa kawijakan privasi Facebook pikeun leuwih jéntré ngeunaan mayungan privasi anjeun: https://www.facebook.com/about/privacy/.

kituna Anjeun tiasa nganonaktipkeun fitur audiences custom remarketing dina bagian Iklan Setélan dina https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen, Anjeun mimiti bakal perlu asup kana Facebook.

Mun anjeun teu boga akun Facebook, Anjeun tiasa milih kaluar tina iklan basis pamakéan ti Facebook dina ramatloka tina Éropa Interactive Digital Advertising Alliance: http://www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement/.

7. newsletter

data newsletter

Lamun hoyong nampa newsletter urang, urang merlukeun alamat surélék nu sah ogé informasi teu ngamungkinkeun urang pikeun pariksa tuh anjeun nu boga alamat email ditangtukeun sarta naha anjeun satuju pikeun nampa newsletter ieu. Taya data tambahan ieu dikumpulkeun atawa dikumpulkeun ngan dina dasar sukarela. Urang ukur make data ieu pikeun ngirim inpo dipénta na teu lulus eta dina ka pihak katilu.

Urang bakal, kituna, prosés sagala data anjeun ngasupkeun onto bentuk kontak hijina mibanda idin Anjeun ku Art. 6 (1) (a) DSGVO. Anjeun tiasa nyabut idin pikeun neundeun data anjeun sarta alamat surélék ogé pamakéan Maranéhna pikeun ngirim ka newsletter iraha wae, misalna ngaliwatan "unsubscribe" link di newsletter kana. Data olahan méméh kami nampi pamundut anjeun bisa quietly diolah jum'atan.

Data disadiakeun Nalika Ngadaptar pikeun newsletter bakal dipaké pikeun ngadistribusikaeun newsletter nu dugi ka ngabolaykeun langganan anjeun Lamun data Cenah bakal dihapus. Data kami geus disimpen pikeun tujuan séjén (misalna alamat email keur aréa anggota) tetep unaffected.

MailChimp

ramatloka ieu ngagunakeun jasa tina MailChimp ngirim buletin. jasa ieu disadiakeun ku Rocket Élmu Grup LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE, Daerah Tingkat, Suite 5000, Atlanta, ga 30308, Amérika Sarikat.

MailChimp nyaéta layanan Mana Organizes jeung nganalisa sebaran buletin. Lamun Nyadiakeun data (misalna alamat surélék anjeun) kana ngalanggan newsletter urang, eta bakal disimpen di server MailChimp di Amérika Serikat.

MailChimp ieu Certified handapeun Shield Privasi EU-AS. The Privasi Shield mangrupa perjangjian antara Uni Éropa (EU) jeung AS pikeun mastikeun patuh standar privasi Éropa di Amérika Serikat.

Urang make MailChimp cara analisa kampanye newsletter urang. Lamun anjeun muka hiji email nu dikirim ku MailChimp, file nu dilebetkeun dina email (disebut lantera web) nyambung ka server MailChimp di Amérika Serikat. Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun milik deterministik lamun pesen newsletter geus dibuka jeung Mana ditinggalkeun anjeun klik. Sajaba ti éta, informasi teknis ieu dikumpulkeun (misalna waktu dimeunangkeun, Alamat IP, tipe browser, sarta sistem operasi). Inpo ieu teu bisa nangtukeun ka panarima husus. Hal ieu dipaké sacara éksklusif pikeun analisis statistik tina kampanye newsletter urang. Hasil thesis nganalisa bisa dipaké pikeun tukang ngaput hadé buletin kahareup mun kapentingan anjeun.

Mun anjeun teu hoyong pamakéan Anjeun tina newsletter ka dianalisis ku MailChimp, anjeun bakal kudu unsubscribe ti newsletter nu. Pikeun tujuan ieu, Kami nyadiakeun tumbu di unggal newsletter urang ngirim. kituna Anjeun tiasa unsubscribe ti newsletter nu Langsung dina website.

ngolah data anu dumasar kana Seni. 6 (1) (a) DSGVO. Anjeun bisa nyabut idin Anjeun iraha wae ku unsubscribing mun newsletter nu. Data olahan méméh kami nampi pamundut anjeun bisa quietly diolah jum'atan.

Data disadiakeun Nalika Ngadaptar pikeun newsletter bakal dipaké pikeun ngadistribusikaeun newsletter nu dugi ka ngabolaykeun langganan anjeun Lamun data Cenah bakal dipupus ti server kami sarta Pamadegan MailChimp. Data kami geus disimpen pikeun tujuan séjén (misalna alamat email keur aréa anggota) tetep unaffected.

Pikeun rinci, ningali kawijakan privasi di MailChimp https://mailchimp.com/legal/terms/.

