listrik Scooter

0
1400
listrik Scooter

Listrik Scooter - leuwih ti Scooter a

a listrik Scooter mangrupa wahana ramah lingkungan, anu geus dijalankeun ku cara maké accu-kinerja tinggi. Datang dina loba variétas sarta ukuran, jadi eta manggih tempatna dina sagala widang kahirupan sapopoé. Sababaraha model merlukeun hiji persetujuan pikeun jalan jeung lisénsi supir urang, model sejen anu dipaké dina sektor kaséhatan, nambahan, contona, mobilitas manula. Hiji grup katilu scooters listrik sami teh Scooter sarua pikeun barudak sarta bisa dipaké salaku alat-alat olahraga.

Naon ngajadikeun scooters listrik Powered ti?

kandaraan ieu dicirikeun ku konstruksi rangka ku anchored balik footwell tina. Gumantung kana versi, nu model individu bisa boga korsi pikeun hiji atawa dua urang. mun dianggap Scooter panawaran hiji motor listrik kudu terpadu. Teu kawas hiji mesin durukan, motor listrik boga kaunggulan nu bisa dijalankeun tanpa suluh kayaning béngsin atawa solar jeung tiasa nyata kirang pangropéa dijaga. Gantina, milik E-Scooter batré-kinerja tinggi, anu dieusi ku cara maké ayeuna. ngecas lumangsung boh dina stasion kakuatan, utamana di dayeuh badag atawa ka mains domestik. A outlet somah baku ku tegangan volt 220 nyaeta kacukupan keur ngecas gancang.

The varian béda scooters listrik

Roller, nu dioperasikeun ku hiji motor listrik, oge E-Scooter disebut. Éta aya di ditaksir leuwih ti 100 versi béda:
- E-scooters Pareum-jalan, kaasup a korsi pikeun hiji atawa dua urang, gumantung kana modél
(Contona, pajak bébas Scooter listrik "Hawk" jalan légal)
- slow E-Scooter keur angkutan jalan, kaasup seating nyaman pikeun manula atawa ditumpurkeun
(Contona, anu aslina Invacare listrik scooters Leo for teu urang jeung disabilities)
- tilepan Scooter listrik ku korsi sapédah keur hiji jalma
(Contona, anu aslina MACH1 listrik model E-Scooter 6B EEC 48V / 1000W)
- tilepan Scooter listrik tanpa korsi hiji salaku Scooter motorized pikeun hiji jalma
(Contona, anu agul E100 glow Electric Scooter)
- Segway Personal nangtung scooters, diwangun ngan sahiji 2 roda, handlebar na footrest keur kaki
(Contona, timer balancing kandaraan listrik Ninebot mini Street (320) jalan légal)
- karéta listrik scooters tanpa korsi dipaké utamana salaku hobi

tawaran
Agul Electric Scooter E90 PowerCore Héjo 82,5 cm L x W x cm 40 91,5 cm HAnzeige
  • Speed: nepi ka 16 km / h
  • waktos nyetir: nepi ka 80 menit tina pamakéan kontinyu (2 kali leuwih panjang batan E90)
  • Motor: tajongan mimiti, luhur-torsi, kabayang hub motor - pangropéa (euweuh orientasi, teu ranté, teu ranté tensioner)
  • Rem: Hareup, operasi manual
  • Roda: roda urethane hareup jeung roda pungkur TPU

The angka modél béda tina E-Scooter jalan légal

Di Jerman, e-scooters dibagi kana tipena béda jeung kelas wahana EC.
- The moped gampang ngalir dugi 20 km / h
- The moped bisa dipaké nepi ka laju 25 km / h handap
Pikeun mopeds, aya hukum helm, tapi lisénsi a henteu diperlukeun. Ieu diperlukeun wungkul keur model gedé di handap.
- The Moped L1e (Moped) mibanda speed luhureun 45 km / h. mopeds ieu bisa jadi disetir ti 16 taun ku lisénsi nyetir sahiji kategori M atanapi Kelas B atawa saluhureuna
- The Leichtkraftrad L3e bisa nyangking speed maksimum dina spedometer 80 km / h. Pikeun kandaraan ieu nu nyetir A1 lisénsi anu diperlukeun.
- Pikeun L3e motor supir kudu boga sahanteuna supir urang kelas lisénsi A. Tangtu, aya pikeun sakabéh mopeds atanapi motor hiji pamakéan helm dina jalan Jerman.

