Verticutter

0
1328
vertikutierer_copyright

Tes scarifier 2017

Sangkan bisa ngarasakeun padang rumput hejo anjeun di na pangalusna, kuduna teh Verticutter teu poho di lembaga anu ngurus padang rumput hejo. Komersil, anjeun bakal manggihan model béda, anu béda sacara signifikan dina harga, kinerja sarta pungsionalitasna. Pikeun meunangkeun Anjeun putusan dibeuli gampang, kami geus dikumpulkeun informasi penting pikeun anjeun.

digambarkeun jelas - scarifier The

A aréa padang rumput hejo mun nukeuran hawa scarifier a ieu diperlukeun. Nami alat téh asalna tina basa Inggris - nangtung pikeun motong. Harti Vertikutierens éta mulch, ngaleupaskeun lukut tur weeds, daun jeung Rasenschnittgut antara padang rumput hejo teh. Vertikal ngasupkeun agul spring baja tembus ngeunaan dua nepi ka tilu milimeter jero kana lapisan luhur taneuh. Ku rotasi beungeut handap ieu scraped kaluar tampa kudu ngaruksak akar kaayaan tina turf nu. Weeds sisi séjén, biasana plucked kalayan akar sahingga moal tumuwuh deui. jukut anu kukituna ogé exempted tina lukut tur samanggi nu succeeds hijina mibanda kasusah ku métode lianna.

tip:

padang rumput hejo nu teu matak dipelak teuing tinggi keur Verticutter ngahontal beungeut lanté matted. Lamun jukut teuing tinggi (leuwih 4 mm), padang rumput hejo nu perlu mowed saméméh ngagunakeun Aerator. A panjangna bobot antara 2-4 mm dianggap idéal pikeun scarifying.

Kumaha béda Verticutter nu

Pangbasajanna sarta sahanteuna mahal anu Verticutter Handvertikutierer. anu wilah dina bobot panjang. Sarupa rake a, padang rumput hejo kasebut sacara manual papanggih jeung parabot taman ieu. Aya ogé model nu mibanda roda 2 salaku leungeun padang rumput hejo mower. Tangles na weeds anu ditarik dinya. laksana jalma digawé ku Handvertikutierer henteu sakumaha basajan sakumaha raking daun babarengan, contona. Ngaliwatan jero inlet sarta lalawanan anu ngalawan jukut sarta weeds nu Handvertikutierer, pamakéan on lawns gedé bisa nyandak lila tur jadi pisan troublesome. The penanganan di rake ka exert tekanan slight dina waktos anu sareng anu meunang tantangan sejen ka hasil optimal. Lamun tekanan teuing saeutik diterapkeun, teu kabeh weeds nu dirékam ku akar. Teuing tekanan padang rumput hejo eta torn up ku, atawa akar nu ruksak. Ku sabab eta sabagian cocog pikeun lawns leutik nu teu littered kalawan weeds nekad. Remen matted titik jukut tetep, merlukeun pamakéan renewed.

pikeun mempermudah pikeun wewengkon nu leuwih gede atawa aya gawé teuas, nu Verticutter kalawan engine sadia komersil. Ieu mempermudah karya enormously sarta ogé ngirimkeun hadé, hasilna leuwih konsisten. Alat motor-disetir, pilihan antara listrik jeung bensin engine, duanana nu gaduh kaunggulan jeung kalemahan maranéhanana nyaéta. Nya kitu, anu lawnmower, a scarifier motorized ieu kadorong leuwih padang rumput hejo teh. Hiji motor drive roller jeung wilah cinyusu nu raking ku rotasi lantai. usaha diréduksi ka ngadorong sahiji aparatur, aya ogé modél kalawan tambahan kabayang drive. Ieu nawiskeun kaunggulan utamana dina lawns on lamping a. Jero kerja bisa disaluyukeun sacara umum. Sababaraha model ogé mibanda rollers ditukeurkeun of diaméter béda. Jadi alat bisa hadé diadaptasi pikeun sarat. Lebar gawe nyaeta ragam dawam antara 30 na 50 cm. Sababaraha model boga bin kempelan atanapi kotak kempelan, nu nangkeupan runtah héjo langsung jeung teu bisa ngan saukur bohong dina padang rumput hejo teh. Kituna teu kudu lajeng raked. Harti Vertikutierens mun geus meunang eta runtah héjo ti padang rumput hejo nu kaluar, ku kituna runtah héjo moal kedah afterwards saukur tetep dina padang rumput hejo teh.

