mower

0
5002

mower

der mower keur padang rumput hejo teh nyaeta naon jutaan boga sipat geus hayang pikeun dekade: a lawnmower nu potongan jukut ku sorangan, tanpa salah distracts anjeunna sarta ngadorong. Tangtu, robot perlu pituduh lalaki urang lalaki eta katuhu; tapi mangka mangrupakeun pitulung badag sangkan nu katingal harta salawasna dipiara. Anjeunna drive batré na tempat dicirian keur anjeunna terus, sarta jadi bisa jukut euweuh kasempetan pikeun tumuwuh. Kauntungannana jalan: bakal aya moal kliping jukut, salaku tingkat low nu neukteuk off anu vermulcht dina taneuh.

Kumaha carana sangkan nu Mower?

mower ngabogaan roda jeung anu eta ngumbara, sarta seukeut dina péso handap, manéhna ngagunakeun sarupa ka mower konvensional jeung motong jukut. bener jukut, bari mower konvensional tees off gagang rada - tapi anjeunna potongan - teu luhur teuing. Fitur husus: eta ngajaga jukut pondok, sarta henteu datangna ukur dipake nalika jukut anu jangkung tur perlu mowed.

The catu daya diatur ku batré rechargeable. Prinsip ieu, aya ayeuna ogé Palasik padang rumput hejo mower. Ti mower robotic mangrupa "calakan" mahluk, anjeunna terang yen lamun kakuatan nya low tur dimimitian nepi otomatis ka stasiun ngecas na, dimana anjeunna waits dugi anjeunna refueled, lajeng terus gawé na.

Kaunggulan tina Rasenmähroboters

Kauntungan pangbadagna bisa jadi wanci disimpen jeung kakuatan. Bari teu sakumaha lamun mower robotic teu butuh teuing consuming waktu, tapi ieu téh di no way comparable kana waktos eta waragad pikeun digawe dina padang rumput hejo jeung mower konvensional. Kauntungan sejen nyaeta euweuh kliping jukut timbul yén kabutuhan bisa disposed of, anu hartina gawé considerable dina plot badag. Sajaba ti éta, para ahli nyarita tina neater a, padang rumput hejo healthier keur terus diteundeun pondok ku robot. Gemblengna, kituna, bisa nyarita tina kauntungan ieu:

  • tabungan waktos
  • hemat daya
  • padang rumput hejo healthier
  • euweuh runtah
  • alus lingkungan

Wewengkon aplikasi

Loba nu keur wondering naha a mower bakal jadi cocok keur maranehna. Dina hal ieu, prinsipna mah, saha bisa make eta, jeung akuisisi tangtu utamana worthwhile pikeun grup husus nu boga milik.

Utamana mantuan teh robot pikeun sakabéh jalma anu aya euweuh deui bisa fisik, jeung mower mun ngajalankeun sakuliah sipat nya. Utamana dina lamping hiji nu bisa jadi pisan stres. alesan temporal aya nu nyarankeun loba professional, mangrupakeun akusisi ti hiji nulungan misalna keur kebon. Malah lamun lahan henteu badag teuing - waktos ka ngored unggal minggu sahenteuna sakali, geus jadi dilarapkeun, sarta yén nyaéta pikeun sababaraha masalah nyata. Tapi, éta hiji hal anu saé pikeun nyimpen dina "kedul" jeung lalajo mesin lamun mower.

Kapangaruhan téh kabéh ngabogaan masalah sakumaha alérgi kana ngored padang rumput hejo teh. panon caian sarta sneezing konstan pisan pikaresepeun. gejala ieu ogé bisa ditinggalkeun jeung robot padang rumput hejo kaluar tina jalan.

rupa naon Rasenmährobotern aya?

