simbut listrik

0
1668
az_heizdecke

Panggihan leuwih seueur blankets listrik

blankets listrik nu mangrupa penemuan hébat, sabab mastikeun yén euweuh kaki tiis dina ranjang. Salaku ranjang lambar blankets disimpen dina kasur di ranjang jeung didieu ngadamel pikeun kahaneutan pikaresepeun dina nyertakeun. Alternatipna, Anjeun bisa meunangkeun simbut listrik dipaké salaku Pad warming on ranjang atawa dina korsi gampang. Pondokna, blankets listrik anu salawasna dipake, dimana éta tiis tur dieu ngadamel pikeun kahaneutan sarta kanyamanan. Anjeun tiasa make blankets listrik malah lamun, contona miboga tiis atawa anu nalangsara ti tegangan deui. Panas ti blankets listrik miboga éfék anu pohara positif dina panyakit kawas jeung mawa relief dina waktu anu singget.

Naon néangan lamun meuli blankets listrik.

Meuli ti blankets listrik teu kudu ngahemat dina tempat salah sarta rada méakkeun saeutik leuwih duit. Utamana ku hal mun blankets kaamanan teu kudu kudu kompromi. Alat modern anu dilengkepan hiji Cicing otomatis kaluar ambéh maranéhanana anu ditangtayungan tina overheating. Sangkan anjeun ogé tiasa beroperasi dina blankets listrik tanpa worries unattended sarta ninggalkeun ranjang Preheat na geulis. Ogé dina koneksi kabel kudu dilaksanakeun lamun meuli blankets listrik. Anjeun kudu ditumpes ditutupan ku pipah palastik nu geus tahan tapi dina waktos anu sareng fléksibel. Ngajadikeun rasa nengetan kalawan hal pikeun kasalametan blankets listrik lamun simbut ngabogaan segel GS anu diuji pikeun kaamanan ku TUV kana. Loba model béda tina blankets listrik bisa dibeuli di ampir sagala toko éléktronik atawa malah di warung istimewa ngurilingan ranjang na sare. Éta mantuan manggihan hiji panyadia deui, Internet, sabab di dieu anjeun bisa gancang manggihan toko online relevan berkat mesin pencari, dimana loba model anu sadia dina blankets listrik. Harga pisan béda. Anjeun bisa meuli blankets ti euro 100.

The simbut listrik: A Wärmespender nyaman

kahaneutan Soothing sarta kanyamanan - pikeun awak sarta pikiran

Listrik blankets sarta hampang pemanasan geus sabudeureun tungtung 19. Abad atawa awal 20. Abad. Salaku populasi geus slow di loba tempat disadiakeun kalawan kakuatan, anu blankets listrik kahiji ngaganti nepi ka bedpans lajeng dawam yén anu ngeusi coals panas tur vorwärmten nu ranjang. Saprak harita, éta geus konsistén terus dianggo dina ngembangkeun tina simbut listrik. Kalawan sukses resounding. Dinten ieu kami boga rupa model tur pilihan keur blankets listrik aman tur wijaksana pamakéan. Mangpaat saukur teu bisa mecat kaluar tina leungeun. Urang kudu panas keur urang well-mahluk. Dina bulan baseuh jeung tiis atanapi dina soré tiis, awak perlu loba énérgi panas leungitna pikeun ngimbangan. Kami capé, ngocok na kudu saimbang gumantung kana masalah umur na kaséhatan gede pisan ieu, atanapi merlukeun nyata beuki waktu pikeun operasi ieu.

Lamun geus saméméhna sering geus pamakéan hampang pemanasan sarta blankets kalawan manula kabaran dinten anu mindeng urang ngora anu geus manggihan kauntungan tina hiji simbut listrik pikeun sorangan. awak teu kudu make unnecessarily ngalawan leungitna panas defenses awakna urang, pikaresepeun nenangkeun jauh tegangan jeung panas nyiptakeun pikaresepeun ngarasakeun homely. Ieu ogé mangaruhan mindeng pisan mangpaat pikeun restlessness kaluar, mantuan bersantai sarta datang ka sésana.

Ucapkeun pamit ka suku tiis anjeun!

Nu Anjeun keur pilari a simbut listrik cozy? Satuluyna anjeun geus datang ka tempat anu katuhu! Urang diuji pikeun produk pangalusna dina pasar jeung hasil diringkeskeun kana kaca ieu.

Panggihan leuwih seueur blankets listrik

Nalika keur simbut hiji bener make akal pikiran?

aya teu ampir salaku dipanaskeun opat dinding sorangan di cinyusu atawa ragrag nu bisa ngimbangan ngadat hawa nu leuwih panas langsung. Teu nyebut yen urang hoyong ngahemat sagala waragad pemanasan sarta sigana perlu panas hiji sakabéh ruang tamu ngan kusabab salah sorangan ayeuna nyaéta saeutik pisan tiis. Di moments misalna, hiji simbut listrik ngarupakeun solusi idéal. Nya nyieun hawa pikaresepeun dimana eta diperlukeun tur keur diperlukeun. Panas radiating hiji simbut listrik mantuan pikeun baranahan awak sarta mangrupakeun éféktif ngalawan nyeri deui bisa dipaké salaku terapi panas sarta sababaraha kasakit rematik atanapi rematik. Wewengkon pangkeng kudu dijaga tiis sabisa salaku kamar séjénna ngeunaan hiji apartemen, tapi awak kedah nampi kahaneutan anjeunna diperlukeun pikeun manggihan sare katentreman. Hiji simbut listrik warms awak, tapi teu overheated kamar na teu garing kaluar hawa kamar. awak geus soothed sarta manggih rélaxasi. Hal ieu ngajadikeun hiji simbut listrik kana hartosna serbaguna unggal mahluk manusa bisa disadiakeun kalawan suhu nyaman na sorangan.

model naon sadia?

pilihan nu geus lega tur dimimitian ku hampang pemanasan, anu tiasa didapet di loba ukuran, wangun husus sarta desain. Ieu kaasup bantal beuheung husus atawa cushions deui, anu bisa dipaké di mobil. Malah muffs kaki dipanaskeun nu aya. The blankets listrik, aya nu disebut kasur hampang dipanaskeun jeung panas nyertakeun. kasur hampang dipanaskeun henteu sakumaha fléksibel sakumaha panas-blankets aya didieu dimaksudkan ku simbut istilah umum.

