vakum kolam renang

0
1446
vakum kolam renang

Buku kolam renang vakum

Anjeun diilikan tina hiji kolam renang swasta, nu beberesih kolam renang muterkeun hiji peran utama. hatur nuhun ka vakum kolam renang nyaeta nyata simplifies karya. Na pamakéan anu éféktif sabab nyiptakeun effortless tetep surfaces, lanté sarta tembok beresih. Pamakéan biasa na efektip vakum kolam renang sarta Co., baris geura-giru jadi hitungan Tangtu di kolam renang cai jelas Anjeun. Ngamangpaatkeun kaunggulan na pikeun kaséhatan anjeun sarta rineh. Urang baris mantuan anjeun milih kalayan informasi penting.

Pernyataan Umum ngeunaan hiji vakum kolam renang cleaner

Tawaran hormat komersil vakum kolam renang nyaeta euyeub jeung variatif. Ieu ngarojong beberesih tina balong atawa pools. Diajar nyieun modél katuhu bisa dipilih pikeun cocog kolam renang anjeun dina operasi. aya vakum kolam renangNu ngan hiji selang cai nu disambungkeun tur kudu aya listrik. Ogé tanpa listrik, model datang kaluar anu ngagunakeun hiji sistem filtration aya pikeun kakuatan nyeuseup. Di dieu, pilihan sambungan kana skimmer atawa filter. Ayeuna geus kitu, diperlukeun dina model mibanda pompa feed sorangan, nu relatif gumantung modél batré atawa mains. Sakabéh sistem kudu boga nyeuseup cukup pikeun éféktif nyerep pangotor heavier, kayaning keusik, batu leutik atawa dahan leutik jeung daun. anu ampir vakum kolam renang kalawan kantong kempelan swasta. Ku kituna, zat asing ulah ngotoran sistim filter, Bristles di handap ngawenangkeun hiji scrubbing dinding kolam renang na lanté, upami contona, geus dimekarkeun ganggang pengkuh eta. Awas kitu, lamun ipis jeung sénsitip pilem ieu dipasang dina kolam renang anu meh teu ruksak. Remen, rollers atanapi roda anu dipasang, ku kituna pentil teh tiasa tetep jarak bener tanpa ngagantelkeun sorangan ka eta. sababaraha suckers kolam renang Atur asesoris penting sapertos selang, extension kutub keur iteuk atawa badarat net aya geus netep, jeung model sejen, aranjeunna kudu dibeuli pikeun cocog eta. Dina raraga nyadiakeun hiji hasilna optimum, tabung merlukeun kakuatan nyeuseup of liter ngadeukeutan 3000 per jam (3000 l / h). Pikeun alat nu ngagunakeun sistem filter aya pikeun pagelaran nyeuseup tina pompa filter kudu dititénan. Gaduhan pompa individu luang sambungan kana sistem filter sarta mangrupakeun kituna gancang ngagunakeun, sasuai nempatkeun jauh leuwih gancang. Catetan, kumaha oge, catu daya nu diperlukeun atawa accu nu ngan hiji waktos kawates, lajeng pamakéan kolam renang mamat diturutan saméméh batréna perlu recharged.

Operasi of a vakum kolam renang cleaner

Sarupa jeung prinsip robot kolam renang, karya otomatis vakum kolam renang, The kamajuan panganyarna dina kadali komputer ngawenangkeun alat kayaning ogé robot padang rumput hejo. dilengkepan software sorangan, alat ieu ngalakukeun pakasaban maranéhanana ampir ku sorangan. Hanjakal, aranjeunna lokasina di kategori harga luhur. Keur kitu, sababaraha model oge bisa ngabersihan dinding kolam renang waktos anu sareng. Komponén individu disambungkeun via hoses ka terminal sahiji sistem filter. The tabung anu ngeusi cai, supaya sistem geus dieureunkeun nyusu hawa. Cai kolam renang keur sedot di na dialirkeun sistem filter, ninggalkeun partikel kokotor dina filter nu. Alat manual operasi nu disambungkeun pikeun operasi ka selang cai, dianggo dina sistem sejen - efek Venturi. Di dieu, cai ngalir dina tekenan ngaliwatan nozzle Venturi. Di dieu, tekanan statik nurun, bari dina narrowing selang tina tekanan nambahan dinamis. Ku nyeuseup tekanan diferensial geus dijieun. Ku kituna mangka najis di kolam renang nu bisa vacuumed. Dina kantong filter nu lajeng disaring kaluar.

