Senén, Agustus 19, 2019
atemschutzmaske_copyright

Respirator

breathes Respirator mangrupa zat asam, gas atawa particulate, éta pisan picilakaeun pikeun kaséhatan. Masalah kulit téh yén polutan disebutkeun mangrupakeun napas ampir halimunan ....
amazon_multifunktionstool

multifungsi Alat

The multi-fungsi alat pikeun tugas Heimwerker.Die di séktor DIY, kayaning sawing, grinding na polishing salawasna merlukeun sababaraha skill na parabot béda. Kituna hiji keur leutik ...
bor SDS

drills SDS

SDS drills bisa flexibly dipaké A bor SDS Palasik nya sistem rusuh-robah pikeun bor. Sistim ieu dikembangkeun ku parusahaan 1975 Bosch. Ti ...
usaha Rotary Hammer

usaha Rotary Hammer

Naon palu? Hiji bor palu nyaéta alat pikeun pangeboran liang dina jenis harder batu na beton padet. Datang sakumaha dipake dimana ...
Bohrkranz_amazon_bild

bor kerah

The bor kerah - alat idéal pikeun perbaikan imah nu alat idéal pikeun perbaikan imah anu kerah bor. Dina loba kaayan nu bor liang sirkular ...
Geulis awéwé kalayan obeng tanpa kabel

tanpa kabel obeng

Naon téh obeng tanpa kabel, anu mangrupakeun bor tanpa kabel? Mindeng, anu obeng listrik istilah ieu generalizing dipaké pikeun sababaraha jenis, sedengkeun parabot individu anu béda tapi ...