Dear Wärmeunterbett atawa sahanteuna hiji panas-simbut? Dimana bédana?

Dipanaskeun kasur biasana merlukeun hiji waktos nuju kana preheat ranjang, nu leuwih luhur prestasi teh gancang nepi ka suhu sabenerna. Aranjeunna mindeng gaduh belts tegangan mangpaat kalayan nu maranéhna bisa napel na juru kasur. Sababaraha hampang kasur dipanaskeun ogé bisa dipanaskeun ngan di sawatara wewengkon. Ieu gunana lamun hoyong gaduh ukur heats nu Fußzonenbereich. Fléksibel tur sadia dina loba ukuran béda, anu blankets listrik ti kategori overblanket listrik téh. Aya leutik tur kacida gedéna, nu bisa dipaké ku dua urang sakaligus. Implikasi praktis ayeuna bisa milih ti rupa-rupa desain, bahan jeung kelir. Tungtungna, siling geus sakuduna dituju janten visually pleasing.

Kumaha carana sangkan hiji simbut listrik?

Jero hiji simbut listrik anu kawat pemanasan anu unbreakable na waterproof insulated. blankets listrik nu dioperasikeun listrik, ayeuna dirobah tina kawat pemanasan panas. hiji simbut listrik dasarna jalan sangkan dimana wae Anjeun bisa nyambung aranjeunna ka grid kakuatan normal. nuju kudu ngalakonan bisi sagala cukup panjang.

blankets listrik nu aya di tingkat kakuatan béda. Nu leuwih luhur daya, anu gancang simbut nu geus haneut jeung luhur kaluaran panas gagal. Disatujuan keur dipake di imah biasa, dina ranjang, dina sofa, geus cukup yén hiji simbut listrik jeung 60 watt kana beroperasi kakuatan. Langkung biasa nu versi 100 Watt. Who wants to make hiji simbut listrik di neighborhoods tiis pisan atawa di camper, nu bisa merlukeun produk kalayan wattage luhur.

Kumaha aman nya éta ngagunakeun hiji simbut listrik?

, Loba pamakéna sieun nu operasi hiji simbut listrik teu tanpa bahaya. Deui jeung maneh datang ka imah seuneu anu ngabalukarkeun éta bisa kapanggih dina simbut listrik.

Dinten, syarat kaamanan tinggi, anu mangrupa subjék ka simbut listrik ditagihkeun. Ieu hiji hal anu alus, sabab sanggeus kitu simbut termal eta dijalankeun langsung dina awak sarta disambungkeun kana mains. Dina kaamanan sarat ngawengku hiji insulasi putus-tahan jeung waterproof tina kawat pemanasan, nu kalenturan téh kudu dijaga atoh sarta eta kudu nyegah ngarecah faulty. Nalika diatur résiko kacilakaan téh ampir non-existent teu leuwih luhur ti operasi hiji maker kopi, alat keur manggang roti atawa Perkakas listrik lianna.

Na kumaha upami kualitas nu?

Malah blankets listrik kedah bersih, sanggeus awakna boga kontak nutup sareng maranehna. Tangtu bisa ngabersihan hiji simbut listrik jadi ogé. Paling ceilings boga panutup removable nu bisa dikumbah dina mesin cuci tanpa masalah. The simbut sorangan bisa musnah kalawan kaen beueus. Samentara éta, produk anu ditawarkeun salaku bisa diumbah. Ieu bisa ditumpes cleaned dina mesin cuci sanggeus nuju geus dihapus.

Sabaraha teu mangrupa simbut listrik di konsumsi kakuatan?

Dimimitian ti kakuatan 100-watt dieu sababaraha data komparatif:

  • A pamakéan simbut listrik bulan 12 taun, jam 2 sapoé, harga listrik 25 cents per waragad kWh listrik disababkeun ku euro 18,26 sataun.
  • A dryer bulu kalawan 1000 wattage ngoperasikeun pangluhurna menit 10 sapoé - masih teras oge mere hiji nilai taunan 15 ka euro 20.

teu panas nepi dina tingkat nu pangluhurna jeung simbut sarta ulah make eta unggal poe, hiji simbut listrik di konsumsi kakuatan anu cukup bit langkung mirah ti ngajalankeun hiji dryer bulu. Mun salah bakal hoyong ngahontal panas hasilna ka awak migunakeun manaskeun éta, éta bakal jadi leuwih mahal ku sababaraha kali sarta dihasilkeun dina luhureun hiji lingkungan indoor damang.

Nalika nepi renounce pamakéan hiji simbut listrik?