Parantosan kontrak ngolah data

Kami geus diasupkeun kana perjangjian ngolah data kalawan MailChimp, dina Mana kami merlukeun MailChimp ngajaga data konsumén urang na teu nyingkab Said data ka pihak katilu. perjangjian ieu bisa ditempo dina link di handap ieu: https://mailchimp.com/legal/forms/data-processing-agreement/sample-agreement/.

8. Plugins jeung parabot

YouTube

ramatloka urang migunakeun plugins tina YouTube, Mana ieu dioperasikeun ku Google. Operator ti kaca sareng YouTube LLC, 901 Cherry Ave., Tasikmalaya Bruno, CA 94066, AS.

Lamun didatangan ku salah sahiji kaca kami featuring plugin YouTube, sambungan ka server YouTube ieu Didirikeun. Di handap ieu server YouTube informed ngeunaan Mana kaca kami geus dilongok nagara.

Lamun nuju asup ka akun YouTube anjeun, YouTube ngidinan Anjeun pikeun ngahubungkeun kabiasaan browsing Anjeun Langsung kalayan profil pribadi Anjeun. Anjeun tiasa nyegah ieu ku logging kaluar tina akun YouTube Anjeun.

YouTube ieu Dipaké pikeun mantuan nyieun Website kami pikaresepeun. Ieu constitutes minat diyakinkeun nurutkeun ka Art. 6 (1) (f) DSGV.

Inpo Salajengna ngeunaan nanganan data pamaké, bisa kapanggih dina deklarasi panyalindungan data tina YouTube sahandapeun https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

ramatloka urang migunakeun fitur disadiakeun ku video portal Vimeo. jasa ieu disadiakeun ku Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, Amérika Sarikat.

Lamun didatangan ku salah sahiji kaca kami featuring plugin Vimeo, sambungan ka server Vimeo ngadeg. Di dieu di server Vimeo ieu informed ngeunaan Mana kaca kami geus dilongok. Sajaba ti éta, Vimeo bakal nampa Alamat IP anjeun. Ieu kitu lumaku lamun teu asup ka Vimeo Lamun anjeun didatangan ramatloka urang atawa teu boga akun Vimeo. Inpo ieu trans mitted ka server Vimeo di AS, dimana eta disimpen.

Lamun asup ka akun Anjeun Vimeo, Vimeo ngidinan Anjeun pikeun ngahubungkeun kabiasaan browsing Anjeun Langsung kalayan profil pribadi Anjeun. Anjeun tiasa Nyegah ku logging kaluar tina akun Vimeo Anjeun.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kumaha cara ngadamel data pamaké, mangga tingal Sarat jeung Kaayaan Pamakéan di Vimeo https://vimeo.com/privacy.

Fon Web Google

Pikeun ngagambarkeun seragam of fon, kaca ieu migunakeun fon web disadiakeun ku Google. Lamun anjeun muka kaca, panyungsi anjeun beban fon nu required kana tampilan cache teks na fon web browser anjeun neuleu.

Pikeun tujuan ieu panyungsi anjeun boga pikeun nyieun koneksi langsung ka server Google. Google Janten sadar sahingga tuh kaca web urang nu diaksés via Alamat IP anjeun. Pamakéan fon Web Google geus rengse di minat hiji presentasi seragam jeung pikaresepeun di ramatloka urang. Ieu constitutes minat diyakinkeun nurutkeun ka Art. 6 (1) (f) DSGVO.

Mun panyungsi anjeun teu ngarojong fon web, sarta standar font anu dipaké ku komputer.

Inpo Salajengna ngeunaan nanganan data pamaké, bisa kapanggih dina https://developers.google.com/fonts/faq sarta di kawijakan privasi Google dina https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Maps

Situs ngagunakeun jasa peta Google Maps via dina API. Hal ieu dioperasikeun ku Google Inc., 1600 Kujang.jpg Parkway, Gunung View, CA 94043, Amérika Sarikat.

Ngagunakeun Google Maps, éta Dipikabutuh keur ngahemat Alamat IP anjeun. Inpo ieu mangrupa rally gén trans mitted ka server Google di AS jeung disimpen di dinya. Panyadia loka ieu boga pangaruh dina mindahkeun data ieu.

Pamakéan Google Maps aya dina kapentingan nyieun Website kami pikaresepeun tur pikeun mempermudah lokasi tempat dieusian ku urang dina website. Ieu constitutes minat diyakinkeun nurutkeun ka Art. 6 (1) (f) DSGVO.

