laser

0
2676
laser

printer laser sakumaha printer ekonomis pikeun pamakéan home

Copiers nu kiwari di unggal kantor, unggal otoritas jeung di loba perpustakaan. Alat multifungsi ieu geus loba fungsi nu ogé owns laser Printen. printer ieu beroperasi sanggeus prinsip laser dinten anu metot pikeun anjeun sarta oge cocog pikeun pamakéan imah. Laser printer ayeuna katempona varian ekonomis di percetakan jeung well-dipikawanoh pabrik kayaning HP, Samsung, Brother, ieu alat anyar kalawan loba fungsi. printer ieu sadia dina loba otoritas baku, sabab nya persis aya dimana loba prints kudu dihasilkeun hideung / bodas kiwari, kauntungan tabungan di biaya percetakan téh atra. Printer anu dianggo dina prinsip laser sarta ngagunakeun toner keur ngagambarkeun hurup dina lambar kertas jelas boga kauntungan tina waragad handap pikeun nyitak hiji. Isu dinten tapi ogé di warna na alat ieu anu gampang dina gugah. Ngan lajeng lamun pikir meuli printer anyar, anjeun kudu kasampak raket dina alat ieu sakali akurat jeung ngamankeun mangpaat téhnologi percetakan ieu. Aya ngan produk tipe ieu nu cocog anjeun, tapi mimiti Anjeun mimiti sadaya kedah kasampak di Pernyataan Umum ngeunaan téhnologi.

Salaku karya printer laser

Printer nu dipaké pikeun data output sarta didieu ieu mangrupa sedeng mindahkeun sok diperlukeun, supaya presentasi teh bisa dijieun sampurna. Pikeun printer laser, prinsip elektro-fotografi anu dilarapkeun jeung ieu téh béda teknis krusial tina printer matrix titik jeung printer inkjet. Ogé di proses Xerox beda jeung printer laser téh hadir, loba ngabandingkeun teknik ieu jeung laser Printen. Rusiah tina aplikasi teknis teh kendang statik puteran keur formasi gambar. laser nu nyeken di gambar na toner nu tataman persis mana sinar laser panarajangan éta sedeng pamawa. Di dieu, teras, lokasi napel dina toner dihasilkeun nalika printer laser tetep yen di tungtung ngagambarkeun dina hasil sedeng. laser nyadiakeun leuwih na tombol-beam pikeun ngurangan tina kendang di tempat dimana engké némbongan hurup atawa gambar. nu toner tina printer laser geus dibereskeun ku Élmu sarta Téknik kertas na toner anu asesoris nu kudu meuli salaku produk ngagantian kantos keur printer kitu. Sanajan kitu, tehnik ieu éféktif lantaran cartridges toner téh saukur leuwih efisien ti cartridges tinta mahal pikeun printer inkjet.

video ieu nembongkeun maneh karya: https://www.youtube.com/watch?v=xtiz4hts7JI

Prinsip operasi of a printer laser

Kalawan laser hiji drum gambar ieu statically discharged ka piksel tina gambar dina medium pamawa. Di tempat ieu dina toner uncharged settles kaluar tina cartridge jeung ieu salajengna dibereskeun. Rupa-rupa kelir toner anu dihasilkeun ku pakait cartridges na fiksasi nu pisan awét sarta dokumenter buktina. Aya dua jenis printer ieu, disebut mono laser sarta warna laser printer. Logis, fungsi warna dipedar kana printer mono laser ngahasilkeun hideung / prints bodas tur printer laser warna teh alat sampurna pikeun poto tur prints warna séjén. Monochrome laser printer atanapi mono Alat anu formulir panggampangna tur cheapest tina printer ieu. kualitas na-kinerja tinggi alat basajan tapi kacida luhurna ieu correspondingly low di beuli. Manggihan tingkat Éntri, jeung anjeun kudu investasi ngeunaan dieu sabudeureun euro 60 pikeun hiji alat geus alus kalawan kinerja santun. Keur kitu anjeun kedah nganalisis waragad, nu waragad hiji print tunggal engké, sarta dina jangka panjang anjeun bakal ngahemat tremendously dina biaya tinta printer. Sanajan kitu, alat ieu cocok ngan lamun nyaho rék ngalakukeun tanpa warna prints sakuliah.