Kanggo sababaraha jalma, blankets listrik nu teu cocog, atawa dina sababaraha kasakit anjeun kudu sahenteuna refrain samentara. kasakit radang akut jeung muriang anu maranéhanana nagara panyakit nu bakal ngabahayakeun, nyadiakeun awak kalawan panas tambahan. Saha nalangsara ti inféksi baktéri, nu ieu ogé teu dianjurkeun. Sacara umum, jalma kudu ngagunakeun cautiously kalawan terapi masalah véna panas sarta di mamang, ngobrol ka dokter.

tips mantuan pikeun pamakéan

  • blankets listrik kedah ngan bisa meuli di toko na on euweuh akun diperlukeun. A cacad mungkin nyaeta pikeun manggihan lamun acquire simbut listrik dipaké. Meuli ti kadalapan kaamanan diuji.
  • Salawasna nyambungkeun simbut listrik di outlet pangcaketna, ulah make cords extension tur mastikeun tengtrem sambungan kabel routing.
  • tiasa ngadamel nyalira kalawan barudak listrik simbut, gering jeung jalma daya teu upaya pernah. Malah jalma heubeul anu sugan teu tiasa ningali kitu ogé kudu dibikeun bantuan dina kaayaan jeung simbut listrik.
  • Listrik blankets salawasna sumebar lengkep sareng teu nganggo dina kaayaan narilep. Upami aya hiji risiko overheating.
  • blankets listrik teu bisa diaktipkeun keur jam pikeun pre-panas ranjang, upami mungkin kalawan sejen comforter handap kandel ngeunaan eta - deui aya disebutkeun hiji risiko overheating.
  • Sanggeus beberesih éta duanana simbut listrik ogé rujukan nu bener garing kudu ensured.
  • Dina sadaya kaayaan kudu nyieun diri di parobahanana simbut, aranjeunna motong, contona, atawa stitch up. Ogé purchases tina bahan asing teu kedah janten disilihtukeurkeun. Ngan imbuhan ditawarkeun ku produsén pikeun modél nu tangtu, anu merenah.
  • Kinks di garis suplai atanapi ngarecah di simbut listrik teu ngan hiji cacad leutik, tapi nu diganti. Dina ragu, ménta produsén atanapi pangecér.

Lamun turutan tips, teras blankets listrik anu cara bermakna na luyu mun balik sorangan suhu sampurna jeung anu leuwih kanyamanan.

Naha urang kedah blankets listrik?

Utamana dina sasih cooler sia kana ranjang tiis nanaon tapi cozy. Tapi lamun tos panas kalawan simbut listrik, Anjeun meureun bakal manggihan kulem langkung damai. Anjeun oge bisa unraveling hawa seger mun ngantep kana kamar bari anjeun boga eta nice jeung haneut. Mindeng mitra gaduh pangabutuh béda lamun datang ka suhu dina pangkeng atawa di ranjang. Anjeun terang masalah anu anjeun tiis sarta pasangan Anjeun sweats? Kalawan hiji simbut dulur listrik bisa ngaropea suhu dina sare na.
Pikeun alergi sufferers hiji simbut listrik ka relief badag bisa ngagambarkeun, sabab mites bisa ngurangan ku 50 persen. Upami Anjeun gaduh masalah sareng tulang, anjeun ogé kudu mertimbangkeun hiji simbut listrik. panas nyaéta alat pisan mangpaat, éta mantuan tulang ogé haneut nepi otot jeung dina waktos anu sareng ka bersantai, Ngaliwatan nyeri sirkulasi getih hadé tur stiffness lebet ku leuwih gancang. Sami manglaku ka jalma kalawan nyeri deui lantaran tegangan otot tiasa hadé ngaliwatan Pad pemanasan. Aya ayeuna malah blankets listrik, anu bisa dijalankeun via roko torek dina mobil. Ku kituna bisa haneut nepi kana jalan: utamana gunana lamun mobil boga korsi tambahan.

Sajarah sarta operasi blankets listrik

Geus aya 19. Abad blankets listrik kahiji sumping dina pasaran. Tangtu, nu ceilings teu acan dijalankeun dina jangka waktu ieu kalawan listrik. Tembok dijieun tina beusi matak kukituna dilengkepan coals panas, guna salajengna panas. Geus di awal 20. Abad ka aya nu blankets listrik kahiji jeung awal hartosna catu daya listrik salaku manusa. Aranjeunna diganti contona kalayan bedpans termal batubara-Powered. blankets listrik nu mangrupa pemanasan listrik dipanaskeun, bungkus Panas méré sabalikna, ngaliwatan hiji panas réaksi kimiawi. Dina siling aya kawat pemanasan nu ngarobah arus listrik kana panas. wattage bisa antara ngeunaan 60 200 watt sarta watt anu. biasana lokasina di luhur kawat pemanasan insulated dua lapisan busa atawa bahan cushioning sarupa. Bahan luar simbut nu diwangun ku katun atawa plastik kayaning poliéster fleece.

Kamarana mertimbangkeun lamun meuli:

