Respirator

0
1385
atemschutzmaske_copyright

Respirator

Ngambekan nu hiji asam, gas atawa particulate masalah, éta pisan picilakaeun pikeun kaséhatan. Masalah kulit téh yén polutan disebutkeun mangrupakeun napas ampir halimunan. méré panangtayungan kaamanan lumrah Respirator Sistem filter béda pikeun nyegah cara sapertos anu sipatna bayah sarta saluran getih. Pikeun urusan particulate, aya duanana standar bentuk cup ogé satengah masker jeung hiji filter terpadu. Nu sahiji respirator béda téh katuhu pikeun anjeun sahiji, diatur ku tingkat perlindungan.

Tingkat perlindungan di respirator dibagi tilu kategori

FFP1:

Respirator nu digolongkeun dina FFP1 panggung, nawiskeun ukur éfék pelindung slight of respirator sapertos umumna dipaké nalika digawé haseup objectionable atawa lebu nu teu injurious pikeun kaséhatan.

  • Perlindungan ngalawan lebu picilakaeun
  • Perlindungan ngalawan lebu non-fibrogenic
  • maksimum 25% leakage sakabéh
  • paparan Mikrobiologi wates 4 kali ngaleuwihan

Hiji masker pireu ditandaan ku FFP1 tingkat, cocog pikeun lokasi dimana aya dusts fibrogenic diharepkeun. The respirator kategori FFP1 nyaring nepi ka 80% tina partikel anu perenahna dina hawa. Dina panyalindungan kuli di respirator ieu bisa ukur dipaké ka kali 4 maksimum wates paparan Mikrobiologi.

FFP2:

A pangaruh pelindung sedeng ngalawan padet, cair jeung partikel ngabahayakeun nawiskeun FFP2 respirator tina hambalan anu. respirators ieu bakal bisa dipaké jeung paling dipake kalawan parabot kakuatan sarta kami geus dicokot panyalindungan nyukupan

  • Perlindungan ngalawan lebu ngabahayakeun padet
  • Perlindungan ngalawan cair ngabahayakeun lebu, aerosols jeung haseup
  • Perlindungan ngalawan partikel fibrogenic
  • maksimum 11% tina total leakage
  • paparan Mikrobiologi watesan kali 10 maksimum ngaleuwihan

Dina masker debu halus nu ditandaan ku FFP2 panggung, anu idéal pikeun lingkungan gawé nu digawekeun ku zat mutagenic-robah & ngabahayakeun. Kategori FFP2 respirator Ieu kudu bisa sahenteuna 94% tina partikel anu dina widang hawa. Rupi debu halus pikeun tingkat perlindungan FFP2 anu dipaké hususna dina industri pertambangan jeung logam. Dina kasus kawas, pagawe sanajan kalawan kabut, haseup na aerosols toksik kabaran. bahan ieu jadi dadasar pikeun ngembangkeun kasakit engapan jangka panjang sapertos kanker paru. Tapi ogé résiko panyakit sekundér kayaning jadi gering salaku tuberkulosis pulmonal aktip nyaéta tinggi

FFP3:

Respirator atawa filter respirator kumaha éndah nu FFP3 tingkat kaamanan anu bisa digolongkeun ngajaga ngalawan padet, partikel utamana toksik cair. Tahap FFP3 respirator anu utamana ngalawan bahan radioaktif, arteri, ngajaga dirina, énzim ngalawan zat kanker-ngabalukarkeun.

  • Perlindungan ngalawan lebu picilakaeun padet
  • Perlindungan ngalawan polutan karsinogenik
  • Perlindungan ngalawan polutan radioaktif
  • Perlindungan ngalawan virus jeung baktéri
  • Perlindungan ngalawan pori jamur
  • Maksimum 5% leakage sakabéh
  • Maksimum kali 30 exceeding nu predetermined OEL

Nalika respirators mangrupakeun bagéan tina FFP3 tingkat perlindungan, anu pamaké tina panyalindungan maksimum anu disadiakeun. Kusabab éta total leakage prescribed maksimum 5%, sahenteuna 99% tina partikel anu disaring FFP3 kelas respirator bisa dipaké madhab, utamana mah pikeun dipaké di industri kimia tina wates paparan Mikrobiologi teu ngaleuwihan maksimal 30 kali

Dina naon tingkat panyalindungan respirator nu uninga anjeunna dipikawanoh dina miang langsung ka respirator nu. respirator bisa kukituna jadi ditandaan dina warna luyu. Warna lapak konéng keur FFP1 tingkat kaamanan. Dina kaamanan sedeng nyirian respirator jeung biru warna pikeun FFP2 rengse. tingkat kaamanan pangluhurna di FFP3 respirator ieu ditandaan jeung beureum warna.

