kibor

0
1362
hak cipta kibor

kibor komputer nawiskeun leuwih ti ngan pangiriman dorongan basajan

Éta nu puas ngan ku keyboard katuhu pikeun PC Anjeun salaku pamaké PC na pamaké. Anjeun terang persis naon rék, sabab fitur leungit na kenop clattering anu frustrating sababaraha cara na kudu jadi. Ngan manggihan keyboard katuhu nu teu hadir wae nyeri gabungan sarta boga janten pisan mahal tapi teu merta. Jeung saran katuhu dina beuli, anjeun bakal manggihan salaku kesel atawa batur who wants to nulis pisan, persis produk nu bener cocog Anjeun tur kaperluan Anjeun.

Ulah kasampak ngan sanggeus di keyboard bener lamun éta telat

Anjeun teu kedah kudu kompromi mun anjeun nyadar yén keyboard nembongan teuas teuing atawa uncomfortable. boga Ulah ngantosan dugi ka keyboard heubeul tinangtu nepi jurig, atanapi eta lebay nalika eureun teu diposisikan neuleu. Loba pabrik kudu kanyamanan nyata dina tawaran jeung sajaba aranjeunna nawiskeun anyar kibor ergonomics inovatif. Aya sok produk katuhu jeung anjeun kedah milih asesoris sapopoé ieu ogé bener ti tawaran loba kibor. transmisi nirkabel sarta kenop lemes sareng supple nu envision ditangtukeun. Posisi leungeun dina keyboard, Anjeun tiasa nyimpen sacara gembleng loba usaha. Di handap ieu mangrupakeun atribut mimitina tina produk nu nawiskeun pabrik mindeng jeung pasipatan ieu ogé kedah nganggo.

Kanyamanan katuhu

fungsi tambahan tina keyboard a sabenerna aya produk ngagantian baku, sarta loba tawaran genre ieu salaku tawaran alus ieu fitur anyar bisa kapanggih. fitur ieu bisa nyepetkeun karya Anjeun considerably, utamana lamun anjeun boga loba jam di hareup belanja PC Anjeun. Goréng jeung-kualitas low kibor malah bisa nyieun masalah kaséhatan pikeun anjeun sarta keyboard bener alus tur nyaman ngajaga loba area awak anjeun dina kaayaan nu tangtu.

Mangga paluruh émbaran jeung asupna leuwih harga pikeun kibor

Anyar jeung ergonomically béda kibor pikeun PC Anjeun teu kudu ngarugikeun pakaya a. Ieu pesen heula nu kedah ulah poho. Anjeun geus meunang anu pohara kuat pikeun saeutik duit jeung kibor PC nyaman, anu bakal nyalametkeun clatter jeung hayu unggal eureun bakal pangalaman anyar. Ogé standar pisan luhur bisa patepung di nawaran bari ogé harga ku ratusan euro bisa disebut. Ieu ngagambarkeun logis sabab, sakumaha ceuk kuring, pabrik nawarkeun rupa-rupa pisan lega produk hade kibor ieu. Anjeun kudu mertimbangkeun sahingga nyieun pilihan anjeun naon anjeun rék ngahontal jeung produk anyar. Dina sagala hal, nu Chances nu alus nu bener manggihan keyboard pangalusna pikeun kaperluan anjeun dina tungtungna. urang némbongkeun conto pisan nguntungkeun sakali; Cherry JK-0800DE-2 1000 KC di perenah hideung Jerman; Aya geus dina Amazon pikeun sabudeureun 13 euro. conto sejen teh Logitech Wireless Toel kibor Ditambah K400 perenah QWERTY Jerman di hideung di dieu Anjeun kudu mayar sabudeureun euro 37 pikeun produk merenah ieu. Ku kituna bisa nempo acan, harga dimimitian pisan leutik jeung lalaunan tumuwuh. Éntri bedah kibor anu bener pikeun produk alus ti pabrik ngarah bener alus tur kibor ieu bener sia investasi.