Kahiji, kaamanan kudu, jadi maneh pernah kudu mirah euweuh aksés ngaran produk. A GS, TUV atanapi VDE segel hartina kaamanan nu geus diverifikasi. Pastikeun yén hiji manual Jerman oge aya ku kituna anjeun bisa turutan parentah kaasup. Pohara penting nyaéta hiji shutoff na hiji panyalindungan overheat, sakumaha ieu jigana bisa ngakibatkeun kacilakaan. Ieu ogé nyumbang ka cikarang nu kitu teu boga terus pariksa panas tina simbut listrik. Sajaba ti éta, panjang nuju teu nyimpang. Mun kabel teuing pondok, kabébasan gerak ieu parah diwatesan. Jadi grab anjeun resep a simbut ku garis suplai panjang. Ogé penting nyaéta posisi tina konektor. Upami ieu henteu aya bisa jadi sababaraha uncomfortable na distracting di ujung siling. Upami anjeun hoyong pikeun nangtukeun hawa pasti sorangan, anjeun kudu jadi modél kalawan tingkat suhu selectable aksés. Paling blankets listrik anu dilengkepan dua opat tingkat suhu. Sababaraha model malah kudu nepi ka genep tingkat suhu: panas bisa disaluyukeun utamana tepat di dieu. Lamun meuli éta simbut nu bisa dikumbah sakumaha blankets listrik nu mangrupa habitat populér pikeun baktéri jeung mites. Mun fitur alat-alat ieu leungit, siling bisa cleaned ku uap cleaner. Sababaraha model malah pas dina mesin cuci: Anjeun kedah nganggo program wol jeung nganggo simbut listrik kedah pernah jadi dialungkeun! Kusabab siling gaduh deukeut pisan awak anjeun Anjeun kedah nganggo bahan eco-téks akur. Tangtu, faktor cuddle ogé penting: The simbut listrik kedah lemes sareng ngarasa alus dina kulit, sabab rék méakkeun loba waktu jeung dirina. jadi kudu ati yén kawat pemanasan ulah nyorong ngaliwatan lawon jeung kamungkinan bisa jadi pikaresepeun. Upami anjeun hoyong eta leuwih nyaman, Anjeun kedah Resort ka siling badag. Ku kituna bisa ngawengku diri jeung kamungkinan pasangan Anjeun tos rengse di jerona. Mertimbangkeun beforehand persis mana nu Anjeun hoyong pake simbut listrik anjeun paling. Naha anjeun resep asal anjeun hiji ranjang haneut, hiji simbut listrik jeung 60 watt geus cukup. Lamun hayang ngagunakeun kitu, siling nalika maranéhna balik kémping, Anjeun kudu milih modél kalawan sahenteuna 150 watt tina kakuatan.

Nu blankets listrik aya?

Pikeun bedana hiji dijieun antara blankets listrik na kasur dipanaskeun. kasur hampang dipanaskeun henteu pisan alus keur nutupan sarta cuddle sipatna rada kaku. Dina blankets listrik Anjeun kudu ngahurungkeun moal nempatkeun sabab teu dirancang keur paparan ka beurat awak. Anjeun bisa meuli blankets listrik di loba variétas sarta ukuran. Maranéhanana béda dina kakuatan pemanasan, setélan, keusikan jeung di luhur dipake. Aya ogé model mibanda jeung fungsi pemanasan misah atanapi malah otomatis a. blankets listrik anu sadia dina ukuran béda, sababaraha sakumaha badag salaku ranjang ganda. Dina bahan luhur umumna antara Serat Pengetahuan Alam jeung serat sintétik dibédakeun. Produsén of blankets listrik anu AEG, Bosch, Beurer, Hydas, Raja, Medisana, Montiss, Sanitas atanapi Soehnle.

Kumaha Paké

Pastikeun sangkan simbut listrik anjeun ti salah baseuh. Kedah eta kajadian, lantaran maranéhna geus spilled inuman a, pegatkeun sambungan pas mungkin sambungan listrik. Hiji simbut listrik dirancang pikeun preheat ranjang anjeun, teu bobo di dinya. Ogé, ulah poho pikeun mareuman simbut listrik méméh kulem wengi urang ngeureunkeun pareum. Anjeun kudu ngarobah kana nanaon siling, utamana nanaon stitch up atawa motong. Sajaba ti éta, simbut listrik kudu dipake ukur dina kaayaan unfolded, jadi hayu simbut nu pernah narilep. Upami teu kitu, aranjeunna bisa overheat kuat jeung kamungkinan ngakibatkeun seuneu a. Kitu ogé, éta téh inadvisable mun cascading tina sababaraha ekstensi kabel, sakumaha anu bahaya tripping. Anjeun tanpa gelas dina cara nu bisa jadi bahaya. Sateuacan ngawitan mimitina anjeun pasti kudu baca instruksi manual taliti. Mun anjeun anu boga piaraan, Anjeun kudu périodik pariksa kabel dina tempat nibbled ambéh henteu kacilakaan bisa lumangsung.

Alternatif pikeun simbut listrik

ranjang cai dipanaskeun

The panas dina ranjang cai bisa disambungkeun kana pigura atawa panutup ranjang. Ieu tangtu pisan langkung nyaman ti hiji simbut listrik, leungeun anjeun tiasa nyerat jauh leuwih murah. Malah loba kakuatan leuwih Butuh kana caina ti ranjang cai panas sarta ranjang cai téh jarang kirang ti euro 1000.

pemanasan Pad

Saperti listrik simbut pemanasan Pad aya di loba bentuk, unggal formulir dirancang pikeun aplikasi husus. The bantal konvensional anu rectangular atanapi kuadrat tur pisan alus pikeun suku, cocog deui atawa beuteung. A jenis cushion anjeun tiasa kacida alusna nempatkeun sabudeureun beuheung jeung tiasa sakaligus haneut tukang. hampang pemanasan nu lolobana keur nyeri terapan, jigana kitu nu peryogi bantal béda dina wangun béda.

botol cai panas

botol cai panas teu bisa dioperasikeun kaunggulan listrik, anjeun aman pikeun awak manusa. Sajaba ti éta, maranéhna boga kauntungan nu aranjeunna pernah tiasa hotter ti aranjeunna geus mangsa ngeusian. Hijina bahaya nyaeta nu bisa tatu kabeuleum nalika dituang. Sajaba ti, kudu dipariksa rutin lamun ningali botol disegel.

cushion panas kalawan sisikian atawa céri liang

Kauntungan pangbadagna tina tipe ieu Wärmkissen nyaeta nu teu bisa tatu kabeuleum tina cai panas. bantal dipanaskeun dina microwave atawa dina oven tur mangrupakeun kaunggulan salajengna nu panas toko cushion-kaeusi leuwih lila ti cai sarta waktu anu pohara lila dugi aranjeunna tiis deui.

warmers kaki

Aranjeunna kakurangan tina suku tiis, henteu ngan di ranjang, tapi luhureun sakabeh di jalan? Mangka warmers suku nu pasti hiji katuhu pikeun anjeun! éta toe warmer anu dilengkepan dina hiji sisi ku hiji lapisan napel na bisa saukur jadi glued ka kaos kaki Anjeun. Anjeun teras bisa ditunda sapatu maranéhanana jeung anjeun boga nepi ka 6 jam kaki haneut.

