Roomba 980 iRobot

0
1073
roomba_980_irobot

dina Roomba 980 iRobot Lamun mangrupakeun alat anu skor kalawan kagagabahan. salah No kedah janten lanté salempang, sabab aya loba pilihan tina kanyamanan, betah pamakéan sarta kaahlian panunjuk arah alus teuing. alat nu mangrupa impressive teu ukur jeung betah pamakéan, tapi ogé éta ogé pangropéa low. Hal négatip nyaéta yén model henteu nguntungkeun sarta yén kapasitas nyeuseup téh ngan rada luhur rata.

A nyeuseup leutik

Di pasar, model nyaeta salah sahiji cleaners imah smartest. éta robot ngan 9 sentimeter tinggi na boneka pinuh ku téhnologi tepi ka. Alatan éta kaméra siling, kasebut nyaéta dimungkinkeun alat téh nya éta anu geared ka fitur susun kayaning lampu, jati atawa lukisan. Di handap aya sensor nu ngadeteksi material taneuh, bintik pisan kotor jeung landings has. Ogé cukup luhur Roomba 980 iRobot climbs model dipercaya.

Aplikasi kanggo robotic vakum

der robot lajeng mawa kaluar karyana lamun mencét tombol a. Ngeunaan hiji aplikasi tapi nilai asalna tina. model ieu diwanohkeun ka imah Wi-Fi, teras dulur geus program control teh. Di sakuliah dunya, nu robotic vakum lajeng dimimitian tur aya ogé loba fungsi tambahan. Aya status tina komponén, rupa statistik na opat modus brushing. aplikasi nu nu dideteksi, contona, lamun wadahna kosong atawa nalika merlukeun pamaliharaan pikeun mesin. Sajaba ti éta, téks pitulung sarta parentah nu kapanggih.

Dimana geus digambar?

Nalika 900er Series nyaéta sakabéh iRobot ti variasi kacau handap ka karéta diatur. Mun mungkin, nyetir ka Roomba 980 iRobot sakabeh garis kamar ku garis ti. Dina loba kasus, aya kituna teh sinyalna lengkep sareng operasi téh gancang. Catet yén kaméra lajeng boga hal tarung ukur di nu poek. Upami teu kitu, kumaha oge, model boga masalah sareng halangan. bata Lego, kaos kaki atawa kabel nu dipaliré atawa spat kaluar. Keur barudak, model anu merenah jeung eta. Jeung Virtual Besar, wewengkon bisa Cicing off lamun teu bisa sedot.

polumeu

der robot nyaeta exceptionally pisan sacara umum mibanda kakuatan pinuh. Mindeng pisan éta vonstatten teuing quieter sabab mamat di mode standar ukur upshifts, nalika diperlukeun. Kalawan kakuatan tambahan spot pisan kotor atanapi Carpets kandel anu machined contona. Utamana dina apartemen gedé, mode nu sia, supaya batréna anu dilindungi. Ieu, nalika warga oge penting di imah salila kali siram. Lolobana, model ogé bisa nyedot di Turbo tanpa disturbing.

Pangiriman jeung konstruksi

dina Roomba 980 iRobot aya gigireun robot ogé filter cadang jeung sikat cadang kaasup. Aya oge Gerbang maya jeung stasiun ngecas. modél bisa diwangun pisan saukur na mung stasiun ngecas estu geus ditempatkeun di hiji lokasi nu dipikahoyong. Saatos kakuatan kasebut masih disambungkeun. The saeutik Mr. Beresih dimimitian pikeun mindahkeun, anu baris tahan tombol Beresih.

iRobot Roomba 980 bagless vacuum cleaner bagless hideung robotic vacuum cleaner (robot, hideung, coklat, karpét, kaméra, 2 H, 35 cmAnzeige
  • Debu tipe wadahna: bagless
  • kapasitas debu (total): 0.6 l
  • Warna produk: Hideung, Brown
  • Sistim filtration HEPA
  • Jumlah hambalan filtration hawa: 3
rating: 1.0/ 5. Ti 1 sora.
Mangga antosan ...