maén tenda

0
1127
maén tenda

Upama urang nitenan turunan-Na, salah catetan anu devises ieu kalawan Persib jeung loba imajinasi lega rupa kaulinan. Naha éta lumangsung salaku satria, Cowboy atawa boneka indung, mundur a jeung panyumputan téh rada kawas terpadu di buruan alkana. Dina kapentingan nu barudak teu kaci jadi béda. Laun wali tenda maén, éta pisan nguntungkeun pikeun nyumputkeun. Handap sagalana patut nyaho dipedar naon a maén tenda peryogi kauninga.

operasi

Dina panyumputan ieu, operasi téh basajan. Pabrik, hal anu penting yén anjir anu cukup gampang diwangun sarta bisa nyetél gancang gumantung modél. Hal ieu ngajadikeun éta cocog pikeun pamakéan outdoor ogé maén dina tenda kaulinan kudu waterproof tur jadi diwangun ku bahan stabil. Nu aya kaitannana ka pangeusi leutik kahareup, éta ngalakukeun loba fungsi. Teu nyandak panjang sarta rumaja nyandak karajaan saeutik maranéhna proudly diilikan. Bakal aranjeunna teras jieun sakaligus cavemen, sarta bakal resep teu ninggalkeun antrian tenda anyar maranéhna, mangka kolot jeung nini kudu salempang kieu ngembangkeun alami turunan. Ieu ngabalukarkeun anak ka beristirahat sarta tetep kasaimbangan méntal maranéhanana. rumaja nu geus Kiwari sering pisan diperlukeun. Ku sabab eta leuwih penting nu ngora manggihan waktu pikeun diri jeung bisa retire ogé sakali nalika tekanan gawé jeung stress nu teuing keur anjeunna. Éta mungkin ngawangun tenda muter dina binih, éta ogé pohara praktis alatan mindeng ngaleungit jeung leuwih saeutik saperti bantal, blankets, suplai cet, kaulinan sarta boneka sato dina panyumputan nu. binih Sigana pisan tidier sarua naon geus éfék samping pohara positif dina sambungan jeung setting ku tenda muter. Gawéna teu ukur salaku mundur keur rumaja. Malah di pihak ultah di kebon, kasebut nyaéta dimungkinkeun nu salah ngajadikeun anjir misalna. Kalawan upacara saperti tiasa, contona, ngatur pihak tema. Ieu Ujang nu hiji deui princesses saeutik atawa India. Jadi tenda game ngalir gancang kana fokus. Kusabab loba nu anjir bisa narilep gancang sarta gampang dibabawa, éta ogé sasaena diperlukeun keur indit jeung panyumputan ieu Resort di. Éta ogé bisa ngajaga ngalawan panonpoé jeung angin. Sajaba ti éta, salaku babaturan anyar, ningali contona didieu dina aréa pantai.

Rupa Play anjir

Lamun néang hiji tenda game beredar, loba tipena béda nu ditawarkeun. Di handap ieu tinjauan kategori utama.

princesses tenda

Utamana dina katresna ngora tenda game ieu kacida ditéang sanggeus. Mindeng tenda putri geus disadiakeun ku hiasan girlish. Éta reminiscent tina hiji bénténg fairytale kalawan tendrils floral dicét atawa munara, kayaning nu Knorrtoys 55607 - Play Kemah abdi Little Putri.

Teepee

disebut tepee, ogé maénkeun tenda tipi atawa teepee, nyaéta kawas wigwam a. Di dieu nu rumaja gaduh pilihan tina India jeung Cowboy maén atawa manggang marshmallows maranéhanana leuwih campfire a. tenda ieu Palasik, kayaning abdi-teepee MT01gr maénkeun tenda keur budak, nyaeta kirang tahan dina formulir anyarna, tapi, kumaha oge, gampang ngangkut jeung beresih sabalikna aslina.

Bola kolam renang tenda

Dina hiji tenda bola kolam renang datang ka hiji panyumputan ku bal, nu salah ngeusi dina ku leungeun, saperti TecTake Anak Pop Kemah Up. Ieu lightweight, bal palastik warni mawa nu fun pusat perawatan anak di buruan deui imah. Ku kituna éta mungkin yén kids luncat dina tenda buruan, kana nyumputkeun tur ngalungkeun bal. Najan kitu, hal anu penting anu aya salawasna hiji sawawa ati tetep dipikaresep ku euweuh hartosna ends dina tenda bola kolam renang jeung wines.

tawaran
Kemah Pop Up Playhouse Barudak tenda TecTake Anak jeung bola pit bal 100 + Kantong (Blue) Témbongkeun
  • Input bisa tetep kantos kabuka sakumaha dipikahoyongna atawa ditutup
  • Pop up mékanisme pikeun assembly gancang jeung disassembly, spasi-nyimpen foldable
  • Alus ventilasi berkat jandéla 5
  • Incl. 100 bal warni
  • Dimensi: Ø approx 110 cm, jangkungna ngeunaan 82 cm

torowongan tenda

Aya mindeng ieu tenda muter dua kamar, nu interconnected ngaliwatan torowongan lawon. Ieu bisa dipaké di jero sarta luar jeung mawa dina peta sapopoé kaulinan, kayaning nu Knorrtoys 55200 - kota tenda Zenovia. Lamun torowongan Crawling boga peepholes, aya kamungkinan nu bisa Anjeun muterkeun nyekel pohara alus. A tenda jeung torowongan mindeng perlu leuwih spasi sabalikna tenda barudak basajan urang. Hal Hadé pisan mun éta ngukur keur méméh milih produk a.