info:

Kolam renang cleaner kalawan pompa sorangan sarta merlukeun henteu pipilueun dina Sistim filter aya.

cleanerAnzeige Interline K523CBX "Skooba" Aufstellbeckensauger cleaners kolam renang / Vac kolam renang
  • INTERLINE Skooba Vac, unik kolam renang vakum / kolam renang cleaner kalayan asesoris
  • Hususna keur meresihan lemes-walled - pools freestanding kalawan sistem mudal filter salaku pools Intex / Bestway Kolam leutik pikeun barudak
  • Incl. Lampu aluminium cecekelan sarta fléksibel nyeuseup selang 5 m pikeun sambungan kana inlet cai dina kolam renang jero
  • Kalawan diwangun-dina wadah filter Incl. 3 fittings (cocog pikeun mayoritas merek kolam renang ngarah)
  • Hiji leyuran basajan tur lengkep pikeun saluhureun nepi ka ukuran 366 cm.

Ngojay kolam renang atawa kolam renang swasta - di ngabandingkeun

Utamana dina sasih panas cuaca lured ka neng kolam renang. The refreshing dip téh populér kalayan ngora jeung heubeul. Renang oge hiji olahraga pisan sehat sarta barudak moal bosen di caina. mun didatangan hiji kolam renang umum anu pakait sareng ongkos a. teu di sakuriling éta, lalampahan panjang anu diperlukeun. Towels, blankets, cocog mandi, sunscreen, jeung sajabana, must tangtu dicokot. Paling kénéh batur datangna ka gagasan sarua, sarta mindeng hiji kolam renang dina enas pinuh, upami teu overflowing. Malah di tempat parkir, nu kudu panjang ditéang, geus munculna anu baris nuluykeun di kolam renang. Nalika milih lokasi pikeun situs mooring tempat pangalusna anu mindeng geus nempatan. Utamana dina poé panas tina tempat kalangkang nu kacida ditéang sanggeus tur teuas pikeun meunangkeun malah. Tangtu, dulur boga hayang alus. The pools téh bisi ogé sarta bisa boro hiji ngojay matak ngaganggu kana. Éta ogé pisan pisan. Inuman atawa meunang jajan merlukeun kesabaran sarta antrian panjang. A neng kolam renang anu pakait sareng sababaraha biaya.

Loba lajeng ngimpi kumaha nice bakal boga kolam renang swasta ngan pikeun dirina. Loba homeowners minuhan impian ieu di taman atawa imah. Sagampil aranjeunna ngabayangkeun di ukuranana na jero. Komo suhu cai bisa disaluyukeun kahayang anjeun sorangan. Kabéh anu anu diperlukeun pikeun Schwimmtag boisterous geus di imah jeung ogé inuman atawa jajan téh gancang dina jangkauan. Nu tangtu ngajadikeun bédana ka kolam renang umum, nyaéta ilangna loba inconveniences. Tapi loba yakin pools téh ukur keur millionaires. Tangtu éta teu bener. Prosés manufaktur modern jeung produksi masal gaduh pools for nyak dulur janten affordable. Pamilih dina perdagangan anu kacida gedena. Malah instalasi pisan basajan tur nangtung-up pools euweuh deui wangunan kudu dijieun. A datar téh cukup. Ogé nyadiakeun dagang kabeh anu diperlukeun pikeun filtration, pemanasan, cahaya jeung beberesih. Pikeun ieu beda kadua pikeun pools ngojay umum - keur kolam renang jeung perlakuan cai, boga nu kudu ngurus diri. produk countless mantuan ti pasar, contona, hiji vakum kolam renang.