rasen_vertikutiertSangkan pilihan katuhu

Lamun milih antara kakuatan listrik jeung bensin, aspék handap penting. Hiji scarifier listrik nyaéta torek ti Aerator béngsin. kitu anjeunna téh gampang nyorong sarta tangtu mawa leuwih gampang nalika anjeunna geus jadi diangkut, contona, atanapi angkat pikeun neundeun di héd a. Sajaba ti éta, noise operasi loba quieter, nu oge tatanggana pikeun harta. Di sisi séjén, henteu mindeng scarify sataun, supados noise operasi téh paling negligible. model listrik normal merlukeun di tempat maranéhna gawé, tangtosna, a konektor kakuatan sarta beungeut karya diadaptasi ari extension. Henteu unggal allotment hiji catu daya nyaéta sadia, contona. mindahkeun dieu kabel balik sababaraha pamaké ngarasa jadi halangan, utamana nalika loba shrubs jeung kembang téh kabel di jalan. Sadaya waktu eta perlu redesigned ku kituna teu meunang nyangkut atawa megatkeun kaluar kembang. A sambungan kabel crosses scarifier nu mangrupa bahaya tambahan sabab kabel bakal ruksak jeung kudu diganti.

Alat jeung operasi batré tanpa kalemahan di ari kakuatan. Sanajan kitu, éta accu boga kapasitas kawates tur kudu jadi recharged, ieu leuwih grid kakuatan. Di dieu meureun nya nguntungkeun mésér sababaraha accu na supados hiji transisi lemes bisa lumangsung. Ku kituna karya moal kudu interrupted. beurat nu leuwih gede aerators listrik di aerators batré-Powered, saprak beurat ti pak batré ditambahkeun. Bébas tina toko kakuatan tur ngecas kali tina accu anu bensin Scarifier. Sakali ngeusi béngsin, nu kedah tangtosna janten dina leungeun, alat ieu teu pakasaban na mana. Beurat hiji scarifier béngsin-Powered leuwih luhur batan versi listrik tina naon hiji aktivitas datang ka papanggih jeung floors teuas. Aranjeunna, teuing, nu adjustable dina jangkungna sarta biasana boga kamungkinan pikeun ngaganti rollers. Dina hillside a model mibanda kabayang drive kudu pikaresep kusabab beurat. A disadvantage nyaeta noise jeung gas knalpot mangaruhan. Éta ogé teu dianggo ku mencét tombol a tapi geus jadi jauh euweuh starter listrik anu dipasang, aya ngamimitian ku recoil starter. mesin béngsin oge kuat, nu ni'mat aranjeunna keur tugas leuwih hésé.

info:

Idéal pikeun scarifying is the time antara pertengahan April jeung pertengahan Méi. Sateuacan eta merta mupuk jeung ngored!

make Verticutter asesoris mangpaat

péso nu

Lamun Verticutter rutin dipaké pikeun némbongkeun nepi kana waktu maké jeung cimata dina wilah. The knives anu Blunt tur bisa aya deui nanggung léngkah diperlukeun dina karya. Ngan lamun loba batu na akar lokasina di daerah grassy yén péso ku gawé teuas leres anu nyanghareup naon teu bisa cicing tanpa renik a. Rencana ka supply knives, jadi Anjeun mimitina kudu mikir ngeunaan euweuh salempang panjang. knives kusam nyieun sorangan dirasakeun. karya euweuh mana rada kaluar tina leungeun, hasil tina Vertikutierens ogé geus euweuh kacukupan. Naha anjeun mésér wilah ngagantian, Anjeun teu kedah putus ambek salila gawé. ngarobih péso nu teu hese.

