mites vacuum cleaner

0
1273
milben_copyright

Loba jalma sangsara tina hiji alergi kana lebu mites, nu lajeng aya oge mites. Ku alatan éta, korban lajeng milarian barang anu cocog dina hiji mites vacuum cleaner, Tapi kumaha ogé ieu bener tur luhur kabeh, aranjeunna lajeng bisa meungkeut éta lebu dina kantong nu? Ieu persis naon ieu mayar sakali di test ieu sareng sababaraha cleaners vakum geus ogé kungsi dicokot ku Stiftung Warentest nalungtik.

Mites vacuum cleaner na kumaha gawéna

Anu maca ngaliwatan iklan, tangtosna, langsung pikir nu ngusap kaluar loba vakum mites cleaner. Hanjakal ieu teu jadi, operasi kudu dianggap dieu. cleaners vakum sapertos anu disebutkeun terstruktur kawas vakum normal cleaner teuing, kalawan hiji bédana leutik. A disebut mites vacuum cleaner ngiket dina lebu hadé, nu lajeng boro nanaon datang deui ka hawa. Tapi di dieu perenahna ogé prinsipna masalah anu teu bener butuh loba suckers ieu ka imah lebu ogé. Ku kituna, éfék kasebut lajeng didieu teu pisan luhur kusabab lebu jeung mites kénéh hadir dina hawa. Tangtu, aya kaitung alus vacuum cleaner, nu lajeng nyebut dirina mites vacuum cleaner. Di dieu, duanana daya meresihan téh lajeng cukup, sakumaha teh lebu imah keur bagian paling dina sésa-sésa kantong. harga geus teu maénkeun peran dina Test ieu, tapi ngan hasilna. Sanajan kitu, loba cleaners vakum geus gagal ngan lamun diberesihkeun, utamana jalma anu nyebut dirina mites vacuum cleaner. Di dieu loba lebu tetep nu hiji sufferer alergi masih boga masalah. Ieu persis naon tapi hiji jalma nu dimaksud boga mayar hawa anu dibébaskeun sajauh mungkin tina lebu imah. Sagampil importantly, nahan nu lebu dina kantong tina mites vacuum cleaner. Tapi di dieu, ampir kabéh cleaners vakum anu alus, kumaha lajeng ogé masihan test a. Mung asupan debu éta dieu titik badag kritik. Di dieu, hiji wewengkon ieu digambar keur sajam, tapi hanjakalna sababaraha suckers éta dieu bener teu alus. Pikeun dieu hal anu penting anu hiji mite vacuum cleaner ogé absorbs nu mite, nu sanggeus kabeh di lebu imah. Tapi éta persis di wewengkon ieu leuwih atawa cleaners vakum kirang anu alus. Tapi test ieu dipigawé rada dina kaayaan laboratorium lajeng sering nyebutkeun nanaon ngeunaan tes hirup. Persis kiwari, nasabah geus sakali dilakukeun lajeng dibagikeun pangalaman maranéhanana.