Ieu papayung husus ngeunaan aplikasi husus?

Anu prosés agén pangleyur-ngandung jam gawé, kudu dipake luyu jeung respirator husus. The respirator husus dibagi kana kriteria handap:

  • perlindungan engapan ngalawan gas organik jeung uap (A)
  • perlindungan engapan gas organik jeung uap (B)
  • asam panyalindungan engapan (E)
  • perlindungan engapan ngalawan amonia (K)
  • ngagabungkeun panyalindungan engapan (ABEK)

Naon rupi rupi béda?

Topeng Piala:

Dina cangkir topeng mangrupakeun debu halus nu kedah utamana stabil. Alatan kuatna husus, ieu tiasa gancang sarta nempatkeun dirina dina éta urang bisa ditempatkeun cangkir topéng dgn hiji leungeun, aya alusna cocog pikeun operasi sapopoé.

Faltmasken:

Saha remen di jalan na ngan aya kalana perlu a respirator dumasar kana kategori FFP1 ogé bisa ngagunakeun topeng tilepan. Wrinkles masker bisa diteundeun ci. Faltmasken kesang-padding disadiakeun.

masker husus:

Diantara respirators husus kaasup satengah topeng na raray topeng pinuh.

Satengah-topeng na raray topeng pinuh nawiskeun perlindungan paling éféktif ngalawan uap picilakaeun sarta gas. Naon tingkat panyalindungan carana satengah topeng atawa nyanghareupan topeng pinuh, dumasar kana éta diwangun-di filter. saringan ieu téh boh dibereskeun atawa terpadu pikeun nyocogkeun aplikasi Anjeun bisa jadi teu nyawaan diganti.

respirators ieu biasana dilengkepan sistem filter kualitas luhur supados lalawanan engapan bisa diteundeun low.

Naon kudu dianggap lamun meuli respirator a?

Anu respirator na benötig teu biasa atanapi henteu sapopoé, bisa Resort ka nu meuli masker disposable. Lamun respirator tapi dipaké remen atawa harian, jadi nu meuli masker reusable geus nguntungkeun dina jangka waktu nu moal.

Lamun meuli respirator a kudu dibayar ka klep a. klep The ensures yén pamaké ngabogaan suplai oksigén cukup tur dina waktos anu sareng dicegah ku kaluar tina hawa engapan ti fogging gelas nepi leaks.

Tangtu, miara kudu dicokot lamun meuli dina aréa nu respirator téh dipaké. Dina hal éta, meuli boga nungkulan kriteria tina kelas panyalindungan.

The Atemschutzmaske- ti panangtayungan jalma henteu indispensable

paeh Respirator geus narima ngaran béda gumantung kana pamakéan maranéhanana. Dina vernakular, eta oge ngan jadi masker oksigen atawa masker gas disebut. Dina jasa darurat sipil kayaning jurusan seuneu jeung THW dinya ogé dipikawanoh minangka Néglasari topeng pelindung. eta ngaranna dinten di séktor militér. Dina NVA tina urut GDR respirator ieu sacara resmi pasukan Topeng disebut. Ieu mangrupa hartosna éféktif panyalindungan ngalawan sagala jinis racun nu bisa diserep ngaliwatan napas tina awak Anjeun. Sabot respirator a subdivision dina nyanghareupan topeng pinuh sarta satengah atanapi saparapat masker dijieun. A fitur husus nyaéta partikel-nyaring satengah topeng. Kualitas unggal jenis ti respirator dihartikeun dina sagala rupa standar. Ieu kaasup en 136, 149 nu en na en 140. Saterusna, aranjeunna bisa dijieun tina silicone atawa karét pilihan. Duanana nawarkeun kaamanan loba nu leuwih luhur ti éta masker nu geus dilakukeun di hiji waktu tadi di kulit atawa tekstil bahan. Rupi anu convection-gumantung jeung model convection non-gumantung differed. Ogé, diferensiasi a nurutkeun kana tekanan topeng jeung topeng tekanan normal dilakukeun. The respirators diwajibkeun dina hiji leungeun ku militer, dimana prajurit bisa ditangtayungan tina racun na oge bahan pakarang kimia atawa biologis. Jurusan seuneu ogé moal bisa ngalakukeun tanpa respirators. Tanpa éta, dina kombinasi kalayan pakéan panas-pelindung, éta bakal jadi unthinkable yen patugas pemadam kebakaran bisa nyalametkeun imah ausbrennenden jalma. Tapi ogé aya dina panangtayungan kuli umum, respirator mangrupa bantuan mangpaat. Di dieu salah perlu pikir ngan sahiji beberesih tina sababaraha bak nu worker nu bakal disebutkeun jadi kakeunaan uap ngabahayakeun.

