kontak

0
1375
lenses kontak

kontak mangrupakeun varian unobtrusive for kacamata. salah No nilik nu a bantuan visual anu diperlukeun na pigura tontonan teu ngaganggu dina raray. Beuki loba jalma nu ngagem lenses kontak jeung nu senang jeung eta. Pilihan ieu tumuwuh di dieu. Kusabab aya tipena béda lenses, unggal pamawa boga pikeun manggihan lénsa katuhu manéhna. Di dieu opticians nasihat tapi ogé dina Internet aya hiji pilihan lega.

ngartikeun acuity visual

Inget yen panon anjeun meunang parah jeung anjeun gaduh gangguan ningali? Satuluyna anjeun kudu menta nasehat heula hiji ophthalmologist atanapi optometrist sarta dipariksa-up. Ieu kudu akurat ditangtukeun naha anjeun nearsighted atanapi farsighted. Loba jalma ogé teu boga hiji astigmatism. Nilai pasti aya ditangtukeun ngagunakeun téhnologi pang anyarna. Aranjeunna aya dina kartu leutik, disebut tontonan liwat. dokumen nu teuing, jadi lamun anu resep éksklusif pikeun lenses kontak.
Mun kadar anjeun anu dipikawanoh ka anjeun, anjeun kudu mesen pemilu, lenses kontak anjeun ti hiji ahli kacasoca atawa kasampak sanggeus Internet. Pikeun kahiji kalina, kumaha oge, hiji urutan disarankeun di ahli kacasoca teh, sabab nembongkeun maneh kumaha ngenalkeun lenses kontak anyar anjeun dina panon jeung bisa ngaleupaskeun. Anjeunna oge mere Anjeun tips jeung saran pikeun kahirupan sapopoe sarta pamakéan sapopoé.

rupa naon tina lenses kontak nu aya?

Dina hiji sisi aya nu disebut lenses lemes. Ieu nutupan sakabéh cornea dina ukuranana. Supply panon jeung oksigén lumangsung mulus ngaliwatan lenses pisan ipis. The lenses datangna ku hirup rak tina hiji poe, bulan atawa malah pikeun sataun sakabeh. panon anjeun perlu sababaraha jam nepi ka sababaraha poé meunang dipake kana lenses kontak. Pricewise sipatna mirah. lenses kontak ieu boga cekelan alus dina pikiran anjeun sarta ulah dieunakeun.
lenses kontak teuas nu ditunjuk mangrupakeun bahan dimensionally stabil; ieu sabenerna rada teuas pikeun nanganan. Aranjeunna ngan di tengah cornea jeung anu nyata leuwih leutik batan lenses lemes. Oksigén ingkeun lenses teuas langsung ka panon. Ieu disadiakeun jeung pilem cimata jeung oksigén. Tina acquisition nu ngarugikeun dirina nu lenses kontak teuas téh leuwih mahal, tapi tetep panjang. Kusabab éta lenses kontak teuas téh leutik, aranjeunna diuk sacara bébas dina panon ti turnout kana.

lenses sapopoé, lenses minggu, bulanan lenses na lenses taun

lenses poéan anu utamana cocog pikeun anjeun upami anjeun hoyong mun teu ngagem lenses kontak ngan aya kalana. lenses ieu bisa kapanggih dina isuk bungkusan seger jeung dispose tina eta Atang. Ku alatan éta, henteu agén perawatan dieu perlu jeung aya résiko inféksi. lenses poéan anu salawasna lenses lemes.
lenses minggu bisa dipaké nepi ka dua minggu. Unggal produsén nyadiakeun informasi dina sabaraha lila di lenses kudu garapan. lenses minggu kudu cleaned poean ku produk perawatan husus. Éta ogé milik jeung lenses lemes.
The bulanan disposable anjeun tiasa nganggo salila sabulan unggal poe. Ieu kudu cleaned poean pisan conscientious. Deposit sahiji jenis naon bisa boga kasempetan. lenses kontak ieu pisan cocog pikeun keur dipaké sapopoé.
lenses istilah bisa dipaké nepi ka 1,5 taun. Kituna teh lenses taun ogé tetep sahanteuna sataun, maranéhanana kudu utamana scrupulous dijaga.

Kumaha anu lenses kontak ngurusan?

lenses anjeun unggal poé kudu dijaga lamun teu lenses ka poé.
eta lamun ngabayangkeun Sistim perawatan anjeun lenses anjeun sangkan babarengan ku kituna anjeun akur ogé mangrupakeun pangalusna. Upami Anjeun gaduh alergi kana zat, Anjeun kudu jadi ekstra ati, sarta kedah ngawartosan ahli kacasoca teh.
Dina hambalan kahiji, lenses kontak nu cleaned dina cairan husus. Nempatkeun aranjeunna di na gampang piceun, make pinset pangalusna husus. Mangga nyandak eta euweuh pinset kaluar tina anggaran anjeun, sakumaha ieu bisa ngeruk lenses. Saatos anjeunna meresihan nu peryogi ngabersihan lenses ku solusi saline (NaCl). Tuluy maranehna kudu disinfected acan méré kuman jeung baktéri aya kasempetan.
Fielmann kiwari disadiakeun salaku solusi jeung nu sagala operasi bisa dilakukeun dina hiji. Ieu rada leuwih mahal batan kimia individual, tapi ngan hiji prosés keur lenses kontak ieu diperlukeun.

