Ladies shaver

0
1341
nona shaver

Ku Ladyshaver kulit nice jeung lemes sareng lemes

Tungtungna aya inovatif Ladies shaver, Leupaskeun gancang, efisien sarta ramah, anu bulu awak. Ogé wewengkon sensitip pisan bisa dicukur sampurna sarta gampang jeung alat. Alat nu katala ka formulir bikang lengkep jeung ngajamin a nyukur nutup.

Lingkup razors awéwé

agul A awéwé modern urang dicukur na leungeun, suku, underarms, beungeut jeung bagian swasta tuntas jeung sampurna. Sareng gagantel cocog pikeun agul salaku alis bisa dijieun dina bentuk jeung moméntum. Pisan profésional anu shaves dihontal kalawan shaver listrik. Di dieu, geus aya nu sejen nu bisa dipilih pikeun duanana mangrupa garing sarta nyukur baseuh. Alat dianggo pisan hipu kana kulit, ngarah ngajaga preventively tina tatu. Praktis razors nu ogé aub dina shaves baseuh. Ieu ngamungkinkeun sangkan cukur dina pancuran atawa bari mandi.

Meuli kedah pasti dibikeun ka asesoris disadiakeun perhatian. Ogé kudu geachet nu Klingenart. Dina huluna cukur tinangtu bébas-pangropéa liwat hiji periode panjang tur bisa ditinggalkeun keur taun. Loba pabrik tina Ladyshaver dibere malah hiji jaminan utamana panjang dina huluna cukur maranéhanana.

Jadi Ladies shaver karya

A agul keur awéwé potongan buuk. Hal ieu ngajadikeun akar bulu tetep di tempat. Epilator, kumaha oge, cimata kaluar bulu tunggal kaasup root bulu. Kusabab duanana istilah anu sering interchanged, mun tekenan husus ieu kudu ditempatkeun dina Pilihan alat.

Pisan hipu kana kulit nu cukur foil shaver sabab sabeulah dipaké therein ngagulung na nempel sampurna kusabab jinis wewengkon awak. Salila cukur, nu rotates foil cukur jeung hileud bray dina pilem, dimana maranéhna keur motong pareum. Beungeut sabeulah éta mangrupa buleud tur lemes jeung kituna teu bisa ngakibatkeun tatu. bilah ieu pisan awét sarta teu kedah remen diganti, jadi disebutkeun dijaga.

bagian sejen tina varian dina Ladyshaver trimmer nu. Loba Ladies shaver acan boga trimmer kalawan kantétan variabel gigireun foil supados shaves individu bisa dijieun. trimmer mangrupa sudut munara toothed nu dijieunna tina logam. The bulu trimmer awakna bisa motong di wewengkon séks ka panjangna dipikahoyong individual. Sajaba ti éta, hiji trimmer husus pikeun nginpokeun bringing nu alis geus. Keur kitu, di halis Arch dipikahoyong geus dipetakeun kaluar jeung sakabeh bulu nu bari katingal tina halis dieu téh saukur motong kalayan agul teh.

Mindeng razors wanoja modern urang ogé dilengkepan lapisan pelindung. Lajeng aya hiji produk perawatan anu pohara lemah lembut dina kulit nalika cukur. Ku kituna sanajan wewengkon sénsitip awak teu jengkel atawa redden. Utamana ku kulit sensitip pisan, bilah ieu téh dianjurkeun ku panangtayungan sarta perawatan.

Wilah alat anu lolobana ditukeurkeun. Mindeng aya malah wilah ditukeurkeun salaku asesoris kana pangiriman. Ngarobah sabeulah éta téh gampang tur bisa dilakukeun dina moments. Samentara éta, alat nu ditawarkeun nu euweuh deui agul kudu diganti. Asah biasa tina agul nyokot leuwih aparatur sareng alat ieu mandiri. Pikeun ieu bisa memicu boh Asah a di alat atawa make operasi otomatis alat. Nangtukeun aparatur nu sabeulah éta mangrupa Blunt, teras anjeunna raises ka dina sawatara lila. online nu pangropéa agul gancang urang tina shaver teu bisa.
Unit anu disadiakeun lolobana kalawan rinci pastel-berwarna. Desain seep béda dibandingkeun agul Manor. Ku kituna kadua alat eta teu bisa ngahaja malikkeun di kamar mandi. Dasarna lalaki tapi tiasa motong sareng Ladyshaver nu kumis. Nalika shaver kasebut dilengkepan sirah cukur, mangka lalaki bisa kalayan gampang nyukur sakumaha biasa kalawan unit awéwé. Malah hiji tilu poé janggot trimming mungkin jeung kantétan trimmer of Damenraseriers.