Mites vacuum cleaner di test customer

Tangtu, sakabéh pabrik anjeun bakal moal dianggap, sabab geus aya ayeuna loba teuing. Tapi sabagian geus lajeng dibuktikeun acan, anu lajeng pabrik kanyahoan tiasa. Malah di Stiftung Warentest mites ieu vacuum cleaner teu merta dipigawé ogé. Ieu lajeng ogé kaasup hiji vacuum cleaner Vorwerk, anu boga rada kejutan katuhu di dieu. tapi ieu persis pabrik ieu sok geus pohara alus, jadi ieu kiwari geus robah. Kusabab aya kiwari pabrik nu alus vacuum cleaner na vakum mites cleaner ngahasilkeun, kiridit a kudu ditambahkeun tanpa meuli. Tapi éta di Vorwerk hal, sabab di dieu anu vacuum cleaner di ngabandingkeun tapi lumayan mahal. Tapi lain perkara didieu penting, kayaning penanganan jeung tangtu kakuatan nyeuseup. Sanggeus éta, para nasabah geus diarahkeun hasil maranéhanana, sagampil lamun mangka mites vacuum cleaner oge bener alus pikeun jalma kalawan alergi atanapi henteu. Sadaya hal ieu kajantenan teu ukur dina sajam, tapi pamakéan normal. Ku kituna, tés kitu lajeng sebutkeun deui, saprak aya kokotor jieunan ieu dilarapkeun. Di dieu, konsumén geus dikedalkeun teu ukur mites normal cleaners vakum, tapi ogé nepi ka kasur suckers. Sanajan kitu, eta oge bisa ngabandungan upholstery séjén lajeng, tapi henteu hiji vacuum cleaner. Barina ogé yén aya di mites vacuum cleaner, anu tiasa lajeng dipaké pikeun upholstery. Kadé di modél ieu, nu éta tanpa dompet, jadi ngan hiji wadahna kedah teras jadi emptied. Ieu ogé populér jeung konsumén utamana ogé, sanajan jual beuli ieu saeutik leuwih luhur. Dina vacuum cleaner ieu e éta hiji Hoover, éta téh parusahaan kacida alusna dipikawanoh. Ieu nangtung pikeun kualitas luhur, nu lajeng mangaruhan mites vacuum cleaner. Di dieu, konsumén éta sakabéh pisan senang, iwal hiji nasabah. Ieu lajeng éta tétéla hiji cacad mites vacuum cleaner. Pasti, ieu lajeng bisa nyieun naon alus evaluasi customer a. Sanajan kitu, mamat ieu Tapi masih 4,9 ti 5 titik, nu éta hasil pohara alus. Utamana saprak bener dibébaskeun sadayana upholstery ti debu imah na mite, anu pohara penting pikeun sufferers alergi. Sanajan ieu teu a vakum kolam renang di mite ieu vacuum cleaner, ieu bener bisa ngayakinkeun nasabah acan. Ieu lajeng ieu reflected di Hopper, keur didieu éta bener sagalana rapih jero. beberesih ogé basajan pisan, kungsi lolos deui tanpa debu nu.

Séjén mites vacuum cleaner pikeun babandingan

Di dieu aya dua rohangan hampa leungeun cleaner ogé bisa dipaké salaku vakum normal cleaner sakaligus. Ieu lajeng ditutupan ku hiji rod telescopic, sangkan ngalakukeun kalawan ogé tanpa tas. Sajaba ti éta, duanana vacuum cleaner kalawan lampu UV, bisa ditelasan ku nepi ka 99,9% tina mites karya. Di dieu pikeun nampa kokotor kacida alusna dina vacuum cleaner sarta ogé duanana mibanda saringan husus ambéh nanaon dileupaskeun kana hawa. Duanana mangrupakeun pausahaan Lesser dipikawanoh tur anu handap eur 100. The mites vacuum cleaner ti parusahaan Mabamaho nasabah éta pisan wareg, utamana tina segi betah pamakéan. Sajaba ti éta, nyeuseup ieu pohara alus, jadi lajeng sagalana éta beresih. Ku kituna, lajeng ieu mites vacuum cleaner ngagaduhan sakabehna 5 titik. The mites vacuum cleaner ti parusahaan Brubaker, customer hiji éta leuwih ti wareg, utamana kusabab kakuatan nyeuseup rada alus. Sanajan kitu, ieu mites vacuum cleaner migunakeun ukur 800 watt sahingga leuwih cocog pikeun floors rata. Carpets ku lanté luhur lajeng nyiptakeun ieu euweuh alus. Tapi nasabah hiji ieu kalayan hasilna, utamana di wewengkon upholstered lajeng pisan wareg. customer sejen teu wareg lantaran anjeunna parantos nampi hiji alat cacad. Pasti, ieu indit deui ka pausahaan.