A beberesih teleb ngeunaan kolam renang nu

Ieu kolam renang nu diwangun sarta Freshly kaeusi, éta nawarkeun hiji tetempoan endah manan sarta mangrupa idéal pikeun ngojay. Tapi ku sorangan, nu caina sarta kolam renang teu jadi beresih. Bawa serangga jeung sari ogé kokotor nu bathers tina padang rumput hejo sareng di kolam renang nu, ngotoran caina gancang. Malah tanpa beungbeurat ieu dina cai kolam renang gancang ngawangun kaayaan cahya panonpoé ganggang. Kahiji, aranjeunna masihan dirina jauh ku handap kolam renang leueur saméméh maranéhna anu katempo. Lajeng lanté sarta tembok kolam renang nu héjo lalaunan, ogé caina. Najan kitu, panjang saméméh formulir kuman halimunan. dagang nawarkeun sagalana anu diperlukeun pikeun pencegahan. saringan ukuran béda nu nyaring kaluar sagala najis mechanically, anu penting pikeun kolam renang domestik di kebon. Filter numput pikeun sakabéh ukuran kolam renang mastikeun daur cai. tablet purifikasi cai nu mangpaat dina killing kuman jeung ganggang. Kolam renang robot jeung vakum kolam renang ngabantu tetep lanté pelvic na tembok pelvic beresih. The beberesih tina kolam renang nu teu matak neglected ambéh kolam renang nu mertahankeun cai jelas kristal na. Lajeng kolam renang anu bisa mawa kabagjaan pikeun taun salawasna. digolongkeun gumantung kana usum, miara béda jeung karya pangropéa on di kolam renang a. Dasarna, éta ogé muterkeun peran hiji, naha éta téh kolam renang di imah atawa di kebon, kitu ogé frékuénsi pamakéan. Malah jeung pamakéan low, kayaning nalika kolam renang anu henteu dipaké keur ngojay, nu ngurus jeung beberesih anu diperlukeun. Alat teknis merlukeun perhatian boga, sabab maranéhna kudu mulasara kinerja maranéhanana sarta bisa jadi teu nerapkeun maké atawa ruksakna kaleuleuwihan gaduh. Kaayaan ajen processing kimiawi atawa ajen beberesih kudu di dosage bener, niténan parentah produsén urang!

Steinbach-80107-Hayward Magic Beresih kolam renang cleaner, incl. 9,6 m selang husus, tampilan jeruk
  • - Selbstfahrend- cocog pikeun sagala wangun kolam renang jeung base datar
  • idéal pikeun pools taneuh luhureun cocok!
  • 9,6 rm selang husus kaasup

Inpo penting dina beberesih

Kolam renang luar imah alam jeung kondisi cuaca anu kakeunaan. Angin niupan lebu jeung daun kana kolam renang. Tatangkalan deukeut ogé ngadistribusikaeun twigs jeung dahan leutik dina cai. Malah manuk bisa teundeun excrement nalika ngapung, nu hiji euweuh bener hayang boga di kolam renang na. caina ampir salawasna (régional béda) enriched ku saimbang tangtu kapur. Ieu nuju janten di loba tempat settle, utamana dina alat jeung pipa cai maranéhanana. Sanajan purifikasi cai na filtration boga prestasi alus, caina kudu dipariksa rutin. A ngagantian permanén tina cai dina kolam renang anu bisa dihindari, tangtu, najan parobahan cai dina kaayaan sabenerna jadi perlu. Dina beresih jeung leres disaluyukeun kolam renang pH antara 7,0 na 7,4 fluctuates. Panyimpangan handap atanapi luhur teu dianjurkeun jeung bener. Di handap ieu mangrupakeun komersil hartosna luyu, kayaning granules, anu aya. Ku kituna kabeh swimmers ngarasa nyaman di kolam renang nu, pH leuwih umum pikeun pariksa. Veralgungen, pasir, pebbles leutik atawa lianna deposit kudu dikaluarkeun tina taneuh ogé, jadi nu aya settle mikroorganisme nanaon. Éta naha bagian alus vakum kolam renang a kolam renang, salaku vacuum cleaner kana karpét. Malah sistem filter kuat ieu overwhelmed jeung buruk bersih tina lanté pelvic. a vakum kolam renang sacara praktis tur gampang pikeun nanganan, nu accommodates hiji aplikasi biasa. Malah dinding kolam renang, juru atawa wewengkon teuas lianna pikeun ngahontal anu gampang pikeun ngabersihan jeung eta.

info:

Ngan ngeunaan hiji vakum kolam renang bisa jadi, sajaba anjeunna jeung pangropéa kolam renang séjén perlu janten disinfection misah. Kalawan klorin, anjeun meunang hiji kaayaan cai hygienic disadiakeun yén dosis katuhu.