Inpo Salajengna ngeunaan nanganan data pamaké, bisa kapanggih dina deklarasi panyalindungan data tina Google dina https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

9. program marketing na affiliate online

program affiliate Amazon

The operator loka milu dina program pasangan Amazon EU. Kaca kami ngandung advertisements sarta tumbu ka loka dijalankeun ku amazon.de ngaliwatan Mana bisa earn waragad rujukan. Amazon migunakeun cookies pikeun ngabasmi asal tina tarekat. Hasilna, Amazon bisa ngadeteksi naha anjeun diklik link affiliate on ramatloka urang.

Neundeun Amazon cookies ieu dumasar kana Seni. 6 (f) DSGVO. Operator ramatloka boga minat sah di layanan ieu saprak dinya ukur narima kiridit keur waragad rujukan lamun cookies tesis nu disetel.

Pikeun ménta inpo nu leuwih lengkep ngeunaan kumaha carana Amazon migunakeun data anjeun, ningali kawijakan privasi di Amazon https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html/ref=footer_privacy?ie=UTF8&nodeId=3312401.

10. panyadia ladenan pamayaran

PayPal

ramatloka kami narima pangmayaran liwat PayPal. Panyadia jasa ieu PayPal (Éropa) S.à.rl & Cie, SCA (22-24 Pegangsaan Royal, L-2449 Luksemburg.

Lamun milih mayar via PayPal, data mayar rék disuplai ka Nyadiakeun PayPal dumasar Art. 6 (1) (a) (idin) jeung Seni. 6 (1) (b) DSGVO (Processing keur kaperluan kontrak). Anjeun boga pilihan pikeun nyabut idin Anjeun iraha wae ku pangaruh hareup. Teu mangaruhan dina ngolah data Saméméhna dikumpulkeun.

Sofortuberweisung

ramatloka kami narima pangmayaran liwat mindahkeun instan. Panyadia jasa ieu geuwat GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 Munich, Jérman.

Sofortuberweisung Nyadiakeun kami kalawan confirmations pembayaran real-time, ngamungkinkeun urang dimimitian minuhan tungtung kami tina kontrak urang katuhu jauh.

Lamun milih mayar maké mindahkeun bank instan, Anjeun bakal ngirimkeun PIN sarta TAN valid geura GmbH jadi teu bisa ngakses akun perbankan online Anjeun. Langsung GmbH bakal otomatis pariksa kasaimbangan akun anjeun sarta ngalakukeun mindahkeun kana rekening urang ngagunakeun TAN anjeun nyadiakeun. Ieu teras ngirimkeun ka konfirmasi urus saharita. Saatos logging di, panghasilan Anjeun, perlindungan overdraft, sarta ketersediaan rekening sejen tur balances Maranéhna bakal dipariksa.

Salian PIN na TAN, anu rinci pamayaran Anjeun Nyadiakeun ogé informasi pribadi bakal dikirim ka GmbH darurat. inpo pribadi ieu ngawengku ngaran anjeun, alamat, nomer telepon, alamat surélék, Alamat IP, sarta sagala data lianna diperlukeun pikeun ngolah pamayaran Anjeun. data ieu kudu dipindahkeun pikeun ngaidentipikasi maneh aman tur nyegah panipuan.

Data nyaéta mitted trans mun GmbH darurat dumasar Art. 6 (1) (a) (idin) jeung Seni. 6 (1) (b) DSGVO (Processing keur kaperluan kontrak). Anjeun boga pilihan pikeun nyabut idin Anjeun iraha wae ku pangaruh hareup. Teu mangaruhan dina ngolah data Saméméhna dikumpulkeun.

Mangga tingal mayar kalawan Sofortuberweisung ditinggalkeun handap: https://www.sofort.de/datenschutz.html jeung https://www.klarna.com/sofort/.

Paydirekt

ramatloka kami narima pangmayaran liwat Paydirekt. Panyadia jasa ieu Paydirekt GmbH, Hamburg Avenue 26-28, 60486 Frankfurt am Main, Jérman (akhirat disebut ku salaku "Paydirekt").

Lamun anjeun nyieun pangmayaran liwat Paydirekt, Paydirekt ngumpulkeun rupa potongan data urus tur payun ka bank nu kudu dituduhkeun Paydirekt. Salian data diperlukeun pikeun mayar, jadi Paydirekt ngumpulkeun data pilarian salaku alamat pengiriman barang anjeun atawa Item dina karanjang balanja anjeun bakal.

Paydirekt lajeng authenticates urus ku maké metodeu auténtikasi bank anjeun geus nyetél. Mayar ieu lajeng dipindahkeun ti akun anjeun ka ours. Ngayakeun urang atawa pihak katilu miboga aksés ka Inpo akun Anjeun.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingal istilah jeung kaayaan sarta privacy policy of Paydirekt di https://www.paydirekt.de/agb/index.html.

rating: 5.0/ 5. Ti 1 sora.
Mangga antosan ...