fitur husus tina shaver nu awéwé

Nalika shaver pikeun awéwé, hulu cukur dipindahkeun salila cukur. Ku sabab kitu, sanajan wewengkon paling hese awak bisa dihontal ogé. Alatan mobilitas kapala aparat teh pisan fléksibel tur meta geuwat ka unevenness wewengkon béda. Jeung salaku hasilna hasil dina aparat sareng Kopft movable kalawan saeutik prakték hiji nyukur pohara alus. Sarta ku kantétan bulu trimmer bisa motong di wewengkon séks ka panjangna dipikahoyong. Malah formasi halis profésional bisa dijieun ku kantétan husus. Aplikasi henteu nyeri kana shaver listrik pikeun awéwé. Leuwih ti éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun motong jeung trimmer, anu bulu pondok rutin. Ogé sideburns di candi bisa gampang ngawangun. Aplikasi tur pamakéan trimmer pohara basajan sarta gampang pikeun ngalakukeun.

shaver varian

Komersil razors awéwé béda urang nu ditawarkeun. Éta nu dioperasikeun liwat kabel hiji kalawan kakuatan, atawa solely kalawan accu atawa kalayan batré a. Batré-Powered shaver anu pohara populér sabab nawarkeun kanyamanan unggulan di pamakéan sarta ogé ngajaga lingkungan dibandingkeun Alat batré-dioperasikeun. Aranjeunna nawarkeun kalenturan pisan lega di aplikasi, sabab lain stop kontak kudu siap salawasna mun nyukur. Sajaba ti éta, alat ieu oge bisa dipake di pancuran nalika aranjeunna nyukur baseuh.

wangun ergonomic

Alat modern boga hiji bentuk ergonomic sarta nyocogkeun sampurna dina leungeun anjeun. Éta ogé dieunakeun iraha wae tina leungeun. Sareng alat ieu, nu ogé boga hiji rarancang pikaresepeun tur elegan nu ngajadikeun cukur sarua leuwih senang, lantaran alat anu bisa aman dipaké jeung kukituna ngatur nyukur sok profésional. Alat katembong hiasan di kamar mandi.

Tulak pikeun shaver nu

Meuli kudu dibayar ka asesoris kaasup pikeun shaver kana. Who wants to nyukur suku jeung leungeun bébas tina bulu ngan maranéhanana, merlukeun ukur agul ku foil cukur keur nyukur gently na painlessly. tapi ogé bakal mertimbangkeun wewengkon séjén awak bisa dicukur bulu bébas, teras beuki karangan anu diperlukeun.

Dina sababaraha hal, trimmer kudu dilengkepan Jumlah ulasan pikeun mastikeun yén panjang motong individu bisa dieusian. Lolobana karangan ku kasempetan réduksi kana 2, 4 atanapi 6 mm anu sadia dina alat ieu. Saterusna, aya karangan nu nyieun kulit nalika cukur ku scrub atawa lemes perawatan lotion. The kantétan perawatan bisa dipaké pikeun sababaraha shaves lolobana. Sakitu kulit lemes pisan jeung pisan rata. Dina operasi tunggal, bulu nu dipotong dina ieu tulisan, sarta dijaga kulit.

Pikeun bulu raray kantétan husus nu aya. bulu aksésori Ieu bisa dicukur kacida alusna dina gado, lip luhur jeung pipi. Ogé pikeun tungtungna, ekstensi ieu merenah. Saterusna, anu lampiran halis husus mantuan pikeun bentukna teh contours tina halis lamun di studio a. Dina lila, nu alis keur sampurna ngawangun jeung waktu jeung duit pikeun layanan misalna bisa ditumpes disimpen.

Gampang pikeun ngabersihan shaver nu

The Ladies shaver kudu cleaned rutin sanggeus cukur. Pikeun tujuan ieu, hiji sikat beberesih ieu biasana kaasup. Mun unit téh waterproof, mémang Sajaba gampang rinsed kaluar na sok hygienically beresih.

Asesoris keur Ladies shaver

Meuli kudu geachet dina asesoris disadiakeun. Dina sababaraha hal, hiji kantong gudang pikeun kaméra jeung asesoris disarankeun. Sangkan sagalana sok nitah kana leungeun sarta dumasar.

merek

Brand BaByliss nawarkeun shaver pisan pikaresepeun tur dipercaya pikeun awéwé. Alat nu gampang ngagunakeun tur boga kahirupan panjang. Kalawan desain geulis, kavling asesoris sarta harga pohara alus, merk ieu tiasa di razors awéwé sabenerna skor titik.