Kaunggulan tina mono nu laser tinjauan:

- waragad investasi low
- ongkos nguntungkeun tina percetakan
- kinerja pisan tinggi na print speed

Kalemahan tina printer mono laser:

- henteu warna prints mungkin

The laser warna printer salaku alat multifungsi

Laser Warna printer uneterscheiden ti printer monochrome laser liwat jaman kiwari boga sababaraha cartridges toner di sababaraha kelir. Di dieu Anjeun kudu meuli deui cartridges engké di nuansa magénta, cyan, hideung konéng. printer laser Warna anu rada leuwih mahal mésér, tapi pikeun nembongkeun dina ngagunakeun kaunggulan pisan jelas tur oge prints individu kénéh langkung mirah batan printer varian inkjet. Prinsip tehnik persis sarua jeung, sakumaha dina printer monochrome laser. Alat dinten ieu kedah ngahontal prestasi anu printer poto dina kualitas presentasi. Sajaba ti éta, loba printer laser ieu nawiskeun scanning na Niron.

kauntungan konci:
- percetakan kualitasna dina warna
- waragad low pikeun poto prints
- speed print gancang

Kriteria keur meuli printer laser

telepon sél mirah jeung model Éntri-tingkat sakabéh di jedemnamhaften pabrik tina printer ieu. pabrik dipikawanoh téh HP, Canon, Lexmark jeung Lanceukna. kriteria séjén anu sakuduna Anjeun pake pikeun nempo kaputusan purchasing anjeun, ngarujuk kana téhnologi anu nawiskeun pabrik ieu. Ieu contona laju percetakan, resolusi, jeung sambungan kana alat master. Tambahanana, Anjeun kudu mertimbangkeun fungsi sami mitzukaufen scanning sarta fungsi salinan, sarta pilihan fax sarua, lamun investasi atoh duit pikeun printer laser. Kitu anjeun pasti printer laser anjeun pamakéan imah anu bakal nulungan urang dina jangka panjang pikeun ngahasilkeun leuwih vibrant sarta simpen waragad on cartridges tinta mahal.

Resolusi nu printer laser

Dina resolusi nu printer laser ngabejaan Anjeun dina nilai saluyu ogé jeung rupa gambar print geus dipintonkeun di ahir dina printer laser Anjeun. Unit pakait tina nilai ieu dpi / titik-titik ditarjamahkeun per inci. kinerja ieu dijelaskeun. resolusi nu mangrupa nilai nulis upami anjeun hoyong meuli printer laser anyar. Titik-titik per inci nunjukeun fineness of prints na 1000 600 x dpi anu cukup pikeun pamakéan domestik jeung printer laser anyar Anjeun. printer laser warna jeung alat monochrome dina nilai ieu model Éntri-tingkat comparable komo alus ti pabrik utama, Canon, HP, Brother, Lexmark na Ricoh mawa Anjeun ieu nilai alus. Rada, anjeun kedah janten sadar, mésér parabot sarua jeung loba Zusatfunktionen. Fax, scanner na copier kedah Unit sakumaha lengkep meuli didieu alatan harga beda ngan saeutik.

Laju percetakan tina printer laser anyar

cadar 18 per menit, éta mangrupakeun nilai anu sakuduna anjeun apal mun anjeun ningkatkeun kantor lembur sareng printer laser. Kabéh pabrik nyadiakeun ngadeukeutan nilai ieu. Ngan hiji alat monochrome sababaraha genre nganteurkeun nilai luhur lajeng nyitak daun 20 kaluar per menit. Kaca 18 anu cukup sarta nilai ieu ogé gumantung kana dokumén anu rék nyitak jeung printer laser anyar Anjeun.

