minyak kalapa

0
898
minyak kalapa

Kalapa minyak - a Boon keur sakabeh badan

minyak kalapa digunakeun pikeun pamakéan internal tur éksternal keur taun. Alatan bahan berharga na, minyak nu bisa nulungan sababaraha ailments atawa malah cageur. Élmu sibuk malah kiwari keur ngajajah modus sagala rupa peta ubar ieu rongkah tina alam.

Modeu of Peta produk

Minyak tina kalapa nu boga loba modus béda tina pamakéan, alatan bahan berharga. Nu ngandung amino Asam, vitamin, mineral, antioksidan jeung asam lauric. Unggal ieu bahan aktif ngalaksanakeun hiji aksi husus dina awak sahingga ngamungkinkeun para hiji spéktrum lega-ranging tina aktivitas. minyak teh bisa jadi dilarapkeun duanana pikeun aplikasi éksternal kana kulit atawa ogé dicokot.

Pangaruh kana kulit

Minyak kalapa téh alus teuing pikeun ngubaran sagala rupa masalah kulit. minyak nu boga anti radang jeung bisa kituna jerawat tapi ogé pikeun éksim pikeun mantuan nyieun peradangan leutik dudung gancang. Lauric asam, salah sahiji bahan aktif utama minyak, nyaéta bisa maéhan sagala jinis baktéri, kuman jeung virus. Ku cara kieu, peradangan anu bisa alleviated gancang. minyak teh geus lemah lembut, meh tiasa timer terapan ka wewengkon sénsitip kulit, tanpa ngabalukarkeun efek samping pikaresepeun.
produk nu oge mantuan dina ngajaga kulit sehat sarta bisa dipaké dina miara raray. minyak teh bisa ngajaga kulit tina wrinkles sarta parobahan séjénna. Jeung bahan kualitas luhur na, ieu bisa nyadiakeun kulit salawasna kalawan Uap kacukupan. Sajaba ti éta, karbon jadi rupa jenis lapisan pelindung bisa jadi dilestarikan ku kulit sénsitip ti loba épék lingkungan kayaning hawa garing dipanaskeun, gas knalpot, refrigerant sarta radiasi UV. Ku cara kieu, hiji bisa ménta penampilan ngora panjang orientasi tegak.
resep janten minyak kalapa ogé dipaké pikeun perawatan lip sarta tindakan leuwih sustainable tinimbang lip balm. minyak teh bisa dilarapkeun rapih ka biwir na ngarojong struktur alam tina kulit biwir. Biwir teu garing kaluar na retakan leutik nu bisa geus disababkeun ku halodo, dudung teuing gancang. Ngaliwatan pangaruh antibakteri tina minyak oge nyeri tiis tiasa gancang heals. Kusabab balm lip ieu jalan sagemblengna tanpa aditif kimia, eta bisa mindeng dipaké pikeun ngarugikeun tanpa kulit lip.
Kulit sirah sarta bulu ogé bisa ngabantuan ti minyak tina kalapa nu. Loba jalma anu kakurangan tina dandruff, bulu leungitna sarta bulu regas tur rapuh, nyaho yén produk kosmetik mindeng nyieun masalah ieu tapi saeutik relief. Minyak kalapa bisa gampang diurut kana kulit sirah jeung bilas sanggeus durasi pondok tina aksi. Sun nyumbang ka Uap bulu jeung vitamin dikandung dina minyak nu nyadiakeun caang anyar. Ngaliwatan diet misalna dina kulit sirah bulu leungitna bisa kalem handap dina sababaraha kasus.
aréa aplikasi sejen kosmetik ti minyak kalapa salaku deodorant alam. produk nu mertahankeun kulit hipu tina underarms jeung baktéri bau-ngabalukarkeun nu ancur. Jadi ambeu kesang geus dicegah tanpa ngabogaan Resort ka deodorants kimiawi dihasilkeun di dieu, nu mindeng dipatalikeun jeung kanker.

