nyucikeun

0
1283
nyucikeun

kaséhatan manusa teh asset pangpentingna nu urang sorangan jalma. Dina kasempetan ieu, éta malah leuwih penting nu urang, ngarasakeun best of kaséhatan janten cageur dina kahirupan sarta emit loba well-mahluk. Engapan téh salah sahiji komponén penting jeung geus ditinggalkeun ku jalma réa lengkep malire. Tapi rasa bau estu serbaguna tur penting pikeun kami, jadi loba perhatian ka kaséhatan kudu dibikeun ka ngagunakeun hiji cleaner hawa di dieu. Anu terang, contona, anu kaayaanana hawa dina taun panganyarna 20 geus jadi mudun anu leuwih alergi tur asma sufferers hirup di dunya ti kantos saméméh? Teu nyebut yén rasa rasa ieu oge otomatis nyambung ka rasa olfactory sarta lamun éta teu hasil, eta ngan teu secukupnya alus. Deui, anu datang nyucikeun kaulinan, nu kedah pasti poho pikeun tungtungna bisa ngambekan oge jeung keur ngarasakeun hawa séhat. Naon mertimbangkeun saméméh meuli atawa naon hiji nyucikeun hawa bisa jeung kudu bisa, prospek dieu.

Hawa cleaner - hawa cleaner dijamin

patogén 15000 kapanggih dina kahirupan urang sapopoé, nu nyalira disebarkeun ngaliwatan hawa. Kusabab pamiarsa meunang & pamiarsa kiwari horor nalika aranjeunna ngan mikir ngeunaan eta. Ieu kajadian pikeun paling jalma na eta hiji alesan kunaon nu nyucikeun hawa geus pasti jadi leuwih populér pikeun loba. Sanajan kitu, a engapan goréng henteu kondusif keur colds, alérgi ka sari, alergi dina kasakit umum tur kronis kayaning tiis, batuk & Co. Éta kituna penting apal kana Panungtun dibeuli keur cleaner hawa sakumaha ieu bakal nulungan anjeun mayar langkung perhatian ka engapan sarta pamustunganana bisa ngambekan kalawan bébas deui.

Operasi hiji cleaner hawa

Hiji nyucikeun hawa ngagunakeun sistem filter multi-panggung, paling HEPA saringan pikeun mastikeun hawa beresih. Hawa cleaner ngagunakeun kipas di na internal ku kituna mun nyedot hawa nu asalna di nyaring kasar dina pre-filter sateuacan eta ends up dina filter HEPA, keur nangtukeun filtration rupa. Ti ayeuna, mangka sustainably dihapus ku filter karbon odors salajengna pikaresepeun tur kaluaran sasuai sakumaha beresih jeung hawa jelas deui. Ieu kajadian kitu gancang yén pamakéna boro bakal aya bewara yén nyucikeun hawa di imah ngajadikeun éta pikeun hawa séhat. Sanajan kitu, naon ngarasa, aya engapan jeung newfound hawa.

Aplikasi nu dianjurkeun pikeun cleaner hawa

Sabenerna, teu aya alesan katempo naha hiji nyucikeun hawa kedah kapanggih moal di imah, jam gawé sarta di eta taman héd nepi ka garasi. Kusabab keur engapan hadé hawa cleaner geus kacida dianjurkeun jeung eta ngan alergi, penderita kronis jeung colds, bronchitis sarta iritasi di wewengkon nasal ogé asthmatics datangna kana antrian. Sarta eta umumna Disarankeun meuli nyucikeun hawa, sabab ieu kuat ngaronjatkeun engapan sarta hawa.

dibeuli teh nungtun kana hawa cleaner

Loba pembeli nanya naha kuring kudu meuli hiji nyucikeun hawa? Ieu ngan saukur kusabab organ olfactory manusa pisan nu sensitip. The kapangaruhan tingali tina kanyataan yen Jumlah sufferers alergi ngalawan Polandia, tai lebu mite, kapang & Co geus dicokot nyirorot dina taun panganyarna. Nu bisa dirobah ku karanjingan hawa beresih jeung hiji alesan naha éta Panungtun dibeuli kudu jadi sahiji komponén penting dina urutan nyieun keur ningkat breathability tur hawa kalawan cleaner hawa kabeh kaayaanana pikeun manggihan hiji produk tungtung alus.