The sambungan tina printer laser anyar

Lamun ngobrol ngeunaan koneksi of a printer laser, Anjeun ogé kudu diungkulan topik AirPrint, sabab eta teh téhnologi anyar nu Apple nawarkeun nasabah na. AirPrint nujul kana sadaya alat nu dioperasikeun ku ios sistem operasi sarta didieu dinya dipaké pikeun ngawengku sagala alat dina printer maké printer laser tanpa kabel. Di dieu anjeun lajeng dina printer laser di bagean luhur harga na pabrik lianna nyadiakeun solusi lumrah tanpa kabel. WLAN, WiFi, bluetooth, téhnologi infra red sarta integrasi smartphone ieu sahingga pabrik sejen tur printer laser ieu laér leuwih murah mésér. Sababaraha model Éntri-tingkat geus nawiskeun standar ieu. Deui, fungsi ieu disebut kalayan AirPrint, tapi sistem ieu ogé bisa dikaitkeun ka alat Android. Ku kituna, anjeun bisa milih pikeun meta dina printer laser on kabel na nganggo palabuhan USB. Tapi anjeun oge tiasa ngintegrasikeun printer laser anjeun di puseur jaringan PC. Ieu ngakibatkeun jadi loba mangpaat tur sakumaha geus dituduhkeun, anjeun salawasna sareng alat ieu optimal pikeun téhnologi sambungan titimangsa. Sajaba ti éta, hal ieu ngamungkinkeun loba printer ieu, Anjeun ogé bisa nyokot kadali leuwih iPad atanapi smartphone jeung wates pisan muka.

Fungsi scan

Alat multifungsi nawiskeun loba kaunggulan na kaunggulan ieu kaasup fitur scanning, nu ngidinan Anjeun pikeun nyegah pamakéan banjir kertas. dokumén anjeun bakal digitized sangkan anjeun tiasa ngadamel arsip paperless fitur ieu tina printer laser. The Dina-Hiji anu masih kirang digambarkeun dina proporsi kana model ditawarkeun dina momen. Hanjakal ogé reflected di akuisisi nu waragad dieu sababaraha kalemahan, sabab pabrik utama tiasa panawaran ieu atawa mayar harga luhur. Tapi alat multifungsi anu pilihan katuhu dina jangka panjang, sabab baris geura-giru aya bewara naon kauntungan penting pikeun nyeken, kirimkeun ka faxes na Niron mawa dina meuli anyar ti alat saperti. Ku kituna ulah kompromi, tapi Anjeun kudu nyimpen Tujuanana jelas dina pikiran, jeung ngan meuli naon sih nu peryogi téh.

Lamun nu meuli hiji patut printer laser?

Candak sakali nilai a printer inkjet normal sarta biaya nu saluyu unggal print that page a. Klik di dieu pikeun nempo nilai nu 4,5 cents pikeun kaca. Sacara jelas, waragad kaca sareng laser printer alus ngan 3 cents. Tambahanana, Anjeun kudu menta nasehat di itungan nilai perkiraan biaya jeung ngabandingkeun. itungan anjeun kahontal kauntungan salawasna leuwih jangka panjang yén printer laser téh dipercaya, anu cartridges tinta henteu hadir ogé teu lengket babarengan jeung simpen istilah panjang pikeun loba duit percetakan. Kituna waragad akuisisi bisa recouped salaku sabudeureun 50% luhur gancang lamun nyaho persis sabaraha prints anu geura-giru bisa dijieun ku anjeun. Ngan lajeng lamun make profésional kantor ngarep anjeun, nu meuli hiji printer laser alus teh pilihan idéal. Malah bogoh ka téhnologi ayeuna mangrupa pilihan tina meuli printer laser sarta investasi ieu pikeun printer laser anyar ti ruas tengah tanda petik harga sok patut bari Anjeun.