The jalan légal pikeun listrik Scooter

Sagala wahana dilengkepan motor, prinsipna mah merlukeun persetujuan resmi jeung indikasi dina bentuk piring lisénsi lamun éta bisa dipaké dina jalan umum jeung jalur. Ieu ngandung harti yén sanajan nu scooters tilepan leutik nu Powered by hiji motor listrik, kudu didaptarkeun na disatujuan. kaayaan mah béda lamun kandaraan ieu téh dipaké ngan di darat swasta. Dina hal ieu, anu nyetir sahiji sapertos e-Scooter ogé diijinkeun moal jalan légal jeung dagang. Salaku jalan umum jeung jalur sarta kuadrat, leuweung jeung daerah terpencil keur diresmikeun dina nu jalma asing bisa hadir. Di dieu nyaeta ngajalankeun éta E-scooters ogé ukur diwenangkeun mun eta boga jalan hiji légal jeung supir gumantung desain oge boga lisénsi supir urang.

Kaunggulan jeung kalemahan tina scooters listrik Powered

listrik Scooter ngawenangkeun hiji angkot ékologis jeung merenah di ongkos rélatif low tur pamaliharaan leutik. Utamana di kota ageung kieu tiasa hiji kaunggulan, saprak tempat parkir tapi mindeng ukur pohara kawates. E-Scooter tapi teu boga loba kaunggulan sejenna anu teu matak poho dieu:
+ E-Scooter ngahasilkeun arah kandaraan kalayan durukan mesin internal euweuh emisi jeung anu kituna pisan ramah lingkungan.
+ Maranehna geulis sepi malah salila operasi. A noise gangguan kana pedestrians jeung pamaké jalan sejen keur ngaleungitkeun.
+ Kusabab kandaraan ieu Powered by listrik, tetep waragad nurutan-up na waragad operasi sarta expense nu pohara kawates.
+ The pangropéa tina scooters listrik oge rada low dibandingkeun mesin durukan internal. Maké bagian mah teu aya, netepkeun carburetor nu eliminates jsb
+ Aya ngaronjat maké mesin di sering dipaké keur jarak pondok. Ieu nguntungkeun utamana dina kotana kalawan ukur pamakéan occasional.
+ The dimensi pisan jelas tina hiji E-Scooters ngawenangkeun nyetir di alleys sempit jeung jalan. Nyetir dina trotoar, kumaha oge, dilarang. Sanajan kitu, model leutik kayaning mopeds dina laju 20 atanapi 25 km / h bisa dipigawé dina siklus iwal pamaké jalan sejen dina resiko.
+ A spasi parkir di kota dirancang pikeun drivers of scooters listrik teu hese. kandaraan ieu tiasa ampir kapan, mana diparkir nyimpen spasi, disadiakeun parkir umumna diwenangkeun.
+ Scooters listrik Foldable ogé bisa diangkut kana angkutan umum, disadiakeun kamar dipikabutuh pikeun eta. Ngangkut wheelchairs na strollers on beus boga salawasna prioritas. Sedengkeun E-Scooter geus narilep, aya henteu béa tambahan, saprak éta dianggap bagasi. Nalika unfolded tur siap ngajalankeun scooters tiket sapedah kudu disahkeun.
+ Jeung listrik Scooter salah geus euweuh gumantung suluh fosil beuki langka jeung kantos-rising harga di SPBU.
+ Ngecas bisa dipigawé kalayan gampang di imah atawa ampir sagala outlet séjén di jalan.