Nalika respirator, aya versi béda salaku masker full-beungeut jeung satengah topeng. Aranjeunna tina militer, tapi oge dipake ku jasa darurat dina panangtayungan kuli.

Ngembangkeun sajarah respirator nu

The prékursor mimitina tina respirator sabenerna geus ahir 19. Abad dipaké dina widang pertambangan. Aya disebut respirators pikeun pamakéan ku nu rél tina panambang kudu ditangtayungan tina lebu, nu teu bisa dihindari dina degradasi bijih jeung batubara ku alat-alat pertambangan bawah tanah. Ieu model pisan basajan mana lebu nu geus dihapus ku filter tekstil ti hawa urang hirup. deployment militér kahiji maranéhanana miboga topeng engapan dina waktu Perang Dunya Kahiji. Di dieu pasukan ti konsékuansi tina serangan ti lawan kedah dijagi ku pakarang kimia munggaran. Ieu diperlukeun ngembangkeun qualities anyar dina sealing komo jeung saringan. Élmuwan pangheulana saringan karbon pikeun ngabersihan hawa kami ngambekan dipaké dina respirator, nya éta hiji Rusia ngaranna Nikolay Zelinsky. penemuan na balik deui ka 1915. Dina Perang Dunya I masih masker anu dipaké, anu anu utamina dijieunna tina bahan tekstil impregnated. Loba model henteu acan sempet ngan nimukeun filter karbon, tapi anu dilengkepan filter dijieunna tina katun atawa teu boga filter. Jeung kamajuan perang, respirator ka garap. Aya anu nimukeun saringan yén spésiés béda bisa diserep ku bahan kimia. Sarta alatan kuda di 1. Perang Dunya tetep penting "pakarang perang" anu respirators husus geus ogé geus dimekarkeun pikeun aranjeunna. Dina Perang Dunya II. Mangka "masker gas rahayat" anu maju. Manehna masihan eta dina versi for geus dewasa sarta barudak kukituna disebarkeun ka sipil. Antukna, éta hoods gas éta disebut ditingkatkeun encountered.

respirator mangrupa perkembangan saterusna dina panutup lebu dipaké dina widang pertambangan. The masker gas anu jadi leuwih efisien ngaliwatan jenis anyar saringan.

Desain has a raray topeng pinuh

The topeng awak masker full-rupi dijieunna tina karét atawa silicone. Cai mibanda boh salah sahiji atawa dua nempo jandéla nu disambungkeun ku pigura sealing ka awak topeng. Pinuh masker beungeut dua jandéla nempo nu leuwih umum, utamana di aplikasi militér sabab bisa diangkut spasi-nyimpen. Saterusna, hiji beungeut topeng pinuh gaduh klep, ngaliwatan nu hawa exhaled ieu discharged ka luar. Anjeun gaduh hiji topeng jero atawa saluran hawa ngaliwatan nu asup kana hawa seger. Anjeun kudu napas mimiti ngaliwatan filter nu ogé mangrupakeun komponén dasar tina hiji raray topeng pinuh. Leuwih ti éta, sanajan mangrupa diafragma ucapan jeung abah, sarta hiji tali taktak pilihan aya. A formulir husus ngeunaan banding téh bisa nyambung respirator sareng helm pelindung. Éta téh dibawa kana pamakéan utamana dina layanan seuneu na di wewengkon militér. Dina kasus respirators militér, abah mindeng diganti ku dijieunna tina karet na tiung kituna pisan fléksibel. Loba masker gaduh tali a. Ambéh maranéhanana tiasa nongkrong gunana sabudeureun beuheung na. Dina penerbangan model anu baku ku bracket kalawan mana maranéhna bisa ngagantung dina jangkauan. Ayana Topéng jero boga utamana pikeun nyegah fogging di nempoan jandela tukang. ahli dina speaks of ngaminimalkeun nu "hanca spasi maot". Dimana euweuh topeng jero téh hadir, hawa seger disalurkeun sapanjang ngaliwatan Saluran hawa husus kana tetempoan-kaca pikeun nyegah fogging. Pikeun nyanghareupan topeng ngawengku nu tiung respirator nu nyadiakeun transisi ka duanana di helm jeung jas pelindung pinuh. Tanpa extras ieu eta diterapkeun di kaamanan Mikrobiologi dina industri konstruksi atawa bisa dipaké salaku Resort panungtungan pikeun tujuan ngewa. Dina nyanghareupan pinuh topéng duanana model semi-kaku jeung kaku anu loba dipaké.