kaunggulan penting kibor anyar

Aya salawasna alesan alus keur ngaganti hiji keyboard heubeul. Sugan kenop fungsi tina keyboard heubeul anjeun ngan hiji jenis Ragam hias, lantaran loba sistem operasi napelkeun tombol ieu ukur fungsi minor. Conto saha terus jadi sibuk tombol Pitulung ngagunakeun sarta lamun henteu ngan prinsipna kedah lumaku yén anjeun ningali hiji keyboard anyar pikeun ngaganti aksésori lamun keyboard heubeul dina jurus on PC Anjeun. hiji penting Kauntungannana kibor anyar fitur nu ditawarkeun dina tambahan sarta lamun mutuskeun mésér, Anjeun ogé kedah merta nu anyar Supir keur keyboard ieu install. Kalawan trik basajan ieu anjeun sabenerna bisa oge ngagunakeun sakabeh fungsi penting dina ditawarkeun intensif tur brings Anjeun kanyamanan nyata. Ieu kaunggulan konci mun anjeun mutuskeun ngaganti keyboard heubeul Anjeun sareng salah sahiji anyar. Anjeun teras bisa ngamimitian sababaraha program ti kibor, ngédit e-surat anjeun langsung sarta dikawasa langsung ti keyboard, Webcam di. Anjeun oge bisa individual ngonpigurasi pikeun tiap keyboard anyar jeung nyieun setelan luyu jadi nu bener mantuan leuwih keypad meunang. kituna aranjeunna ngadamel langkung bebas tina fungsi sistem operasi dina pamakéan sarta nyandak anjeun meunang kauntungan penting loba fungsi tambahan tina kibor anyar. Dupi anjeun kantos ngadéngé macros anu gembleng ranté tina paréntah nu bisa Anjeun ngadalikeun kalawan ngan hiji klik dina keyboard anyar jeung fungsi tambahan na. Ku kituna anjeun bisa nyieun ngamutahirkeun langsung tina keyboard jeung ranté tina paréntah recurrently ditémbongkeun keur tulisan umum. Anjeun teu kedah léngkah salajengna ngajalankeun, sabab macros otomatis ngalakukeun pagawean. kibor Anyar ogé nawarkeun kanyamanan set kombinasi konci husus tur jadi Anjeun ogé bisa nangtukeun sekuen paréntah gawé dina hambalan saperti. Ieu meureun saukur teu keyboard baku heubeul anjeun sarta ieu kaunggulan signifikan upami Anjeun hoyong damel bener éfisién. Kamungkinan anu sababaraha urang bisa ngagunakeun PC sarta keyboard anyar anu disadiakeun ku pabrik. Di dieu, pamaké individu bisa nyieun profil nu unggal lajeng tiasa nganggo pribadi dina ieu kibor anyar. kenop husus bisa ngonpigurasi individual pikeun lalaki kibor anyar.

program kadali jauh

Upami anjeun teu acan dipikir deui jauh teuing jarak jauh ngagunakeun program anjeun, mangka anjeun nyieun sababaraha model kibor anyar kahayang ieu karek kapanggih. Contona bisa maénkeun musik jarak jauh, ngadalikeun polumeu jeung ngeureunkeun video kawas dina téater pilem atawa ngamimitian. Keur kitu anjeun kudu ménta ukur salah sahiji kibor multimédia anyar. model ieu utamana cocog pikeun anjeun lamun ngagunakeun fungsi ieu dina PC Anjeun remen. Ieu ngaheéat anjeun lajeng ngadamel beurit.

model husus tina kibor

kibor Kantor husus milik genre ieu keyboard anyar keur PC Anjeun. The palaksanaan sampurna tugas kantor anjeun sapertos hurup bisnis, spreadsheets atawa labél percetakan serial bisa pangalusna dipigawé ti kibor, lamun museurkeun kibor jeung ieu fungsi tambahan. Ogé kibor Internet husus nu sadia sareng sababaraha pabrik nu ngidinan Anjeun pikeun gancang ngotektak tur néangan web. Anjeun tiasa revolutionize komunikasi saperti browsing efisien sarta contona, e-mail Anjeun.