listrik Scooter tapi ogé mibanda sababaraha kalemahan dibandingkeun jeung scooters kalawan durukan mesin. Di dieu kudu disebutkeun diantarana:
- E-Scooter, hanjakalna, masih boga harga beuli luhur, sabalikna tina scooters tradisional. Sanajan kitu, beuli bayaran pikeun sorangan sanggeus ukur waktu anu singget nalika kakuatan anu laér leuwih murah ti bensin atawa solar. Beuki sering ka e-Scooter dipaké, anu gancang anjeun murni disetir jual beuli luhur deui.
- Dibandingkeun ngeusian bengsin recharging batré bakal nyandak deui, sanajan generasi anyar batré bisa geus boga pisan pondok loading kali. Ubar bisa nyieun hiji batré kadua nu bisa recharged dina jangka waktu nu ku Scooter, komo kalayan batré euweuh. 1 di operasi. Ngarobah batré sorangan dipigawé dina menit a.
- accu cadang nu rada mahal jeung kamungkinan bisa malah nyieun nepi satengah harga aslina tina hiji Scooter listrik. Kituna, meuli kudu taliti dianggap jadi, sanajan batré ngagantian boga kaunggulan. Sababaraha dealers nawiskeun pikeun muatan Lesser sarua batré cadang nalika meuli listrik Scooters dina.
- The stasiun ngecas umum pikeun recharging kandaraan listrik anu masih digambarkeun rada ipis dibandingkeun stasiun bensin keur tutumpakan tradisional di Jerman, sanajan parobahan geus, sahenteuna di kota utama. Di dieu, stasiun ngecas diaksés kalawan bébas biasana lokasina di hareup otoritas publik na di ditunjuk parkir nu leuwih gede. Di padésan, paling gaduh listrik Scooter anu utamana dieusi di imah.
- Kalayan batré pinuh anjeun datangna nepi ka 50 km tebih gumantung modél saméméh éta kudu recharged. Hiji tanki pinuh ku bensin atawa solar muatan téh cukup ku sabab loba salajengna. listrik Scooter kituna lolobana dipaké keur jarak pondok. Hatur nuhun kana tampilan digital anjeun salawasna bisa ningali kumaha pinuh batréna masih mangrupa atawa naha anjeunna perlu boga muatan geura-giru.
- listrik Scooter beuratna leuwih ti scooters konvensional, saprak paling accu kalungguhan-Asam pisan beurat. kualitas luhur E-Scooter biasana kinerja accu litium-ion gaduh (litium polimér atawa litium beusi fosfat). Di handap ieu mangrupakeun torek dina beurat batan accu kalungguhan-Asam, tapi masih loba kali heavier ti bak di durukan mesin internal.
- The kinerja scooters listrik leuwih handap, nu sabagian noticeable malah dina pasir. Di dieu scooters kalawan engine durukan internal mangrupa kaunggulan jelas.
- Kusabab accu boga hirup kawates, sooner atanapi engké tumiba ka kénéh biaya anyar batré ngagantian. Bentang hirup bisa robah gumantung kana rarancang jeung kualitas nu accu. Ku penanganan ditangtoskeun umur batre bisa diperpanjang sababaraha kali.
- Dina katirisan sagala jinis accu leungit kakuatan signifikan. Ieu ogé lumaku ka accu tina e-scooters. Pamakéan a listrik Scooter dina usum tiris, ku kituna, aya kamungkinan mung dina kondisi cuaca alus.

Naon néangan mun anjeun boga listrik Scooter hoyong mésér

Jeung angka nu gede ngarupakeun varian anjeun kudu nyaho saméméh meuli anu E-Scooter ieu pangalusna cocog keur anjeun. Inget yén kandaraan kudu idin jalan lamun rek dipake aranjeunna di umum. Mung Segways beuki populér sarta mopeds teu kedah asuransi na lisénsi nyetir wajib, sakumaha aranjeunna jum'atan dianggap sapédah jeung madhab bisa jadi disetir mana bicycles anu diwenangkeun.

titik jual salajengna kudu dianggap, gumantung kana kumaha listrik Scooter hoyong make.

Nanya ka diri saméméh meuli, upami kendaraan perlu salah sahiji atawa dua korsi sakumaha awét, batréna kedah na naon wengkuan téh boga tutumpakan. Kadangkala kacida tiasa mangpaat nu bisa ngaganti batréna. Gandeng jeung pamakéan batré kadua ngaheéat waktu. Beuli ngan hiji listrik ScooterSaha oge anjeun kualifikasi (nyetir lisénsi) sarua. Ieu nyegah gangguan engké.

a listrik Scooter dipaké atanapi Rék resep mésér anyar?