Kantong kempelan

Tetep padang rumput hejo anjeun dina panungtungan "Hhh bébas lega" tiasa deui, scarifying teu cukup salaku budi ukuran. Kadé lajeng ngaleupaskeun sésana leupas sagala runtah héjo. Teu dipiceun, tetep oksigén jeung cahya srangéngé ti padang rumput hejo jauh! Fatal, sabab kurangna oksigén jeung lampu ngamajukeun Reformasi tina lukut. Mangpaat pisan di dieu mangrupakeun kantong kempelan, ogé katelah kantong jukut. Ieu mangrupakeun relief hébat lamun runtah darat héjo langsung kana kantong kempelan. Utamana dina wewengkon badag sacara manual raking dina karya pisan laborious téh. Langsung tina kantong kempelan, runtah ieu disposed sahiji di kompos atawa di bin runtah organik. Di dieu, loba waktu pikeun hal sejenna bisa disimpen. Kantong kempelan kudu dipilih pikeun nyocogkeun scarifier nu.

rake nu

Mun hiji Verticutter teu boga kantong jukut, tetep jukut, lukut jeung résidu organik lianna tetep dina padang rumput hejo teh. Gampang ninggalkeun sagalana dina pitch, tangtu, moal ngalakukeun. Kituna, anjeun kudu rake pikeun hambalan penting. Ku rake praktis sagala runtah héjo bisa gampang dileungitkeun. Masalah tapi ngan lamun padang rumput hejo nu leutik. Nyaeta wewengkon, kumaha ageung, gancang janten ngebon tedious tina pagawean ieu. rake kudu dibungkus mun anjeun dibeuli éta scarifier coinciding kalawan karanjang, ku kituna anjeun bisa ngamimitian katuhu. Dina tungtungna nu peryogi dispose tina ukur runtah héjo sadar lingkungan.

gampang ulah kasalahan

umumna dipigawé ku alat kualitas luhur, nalika dipake neuleu, teu kasalahan kotor lamun scarifying. Tapi, aya hiji atawa titik lianna gagal, anu henteu bakal nyadiakeun kualitas turf hadé. Tapi lamun anjeun tos rengse inexperienced, mantuan tips ulah kasalahan. Ieu penting lantaran ruksakna teu tiasa salawasna ngumbar gancang. Kalawan tips urang, scarifying henteu bisa boga dampak negatif.

• jukut Teuing tinggi teu ngantep diaméter ti Aerator tembus cukup jero kana taneuh.
• surfaces mana teuing mindeng scarify sangsara - mangrupakeun maksimum dua kali sataun dianjurkeun.
• Ulah kacida nganggo Pasir Luhur di tempat anu sarua, sabab tanah gundul bakal jadi hasilna. Tumuwuhna jukut ogé miboga.
• Salawasna scarify dina hiji arah ku kituna euweuh situs untreated.
• bersih parabot sanggeus pamakéan.

perawatan padang rumput hejo ditangtoskeun sanggeus

Pikeun padang rumput hejo teh, scarifying hartina hiji galur gede pisan. Ku sabab kitu, anjeunna longs pikeun perawatan husus. Dina glance kahiji, wewengkon héjo Sigana goréng, tapi éta sakabéhna normal. Sanggeus perlakuan grueling ieu kedah teu ngajalankeun peuntas padang rumput hejo munggaran waktu. Nempatkeun eta dina fase recovery. hawa kuat négatip jeung cahya srangéngé kuat bakal mangaruhan dina tahap ieu. Dina duanana kasus, selang taman kedah kiwari dipaké. Idéal eta ayeuna nyebarkeun siki jukut anyar. Ulah hilap ka tuntas cai padang rumput hejo nu afterwards.

Paduli jeung beberesih pakakas

Malah hiji Handvertikutierer kedah teu cukup ku bisa nempatkeun jauh tanpa keur cleaned sanggeus karya. Rék mikaresep ngagunakeun alat-alat jeung parabot maranéhanana sarta bisa ngandelkeun komitmen teh. Ku alatan éta, bumi jeung leutak jeung akar popotongan kudu dipiceun lengkep ti wilah. Pangalusna dihontal beberesih, nalika taneuh anu geus garing. Lajeng maranéhna saukur bakal flake kaluar nalika machining ku sikat scrubbing kasar. A lawon eliminates partikel kokotor séjén. Ulah poho handles atawa iteuk. Debu ditéang jeung kesang leungeun bisa gancang ngabentuk kulit kotor. Neundeun sagala parabot taman kedah garing. Ieu hususna bener keur panerapan listrik nanaon nanaon.