Sacara prinsip, aya dua jenis Rasenmährobotern:

  1. Hiji jenis ieu dumasar ku sensor padang rumput hejo
  2. The lianna ku kawat perimeter

Dina kasus dimungkinkeun dina rupa bumi, nu ninggalkeun robot kudu ditangtukeun ku kawat perimeter. Dina kawat ieu mower kasebut pindah. Di sensor tipe séjén mastikeun yén mower nu ngadeteksi naha anjeunna téh dina aréa grassy on jalan atanapi henteu. Keur kitu, pemisahan teleb kudu dilakukeun antara padang rumput hejo kembang ranjang jeung kembang atawa pepelakan, atanapi éta bakal ngakuan ieu salaku padang rumput hejo tur mowing.

Daptar best of ayeuna mower

jeung kitu terus keur dimekarkeun ku pabrik model anyar alat sejenna nu bisa jadi salawasna gampang make jeung hadé ngalakukeun pagawean. Kituna, ieu rada sasaena nungkulan sakeudeung saméméh meuli deui jeung "daftar pencét" tina mowers robotic, sakumaha aya nu salawasna nyungsi anyar di dieu.

Dumasar pedaran customer sarta informasi produsén kami geus dikumpulkeun judgments tur tiasa masihan tips mangpaat Anjeun ayeuna.

Dina pasangan urang, kami geus diuji model ayeuna didinya jeung ogé dijieun video cocog. Di dieu Anjeun baris manggihan badag Padang rumput hejo mower Robot Test.

Sedengkeun "normal" cukup taman alat nu ngarugikeun ngeunaan tina euro 1.000, salah kedah grab pikeun plot badag rada deeper kana kantong maranéhanana, saprak hiji kakuatan luhur ngajadikeun rasa.

Kadé ukuran tina sapotong ka jadi mowed cocog sakumaha raket sabisa kalayan naon anu disadiakeun pikeun Robotic Lawnmower ku produsén. Kusabab ngan lajeng alat nu bisa ngalakonan gawé taun pinuh beredar.

Urang nampilkeun dieu model pangalusna dina hambalan disiplin pangalusna maranéhanana:

hirup batré jeung simpang

Nalika daya batre geus jalur loba alat misahkeun. Tapi lolobana alat alus anu urang nyandak hiji tampilan ngadeukeutan, ngagunakeun batré litium-ion of 18 volt. Éntitas téh contona di Wolf Robo Scooter 500 jeung Viking iMow Mi-322 CNu dilengkepan accu kalungguhan-asam, unggal 24 volt kuat. A batré litium-ion jeung ampir 30 volt nawarkeun hiji Konsep Taman Pahlawan.

Di wewengkon grassy nu bisa mowed, béda anu malah leuwih gede. Dina sakabéhna, salah bisa ngabedakeun dina alat-alat dina 500 kuadrat, jalma anu nyieun antara 500 na 1.000 méter pasagi sarta cocog pikeun lawns malah leuwih gede.

Dina waktu nu mower perlu ngecas batré anak, alat luhur beda. salila Husqvarna Automower 430X ngan 65 menit kudu ngecas batré lajeng bisa ngored 135 menit mikir ngeunaan nu leuwih jeung model sejen disebutkeun 60-70 menit waktu ngecas, lajeng, di pangalusna, ngan salami (kira sajam) kana ngored.

Usability sarta kualitas

Ku uin basajan tur kualitas beredar teh Husqvarna Automower 430 X eta badag. adi na leuwih leutik, 320 bisa nyitak dina duanana kategori. Hiji tambah badag meunang Gardena pikeun manual operasi na anu sabenerna exemplary. Setélan nu leres on mower ngajadikeun, bisa dirobah pisan.

The padang rumput hejo robot Bosch disebut Indego ogé bisa ngawula kalawan kualitas alus tur instalasi nu panggampangna tur programming. panerusna dina Indego Connect bisa dioperasikeun ku alat nu bagerak kayaning smartphone.

Lancaran, aya Robo Scooter 500, Deui, operasi téh basajan.

