deducting kiridit

0
901

Anu kiwari malah kasampak di bank, maranéhna mibanda struktur éksténsif. Departemén atanapi subsidiaries pikeun pembiayaan injeuman, jaminan atawa real estate. Ayeuna eta bisa lumangsung nu ogé kudu departemén ieu atanapi cabangna injeuman, kayaning pre-pembiayaan proyék. Smsan, bank bisa ngabulkeun departemén sorangan sarta subsidiaries injeuman, sagala nelepon dieu deducting kiridit, Ieu dipikawanoh di dunya finansial sakumaha deducting kiridit.

Ieu anu dimaksud ku deducting kiridit

Sareng kiridit deduksi mangrupakeun formulir husus di gajian. dinten nangtukeun kecap injeuman bank ka nasabah hiji, jumlah injeuman tina samping asset bank téh dileungitkeun jeung teu mangaruhan equity atawa total aset bank. kaayaan mah béda ku kiridit mesek, sabab aturan dieu ketat nerapkeun sakumaha ka asal duit na akuntansi anu. Ku kituna, injeuman saperti kudu financed ku equity teu ku kapasitas normal tina viz Bank. dana nasabah salaku ibukota digawé téh kituna ngaréndéng. Ku sabab kitu, injeuman ieu ogé disebut deduksi sabab kudu salawasna deducted ti equity. The deduksi tina jumlah injeuman tangtu, boga konsekuensi nu teu ukur ngurangan equity sadia, tapi tangtosna neraca total. Sakumaha geus disebutkeun, aturan ieu keur departemén jeung subsidiaries sorangan nerapkeun. Nu teu tuntas. hukum nu aya omongan "pihak patali" salaku hiji fitur penting pisan pikeun formulir husus ieu injeuman. pihak patali dina hal ieu tiasa baé, contona, upami bank bakal dibere hiji Badan Musyawarah misah, mangrupa nyekel saham atanapi shareholders injeuman. Deui, formulir husus ieu mungkin ngan bisa dibales ku kiridit na euweuh kiridit salaku jeung konsumén biasa.

Ngalaporkeun syarat di hiji Kredit mesek

Bakal bank pikeun ngabulkeun hiji kiridit deduksi pikeun jalma nu patali, departemen atawa cabangna kiwari, aranjeunna bisa lulus dina ieu tapi kudu ngalaporkeun. Ieu kedah injeuman deduksi ti Federal Financial, Laporan sakeudeung BaFin. kawajiban Ieu kaayaan Act Perbankan téh alatan asal duit. Sakumaha geus disebutkeun, kecap injeuman misalna tina dana bank urang sorangan kudu financed. Tapi anu bisa jadi masalah pikeun bank gumantung kana ukuranana. Mana bank teu bisa gampang dispose of equity, ku kituna nyaéta unggal bank kudu boga sorangan dana leuwih minimum. Naon ieu geus jadi, gumantung kana bank tur ukuranana na. Tapi hiji hal anu penting dina tingkat equity, éta teu kedah janten undercut. Pesen tina kiridit sapertos ka Otoritas Féderal Pengawas Keuangan kedah ngandung sakabéh data relevan, kayaning jumlah injeuman, tapi oge laju dipikaresep ti repayment, lilana repayment, data ti pihak na jaminan anu. Di dieu hiji catetan samping, sanajan bank ngajadikeun kecap injeuman ka departemen atawa cabangna hiji atawa jalma patali, éta teu bisa ngalakukeun tanpa jaminan. Résiko gagalna kiridit misalna kudu dugi. Gumantung kana jumlah injeuman sarta equity sésana, hiji aksi ngalawan lending bisa dilakukeun ku BaFin, utamana lamun pangaruh négatip ieu.

rating: 4.5/ 5. Ti jajal 2.
Mangga antosan ...