Kamarana mertimbangkeun lamun meuli

Outdoor atanapi indoor

Sacara prinsip, kasebut nyaéta dimungkinkeun nu tiasa nganggo unggal buruan Kemah ker. Sababaraha fitur sangkan ngawangun-up na beberesih, kumaha slight. Mindeng anjir poliéster beuratna saeutik tur tahan cai. Ieu tiasa, sanggeus dipake ker, gampang cleaned lajeng dipaké salaku panyumputan pikeun barudak. Samentara éta, henteu ngan nyadiakeun toko kaulinan tapi ogé discounters kana tenda barudak. A muter tenda Kapas urang nice jeung kmu breathable dina waktu usum panas. Sanajan kitu, éta gampang pikeun ngangkut heavier sahingga teu ideal dina lebet nu. Sanajan kitu, éta idéal saperti tenda barudak keur dipake indoor.

kantétan

A tenda muter geus clamped on kalawan urat nu ogé ngawula salaku ngarojong. A tepee konvensional dilaksanakeun kalawan opat urat. Ieu ngandung taneuh alun. anjir barudak babak karek sadia, layung ti nu dicekel ku hiji atawa sababaraha belts. Malah hiji tenda pikeun ngawangun dina kalawan buleud ngungudag. Éta nguntungkeun didieu yén tenda ieu pisan ci narilep sarta bisa diangkut gampang. Ieu mungkin sampurna nyieun kolam renang bal dina igloo tenda buleud atanapi maén tenda. Comparable kawas payung bisa narilep na diposisikan dina sudut wigwam a.

zat ngabahayakeun

Hanjakal, loba pabrik nyieun euweuh rujukan kana zat ngabahayakeun. Najan kitu, sagala artikel tina Toys ordinance wajib akur jeung na sasuai jeung wates nu tangtu dina sanyawa hidrokarbon jeung plasticizers, nu disangka tina favoring infertility sarta kanker. iritasi kulit jeung alergi bisa disababkeun ku dyes kuat. Kadé néangan nalika purchasing dina tanda CE. Loba wali pikir nu bisa bau polutan relevan jeung hawa kaluar, tapi ieu teu kasus nu bener. Lamun hayang meunang tangtu hiji muter tenda murah, éta pisan mangpaat pikeun nengetan produsén. Who wants to mastikeun yén tenda barudak teu kritis kana kaséhatan, mibanda kamampuhan pikeun nengetan segel ÖKOTEST ieu. Supados kontak kulit jeung tenda masing-masing ngan bisa laksana, anjeun tiasa beautify nu panyumputan ku bantal jeung blankets, nu ngajadikeun kaulinan sagampil nikmat.

Knorrtoys 55607 - maénkeun tenda - abdi Little Putri iklan
  • Artikelmaß: Ø 105 cm 135 cm tinggi
  • Bahan: poliéster
  • kutub tenda: orat
  • Panto lawang bisa dibenerkeun dua cords
  • dua jandéla di gauze

beberesih Tips

Dina loba kasus, tenda muter bisa saukur jadi musnah ku kaen baseuh sarta detergent hampang. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngabersihan pedalaman tenda barudak sareng vakum leungeun cleaner na nachzuwischen beueus. Anu cleans tenda katun, kudu nyandak kaluar hal kahiji urat. tenda ieu bisa mindeng jadi dikumbah ku nyeuseuh leungeun atawa dina siklus hipu di gelar 30. Di dieu hal anu penting pikeun turutan parentah perawatan nu bisa kapanggih dina parentah. Ku kituna anjeun bisa nyegah kapang jeung odors, éta pisan mangpaat lamun salawasna mangka antrian tenda oge jeung garing. Mindeng tenda ieu rangkep dina hal mawa.