Biaya hiji cleaner hawa

Tangtu kapangaruhan hayang manggihan naon bisa ngarugikeun hiji nyucikeun hawa di tentang. Di dieu téh jawaban umum didieu estu teu adil. Aya model murah nu dianjurkeun pikeun imah leutik sarta hargana kirang ti euro 100, tapi sabenerna pikeun nyimpen tungtungna euweuh tungtungna nyata, ku kituna tilu-angka bagéan harga tinggi anu mungkin. Najan kitu, hal utama anu jelas dina ahir éta kaséhatan téh engapan hadé pleased tur hawa jelas tur bersih deui.

naon néangan lamun meuli hiji cleaner hawa

Éta pernah sasaena mun saukur meuli karanjingan Air Bersih, sabab pabrik janji anu nyucikeun hawa maranéhanana nyaéta nu pangalusna. Sahiji, bisa gancang ngayakinkeun sorangan migunakeun bukti kirang, nu penting pisan salaku nasihat dibeuli. Kusabab dina tungtungna, ngan hiji, nu beresih jeung jelas hawa sarta diitung engapan nu ningkat. Ieu kahayang nasihat beuli ieu penting jeung sakuduna ngarojong nu meuli hiji nyucikeun hawa.

  • sistim filter
  • Dimurnikeun méter kubik per jam
  • saringan anu bisa kapanggih dina cleaner hawa?
  • fitur
  • penanganan
  • Biaya saringan ngagantian
  • waragad listrik

Dumasar kana bukti ieu, sakuduna digolongkeun unggal konsumen gampang mun lulus pilarian pikeun nyucikeun hawa alus. Husus, sistem filter sarta béa tambahan for mamah ngagantian sarta waragad listrik ogé fitur anu penting pikeun nyarita ngeunaan hiji nyucikeun hawa alus. Ku kituna, hawa bisa geura-giru ningkatkeun nyata na réspirasi nyaéta bébas jeung nikmat.

Fungsi sadia on hiji cleaner hawa

Loba pamakéna keur wondering naon ciri bisa mangrupa nyucikeun hawa sabenerna sanggeus beberesih sarta nyaring hawa mawa? Sababaraha pamakéna nyaho kieu, jadi Anjeun kudu mairan sakeudeung dina fungsi individu jeung kali sepi husus. Tungtungna, pembeli kedah ngartos naon anu karanjingan kualitas hawa geus nawarkeun sarta pamustunganana sahingga bisa dibéré hiji pamahaman produk.

Peuting Fungsi
Peuting keur curb volume hiji cleaner hawa sarta salaku fungsi husus ieu wangsit. Sadaya Iklan anu perlu aya, keur waktu nu keur dipareuman peuting jeung hawa cleaner ieu dumasar kana fungsi pangpentingna pikeun nyaring hawa. Ieu, kumaha ogé, mun sepi kaayaan, jadi ieu ngajadikeun hiji fungsi wengi. Unggal nyucikeun hawa kedah demonstrate fungsi ieu.

