pompa payudara

0
1247
pompa payudara

Pitulung Orok ngaliwatan pompa payudara

Malah saméméh eta mana anu ka dinya mésér sagala hal keur orok, awak anjeun geus digawé teuas pikeun adaptasi jeung generasi saterusna. Di sagigireun ngaganti rahim pikeun kakandungan, nu robah tina breasts sabagian keuna. Tapi sakapeung, sok diet alam teu bisa dipake saperti rencanana - lajeng a pompa payudara pohara mantuan.

Parobahan dina pinareup awéwé nalika kakandungan

paeh pinareup awéwé manusa, kawas sagala spésiés séjén ngeunaan kera, kahiji mangrupa ciri seksual penting, Lalaki anu hijina jalan asup jeung luar tina kakandungan jeung lactation breasts kabentuk. Tapi nalika kakandungan parobahan hormonal lumangsung dina awéwé nu mangaruhan buah dada. Bari luar tina kakandungan, jaringan glandular tina kelenjar susu biasana mangrupa aktif sarta henteu ngahasilkeun susu, nya eta parobahan hormonal diaktipkeun nalika kakandungan. parobahan ieu dimimitian sababaraha bulan saméméh kalahiran anak anjeun sarta nyieun sorangan dirasakeun ti luar ngaliwatan tumuwuh pisan signifikan tina breasts. Tumuwuhna externally ditingali nyaéta tumuwuh kuat tina kelenjar susu alatan dina dada, sabab kudu ngahontal hiji ukuran sateuacan kalahiran, di hiji sisi ngamungkinkeun hiji produksi susu cukup pikeun gizi tina Orok na di sisi séjén sorangan kudu ngahontal volume antara hidangan orok jumlah cukup spasi pikeun nyimpen susu dihasilkeun nyadiakeun.

tawaran
Breastpump Medela ayun - pompa payudara listrik, Swiss Iklan alat médis
  • Salah sahiji quietest payudara listrik hiji sided ngompa dina pasaran. Idéal pikeun poéan keu breastmilk. Dua-fase téhnologi ekspresi basis panalungtikan mimics nu nyusu alami orok dina buah dada
  • alat médis ku parusahaan Swiss Medela
  • Merenah pompa payudara listrik kalayan tingkat vakum adjustable individual. Keur positioning katuhu PersonalFit Breastshield Anjeun bisa milih antara lima ukuran. Ukuran M nyaeta dina pompa payudara kaasup ayun
  • Gampang keur ngumpul, pamakéan jeung beresih. Kalawan tas Medela Gancang Beresih di asesoris tina pompa payudara ieu disinfected dina menit
  • Pikeun breastfeeding pikaresepeun nawarkeun Medela suplemén Leungit Asesoris: kantong susu payudara Medela, Contact nipple shields, PureLan nipple Cream, teats Calma, hampang payudara disposable, hampang hydrogel pikeun nipples nyeri jeung retak

Awal aliran susu

Bari tumuwuhna kelenjar susu sahingga sakabéh payudara Anjeun dimimitian bulan sateuacan kalahiran éta, aliran susu tetep kaluar acan sapinuhna dina tahap ieu. Ieu kusabab susu pisan béda dina dinten munggaran sanggeus lahir tina susu engké di handap na aya ti pisan pentingna pikeun orok. nu disebut nyuntik susu mangrupa hormon oksitosin dipicu. hormon ieu téh jawab loba pisan prosés na awak manusa nyaéta krusial. Ieu mangrupakeun Féromon na endorphin, nu sakitu legana jawab luar kakandungan asih jeung beungkeut antara dua urang. Salila ngalahirkeun, mangka dihasilkeun dina jumlah badag, sabab ngabalukarkeun kontraksi rahim. Dina kalahiran téh kuli, bari oksitosin salila sanggama jeung orgasme geus kalibet dina tur jawab angkot spérma ka endog. Tapi malah sanggeus kalahiran oksitosin penting keur orok. Hiji wilayah awak, anu dikirimkeun ka jumlahna ageung hormon ieu téh tepi ka nipples atawa Brustwarzenvorhöfe. Aya, hormon tina babies dicokot lamun vacuuming na strengthens beungkeut indung-anak. Tapi dina titik ieu susu teh aya mimitina leuwih penting. susu Ieu hususna dina dinten munggaran sanggeus lahir nyaeta téhnisna bener colostrum disebut. istilah séjén anu susu heula, Vormilch, colostrum jeung sababaraha ngeja alternatif istilah ieu.