Ku alatan éta, assessment rada dicampur ti pisan di dieu. Sanajan alat nu narima ukur 3,9 ti 5 titik, nu miboga nganggur teu jeung kakuatan nyeuseup. Ngan biasana nilik hasil tés customer, nu alat kirang anu branded. Sejen mite vacuum cleaner geus diuji, anu Aqua, lebu jeung vakum nyeuseuh cleaners Thomas éta. Sanajan kitu, mamat ieu bakal ngarugikeun malah leuwih ti euro 200 jeung kudu bener jadi pohara alus. Persis nu ieu lajeng dites ku nasabah persis sakali, sabab dina harga misalna hiji ekspektasi pisan tinggi lajeng. Di dieu, suckers ieu bisa dipaké duanana mibanda tas kitu ogé kalayan hiji sistem aqua filter. Nya kitu, anu mites vacuum cleaner bisa ukur dipaké pikeun vacuuming ogé gampang pikeun jalma anu teu hayang salawasna ngumbah Carpets sarua. Upami malah ieu mite bagless vacuum cleaner, anu penting pikeun jalma réa kiwari. Di dieu, kumaha oge, produsén ngajadikeun aya iklan langsung, éta mangrupakeun mite vacuum cleaner. Gantina, anjeunna banding ka boga piaraan, nu hal tapi sapuk jeung alergi geus risen mamat éta. Kalayan hasilna maranéhanana wareg, sanajan operasi pisan bagong. Utamana beurat tinggi éta alesan nu titik anu deducted dieu. Ku kituna, lajeng mamat ieu ditampi jumlahna 4,3 5 titik.

mite-Hoover

Taya mamat estu pohara alus

Ieu oge hasil tina nasabah, aya loba pabrik didieu yén ngan daya tarik pikeun jalma kalawan alergi. Dina hal ieu, mites vakum misalna hiji cleaner lajeng geus ngarugikeun nyata leuwih ti hiji vacuum cleaner normal. Ku kituna, miara nu kudu dilaksanakeun dina pagelaran jeung dina sistem filter saméméh meuli. Lajeng aya ogé jaminan hiji vacuum cleaner normal, nu lajeng nyadiakeun kinerja sarua. Kusabab cleaners mites vakum biasana mibanda leuwih fitur saeutik jeung kinerja salaku vacuum cleaner normal, tapi ieu ngan saukur hargana leuwih duit. Sanajan kitu, aya ogé mites nguntungkeun vacuum cleaner nu lajeng tétéla henteu leuwih goreng ti produk mahal. Di dieu lajeng oge pangalaman konsumén bisa mantuan. Tangtu, hiji test tina Stiftung Warentest oge a bantuan berharga. Sanajan kitu, ngan brand produk anu diuji di dieu di aturan nu lajeng ogé mindeng gagal papanggih ekspektasi. Kituna, aya ukur conto di dieu, mun Putra tanpa meunangna a. tangtu, penting dina mites vacuum cleaner oge penanganan ka. Kusabab aya kaitung sababaraha béda. Ieu oge alesan naha éta mamat Thomas boga rada kirang. Kusabab ieu kudu tetep jadi diatur taliti pisan, disebutkeun caina béak. Maksudna leuwih ti bangor alatan ngan brushing kedah cadang kieu acan. Lajeng naon pentingna, anu manages nu cleaner tanpa tas. Persis geus kaeusi sadayana mites vacuum cleaner, salah lajeng Sajaba bisa kénéh jadi dioperasikeun ku kantong. Sanajan kitu, euweuh tamu geus dipaké kantong, sabab éta maranéhna lajeng bisa kalawan bébas ninggalkeun tai mite imah lebu jeung ku kituna tukang. Ku kituna, hiji normal bagless vacuum cleaner bisa dipaké salaku mites vacuum cleaner. Sanajan kitu, ieu kudu boga filter pisan alus sangkan bener euweuh lebu bisa kabur. Kusabab éta titik suckers ieu, naon paling vacuum cleaner normal ogé geus bisa. Ku kituna, seleksi dimekarkeun, jeung mingle jeung tawaran masih suckers nu sabenerna dimaksudkan pikeun boga piaraan. Tapi kahayang pasamoan di tambahan oge tungtutan nu disimpen dina mites vakum cleaner.