Nyanghareupan topeng pinuh dijieunna tina karét atawa silicone sarta boga hiji topeng batin, Alternatipna, hiji sistem saluran hawa, sarta hiji atawa dua jandéla dibuka. A subspésiés teh tiung respirator.

Naon dicirikeun hiji satengah topeng sarta topeng lebu?

The lebu topeng anu dimaksud dina éta seni salaku partikel-nyaring respirator. Ieu lingku satengah-topeng, irung jeung sungut pamaké. Kukituna wewengkon aplikasi anu dugi margi aranjeunna henteu nyanghareupan topeng pinuh mawa sarupaning panon ngajagaan paralel tina racun ngabahayakeun sarta polutan lianna. The mungkin sealing henteu sakumaha éféktif ukur ku contours tina irung, sakumaha anu mungkin ku raray topeng pinuh. Aranjeunna utamina di wewengkon kaamanan Mikrobiologi, contona dina widang pertambangan atawa di konstruksi anu dipaké. Éta téh Alternatipna disebut masker lebu jeung ayeuna dijieun sagemblengna tina hiji bahan nyaring. Partikel-nyaring engapan topeng ngajaga saluran pernapasan tina wearer di hareupeunana utama aerosols oily atawa cai. filter nu gawéna dina prinsip electrostatics. Kusabab ditambah zat ngabalukarkeun kanaékan lalawanan hawa sahingga leuwih waktos kakuatan gede anu diperlukeun engapan, aya aturan pisan husus keur sabaraha lila sapertos masker debu halus kudu dipaké. Klasifikasi tina satengah topeng bisa kapanggih dina standar en 149. Ieu béda jeung nu satengah-rupi di tilu kelas. Di kelas FFP 1 leakage kasebut di klep ka gempur mun 25 persen. Cocog satengah topeng ieu keur dipake ukur keur zat anu henteu beracun sarta ulah fribogen. Prinsip nu konsentrasi teu ngaleuwihan opat kali nilai naon anu umumna jadi diidinan malah di gaw a lumaku di dieu. Perlindungan pangalusna, anu FFP3 kelas topeng satengah anu leakage teu kudu jadi leuwih ti lima persén. Ogé bisa dipaké pikeun panangtayungan ngalawan zat radioaktif jeung zat karsinogenik, sarta ogé ngajaga ngalawan asupna mikroorganisme kana rél pamaké. eta bisa dipaké dina konsentrasi anu peunteun nepi ka tilu puluh kali rentang anak, nu diidinan tanpa pakean pelindung di workstation a.

Satengah topeng lumangsung ngan ngaliwatan irung jeung sungut. Hal ieu ngajadikeun anu segel sampurna hésé. Satengah topeng anu terstruktur nurutkeun standar en di kelas béda.

Operasi respirator nu

Dina operasi respirator kasebut dibédakeun nurutkeun model sarta varian regulator ku respirator filter. Satengah masker bisa dicokot, contona, ngan ku respirator filter. Ieu lolobana gawé bareng prinsip éléktrostatik, saringan anu dipaké pikeun nyaring kaluar lebu anu ngagantelkeun langsung ka filter nu. Ieu boga disadvantage nu lalawanan tumuwuh bisa nungkulan ku inhalation dieu. Kituna, maranéhanana disebutkeun dina perda kaséhatan sarta kaamanan maksimum kali maké kudu dititénan di dieu. masalah sejen timbul nalika wearer nu breathes pisan datar. Lajeng, hawa teu sahingga disilihtukeurkeun na eta bisa ngabalukarkeun kamacetan karbon dioksida di jero satengah topeng. Ieu nyiptakeun résiko tina unconsciousness, nu disebut dina seni salaku trapping hawa. résiko Ieu lumangsung sagampil ogé alat sirkulasi nu beroperasi dina prinsip tina pendulum engapan. Dina respirators kalawan regulator a, a tekanan négatip jero topéng geus effected ku pamaké ngaliwatan inhalation nu. The regulator kuasi ngagantikeun hawa dileungitkeun ngaliwatan tekanan bébédaan. Tekanan mean achievable mangrupa watang jeung paling respirators antara 4,5 sarta dalapan. ngalir hawa dilacak leuwih boh topeng jero atawa ngaliwatan Saluran hawa husus di / visor nu / n sarta ambéh maranéhanana bisa kabut dicegah. Breathes pamaké ti klep inhalation ieu otomatis ditutup sarta klep exhalation. Di dieu, hiji tekanan positif dina interior topeng dijaga ku beban cinyusu dina klep exhalation, nu biasana dina 3,5 bar. Ku kituna, penetrasi tina racun ngaliwatan klep exhalation na leaks sejenna dina topéng geus dicegah. The unnoticeable tungtung ku résistansi inhalation nyaeta dina layar ieu handap tinimbang nu ti satengah topeng sareng filter. Sanajan kitu, dina mangsa exhalation, résistansi boga bisa nungkulan.