The mowing jeung sistem gerakan

Skor Husqvarna Automower ku pola gerak bebas. padang rumput hejo nu sahingga bisa meunangkeun gambar optimal. Panempoan sectional digambarkeun salaku alus teuing. muterkeun tilu péso leutik dina agul motong, sarta motong kawas agul agul. The ngagantian agul kudu disilihtukeurkeun pikeun hasil alus unggal dua nepi ka tilu bulan.

Ogé Gardena berpungsi robot na pikeun pola gerak bebas. commutes acak sahingga mastikeun yén mower nu geus di tungtungna ka unggal madhab sarta jukut anu saé tur malah.

Perusahaan Bosch gumantung ka tepat na sampurna cut padang rumput hejo. The Mähspur optimal diitung ku alat sorangan. Strategi motong mah béda saperti dina model saméméhna disebutkeun didieu: lagu paralel nyadiakeun permukaan gawé tanpa wewengkon skipped.

Sadaya alat disebutkeun boga adjustment jangkungna motong, jadi Anjeun tiasa nyetel sabaraha luhur jukut nu diwenangkeun mun nangtung. Sababaraha model boga 7 mun adjustment 10-melu, kayaning nu Indego ku Bosch.

Volume jam gawé

The Robotic gaduh kaunggulan anu aranjeunna tiasa meureun malah on Sundays jeung libur publik gawé maranéhanana, nu teu kasus ku padang rumput hejo mower normal. Kusabab kinerja low of robot ensures yén éta téh quieter loba teuing kali. Sanajan kitu, aya béda ogé.

Exceptionally sepi, model Husqvarna dilengkepan handapeun 60 dB, sedengkeun unit Wolf dina leuwih 77 dB. Bosch brings hiji volume 75 dB ka wewengkon éta. sadaya mower tapi nu tebih netep dina padang rumput hejo mower normal anjeun sarta kituna ngahasilkeun euweuh noise.

Mangka anjeun kudu nalika meuli Rasenmähroboters nengetan

Lamun kaputusan geus dijieun anu robot saperti ieu dibeuli sanajan sugan salah sahiji atawa modél sejenna geus datangna dina daptar pondok, kriteria handap kudu dilaksanakeun sakaligus nalungtik di jéntré.

Aya, keur salah sahiji jenis téhnologi batré. Kalobaannana dinten anu accu litium-ion nu dipasang. Mangka anjeun kudu nempatkeun nilai, sabab unrivaled dina watesan laju muatan na ogé maranéhna nyangking beurat comparatively low kalawan.

sugan alatan sagala rupa wewengkon taman - - lamun sigana lumrah pikeun ngaluyukeun jangkungna motong remen, ieu kedah dianggo sacara éléktronik teu ku leungeun.

Éta diperlukeun dina éta loba edges anu motong, purchasing hiji Rasenmähroboters jeung disebut Kantenmähfunktion.

Biasana, nu mower robotic perlu hiji kawat wates. Who wants to ngored kebon na ku robot, kedah heula, mikir dua kali ngeunaan mana iklas sambungan kabel jeung naha kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngaronjatkeun hiji hal dina rarancang kebon di hal ieu. Tangkal jeung objék séjén badag eta sadar - tapi hiji ranjang kembang, kawat a mungkin perlu direlokasi. Beuki mahal pilihan, anu mower robotic kalayan beungeut sensor. Sanajan kitu, perlu didieu yén ranjang na Co gaduh partitions béda kusabab mower nu sejenna ngalir ngaliwatan transisi antara padang rumput hejo jeung kembang basajan.

Mangrupakeun lamping di darat aya, maranéhanana kudu ditaksir salaku perséntase. Paling Robotic nyieun sabudeureun 35%. Tapi aya alat husus anu nyieun lamping steeper. ieu kedah lajeng tapi husus pilari.

Kacida pentingna: ukuran taman. Sakuduna raket sabisa cocok, nu kedah Cope wewengkon mower jeung naon eta anu dirancang. bujur geus ditémbongkeun dina mesin keur nu eta ieu dirancang.