Élmu sarta Téknik PAD na blankets listrik

Pemanasan kalawan l atawa gas téh beuki mahal jeung dulur anu nyobian wanoh hadir ngeunaan nyimpen waragad pemanasan. Tur aya sababaraha poé atawa soré mun anjeun boga apartemen atawa imah bener dipanaskeun, tapi masih jenis chilly. Mindeng apartemen jeung imah téh fußkalt basajan atawa tembok exterior teu kitu oge insulated. Perkara teu sabaraha dipanaskeun, éta moal aya warmer atoh sarta nalika diuk quietly on dipan atawa di meja anjeun, nu creeps tiis lalaunan nepi tinggi na aran lengkep kaku. hampang pemanasan atawa blankets listrik bisa nyadiakeun ubar hiji. Saeutik pisan jalma bakal kantos linggih ku simbut dina balik kana sofa, tapi aya ngan poé mun anjeun disebutkeun bisa jadi sarta kanyamanan tangtu bersantai pangabutuh leuwih panas batan. jalma ngora ogé freeze on sababaraha poé, sanajan kamar tinggal nu dipanaskeun. Setrés, jeung kacapean ogé boga dampak dina sensasi termal awak. Dina www.heizkissen.net kami nampilkeun nu hampang pemanasan sarta blankets listrik nu sadia sacara komérsil. Aya husus panas deui Pad, beuheung pemanasan Pad atanapi blankets listrik pikeun ranjang. Kotektak sepi saeutik tur luhur kabeh: maneh ngan teu ngarasa tiis jeung Pad pemanasan agung Medisana, Beurer, Bosch atanapi Bosotherm!

simbut listrik

The simbut listrik - loba sawawa ngora nyaho hal saperti malah ti nini maranéhanana sarta geus ka kamungkinan ridiculed salaku rumaja nu. Dina dewasa, sanajan anjeun tetep rada ngora, maneh evaluate hal béda. Urang hirup di Jerman sarta aya di nagara urang tremendously peuting tiis. Peuting dimana anjeun tiasa ngahurungkeun up panas jadi rék tapi kumaha bae sigana ngorondang tiis ngaliwatan retakan. Na saha berpungsi sadayana dinten, karasaeun Atang mindeng ngarasa stressed jeung capé, teu ngan ti pagawean, tapi ogé dina commutes lila - utamana dina waktu usum tiis nalika hawa anu bener tiris. saré dina rumen nu pisan haneut, teu cageur - aran dinten hareup pancen whacked, teras seueur urang ogé the wadul of headaches. Tapi malem ngorondang kana ranjang tiis sarta digolongkeun shivering sare? Éta moal hal nyata. Masalah stress otot tense up na anu geus boga bakal gancang aya bewara yen creeping tiis bertulang ieu. Kalawan hiji simbut listrik bisa ngajawab masalah ieu. Ieu bisa preheated gently sarta mana anu ka bobo lajeng sabenerna, teu ngabdi kana hiji ranjang tiris, tapi dina sayang haneut cozy. Unggal simbut boga controller hawa, paling ogé boga panyalindungan termal - ngurus kudu néangan lamun meuli. The nyertakeun anu bisa diumbah. Hiji simbut listrik dirancang sababaraha usum leuwih pikaresepeun!

Élmu sarta Téknik PAD Pikeun beuheung

Loba jalma bakal heran naha anjeun perlu Pad beuheung pemanasan. Tapi éta jawaban keur hal ieu sabenerna cukup basajan. Aya sababaraha poé dimana anjeun ngarasa stressed kaluar sangar ti dinten lila jam gawé. Anjeun capé, sanajan meureun jam spent dina jalan raya. Luar ayeuna teh katirisan tiis, anjing oge kudu meunang kaluar deui. Sarta pamustunganana, anjeun diuk dina dipan jeung karasaeun lengkep beku tur kaku jeung sanajan apartemen anu comfortably dipanaskeun, anjeun ngan ngarasakeun tiis. Ditambahkeun kana ieu kasakit ti nomer hiji taktak tense Jerman, beuheung galur, nyeri deui, masalah sareng tulang tonggong cervical. Ku pemanasan Pad beuheung salah nyadiakeun teu ukur salajengna giliran up panas nyaman tanpa Élmu sarta Téknik acan: panas tina beuheung pemanasan Pad ogé micu tegangan otot. Dina menit, anjeun ngarasa leuwih alus, otot euweuh nyeri, suhu awak acuk deui. Malem cozy on dipan bisa dimimitian.

