mawa-leuwih

0
927

Anggap rék nyandak kaluar injeuman atawa ngalebetkeun hiji aplikasi nepi ka bank?

Ieu muterkeun hiji peran badag, anjeun bakal nempo sadaya sorts mahluk na nu ngawengku saukur mawa-leuwih, Ieu mangrupa extension tina perjangjian injeuman sabenerna. Nu peryogi kauninga yén anjeun kedah injeuman mayar deui dina hiji kurun waktu nu tangtu.

Sajaba ti éta, kumaha nyusahkeun ku kanyataan yén sagala kiridit atawa kapentingan misalna. tapi biasana ieu laju tetep teu variabel a. prolongation nu ayeuna dipake mun anjeun aya bewara sanggeus bari nu teu bisa mayar balik injeuman dina wates waktu. Anjeun tiasa kénéh jadi loba usaha, tapi pamustunganana nanaon geus ditinggalkeun dina ahir bulan.

Kalawan prolongation hiji hiji aplikasi ditulis anu dimaksud kana bank. Ieu ngandung harti maneh nerapkeun pikeun extension kiridit. Kontrak pigura ieu disimpen lengkep ngartikeun ulang. Sebutkeun nilai anyar lajeng eta disegel. Tapi anjeun kudu terang yen injeuman ieu teu merta geus dibikeun. Bank bisa nolak ngawenangkeun prolongation ogé. tapi lajeng anjeun gaduh masalah.

Sanajan kitu, lamun eta Sigana mah nu datangna ku kasusah financial eta bisul handap ka nu bisa nyieun deui pangmayaran, bank bakal settle rada kalawan prolongation, sabab eta mangrupakeun kasempetan pikeun meunang deui mayar ka. mayar teu matak teuing tinggi. Lamun nyandak kaluar injeuman, anjeun pasti bakal jelas nu kituna ogé asupkeun kana kawajiban mayar. Anjeun kudu mayar deui duit dina sagala hal, sarta dina kaayaan darurat kitu eta hutang ogé ditangtukeun Rengse. Anjeun kudu ngeset laju injeuman ambéh anjeun bisa mayar installments bulanan. injeuman bakal ngalegaan ku rollover hiji, tapi nu teu bisa dihindari sababaraha kaayaan. Anjeun peryogi mertimbangkeun sagalana dina sagala hal jeung kitu pastikeun yén anjeun bisa make injeuman mayar balik. injeuman kudu, dina pangalusna, mun dibayar deui pas mungkin. Anjeun oge bisa ngadalikeun sagalana hadé tur ulah prolongation nu. Kalolobaan jalma butuh kaluar injeuman lantaran rék meuli mobil atawa imah. Mangka anjeun kudu nyandak tapi ogé revenues na leuwih raket.

Anjeun kudu mikir dua kali ngeunaan naha anjeun bisa mayar installments bulanan pisan. Mun loba Liabilities aya, eta tiasa susah malah pikeun ngalacak na prolongation hiji jalan panungtungan. Kalolobaan waktu kasebut, katempo ngan nuju tungtung istilah. Anjeun bakal hadé kaluar dina sagala hal, lamun néangan ngahubungan panaséhat bank Anjeun. Anjeun kudu mastikeun yén bank pasti maranehna sarta asalna arah anjeun. Ku kituna bisa ngaropea ku ongkos rollover na teu sieun a bangkrut pribadi kudu boga. Ogé, penegak, Anjeun bisa nyingkahan éta. A injeuman bisa nerapkeun pikeun gancang kiwari. Tapi maranéhna ogé bakal leuwih aman nalika mertimbangkeun laju salaku low-gancang. Sanajan nyadiakeun ngalegaan hirup, tapi di imah hiji, pahala dina unggal hal. Dina mobil kitu, nilai pasar pakait kacida gancangna. Kituna, Anjeun kedah mikir dua kali lamun hoyong nyandak resiko éta. Ku kituna nu peryogi jaminan bisi nanaon.

Tumbu patali:

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...