Panungtungan tapi teu saeutik: polumeu. Di dieu, mower teu kudu jadi louder ti 75 dB boga, anu mangrupa ngeunaan hiji vacuum cleaner biasa. Naon éta, bisa ngaganggu. Tapi gumantung tangtu on naha padang rumput hejo jigana saeutik salajengna jauh ti imah baé.

Dimana meuli mower pangalusna: toko atawa online?

Tangtu duanana mibanda pro jeung kontra maranéhanana. masalahna nyaeta nu sabenerna bisa meunang nasehat ti seller haratis di toko. Tapi hanjakalna kaahlian na terus sering dugi, utamana di puseur pangwangunan jeung taman. Najan kitu, anjeun tiasa untung di toko nyata jeung minuhan hiji batur sapagawean anu bener weruh naon anjeunna ngawangkong ngeunaan. Ogé aya anu nurutkeun ngalaman malah leuwih model jeung pabrik ti nu biasa. Kauntungan gede pikeun retailers nyaeta nu buka imah klien urang, inspected loka lajeng ngajadikeun hiji tawaran, atawa nawarkeun malah commissioning tur instalasi sahiji kawat.

Kaunggulan pikeun retailers:

  • inpo kompeten
  • Sawala tina Pilihan dina sipat mungkin
  • Suplai tur instalasi tina kawat dina situs ku dealer nu

Pikeun dagang online, nyebutkeun yen salah sahiji mibanda rentang lega di dieu jeung harga anu biasana nyata di handap. Najan kitu, anjeun teu bisa ngaharepkeun aya nu saha weruh naon alat pangalusna pikeun kebon Anjeun sorangan atawa pitulung mangsa instalasi. The dibeuli di internet kitu datangna beuki kana sual, lamun nyaho persis modél nu rék, sarta anjeun bisa masang ieu nyalira.

Kaunggulan tina dagang online:

  • pilihan hébat
  • harga handap
  • pangiriman pisan gancang

Produsén ngarah tina Rasenmährobotern

Pikeun pamakéan pribadi Bigmow dipikaresep kaluar tina patarosan - nu pangkuatna mower dunya. Ieu pohara alus, tapi dirancang pikeun wewengkon sabudeureun 20.000 méter pasagi.

Viking, diadegkeun dina 80er taun mimiti, geus husus dina parabot kebon jeung ogé distributes mowers robotic. Ieu anu mindeng kapanggih dina rankings antara tempat luhur.

Perusahaan well-dipikawanoh Bosch ogé nawarkeun mowers robotic. Ieu di kalangan beredar di kelas jeung kénéh rada kasohor di swasta.

Salaku pamimpin industri, nu dua saingan Gardena na Husqvarna ditagihkeun. Bari Gardena ieu ogé dipikawanoh dina rentang manual alat-alat berkebun, hususna saws unggulan anu populér Husqvarna. Duanana ngeusian dina ngabandingkeun sok korsi hareup jeung nu duanana mesin dianjurkeun. Husqvarna boga sugan hirup rada lila jeung kualitas hadé, tapi oge harga luhur.

Terus alus Robotic sadia tina Al-Ko, Ambogio, Friendly Robotics, Honda na Sabo na Stiga na lancaran sarta Worx.

Panggihan leuwih seueur mower

beginnings

Ti taun pertengahan 90er anjeun bisa ningali mower tunggang padang rumput hejo sababaraha kebon, sarta mindeng jelema dieureunkeun dina pager kana Marvel di mujijat ieu téhnologi. Sababaraha piaraan kokotéténgan teu macet, kumaha playmates dumadakan ieu anu miharep sangkan anjeunna taman di sengketa.

Salaku kahiji "real" Robotic Otomatis Mover G1 Electrolux na Husqvarna lumaku. Pikeun anjeunna kahiji mun hinbewegte ku sorangan deui ka stasiun ngecas nalika manéhna bisa recharged. Anjeunna hiji novelty nu mowed nu padang rumput hejo pikeun kahiji kalina nyalira, tanpa pitulung manusa, da pangropéa na commissioning.