Élmu sarta Téknik PAD keur balik ka

Dina jaman baheula maneh smiled salaku saurang nonoman nalika nini geus preheated nu simbut listrik peuting saméméh maranéhna crawled kana ranjang. Samentara éta, saurang deui seuri ngeunaan eta. hampang pemanasan sarta blankets listrik euweuh milik hal sapopoé nu diperlukeun ku urang heubeul, tapi meuli beuki loba sering ku urang ngora. Mun apartemen teu bener oge insulated, atawa lamun eta ngalir ngaliwatan jandela nalika kamar tamu anu fußkalt, anjeun perlu sumber panas. Saha, sugan loba waktu kapaksa méakkeun dina jalan raya sanggeus sapoé panjang pinuh stres, tengah hujan, geus mindeng geus stressed kaluar, capé jeung shivering ku imah. Pemanasan nepi di ruang tamu teu salawasna mungkin, sanajan Rume anu comfortably dipanaskeun. Jeung can rék mikaresep tapi waktos nutup na, tapi kumaha carana balik nu lamun diuk dina sofa jeung creeps tiis kana balung tinggi nepi aran kaku lengkep beku? Nyaéta, aya dinten misalna hiji - sarta saprak anjeun teu kedah sangsara unnecessarily tapi pitulung. Komersil hébat deui hampang pemanasan nu aya. A Pad panas deui teu ukur ensures yén suhu awak naék deui, tapi ogé pikeun rélaxasi otot. Pikeun jalma kalawan masalah deui atawa jeung tegangan konstan dina lingkup taktak jeung beuheung mangrupakeun Pad deui pemanasan ngan katuhu. The tegangan nu dileupaskeun, suhu jero awak deui normal - na malem dina dipan nonton TV janten malem cozy.

BEURER pemanasan PAD

Produsén Beurer di campuran badag na nawarkeun rupa-rupa alus teuing jeung tinggi kualitas blankets listrik sarta hampang pemanasan. Harga dibasajankeun antara 20 na 70 euro, rata alus pikeun produk bener alus teuing bisi ieu téh rata-rata ngeunaan 50 euro. The Beurer hampang pemanasan sarta blankets listrik anu kacida patut duit. Éta dijieun pikeun taun ka tukang, lamun maranéhna téh diolah kalayan perawatan, nu dihias dina desain geulis tur sadia hususna keur kaperluan béda. Maranéhanana pilari hiji simbut listrik pikeun ranjang bakal bisa manggihan di Beurer. Beuheung pemanasan Pad atanapi panas Pad keur balik ka oge sadia dina Pilihan badag. Pemanasan Pad Beurer ngarasakeun reputasi pohara alus diantara pamakéna - nu ratings sahiji konsumen bebas salawasna pisan alus. Kalawan Beurer hampang pemanasan seeping tiis boga kasempetan!

Bosch pemanasan PAD

Produsén Bosch excels kalawan rupa-rupa produk ti sagala parusahaan Jerman lianna. Salaku lamun éta teu cukup jeung cacah dina panerapan home modern keur pengrajin na pamimpin pasar DIY, urang bisa kasampak maju saperti pamakéna ogé boga produk kualitas ti wewengkon séjén. Ogé ti Bosch, aya hampang pemanasan unggulan mésér na deui eta ngabuktikeun on Bosch sakumaha inovatif tur maju-pilari. The rupa produk dina widang hampang pemanasan ti Bosch teu rada sakumaha badag saperti tina ngical paralatan sejenna, tapi tiap pemanasan Pad dimekarkeun di Bosch mangrupa badarat precision mutlak. Anu keur néangan produk kualitas luhur dina widang hampang pemanasan, bakal tiasa ngarasakeun hiji hit mutlak jeung produsén Bosch. Harga teu beda pamadegan pabrik lianna - pikeun rata pamakéna 40 bisa ngaharepkeun hiji nilai badag di dieu.

bosotherm pemanasan PAD

Anu keur néangan hiji Pad panas, masih aya kacangcayaan kana lulus Bosotherm panyadia. produsén nawarkeun rupa-rupa teu cukup sakumaha lega produk kawas ngical paralatan sejenna, tapi shines pikeun eta kalawan produk beredar di harga pisan lumrah. pamakéna bebas nangtoskeun Pad pemanasan ti Bosotherm imah kalawan ulasan pohara alus boh dina segi pungsionalitas jeung ngolah. seams stabil, a palinter direngsekeun catu daya, overheating panyalindungan - naon deui bisa rék? Sarta sakabeh ieu di super harga low, dimana bener teu bisa nyebutkeun euweuh. Saha pilari a Pad panas deui atawa beuheung pemanasan Pad, kudu nganyahokeun kalem kituna jeung produk tina Bosotherm.

MEDISANA pemanasan PAD

The hébat pemanasan Pad Medisana anu sadia dina Pilihan badag. Dibikeun loba desain béda, pilihan teh hese. pamakéna attentive kudu sono yén produsén Medisana maturan teu ngan Élmu sarta Téknik Pad pikeun maksud tinangtu, kayaning hampang pemanasan kanggo balik atawa beuheung - Medisana pemanasan Pad ogé bisa dibeuli salaku solusi kombinasi.

Bosch PFP1037 Leuleus ngarasakeun-panas Pad RelaxxTherm L, 100 Watt, tampilan pemanasan rusuh
  • kakuatan pemanasan: 100 Watt
  • pemanasan gancang
  • Setélan hawa individu 3 keur unggal kedah
  • Pleasantly lemes, maschinenwaschbares bahan tina% katun 100
  • shutdown otomatis

Haneut deui sarta dina waktos anu sareng beuheung. Na saha moal bakal hoyong bagian kalawan kahaneutan, nu Pad panas tina Medisana nyandak kana ranjang sareng anjeun tur slumbers mang dina ranjang haneut tur cozy. Harga pikeun Medisana pemanasan Pad move antara 20 na 60 euro na patut duit maranéhanana. Nilai duit téh jeung saha geus datang ka ngarasakeun kualitas saluhur pemanasan Pad, moal rék bagian jeung deui.