tawaranBestseller Nr. 1
laser printer Samsung Xpress M2026w (kalayan Wi-Fi sarta NFC) Témbongkeun
  • fitur husus: mono dipercaya laser printer jeung Wi-Fi sarta NFC. Gancang percetakan, ultra kompak, intuitif jeung konsumsi kakuatan low
  • speed print: Nepi ka 20 ppm. dina S / W
  • kualitas print: Nepi ka 1.200 1.200 x dpi; Sambungan:-speed High USB 2.0, WiFi, NFC, percetakan mobile
  • Produsén Rek: 2 taun kalawan jeung dijual ku Amazon. Dina na dijual ku pihak katilu nu informasi disadiakeun ku seller panawaran
  • Eusi: Samsung Xpress M2026 / printer ningali laser (SS282B) ari kakuatan, Starter Toner, CD instalasi, Guide Instalasi Gancang
tawaranBestseller Nr. 2
Adi hl-L2350DW Compact B / W laser printer (A4 nyata 1.200x1.200 dpi, duplex percetakan, 250 kertas lambar baki, USB 2.0, WLAN) tampilan
  • Ci B / printer laser W kalawan percetakan duplex otomatis, kaasup fungsi brosur leutik percetakan, 250 baki kertas lambar, baki bypass, WiFi, WiFi DirectTM, USB panganteur 2.0
  • speed percetakan: nepi ka kaca 30 / menit (simpléks), nepi ka 15 Kaca / menit (duplex)
  • resolusi print: 1.200 1.200 dpi x
  • Lingkup suplai: Lanceukna hl-L2350DW, 1 Starter Toner Hideung salila kira Kaca 700, kabel listrik, supir CD, pituduh instalasi, pamaké manual (CD-ROM)
tawaranBestseller Nr. 3
printer laser Kyocera Ecosys P2040dn: monochrome, Unit duplex, kaca 40 per menit. Incl. tampilan fungsi mobile Print
  • Dipercaya: The Ecosys P2040dn hideung bodas printer jeung Unit duplex prints nepi ka kaca 40 A4 per menit sarta mangrupa idéal pikeun pamakéan di imah, di kantor leutik atawa dina prakna
  • Lingkungan friendly: Hatur nuhun téhnologi Ecosys sareng komponenana awét kedah ngan wadahna toner diganti kituna, runtah sarta percetakan waragad nu nyata ngurangan
  • Efisien: Sareng hiji resolusi 1200 dpi, anu printer laser spasi-nyimpen delivers hasil percetakan garing. fungsi dina ngamungkinkeun operasi jempé percetakan sepi
  • Jaminan: Dina na dijual ku Amazon jaminan 2 taun jumlah. Dina na dijual ku pihak katilu nu informasi disadiakeun ku seller panawaran
  • Praktis: The printer laser ngagabungkeun betah pamakéan sarta sarat spasi minimal. Via aplikasi Print Mobile pikeun ios sarta Android bisa dicitak tina poto smartphone sarta dokumén
Bestseller Nr. 4
Tampilan laser printer Samsung Xpress SL-M2026 / tingali
  • The saum sareng dipercaya pasangan keur Kantor Imah
  • Spasi-hemat dimensi ultra-ci
  • Eusi layar di fingertips nuhun anjeun méakkeun konci layar Print
  • Gampang Eco Supir ngaheéat toner, kertas jeung énergi
  • Eusi: Samsung SL-M2026 / ningali Xpress mono laser printer
Bestseller Nr. 5
Adi hl-L5100DN mono laser printer (A4, kaca 40 / mnt, x 1200 1200 DPI, LAN, duplex) tampilan hideung
  • Mono laser printer, 1200 x 1200 dpi, 40 ppm.
  • kertas kapasitas (trade 1): 250 kertas kapasitas lambar (multiguna baki): lambar 50; waktos haneut-up ti mode sare <Detik 4,8
  • fitur husus: percetakan Dua sided, baki kertas Closed, jaringan-diaktipkeun, tampilan mono, Integrated Mémori: 256 MB
  • Produsén Rek: 3 taun kalawan jeung dijual ku Amazon. Dina na dijual ku pihak katilu nu informasi disadiakeun ku seller panawaran
  • Lingkup suplai: Lanceukna hl-L5100DN mono printer laser, hideung
tawaranBestseller Nr. 6
HP 126A (CE310A) Original Hideung Toner keur HP Warna Laserjet Pro CP1025, M175, TopShot Laserjet Pro M275Anzeige
  • Toner HP aslina: kualitas print Alus, reliabiliti tinggi na betah pamakéan
  • Rentang: approx Kaca 1.200 (rentang Saleresna gumantung kana sinyalna tina kaca dicitak dumasar kana ISO / IEC 19752)