pamakéan internal

Malah konsumsi minyak kalapa geus ditémbongkeun keur loba ailments. Asam lauric geus sampurna cocog pikeun ngarojong sistim imun awak. Manehna teh bisa ngarecah mémbran sél baktéri jeung virus jeung maéhan aranjeunna. Awak sorangan moal bisa ngahasilkeun asam lauric sahingga, sarta minyak kalapa constitutes hiji sumber idéal tamba penting ieu. Ku sipat antibakteri sarta antiviral nyebarna herpes malah bisa dicegah.
Rupa-rupa panalungtikan ilmiah geus kabuktian yén minyak kalapa ogé bisa jadi mujarab pikeun alatan kasakit serius. Ieu ngawengku, contona, Alzheimer. Geus kapanggih yén di nagara mana ieu asak utamina ku minyak ieu, kasus signifikan pangsaeutikna tina Alzheimer lumangsung. Eta geus geus kabuktian yen minyak kalapa eureun panyakit komo mungkin exert éfék penyembuhan. Éfék ieu dumasar kana keton, nu bisa disadiakeun ku minyak kalapa dina uteuk pikeun ngarobah glukosa jadi énergi.


asupan biasa tina minyak kalapa ogé bisa mantuan ngajaga ngalawan kanker. minyak nu naek jumlah énzim antioksidan dina awak ka extent badag. énzim ieu ngahambat tumuwuhna sél kanker.
Ieu oge menak efek minyak kalapa dina kasakit Parkinson. Énzim nu sami nu nyegah tumuwuhna kangker, ogé boga pangaruh positif kana sél saraf manusa. kasakit saraf degenerative séjén Parkinson jeung bisa kituna jadi alleviated ku minyak atawa pembentukan ka dihindari.

Dina naon formulir produk nu bisa dibeuli?

minyak kalapa geus dibereskeun dina kaayaan tiis tur nyair ngan ditambah panas. Kanggo sabagéan ageung panyadia, anu produk di gelas téh aya. Dasarna, bedana hiji diantara minyak kalapa refined jeung parawan. Dina versi refined tina daging kalapa nu geus mimiti garing. Lajeng minyak dipencet tina daging garing. Lajeng produk kasebut disampurnakeun ku perlakuan kimia ku kituna odors na rasa bisa dihapus. Ku kituna, Koksfleisch dipaké pikeun prosés ieu teu butuh merta ditumpes murni. Sanajan prosedur ieu, asam lauric tetep dina kaayaan alus sacara umum. Sanajan kitu, caution manglaku upami minyak refined jadi hydrotreated. Dina kasus kawas, lemak trans bisa ngabentuk, nu bisa ngumpulkeun kadar kolesterol. minyak kalapa refined biasana ditawarkeun dina ngaran "RBD".
Kontras, anu minyak alam nu disebut posisi "VCO". minyak ieu ditangtukeun ku proses mékanis hipu teu kudu neutralized atanapi deodorized. Paling produk tina tipe ieu disiapkeun ku metoda garing disebut. Di dieu, daging kalapa geus mimiti garing di panonpoé atanapi di electric industri ageung. Saterusna, minyak teh geus tiis dipencet tanpa panas. Minyak anu dihasilkeun ku metoda ieu nyaeta low di Uap sarta kituna dilestarikan pikeun taun datang.
Dina metoda baseuh kitu, daging kalapa seger anu dipaké. The santan dipencet tanpa supplying panas tina daging. Aya metodeu béda pikeun misahkeun minyak nu tina santan lajeng. Anu pangalusna jeung paling hipu cara metoda centrifugal.

PureBIO 1.000 minyak kalapa ml (1L) pikeun bulu, kulit jeung pikeun masak - minyak kalapa tiis iklan dipencet, asli na bio
  • Ti pertanian organik Sri Lanka
  • Cocog pikeun frying, goreng jeung baking
  • Jaga produk keur bulu jeung kulit
  • Jaga produk pikeun sato
  • Tangtu, asli, tiis dipencet, kadaharan atah, organik, vegan

Kumaha ngakuan hiji produk kualitas?

Minyak kalapa dasarna mangrupakeun bahan alam kalayan loba fitur alus. Tapi aya sababaraha beda penting dina kualitas, utamana anu patali jeung métode produksi. minyak ngabogaan warna yellowish, jadi salah sahiji bisa nganggap yen eta dijieun dina pangaruh panas, ngabalukarkeun loba bahan aktip anu leungit. Lamun balanja anjeun kudu néangan labél organik, kahiji, éta dikonfirmasi nu ukur coconuts dipandu ku perkebunan kalapa tungtunan ékologis anu dipaké. Utamana berharga mindeng robah minyak anu asalna ti koperasi tani leutik. Sajaba ti éta, Anjeun kudu milih minyak alam dihasilkeun tina metoda baseuh jeung téhnologi centrifuge. Saterusna, éta desirable yén minyak ngandung ukur hiji eusi Uap residual low ambéh minyak bakal lepas deui.