Pikeun respirators kalawan régulator on gempur nu kakuatan gede perlu. Pikeun masker filter nu lalawanan salila inhalation nyaeta nyata gede.

topeng anu sistem nu aya?

Lamun sistem respirator kalayan tekanan normal sarta overpressure anu dibédakeun. Duanana mibanda kaunggulan jeung kalemahan nu kudu ditimbang sateuacan milih dinten.

Dina sistem topeng ayeuna dipake kana topeng tekanan positif jeung ngabedakeun tekanan topeng normal. Tekanan topeng normal bisa dipikawanoh yén gandeng of regulator ngabogaan hideung atanapi bulao nyirian. Jero percetakan normal topéng tekanan hawa sarua salaku prevails di wewengkon luar. Tekanan di jero respirator kasebut diawaskeun ku regulator sarta dilereskeun. Jeung topeng print normal mangrupakeun résiko anu polutan bisa nembus kalawan leaks leutik. Ngabalukarkeun dihasilkeun nalika vakum inhalation anu perlu jadi saimbang deui ngan ku regulator anu. Di sisi séjén, leungitna jumlah gede tina hawa exhaled geus dicegah ku tekanan topeng normal. Dina topeng tekanan, hiji tekanan hawa nu ngeunaan opat mbar luhur tekanan hawa ambient téh hadir. inhaling Ieu pakait signifikan torek, nu boga pangaruh positif utamana kalawan exertion fisik. aspék positif séjén nyaéta kanyataan yén bisa nembus euweuh polutan ngaliwatan leaks leutik. Keur kitu, kanyataan yén prinsip fisik pikeun tekanan bébédaan jeung mastikeun kajadian nalika tekanan topeng jero kaluar ngajadikeun. Tapi aya ogé pikeun manggihan disadvantage a. Malah leaks leutik nganteurkeun ngaronjat konsumsi hawa seger, anu miboga éfék ngurangan dina mungkin kali deployment masker tekanan. Ku alatan éta, aturan gudang husus anu kenalkeun, contona, ka brigade seuneu jeung militér, anu ngawengku real-time ngawaskeun tina suplai hawa seger. kamampuhan teknis anu ningkat tina mantau supply hawa sarta hubungan perlindungan masker tekanan ngaronjat normal geus ngarah ka THW sarta patugas pemadam kebakaran beuki dipake dina taun panganyarna, sistem tekanan dina respirator kana. A kabingungan sahiji sambungan unggal jenis ti respirator teu mungkin sabab dilengkepan adapters lengkep beda jeung threads.

Naon lain kudu nyaho respirator nu

Fungsi respirator nu bisa jadi kapangaruhan ku ngagem sapasang spectacles atanapi janggot jeung kumis. Duanana bisa nyadiakeun keur lumangsungna leaks.

Salaku gelas salawasna mana kalayan respirator a résiko anu aranjeunna bisa jadi bocor ngaliwatan pigura tina kacamata. Gelas husus nu gaduh pita karét gaganti bracket tradisional, teu bisa ngajawab masalah ieu satisfactorily. Pitulung téh gelas anu boga basa klasik, tapi anu anchored kalayan bantuan klip kawat langsung di topéng. Solusi optimal keur pribadi respirators, dimana jandela nempo ngaganti lenses, ku nu keur taneuh kana masing-masing Dioptrinstärke pamaké. Ieu nangtukeun engapan topeng masing-masing tapi ka pamaké tunggal. Hiji bursa, contona, sababaraha patugas pemadam kebakaran karéta a teu mungkin di dieu. Faktor ongkos miboga éfék négatif di dieu. Nu teu ngidinan TNI janggot na nyaeta pikaresepeun pikeun THW sarta patugas pemadam kebakaran, ogé boga hal pikeun ngalakukeun jeung tightness of respirator nu.

