Mietschuldner

0
909

Naon téh MietschuldnerSagalana uninga ngeunaan nyewa tunggakan

Beuki loba jalma di Jerman anu leuwih-indebted. Hutang dina diri teu merta ngancem livelihoods, tapi ieu pikeun nyéwa tunggakan, anjeun bisa bisa leungit asal anjeun sarta jadi homeless. Salaku Mietschuldner éta hésé pisan dinten ogé ka asupkeun kana tenancy anyar. Ku sabab kitu, nyewa tunggakan anu bisa dihindari. Upami Anjeun gaduh nyewa tunggakan, aksi ajakan ieu diperlukeun, ku sabab antosan ngan bakal nyieun kaayaan anjeun.

nyewa henteu dibayar? Dina naon waktos Anjeun dianggap Mietschuldner:

Asupna kana gaya reformasi hukum nyewa di 1.9.2001, leres yen nyewa geus bisa mayar dugi dinten bisnis katilu tina sabulan sateuacanna. Sono deadline ieu, anjeun panawaran pikeun harti légal malah jadi Mietschuldner. Sanajan kitu, dina pembayaran sateuacanna kudu kacatet dina tulisan dina perjangjian dina dinten katilu. Ogé, lamun ngan mayar bagian tina nyewa pikeun deadline bulanan, anjeun nangtung kalawan tuan tanah anjeun dina hutang.

waragad naon keur nyewa?

Aya henteu ampir cukup mun anjeun ukur mayar ditunjuk dina panghasilan rental ngajakan sabab count nyewa sakumaha pangmayaran sateuacanna for kos operasi kayaning pembuangan runtah jeung suplai cai. Kitu ogé, anjeun kudu mayar mayar sateuacanna for kos pemanasan atawa keur fee sapuk sareng nyewa bulanan Anjeun. Ulah mayar nyewa dina pinuh, anjeun jum'atan ogé salaku Mietschuldner.

Tiasa tuan tanah teh nungtungan a Mietschuldner tanpa aya bewara?

Mun anjeun dina standar kalawan nyewa ngan hiji bulan urang, anjeun kaancam henteu PHK. Tapi, anjeun nungtungan leres lamun defaulted on nyewa leuwih ti sabulan pikeun leuwih ti sabulan, tuan tanah anjeun. Dina hal ieu, tuan tanah Anjeun kudu sasuai jeung periode bewara statutory, nu tilu bulan sakumaha aturan. Alus uninga: Komo lamun terus kudu nyewa Anjeun unpunctual, tenancy Anjeun bisa jadi terminated. Ieu, kumaha ogé, tuan tanah Anjeun boga hak ngan lamun manehna geus warned Anjeun sateuacanna aya tulisan.

Anjeun nyewa dua bulan 'di tunggakan, bisa jadi kritis pikeun anjeun

Mun anjeun anu Mietschuldner dua bulan di standar, tanpa aya bewara ka nungtungan ku tuan tanah anjeun. Terminasi tanpa aya bewara oge mungkin lamun ukur mayar nyewa jeung lengkep dina dua tanggal mayar padeukeut téh leuwih ti nyewa hiji bulan pinuh di tunggakan. Anjeun kudu salawasna inget yen alesan pribadi pikeun reureuh, sapertos pangangguran ngadadak, jeung sajabana, pembatalan éta moal tiasa ngarobah éta teu operatif. Ngan dina kasus luar biasa, kayaning mun anjeun iklas pingsan di rumah sakit sahingga teu bisa mayar nyewa anjeun, pangadilan kudu disadvantage a.

Jadi Anjeun kudu ngabales sakumaha Mietschuldner:

Ulah ngantosan dugi éta telat, tapi ku ngahubungan tuan tanah anjeun dina sambungan pas maneh nyadar yén anjeun teu bisa mayar di pinuh nyewa atawa henteu. Loba landlords tiasa ngobrol sareng masihan anjeun moratorium atawa malah hiji mayar installment. Lamun Mietschuldner alatan tragedies pribadi, geus jadi, contona, pangangguran, mantuan meureun nu lokal kantor karaharjaan sosial on na narima tunggakan nyewa Anjeun.

Anjeun tiasa nyieun denunciation atawa malikkeun:

Lamun, salaku Mietschuldner hutang anjeun dina periode dua bulan, sanggeus anjeun geus dilayanan jeung bewara nundung, perhatikeun nyaeta sah. Najan kitu, anjeun tiasa ngadamel pamakéan ngan unggal dua taun katuhu ieu. Gaduh anjeun kantos nampi hiji bewara saperti Mietschuldner salila dua taun terakhir jeung tunggakan nyewa dibayar di tunggakan, terminasi tetep.

Tumbu patali:

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...