Produsén Remington rada leuwih mahal dibandingkeun Ladies shaver lianna. Tapi anjeunna nawarkeun pisan alat kualitas luhur nu dipikawanoh pikeun operasi intuitif maranéhanana jeung rupa-rupa asesoris. Desain alat anu inovatif tur alat-alat nu dikirimkeun sampurna. Ku sabab kitu, alat tina Remington anu kacida dianjurkeun.

Beuli Ladyshaver:

tawaranBestseller Nr. 1
Philips shaver listrik Ladies satin Kagungan Advanced BRL130 / 00 - agul listrik kaasup sisir tambahan pikeun motong bulu awakna dina suku na kelek maranéhna tampilan
  • The tanpa kabel shaver tiasa duanana baseuh jeung pamakéan garing - pikeun pamakéan lemes jeung nyaman di pancuran sareng anti dieunakeun Pakem pikeun depilation optimal
  • The tahan banting foil ensures yén Shaver ngabogaan kontak nutup jeung kulit sahingga sacara alami glides ngaliwatan contours awak - pikeun nyukur ngadeukeutan
  • tips trimmer rounded saméméh jeung sanggeus foil cukur pikeun nyegah goresan pikeun cukur ramah-kulitna / The ergonomic cecekelan S ngawangun pikeun kanyamanan tambahan-cukur
  • Batré shaver ngabogaan batré rechargeable - pikeun pamakéan nirkabel / A tampilan nunjukkeun muatan batré lamun batréna téh low, keur boga muatan atawa pinuh dieusi
  • Lingkup suplai: 1 x Philips shavers listrik waterproof keur dipake dina mandi atawa di garing kaasup sisir kantétan pikeun motong, ngecas sambungan kabel na batré indikator
tawaranBestseller Nr. 2
Braun Sutra-epil nona shaver 5-160, 3-di 1 nirkabel baseuh & agul listrik garing, trimming na peeling sistem, Blue Témbongkeun
  • Nirkabel 3 1-di-baseuh & garing Lady Shaver keur dipake dina mandi atawa di pancuran
  • Pivoting foil cukur na trimmer pikeun suku nyukur, underarms jeung bikini garis sampurna
  • scrub The exfoliates karangan bari cukur kulit gently
  • Kapala rounded diluyukeun kana contours awak
  • 2 Extras: trimmer kantétan pikeun garis bikini sarta wewengkon sénsitip, kantétan peeling
Bestseller Nr. 3
Lady Pencét Listrik, 3-in-1 Rechargeable Ladyshaver henteu aya anu ngawaskeun listrik nyukur baseuh sareng garing kalayan LED cahaya sareng indikasi cutter cut
  • Cukuran Alus tanpa Residues - Adopsi 3 agul-speed luhur bilah. Pencukur listrik ngabantosan nyukur rambut dina panangan, suku, awak, kélék sareng garis bikini, sareng sajabana dina sababaraha menit tanpa sésana.
  • Sakit bébas sareng hypoallergenic - Pilem 3D ngambang sareng beusi stainless steel hypoallergenic mastikeun nyukur aman sareng teu aman tanpa nyeri atanapi iritasi, bahkan dina kulit sénsitip.
  • Panggunaan baseuh atanapi garing- IPX7 100% tahan cai, sirah cukur anu tiasa dicabut (kaasup sirah ngagantian FREE) sareng ngabersihkeun sikat supados rambut ieu gampang dibersih sareng aman, bahkan bari mandi atanapi kamandian!
  • Cahaya lemah sareng lampu LED anu rarancang Cahaya low masihan anjeun nyukur sabalikna bari lampu bina na LED parah pisan diperhatoskeun khususna pikeun pencahayaan bintik buta.
  • Operasi tanpa kabel sareng ngecas gancang - Ngrojong operasi tanpa kabel, Pilihan ngecas 2 - Ngeusi gancang ku USB liwat stasion ngecas atanapi sambungan langsung ka outlet listrik.
tawaranBestseller Nr. 4
Grundig LS 7140 Pamilihan, Ladies tampilan agul
  • Cukur sareng motong rambut awak gancang, pas sareng ati-ati
  • Utamana cocog pikeun daérah awak nu sénsitip sapertos aréa intim sareng underarms
  • Idéal pikeun ngabersihan kasehatan dina cai keur jalan
  • Asesoris éksténsif kaasup
  • Batré / operasi mains
tawaranBestseller Nr. 5