Kolam renang beberesih sanggeus usum

Turun dina hawa jeung bulan haneut téh ngan méméh, Anjeun kudu meunang kolam renang Anjeun nyocogkeun deui. Rupa-rupa léngkah nu dipikabutuh saméméh anjeun tiasa bersantai dina cai jelas. Kami geus diringkeskeun dina titik pangpentingna:

  • Saatos tarpaulin ieu dikaluarkeun, Anjeun bisa ngamimitian meresihan lantai na tembok di kolam renang. Solokan cai sarta kalawan net, nu najis coarsest (daun, dahan, serangga) ngumpulkeun jeung dispose tina. Solokan caina gawéna ogé ku pompa sump. A cai residual leutik tetep di kolam renang.
  • Ayeuna datang ka vakum kolam renang komitmen aktif. Eta ngaluarkeun deposit kapur, tanda cai jeung ganggang alus teuing jeung teleb. Alternatipna, beberesih di hadir kalawan selang jeung beberesih lawon, tapi gawé teuas ieu teu dianjurkeun. Teu kawas beberesih ku vakum kolam renangAnjeun peryogi di lawon beberesih Dina cleaners tambahan, nu teu merta ramah lingkungan.
  • Saterusna, nu caina sésana ieu lajeng lemes pareum.
  • Pariksa pipa, kabel, gaskets, filter, skimmer na pompa.
  • Hiji tukeur bagian maké kedah nyandak tempat.
  • cartridge nu ngarobah keusik quartz dina filter keusik, nu filter cartridge.
  • lajeng gesek tembok jeung lanté ku disinféktan merenah. Algaecide ieu ogé mindeng dipaké.
  • Eusian pompa filter cai. Lajeng ngahurungkeun on na bilas 10 mun 15 menit.
  • Jaga ayeuna ngeunaan kualitas cai sanggeus kolam renang nu geus kaeusi. Anjeun bakal manggihan granules sarta tablet klorin dina pasaran.

mésér komersil atanapi di warung online?

nu sadia vakum kolam renang di warung spesialis, well-bisi toko hardware sarta tangtu Internet. kaunggulan harga pohara alus dibandingkeun nu ngical paralatan sejenna bisa ditempo ngan dina Internet. Pilihan éta téh loba pisan, nu tangtosna hiji kaunggulan, sakumaha produk ieu lajeng ogé di stock. Terus nawaran husus anyar jeung diskon tiasa nyimpen loba duit. Informasi teknis diperlukeun ogé bisa kapanggih. Ampir pendapat customer anu keur unggal produk saprak anjeun bisa ngawengku pendapat obyektif dina beuli maranéhna salaku meuli di dieu. Dina Internét, klaim jaminan anu idéntik jeung pamadegan di toko. Lamun meuli di internet baris nyalametkeun anjeun duit, jalan teu perlu, antosan perlu pikeun rundingan jeung stres.

info:

vakum kolam renang anu mindeng dipaké teu ngan di kolam renang domestik. Rupa-rupa model oge cocog pikeun balong kebon. Ogé dipikawanoh dina vakum ngaran kolam renang atawa nyeuseup vakum.

Kaunggulan jeung kalemahan rupa model

Manual kolam renang vakum gaduh sababaraha kaunggulan pikaresepeun. Anu teu tangtu hayang méakkeun pisan pikeun vakum kolam renang nya (ti ngeunaan 10, - Euro) tina béaya rendah pasti jadi gumbira. Dina kapanguruasan bangor ieu disingkahkeun tur euweuh maké on bagian individu. wewengkon hésé bisa gampang ngahontal keur beberesih, kayaning Handrails na staircases, model ieu gampang ngagunakeun. A disadvantage nyaéta usaha fisik nu diperlukeun tur biaya luhur mangaruhan. Sanggeus beberesih tempat backwash geus kapanggih.

Semi otomatis kolam renang vakum mun ngabersihan kolam renang na tembok. Aya jumlah kagiatan pangropéa. The beberesih lanté lumangsung otomatis. Ku pindahna alus sumberdaya cai anu disebarkeun ogé. model ieu ngalakukeun karya maranéhanana tuntas. disadvantage mangrupa kurangna kalenturan mangaruhan. Ieu sering a pos-beberesih sacara manual atawa diperlukeun. Kagumantungan aya ngeunaan kinerja sistem filter. Kalemahan oge mungkin rem on ladders na tangga sarta shutdown of skimmer nu.