Mahal ka mirah

Malah anu teu faktor, tapi ngan kedah neangan bédana hiji kapanggih. bédana ieu kapanggih ukur di hargana, kinerja ieu ampir identik dina sakabéh mites vacuum cleaner. Ku kituna, hiji konsumen bisa sésana assured anu kedah jadi hadé hiji leuwih mahal cleaners vakum, sakumaha ieu bakal janten Simpen deui. Tangtu, aya sering di nyeuseup lajeng masih béda ogé pikeun nanganan. Tapi model dieu langkung mirah nya lajeng bisa tetep nepi, malah lamun éta hasil boga kakuatan kirang. Dina mulang, ieu mites vacuum cleaner tadi lajeng hiji lampu UV, anu dina gilirannana dipeunteun ku konsumén sakumaha pohara alus. Naha bener dijieun bédana ngalawan mites, bisa lajeng jadi moal kabuktian di test ieu. Ku kituna, sufferers alergi nu di péngkolan gumantung pangalaman tina customer atawa sababaraha ulasan. Pikeun taya nu mites vacuum cleaner bener bisa ngayakinkeun kalayan 100%. Sanajan kitu, salah sahiji atawa mamat lianna bisa papanggih sahenteuna 90%, lajeng kumaha kedah seueur sufferers alergi ngambekan gampang. Ku alatan éta, aturan Carpets rada kirang naon ieu lajeng diteruskeun tur paling masih berlaku di dieu lajeng. kituna éta penting ogé leuwih gampang mites vacuum cleaner, nu éta dipaké salaku vakum leungeun-dilaksanakeun. Ieu persis kasur na sofas anu diuji di dieu ku konsumén. Ngan floors malah anu ampir musnah di pentil of Thomas. Kusabab ieu bisa lajeng jadi ngeusi cai. Kabéh séjén mites vacuum cleaner kapaksa dipaké normal. Lajeng, nalika unit Thomas geus teu geus jadi unwieldy, teras nasabah bakal geus malah happier.

kacindekan:

Saha alérgi kana mites, nu kudu nengetan sistem filter nalika meuli vacuum cleaner. Nya kitu, anu vacuum cleaner kedah lajeng jadi tanpa kantong hiji sabab lebu dileupaskeun kana hawa deui jeung deui ngaliwatan tas. Ku kituna, teu kudu aya nu disebut mites vacuum cleaner, tapi ogé bisa mangrupa vacuum cleaner nu narima eta kalawan bulu sato. Ieu geus loba nu leuwih luhur ti teh bisi ku cleaners vakum normal dina kakuatan anu aya dina wattage nu. Kabéh dina sakabéh, sanajan loba pabrik geus diémbarkeun yen aranjeunna nawiskeun hiji mite vakum husus cleaner. Hanjakal, teu bisa bener ngayakinkeun lajeng. Éta leuwih ti hiji éra pikeun sufferers alergi mun maranéhna téh masih ngalaman masalah sanggeus nyusu. Ngan sistem filter pisan alus tapi lajeng deui yakin, sabab éta téh persis ieu mindeng titik weakest. Ku kituna, eta Mus janten mite vacuum cleaner ti produsén ngaran merk, ogé produk nguntungkeun nyadiakeun kinerja sarua. Ieu persis cara sarua salaku hasil test tina konsumén jeung test tina Stiftung Warentest. Utamana saprak loba pabrik nawarkeun vakum mite cleaner acan leuwih mahal. Kusabab mangka alergi jalma Sajaba dijadikeun duit. Tangtu, di dieu ogé mantuan perbandingan harga, jadi lajeng hiji produk dibanderol low-tapi alus bisa kapanggih. Hiji waktos sakedik kedah lajeng salawasna dipaké pikeun jadi bener gampang pikeun manggihan hiji alus, produk acan éféktif.