Nawarkeun produsén kualitas luhur

Hiji produk kualitas anu sadia ti Mituso. produk nu bisa dina Internet dina nami

tawaran
minyak mituso organik kalapa, parawan, 1er Pack (1 1000 x ml) dina tampilan bracket kaca
  • minyak kalapa organik Mituso natively ngandung nepi ka 53 asam lauric% na caprylic nepi ka 8%, asam capric mun 6,5%.
  • kualitas bio-kelas ti mimiti tiis mencet tur Certified organik ti kebon leutik di Sri Lanka.
  • bahan kadaharan, vegan, gluten bébas jeung laktosa bébas tina lemak trans, unrefined deodorized, hardened, bleached.
  • minyak kalapa urang boga loba kagunaan, pikeun frying jeung baking, pikeun katél jeung aduk-fries, nyebar sarta saos.
  • Ogé dipaké dina kosmétik pikeun kulit sarta bulu, méré Uap alam na aya alusna cocog pikeun nyoplokkeun makeup.
narima, dihasilkeun ti coconuts organically dipelak di kebon leutik di Sri Lanka. minyak nu dihasilkeun dina prosés tiis-mencét hipu, supaya kabéh bahan penting anu dilestarikan. Hal ieu produk nu aya 100 persen parawan minyak kalapaMaksudna bébas tina sagala aditif kimiawi.
produk hébat sejen sahandapeun angka
minyak kalapa Ölmühle Solling organik natively di Ironing kaca 1000mlAnzeige
  • Pangluhurna kualitas premium 1. Tiis mencet - Virgin Coconut Oil
  • 100 persen minyak kalapa parawan ti Certified budidaya organik / EC kualitas organik
  • Unrefined, moal hardened, moal bleached, deodorized - squeezed tina pulp buah seger
  • Résidu dikawasa ku Labs profésional accredited di Jerman
  • Vegan jeung laktosa bébas, beunghar asam lauric
ditawarkeun Ölmühle Solling. Ogé produk ieu dihasilkeun tina coconuts ti kebon organik Sri Lanka. produk nu mawa Bio Siegel na nyaeta natively. Purity produk anu dijamin ku Citatah biasa ku laboratorium bebas di Jerman.

Produk pangalusna sarta aplikasi maranéhanana di video nu

Operasi serbaguna tina minyak kalapa malah ku alatan kasakit serius micu pikaheraneun di paling jalma leuwih sarta leuwih deui. Ku kituna éta rada metot, komo mun ngadenge pendapat ahli dina subjek. Dina youtube bisa kapanggih contona, hiji vidéo nu Anjeun diajar hadé ngartos operasi minyak dina uteuk jeung fungsi awak lianna.

Trend anyar ngagunakeun minyak pikeun ngubaran dementias kayaning Alzheimer, dipedar na gambar kaharti keur awam teh.

Sanajan hasil nu mecenghul ti studi ilmiah sipat minyak kalapa sarta pangaruh na kana kasakit serius, aya pikaheraneun, kumaha oge, hiji pluralitas jalma kabetot pikeun éfék kosmetik tina minyak. Dina video YouTube bisa meunang gambaran rusuh kumaha produk nu bisa dilarapkeun.
Tangtu hal anu penting pikeun pamakéan internal ogé éksternal anu meuli produk kualitas.

Hasil panalungtikan panganyarna

Hasilna jadi jauh jeung studi dina subjek Kokosöl ajak peneliti mun milari aplikasi sejenna mungkin. Ku kituna, efek minyak dina kangker titik ieu nalungtik di 2016 dina ulikan a. kanker Ieu salah sahiji kangker paling umum dina lalaki sarta awéwé. nalungtik ieu dilakukeun ku ilmuwan Amérika ti Universitas Adelaide na diterbitkeun dina jurnal Kangker Panalungtikan. Asam lauric dikandung dina minyak kalapa bisa ngancurkeun vitrio 90 persen tina sél kanker dina dua poé. Sanajan kitu tebih dana geus wanting nedunan investigations ieu, dina mahluk hirup, kapanggihna di bener tapi sakumaha groundbreaking dina pilarian sahiji metodeu hipu di perlakuan kanker. Ulikan ieu ogé dirojong ku studi éta dipigawé di kalapa Panalungtikan Center di kaayaan AS of Colorado jeung sato. Ieu geus kabuktian yén sél kanker dina sato anu nampi mangrupa tambahan tina minyak ieu, teu terus tumuwuh.
Minyak kalapa brings relief pikeun penderita kémoterapi. Geus kapanggih yén asupan poéan minyak kalapa tiasa ngandung efek samping mindeng parna nu marengan terapi saperti biasana.
Asam lauric dikandung dina minyak, ayeuna dianggap pinunjul harepan dina panalungtikan kanker, jadi anggapan ieu diyakinkeun yen anjeun bisa ngajaga diri anjeun ka extent sababaraha saméméh awal kanker ku dahar produk.