Kibor jeung tampilan terpadu

Hiji tampilan terpadu bisa mempermudah hiji lagu tina waktos sareng kaping. Ogé pikeun muter lagu musik bisa sahingga jadi diawaskeun via tampilan tur Anjeun ogé bisa langsung nunjukkeun ka e-mail, SMS atawa tugas sejen di tampilan ieu. Sajaba ti éta, ditambahan kibor ieu ogé nyadiakeun link jeung smartphone jeung pesen nu asup ka dieu. kibor ieu ogé mibanda ogé interfaces kalawan Bluetooth atanapi WiFi.

Konfigurasi individu mutlak

Bisa dianggo pikeun anjeun salaku berkah, lamun meuli keyboard anyar nu ngidinan Anjeun pikeun ngalengkepan konfigurasi individu. Utamana gamers daék ngartikeun kabéh setélan pikeun kaperluan anjeun tos rengse anyar. Di dieu di kibor ieu bener meunang kasempetan pikeun ngajawab sagala tombol on pangabutuh pribadi Anjeun. Tata perenah supir, Anjeun tiasa nyimpen unggal programming anjeun sarta anjeun bakal meunang dipake pisan gancang mun desain husus dijieun tina keyboard anyar anjeun di dieu. keur anjeun, ieu ngandung harti kanyamanan mutlak sabab geus kaala unik. Salah ieu kapanggih mun lamun geus sakali wani nyandak hambalan ieu, eta bakal hese dianggo dina keyboard baku. Anjeun lajeng bakal ngabagéakeun move ieu geus ventured, sabab efisiensi ieu malah dina kaulinan sengit on PC, Anjeun moal rék sono.

Tanpa kabel, a kanyamanan salajengna kanggo keyboard anyar

Tema tangling perlu ayeuna bisa sawala jeung kieu oge leres lamun meuli keyboard anyar. produk nirkabel-Powered tina tipe ieu, anu ngan jadi langsung tur reliably, kayaning model maneh dok liwat sambungan USB ka PC Anjeun. Eta ngidinan Anjeun pikeun milih hiji lokasi dipilih kalawan bébas bebas keur PC anjeun sarta anjeun kalawan keyboard anjeun sarta bébas karya anjeun. Bréh, anjeun ogé boga kabebasan ngarobah lokasi ieu deui jeung néangan tempat merenah anyar. Awon na debilitating sambungan kabel dina keyboard a teu kudu jadi jeung fitur ieu anjeun kudu ngubaran diri dina sagala waragad.

Desain ergonomic of keypad

bentuk melengkung ti kibor anyar henteu ngan hiji tajongan fashion atawa rarancang pangajaran, tapi di dieu anjeun bisa nulungan sendi anjeun sarta méakkeun tanpa nyeri keur lila di keyboard hiji waktos Anjeun. Susunan wangun ieu pakait tés, pabrik geus disadiakeun pikeun konsumén hareup Anjeun. Anjeun oge bisa untung tina meuli keyboard anyar. Seleksi kibor ieu mah sakadar sampurna, sarta yén mana keur surfaces rojongan lega tur bodysuits super ipis produk ieu.

Teuing speaks keur meuli kibor anyar

Lamun nyaho ayeuna naon kaunggulan maneh lasut nalika maké keyboard baku nepi ka kiwari, nya éta waktu dimimitian milarian hiji keyboard anyar jeung leuwih nyaman. Kacindekan tina tinimbangan alus teu merta produk mahal ieu dianjurkeun. Anjeun saukur tiasa ngalakukeun deui, nyieun karya Anjeun leuwih efisien jeung make loba fungsi tambahan anu tetep disumputkeun ti anjeun nepi ka kiwari jeung keyboard anyar dina PC Anjeun. Anjeun bakal boga hak pikeun produk Anjeun tina tawaran kibor anyar alus kaluar jeung anjeun bakal ngalaman kalawan kibor ieu anyar.