Dina aerators motor-disetir péso, nu vents na catcher kudu cleaned, atawa kosong. mesin béngsin merlukeun leuwih care kana waktu. Tingkat minyak kudu dipariksa saméméh unggal pamakéan pikeun ngahindarkeun karuksakan mesin. Malah ku minyak mesin konsumsi minyak low bisa bocor ngaliwatan leaks atanapi neundeun bener tina alat nu. The garis suluh jeung filter hawa kudu inspected sakali sataun. Aranjeunna perlu cleaned atawa diganti upami diperlukeun.

Sababaraha model anu dilengkepan plugs narik nu bisa ngotoran sarta ngagem. lajeng biasana maranéhna nangtung kaluar kusabab masalah teething. bau béngsin ti gas haseup atawa discolored, ogé bisa mibanda salaku ngabalukarkeun faulty plugs narik atawa disaluyukeun parah carburetor. Dina kaayaan darurat, mangga salawasna konsultasi hiji bengkel alat ngolah. Béngsin, nu datang ka beungeut dicét tina Aerator béngsin kudu musnah langsung kalawan lawon. Bensin serangan coatings sarta ngancurkeun panyalindungan karat. parabot béngsin-Powered kudu salawasna diteundeun leakproof. Sami mana pikeun neundeun béngsin di canisters. Di dieu, ledakan na seuneu bahya nu ditempo. Pikeun neundeun, éta sasaena ngagunakeun kamar well-ventilated na lockable.

info:

parabot taman listrik, upami aranjeunna teu boga panyalindungan cai, bisa ukur dipaké dina cuaca garing.

Nyéwa atanapi Beuli?

Aya kasempetan mésér scarifier atawa nyéwa. Éta sugan hiji pamakéan hiji-waktu, bisa dibikeun ka Ngiring ka. Najan kitu, anjeun kudu kebon nerapkeun sababaraha, patut pasti meuli. Urang mantuan gampang mutuskeun.

Mangpaat pameseran
Lamun Verticutter diperlukeun sababaraha kali sataun, sudagar nu pasti bakal putusan katuhu. Dasarna, ukuran wewengkon bisa diolah muterkeun hiji peran dina kaputusan. Utamana di wewengkon badag tina beuli disarankeun. Teu salawasna cuaca anu sakumaha dipikahoyongna. mun scarify on poé nice henteu Sunda mean dina alat injeuman. Mindeng, sadaya unit anu geus disewa ka poé ieu, nu tangtosna bangor. Ieu pisan gunana lamun ngantosan di garasi of Verticutter sorangan ngan dina pamakéan na. alat Anjeun sorangan ngajadikeun anjeun pasti bebas.

Anjeun bisa meuli alat Anjeun sorangan di toko atawa online ti dealer a. poéna pohara alus bisa kapanggih ngan dina Internet. Di dieu téh Pilihan anu kacida gedéna, ogé informasi penting ngeunaan unggal model. patut ngabandingkeun sabab kitu ngamangpaatkeun nawaran husus. Harita tina shoppers séjén nyieun kaputusan malah gampang. Lamun meuli di internet nyandak waktos anjeun, simpen waragad perjalanan jeung duit. Kontras jeung retailers, dina Internét salawasna model panganyarna sateuacan. Turun pikeun disebut ogé euweuh stock maot, anu seller a bakal sugan resep dibawa ka lalaki.

Nu meuli kontra
Dina scarifying sorangan teu mungkin lolobana finansial pikeun bisa terus meuli model panganyarna. Anu nyimpen tekenan hébat dina salawasna nepi ka tanggal janten, sugan moal mertimbangkeun meuli saeutik deui. nyaeta bangor lamun model anyar nyaho kumaha carana ngéléhkeun model anjeun ku jauh. alat-alat nu dibeuli kudu serviced di-imah na repaired, anu tangtosna mangrupa biaya a.