  • Cocog sareng: HP LaserJet warna printer Pro CP1025 (CE913A), HP LaserJet Pro CP1025 warna printer (CF346A), HP LaserJet Pro CP1025nw warna printer (CE914A), HP LaserJet Pro CP1025nw warna printer (CE918A), HP TopShot LaserJet Pro M275 MFP (CF040A), HP LaserJet Pro 100 Warna MFP M175a (CE865A), HP LaserJet Pro 100 Warna MFP M175nw (CE866A)
  • Kulawarga: HP 126A 2er pak (CE310AD), HP 126A 3er pak cyan / magénta / Konéng (CF341A), HP 126A cyan (CE311A), HP 126A konéng (CE312A), HP 126A paparan kendang (CE314A), HP 126A magénta ( CE313A), HP 126A (CE310A)
  • Box: HP Laserjet 126A toner aslina cartridge (CE310A) cartridge print hideung; Buku ngadaur mulang
tawaranBestseller Nr. 7
HP 126A (CF341A) Blue / Konéng / Beureum Asli Toner keur HP Warna Laserjet Pro CP1025, M175, TopShot Laserjet Pro M275Anzeige
  • kapasitas luhur aslina bungkus HP 3er
  • Rentang: approx Kaca 1.000 (rentang Saleresna gumantung kana sinyalna tina kaca dicitak dumasar kana ISO / IEC 19789)
  • Cocog sareng: HP LaserJet warna printer Pro CP1025 (CE913A), HP LaserJet Pro CP1025 warna printer (CF346A), HP LaserJet Pro CP1025nw warna printer (CE914A), HP LaserJet Pro CP1025nw warna printer (CE918A), HP TopShot LaserJet Pro M275 MFP (CF040A), HP LaserJet Pro 100 Warna MFP M175a (CE865A), HP LaserJet Pro 100 Warna MFP M175nw (CE866A)
  • Kulawarga: HP 126A 2er pak (CE310AD), HP 126A 3er pak cyan / magénta / Konéng (CF341A), HP 126A cyan (CE311A), HP 126A konéng (CE312A), HP 126A paparan kendang (CE314A), HP 126A magénta ( CE313A), HP 126A (CE310A)
  • Box: HP 126A 3er Pek Asli LaserJet Toner cartridge (CE341A) cyan, magénta, konéng, cartridges print 3 pituduh ngadaur mulang
Bestseller Nr. 8
HP Warna Laserjet warna M254dw Pro laser printer (laser printer, WLAN, LAN, duplex, Airprint) tampilan bodas
  • fitur husus: printer laser gancang sarta leuwih efisien jeung téhnologi JetIntelligence sarta percetakan duplex, nyitak liwat Wi-Fi sarta jaringan, idéal pikeun lingkungan kantor, Otomatis Di / Pareum tur saharita-Di, HP ePrint, Apple Airpint, Gooogle Awan Print, Wireless langsung, layar warna touch, konsumsi kakuatan low
  • speed print: nepi ka 21 ppm (warna jeung monochrome)
  • kualitas print: nepi ka 600 600 x dpi; Sambungan: Hai Speed-USB 2.0, Ethernet, WiFi, percetakan mobile
  • Produsén Rek: 3 produsén taun jaminan kalawan pendaptaran dina 60 poé meuli, valid pikeun maksimum unit 50 per pamaké tungtung; Ngan lamun jeung dijual ku Amazon
  • Box: HP Warna LaserJet Pro M254dw laser warna printer (T6B60A); tos kapasang HP LaserJet cartridges toner 203A (hideung, cyan, magénta, konéng); Gancang Mimitian Guide; Setelan Poster; Rojongan flyer; Émbaran jaminan; dokuméntasi printer tur software dina CD-ROM; ari kakuatan; sambungan kabel USB
tawaranBestseller Nr. 9
Biasa laser printer Kyocera Ecosys P3045dn SW (citak nepi ka kaca 45 / menit, 1.200 dpi) tampilan
  • Utamana nguntungkeun waragad percetakan nuhun Ecosys Téhnologi
  • Nepi ka 45 Kaca / menit, resolusi 1.200 dpi
  • baki 100 500 + kertas lambar, Unit duplex, USB 2.0, Gigabit LAN
  • Keur meuli jeung pengiriman barang ngaliwatan Amazon: 24 bulan jaminan
  • Eusi pakét: Alat, kabel kakuatan, toner, DVD (software sareng manual), Gancang Pamasangan Gancang
Bestseller Nr. 10
Brother HL-L3270CDW High-Speed Farblaserdrucker, weißAnzeige
  • Kompakter High-Speed Farbdrucker mit LAN/WLAN
  • 6,8 cm Touchscreen-Farbdisplay
  • nyitak tina alat nu bagerak maké Apple AirPrint, Google Awan Print atanapi Brother iPrint & Scan
  • Produsén Rek: taun 3. Kaayaanana nanaon, tingali "informasi teknis Tambahan". Hak statutory Anjeun teu kapangaruhan
  • Lieferumfang: Brother HL-L3270CDW inkl. Toner, Trommel, Treiber-CD für Win, Benutzerhandbuch (CD-ROM), Installationsanleitung, Stromkabel. Datenkabel nicht im Lieferumfang
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...