Loba pabrik nu eusi tinimbang kamajuan proprietary kalawan Lizenznachbauten. Utamana Husqvarna Otomatis Mover na Friendly Robotics Robomower nyangkut diantara sababaraha kasus pausahaan séjén.

Robotic atawa gas mower?

Da eta Genah tina Mähroboters Loba heran naha aya kaunggulan sejenna atawa kalemahan robot dibandingkeun ka mower gas well-fungsi.

Waragad akuisisi jelas ni'mat nu mower gas, sabab waragad hiji fraksi a Mähroboters alus.

hasil motong hadé jeung sarat spasi low pikeun alat pikeun nyarita pikeun robot. Ogé, tangtosna, nu euweuh kliping jukut kudu dipiceun.

Tapi kumaha upami lingkungan jeung efisiensi? Ecologically, robot boga tepi. Kusabab éta gas mower gas knalpot nu dipancarkeun, teu ngan lakukeun alus keur lingkungan. A mower robotic jalan on listrik sahingga cleaner. Éta téh dianggap salaku efisien sarta hipu.

Dina kapanguruasan tina Rasenmähroboters

Kumaha upami pangropéa nu? Salaku mower padang rumput hejo konvensional perlu dipiara, saha nu boga taman weruh. Sanajan pangropéa nu narima ku robot mahal, kedah ogé teu neglected.

Saminggu sakali, robot kudu cleaned tur jadi dilumangsungkeun a review ngeunaan péso éta. Ieu kudu diganti lamun aranjeunna kusam, tapi kumaha urang ningali rélatif gancang on mowing.

Hiji bagian tina robot, anu mangrupa subjék mun teu ngagem, batréna. Ieu nyepeng sababaraha taun dina kaayaan normal, tapi teu matak disimpen teuing tiis dina mangsa keur parentah produsén urang resep. basement geus aya dina sagala hal hade tinimbang héd kebon, sabab loba teuing derajat handap sarua jeung nol keur lila nyieun batré anu salawasna nyieun.

Ku kituna éta jukut téh saé ...

Perlu dipikanyaho yén jukut teu jadi gampang hareup hinwächst tina anjeunna jeung Sigana geulis. Salami jukut saméméhna ieu dipaké sacara éksklusif pikeun tujuan konsumsi sato, eta teu masalah kumaha mulus eta geus dipelak. Tapi kiwari, lamun padang rumput hejo hiji hijina pikeun hiasan, jukut kudu tumuwuh padet tur seragam sarta tetep salawasna kasampak pondok tur rapih.

Ngabantuan mower robotic kalawan kaamanan, sabab pruning biasa na carana ogé padang rumput hejo jeung ngajadikeun pikeun penampilan leuwih rapih. Sanajan kitu, paling lawns anu nalangsara ti kurangna gizi. Di handap ieu mangrupakeun nitrogén, fosfor jeung kalium. pupuk padang rumput hejo husus pikeun mastikeun yén padang rumput hejo deui Sigana alus sarta anu ngembang pesat di dénsitas.

der kliping jukut lowNu geus ditangtukeun dina Maht ku padang rumput hejo Mower, sarua gemuk disebut. Kusabab lamun tetep ieu bohong dina jukut, beungeut jukut téh alus tur eta tiasa nyerep gizi, teu nyebut kanyataan yén anjeun teu kudu dispose of cut dina.

ngarah make robot misalna pikeun ngalakukeun padang rumput hejo na alus, tapi teu kudu poho yen eta anu penting watered ku halodo berkepanjangan. Bari kembang jeung tatangkalan séjén nu watered mindeng, padang rumput hejo nu geus mindeng forgetting.