nu Mietvorteile
Waragad anu biasana nyebut low, nu ngajaga dompét salah urang. ieu kontrakan sering di toko hardware. ka Ngaiklan hiji cara idéal pikeun pabrik. Lantaran kitu, alat pangahirna mindeng anu aya. Malah teu kedah datang nepi pikeun pangropéa sarta perbaikan nu tangtu pisan praktis. bisa ogé jadi dispensed kalawan gudang keur Pasir Luhur.

nu Mietnachteile
Kalemahan tebih outweigh kaunggulan. Nyalira usaha ku ngumpulkeun, nyokot jeung mawa deui éta téh bangor. Ulah kantos meunang alat dina waktos sabab naksir tina lapak lianna nyaéta hébat. Ragrag na Spring bakal mawa scarifier dipake unggal boga taman. Gancang bisa reckoned kalawan kali antosan lila, nu tiasa kadang pisan bangor. Ieu injeuman sababaraha kali alat pikeun taun, harga nyewa hiji leuwih dibeuli mindeng teu bisa menerkeun. Tambahkeun ka nu cuaca! hujan gancang ngajadikeun spanner dina karya, whereby nu Miettermin bisa jadi sagemblengna pantes.

The Verticutter Tren

Produsén tina parabot taman coba tungtutan tumuwuh tina kabutuhan konsumén '. Ku kituna, sipat aya bisa ningkat. Tos rengse ideu anyar enrich pasar.

Contona, saringan teh jadi leuwih canggih di Aerator béngsin pikeun ngurangan polusi noise. Ieu mah ngan ukur leuwih merenah pikeun pamaké, tapi ogé expands aplikasi mungkin sarta kali operasi lamun tatanggana atawa lingkungan euweuh ngarasa kaganggu. Ilangna hiji noise dina alat utamana sepi tiasa dianggo dina teori, sepanjang waktos sareng eta.

masalah sejen pikeun kamajuan anu accu alat batré-Powered. téknologi anyar shorten waktu ngecas nyata sahingga kirang waktos ieu leungit ngaliwatan ngebon. Di beurat jeung kapasitas sarua keur ningkat, whereby alat nu torek jeung bisa tetep di operasi deui. Kahirupan layanan sarta jumlah siklus muatan ieu nyata ngaronjat. alat-alat listrik sepi mindeng ditinggalkeun ngagunakeun dina mimiti atawa telat jam. Sanajan kitu, éta biasana moal malah lajeng caang. Masalah ieu tega akun sababaraha pabrik ku illuminating daerah kerja tina wilah. Énergi ekonomis tur LEDs caang ngadamel ieu mungkin. Ku kituna katempona persis sanajan di kondisi cahaya reueuk, nyaeta dimana nyetir kalayan alat. kembang ranjang bersyukur. tempat Matted tiasa ayeuna euweuh jadi overlooked, nyimpen ulang ngédit padang rumput hejo teh.

Ogé, anu rangkaean aplikasi tina Verticutter modern ieu dimekarkeun. Ku kituna aya mowers padang rumput hejo, nu ogé bisa scarify. Ku kituna, wungkul nu meuli Unit hiji turun, nu ngaheéat spasi mangsa neundeun. Ieu alat digabungkeun téh aya di ukuran béda - kalawan listrik sarta mesin bensin.