Braun Sutra-epil Lady Shaver 5-560 3 1-di Wireless Electric Ladies Shaver, Trimmer sarta sistem scrub, tampilan ungu
  • Nirkabel rechargeable nona shaver 3 1-di Sistim
  • Pivoting foil cukur na trimmer pikeun suku nyukur, underarms jeung bikini garis sampurna
  • scrub The exfoliates karangan bari cukur kulit gently
  • Kapala rounded diluyukeun kana contours awak
  • 3 Extras: trimmer kantétan pikeun garis bikini sarta wewengkon sénsitip, kantétan peeling, Gleitaufsatz
tawaranBestseller Nr. 6
Philips agul cukur baseuh & garing HP6341 / 00 - Eléktro, Wireless Ladyshaver pikeun kelek, suku jeung aréa bikini bisa dilarapkeun ka baseuh atawa iklan kulit garing
  • The shaver listrik gunana pikeun awéwé nyaéta cocog pikeun duanana nu baseuh jeung cukur garing tur ngamungkinkeun hiji cukur individu - ngan kana preferensi individu customizable!
  • The tanpa kabel, shaver batré-dioperasikeun pikeun suku, kelek na nyukur bikini tanpa masalah - pikeun kulit lemes jeung kanyamanan cukur maksimum, euweuh urusan mana anjeun!
  • The Shaver ngabogaan sirah cukur leutik, kalawan bulu ka dipotong gancang sarta kulit anu kajaga dina waktos anu sareng / Kaasup cecekelan ergonomic pikeun mempermudah cukur
  • The waterproof Ladies Shaver bisa dipaké bébas tina nyeri tanpa loba usaha, sanajan eta geus balik gancang - pikeun rarasaan lemes sareng mulus sanggeus unggal pamakéan!
  • Lingkup suplai: 1 x Philips shaver kaasup cap pelindung, meresihan sikat na 2 AA accu dina sleek, desain ergonomic keur dipake dina pancuran atawa di garing
Bestseller Nr. 7
Listrik Ladies Shaver kabeloss multifunctional 4 1-di-epilator trimmer pikeun awéwé baseuh sarta garing pikeun suku, underarms sarta aréa bikini listrik Shaver agul Ladies HaarentfernerAnzeige
  • 【Multifungsi 4-di-1Damenrasierer Siapkeun】: Kalawan huluna cutter dina dua sisi tina 3 floating-di-jaringan 1-méteran, anu bulu dina suku jeung leungeun bisa tuntas cabut. sirah Rupa cukur, precision sirah trimmer nu bisa nyukur nyaman, aréa bikini, underarms sarta wewengkon awak lianna. Keukeuh Citatah kaamanan ketat tur sertifikasi CE mangrupakeun alat panyabutan bulu aman tur effiktive Anjeun.
  • 【Leuleus beberesih sikat sirah】: Sareng hiji gelar 360 sikat rotatable raray beberesih tuntas bisa ngaluarkeun kokotor, najis dina pori sarta nyieun-up résidu. The beberesih pangaruh sikat beberesih listrik nyaéta opat kali tina cuci tangan, nyieun kulit lemes jeung lemes. Ucapkeun pamit ka nyeuseuh sisi sareng masihan kulit raray a Peta beberesih milder tur leuwih éféktif.
  • 【USB rechargeable listrik shaver】: Ladies ieu shaver kalawan adaptor tur kabel USB. Anjeun bisa boga muatan ku ngecas nangtung atawa nyolok dina kakuatan nu langsung. Atawa nyambung langsung ka port USB Power Bank, laptop pikeun recharging. The perumahan ci téh gampang pikeun ngalaksanakeun, The pisan cocog pikeun iinditan atawa di imah.
  • 【Garing sarta baseuh usable】: IPX7 waterproof bisa dipaké dina mandi atawa di pancuran. The removable sirah motong bisa dimurnikeun langsung di handapeun keran teh keur mencegah tumuwuhna baktéri. Basajan jeung gampang ngagunakeun, mibanda gancang lemes Haut.Tauchen Anjeun tegalan produk dina cai sarta tetep dina port ngecas.
  • 【Penjaminan sarta kado】: produk kami nyadiakeun jaminan satengah taun sarta layanan a friendly sanggeus-jualan. Upami Anjeun gaduh masalah wae, mangga ngahubungan kami. Kami ngarékoméndasikeun eta. Pikeun babaturan anjeun sarta ibu luhur Ladies kualitas agul mangrupakeun festival jeung ulang pisan praktis hadir.
tawaranBestseller Nr. 8