Sensor kualitas hawa
Kumaha upami di titik beban debu atawa gas di imah atawa dimana polusi udara karanjingan nangtung kaluar? Persis nu ukuran sensor kualitas hawa dina interval nu sarua sarta mangrupa alesan pentingna naha fungsi ieu dina cleaner hawa teu kudu lasut. Jadi cleaner hawa fits ngajadikeun otomatis kinerja na dina dasar polusi di na éta mungkin pikeun ngaronjatkeun kualitas hawa.

fungsi otomatis
fitur ieu tiasa mangpaat nalika hawa cleaner kudu switched kaluar otomatis. Ka tungtung ieu, rupa-rupa hawa purifiers kali variable nu ngadamel pamakéan diperlukeun setting saméméhna. Hatur nuhun kana fungsi otomatis, simpen pamakéna duit sabab mesin dipareuman sanggeus neundeun luyu langsung.

Di handap ieu mangrupakeun fungsi penting tina hiji nyucikeun hawa anu pantas perhatian leuwih dina unggal hal sarta kudu dianggap lamun meuli tur ngabandingkeun. Pikeun salaku konsumen ngarasakeun mangpaat pangsaena nu bisa mawa hiji nyucikeun hawa kalawan eta.

The pro jeung kontra ngeunaan purifiers hawa di glance a

Sateuacan nyieun beuli naon baé, hal anu penting pikeun nungkulan kaunggulan atawa mungkin drawbacks. Sadaya produk gaduh sahiji duanana biasana rada na naha cleaner hawa jadi ngajadikeun hiji iwal? konsumen bisa gancang ningali sami lantaran keur kaunggulan jeung kalemahan dibéréndélkeun di dieu geura.

Mangpaat nyucikeun hawa

  • Tinggi nyaring hawa
  • Loba fungsi, gumantung kana modél
  • Idéal pikeun alergi & Asma cocok
  • Ngurangan odors disababkeun ku haseup, masak atawa sampah
  • Loba aplikasi (sari, tai lebu mite, baktéri, jeung sajabana)
  • gampang ngagunakeun
  • téhnologi modern (sensor, Ventilato, Ionsiator

Kalemahan purifiers hawa

  • Bedana harga tinggi
  • Sababaraha model heubeul pisan pisan

Ieu kaunggulan jeung kalemahan tina sababaraha acara anu bener nyaéta beuli dianjurkeun, pikeun nungkulan purifiers hawa. Tungtungna datang ka kaséhatan sarta engapan sorangan, rék atanapi ngan alus teu nya?

Tempat pangalusna tina beuli keur Air nyucikeun

Lokal, seleksi purifiers hawa baris hanjakalna jadi nyata handap. Dina kasempetan ieu, rekomendasi mana hawa cleaner kudu maréntahkeun nyaeta dina loba toko online. Di dieu téh Pilihan hébat sadia sarta titik harga nu variabel. Teu disebatkeun yen mindeng diskon nu sadia, kitu ogé kompetisi antara distributor dina Web pangaruh positif dina babandingan harga-kinerja.

anu cocog pikeun saha nyucikeun hawa

Di dieu jelas nyabit alergi tur asma sufferers. Mana ogé kauntungan rumahtangga mibanda jalma rawan kayaning barudak jeung warga manula tina hiji nyucikeun hawa. Tapi tungtungna kedah jelas yén hiji nyucikeun hawa téh alus pikeun saha pikeun ngaronjatkeun kualitas hawa. Kituna eta disarankeun pikeun sarerea.

hawa cleaner ngaronjatkeun breathability

Miskin meunang hawa éta kamari. Alergi tur asma mangaruhan dinten anjeun? Henteu hiji hawa cleaner sarta yén teh crux of naha nasehat beuli téh incredibly penting, supados geura-giru kualitas hawa dina engapan ku leuwih ti 80 persen ningkat. Mana teu saurang ogé bisa nolak pasti lamun éta, ngambekan hadé tur bobo deui peuting ka na dina kahirupan sapopoe pikeun meunang hawa hadé éta? Ayeuna dulur bisa mutuskeun keur diri naha mésér hiji cleaner hawa ngaronjatkeun kualitas kahirupan dina engapan, tapi ieu kudu dilakukeun jelas sabab tina Panungtun dibeuli.