Bestseller Nr. 1
Hoover vacuum cleaner kasur Mbc500Uv 011 500 Mbc011Uv beureum, tampilan bodas
  • Anter / debu kotak-tipe kantong-gratis Sistim Siklon
  • Dimensi unpackaged (HxBxT) 34 / 26,5 / 18,5 cm
  • Anter / debu indikator dipariksa wadahna Sumuhun
  • Switchable sikat roller Sumuhun
  • Panjang sambungan kabel (m): 5
tawaranBestseller Nr. 2
Milbensauger kalawan lampu UV pikeun sterilization tur meresihan kasur | Shreds nepi ka 99,9% tina kabeh mites | Bagless | kakuatan nyeuseup 300 Watt pikeun sufferers alergi sarta boga piaraan tampilan
  • Mites AND ALLERGENS éféktif meunang leupas: Kalawan vakum leungeun-diayakeun praktis jang ngaleupaskeun mites lebu, baktéri, lebu jeung sari gancang sarta reliably. Penting pikeun sakabéh imah lebu jeung sari alergi!
  • Pikeun ranjang & POLSTERMÖBEL cocok: kasur, duvets, bantal jeung upholstery bisa cleaned kalawan mites vakum cleaner - sarta sakabeh wewengkon mana mites ngarasa alus.
  • Dipercaya STERILIZATION: Nepi ka 99,9 persén mites jeung kuman anu ancur ku lampu UV-C. Lampu kacida efisien sterilizes nu surfaces diperlakukeun tanpa bahan kimia.
  • Kasehatan diberesihkeun. Dina 3 tingkatan Milbensauger cleans hygienically bersih: 1. Fanning mites jeung mite excrement. 2. Maéhan nu mites jeung kuman. 3. Nyusu mites sarta partikel kokotor rupa.
  • Perlindungan optimum for teu urang jeung alergi: The HEPA filter di mites vakum saringan cleaner jeung ngiket sakabéh partikel lebu jeung allergens na dicegah ku balik kieu ka hawa kamar.
tawaranBestseller Nr. 3
CLEANmaxx Milbensauger, ABS, Bodas, 32,5 cmAnzeige
  • Ngajaga diri tina mites, kuman jeung kuman!
  • UV-C lampu hasil ngaleungitkeun nepi ka 99,9% tina kabeh mites
  • Surfaces anu sterilized ku lampu UV-C - tanpa bahan kimia
  • Idéal tur leuwih keur nyusu & disinfecting kasur, blankets, bantal
  • Pangotor téh shaken, beungeut geus sterilized kalawan lampu UV-C jeung dikaluarkeun
Bestseller Nr. 4
CLEANmaxx mite leungeun vacuum cleaner | Mantosan anti mite sareng sinar UV-C | Bersih sareng disinféksi dina hiji hambalan | HEPA saringan [Plastik plastik kualitas luhur, bodas-biru] Pintonan
  • SUMBANG ENJUK - Ngalindungan diri anjeun tina hama, kuman sareng mikroba! Sterilisasi permukaan - lengkep tanpa kimia.
  • EFFICIENT - Cahaya UV-C leres pisan ngancurkeun dugi ka 99, 9% sadaya ucing, tanpa bahan kimia sareng agén pembersihan sanés.
  • VERSATILE - Cocog pikeun kasebar sareng disinfecting kasur, panglipur, bantal, sepré ranjang atanapi permukaan sanésna.
  • HYGIENIC - HEPA-Fliter nahan partikel anu pangleutikna pangleutikna sahingga saé cocog pikeun penderita alergi.
  • PRAKTIKAL - Panyaring HEPA tiasa diumbah sareng tiasa dianggo, wadahna lebu gampang kosong. Ukuran: kira-kira 28x34x11 cm. Kakuatan: 220 V, 50 Hz, 300 W.
tawaranBestseller Nr. 5
PexFix cleaners vakum leungeun, cleaners vakum kasur rumah tangga Profesional 300W Strong nyeuseup UV rohangan hampa lampu cleaner mite allergen na piaraan boga nembongkeun