Antara hileud tina janggot jeung sideburns kacemar hawa tina ngasupkeun. Sajaba ti éta, leaks ieu disababkeun ku janggot nu mangaruhan fungsi bener regulator anu. leaks sapertos di wewengkon janggot bisa geus diukur sababaraha jam sanggeus nyukur teleb. pikeun masker engapan sarta ngaran Néglasari topeng pelindung anu dipaké nu di militer, boga kasang tukang ngajaga ngalawan kontaminasi nuklir, biologis jeung kimia airway nu. Sanajan kitu, ieu téh mung hal kalawan sakabeh model modern. Dina Austria, anjeun meunang unggal ayeuna lajeng ngadangu istilah "Zuzz" kanggo respirator nu. Ieu geus ngalakonan jeung kanyataan yén filter nyaéta rada reminiscent tina hiji pacifier pikeun babies, sarta yén nu geus populérna disebut di Austria "Zuzz".

tawaranBestseller Nr. 1
Respirator NASUM topeng pelindung pikeun cet semprot, lebu, bahan kimia, ngurangan bau pelindung pikeun semprot, renovasi, lukisan jeung grinding Témbongkeun karya
  • Tinggi Quality Bahan: Dijieunna tina bahan pangan kelas silicone, silicone elastis kanyamanan kulit raray, durability jeung stabilitas ku segel lemes tapi teguh
  • Desain ekslusif of NASUM: The klep Aliran Cool ngurangan panas sarta Uap betah engapan. Satengah Desain raray Piece nawarkeun widang lega of view jeung kasaluyuan ku las na grinding shields.
  • Wengkuan: lumaku pikeun panangtayungan ngalawan cet semprot, bahan kimia, Polandia, CS topeng, grinding gawe, seuneu alat pamariksaan, kaséhatan sarta wabah pencegahan sarta téhnologi lingkungan.
  • Penjaminan kapuasan: 100% kapuasan garansi ka konsumén urang. Mun anjeun ngagaduhan masalah sareng pamakean topeng pelindung gaduh, dina sabulan, ulah ragu informieren.Bitte ngirim kami hiji email.
  • Lingkup suplai: Atemschutzset profésional ieu diblokir hasil sagala uap organik, sari, lebu jeung partikel lianna dina hawa. 1xHalbmaske incl. 2x replaceable filter, kotak katun 2x, katun 2x.
Bestseller Nr. 2
Phantom Athletics Pelatihan sawawa Pelatihan Topeng Topeng, Hideung, tampilan status pikeun
  • Ngalatih otot engapan anjeun sarta ningkatkeun kinerja athletic Anjeun
  • Ngarobah tingkat lalawanan salila latihan tanpa nyoplokkeun topéng
  • leungeun baju Ergonomic ensures Pakem alus teuing jeung dieunakeun dicegah
  • bahan premium kayaning silicone kelas médis sarta nilon tahan
  • Gampang ngaleupas na keur nyeuseuh
Bestseller Nr. 3
respirators pabrik pahlawan di 5er, 10er atanapi 20er Siapkeun - masker lebu Premium - sampurna adaptable tampilan mouthguard FFP1
  • EFFEKTIVSTER panyalindungan - Pahlawan Indonesia pabrik mouthguard sahandapeun kelas panyalindungan FFP1 jeung paling bahaya partikel ngajaga anjeun jam gawé: partikel duanana padet na cai mangrupakeun éféktif Dina raraga pikeun nyegah panyakit serius tur permanén disaring!
  • 100% sampurna fit - The fléksibel klip irung, pagawean heroik of respirators bisa sampurna diadaptasi kana sagala bentuk raray. Ku kituna, topeng eta tos rengse disegel jeung berkat cushion nu masih nyaman - hususna keur wearers Kacamata idéal!
  • Tinggi punjul - pabrik pahlawan nangtung pikeun kualitas. Ku alatan éta, respirators ngalaman kadali kualitas ketat tur boga premium dua-jaket ogé mangrupa sabagian klep engapan kualitas luhur. kaséhatan Anjeun datang munggaran!
  • Aplikasi variabel - The pahlawan dianggo respirators anu cocog pikeun duanana renovasi sarta refurbishment gawé jeung sawing, pangeboran, grinding & Co. Naha anjeun pamakéan DIY atanapi komérsial: Ngawangun on kaséhatan anjeun!
  • 1 sataun MONEY deui - Urang pahlawan gawé kudu jadi yakin ngeunaan kualitas urang na hoyong ngadamel hiji urutan kacida resiko-gratis anjeun naha: Upami anjeun teu puas 100%, anjeun meunang duit Anjeun deui - nepi ka taun 1 sanggeus beuli!