The purifikasi step by step

Diberesihkeun lenses kontak anjeun mangrupa prosés penting. panon anjeun kudu luput jeung lenses kedah jadi awét jéntré. Kadé sia ​​pas ti cleaners dina panon anjeun. Ku kituna proses kedah bijaksana tur dieksekusi taliti pisan.
Kahiji, beberesih beungeut geus rengse. Di dieu, résidu gajih na rereged séjén ti lenses kontak nu dipiceun. The lenses téh digosok ku hartosna gently antara ramo Anjeun deui mudik. tekanan teu kudu jadi kuat teuing supados lenses kontak tetep gembleng. Mun résidu kosmétik disarankan ngahubungan lenses, ieu nu dihapus dina prosés. Kusabab aya agén beberesih béda, bahan anu di iket.
Dina hambalan kadua, nu lenses kontak nu rinsed kalawan NaCl. Jadi cleaner dicabut. Ku henteu hartosna cai ketok bisa dipaké pikeun operasi ieu. brine kasebut, nyaéta cocog pikeun sagala rupa lenses kontak.
Lengkah katilu teh disinfection tina lenses kontak. Di dieu baktéri jeung zat sejenna anu taliti dihapus. Mun anjeun alérgi, leyuran péroxida disarankeun didieu nu bener maéhan kabéh zat.
Lamun panon anjeun ulah jadi utamana sénsitip, anjeun tiasa nganggo solusi digabungkeun. Ieu ngagabungkeun sakabeh hambalan individu dina solusi.

Neundeun lenses kontak

Lamun dipiceun lénsa ti panon magrib, teu nempatkeun ieu kaluar dina tabel bedside atanapi dina beungeut cai nu séjén. Ieu bakal ngabantu kokotor sarta debu datangna ka lenses atawa ngaruksak di awon na scratch. Tempat anu lenses kontak dina leyuran gudang nu meunang di ahli kacasoca atawa Internet. Leyuran ieu ensures yén lenses tetep dugi ka pamakéan hareup bener disinfected. The lenses anu ditangtayungan tina patogén. Dina waktu nu sarua dina wettability tina lenses diala ku solusi.
Lamun aya bewara yen sanajan beberesih jeung neundeun ati tetep a dijilbab atawa pilem tina kokotor hadir dina lenses kontak anjeun, lajeng aya tablet beberesih husus. Sabab tiasa dianggo kalayan énzim jeung protéin bisa dipiceun. Kalayan perawatan normal pikeun protéin, hanjakalna, teu bisa dihapus. Ngamangpaatkeun kasempetan ieu tapi ngan lamun sadar yén lenses merlukeun beberesih tambahan.

dina kasimpulan

Ku kituna lamun pamaké anyar lenses kontak nu peryogi heula nilai panon anjeun. Pikeun nu ngadamel pasini jeung ophthalmologist atanapi optometrist jeung pariksa ieu keur anjeun. Mangka pangalusna lamun meser lenses kontak kahiji anjeun, ahli kacasoca ieu. Ieu ngabejaan Anjeun dina sésana, nu lenses kontak nu pangalusna keur anjeun. Anjeunna oge ngalakukeun sareng anjeun teh panempatan sarta ngaleupaskeun lenses. The aksésori munggaran jeung cleaners Anjeun bisa meuli lokal sarta bisa dipandu ku si dinya. Lamun sacara permanen milih pikeun lenses kontak tur geus jadi yakin dina ngagunakeun éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mesen kabeh produk on Internet. Ieu sering ngaheéat duit ku ngamungkinkeun Anjeun pikeun milari bebas pikeun nawaran murah di dieu.
Mun aya masalah kaséhatan jeung lenses kontak Anjeun, mangga ngahubungan geuwat optometrist anjeun atanapi ophthalmologist. panon anjeun téh salah sahiji organ pangpentingna dina awak anjeun teu kedah sangsara karuksakan nanaon. Éta naha nu ditéang dina masalah slightest langsung ngarojong. Hadé mun gaduh teuing mimiti ti telat sakali. Upami Anjeun gaduh panon sensitip pisan, teras milarian deui ahli kacasoca jeung menta nasehat. Ampir sok aya solusi, tapi mun bisa ngagem lenses kontak.
Sahingga anjeun bakal boga loba senang tanpa gelas na kalawan Konatktlinsen anjeun dina jangka panjang.