  • 【Kasur UV leungeun vacuum cleaner】 253.7nm UV-tube sterilization na 55 ℃ tinggi-suhu hawa panas pikeun mastikeun efisiensi tinggi sahiji pembunuhan mite: laju pembunuhan tina ranjang bug, mites, mikroorganisme jeung baktéri anu nepi ka 99,1%.
  • 【Frékuénsi luhur Geter】 Laju Geter éta aya nepi ka 5000 kali / mnt. Geter-frékuénsi luhur sarta 300W nyeuseup kuat téh gampang pikeun nyusu mites jeung lebu tina kasur, parabot keur sare na sofas.
  • 【Filtration Advanced HEPA】 HEPA (High Kekecapan Particulate Air) mamah jeung ngaluarkeun 99,9% tina mites lebu, kokotor, sari na dander nu deposit dina surfaces lawon sakumaha leutik sakumaha 0,3 microns.
  • 【】 Design Compact na lightweight, anu vakum leungeun-diayakeun weighs ukur 2,6 pon nya super lampu na beroperasi dgn hiji leungeun. The 16-suku ari kakuatan sampurna pikeun meresihan sabudeureun ranjang, sofa.
  • 【Dileueut hirup bersih sarta cageur anjeun】 panyabutan jétu of mites lebu, ranjang bug, baktéri, dander sato jeung sari, cocog pikeun kasur, sofas, upholstery, parabot keur sare na Carpets (teu usable salaku hiji vacuum cleaner biasa). Idéal pikeun sufferers alergi sarta boga piaraan.
Bestseller Nr. 6
Iris Ohyama IC FAC2 Kasur / Hand / upholstery / mites vacuum cleaner / kasur cleaner (400 W, quilt cleaner, 24,5 13 x x 41 cm) tampilan bodas
  • Éfisién. Zyklons- na Geter téhnologi Entstaubungsprozent 98% dina 3 mnt. Adjustable. Tilu modus kakuatan nyeuseup - Low, Standar, High. Mode High ogé dipaké salaku fungsi-hawa panas. Hawa haneut, kasur bisa kalayan gampang ngabandungan
  • stream Siklon. téhnologi Siklon keur beberesih tina ranjang, kasur, bantal atawa tangga: nangtung na puteran aliran di nozzle nu, horizontal na puteran aliran dina bagian utama
  • Vibrations. Ngetok rod kalayan rubak 20 cm nyadiakeun vibrations per menit pikeun 6000. Imah lebu antara serat téh dedusted Mid
  • Sensor. A sensor kacida sénsitip ngadeteksi lebu jeung announces parantosan debu nu mibanda tilu kelir dipariksa (beureum, oranyeu, héjo). Sari jeung ticks anu katingali ku mata taranjang susah ningali, teu sono ka sensor
  • Pamaké friendly. Torek vacuum cleaner (1,6 kg), sambungan kabel lila (4 m), nozzle (90-derajat) kana ékstraksi lemes tina bantal jeung loba surfaces melengkung puteran. hemat spasi. The vacuum cleaner nyokot up saeutik spasi tur stabil ngandung. Taya stand diperlukeun
Bestseller Nr. 7
Thomas piaraan jeung kulawarga Aqua + lebu jeung vakum nyeuseuh tampilan cleaner
  • Tegangan: 230 tegangan, sekering: 16 AMPS, watt kakuatan motor IEC / max:. 1400 / 1600
  • Sistim semprot husus
  • sambungan kabel otomatis
  • panon garing, optionally kalawan sistem filter Aqua + atanapi kantong debu
  • Asesoris: malik karpét nozzle, linggis Turbo-nyeuseup, upholstery - 190 mm lega, mm alat crevice 360 lila, ekstrak semprot karpét jeung teuas lanté nozzle, ekstrak upholstery nozzle semprot, Thomas ProTex 250 ml, XXL anter
tawaranBestseller Nr. 8