tawaranBestseller Nr. 4
AIRTHLETIC latihan respirator kaasup 2 susunan valves -. Latihan luhurna Olahraga ketahanan - Latihan Topeng - Latihan Topeng - Kabugaran tampilan topeng
  • Cocog sagala outfit: The masker engapan Atur of Airthletic replaceable bodas jeung hideung ngawengku caps lalawanan. The engapan topeng diwangun ku hiji stabil silicone ramah-kulit jeung tahan, nilon awét. mask bisa gampang dibongkar jeung gampang pikeun ngabersihan.
  • Efisien latihan: strengthens otot engapan pikeun pagelaran athletic ningkat. Ngalatih kabugaran anjeun, ketahanan sarta stamina beuki sengit, leuwih epektip tur dina kondisi harsher. Ngaduruk beuki gendut jeung ngawangun deui otot ti lawan anjeun sarta cageur gancang sanggeus workouts teuas.
  • Nyokot wates jeung mawa latihan anjeun ka tingkat anyar: The kantétan ditukeurkeun workout topeng simulate supply engapan hawa dina rupa altitudes antara 900 na 5500 méter. Nu leuwih gede di luhurna dipilih beuki kakuatan engapan anjeun sustainably dilatih.
  • Kuat Tahan: The olahraga-topeng kaasup valves aman nahan tanpa slipped di CROSSFIT, MMA, tinju, Ngabuburit, ngajalankeun atawa kakuatan latihan. sirah pilihan tali naek ka enclosed wearer kanyamanan. Hiji ukuran urang fits pangalusna pikeun atlit timbangan 65-100 kg.
  • AIRTHLETIC specializes di ngembangkeun sarta diobral pakakas olahraga husus pikeun olahraga ekstrim. Anjeun hiji pemula - mangka topeng Airthletic Kabugaran henteu keur anjeun. Fancy diri ti pesaing anjeun kalan - kami pasangan ideal anjeun pikeun ngahontal cita athletic Anjeun.
tawaranBestseller Nr. 5
3M reusable satengah topeng 6002C - satengah topeng jeung saringan ngagantian ngalawan gas organik, uap na partikel - Kanggo Lukisan tur mesin grinding Témbongkeun karya
  • The 3M reusable topeng nyadiakeun panyalindungan éféktif ngalawan gas organik jeung uap (perlindungan tingkat A2) jeung ngalawan partikel (perlindungan tingkat P2)
  • Satengah topeng nyaeta idéal pikeun Maschinenschleif- atanapi semprot karya - ngajaga reliably sanajan ngalukis ku sikat atanapi cet roller jeung grinding mesin
  • Kanyamanan tinggi: Sistim filter ganda pikeun ngurangan lalawanan engapan sarta beurat alus / badan lightweight kalayan hormat pinuh pikeun nyaman, karya kacapean bébas
  • Uncomplicated robah filter: filter bisa digambarkeun ku sambungan bayonet-klik na gancang sarta gampang pindah na awak topeng bisa cleaned
  • Lingkup suplai:. 1 x satengah 6002C topeng kaasup 2 saringan ngagantian / ukuran Universal / tingkat perlindungan A2P2 / dipercaya respirator ngalawan gas, uap na partikel
Bestseller Nr. 6
3M respirator 4251 FFA1P2D, en kaamanan Certified tampilan
  • Éféktif sareng nyaman panyalindungan; nyaman mun teu ngagem; Awéwé anu maké
  • gampang ngagunakeun
  • hirup layanan ngaronjat
  • siap dipaké
  • lalawanan engapan low
tawaranBestseller Nr. 7
CofflyTM Respirator Respirator Dust topeng Masker sareng kacasoca pelindung Gas gas sareng filter Ngalawan gas, uap sareng partikel Cet topeng pikeun pengrajin, damel-diri anjeun, nyemprot cet sareng péstisida, jsb. Pintonan
  • Perlindahan Extrim: Respirator profésional Coffly nganggo sistem filtrasi ganda pikeun meungpeuk 96% tina organik uap / gas, sari, lebu jeung partikel anu aya dina hawa. Meunangkeun aparat engapan idéal pikeun digawé anjeun!
  • APROPROS BARGAINS: Beuli réspirator kami sareng meunangkeun kacasoca premium pikeun ngajagaan anjeun tina lebu, nabrak sareng angin. Masker satengah mogogkeun lapangan-rupa sareng tiasa nyampurnakeun anu sampurna sareng gelas anu disebetkeun.