tawaranBestseller Nr. 1
Pro angin ngahiliwir nyucikeun hawa kalawan 5-tahap filtration: pre-filter, HEPA, saringan karbon diaktipkeun, katalis tiis tur ionizer. 99,7 kinerja% filter. Idéal pikeun sufferers alergi na perokok. Ngaluarkeun lebu, sari, haseup na Schadstoffe.Anzeige
  • 5 1 dina hawa beberesih System: ngawengku pre-filter, filter HEPA, saringan karbon diaktipkeun, katalis tiis tur ionizer. Lima-waktos filter manages pikeun nyerep nepi ka 99,7% partikel pangleutikna (0,3 microns tur gedé).
  • Terpadu IONISER meungkeut na polutan hawa neutralized kayaning lebu rupa, kapang spora, spora, haseup roko, jeung haseup bako. Sampurna pikeun hiji beberesih hawa tambahan di imah atawa roko (cocog pikeun kamar nepi ka 40m2; CADR 218m³)
  • Multi functionary aplikasi: idéal pikeun boga piaraan, roko, sufferers alergi muriang jarami, barudak, babies, sarta pikeun umum ngaronjatkeun kualitas hawa. Sajaba ogé ngalawan odors pikaresepeun jeung zat ngabahayakeun.
  • Diwangun-di otomatis: ngamungkinkeun switching otomatis sareng mareuman nurutkeun 1, 2 atawa jam 4. Jeung panel touch stylish, anjeun tiasa pindah (low, sedeng, tinggi), nu pamaké alat ramah antara 3 hambalan ngaganti, nyetel modeu otomatis tur sare.
  • Tinggi éféktif kombinasi HEPA filter: Ngabantu tarung alergi sarta debu imah. Desain tiis tina Pro angin ngahiliwir Air nyucikeun fits sampurna kana sagala imah atawa kantor. CE Certified na RoHS patuh.
tawaranBestseller Nr. 2
JINPUS alergi nyucikeun hawa kalawan Leres HEPA & filter karbon aktif, Desktop Air nyucikeun alergi ionizer kalawan LED, sampurna ngalawan lebu jeung piaraan allergens, alergi, roko, tampilan asma
  • 💦 【Ocheffizienter HEPA kombinasi filter】: nyucikeun hawa kami bisa 99,99% lebu, sari, haseup, odors, kapang spora, dander piaraan jeung uftverschmutzung PM 2.5, nyaring Kaséhatan Umum pikeun ngaronjatkeun. Tiasa anjeun diri rarasaan Refreshed sarta unggal poé inhalation hawa seger.
  • 💦 【】 Awéwé anu maké: Dua modus (normal sarta mode sare), anjeun ngan mencet tombol luhur on / off. Lamun anjeun ngaktipkeun modeu sare, alat otomatis baris mareuman sanggeus jam 8.
  • 💦 【】 Hotspot & ci: The spasi-nyimpen sampurna solusi pikeun wewengkon leutik tur kamar sakumaha lorong atanapi koridor, studio, pangkeng, kantor, dapur, kamar piaraan. The nyucikeun hawa JINPUS emits euweuh radiasi UV masih .Luftschadstoffe atanapi ozon. Kaamanan pikeun sakabeh imah!
  • 💦 【Idéal pikeun jalma kalawan alergi tur asma】: Ngurangan gejala alergi na neutralizes odors kayaning haseup roko. Ngaronjatkeun energi awakna sakabéh ngaliwatan revitalizing, hawa beresih, sehat.
  • 💦 【】 ngagantian filter sadia: filter The kudu diganti unggal 6 bulan. Mangga néangan "JINPUS filter" pikeun dibeuli. nyucikeun hawa JINPUS boga CE, sertifikasi ROHS kaliwat.
tawaranBestseller Nr. 3
wolfcraft laminate cutter LC 600 | Trimmer pikeun laminate nepi ka cm lebar 46,5 | . Max motong ketebalan: 11 mm | Idéal pikeun standar Témbongkeun karya peletakan