Pencét Listrik Lady, 6 di 1 Trimmer Multifunction Wanita Ngilangkeun rambut Rechargeable kanggo henteu tiasa dianggo dina suku, awak sareng wajah, indéks baseuh sareng garing
  • 【6 dina 1 Nyukur sareng Ngurus Sét pikeun Awéwé】 Ngandung 3 dina 1 Pencukur Listrik, Ketepasan Bikini Trimmer, Rambut Beresih Ngabersihan Rambut, Nguburkeun Sikat Rusiah Rusiah, Kepala Beungeut, Anti Alergi Foils Razor Kepala. Pikeun cukur, meresihan sareng ngijinkeun 6 dina set cukur 1!
  • 【IPX7 kalis air】 Sakabeh awak alat pencukur listrik tiasa dibasuh dina cai 100% waterproof. Bisa dianggo baseuh sareng garing, baseuh atanapi garing kapan waé. Pikeun kabersihan sareng kaamanan éta tiasa dianggo handapeun ruangan mandi sareng buru-buru salaku alat panyukur garing! Catetan: Pangecas sareng ngecas stasion henteu kalis.
  • 【2 LADEMODI】 Ngeusi alat pencukur tina ayunan atanapi ku cara nyocogkeun adaptor langsung kana toko témbok. Indikator muatan nyipir nalika ngecas sareng eureun kedip. Éta hurung hurung lamun batréna pinuh dieusi.
  • 【1 JAMINAN JAMINAN】 Satini jaminan sareng 100% kapuasan kapuasan pelanggan. Upami anjeun ngagaduhan patalékan, mangga tepikeun tim Rojongan Palanggan kami pikeun jawaban anu memuaskan.
  • 【Reresihan Répot Sakedik Leres na 360 sirah sikat ngabersihan rai sacara tuntas ngaleungitkeun kokotor, minyak sareng résidu. Exfoliator silikon sikat cabut rai (tiasa dianggo nganggo scrub) pikeun ngaluarkeun tanduk, tuntas ngabersihan sareng nunjukkeun kulit cacad. Massage Facial massages ramo anjeun, promosi sirkulasi kulit wajah anjeun sareng nyerep produk perawatan kulit, anjeun katingalina langkung radian (pangaruhna langkung saé nalika anjeun nyalut lotion babarengan
Bestseller Nr. 9
Ladyshaver Anjou bulu raray remover pikeun awéwé IPX 6 waterproof Ladies shaver listrik pikeun biwir gado pipi WiederaufladbarAnzeige
  • Gampang ngagunakeun: ngaluarkeun gancang sarta gampang distracting fluff raray mun bulu rupa on pipi, gado na biwir jeung daun kulit sehat sarta lemes radian
  • Lemah lembut dina kulit Anjeun: The sirah sabeulah horizontal glides mulus jauh narik bulu Anjeun tanpa eta dina raray anjeun sarta - euweuh tunggul, motong, pimples atanapi redness
  • trimming tepat: Dua bilah usaha Rotary nawiskeun jeung ningkat engine kakuatan cukup keur persis bulu pikeun hasil profésional sarta motong tuntas
  • Waterproof Konstruksi nirkabel: The batré 500mAh ngalir nepi ka 60 menit; Kalawan lampu LED terpadu jeung tingkat cai IPX 6 panyalindungan
  • Desain mobile: elegan jeung ci ambéh unit fits gampang kana leungeun anjeun; Kalawan cap anjeun bisa nyimpen ka ngarambat ogé sampurna dina Ngadu Anjeun
Bestseller Nr. 10
Philips Ladies Electric Shaver SatinShave Advanced BRL140 / 00 pikeun rambut awak dina suku sareng underarms kaasup cap lampiran motong.
  • The tanpa kabel shaver tiasa duanana baseuh jeung pamakéan garing - pikeun pamakéan lemes jeung nyaman di pancuran sareng anti dieunakeun Pakem pikeun depilation optimal
  • The tahan banting foil ensures yén Shaver ngabogaan kontak nutup jeung kulit sahingga sacara alami glides ngaliwatan contours awak - pikeun nyukur ngadeukeutan
  • Tip perapi bunder di hareupeun sareng tukangeun panyukur cukur nyegah goresan pikeun cukuran anu ramah kulit
  • Alat pencukur batré gaduh batré anu tiasa dicas deui - pikeun henteu nganggo kabel
  • Scope of supply: 1 x Philips agul listrik anti cai pikeun awéwé kalebet sisir langsing pikeun trimming, ngecas kabel, kantétan pikeun gliding lembut, tightening kulit, kantong neundeun
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...