Senén, Agustus 19, 2019

kaamanan

dunya pinuh tina petualangan ... na bahaya. Ngan lamun leuwih saeutik ngawitan ngajajah dunya maranéhanana. Éta nu sok jadi nimble yén kolotna bisa nuturkeun aranjeunna boro. sabagian seru dina peringkat Crawling, nalika kids téh ujug-ujug jadi mobile anu sakitu imah unsafe. Bari tetep eta jurus pondok nyaéta inattentive, mangka mindeng katempo: A bang nyaring na clatter ngadat ka vas kana taneuh. Ngeunaan misalna hiji mishap leutik anjeun bakal mopohokeun euweuh aduk hébat sarta nempatkeun vas hareup dina tempat anu aman. Tapi aya kaayaan tebih brenzlichere nu teu malah hayang ngabayangkeun di jéntré. Kituna, bapa disarankan ogé nungkulan masalah sakumaha mimiti salaku kaamanan mungkin di imah

Pulisi mobil on roadside nu
playpen
armbands inflatable

floats panangan

Di panganyarna dina awal musim panas mandi hareup, kids rék luncat dina dina cai tiis. Naha ngojay kolam renang, situ, kolam renang atawa mioga kolam renang, caina metot ...
babyphone

monitor orok

Orok monitor - pikeun kaamanan beuki di Lawu nu boro indung a teu sieun yén orok dina binih bisa lumangsung nalika hal ...
sitzerhoehung

korsi booster

Jok booster mangrupa on biwir dulur urang sarta aya dina mobil, contona, salempang ngeunaan ngabogaan barudak leres kaampeuh jeung nambahan dina mobil. Kusabab ...
Budak dina korsi mobil

korsi anak

Langkung kaamanan pikeun babies jeung barudak ngaliwatan kaamanan korsi anak mobil luyu asalna munggaran. Naha dina usum liburan, di jalan ka balanja atanapi ...