tawaranBestseller Nr. 1
Einhell scarifier kipas listrik RG-SA 1433 (1400 W, 33 cm lebar gawe, posisi jangkungna 3, 28 l, dianjurkeun pikeun surfaces mun 400 m²) ad
  • kalawan 2-titik switch kaamanan
  • kalawan témbok bracket
  • Sambungan kabel relief galur
  • ganda pituduh tilepan bar, kalawan roll robah-robah
  • Dianjurkeun asesoris: kipas roller, peran skala
tawaranBestseller Nr. 2
Einhell kipas batré scarifier gé-SC 35 / 1 Li Solo Power X-Robah (ion litium, 2 x 18 V, bisa dipake lebar 350 mm, diameter kabayang, hareupeunana / pungkur 175 / 152 mm, tanpa batré jeung carjer) Témbongkeun
  • Anggota batré Power X-Robah kulawarga, 2x18V diperlukeun
  • Einhell Brushless Motor - kalawan motor induksi brushless
  • Bola-bearing roller kalawan peso 16 péso stainless steel
  • 3-tahap jero kerja sentral kalawan posisi parkir
  • Foldable hidayah bar jeung levers rusuh-release
tawaranBestseller Nr. 3
IKRA Electric Scarifier Aerator IEVL 1840 catcher 55l gawe lebar 40cm gawé jero adjustable 1.800WAnzeige
  • mesin 2in1 pikeun lawns scarifying na aerating
  • Incl. Scarifying kalawan 20 baja knives & kipas roller kalawan titinggi 24 baja / alat-gratis roller ngarobah
  • watt kakuatan 1.800 / gawe lebar 40 cm / jero gawe bisa disaluyukeun centrally + 6 mun -12 mm
  • Waktos-nyimpen:. Incl Koléksi kapasitas kantong 55 liter / padang rumput hejo hipu, badag roda / nyaman ka maneuver
  • Integrated mawa cecekelan / tilepan pituduh bar / spasi-nyimpen gudang / mantap perumahan / relief galur
tawaranBestseller Nr. 4
WOLF-Garten Petrol Verticutter VA 389 B; 16AHHJ0H650Anzeige
  • lebar Gawe: 38 cm
  • Motor / Daya: B & S 750 seri, 163 cm³, 3500 / min
  • Gawe bareng adjustment jangkungna: Central 6 kali
  • 3 1 di: rake Moss, scarifier na kantong kempelan
  • kantong kempelan: 50 l
tawaranBestseller Nr. 5
Lancaran-Garten Electric Scarifier VA 303 E; 16AFDFLA650Anzeige
  • lebar Gawe: 30 cm
  • Engine: 1.300 W motor
  • Gawe bareng adjustment jangkungna: Central 5 kali
  • 3 1 di: rake Moss, scarifier na kantong kempelan
  • kantong kempelan: 35 l
tawaranBestseller Nr. 6
WOLF-Garten - Electric Scarifier SV 302 E; 16AFDEKA650Anzeige
  • lebar Gawe: 30 cm
  • Engine: 1.200 W motor
  • Gawe bareng adjustment jangkungna: Central 5 kali
  • 2 1 di: Verticutter na kantong kempelan
  • kantong kempelan: 35 l
tawaranBestseller Nr. 7
AL-KO listrik Verticutter Combi Kamanusaan sarta Studi 38 E kanyamanan, 38 cm lebar gawe, kakuatan motor 1300 W, keur wewengkon nepi ka 800 m², gawé jero 5-melu sentral adjustable, incl kantong. Koléksi jeung kipas roller tampilan
  • Ventilasi jeung scarifying dina hiji alat
  • cocog pikeun sedeng pikeun lawns 800 méter pasagi alatan lebar kerja badag tina 38 cm
  • kaasup catcher
  • sentral 5-melu adjustment jero pikeun ngarobah gancang jero digawé
  • alat bébas robah roll gampang tina scarifying mun nukeuran hawa
tawaranBestseller Nr. 8
Einhell scarifier kipas listrik gé-SA 1640 (1600 W, 40 cm lebar gawe, mun 12 mm jero digawé, posisi jangkungna 4, 48 kempelan l kantong, Holm) Témbongkeun
  • 2-in1 combi alat keur ngagolakkeun ku motor runtuyan kuat kalawan watt 1.600 sarta kali 4 sentral jero digawé nepi 12 mm for nu ngurus padang rumput hejo profésional
  • Jangkungna-adjustable na spasi-nyimpen cecekelan steering foldable kalawan ergonomic pituduh cecekelan
  • Effortless lukut nyoplokkeun na weeds, kaasup akar Ball bearing roll agul ku 20 knives stainless steel
  • aeration gancang jeung teleb tina padang rumput hejo ku bola bearing kipas roller kalawan cakar 30 dijieunna tina stainless steel
  • Jukut mayungan roda plastik ageung tur 48 kantong kempelan liter pikeun assignments karya ngalegaan
tawaranBestseller Nr. 9
Makita listrik UV3600 - Scarifier, tampilan 1800 watt
  • Asesoris: Jukut Catcher (40 l)
  • Beurat: 18,3 kg
  • Collector: 40 l
  • jangkungna bisa dipake: mm -10 ka + 5 mm
  • adjustment jangkungna: 4-tahap sentral
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...