Pentingna suckling alam

Salila colostrum nu mah béda ti susu biasa, mangka ngarobah dina waktos anu sareng malah dina sababaraha jam dina wangunan na. The colostrum, anu anjeunna nyuntik dina kalahiran pisan euyeub protéin sarta nyadiakeun bayi hiji idéal mimiti dahareun sanggeus eta dipegatkeun tina suplai ngaliwatan umbilical cord. Colostrum ngandung tinggi eusi protéin teh vitamin A jeung natrium klorida, Salaku uyah a, dina konsentrasi luhur, bari lemak sarta gula téh ngurangan munggaran. Salian gizi sababaraha komponén kaasup nu masih immature pikeun sistim imun anu penting. Ieu kaasup antibodi tilu béda, limfosit, sababaraha cytokines, lysozyme, komponén komplemén, lactoferrin na lactoperoxidase. Sajaba ti éta, nu mindeng ngandung saeutik getih anjeun nu sistim imun masih immature anak anjeun anu masih dirojong. bahan sejen nu faktor tumuwuh nu merangsang greatly ngembangkeun anak anjeun dina dinten munggaran. Sajaba ti éta, colostrum miboga éfék laxative nu ngarangsang dicerna sarta limbah zat anu akumulasi nalika kakandungan dina saluran pencernaan, disebut meconiumBisa dikaluarkeun gancang. Ieu parobahan komposisi dina periode ngeunaan jam 18 1,5 ka poé sanggeus kalahiran sarta sabudeureun 5 poé pascalahir, kelenjar susu anjeun ngahasilkeun susu payudara normal.

Masalah breastfeeding jeung alesan sejenna pikeun pompa payudara

Alatan éta ngan dipedar di jéntré pentingna breastfeeding alam, utamana dina mangsa sababaraha poé munggaran sanggeus lahir, anu patok anu mangrupa pompa payudara mimitina niatna discouraged. Sanajan kitu, ieu bakal susah pisan dina tahap ieu kusabab breasts anjeun ku pertumbuhan kuat ngabareuhanpisan sensitip sarta di awon inflamed bakal. Sajaba ti éta, bisa jadi yén Saluran susu nu ditutupan ku kulit, anu tiasa langsung handapeun kulit kumpulkeun gelembung susu, nu lajeng buka ukur ku suckling nu. Pamustunganana geus newborns boga nyerep pisan tinggi, anu jadi parah stretched nipples nya mangsa breastfeeding sahingga malah leuwih tapis. Sanajan kitu, bari kudu nyandak ieu salaku indung anyar di beuli jeung demi anak anjeun ogé kudu jadi engké pompa payudara nyieun hiji solusi idéal jeung diet anak maranéhanana leuwih nyaman. sareng pompa payudara Anjeun gaduh kamampuhan pikeun ngadalikeun gaya nyeuseup diri naha breasts nya teu jadi niatna stressed. Dina kasus langka mana komo sanggeus kalahiran hiji suckling alam teu geuwat mungkin, a pompa payudara pitulung bayi anjeun anjeun atoh pikeun kadaharan kalawan susu sorangan.

tawaran
tampilan transparan Philips Avent SCF332 / 01 Electric kanyamanan tunggal pompa payudara
  • Pikeun posisi diuk alam pikaresepeun lamun ngompa berkat desain unik
  • Unik urut cushions na beungeut velvety pikeun ngarasakeun kulit pikaresepeun
  • Nyadiakeun mode stimulasi hipu tur tilu Abpumpeinstellungen
  • Gampang ngagabungkeun payudara sarta botol dahar
  • Lingkup suplai: Philips Avent SCF332 / 01 Electric kanyamanan pompa payudara tunggal 1x Naturnah botol (125ml) 1x Naturnah mamat keur newborns, 1x Cap pikeun neundeun susu, 2x hampang dada pikeun poé, 2x hampang dada keur peuting, 1x mémbran cadang