tawaranBestseller Nr. 1
MaxKare simbut 130 * 180cm, simbut termal kalawan shutoff otomatis tur panangtayungan overheat & otomatis, simbut listrik jeung hambalan hawa 6, kontrol hawa éléktronik pindah pisah nyeuseuh Baran Tembongkeun
  • A-rupa pilihan tina 20 ° C pikeun 45 pilihan hawa ° C total 6, naékna suhu gancang. Ngan dina 5 menit aran haneut, tur eta tiasa diatur janten otomatis switched off di jam 1-3.
  • Ortschrittliches Bahan: Oko-Tex 100 bahan Certified, teu ukur aman tur dipercaya tapi ogé mewah tur lemes, ngarasa lemes sareng ngarasakeun gesekan antara kulit jeung lawon.
  • Mesin nyeuseuh perawatan: removable kadali jauh, rojongan pikeun nyeuseuh mesin mantuan tetep di simbut listrik beresih. Mangga di mesin cuci ngumbah suhu cai 86 ° F teu garing jeung dryer a.
  • pangalaman Kaamanan: Ieu boga CE jeung sertifikasi GS. The wiring anyar tina kawat pemanasan boga pikeun mastikeun pemanasan seragam jeung fungsi panyalindungan overheating, kasalametan dina pamakéan blankets listrik.
  • Salempang bébas jasa saatos-jualan: Unggal masalah anu direngsekeun dina jam 24. Masalah kualitas produk sareng jaminan dua taun, ngagantian gratis.
tawaranBestseller Nr. 2
THE HEAT COMPANY awakna langkung panas deui badan langkung panas deui 12 jam kahaneutan sapotong indéks 10
  • 12 jam kanyamanan haneut! Timer napel - luwes - nyaman kanggo ngagem!
  • Pemanasan dina hawa ku oksidasi alami (matak bahaya).
  • Kelet dina lapisan handap pakean (misalna baju jero) - henteu tinggaleun sésa lem.
  • Sumber panas beton nyayogikeun panas dina jam 12 (rata-rata 40 ° C).
  • Cocog pikeun sagala kagiatan luar atanapi di bumi. Henteu dibuka ku sababaraha taun. Ukuran: 9x13cm. Eusi: potongan 10.
tawaranBestseller Nr. 3
Sanitas SWB 20 Wärmeunterbett of fleece, tingkat suhu 3, fiksasi basajan dina kasur, System Kaamanan Témbongkeun
  • Simbut tina mesin lawon bisa diumbah (bisa diumbah mun 30 ° C) pikeun saré cageur dina hawa rohangan cool
  • Taya ngageser, sanajan distribusi panas ku fiksasi kalawan ribbons dina kasur
  • Sistim kaamanan nu terpadu nyegah overheating ku otomatis ngaganti kaluar, jadi yén pamakéan peuting geus aman
  • Tilu setélan hawa bercahya, dikawasa via switch manual. Pikeun ngabersihan dina mesin cuci, saklar bisa dihapus
  • The simbut termal téh cocog pikeun sagala kasur standar kalawan 200 90 x cm x 200 100 cm dimensi Produk (L x W): 150 80 cm x
Bestseller Nr. 4
Fleeceheizdecke 60W 150x80cm - 5 tingkat - otomatis shutdown - bisa diumbah - otomatis tampilan fungsi
  • Fleeceheizdecke kalawan tingkat suhu 5
  • simbut listrik kami téh gancang mana, ogé mesin bisa diumbah nepi ka 40 °
  • The Wärmbett ngabogaan otomatis kalawan otomatis Cicing-off
  • Kasur dipanaskeun dijieunna tina tambahan fleece polar lemes
  • TUV Sud / GS dites
tawaranBestseller Nr. 5
Beurer UB 75 Wärmeunterbett, kalawan genep tingkat suhu sarta pemanasan gancang, 150 80 x cmAnzeige
  • Kasur dipanaskeun listrik ngabogaan pemanasan gancang. Ku kituna anjeun bisa pinuh mikaresep saatos hiji waktu haneut nepi ngeunaan 15 mnt di kahaneutan soothing
  • Genep setélan hawa anjeun milih comfortably leuwih switch manual nu bercahya. Pikeun nyeuseuh mesin (bisa diumbah nepi ka 30 ° C) anjeun tiasa nyabut switch gampang
  • Pamakéan aman boga panas Pad Beurer sistem kaamanan kabuktian, tur downshift sarta otomatis shutdown dina hambalan béda
  • Utamana merenah: di mat pemanasan nyaeta di luhureun katun, handap dijieunna tina nonwoven na meets sarat tina eco-Tex standar 100
  • Ku ukuran tina 150 80 cm x dina ranjang panas nyaéta pikeun sakabéh kasur baku
tawaranBestseller Nr. 6
Beurer UB 90 divan kanyamanan panas, supple panas kasur Pad, dua adjustable misah tampilan zone suhu
  • Kasehatan jeung freshness: up 30 ° C simbut listrik bisa diumbah pikeun ranjang anjeun ngabogaan katun-luhur pikaresepeun, perlakuan pérak murni terpadu nya antibakteri sarta bau-ngurangan
  • Kasur dipanaskeun listrik boga zona adjustable individual hawa pikeun awak jeung suku kalawan unggal tingkat suhu 9, jeung tingkat suhu anti alergi bisa ngalawan mites
  • The panas mat keur ranjang téh (BSS) jeung sistem kaamanan Beurer dilengkepan jeung boga hiji switch otomatis nu kabukti handap sanggeus tilu jam dina tingkat suhu 7, 8 atanapi 9 6 on
  • Nyaman pemanasan Perkakas: dina switch removable kalawan LCD bercahya nembongkeun Anjeun tiasa nyetel waktos di jam increments. Ogé mucunghul dina saklar, konsumsi ayeuna di kWh (EcoControl)