Gumantung kana produsén jeung ngarancang hiji Scooter listrik anyar tiasa rada mahal. Kusabab ide ieu pikabitaeun meuli kandaraan dipaké. Ieu nu ditempo dina perbandingan langkung mirah. Tapi, anjeun kudu mertimbangkeun hambalan ieu sacara saksama, sabab kalayan kandaraan geus dipake, Anjeun pernah nyaho persis kumaha efisien batréna masih mangrupa. Mun anjeun masih mangrupa dipaké E-Scooter hoyong mésér, jadi mésér model best of a dagang husus, sabab aya alat-alat dipake biasana jadi dipariksa saméméh resale. Saterusna, anjeun meunang aya garansi on individu listrik Scooter, Dina hiji meuli liwat panyadia swasta di Internet, aranjeunna henteu panjang ngajamin kawajiban. Telat beredar flaws keluhan teu bisa diklaim.

dimana hiji listrik Scooter bisa meuli

a E-Scooter Anjeun bisa meuli di ritel atanapi online dina internét. Duanana pilihan gaduh kaunggulan jeung kalemahan maranéhanana. Lamun meuli lokal, anjeun tiasa nalungtik modél individu pribadi sarta cobian. Ku kituna sing saha kahayang anjeun meuli na naha anjeun nungkulan eta. Saatos pameseran, anjeun tiasa nyandak mobil anyar maranéhna home sareng anjeun tur teu kudu ngadagoan pangiriman ka. Di Internet Anjeun kudu ngandelkeun informasi sarta gambar ti seller. Keur kitu, seleksi produk béda kitu, sababaraha kali leuwih luhur ti dina ritel. beuli bisa dipigawé di sabudeureun jam, tanpa ngabogaan mayar libur na kali lawang statutory. The aksés sarta mungkin spasi parkir ngaleungitkeun, kitu ogé nu ngadeg di garis dina cash register. Anjeun listrik Scooter merenah bakal dikirimkeun ka imah anjeun. Ku diskon voucher na jujul bisa nyekel sagala biaya pangiriman lumaku sarta biasana ogé ngahemat duit sabalikna meuli lokal. Hal ieu ngajadikeun nu meuli liwat Internet, tangtosna, metot.
Pikeun manggihan hiji produk kualitas, Anjeun kudu mertimbangkeun kualitas unggal saméméh meuli listrik Scooter nguji ku maca hasil test tina lembaga bebas atanapi ulasan nonton customer leuwih atawa kirang puas pembeli.

kacindekan

listrik Scooter mangrupa cara hébat nawarkeun murah tur sadar lingkungan utamana pikeun mindahkeun sabudeureun di kota. The lega rupa scooters listrik anu cukup badag. Éta téh dipaké minangka sarana mangpaat transportasi atawa salaku luang jeung alat senang. Salaku fun olahraga anu salawasna pilari hiji tajongan malah leuwih badag, teu heran langkung anyar jeung crazier E-Scooter datangna dina pasaran.

artikel sejenna dina kategori ieu: Walkers pikeun manula atawa pager hirup shears for si isal jeung Kota Roller pikeun barudak.

Sababaraha saran balanja keur scooters listrik:

Bestseller Nr. 1
Xiaomi Mi Unisex Pemuda Scooter listrik, jeung rentang 30 km, tampilan hideung
  • Batré ku rentang lila 30 km
  • Intuitif jeung gampang ngagunakeun
  • Sistim ngerem Dual
  • Foldable Desain notebook
  • Lampu beureum datangna dina nalika reureuh tina pedestrians hormat na kandaraan di jalan
Bestseller Nr. 2
Segway seg-es2 Scooter, Témbongkeun Silver
  • Batré litium kinerja tinggi ES2 ngamungkinkeun laju maksimum 25 km / h (155 mph) pikeun ngahontal mana dina jangka waktu nu teu
  • Uyah jeung ngarambat gampang dina sauntuyan nepi ka 25 km (155 mil) Series Kick Scooter ieu dilengkepan pilihan pesiar kontrol pikeun ngaronjat kanyamanan tina supir
  • Ku beurat total 12,5 kg, nu Ninebot Segway tajongan Scooters ES2 bisa dibawa dgn hiji leungeun, gampang sahingga pendamping perjalanan sampurna
Bestseller Nr. 3
SEVECOOL Dacestar Electric Scooter 350 Watt Motor, batré jarak jauh 30 km, ban karét padet 8 inci, tampilan LCD, Kota E Scooter S1, Dipatukan sareng Porto listrik tukang cukur sawawa listrik.
  • 【350 W mesin】 Modeu laju 3: 15 km / h, 25 km / h, 30 km / h (max) sareng jangkauan maksimum pikeun 31 km. Éta gumantung kana anjeun ngarobih kacepetan maksimalkeun skuter pikeun hukum lokal.
  • 【Ban pneumatic 8 inci】 -Expuision-buktina ban karét solid, tahan ngagem sareng tahan. Ban karét anu nyerep masihan karét anu lancar bahkan dina permukaan anu banter.
  • Design Rarancang lipat sareng angkutan gampang】 - Beurat ngan ukur 24.25lbs, anu hadé pikeun komuter séhat. Desain portabel pikeun gampang di simpen di bumi atanapi dina trunks sareng kabinét, dina kaayaan korsi bawah tanah sareng tempat kompak sanésna.
  • 【Lampu rem sareng lampu peringatan】 - Sistem panyerepan sareng pungkur ngagedekeun tiasa ngabantosan anjeun mikaresep nyetir anu séhat. Lampu payun sareng lampu LED kalayan peringatan aman mastikeun nyetir anu aman.
  • 【2 taun jaminan】 - garansi taun 2. Kami nyayogikeun layanan nasihat 24 jam pikeun ngabantosan anjeun ngarengsekeun masalah.
Bestseller Nr. 4
Viron Scooter listrik 800 watt E-Scooter Scooter 36V / 800W scooters listrik tampilan
  • Listrik Scooter - "VIRON" kalayan motor listrik 800 watt kuat
  • 36 pak batré volt kalayan 12 Ah, Bulan nepi ka 20 km
  • Pinuh gantung - gantung garpu jeung dua absorbers shock pungkur
  • removable kanyamanan sela, alat rusuh-release, angkutan spasi-nyimpen
  • rem Disc dual, kaasup wadah ponsel, dimensi Panyungsi: 118 25 x x 108 cm (LxWxH)
tawaranBestseller Nr. 5
PARTU Scooter Elektrik Scooter Énergi listrik santai e-scooter dewasa sareng batré 5,2 Ah LG - Max. Kacepetan dugi 25 km / h, Teu aya tampilan skuter skuter
  • Skuter listrik anu saé - pengiriman ti DE, bakal sumping dina dinten 5-7. Skuter listrik ieu dilengkepan batré anu berprestasi 5,2-Ah, anu ngajamin waktos perjalanan dugi ka 4 km saatos ngecas waktos 6 jam. Éta dijieun tina karét karbon anu kuat sareng tiasa beurat maksimal 90kg (Beurat sawawa dina umum).
  • LOAD SPEED - Skuter boga laju maksimal dugi 11 km / h dina gear munggaran, 18 km / h dina gear kadua sareng 25 km / h dina gear katilu. Batré umur laun nalika turun. Kukituna, lumayan keur laju leuwih handap tina anu diarepkeun nalika batréna mah kirang.
  • CHARGING - Lampu héjo saatos 4 jam pinuh dicas. Punten ulah ngarobih tegangan operasi minimum modeu P0, sabab nilai teuing tinggi nyasabkeun anjeun ku lampu héjo sareng scooter henteu siga anu dieusi pisan, sanaos nalika dieusi.