  • Cropping dijieun gampang: cutter ieu cocog pikeun tiap laminate, sanajan pikeun maranéhanana ngabogaan insulasi sora terpadu - pikeun motong gancang tina panels jeung saeutik usaha
  • laminate Ieu Kurang teu ukur bersih sudut bagian tina 0 anu dijamin dugi 180 ː °, tapi hatur nuhun eureun jeung géométri agul husus sarta 90 tepat ° sudut motong gancang
  • The cutter bar toothed ngamungkinkeun ngaropéa aman tina workpiece salila kontak agul munggaran - bagian longitudinal jadi taya sarta cut bersih sisi pola anu mungkin
  • The laminate cutter dijieunna tina kualitas luhur, lightweight aluminium sarta fitur berkat anti dieunakeun Foot panyangga mastikeun hiji stand stabil - pikeun penanganan aman nalika peletakan laminate
  • Pangiriman: 1 x wolfcraft laminate cutter nepi ka 11 mm aluminium pikeun motong lebu bébas tina laminate / laminate cocog pikeun sagala rupa kakuatan jeung cm lebar 46,5
tawaranBestseller Nr. 4
Philips AC2887 / 10 hawa cleaner (pikeun sufferers alergi, nepi ka 79m², CADR 333m³ / h, sensor AeraSense) tampilan
  • Nyaring sari, lebu, baktéri sarta partikel ultra-rupa handap ka ukuran 0,02μm komo ngaluarkeun odors sarta gas tina hawa
  • Idéal pikeun sufferers alergi: ngaluarkeun nepi ka 99,97% tina allergens ilahar kapanggih dina hawa. modeu alergi husus dimekarkeun sabagian éféktif dina jalan ngaleupaskeun allergens airborne
  • Éféktif cleans kamar nepi ka 79 m²
  • modeu sare pisan jempe mun beroperasi dina modeu pokus merenah wengi jeung kontrol pinuh otomatis
  • téhnologi AeraSense kalayan informasi sensor kualitas luhur sacara real waktos ngagunakeun tampilan kualitas hawa numeris jeung sinyal warna ngeunaan kualitas hawa ayeuna
Bestseller Nr. 5
Tevigo nyucikeun hawa hawa ionizer sampurna pikeun sufferers alergi, roko komo jeung alergi imah lebu mite, pabrik Jerman nembongkeun
  • Diberesihkeun: haratis hawa tina polutan kayaning haseup, lebu, sari, baktéri, jeung sajabana
  • Alergi: Ngurangan gejala alergi na neutralizes odors kayaning haseup roko. Ngaronjatkeun energi awakna pikeun revitalizing, hawa bersih
  • Éféktif: Pangaruh kana nepi ka 120 m² mungkin, ideally cocog pikeun kamar ngeunaan 45 ukuranana m². Solusi sampurna pikeun imah. Bisa dipaké mana pawon, kantor, kamar hirup, pangkeng
  • Nyaman: No kipas atanapi motor noise, filter plat téh gampang pikeun ngabersihan, teu purchse sahiji filter jsb diperlukeun
  • Service Jerman | produsén Jerman: parusahaan kami kalawan jualan na rojongan di Jerman. Pikeun jaminan atawa hal garansi aranjeunna kituna salawasna di sisi aman. Simkuring nangtung di tukangeun produk urang 100 persen
tawaranBestseller Nr. 6
Hawa nyucikeun 4 1 dina kalawan tapis HEPA asli tur nyucikeun hawa ionizer imah kalawan tampilan kualitas hawa sarta otomatis, Capture alergi, lebu, sari, haseup, dander piaraan, jsb Idéal pikeun imah, tampilan kantor