Tim Kalorik TKG HSS 1004 2 di 1 Hand vacuum cleaner / hampa kasur cleaner kalawan lampu UV éféktif, plastik, gelas, hideung tampilan / héjo
  • Mites jeung baktéri bébas dina sagala floors na kasur - berkat lampu UV éféktif. Utamana cocog pikeun sufferers alergi!
  • . Sistim filtration HEPA kalawan microfilter pikeun outlet hawa bersih | 400 watt max.
  • tambahan 5 lila kabel sambungan m pikeun betah gerak
  • telescopic palastik Extendable cecekelan pikeun nyeuseup tur meresihan wewengkon leutik kayaning ranjang orok, karinjang anjing, jsb Flurfäufern
  • wadahna lebu jeung liter 0,4 | bisa diumbah filter HEPA
tawaranBestseller Nr. 9
Sichler panerapan Milbensauger: Anti mite vacuum cleaner kantétan mibanda UV-sterilization na Geter (Milbendüse) Témbongkeun
  • Combats mites dina bantal, ranjang na dipan: kalawan lampu UV - tanpa bahan kimia • antibakteri Milbensauger kantétan mibanda lampu UV • Triple Kakuatan: jogging on, nyeuseup, sarta sterilized • sterilization ku UV Elight: maéhan kuman, spora na odors
  • Antibakteri kantétan Milbensauger kalawan lampu UV • rollers Geter jeung struktur husus
  • Tripel Kakuatan: jogging on, nyeuseup, sterilized! • Taya kimia
  • Sterilization kalawan lampu UV-C: maéhan kuman, spora, tur odors • suplai Power: accu 3 AAA
  • Kaasup tube nyambungkeun (Ø 30 mm) adaptor pikeun 32 mm tube vacuum cleaner, swivel, accu, sarta manual Jerman. Mites vacuum cleaner - Sajaba ti éta, relevan atawa cocog ka: vakum leungeun-dilaksanakeun, linggis mites, alergi, vacuum cleaner, bantal, UVC
Bestseller Nr. 10
Bersih vacuum cleaner, kasur otomatis vakum cleaner Robotic Professional Household Hotel UV cahaya mites Vacuum Cleaner Allergens Dioptimalkeun pikeun sofa, rug, tampilan kaulinan lemes
  • 【Pembunuh Radiasi UV】 Permukaan disterilasi ku cahaya UV-C - tanpa bahan kimia. Jaga diri anjeun tina mites, kuman sareng mikroba! Cahaya UV-C leres pisan ngancurkeun dugi ka 99, 9% sadaya uit.
  • Cleaning Pembersih otomatis robot Robot damarisasi UV-C ngagaduhan kadali konci sareng dideteksi sacara otomatis, teu aya tabrakan sareng barang-barang sanés. Cocog kanggo disinfecting kasur, duvets, bantal sareng seueur deui
  • Features Fitur Premium】 Ieu kalebet dina Modeu Pembersihan Handap sareng Genggem, Balik deui Otomatis, Sénsor Infrareder pikeun halangan halangan anu épéktip, sareng perkiraan jangkungna seni pikeun ngahalangan ragrag.
  • 【Kuat Li-ion Batré】 The Botol Bot UV Sterilized Robot Ngrojong anjeun salami Pembersih Daily sareng Modeu Pembersihan Maksimum. Batré litium anu kualitas luhur nyayogikeun dugi ka menit 120 waktos damel.
  • 【Dileueut hirup bersih sarta cageur anjeun】 panyabutan jétu of mites lebu, ranjang bug, baktéri, dander sato jeung sari, cocog pikeun kasur, sofas, upholstery, parabot keur sare na Carpets (teu usable salaku hiji vacuum cleaner biasa). Idéal pikeun sufferers alergi sarta boga piaraan.
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...