Otomatis kolam renang vakum ngingetkeun kalawan kaunggulan penting leuwih model lianna. Bersih, ngabandungan jeung ngadistribusikaeun ragrag ieu helpers mangpaat gampang. Anjeun tiasa sacara otomatis tur gampang ngalakukeun beberesih dina kolam renang anu tanpa pangawasan. Lantai kolam renang sok beresih jeung beberesih sarta perawatan produk anu ogé disebarkeun. Di dieu, dina cai kolam renang anu malah disaring. Hanjakal, model ieu henteu cocog pikeun ngojay pools kalawan cai uyah. Anjeun perlu handap lempeng sarta disambungkeun ku nu meuli ongkos tinggi.

mésér ampir Atur

Sababaraha pabrik nawiskeun pikeun layanan kolam renang beberesih di susunan pikaresepeun. Dina set saperti biasana vakum kolam renangNgandung hiji rake Daun sarta rod telescopic. Utamana ku pisan jero diberesihkeun di kolam renang, dina kutub telescopic téh gunana. Idéal pikeun beberesih tina lanté sarta tembok. Pikeun beberesih beungeut badarat net mangrupa aksésori indispensable dina pangropéa kolam renang. Dahan, daun jeung kokotor sejenna bisa dihapus ogé jeung manehna. Pikeun meunang pikeun ngabersihan éta hiji pakét salempang-gratis.

tetep cageur dina kolam renang anu

Ku kituna nu na sakabeh pamaké séjén kolam renang nu tetep sehat bari ngojay, Anjeun kedah pasti leuwih ti ngan ngeunaan meuli hiji vakum kolam renang pikir. Fungi, baktéri jeung kuman boga kacenderungan pikeun ngaronjatkeun kualitas cai kolam renang négatip. Teu disinfected, ieu "culprits" balikeun uncontrollably tur ngarugikeun anjeun pamustunganana kaséhatan. mun ngagabungkeun nu kolam renang cleaner kalawan disinféktan luyu penting, urang bisa lajeng nyarita ngeunaan hiji kolam renang hygienic. Kauntungannana a vakum kolam renang , Éta bisa nyata motong ku pamakéan biasa nya ku kabutuhan kimia. Jeung kolam renang cleaner ninggalkeun lanté, tembok beresih jeung surfaces ogé, tapi ieu teu ngaganti disinfection tina caina.

Hatur nuhun ka sinar panonpoé urang ka change of pH dina caina téh. Pikeun fungi, baktéri jeung ganggang hiji tanah veritable of nyatu, tapi utamana lamun ditambahkeun perawatan pribadi jeung produk panyalindungan sun tina swimmers. Shock chlorination disarankeun dieu, sakumaha mangrupakeun Desalgins atanapi algicide.

a bad pH dina cai kolam renang bisa memicu rupa isu. A nilai luhur salaku nilai low ngaruksak kaséhatan floats di kolam renang Anjeun. Kulit jengkel, iritasi panon jeung kulit masalah anu lajeng deui nelepon ti ngan pikaresepeun. Ku pH low parabot nyandak ruksakna gancang. Contona, dina kompa geus kapangaruhan sarta korosi tina total seni anu bisa nyatet. Gladly kiwari mortir mimiti megatkeun eta di seams. Salaku boga kolam renang, anjeun pasti kudu mikir ngeunaan meuli saméter.

Tip: Aya beuki loba otomatis alat beberesih sapertos robot cuci atawa robotic vakum ka jalma di urang portal pembimbing ogé bisa meunang kavling informasi.