Kana bursa hawa jeung kado ti Cai jeung pupuk mun ni'mat, kudu scarify sakali sataun. Kusabab éta thatch na lukut anu dihapus jeung padang rumput hejo teh bisa hirup deui. Hususna penting hambalan ieu lamun make lawnmower a, sakumaha ieu memang tiasa motong wilah leutik jukut "gugur" kana turf dimana aranjeunna ideally jadi pupuk. Tapi aya ogé timbul hiji ngarasa tangtu, anu kudu dihapus dina kondisi cuaca ngarugikeun.

patarosan ieu sering ngeunaan mower on

Lamun salah sia mower?

Sabenerna iraha mowing cukup waktu susah atawa teu keur eta. Hususna keur sufferers alergi, éta mangrupakeun relief nyata.

Kumaha carana sangkan mower nu dimana buka na dimana teu?

Ilaharna, mangrupa kawat wates. Ieu diadaptasi ka kondisi na ensures yén bushes robot na ranjang kembang dikurilingan. Tangkal atawa kaulinan bohong di eta taman, éta bakal eureun atoh.

Naon anu anjeun ngalakukeun lamun hujan?

Aya ayeuna Lawnmower kalawan sensor hujan. Paling pamaké hateup leuwih stasiun loading, sarta eta moal ninggalkeun "domba éléktronik" lajeng, atanapi mulih aya nalika tetes heula turun. Mun mower nu sapertos sensor hujan teu, geus wijaksana nyandak anjeunna tina raray ngajaga anjeunna. Tapi prinsipna mah, mower nu tiasa dianggo sanajan dina hujan.

Kumaha mower can nyaho di nu nunjuk eta teu acan geus?

mower nu buka sababaraha acak. Aranjeunna mastikeun yén maranéhna geus Isro ngaliwatan sakabéh aréa dina tungtungna. Sarta mower nu kedah eureun, contona, lantaran tangkal a aya dina jalan, anjeunna kabukti sarta ngumbara nguap sapanjang.

Kumaha kuring nyaho kumaha kuat kuring mower kudu jadi?

Pabrik nangtang dina lata pikeun nu ieu padang rumput hejo merenah. Paling ngabedakeun diantara méter pasagi 500, antara 500 na 1.000 méter pasagi sarta luhur. Ku adhering ka rinci ieu, urang nyieun nu mower mun ski sakabeh wewengkon.

Naon atuh kalawan gradients di kebon?

Mun aranjeunna henteu leuwih ti 35% tinggi, mangka nyiptakeun sagala Lawnmower normal. Tapi lamun éta lungkawing, Anjeun kedah nunjukkeun ieu di dealer jeung meuli alat husus.

Kumaha kuring iklas kawat wates?

Ku kituna anu mower nu henteu scars dina watesan tina beton, kai atawa plastik, dicokot tina jarak nu tangtu sarta susunan kawat wates dinya. Paling perimeter kawat jeung parabot diperlukeun dina lingkup mower nu kaasup.

Trik: ngaganti ujung padang rumput hejo kitu datar yén ujung hareup mower éta, robot bisa ngored ka tungtung na aya euweuh edges nu perlu nachgemäht.

paeh Kabel bisa diteundeun leuwih jukut atawa malah kirang. jero meureun nepi ka 10 cm, didieu kudu kasampak di manual. Lajeng, kawat teu katingali tur euweuh bahya tripping. Sanajan kitu, salah sahiji teu bisa ngabenerkeun manehna lamun hal kedah ngarobah ranjang, tanpa pasang aksi anjeunna munggaran.

Naon volume alat saperti?

Normal, mower kudu salaku vacuum cleaner sahingga ngaganggu ngayakeun nu boga atawa tatanggana henteu nyaring. Anjeunna aya dina no way ngabandingkeun dina volume sareng mower konvensional.

kacindekan

Sadayana, nu Robotic Lawnmower ngarupakeun hal rupa lamun boga padang rumput hejo nu leuwih gede. Tapi teu kudu poho, ogé ti jaman ka kasampak sanggeus anjeunna jeung ngurus anjeunna.

rating: 5.0/ 5. Ti 1 sora.
Mangga antosan ...