  • Sistim ngerem anu tiasa dipercaya - Marake beureum di kénca sareng hideung di beulah katuhu ngagancangkeun, ngajantenkeun gampang pisan. Scooter laun-laun ngagoréngkeun nalika anjeun nerapkeun rem.
  • JAMINAN - Jangkungna tiasa disaluyukeun tina sakitar 82cm dugi 92cm. Pikeun kantétan klip kanggo adjustment jangkungna dianggo. Ieu bakal sumping dina dinten 3-5, ulah salempang. Nyayogikeun jaminan 24 bulan, jawaban gancang bisi aya masalah. Punten kirimkeun kami email lamun aya patarosan.
Bestseller Nr. 6
Chopper E-scooter N1, 2000 Watt motor listrik, 45 km / h, skuter listrik, e-scooter, e-scooter, skuter listrik, video produk, indéks hideung
  • E-scooter Chopper N1 ku scooter futura listrik dilengkepan ku motor berprestasi tinggi 2000 Watt sareng batré anu lega pisan 60V / 12 Ah lithium-ion. Kukituna, lokomosiasi gancang di daérah anu langkung ageung sapertos fairs, premis perusahaan, taman atanapi kuadrat aman kalayan laju e-scooter
  • Alat-kualitas anu luhur nganggo pigura alumunun anu pikaresepeun cahaya sareng lampu lampu LED pikeun ngamankeun aman dina malem sareng peuting.
  • Kapasitas mawa maksimum nyaéta 120 kg. The kuat motor 2000 watt anu hatur nuhun pisan sepi ka, motor listrik brushless bébas-pangropéa.
  • rentang nyaeta kilométer 35 na luhureun speed 45 km / h.
  • Ngecas gancang dina ngan jam 2 dijamin ku batré litium berkualitas tinggi sareng kakuatan 60 / 12 Ah sasar sareng pangecas gancang.
Bestseller Nr. 7
Scooter Elektrik eFlux - 500 Watt Motor - Nepi ka 30 km / h - 30 Km Bumi - Ngan ukur 10,8 Kg Cahaya - Dipasang - E-Scooter (Lite One White Pink) Pintonan
  • 500 Watt Front-Wheel Drive 36V Lithium Ion Batré 7,8A 8 ban pneumatic Mudah Ganda lipat fungsi lipatan
  • Kasalametan Eddy anu ngerat payuneun & tapak suku pungkur LED pigura lampu témbok aluminium
  • Tilu tingkat laju Kersing tanaga energi ka 10 km langkung seueur beurat 10,8 Kg
  • Mangpaat laju-laju multimunctional Speedometer Mileage kontrol pelayaran praktis
  • Angkutan konci Panyerep Manten payun & pungkur tanduk Piezo Jangkungna laras laras
tawaranBestseller Nr. 8
Agul Electric Scooter E-Scooter E-Scooter Electric Scooter E100 glow Electric Scooter, Hideung, 13173831Anzeige
  • Mana nepi ka 16 km / h
  • Batré lasts nepi ka 40 menit
  • Pigura na baja garpu
  • kabayang hareup kalayan ban pneumatic dina ukuran 200 mm, polyurethane pungkur
  • Umur: 8 +, max. Beurat ti supir urang: kg 54.
Bestseller Nr. 9
Skuter E-Scooter Asli E-Flux 20 jalan hukum sareng 500 Watt 36 V Motor Electric Scooter E-Scooter E-Scooter dina seueur warna (Bodas) Pintonan
  • Cekap 500 Roda pungkur roda 36V 12A batré lega pneumatic ban tiasa dicabut ka 20 km / h batré
  • Disc disc kaamanan hareup payun & pungkur lampu lampu LED & tanduk cahaya tanduk
  • Jalan anu nyetir hukum & diasuransikeun dina jalan umum anu nyerepeun payuneun & pungkur
  • Fungsi Dipasang Mudah Gampang lipat Fungsi Kursi tiasa dicabut Payload dugi 100 Kg
  • Mangpaat seueur fungsi multifungsi Tingkat ngeusi batre Mileage Kursi Pegas
tawaranBestseller Nr. 10
Skuter Listrik Viron 1000 Watt E-Skuter Scooter 36V / 1000W Electric Scooter V.7 (oranyeu) Pintonan
  • Listrik Scooter - "VIRON" kalayan motor listrik 1000 watt kuat
  • 36 pak batré volt kalayan 12 Ah, Bulan nepi ka 20 km
  • Pinuh gantung - gantung garpu jeung dua absorbers shock pungkur
  • removable kanyamanan sela, alat rusuh-release, angkutan spasi-nyimpen
  • Sistem rem cakram Dual, 10 "ban inci, Ukuran Diwangun: 132 x 25 x 114 cm (LxWxH)

euweuh sora acan.
Mangga antosan ...