Keur naon umur barudak group anjir cocok

Geus barudak sataun bisa diwanohkeun ka tenda game dina pengawasan indung atawa wali. Sacara umum, ngamangpaatkeun tenda barudak ti umur katilu tina hirup anu dianjurkeun. Bari tinggal di tenda Barudak kedah salawasna diawasan, kusabab alatan detachment of cords atanapi sutures bisa ngabalukarkeun tatu. Pikeun pamakéan anjir slot aya sih nu aya wates umur umum. Salami éta rumaja gaduh fun dina panyumputan ieu, aya nanaon ngalawan tenda. Nalika purchasing, hal anu penting pikeun mastikeun yén anjir barudak anu cukup badag. Dina tenda nu meuli keur barudak leutik, éta mangpaat nalika patandingan ngamimitian salaku salah sahiji kolotna kalayan semah.

pabrik ngarah

IZZY Olahraga

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun meuli ti olahraga IZZY for anjir stabil indoor na outdoor barudak. The anjir gampang dirakit na disassembled. Mindeng salaku poliéster bahan anu dipaké. Nalika maén tenda tina produsén ieu, urat dijieun tina plastik. Gumantung kana modél, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun dilegakeun tenda barudak ku torowongan muter. mundur Ieu ngawengku ramah-anak na desain geulis. Sanajan kitu, lawon anu rada ipis jeung kituna henteu pisan cocog pikeun sering ningkatna na dismounting.

Roba

Barudak anjir Roba aya dina rentang harga sedeng. Ieu hal penting nu ukur bahan ramah lingkungan anu dipaké dina unggal tenda kaulinan. anjir ieu ditandaan ku segel TUV, ieu reviewed dina interval nu sarua ku institutes bebas sarta dijaga. Roba dibere barudak na anjir timeless sarta cocog pikeun barudak.

Knorrtoys

Ngan dina sababaraha taun katukang, barudak anjir anu ditambahkeun kana rentang di Knorrtoys. Anjir eta ditandaan aya dina nisbah harga-pagelaran kalapa. Biasana unggal buruan Kemah dijieunna tina fabrics sintétis. Éta ogé cocog pikeun pamakéan ker. anjir Samentara anu sadia minangka ngembangkeun anyar educationally berharga nu paintable ku rumaja sorangan.

Knorrtoys 55200 - kota tenda ZenoviaAnzeige
  • Warnings: Awas! Teu cocog pikeun barudak dina 3 taun. Choking bahya alatan bagian leutik.
  • Bahan: palastik
  • Kumaha disadiakeun: warna kotak karton
  • Toys
  • Knorrtoys.com

HABA

Barudak anjir HABA jadi dina rentang harga luhur. Produsén kaulinan Bavarian geus sabagian husus di tékstil jeung Toys kai. Dina tenda di brand kieu sok desain elaborate tur geulis turun deui panon. The anjir dirancang pisan imaginatively barudak ngayakinkeun ku hiji processing mahal tur ngalir fabrics. Unggal tenda kaulinan pikeun produsén ieu rada kirang pikeun pamakéan outdoor, sabab ngalir tur airy fabrics kalayan aplikasi maranéhanana béda henteu pisan tahan jeung waterproof. Sanajan kitu, anjir ieu panon-catcher sampurna pikeun binih.

Abdi-teepee

Abdi-teepee anjeun gaduh dig saeutik deeper kana dompet kanggo anjir kids. Keur kitu, kumaha oge, dicandak hiji-kelas munggaran tur dijamin polusi bébas muter tenda. Ieu tempat nyumput diwangun ukur tina katun, nu teu ilahar kapanggih di pasaran. Ogé, sadaya cords na cords moal tina nilon atawa bahan sintétik lianna, tapi maranéhna ogé diwangun ku linen atawa katun. nu Herstelle sapuluh taun jaminan dina tenda. tenda ieu dilabélan ku segel Eco-Tex sarta bisa cleaned jeung mesin cuci. Salajengna ka handap dina anjir keur rumaja sahiji abdi-teepee kalawan desain geulis sarta ukuranana ramah-anak. anjir ieu pisan mantap na timeless.

tawaran
abdi-teepee MT01gr maénkeun tenda keur budak, tepee, Dijieun di Jerman, 10 taun nanaon, bahan polusi bébas, kutub kai Aspe alam, hormat 100% katun Ökotex 100, jangkungna ngeunaan 150 cm, kalawan jandéla lockable, kulawu / biru kalayan tampilan béntang
  • Geulis badag tipi tenda, ca. 150 cm, panjangna jeung lebar mungguh 120 cm. Gancang diwangun nepi: tenda India geus nyetél dina hitungan detik, cocog pikeun pamakéan indoor na outdoor
  • Lingkup suplai: tenda lengkep tipi barudak kalawan kutub, mawa hal jeung disain nu sarua salaku tenda
  • bahan Pollutant bébas tur dijieun di Jerman: panutup tina katun jeung Ökotex 100 segel (mesin) ti rod kai Aspen
  • asesoris pilihan: Cocog jeung tenda Anjeun ogé bakal manggihan bantal jeung blankets di disain nu sarua salaku wigwam abdi-teepee
  • Loba rinci: ganda stitched lawang na lockable, dua jandéla closable, ageung di jero saku keur Toys, renda

video ieu bakal ditingalikeun sakumaha geulis anjeun bisa ngagabungkeun tenda. Ieu teu jadi basajan.

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...