tawaranBestseller Nr. 1
Logitech K280e kibor (kabel, keyboard Usaha, QWERTY, perenah Jerman) Hideung Témbongkeun
  • Badag sésana pigeulang nyaman - kituna pagawé tetep produktif sapopoe tanpa sacrificing kanyamanan
  • Santika-buktina - malah mun kopi nu geus spilled di kantor deui, investasi anjeun ditangtayungan
  • Modern, profil elegan - karyawan ngarasakeun katingal canggih jeung ngarasa bener jam gawé modern maranéhanana ogé
  • Lingkup suplai: Logitech K280e kibor (kabel, keyboard Usaha, QWERTY, perenah Jerman
Bestseller Nr. 2
Cherry KC1000 corded keyboard USB, hideung, QWERTZAnzeige
  • JK 0800DE-2
  • kenop 104
  • keyboard Cherry
  • Tien Juara test sababaraha
  • sambungan USB, panjangna sambungan kabel: 1,8 m
tawaranBestseller Nr. 3
Pintonan Logitech K400 Plus Touch Wireless Keyboard Black (QWERTZ, keyboard keyboard German)
  • Warna produk: Hideung
  • Perenah kibor: QWERTZ
  • nirkabel
  • Dimét touchpad: jangkungna 76 mm; Width 47 mm
tawaranBestseller Nr. 4
(Kabel keyboard, hideung, QWERTZ Jerman perenah keyboard) Microsoft tampilan 600 kabel kibor
  • padet tur stylish keyboard hideung ti Microsoft pikeun duanana katuhu-dibikeun tur kénca-dibikeun, perenah Jerman
  • Alat mana wae kahubung liwat kabel USB ka komputer
  • Ngeunaan 5 kenop husus sarta hotkeys program jeung fungsi sejen bisa comfortably dikawasa
  • syarat sistem anu Windows XP (SP2) atawa Windows Vista jeung port USB
  • Lingkup suplai: Microsoft kabel Keybord 600
tawaranBestseller Nr. 5
Microsoft Pengetahuan Alam kibor Ergnomic 4000 (Jerman), port USB (for jeung sya bungkusan) Témbongkeun
  • ergonomics canggih: Tanjungjaya na 14 derajat disusun dina sudut keypad idéal pikeun positioning optimum tina leungeun jeung forearms
  • Dina tilu dimensi, perumahan melengkung pikeun ergonomics optimum
  • Sentral ditempatkeun kadali sapertos slaider zum jeung tombol control
  • Nyaman kulit sésana korma kasampak jeung ngarasa keur betah pamakéan
  • tombol favorit pikeun akses rusuh pikeun penting file / aplikasi - gancang sarta gampang programmable kawas radio mobil; Desain kualitasna dina rarancang hi-tech kalawan titanium sarta Chrome warna tombol sarta elemen perumahan
tawaranBestseller Nr. 6
Logitech kibor K120 (QWERTZ, perenah keyboard Jerman) Témbongkeun
  • Datar konci ku eureun ampir noiseless
  • susunan tombol konvensional sarta konci fungsi
  • Jumlah Pad ukuran baku
  • profil low kalawan jangkungna adjustable, desain Santika-bukti sarta kenop awét
tawaranBestseller Nr. 7
Logitech Wireless bercahya kibor K800 (perenah keyboard Jerman, QWERTY) Témbongkeun
  • Tombol katerangan caang tina kenop laser dicitak otomatis ngaluyukeun kacaangan dina kamar di
  • Kalawan desain konci PerfectStroke unggal keystroke nyaeta nyaman, sareng harewos-sepi
  • Hatur nuhun kana sistem ngecas saum sareng fléksibel anjeun bakal pernah deui salempang ngeunaan repot of ngarobah accu
  • Panarima Logitech pemersatu nirkabel geus jadi leutik nu bisa tetep sanajan plugged kana notebook anjeun nalika transporting kuduna
  • Lingkup suplai: keyboard K800, Logitech pemersatu panarima, mikro-USB ngecas kabel, extension USB pikeun manual panarima
tawaranBestseller Nr. 8
Razer keyboard kaulinan Ornata Chroma (kenop mémbran Mecha Chroma RGB cahaya jeung desain ergonomic kalayan rojongan leungeun) tampilan