  • 【Hambalan filtration 4】 dilengkepan hiji sayang madu diaktipkeun filter karbon ningkat sarta kacida-efisien HEPA filter tiasa janten nilai CADR of 255 + kahontal. Nepi ka 99,97 0,3% partikel micron na polutan kayaning contona, lebu rupa, haseup, PM 2.5, baktéri, lebu, bulu sasatoan, jeung sajabana bakal disaring tina hawa sarta ngaronjatkeun iklim indoor anjeun jadi nyata. Cocog jeung pamakéan sapopoé di imah, kantor, kitchens, kamar barudak jsb ku ukuran kamar ngeunaan 15-25㎡.
  • 【Modus beberesih 4 3 sarta fungsi timing】 4 modus beberesih: mode / Speed ​​High / saré Otomatis / Average Speed: Anjeun tiasa nyaluyukeun kakuatan beberesih ka kualitas hawa, modeu pokus calakan nembongkeun kualitas hawa ambient. The mode sare 29dB ensures hiji lingkungan saré matak ngaganggu. The otomatis tina cleaner hawa bisa otomatis ngahurungkeun atawa mareuman nurutkeun 1, 4 atanapi 8 jam, kukituna nyimpen énergi berharga.
  • 【Tampilan kualitas Air】 The Smart sensor Téhnologi gancang ukuran kualitas hawa di imah Anjeun. alat-alat kami boga otomatis ngagantian panginget filter diwangun-di. Sanggeus cleaner filter ieu dipaké jam 2000, ieu recalled ku cara maké hiji LED pikeun ngaganti Reinigungsfiltes. Pikeun hawa sehat jeung seger, urang nyarankeun yén anjeun ngarobah filter nu rutin.
  • 【2 jaminan sataun tur rojongan hirupna】 RoHS CE sertifikasi. Urang nawiskeun jaminan duit-balik 30 poé, hiji jaminan 2-taun sarta rojongan hirupna kana produk urang.
  • 【Tekanan High ion négatip generator】 Pasang 5 juta / cc kacida ngumpul Sauerstoffnegativion bébas yén partikel sésana bisa terurai dina hawa, baktéri sakaligus killing sarta ngaronjatkeun kualitas hawa. Sajaba ti éta, ion négatip bisa ngamajukeun métabolisme manusa, ngaronjatkeun fungsi lung, ngaronjatkeun sare, ngaronjatkeun kaséhatan sakabéh, aranjeunna dikawasa bebas tina antargugusna, ogé jeung bisa jadi diperlukeun jadi switched sareng mareuman.
Bestseller Nr. 7
itenga universal Filter karbon diaktipkeun / Saringan areng aktif anu cocog pikeun sagala juru masak - Cuttable - 47x57cm - Set saringan minyak + karbon diaktipkeun pikeun tampilan pawon anu bauan
  • Filter dua kali sareng karbon karbon / diaktipkeun saringan
  • Kalayan sisi bodas, gajihna kaserep sareng sisi anu dilapis sareng karbon diaktipkeun ngajamin dapur anu henteu raos.
  • Cocog pikeun kapotong tukang masak (ukur motong sareng sapasang gunting)
  • Sizing: 47x57cm
tawaranBestseller Nr. 8
Dehumidifier kalawan areng awi organik Säckchen.Luftreiniger pikeun ngaleupaskeun bau di Room, Mobil, footwear, kantong olahraga, mandi, WC, Tiergerüch, bodor, warna: tampilan héjo
  • 4er siapkeun (75g) Air nyucikeun ngalawan odors pikaresepeun dina hirup kamar, mobil na mandi, bau kesang dina sapatu na kantong gym pikeun freshness alam. Warna: héjo Lampu
