Realkredit

0
1094

The KPR

Hiji varian injeuman teh Realkredit, Teu kawas lending tradisional ku hedging kalawan panghasilan bulanan hiji nilai sipat ieu dipaké salaku pawn dina formulir ieu kiridit salaku jaminan. Ku kituna sanajan borrowers kalawan rating kiridit cukup atawa Schufa négatip bisa datang ka injeuman.

Naon ngajadikeun KPR?

Sakumaha aturan, nu boga sipat nerapkeun pikeun injeuman jangka panjang nyata sangkan bisa nedunan di imah maranéhanana atawa ngaropea home ditanggung sorangan atawa renovations. Salaku nilai REM atawa KPR bari harta bisa dipaké dina bentuk hiji KPR atawa KPR dina. Sanajan kitu, dina kiridit nyata bisa ogé dipaké pikeun ngaronjatkeun liquidity ayeuna.
Laju minat bisa lumangsung boh dina floating tapi pageuh. Salaku wates lending éta biasana 60 persén nilai sipat mortgaged. Ku bengkahna kiridit aman wates lending luhur bisa diatur individual.

Naon téh bengkahna kiridit aman?

A bengkahna tina pinjaman KPR perlu iraha wates lending kedah luhur biasa 60 persen sarta assessment résiko nyata hadé anu diperlukeun. Dina prakték, bedana nu dijieun antara nyata jeung real estate kiridit bengkahna palsu.

The KPR bengkahna nyata

Di dieu, jumlahna gajian 2 anu réngsé, hiji disebut judul KPR sarta terus kecap injeuman nu geus diamankeun ku pendaptaran darat. The total injeuman nyaeta sahingga "beulah" jadi dua bagian, kitu dibagi.

The palsu KPR bengkahna

Dina bengkahna KPR spurious bagian tina hiji kiridit nyata normal jeung wates 60 persen lending ieu unwound, jumlah sésana ieu digambarkeun ku normal injeuman pribadi diala. Dina lending ieu sakabeh kaayaan nu mung diasupkeun kana perjangjian kiridit.
Pikeun meunang KPR a, peminjam kudu dilarapkeun ka lembaga kiridit tangtu, lantaran teu unggal lembaga keuangan bakal Award a kiridit nyata.

Anu nawarkeun hiji kiridit aman?

Lamun hoyong candak a kiridit nyata, anjeun bakal manggihan nu teu unggal bank nawarkeun formulir ieu gajian. Salian lembaga kiridit KPR husus, pausahaan handap miboga kamampuh napelkeun kiridit husus ieu.
Ieu kaasup tabungan bank, bank koperasi tur masyarakat wangunan jeung bank komérsial. Saacanna kacindekan tina kiridit nu aranjeunna kedah ngawartosan sorangan merta boga kaayaan béda. Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna nyimpen duit.

kaayaan naon kudu jadi dina bagian tina peminjam nu patepung?

Dina raraga neangan kecap injeuman nu geus dijieun ku aset nyata, syarat tangtu kudu patepung:
- Pausahaan kiridit kudu boga lisénsi pikeun gajian real estate, mun sahingga dileler karya dumasar kana gajian real estate.
- Nilai harta wajib ku ahli bebas ngaliwatan dokuméntasi jeung evaluasi tina nilai pasar ayeuna jeung nu dimaksud nilai jaminan rengse.
- Nilai pasar harta kudu dipariksa dina interval nu sarua sapanjang hirup ti injeuman. The legislatif mandates nu kudu ngalakonan resensi sahenteuna sakali unggal tilu taun di hiji Realkredit pribadi dileler di gajian komérsial malah dina 12 bulan.
- peminjam kudu geus sahingga tinggi insured ngaliwatan asuransi sipat husus sipat-Na pikeun ngaku.
- lender ogé kudu bisa ngalaksanakeun jum'atan nilai sipat dina kaayaan darurat.

kacindekan

A KPR tiasa cara hébat nginjeum duit tanpa kiridit cukup atawa panghasilan bulanan cukup dina istilah panjang. disadvantage teh nya eta formulir ieu kiridit téh ngan keur boga real estate sual. kaayaan hirup robah na anjeun teu bisa minuhan kawajiban mayar na on waktu, supaya bisa hartosna nu leungit harta anjeun ka lender nu. Ku alatan éta, kacindekan tina kecap injeuman KPR kudu dianggap taliti.

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...