Bestseller Nr. 1
Intex Deluxe Pool Purwokerto Kit - Asesoris kolam renang - Kit Kolam renang Pool - 5-partsDisplay
  • Diwangun ku hardwood atawa handap badarat net
  • Aluminium rod telescopic kalawan panjang 239 cm
  • Lingkup suplai: Intex kolam renang beberesih kit, telescopic cecekelan 279 cm, hardwood atawa taneuh net, Beck linggis, sirah vakum kalawan filter terpadu jeung nyeuseup selang panjangna 750 cm, Ø 32 mm
  • Éta kapasitas pompa filter tina sahanteuna 3.028 l / h perlu
tawaranBestseller Nr. 2
Intex Otomatis Pool Cleaner - pagelaran lanté beberesih otomatis otomatis - Ngan pikeun indikator selang 38 mm fittings
  • Kuat vakum meresihan pikeun sakabéh pools INTEX Ø 38 sambungan mm selang na Gerbang klep.
  • beberesih geus rengse nurutkeun prinsip Venturi.
  • Pikeun lanté optimal meresihan sistem filter kalawan kapasitas sahenteuna 5.678 l / h anu diperlukeun.
  • cocog pikeun cai uyah.
  • cleaner kuat kalawan prinsip Venturi pikeun pools Intex
Bestseller Nr. 3
Paradise Paradise Sikat Kebon DeLuxe, Sikat bersih, berdak manual kolam renang, sikat mantap pool sareng sisi bristles, Résan: 1 display display
  • Desain anu tahan: Nalika ngajalankeun sikat lanté beurat, henteu tiasa ngalampahkeun langkung seueur pikeun ngucenkeun alat eta, nyusun hal anu hadé pikeun meresihan manual tina kolam renang.
  • Pembersih ati: Atuh ka handap sareng samping samping, bagian handap rohangan haseup kolam renang mupus unggal kolam renang.
  • Wengkuan suplai: 1 x lanté sikat bersih DeLuxe, kolam renang mantap ti Paradies kolam renang.
  • Teu pajeulit: Sikat kolam renang cocog ka kutub teleskopik kalayan diameter anu jero kira-kira 29 mm sahingga ampir kutub teleskopik baku (kutub teu kaasup dina pangiriman).
  • Konéksi selang ganda: Parang kolam renang anu diaméter 32 atanapi 38 mm pas kana sambungan selang terpadu (selang teu dilebetkeun kana pangiriman).
tawaranBestseller Nr. 4
Kolam renang cleaner Power 4.0, pinuh otomatis, lanté sarta témbok nyeuseup, beberesih kolam renang, kolam renang ngojay, tampilan abu
  • Pinuh otomatis kolam renang robot
  • Cleans kolam renang lanté sarta kolam renang tembok nepi ka waterline nu
  • kalawan diwangun-di sistem filter sarta 16m panjang sambungan kabel
  • Idéal pikeun sagala wangun kolam renang keur 10,00 5,00 x m
  • konsumsi kakuatan low
Bestseller Nr. 5
balong Pontec na vakum kolam renang PondoMaticAnzeige
  • panyabutan sludge éféktif jeung kuat motor 1400 watt
  • Pinuh otomatis aktivasina na nelen ku diwangun-di timing
  • diperlukeun alatan rarancang ci ukur 30 liter tank
  • Kalawan 3 nozzles nyeuseup: crevice, ganggang jeung nozzle universal variable (2-10 mm)
  • Kaasup 4 2 m Schaugschlauch na m solokan selang
Bestseller Nr. 7
Steinbach Standard Pool Cleaning Bottom Vac, Hose Connector Ø 32 / 38 mm, Telescopic Rod Holder, 300 x 180 mm, 061145 Indikator
  • Ngarekam pikeun kutub telescopic
  • kalayan konéksi terpadu pikeun kolam renang selang N 32 / 38 mm
  • penanganan gampang, kabiasaan beberesih pohara alus
Bestseller Nr. 8
Lantai vakum lanté, bersih kolam renang, set lengkep, pikeun Intex, Bestway, kolam renang standar sareng penunjuk sambungan selang 32 mm
  • Paket éksténsif pikeun ngabersihkeun lanté kolam renang anjeun, dianggo sareng kakuatan nyeuseup sistem panyaring anjeun
  • Kinerja minimal tina sistem panyaring anjeun: kirang langkung 4000 liter / jam
  • pikeun Kolam Intex, adaptor dianggo kanggo selang 32 mm selang kana trotoar,
  • kalayan selang meter 7, rod teleskopis aluminium stabil 280 cm, sikat nyeuseup leutik
  • Sikat biasa, bel nyeuseup nganggo saringan internal halus, nozzle nyeuseup, jaringana rada bolong daun daun p
Bestseller Nr. 9
Steinbach-80107-Hayward Magic Beresih kolam renang cleaner, incl. 9,6 m selang husus, tampilan jeruk
  • - Selbstfahrend- cocog pikeun sagala wangun kolam renang jeung base datar
  • idéal pikeun pools taneuh luhureun cocok!
  • 9,6 rm selang husus kaasup
Bestseller Nr. 10
Gre 08011A Little Vac - Vacuum Cleaner Manual Témbongkeun kolam renang
  • Sacara manual vacuums kolam renang, nu jaminan efektivitas maranéhanana
  • The cleaner ngandung cartridge filter
  • Fungsi saencan pre-filter: partikel ageung kabetot dina kantong batin pikeun ngahindarkeun leutak tina katut
  • Selang panjangna tina 5 m sarta diaméter 32 cm
  • Pikeun timer ngarojong atawa pools luhur-taneuh

Itemization:

Kolam renang Robot Test Guide

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...