  • pemanasan Ieu gancang sareng waktos haneut nepi ngeunaan 15 menit anu merenah dina ukuran 150 80 x cm pikeun kasur ku ukuran tina 90 200 x cm x 100 200 cm
tawaranBestseller Nr. 7
Simbut listrik sareng fungsi switch-off otomatis Perlindungan pamanasan Flannel & lambswool simbut listrik Légél Besar 130 * 180cm kalayan kadali jarak jauh sareng pamasuh tiasa dicegah, pamakean bumi Kantor nganggo Sofa nganggo Indikator
  • 【Kanyamanan di dua sisi】 Kadua sisi, flanel dina hiji sisi sareng wol domba di sisi sanés, anu ramah kulit sareng narik ati. Simbut listrik nawarkeun kanyamanan anu dua kali kalayan raos lemes sareng sinyalna anu lengkep dina awak pikeun ngajaga kahaneutan anu santai pikeun sare jero dina wengi tiis.
  • 【Pelbagai kombinasi terapi panas】 Selimut mikro bakal panas gancang sareng langkung merata dina menit 5 kalayan tingkat suhu 6 (20-45 ℃) pikeun nyumponan kabutuhan individu anu béda; Bahkan langkung seueur daya-nyimpen sareng langkung aman kusabab tilu jam otomatis dipegatkeunana
  • 【Kasalametan prioritas & Kualitas High】 Sertifikasi sapertos CE, GS sareng Oko-tex ngajantenkeun ieu underblanket anu kualitasna aman. Pamanasan premium premium nutupan merata pikeun mastikeun kahaneutan sareng perlindungan anu tetep teu panas, sahingga anjeun tiasa bersantai sareng nguap
  • 【Mesin tiasa diumbah & multifunctional】 Kalayan controller anu tiasa dicabut, éta tiasa ngumbah langsung dina mesin cuci supados tetep bersih sareng lemes dina jangka panjang. (Jaga yén suhu cai mesin cuci kedah di 30 ℃ sareng henteu aya cucian garing); Kalayan ngan saukur ngarasakeun coziness dina musim di pangkeng, kantor atanapi dimana waé.
  • Satisfaction Kepuasan pelanggan aya dina ramé】 Kanggo sual naon ngeunaan simbut listrik anjeun bakal nampi jawaban profesional dina jam 24. Sareng urang nawiskeun garansi taun 2 sareng ngagantian pikeun masalah kualitas.
tawaranBestseller Nr. 8
Vidabelle simbut listrik DELUXE dina beige kalayan béntang krim, simbut cuddly listrik, simbut termal kalayan tingkat pemanasan + 9, samudut cuddly kalayan otomatis pareum otomatis
  • Simbut Listrik Elektronik: Blanket damel tina bulu bulu plush lemes (100% poliéster) dina ukuran XXL (dimensi 130 x 180 cm) - sampurna pikeun pemanasan dina dinten tiis
  • Tingkat suhu langkung seueur: tingkat suhu 9 sareng timer diwangun dina ngajantenkeun pangalaman panas anu langkung kustomisasi
  • Fungsi tambahan: footmuff praktis pikeun kaki haneut sareng pangalaman cuddly khusus
  • Perlindungan hawa panas: pareum otomatis saatos jam 3; mesin tiasa dicas di gelar 30
  • Sertipikat: GS Certified sareng dites pikeun zat ngabahayakeun numutkeun Oeko-Tex Standar 100
tawaranBestseller Nr. 9
Medisana HU 662 Wärmeunterbett 61220, 6 simbut kalawan tingkat suhu sarta 2 zona panas, ukuranana 1,50 0,80 x m, panyalindungan overheat, nyeuseuh Baran acara
  • Rapid nuhun haneut kana fungsi Turbo Panas jeung 100 Watt, pisan gampang pikeun ngabersihan jeung hatur nuhun bisa diumbah kana colokan removable
  • Ukuran: 1,50 0,80 x m, cocog pikeun kasur handap: Panjang 2,00 m / m lebar 0,90 - 1,00 m. Tambahan Cicing-off sanggeus 180 menit.
  • Unggal ngabogaan tungtutan béda dina produk panas. Ku alatan éta, Heizunterbett kami boga genep tingkat suhu papanggih unggal kedah
  • The Wärmeunterbett HU 662 nyadiakeun ranjang pleasantly haneut, sahingga anjeun bobo rileks sarta gancang. kira-kira ngalakukeun 30 menit saméméh waktu sare.
  • Bahan luhur simbut nu lemes
tawaranBestseller Nr. 10
Beurer HD 75 simbut termal, simbut plush kalawan tahapan hawa 6, kontrol hawa éléktronik, 180 130 x cmAnzeige
  • Cozy overblanket: The simbut bahan fleece boga genep setélan hawa adjustable individual jeung kontrol hawa éléktronik
  • kualitas alus teuing: nu simbut dipanaskeun mangrupakeun mesin bisa diumbah Öko Tex Certified mun 30 100 ° C, The bahan kualitas luhur nyaeta
  • kaamanan tambahan: nu simbut warming disambungkeun ka System Kasalametan Beurer (BSS) dilengkepan jeung switched kaluar otomatis saatos jam 3
  • Pikeun moments cozy: nu 180 130 x cm sarta ngeunaan simbut lightweight 1895 g nyaéta sampurna pikeun snuggling
  • The simbut listrik jeung kaluaran 100 Watt ngabogaan switch removable kalawan fungsi tampilan bercahya
euweuh sora acan.
Mangga antosan ...