  • keyboard kaulinan kenop mémbran Razer Mecha; Dimekarkeun tina taneuh nepi mémbran Razer Mecha kabeungkeut nepi ka titik tekanan lemes tina hiji kubah mémbran dijieunna tina karét jeung klik tactile diartikeun jelas ngeunaan hiji tombol mékanis jeung ensures keystrokes anjeun ku speed jepret tinggi
  • caps konci low - pikeun gancang triggering; rollover 10-konci dina modeu kaulinan
  • Customizable Razer chroma lampu tukang kalawan 16,8 juta pilihan warna individu
  • Ergonomic sésana pigeulang - for geus lah maneh kaulinan kanyamanan; Dimekarkeun husus keur sésana korma Razer Ornata Chroma masih ensures malah dina Marathon kaulinan paling sengit for ulin nyaman
  • Lingkup suplai: kibor Razer Ornata Chroma kaulinan
Bestseller Nr. 9
VicTsing USB Tastatur, 105 Tasten Chiclet PC Tastatur, QWERTZ Deutsches Layout, Wired Tastatur USB 2.0/ Ergonomisches Design, 1,5m Kabel Office Keyboard für Windows 98/ XP/ 7/8/10/ Vista, SchwarzAnzeige
  • 1.【105 Tasten Chiclet Wired Tastatur】Komfortable Chiclet Tasten, Standard-Tastatur-Layout, voller Größe F-Tasten und Nummernblock. Die USB Tastatur bringt Ihnen effiziente Eingabe während der Arbeit oder Gaming. Ideal für den täglichen Bedarf, zu Hause oder im Büro.
  • 2.【Ergonomisches Design】Kurzes Tastenkappendesign bietet Ihnen unglaublich gutes Feedback und eine bequeme Passform. Faltbare, verstellbare Kippfüße halten Ihre Hände in einer bequemeren Tippposition und helfen, die Ermüdung der Hände nach längerem Gebrauch zu reduzieren. Anti-Rutsch-Gummi-Pads halten die PC Tastatur fest an Ort und Stelle beim Tippen.
  • 3.【Durable und spritzwassergeschützt】 Robuste ABS-Tastenkappen mit leicht lesbaren, kräftigen, leuchtend weißen Zeichen sorgen für bis zu 10.000.000 Mal mehr Tastenanschläge ohne Abnutzung. Die USB Tastatur mit Abflusslöchern widersteht zufälligen Verschüttungen und Stürzen. (Hinweis: Die Tastatur USB ist spritzwassergeschützt, aber nicht wasserdicht. Tauchen Sie die PC Tastatur nicht in Flüssigkeit)
  • 4.【12 Multimedia Shortcuts】 FN+F1~F12 Tasten ermöglichen den einfachen und schnellen Zugriff auf Medien, Lautstärke +/-, Stummschalten, Vorheriger Titel, Nächster Titel, Wiedergabe / Pause, Anhalten, Startseite, E-Mail, Mein Computer, Favoriten. Vereinfachen Sie die Nutzung Ihres Computers und konzentrieren Sie sich auf die jeweilige Aufgabe. (Hinweis: Unter Mac OS sind die Tastenkombinationen NICHT verfügbar.)
  • 5. 【Einfache USB 2.0 Verbindung】 Plug and Play - Keine Software erforderlich. Stecken Sie einfach das USB-Kabel ein und die PC Tastatur ist betriebsbereit. Funktioniert mit Desktops, Notebooks und PCs unter Windows 98 / XP / 7/8/10 / Vista, Mac OS (Multimedia-Funktionen sind für Mac OS nicht verfügbar)
tawaranBestseller Nr. 10
Apple Magic MLA22D / A keyboard (QWERTY, kenop multimedia, Rechargeable) Silver / tampilan bodas
  • Kibor Magic ngagabungkeun desain sleek kalawan batré rechargeable terpadu jeung fungsi konci nu ngalegaan
  • mékanisme scissor nu dirévisi ngaronjatkeun stabilitas unggal konci, nyieun gerakan maranéhanana leuwih efisien
  • Marengan profil datar ketikan tepat dina kibor Magic téh jadi utamana pikaresepeun tur gampang
  • Eta otomatis peta kalayan Mac anjeun sarta geus siap pikeun pamakéan saharita
  • Tur kalawan hirup batré incredibly lila na anjeun bisa ngagunakeun éta kira sabulan atawa panjang sateuacan Anjeun kudu ngecas deui
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...