Mangpaat anu pompa payudara

lamun éta pompa payudara teu kudu dipaké salaku awal salaku kalahiran alatan breastfeeding pikeun sagala rupa alesan teu mungkin, mangka boga utamana mangrupa pamakéan praktis. The diet anak jeung susu Anjeun kudu boga Masih hirup tina 12 bulan rengse. Sanajan kitu, ti ieu pisan stres keur anjeun dina ngajalankeun panjang sarta sababaraha kaayaan saukur teu mungkin mun Mantri anak, nyoco jeung botol hiji alternatif idéal. Bari aya sababaraha produk pangan diganti, tapi geus susu awak anjeun masih pilihan pangalusna. éta pompa payudara ngamungkinkeun pikeun ngompa Anjeun susu ieu extent sababaraha on stock. Ngaliwatan stock ieu, Mantri jeung ngompa tina susu dina situasi teu nguntungkeun ragrag jauh, nu ogé méré Anjeun peuting sahenteuna rada leuwih tenang.

Milih pompa payudara katuhu

Lamun milih ka pompa payudara Anjeun boga pilihan antara sabagean listrik dioperasikeun sarta sacara manual mun milih modél Actuated. Duanana jenis numput payudara boga kaunggulan jeung kalemahan sorangan. Model nu leuwih mangpaat, kituna gumantung kana kumaha mindeng éta pompa payudara rék dipaké atawa butuh. model nu dioperasikeun sacara manual merlukeun tanaga gawé manual, jadi kakuatan otot Anjeun pikeun operasi. Ieu tiasa pisan tiring dina ngajalankeun panjang tur di awon inflamed tendons dina ngabalukarkeun pigeulang. Sajaba ti éta, ngompa ku leungeun anu comparatively slow. Kauntungannana nyaéta yén pompa payudara manual marahmay nyaéta. Prosés ngompa bisa leuwih hadé dikawasa ku leungeun, nu disarankeun pikeun anjeun lamun gaduh breasts sensitip pisan sarta pohara jengkel. Sajaba ti éta, hiji pompa payudara manual teuing quieter, Mana mangrupa kaunggulan mun anjeun kudu ngompa kaluar ngan gigireun orok keur sare Anjeun. Kurangna engine ogé boga kauntungan tina model ieu nu tina sumber ayeuna bebas aya. Sanajan kitu, lamun pisan mindeng ngompa kaluar peryogi atanapi sahenteuna hoyong, teras hiji pompa payudara listrik bermakna. Motor di pompa nu nyiptakeun pisan seragam jeung nyeuseup tinggiKukituna bisa gancang ngahontal polumeu nu dipikahoyong. Dina waktu nu sarua kakuatan nyeuseup luhur teu ganggu pisan sabab breasts Anjeun perlu dipaké leuwih hadé dina pamakéan biasa tina eta. Sanajan kitu, disadvantage hiji yén anjeun gumantung supply listrik. Ieu beda antara hiji Powered kalawan accu pompa payudara listrik jeung dioperasikeun ku kakuatan listrik sambungan kabel breastpump, Vérsi nu katuhu keur anjeun, anjeun kudu mutuskeun pikeun diri. Upami anjeun hoyong pikeun ngompa susu di imah ukur, model kabel ngajadikeun beuki akal pikiran. Lamun hayang ngagunakeun alat nu dina lebet nu, batréna téh praktis penting sabab salawasna ngan disebutkeun bakal neangan hiji outlet. Dina unggal hal Kadé ukuran tina cangkir nyeuseup kana breasts Anjeun fit. a patokan nyaéta yén Nyeuseup cup ukuran areola nu kedah. Duanana kana leutik jeung ka cangkir nyeuseup badag anu uncomfortable na impede proses ngompa jeung ngairitasi breasts Anjeun perlu. Dina kontéks ieu éta ogé penting yén ujung cup nyeuseup nyaeta padded lemes. Ku kituna, cup nyeuseup getih hadé mun dada anjeun, sangkan anu vakum bisa ngurusan hadé tur breasts Anjeun bisa luput. Mun di mamang, nguji modél séjén!

Lansinoh 50252 - tampilan pompa Manual payudara
  • Lightweight - hijina 112 gram
  • Sepi tur éféktif ngompa
  • Cocog jeung dishwasher
  • téhnologi mémbran modern
  • Kantun eta na ngumpul

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...