  • The areng awi ieu ecologically na sustainably ngurangan. The Duftsäckchen nahan ngadeukeutan 2 1 years- sakali hiji bulan keur 2Std. panonpoé diatur sakabéhna kana reactivate karbon diaktipkeun. Saatos 2 taun, anu areng awi tiasa ngajadikeun ogé ngagunakeun sakumaha pupuk jeung ngeusi karbon diaktipkeun anyar
  • Sampurna dina mobil ka beku ti Cakram ti jero ulah. Prinsip nu sarua manglaku ka kulkas
  • Teundeun geulis, kantong éta hiasan ku panon ka tempat nu dimaksud atawa hang. The areng awi absorbs asor tina hawa, boga pangaruh antibakteri ngalawan kapang jeung metot partikel ngabahayakeun sarta allergens tina hawa. Ngurangan odors piaraan babari ambek, kawas 'anjing baseuh' atawa litter
  • Bari fresheners hawa sejenna biasana parfum hawa ngan penetrating, cleans sarta nyaring éta kantong awi hawa goréng pikeun bau pikaresepeun tur nétral
Bestseller Nr. 9
LA BELLEFÉE Aktip Karbon Awi Asli Awi Diaktipkeun Bumi Karbon Berbasis Air Car Freshener Mobil Asli & Spasi Freshener mangrupikeun tampilan bau bau (4x75g 2x200g)
  • 🚪 【PACKAGING】: 6er Pek deodorant awi awi dina karung burlap, bebas seungit-gratis bahan kimia, sareng henteu beracun.
  • 💝 【CAMPURU】: 4 * 75 g, 2 * 200g, kantong 200g tiasa dianggo dina papakéan, lomari lapis atanapi di dapur; Kantong 75g idéal pikeun sapatu atanapi kantong olahraga.
  • UN FUNGSI】: Saringan sareng murnikeun hawa baktéri, alérgi, kapang, bahan kimia sapertos bénsin, amonia sareng aldehida. Karbon awi diaktipkeun alami nyerep bau goréng.
  • BEN 【【USER-FRIENDLY】: Tas dehumidifier tiasa dianggo sacara praktis di mana waé. Kantong nyerep bau ieu kedah digentos sakali sakali sataun sareng ngan peryogi menit 60 di panonpoé diaktipkeun.
  • 💝 【100% SATISFACTION】: Kami nawiskeun ngabalikeun duit pinuh sareng mulih upami anjeun ngalaman masalah saatos nampi produk. Ngan wartosan kami sareng kami bakal ngurus éta.
Bestseller Nr. 10
Airthereal MA10K-PRO Industrieller Ozongenerator Geruchskiller,10.000mg/StdAnzeige
  • HOHE KAPAZITÄT: Neue Version 10.000mg/Std. mit 5-Jahres- oder 20.000-Stunden-Lebensdauer. Ozone production deodorises and sterilizes your room from odors, bacteria and viruses.
  • FÜR GROßEN RAUM: MA10K-PRO ist ideal für Ihre Büros und Zimmer, Hotels und Farmen, Rauchen, Haustieren, Gerüche, muffigen Keller, Auto, Boot, Krankenhaus, Schule und Kindergarten, Wasser und Feuer beschädigte Bereiche und andere große Räume.
  • NUR IN EINEM LEEREN RAUM VERWENDEN: 120 Minuten Timer und HOLD-Modus. Und empfehlen wir dringend, den Timer vor dem Verlassen des Zimmers zu stellen, stellen Sie sicher, dass niemand (auch keine Haustiere) im Raum ist, wenn das Ozongerät arbeitet.
  • TRAGBAR UND EINFACH ZU TRAGEN: Ausgestattet mit einem isolierenden Gummigriff, können Sie den Airthereal MA10K-PRO Ozongenerator überall hin mitnehmen.
  • GARANTIE & WARTUNG: AC 220-240V 50Hz. Deutsche Anleitung. Wir bieten 3 Jahre Garantie. Bei Fragen oder Unzufriedenheit kontaktieren Sie uns bitte. Wir werden Ihr Problem so schnell wie möglich ansprechen.
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...