beuli nguntungkeun dina Internét

lamun minyak kalapa hoyong ngawengku dina dahareun, atawa rek dipake pikeun perawatan kageulisan, Anjeun gaduh kasempetan alus teuing di Internet mésér produk. Hal ieu ditawarkeun pamilih loba nu leuwih gede ti contona di warung organik. Ku kituna anjeun bisa ningali déskripsi produk individu dina karapihan sarta manggihan hiji produk bener kualitas, nu bahan aktif utama nu ngandung unchanged. Anjeun oge bisa nempo babandinganana produk na nguji sarta pikeun nginpokeun Anjeun nagara asalna, anu produk originate. Bio Siegel sarta bebas cek-up nu ditémbongkeun keur unggal produk na nyumbangkeun pitulung salajengna pikeun manggihan hiji minyak-kelas dunya. Kauntungan sejen meuli on Internet oge nu bisa nyimpen duit ku meuli di ngabandingkeun jeung warung organik atawa toko dahareun kaséhatan di hal nu ilahar di dinya. Leuwih ti éta, éta tangtu hade ka pariksa produk nurutkeun jadwal sorangan dina luang anjeun kana komputer lajeng saukur nempatkeun hiji urutan. Ku kituna anjeun teu ngan nyimpen duit tapi ogé waktos.

kacindekan

Komposisi tiis-asak, biologis minyak kalapa nyaeta luar biasa jeung ngajadikeun produk ieu kado alam nu bisa meta dina sagala-buleud cara positif dina awak urang. minyak téh 92 persén asam lemak jenuh, anu mangrupakeun hiji sumber penting énergi pikeun awak. Dina 62 persén nu asam ranté lemak sedeng nu asam lauric boga pangsa badag. Ieu pikeun ngajaga sistim imun geus Cangkuang pentingna. Dina konsentrasi sarupa asam lauric kapanggih ukur di susu payudara. Studi geus kabuktian yén asam lauric na caprylic asam, anu ogé dikandung dina minyak kalapa, anu bisa maéhan baktéri, virus jeung kuman lianna nu ngabalukarkeun kasakit kayaning matrep tikoro, inféksi kandung kemih, radang rematik, pneumonia, meningitis, inféksi séks, borok lambung sarta nedunan sababaraha ailments lianna. Ogé, inféksi jamur atanapi inféksi viral kayaning herpes sarta cacar bisa diubaran ku minyak.
Anjeun tiasa nyandak minyak dina cara béda dina diet Anjeun. Ieu bisa dipanaskeun nepi ka 177 ° C tanpa radikal bébas pikeun ngabentuk. Ku alatan éta, Anjeun bisa make eta ogé pikeun masak sarta baking. Kalawan rasa pikaresepeun anak, eta oge cocog pikeun salads. minyak oge bisa dicokot langsung nu ieu hususna dianjurkeun bisi gering. Sajaba ti éta, minyak parawan kalapa tiis-dipencet ogé bisa dipaké pikeun pengobatan tatu éksternal jeung perawatan kulit.

Bantahan

Eusi dina kaca ieu téh kanggo inpormasi nétral jeung latihan umum. data ieu teu ngesahkeun atanapi ngamajukeun métode diagnostik, perlakuan digambarkeun atanapi disebutkeun atawa narkoba. téks bisa jadi teu Levy wae ngaku kana completeness atawa nu timeliness, akurasi sarta kasaimbangan informasi dibere bisa dijamin. téks nu teu ngaganti nasehat ti dokter atanapi tukang ubar teu kudu dipaké salaku dadasar pikeun diagnosis bebas sarta awal, amandemen atanapi terminasi perlakuan kasakit. Taroskeun kalayan patarosan kaséhatan atawa keluhan salawasna dokter nu dipercanten! Simkuring jeung pangarang urang teu nampa liability pikeun sagala kasulitan atawa ruksakna timbul tina pamakéan dina émbaran dibere dieu.

rating: 3.0/ 5. Ti 1 sora.
Mangga antosan ...