Bestseller Nr. 1
Kadu kontak lensa 1 sapasang hideung vépis Lunatic hideung ku pasisian hideung 1 pasisian hideung. Kualitas paling luhur pikeun Lebaran, Karnival, karnaval Lebaran kontak gratis wadah lensa tanpa kakuatan!
  • Kualitas Top: Lénsa kontak warna-warni / lensa kontak produk / kualitas merek Funnylens cocog pikeun kostum Lebaran sareng kostum karnaval.
  • Kauntungan: manual pangguna anu terperinci dina sababaraha basa + kasus lensa kontak gratis + tutorial video + tutorials + 10 taun MeralenS / Funnylens
  • Pangaruh Super: Motif Légol Motif Kipas Alih Gagasan pikeun nyamaran anjeun salaku Vampir, Zombie, Demon, Ghost, Werewolf, Volturi, Cosplay, Manga, Sharingan - atanapi ngan saukur pikeun pesta Lebaran salajengna sareng atanapi tanpa make-up
  • Cocog sacara kuil: nutupan unggal warna panon - terang ogé panon poék / coklat; bisa dianggo pikeun panon gedé sareng leutik - idéal salaku kostum horor / nyamur
  • Nilai: lensa kontak lemes tanpa kakuatan: 0,0 diopters; : Diameter: 14,0mm, radiasi kelengkungan: 8,60 °, eusi cai: 45%, lensa taunan, nyaéta bulan 12 anu berlaku kalayan kasus kontak kontak
Bestseller Nr. 2
Biofinity lenses bulanan lemes, potongan 6 / SM 8.6 mm / Omod 14.0 / -1,75 tampilan diopter
  • Tangtu, wettable, tah eta anu kurang kamungkinan nu peryogi tetes rewetting tambahan
  • Lenses tetep beueus sareng nyaman
  • ratio harga-pagelaran alus
Bestseller Nr. 3
Kanta hubungan berwarna Lénsa taunan Meralens 1 sepasang warna beureum Crazy Crazy lunatic beureum. Karnival Top Karnival kualitas luhur sareng wadah lensa kontak tanpa kakuatan!
  • Kualitas Top: Lénsa kontak warna-warni / lensa kontak produk / kualitas merek Funnylens cocog pikeun kostum Lebaran sareng kostum karnaval.
  • Kauntungan: manual pangguna anu terperinci dina sababaraha basa + kasus lensa kontak gratis + tutorial video + tutorials + 10 taun MeralenS / Funnylens
  • Pangaruh Super: Motif Légol Motif Kipas Alih Gagasan pikeun nyamaran anjeun salaku Vampir, Zombie, Demon, Ghost, Werewolf, Volturi, Cosplay, Manga, Sharingan - atanapi ngan saukur pikeun pesta Lebaran salajengna sareng atanapi tanpa make-up
  • Cocog sacara kuil: nutupan unggal warna panon - terang ogé panon poék / coklat; bisa dianggo pikeun panon gedé sareng leutik - idéal salaku kostum horor / nyamur
  • Nilai: lensa kontak lemes tanpa kakuatan: 0,0 diopters; : Diameter: 14,0mm, radiasi kelengkungan: 8,60 °, eusi cai: 45%, lensa taunan, nyaéta bulan 12 anu berlaku kalayan kasus kontak kontak
tawaranBestseller Nr. 4
Biofinity lenses bulanan lemes, potongan 6 / SM 8.6 mm / Omod 14.0 / -1,25 tampilan diopter
  • Tangtu, wettable, tah eta anu kurang kamungkinan nu peryogi tetes rewetting tambahan
  • Lenses tetep beueus sareng nyaman
  • ratio harga-pagelaran alus
Bestseller Nr. 5
Biofinity lenses bulanan lemes, potongan 6 / SM 8.6 mm / Omod 14.0 / -3,00 tampilan diopter
  • exceptionally nyaman
  • bahan lénsa modern
  • Cocog jeung hiji maké lensa ngalegaan
Bestseller Nr. 6
Biofinity lenses bulanan lemes, potongan 6 / SM 8.6 mm / Omod 14.0 / -2,50 tampilan diopter
  • exceptionally nyaman
  • bahan lénsa modern
  • Cocog jeung hiji maké lensa ngalegaan
Bestseller Nr. 7
Bestseller Nr. 8
Biofinity lenses bulanan lemes, potongan 6 / SM 8.6 mm / Omod 14.0 / -3,50 tampilan diopter
  • exceptionally nyaman
  • bahan lénsa modern
  • Cocog jeung hiji maké lensa ngalegaan
tawaranBestseller Nr. 9
Biofinity lenses bulanan lemes, potongan 6 / SM 8.6 mm / Omod 14.0 / -2,75 tampilan diopter
  • Tangtu, wettable, tah eta anu kurang kamungkinan nu peryogi tetes rewetting tambahan
  • Lenses tetep beueus sareng nyaman
  • ratio harga-pagelaran alus
Bestseller Nr. 10
Biofinity lenses bulanan lemes, potongan 6 / SM 8.6 mm / Omod 14.0 / -2,25 tampilan diopter
  • Tangtu, wettable, tah eta anu kurang kamungkinan nu peryogi tetes rewetting tambahan
  • Lenses tetep beueus sareng nyaman
  • ratio harga-pagelaran alus
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...