  • Sampurna sampurna sareng sasatoan: Dijieun tina bahan-bahan bahan silikon anu elastis baju dahareun anu masihan rasa pikaresepeun dina kulit. Dilengkepan headband elastis ganda, anu harese disaluyukeun. Kalayan topéng ieu, engapan jadi gancang-gancang. Saatos sababaraha menit anjeun malah hilap yén anjeun ngagem masker.
  • Jarak lega aplikasi: Kimia, kaca, logam, cet, tatanén, formaldehida na wewengkon ngabiskeun gas / gas gawé séjén. Perlindungan tina partikel lebu dina hal mékanis sapertos las, sawing, grinding, corétan jsb.
  • SHOPPING RELAXED: Lingkup suplai: 1x semi-respirator, kacasoca kaamanan 1x, 2x ngagantikeun cartridge filter, 6x bubuk filter bubuk, hurup gede 2x. Sadaya asesoris CE disatujuan. Coffly nawiskeun kawijakan balik saratna bulan 2 sareng jaminan sataun 1. Cinta atawa ngirim eta deui.
tawaranBestseller Nr. 8
10x respirator of SolidWorks | dites respirator di * Kualitas Premium * | Debu topeng keur respirator unggulan jeung filter | masker beungeut cocog pikeun pribadi salaku tampilan pamakéan komérsial
  • Kualitas sora ON harga TOP - produk SolidWorks aya duit kanggo hiji harga unggulan / sarta kualitas pangluhurna ngayakinkeun
  • NO ELASTICS torn MORE - The pita karét utamana awét debu topeng mastikeun umur panjang sarta pas stabil
  • Perlindungan sampurna engapan - Nepi ka engapan klep dimekarkeun husus sarta palapis ganda topéng kaséhatan anjeun dina kaayaan ekstrim Ani Puspita
  • Customizable - The sturdy sasak irung jeung Straps elastis unggal bentuk raray bisa jadi diadaptasi kana topeng lebu sanajan spectacles
  • Certified kualitas TOP - The FFP1 respirators of SolidWorks anu multi-teruji Alus - pikeun diri na make AKTIONSPREIS kami dina Amazon
Bestseller Nr. 9
FDBRO Port Topeng - tangerang workout topeng - High-Luhurna ketahanan topeng naek gaya nu ngajalankeun lalawanan engapan topeng kalawan mawa hal (hideung, M (70-100kg)) Témbongkeun
  • 【】 Naha anjeun perlu: engapan sok tombol; Naha anjeun Samaun tina hiji gaya hirup aktif atawa geus manggihan kauntungan tina latihan ditangtoskeun ayeuna, anjeun nyaho ku kiwari nu engapan dina mangsa latihan mangrupa bagian penting sukses Anjeun. Bawa kabugaran, olahraga sarta kaulinan ka tingkat salajengna ku kaasup Pelatihan Topeng dinten di rutin latihan Anjeun.
  • 【Genep tingkat lalawanan】: Robah ngaleupaskeun inténsitas engapan anjeun tanpa topeng salila latihan. latihan topeng ieu boga sistem klep 6-panggung, ti gampang ekstrim, gumantung kana stamina. Engapan gampang nalika ngawujud latihan pikeun ngaronjat ketahanan, kapasitas latihan na recovery ningkat.
  • 【Awét & dipercaya】: The topeng latihan diwangun ku hiji-kualitas luhur, konstruksi pisan awét. Dijieun kalayan pita elastis mantap. Ieu super gampang keur nyeuseuh. Anjeun bisa nyabut topeng ti tali, ku kituna anjeun bisa ngabersihan saukur topeng atawa tali tina résidu / kesang tina workout a.
  • 【】 Kaunggulan: Anjeun tiasa nyandak breaths deeper, naon teu ban gancang jeung ngarasa leuwih produktif bari exercising. Ngaronjat hormon pertumbuhan mantuan Anjeun kaduruk langkung gajih, ngawangun deui otot sarta cageur gancang sanggeus latihan beurat.
  • 【】 Kapuasan garansi: urutan 100% Kundenzufriedenheitsgarantie.Jetzt urang.
tawaranBestseller Nr. 10
OUTHIKER Napas Mask Olahraga Pelatihan Dust Mask Kabugaran Maskak Sapédah Mask Maskalan Valve PM2.5 kanggo Debu Topeng kanggo Ngabuburit Ngamuk Terung
  • Bahan lemes sareng nyaman mun teu ngagem.
  • Hal ieu dirarancang pikeun nangtayungan beungeut sareng beuheung nalika numpak.
  • Mask erogonomik loyog sareng kontur raray sareng tiasa dilereskeun ukuranana.
  • Pikeun ngurangan produksi polusi pollutant ku filter ngagantian.
  • Idéal pikeun jalma sénsitip anu gaduh masalah engapan atanapi jalma anu hirup atanapi ngarambat dina daérah polusi udara.
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...